štvrtok 18. apríla 2019



    17 apríla opäť sme nakukli do lomu
     Pod fotkami zaujímavé informácie o chemetrails


              Hrebeň Malej Fatry od Žiliny... Malý Fatranský Kriváň, Stratenec a ťavie chrbty
             Boli sme si obzrieť vchod do jaskyne v Hlinenej stene nad Diamantovým vŕtaním
Veterné a sichravé počasie mi nepridalo na nálade. Keď je pekne Peťo nemôže.Lyžuje, alebo lezie alebo je na túre. Odkladal ma od víkendu že pôjde somnou hocikedy v pondelok utorok no a nešiel. Chcel som ísť v utorok keď bolo nádherne nie keď je pekne sa nedá my musíme vyraziť iba keď je škaredo dalo sa už len v stredu, vo štvrtok sa už tiež nedalo ani v piatok lebo bude zasa pekne.
              Strop v pieskovej jaskyni je takto užasne vyškrapovaný - neupravený záber
               Tak sa to pokúsime ešte raz vyčistiť.Len škoda že nie je prístup k náradiu
                Bude to babračka dostať z tých žliabkov ten piesok... 
              Škoda že tá naša velká lopata je zamknutá v kôlni od ktorej na zákaldni nie je kľúč a zrejme už ani nebude
              lebo je vraj už len jeden a nechcú ho tm nechávať aby ho niekto neukradol.
            Snažil som sa vyčistiť kanáliky od usadeného stvrdnutého piesku ihlicou na pletenie, ale je to priadna
            babračka
              Vybehli sme do hlinenej pozrieť či sa nám nezatarasil vchod.
            Pohľad do pieskovej jaskyne. Rútením sa otvoril 2 m široký priestor a vpravo sa objavila kompaktná
            stena a strop
              Nepríjemné veterné počasie ma odradilo ísť do vody. Peťo kúpanie vo vetre absolvoval...
              Všetky bločky sú korózne takto opracované
             Ešte ráno bolo ako tak ale postupne sa počasie úplne zopsulo...
             Miesto odkiaľ sa odtrhli niekoľko tonové bloky a zahučali dolu k jazeru. K diere hore sme sa však neopovážili
             štverať. Kadečo by mohlo odtiaľ ešte zletieť aj s nami....
              Severné svahy a hrebeň nad Belskou dolinou....
              Zrútenie blokov je presne na strede nameranej anomálie pod Ľudmilou...
              No práca tu nie je nič moc ale ešte sa na to pozrieme....
             Záber pod výklenok za mojou prilbou - rovnako zoškrapovaná časť stropu so stropnými kanálikmi





Farmaceutické společnosti zatajují pravdu o běžném vitamínu, který ničí rakovinu.

Americký autor Edvard Griffin ve své knize „Svět bez rakoviny“ píše pravdu o jednom objevu, který se utajuje, o léčebných vlastnostech vitamínu B17, který se jinak jmenuje laetrin nebo amygdalin.

Tento prostředek rychle zabíjí rakovinné buňky. Autor podává svědectví o úspěšném léčení pacientů s rakovinou a vědecké objasnění jeho působení a ptá se, proč jej tradiční medicína nepoužívá v boji s touto strašnou nemocí. Od momentu jeho objevení bylo na klinikách vyléčeno mnoho lidí dokud nebyl zakázán farmaceutickými společnostmi.

Griffin ví, že problém používání vitamínu B17 tradiční medicínou není na straně vědy, ale je spojen s politikou světové elity v oblasti onkologie. Miliardy dolarů utracené ročně na výzkum a léčbu rakoviny, výrobu chemických prostředků na boj s rakovinou. Utajení pravdy o vitamínu B17 je pro dominující farmaceutický průmysl hlavním důvodem ekonomika. Jinými slovy lidé nemocní rakovinou mají víc šancí žít než zemřít

Kdyby se pravda o B17 netajila, přišly by farmaceutické společnosti o obrovské zisky. Jestli jeden obyčejný (běžný) vitamín může vyléčit rakovinu, zhroutí se celá mašinérie vydělávající na bolesti a smrti lidí. Farmaspolečnosti nikdy nebudou provádět výzkum tohoto prostředku, který se dostane v každém obchodě, protože se tento přírodní prostředek nedá patentovat..

Vitamín B17 ničící rakovinu se nachází především v peckách (jádro) meruněk. To bylo objeveno už před 35 lety. Po druhé svět válce Dr. Max Geron jím úspěšně léčil rakovinu a zařadil ho do své metodiky léčení rakoviny.

Amygdalin se vyskytuje v jádrech meruněk mandlí, hořkých mandlí, višní, broskví, švestek, v semenech jablek, čočce, některých bobovitých, , semenech hroznů, některých trav a mnoha jiných produktech, které současný člověk nepoužívá (nejí?)

Civilizovaný způsob života nás nutí jíst výrobky z bílé mouky, cukr, rostlinné máslo (olej) a jiné průmyslové produkty a současně se v našem jídelníčku ztrácejí (chybějí) přirozené potraviny. Naši předkové jedli přírodní nerafinované potraviny a rakovina byla řídkým jevem. Používali sušené plody, přirozený (asi z tmavé mouky) chléb a prosný chléb. Tak získali potřebné vitamíny včetně B17.

