pondelok 19. októbra 2020

 

TEST JE VLASTNE OČKOVANIE AMERICKOU VAKCÍNOU?



TESTOVANIE NA KORONU OBSAHUJE KORONU – tajný útok proti nám očkovaním do nosa ? + nové video icon Publikované 18.10. 2020 o 13:33

vyšlo na nwo.org

Aj sám vynálezca PCR testu Kary Mullis (1) povedal, že tento test „nikomu nepovie, či je chorý alebo nie“ a napriek tomu sa stále ďalej testuje a testuje. Je to naozaj zaujímavé. Prečo – pri všetkých dnešných znalostiach – je používané niečo, čo spoľahlivo nefunguje? Niečo, čo má v sebe zabudovanú 80% chybu? Potom pre to musí byť nejaký iný dôvod alebo zámer a korona je samotná zámienka k jeho docieleniu. Na svoju obhajobu, keď niektorí tvrdili, že test je zneužívaný, vynálezca testu povedal: „Nemyslím, že je možné PCR test zneužiť. To, čo vyhodnocuje, sú tie správne výsledky, ale tu ešte záleží na tom, ako si ich vysvetľujeme. Je naozaj možné v niekom nájsť tento vírus za použitia PCR testu, pretože ak je vykonávaný správne, potom môžu nájsť čokoľvek chcú a v každom z nás. „

To samozrejme nesvedčí o spoľahlivosti a využiteľnosti tohto testu a najskôr sa dá povedať to isté aj o testoch iných. Keďže ešte nikto  dodnes nedokázal korona vírus izolovať a predstaviť ho vedeckému svetu, ako by ho asi mohli v niekom zistiť? Veď ani nevedia čo hľadajú, ako to vyzerá a čo je to zač.

Je podozrivé, že ľudia, ktorí sú tomuto testu podrobení, väčšinou ochorejú. Takže – čím viac testovaných, tým viac chorých. Čo dáva len jednu logickú možnosť, že spomínaný test tieto choroby spôsobuje.

Ako napríklad Dr. Potužník (2), ktorý napísal svoj príbeh na blog.idnes. Jeho  a jeho manželku testovali ako negatívnych, zatiaľ čo obe dcéry boli pozitívne. Napriek tomu, všetci ochoreli. Pochopiteľne, pretože ten test je tá choroba. Alebo – lepšie povedané, ten test je to očkovanie, ktorého bočné účinky sú ona spomínaná choroba, proti ktorej má účinkovať.

Ako hovorí bitchute video (3), nové očkovanie je iné ako tie predošlé. Tu je snaha naočkovať iba plán vo forme takzvaného vírusového RNA, čo je genetický materiál vírusu a tento už doručí informáciu pre nárast proteínu a iných súčastí vírusu samotného do nášho DNA. Takýto druh očkovanie nemôže byť dodávaný injekčne, ale musí byť dopravený na patričné ​​miesta pomocou nosového hlienu. Je to pochopiteľné, pretože to je tiež miesto, kde všetky tieto ochorenia začínajú.

Lenže pri tomto spôsobe očkovania, kedy strčí človeku tyčinku až skoro do mozgu, môžu vykonávať čokoľvek. Je isté, že tak ďaleko umiestnená očkovacia látka, na tyčinke obsiahnutá, sa von nedostane. Určite je tiež možné týmto spôsobom človeku dopraviť priamo do mozgu čip a ani o tom nebude vedieť. Proste, je tu príliš veľa možností a dôverčivosť sa väčšinou nevypláca.

Takýto spôsob očkovania nie je nič nové; je to známe už dlhšiu dobu. Procedúra je rovnaká ako u testovania, takže pacient si myslí, že ide na test a zatiaľ je očkovaný. Preto toľko záporných reakcií, ochorení a iných ťažkostí, pretože tieto očkovania nie sú patrične skúmané čo do bezpečnosti, nie sú podrobené testom a tí, ktorí sa nechajú zaočkovať slúži v skutočnosti ako pokusné králiky. Opodstatnením pre toto tvrdenie je tiež to, že naši manipulátori by spoľahlivo nezaviedli pandémiu, keby už nemali očkovanie proti nej vyvinuté.

V SR vyvinuli testy na koronavírus. Sú spoľahlivé, má ich byť veľa


 
7.4.2020 10:54 | zdroj: TA3 TASR | zdroj foto: TA3

Slovensko by malo čoskoro výrazne zvýšiť počet testovaní na ochorenie COVID-19. Prispeje k tomu diagnostický PCR test na nový koronavírus, ktorý vyvinuli slovenskí vedci na čele so slovenskou firmou MultiplexDX. Nadácia Eset financuje prvých 100.000 kusov. Na úrade vlády o tom informoval člen permanentného krízového štábu Robert Mistrík za prítomnosti premiéra Igora Matoviča.

JE MISTRÍK ZAHRANIČNÝM AGENTOM  A PODRIADENÝM BILLA GATESA?

TAKŽE – NENECHAJTE SA TESTOVAŤ. TEN TEST JE TÁ CHOROBA! 

Preto takýto nárast prípadov Covidu. Chrípka, nech by bola akákoľvek, by už dávno mala po sezóne a Covid-19 mal po sezóne v polovici mája 2020.

Očkovanie do nosa potvrdzuje aj vedecký výskum a správy o ňom spísané:

Hydrogélové nanočastice a nanokomposity pre nosovej doručenie lieku