Vitamín B17 byl zakázán k léčení rakoviny před 35 lety. Vědci oznámili, že pokud bude člověk denně přijímat vitamin B17 nikdy neonemocní rakovinou.

Farmaceutické giganty a ministerstvo zdravotnictví USA zatlačili na vládu kvůli kontrole potravin a léků a prohlásilo nezákonným informovat o vlastnostech B17 a jeho léčebném působení proti rakovině a prodej čerstvých meruněk a jader meruněk. Taktika obsahovala i rozhlášení informace, že jádra meruněk a mandle obsahují kyanidy (což je pravda) a že se mohou konzumenti otrávit. Je ale pravda, že se tím ještě nikdo neotrávil, pokud jich nesnědl obrovské množství.

Je to strategie tajných organizací jako jsou zednáři, bilderbergové apod. kvůli zbohatnutí, snížení populace a postupného zavedení NWO. Léky, potraviny, GMO a další patří do jejich arsenálu prostředků zotročení lidstva. Tyto události předpovídá i bible, Kniha Zjevení a jinde.

Odtud dva citáty: Zjevení , hlava 13, verše 16 a17: „16 A on udělá to, že všem, malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům, vloženo bude na pravou ruku nebo na jejich čelo, 17 nikdo nebude moci nic koupit ani prodat kromě toho, který bude mít toto znamení, nebo jméno zvířete (Šelmy), nebo jeho číslo (666)

Suggested Reading Newsletter April 2019 Issue 1.pdf
https://drive.google.com/open?id=1PNSmhf994f34_d-PW2v1vn2zWw9dyXoD

Ve faraonově tajné pohřební komnatě byla objevena mumie údajného mimozemšťana
 

Pyramida faraona Senusreta II. (vládl 1895 – 1889 př. n. l.) v sobě ukrývala velkou záhadu.
V jedné z jejích tajných komnat byla v r. 2012 nalezena mumie údajného mimozemšťana.
Podivná bytost s velkýma očima se zachovala v dokonalém stavu díky pečlivé mumifikaci.
Předpokládá se, že nejde o jediný artefakt svého druhu – podle profesora Viktora Lubeka, který působil na Pensylvánské univerzitě, je v hrobce pohřbeno ještě několik takových bytostí.
Mumie byla pohřbena s veškerými poctami, přičemž nápisy v její pohřební komoře uvádějí, že šlo o faraonova poradce Osiruneta.
Toto jméno značí „hvězdu“ nebo „toho, kdo přichází z hvězd“. I to podle ufologů svědčí ve prospěch teorie, že šlo o mimozemskou bytost.
Zdroj: wisdom-square.com

Piovarči
Uvidíme kuknem do vyhladávača:-)

stačí použiť vyhladávač a hneď sa viac vyjasní:-)
Ludia používajte rozum a rozmýšlajte kto a prečo vás potrebuje odrbávať takýmito falošnými informáciami. Uvedmomme si že existujeme v dobe informačnej vojny mocných proti ľudstvu.
http://www.zahadyazajimavosti.cz/index.php/2017/05/31/mimozemska-mumie-stale-opakovany-evergreen/

Ide o prácu vo fotoshope, takto sa vytvárajú mimoni a archeoastronómia či archeokozmonautika. Nič iné v tom nie je len špekulatívne dezinformácie na entú, ktoré vyhovujú elitám ktoré sa snažia ovládnuť planétu ku krytiu svojich darebáctiev ako sú rôzne nazákonné pokusy na civilnom obyvateľstve ktoré sa dajú klasifikovať ako únosy UFO. Prvý takýto prípad sa nie náhodou objavil po prvýkrát práve v USA. A nie náhodou astronauti fake mysie nafotili na Mesiaci rôzne záhadné UFO objekty.
http://aragonit11.blogspot.com/2018/06/piatok-18.html

 Německý poslanec se setkal s Madurem. 
Reakce kolegů na sebe nenechala dlouho čekat
 
Poslanec Spolkového sněmu za stranu Linke odcestoval do Venezuely, kde se setkal s prezidentem Nicolásem Madurem a vyjádřil mu svou solidaritu. Jeho kolegové v německém parlamentu ho rázně odsoudili a jejich kritiku nezmírnila ani ta skutečnost, že se setkal i s opozičním předákem Juanem Guaidóem. (Foto: Youtube)
Andrej Hunko je první německý politik, který navštívil Venezuelu po vypuknutí politické krize, když se předseda Národního shromáždění Juan Guaidó prohlásil za prezidenta země. Na setkání s Madurem vyjádřil solidaritu s venezuelským lidem proti ekonomickým sankcím a hrozbám války.
„Měli jsme obsáhlý dialog o mezinárodní situaci, a obzvláště o erozi mezinárodního práva,“ napsal Hunko na svůj Facebook a Twitter.
Maduro ze své strany odsoudil nelegální sankce a zabavení venezuelských aktiv mezinárodními bankami na nátlak Spojených států.
Ostatní němečtí poslanci Hunka ostře odsoudili.
„Je ostuda, že Linke nadále podporuje lídra, který zničil demokracii ve Venezuele a zdevastoval její ekonomiku,“ cituje Nilsa Schmida z SPD portál DW.
Podobně se vyjádřil i místopředseda poslaneckého klubu CDU/CSU Johann Wadepuhl: „Tímto setkáním Hunko udeřil do obličeje utlačovaný venezuelský lid a sám se stal Madurovým přisluhovačem.“
Omid Nouripour, člen strany Zelených, poznamenal, že se Hunko nechal zneužít Madurovou propagandou. Na kritice nic nezměnila ani ta skutečnost, že se během svého jedenáctidenního pobytu setkal i s Guaidóem.
Prozatím Hunkovi se spolustraníci z Linke k počínaní svého kolegy příliš nevyjadřovali. Pouze Stefan Liebich uvítal úsilí Hunka mluvit s oběma stranami.
„V tomto ohledu nemám proti tomu námitek,“ řekl Liebich a dodal, že je „zvědavý, co nám (Hunko, pozn. red.) řekne“.
Ten mezitím uvedl, že Maduro je připraven k dialogu, ale nesmí být vynucený nátlakem Spojených států.
Německo spolu s dalšími 50 zeměmi uznalo Juana Guidóa dočasným venezuelským prezidentem. Caracas následně vyhostil německého velvyslance ze země.

Vaclav2
us kolonie německo je pod důsledným tlakem... kde je pravda je jedno, vše musí být pro americké a hlavně proti ruské..

Fabulist detergent
Toto bolo dobree :D,,, "Je ostuda ze Linke podporuje lidra ktory zdevastoval demokraciu v krajine" , ci jak... Takze neboli to amiici. A takto nam klamu vo vsetkom,, nic nie je tak ako nam povedia,, ale ze vobec nic. Len sportove vysledky su pravdive, a aj tie su dopredu dane!

Eduard Piovarči
Úřady Venezuely zjistily, kdo se podílel na útocích na tamní elektrárny. Kdo za tím stojí? Venezuelský ministr komunikace a informací Jorge Rodríguez v úterý oznámil, že bylo indentifikováno celkem pět lidí, kteří se podíleli na nedávných útocích na systém dodávek elektřiny v zemi. „Bylo zadrženo pět lidí. Bylo zjištěno, že jsou zapojeni do daných dvou útoků. A máme jasnou představu o tom, jak tento kybernetický útok dne 7. března mohli provést,“ prohlásil Rodríguez ve státní televizi.
Podle něj byly zadržené osoby schopné proniknout do „mozku“ centrálního řízení vodní elektrárny Guri. Ministr dále uvedl, že další tři podezřelí nyní pobývají v USA, ve Španělsku a v Kolumbii. V současné době však již byly vůči daným osobám vzneseny požadavky u Interpolu.
Rodríguez také poznamenal, že ke kybernetickým útokům došlo ve dnech 7. a 9. března a k útokům „mechanického a fyzického rázu“ ve dnech od 25. do 29. března. Celkový počet lidí, kteří se na útocích podíleli, přitom odhaduje na devatenáct.
https://cz.sputniknews.com/svet/2019042 ... tim-stoji/
https://aragonit11.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

„Je ostuda, že Linke nadále podporuje lídra, který zničil demokracii ve Venezuele a zdevastoval její ekonomiku,“ cituje Nilsa Schmida z SPD portál DW.
Omid Nouripour, člen strany Zelených, poznamenal, že se Hunko nechal zneužít Madurovou propagandou.
Teraz presne vidieť čo sú celý zelený zač. Len sa skrývajú za ochranu prírody aby mohli kryť USA fašizmus
Ekonomiku Venezuely pomáhajú účelovo rujnovať hlavne USA
GRU: Spojené státy mají v úmyslu provést převrat ve Venezuele s pomocí Kolumbie a také plánují uznat Caracas za sponzora mezinárodního terorismu. Uvedl to ředitel hlavního zpravodajského oddělení ruského generálního štábu viceadmirál Igor Kostyukov.
Pokračují podvratné aktivity Spojených států proti Bolívarské republice. Jsou zvažovány různé metody pro odstranění „chavistické“ vlády - od vytváření podmínek pro růst protestních nálad a jejich následnou proměnou v „sociální explozi“ až po implementaci scénářů použití síly proti Caracasu, “řekl během moskevské konference o mezinárodní bezpečnosti. Podle Kostyukova se Washington „obává, použít vlastní ozbrojené síly“ a chce provést invazi rukama spojenců, zejména Kolumbie.
https://russian.rt.com/world/news/62485 ... -venesuele

Venezuelská armáda NEZRADÍ
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Venezuela
USA destabilizátori majú hlavu v smútku.
Súvisiaci obrázok
Všimnite si nebo nad Venezuelov je bez chemetrails.
Súvisiaci obrázok
A nad letiskom by toho malo byť a nič. nebo je nad Venezuelov je čisté
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Venezuela
Aspoň doposial kým by to tam neprevzali do správy GRINGOVIA
Súvisiaci obrázok
Boh zavaruj Venezuelu pred škodcami planéty z USA
Súvisiaci obrázok
Schválne sa pozrite na fotky z Venezuely.
Súvisiaci obrázok
http://www.pocomtuziazeny.sk/venezuela/
Prezrel som desiatky a desiatky fotografii ktoré som vyguuglil o prírode Venezuele  ale aj z aktuálneho diania v zemi nikde som nenarazil na chemetraisl s akým sa stretáme u nás nad Slovesnkom.
Súvisiaci obrázok
Čím to asi bude? Amíci tam nemajú povolenie lietať?
Súvisiaci obrázok
Asi to bude tak . Normálna dopravná letová prevádzka tam existuje ale nebo je napriek tomu čisté a bez stôp po chemetrails. armáda Venezuely má silné letectvo ktoré je dnes v plnej bopjovej pohotovosti a pravidelne prevádza taktické lety nad krajinou a predsa žiadne čiary na oblohe Venezuely nenájdete. Hladal som asi hodinu a nenašiel som skutočne nič.

Toto jednoducho nad Venezuelov neexistuje:
Súvisiaci obrázok
Ale nad slovenskom je to bežná realita -  napriek tomu slniečkári do zblbnutia tvrdia že je to lož že chemetrails neexistujú sú toho plné stránky oficiálnej prorežimnej tlače
Pritom fakty sa neberú do úvahy jednoducho sa musí veriť že je to hoax:
Písemné záznamy o chemtrails Chemtrails jsou fakta (metoda oficiálně existuje), ne žádná konspirační teorie! O rozprašování materiálu do atmosféry je veden záznam v oficiální dokumentaci amerického patentu č. 5003186 z 26. března 1991. V patentu se uvádí, že tato metoda redukuje atmosferické oteplování pomocí rozprašování mikroskopických částeček (10 až 100 mikronů) z materiálů jako některé oxidy a kovy (mj. též oxidy hliníku a thoria) do atmosféry z výšky mezi 7 a 13 kilometry nad zemským povrchem. Chemtrails se v průběhu 90. let objevil i v několika vládních a vojenských dokumentech.
http://informace.top/pravda-o-chemtrails/

Takúto oblohu nad Venezuelskými letoviskami pri mori neuvidíte ale v posledných rokoch je to už bežná realita napríklad aj na Chorvátskom pobreží. Pred dvadsiatimi rokmi to tam neexistovalo a letová premávka bola rovnaká
Súvisiaci obrázok
Chemtrails a Nový světový řád Chemtrails je součástí Nového světového řádu (světovlády). Vládnoucí elita (oligarchistické klany) ze sebe dělá bohy tím, že se snaží řídit veškeré dění našeho života, což se jim bohužel velmi dobře daří. Důvodů, proč používají chemtrails, může být mnoho:
1/ Snížení lidské populace. Myslí si, že lidí je na zemi hodně (přelidněno). Je všeobecně známo, že lidí po celém světě rapidně přibývá. Po aplikaci chemtrails nevznikají pouze fyzické nemoci, ale i psychické!
2/ Kontrola mysli (globální ovládání lidí). Kontrola mysli je pro ně kriticky důležitá. Co dneska vidíme, je mnoho zmanipulovaných lidí. Manipulují nás především přes média (falešné a podprahové zprávy, definující jejich pravdu pomocí opakování – 100x opakovaná lež se stává pravdou, atd.). Co se týče chemtrails, mohou nám aplikovat látky, které mají za následek kontrolu naší mysli. Určitý tip látek způsobuje narušení spánku, celodenní pocit ospalosti, slabosti… Kdo je unavený, je lépe manipulovatelný. Některé látky navozují nepříjemný emoční stav bez jasné příčiny, úzkosti, nervozitu, pocit beznaděje… Kdo má psychické potíže, je lépe manipulovatelný. Baryum způsobuje celkové oslabení imunity a tělo je náchylnější k nemocem. Kdo je nemocný, je lépe manipulovatelný. Takto bych mohl pokračovat dál a dál.
3/ Ovlivňování počasí. Manipulují počasí v celosvětovém měřítku.
http://informace.top/pravda-o-chemtrails/

Maduro oznámil, že Venezuela se osvobodila od „ministerstva kolonií Spojených států“
Prezident Venezuelské republiky Nicolas Maduro
Venezuelský prezident Nicolás Maduro prohlásil, že odstoupení od Organizace amerických států (OAS) bylo osvobozením země od „ministerstva amerických kolonií“, Informoval o tom na Twitteru.
„Osvobodili jsme se od ministerstva amerických kolonií, organismu pro zasahování a nedodržování demokratických principů a mezinárodního práva. Naše bolívarská a nezávislá vlast říká OAS ‚sbohem‘,“ napsal venezuelský prezident.
https://cz.sputniknews.com/svet/201904289751222-maduro-oznamil-ze-venezuela-se-osvobodila-od-ministerstva-kolonii-spojenych-statu/

Piloti přinášejí alarmující svědectví o existenci zásahů do atmosféry
15ti minutový video sestřih z jednání v Shasta County v severní Kalifornii z července 2014, kde odborníci z řady odvětví uvádějí důkazy potvrzující dlouhodobou existenci geoinženýrských programů na ovlivňování počasí a důsledky z toho vyplývající pro lidské zdraví a životní prostředí. 
Piloti, lékaři, meteorologové a další mluví o alarmujícím nárůstu množství nanočástic hliníku, baria, stroncia, atd. v pozemském ekosystému, o programech NASA a americké vlády na ovlivňování počasí, na metalizované palivo, o změnách v počasí za poslední desetiletí či o vývoji rostlin odolných hliníku u Monsanta, atd.
Eduard Piovarči
Tak už to nie je FAKE ani konšpirácia ale zjavný a dokázaný fakt. Na Slovensku sme Dočaputovali a slniečkári sa ďalej smejú z chemetrails. Treba vidieť tie svedectvá vedcov v tom videu. Ale zdá sa že sme celkom bezmocní. Ani volby nie sú k ničomu. Do poslednej chvíle nám budú klamať že to sú len kondenzačné čiary po dopravných lietadlách a slniečkári len pritakávajú a smejú sa že sú to konšpirácie.
Súvisiaci obrázok
Ak sa nedokážeme pohnúť k žiadnemu odporu majú nás tam kde chcú na lopatkách
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt chemtrails
Chemetrails sú tiché zbarne
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt chemtrails
Preto Svetová zdravotnícka aorganizácia predpovedá tak vysoký nárast rakoviny. Priamo nás pripravujú na epidémiu
https://aragonit11.blogspot.com/2018/06/utorok-9.html

1. dubna 2019 Venezuela
Opozícia sa snaží o chaos
V 9:20 opět spadla obnova dodávek elektřiny ve Venezuele

Výzva amerického prezidenta Donalda Trumpa k odchodu ruských vojsk z Venezuely nebyla úspěšná. Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov uvedl, že ruští vojáci na území latinskoamerického státu pobývají legálně. Pomáhají totiž provádět údržbu dříve dodané ruské vojenské techniky. https://sptnkne.ws/mdp6 Na třídě Ozbrojených sil už se střílí do vzduchu, Colectivos vzali útokem barikádníky pálící pneumatiky
https://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=11&t=95&sid=6bedfcc49881aeb379e087906228edf5&start=765

14. dubna 2019

Putin odsúdil geoinžinierstvo a označil ho za monumentálnu hrozbu proti ľuďom a prírode Putin hovoril o správach v západných médiách o projekte Harvardskej univerzity technologyreview.com/.../... v hodnote 20 miliónov dolárov, ktorý má posíliť aerosolové inekcie do zemskej stratosféry, čo je prvýkrát čo bol vo svete otvorene pripustený experiment chemetrails Ale podla Putina západné štáty experimentovali na svojich ľuďoch po celé roky. Pred necelým mesiacom Putin odsútil vlády za to, že nehovoria pravdu svojim ľuďom o geoinžinierstve . Putin je teda taký konšpirátor ako aj my, len s tým rozdielom že on a jeho kontrarozviedka má omnoho viac informácií ako má priemerný občan SR Podla Putina, tieto operácie predstavujú monumentálnu hrozbu pre zemskú biotu a sú útokom proti ľuďom a proti prírode. Putin ktorý je jasne proti geoinžinierkým programom v oblasti klimy, uciedol, že je hlboko znepokojený, kvôli uvedeným rizikám, ktoré prijímajú západné korporácie a sú schvalované západnými vládami, všetko v snahe kontrolovať populáciu a hromadiť zisky
Putina sa opýtali , či operácie v oblasti atmosferického striekania a programy pre manipuláciu s počasím predstavujú "najväčší útok na pozemský život a zdravie v ľudskej histórii" Ruský prezident na to uviedol, že nezáleží na tom, či sa jedná o najväčšiu hrozbu, alebo druhú najväčšiu hrozbu, alebo tretiu. Dôležité je že sa jedná o útok. Je to vážny útok. Je to nielen odporné, ale je to i útok proti prírode. V Rusku to pociťujú tak, že západné vlády a korporácie letia príliš blízko k Slnku. Ale problém je v tom že nebudú jediní ktorí sa spália. Zem ako celok bude niesť následky týchto činov. Medzitým čo sa informácie dostávajú na povrch nasvedčujúce tomu, že geinžinierstvo a manipulácie klimatu poškodzujú ozónovú vrstvu, existujú obavy, že Zem dosiahne kritického bodu, v ktorom nebude možné obnoviť pôvodný stav. Otrávená zem bude ako nevyliečiteľné telo ponechané k smrti. Alternatíva je podľa Putina rovnaká, ako bola vždy, jednoducho zachádzať s rešpektom zo Zemou, vodnými systémamy a zo vzduchom. Na otázku či by poradil svojim spoluobčanom, čo robiť, keď trávia čas v silne zastriekaných oblastiach sveta, Putin odvetil že nebude hovoriť ľuďom kam majú ísť na dovolenku. "Ale ja chcem povzbudiť ľudí aby sa v tomto probléme vzdelávali a učinili inteligentné rozhodnutia. Pre toto je Putin náš človek svobodnenoviny.eu/.../http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/12286-nove-zavody-zbrojeni-usa-smlouvy-rakety-putin

Prepis videa:
Iraj Sivadas, člen únie zainteresovaných vedcov v USA
Lietadlo, ktoré za sebou zanecháva kondenzačný pruh stopu je v mnohých snmeroch podobné tomu keď idet von a je zima a vydýchnete. Tiež vytvárate kondenzačný pruh. Ten malý obláčik je kondenzačná stopa. A keď sa vydáte na dvojkilometrovú prechádzku za chladného dňa a potom sa otočíte a môžete vidieť ten kondenzačný pruh celou cestou tie dva kilometre, tak to je tak bláznivé tvrdiť, že keď sa dívame na oblohu, že tam vidíme kondenzačné pary
Súvisiaci obrázok
https://www.youtube.com/watch?v=hXNxUdy54QA
Jeff Nelson, bávalý komerčný pilot v USA
Kondenzačné pásy, nie tie chemické, sa vyskytnú vlivom studeného vzduchu, ktorý dosahuje -30 stupňov Celzia a vo veľkej výške , zhruba 10 km obsahujú kysličník uhličitý a vodné výpary z motora. Toto sa zmení na ľadové kryštály a to je to čo tvorí ten biely pruh za lietadlom. Tieto ľadové kryštály sa ohrejú a rozpustia a zmiznú vo forme pár. A nikdy to netrvá dlhšie ako jednu minútu. To čo vidíme teraz, a ja sám som tomu nemohol veriť a preto som sa začal zaujímať o oblohu. Tieto pruhy nie sú normálne, nie sú prirodzené. Tu sa niečo deje. Neviem kto je za tým a prečo to robia, ale môžem dosvedčiť, že to nie je prirodzené, nie je to normálne. Musí to byť nejaký vonkajší vliv, ktorý to vatvára.

Alan Buckmann, pôvodne USA vojenský meteorológ a biológ zaoberajúci sa rybami a lovenou zverou
Súvisiaci obrázok
Som tu preto, aby som dosvedčil, že chemické stopy (chemetrails) nie sú žiadne kondenzačné stopy. Sú to skutočné chemické pruhy a sú vytvárané skoro denne. Sledujte oblohu a sledujte tento program ako je uplatňovaný. Chcel by som vám povedať, že sa nachádzame vo veľkom nebezpečí kvôli znečisteniu, ktoré sa takto na nás sype. A boli sme zvedení na špatnú cestu vojensko-priemyselným komplexom, ktorý je zodpovední za vytváraní týchto (chemických) mrakov a programov na úpravu počasia. Sú to tajné programy a to je dôvod, prečo sa o nich v médiách nehovorí.


D. Franklin Livois, USA lekár a pilot
Dívam sa okolo a vidím, že ľudia sa začínajú dívať na oblohu a vidia to. Často som hovoril o „chemetrails“ a potom som videl ako im tváre ztuhli a pítali sa: „o čom to hovoríte?“ Povedal som im, pozrite sa hore za litadlo. Sledujte oblohu. A skutočne oni sú tam stále a stále nás poskrekujú.
Súvisiaci obrázok
Mark Mc Candis, bývalí technik vojenského priemyslu v USA
Keď sa pozriete do slnka a vidíte biely opar, to je alumínium, ktoré sa práve vznáša vo vzduchu. Vychádzajú z lietadla. Je najdené obrovské množstvo alumínia, preto že tieto chemetrail obsahuje veľké množstvo alumínia, barie, strontia a manganu. Je hodne diskusií o tom, aké veľké množstvo alumínia sa všade vyskytuje. Alumínium je bežné iba vo viazanej forme, ale nie ako samostatný materiál. A pritom všade nachádzame obrovské množstvo volného alumínia v pôde, čo nie je prirodzené. Kovové zlúčeniny, ktoré sú používané sú veľmi nebezpečné pre prírodu. Musíme to sledovať, musíme to testovať.

Francis Mangles, 35 rokov ako biolog Americkej lesnej služby.
Takže všetci predošlí – sledoval som čo hovoria a poviem vám, že majú pravdu. Videl som to rovnako, tak že súhlasím s ich pripomienkami. Chcete nejaké čísla? V poriadku. Posledný rozbor dažďa 13 100 mikro-gramov alumínia na liter dažďovej vody v roku 2013. Správne by mala byť 0. Tak že 13 100 je príliš mnoho, priatelia. Toto predtým bývala 0. Potom to bolo 100 v roku 2000 a potom v roku 2010 to šlo do tisícou a posledné meranie je 13 100. V snehu na hore Shasta, čo má byť panenská pôda, sa nachádzalo 61 000 mikro-gramov na liter. To je 4x to množstvo, ktoré tam nachádzame v pôde. Odkiaľ do čerta toto svinstvo prichádza, keď to nepochádza s pôdy samotnej?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Chemtrails
Máme oblaky na oblohe, ktoré sme nikdy predtým nevideli. Skoro denne vidím oblaky, ktoré som nikdy predtým nevidel. V NASA dokonca pomenovali teto nové mraky. Je to naozaj zaujímavé, ale NASA je korporácia (nie štátna inštitúcia), chcem aby ste si to uvedomili. NASA rovnako skúšali nový program „metalizovaných palív“ čo obnášalo pridávanie kysličníku alumínia priamo do paliva, ktoré týmto získa 2 atómy alumínia a 3 atomy kyslíka. Počas spalovania je potom uvolnený všetok kyslík, čo podstatne zvýši účinnosť, ale zanecháva to alumínium vo vzduchu.

Dr. Steven Davis, Doktor, Sieť kryptologických technikov USA
Súvisiaci obrázok
Sú veci, ktoré na nás padajú z oblohy a to vytvára obrovský, skutočne obrovský problém. Preto že ako to dopadá na zem, dôjde k niekoľkým veciam. Nielen že sa to vyskytuje vo vzduchu ktorý dýchame. A ako tento vzduch vdychujeme, dostáva sa do nosa, odtiaľ do mozgu a priamo do čelných lalokov. Znečisťujúce látky ktoré boli zistené a o ktorých už bolo hovorené, sú hlavne alumínium. Alumínium je látka číslo jedna, ktorá vytvára volné radikály v mozgu, ktoré tam spôsobujú predčasnú apoptózu, čo je predčasná smrť mozku a začne vytvárať zjazvené tkáne, ktoré nazývame „imaglial“, čo je súčasť chemického procesu, spojeného s Alzhajmerovou nemocou.

Dr. Hamid Rebiee, Neurológ USA
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Chemtrails
Už 17 rokov pracujem ako neurológ v meste Reading a v priebehu posledných 5 rokov som videl značné množstvo pacientov s alzheimerovou, parkinsonovou nemocou a inými neuro-degeneratívnymi nemocami. Tieto nemoci sú na neuveriteľnom vzostupe. Dá sa povedať, že sa štvornásobili.
Začal som sa zaujímať o chemetrails pred niekoľkými rokmi, keď som bol na Hawajii a Hawaiiania o tom bežne hovoria. Súhlasím so zvyšujúcim sa množstvom alzheimerových nemocí. K tomu dochádza preto, že títo ľudia boli schopní vziať alumínium a miktonizovať ho, čo znamená, že zostane vo vzduchu omnoho dlhšie. A tiež to spôsobuje – neviem či si niekto z vás všimol – kovovú chuť v ústach, keď nás postrekujú. A keď to vdýchnete, ide to na kribriformovú doštičko a odtiaľ do dutín a odtiaľ do mozgu.

Analýza dažďovej vody


Muestra de agua de lluvia que demuestra la contaminación masiva con partículas de aluminio y de bario.
1. Bária a Hliníkové nájsť v dažďovej vody v Whangarei (Nový Zéland) :
(zdroj: http://actu-chemtrails.over-blog.com/article-du-baryum-et-de-l-aluminium-trouves-dans-l-eau-de-pluie-a-whangarei-54452315.html)
Okrem bária, existuje silný dôkaz uvedenie v tom, že hromadné operácie chemtrails, ktoré sa dejú na svete patrí striekania z hliníka. Čo je znepokojujúce, je, že to má zničujúci vplyv na ekosystémy. Na Shasta v Kalifornii, kde sa zobrala veľa výskumu o vplyve týchto aerosóly, bolo zistené, že l' hliníkovým zmeny pH pôdy, od kyslého na neutrálne, ktorý spôsobuje smrť stromov. Teda, analyzuje dažďovej vody zo Whangarei skontrolovať na prítomnosť d' hliníka.
Častice žiarivo biela zobrazenie v daždi voda Whangarei.

Výsledky sú nasledovné:

Ako môžete vidieť, bária bol prítomný ako aj hliníka a bóru. Ako už bolo spomenuté, bária by nemali byť v dažďovej vody a KTORÝ sám hovorí, že:
– "Bóru nie je prítomný v atmosfére na významné úrovne (Sprague, 1972), pretože boritany vykazujú nízku volatilitu, bór by nemal byť prítomný vo forme pary, v l' atmosféru v významnými spôsobmi. "
https://plataformaantichemtrails.wordpress.com/analisis-de-agua-de-lluvia/

2. V Marci 2002, Susan Miller prijaté na základe výsledkov analýzy vykonávané na 3 vzorky dažďovej vody a snehu zhromaždené v blízkosti jeho domova:
(zdroj: http://www.trinityatierra.com/2007/11/23/chemtrails-bario-identificado-en-analisis/)
Zobrazené nižšie sú 3 dokumenty:
1 - písmeno z konzultačnej spoločnosti, ktorá vykonáva analýzu, ktorá potvrdila svoje najhoršie podozrenie o bohu najviac vysokým obsahom bária
2 - výpis z 3 vzoriek
3 - výsledky chemických, kde je preukázané, že obsah bária (ktoré podľa normy by mali byť 0.02 ) je nič menej ako 0.100 mg/liter. To je, 5000-krát viac, než je úroveň normu!.



3. Ďalšie analýzy z chemtrail:
(zdroj: http://chemtrailsgrancanaria.blogspot.com.es/2010/05/otro-analisis-de-chemtrails.html)
Toto je správa, presvedčivé Lab Správa RE: analýza látok v ovzduší. Je to vzoriek 28 dní trvania prostredníctvom HEPA filter odobratím vzorky na 8 hodín denne. Nenechajte si ujsť extrémne vysoké vzorky-z Hliníka: 12.800.000 ppb (parts per billion?).
Analýza predtým vykonávajú, sú dážď, povrchových vôd a pôdy. Poznámka: stĺpce sú popisné údaje a hodnoty sú nasledovné (zľava doprava)
1. ohľadu na to, analyzovali 2. výsledok 3. PQL (referenčné údaje, je minimálna koncentrácia určité látky, ktoré môžu byť merané podľa metódy používané) 4. jednotky 5. zrušenie 6. zvyšok sú údaje o súbor na analýzu.
Mená každý prvok sú v menšej alebo väčšej miere známe. Vlastnoručný údaje predstavujúce parts per billion (1000 eur), z vzduchové vzorky. Len vpravo, údaje je aj na strane zodpovedajú Maximálne kontaminantu Úrovni (MCL – Maximálna Kontaminantu Úrovni) pitnej vody podľa štandardu USA.

Tak že rozbory vzoriek ďažďovej vody a ovzdušia jednoznačne dokazujú na rôznych miestach sveta, to že chemetrails nie sú hoaxy ani žiadne definformácie alebo konšpirácie za ktoré ich vydávajú slniečkári a neziskové organizácie platené u nás Sorošom. dokonca sú to ochranárske organizácie z ktorých pochádza aj naše nová prezidentka Čaputová

4 . Dažďovej vody, Londýn (veľká Británia):
Porovnanie úrovne zabezpečenia agentúry pre jedovaté látky a choroby register – http://www.atsdr.cdc.gov/mrls/mrllist.asp#34tag – Dúfam, že londoners uvedomiť si, že čo dýchame pochádza z "vyššie", a nie len v oblastiach, v blízkosti znečistenia z dopravy. Tiež, to dievča hovorí pravdu v tomto dramatické video o patetica kvality ovzdušia v londýne:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qy8Vu89O5gU
Hore, prosím, Londýn!
5 . Analýza prášok extrahované z niekoľkých muškáty (Taliansko):
Analýza láskavo poskytol nám prostredníctvom sanremofoce, odkazuje na vzorky prachu z prijatých niekoľko muškáty, niekoľko zničená, dážď špinavý, že spadol v apríli 2007 v San Odobrať.Hodnoty bária a hliník (testy boli vykonané nájsť tieto dve položky, tak, že to nevylučuje prítomnosť iných nečistôt) potvrdzujú, že kovov plošné do atmosféry prostredníctvom lietadla smrti, kovy potom padajú na zem a kontaminovať kvety, zelenina, ovocie, pôdy a vody. Vezmite prosím na vedomie, že hodnoty sú v mg sto gramov (mg/100g).
Toto je príbeh zamestnancov o dážď, ktorý je kontaminovaný.
Dážď padal apríla 26, 2007 v San Odobrať: nebolo očakávaná správy o dobu, a to predchádzala 5-6 dní hmly veľmi abnormálne.
Po daždi, nurserymen, ktorý mi rastlín, vyberte ju z výstavy mali tucet muškáty vystavený dažďu vody, starostlivosť o nich samostatne (obnovené veľmi pomaly). Okrem zlý celkový stav (veľa lístkov boli žlté, niektoré už boli oddelené), je uložená v listoch je tiež prachu a appicciccosa tme.

6 . Analýza vlasov:
Muž v Winnipeg, Kanada, kde sa obloha je pravidelne striekané s aerosólom , urobil analýzu vlasy vzorky na 29. marca 2010. Odvtedy urobil ďalšie analýzy vlasov a píše:
– " Som Dostala výsledky z inej analýza vlasy, ktoré robil október 18, 2010. Od marca 2010 do októbra 2010, som si odstrániť asi 4 ortuť amalgámovú výplň náplne a nahradiť ich nový materiál. Od júla, tiež som bol navštíviť kúpele a sauna, ktoré, myslím si, pomáha odstrániť toxíny z ťažkých kovov. Výsledky z októbra 2010 tvrdiť, že Ortuť sa od marca do októbra, takže to tam bolo zlepšenie v tomto smere. Ale iné čísla, ako napríklad olovo, bárium a hliníkové vzrástli".
Táto nová správa je okamžite nižšie:


Takže hliníku a bária je akosi vela tak v Talinsku Londíne v Kanade v USA či na Novom zélande. Ochranárov platených Sorošom to však nezaujíma podobných rozborov som videl viac aj z Nemecka a z Čiech. Tu na Slovensku na rozbory ani nemáme prachy tak že sa nič nedozvieme o poškodení nášho prostredia

Je dobré vedieť kto je zodpovedný za tento stav. Hlavne by si to mali uvedomiť neziskové ochranárskej organizácie platené z USA, ktoré toto katatsrofálne znečistenie nášho prostredia spôsobujú. 
https://ac24.cz/-/piloti-prinaseji-alarmujici-svedectvi-o-existenci-zasahu-do-atmosfery?redirect=%2Fuvod%3Fp_p_id%3Dcom_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_lCcnss25eNbm%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26_com_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_lCcnss25eNbm_delta%3D12%26p_r_p_resetCur%3Dfalse%26_com_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_lCcnss25eNbm_cur%3D28


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

          SPRÁVA          o činnosti Jaskyniarskej skupiny Aragonit v roku 2023 - Eduard Piovarči        rozpracované nedopísané nečítať ...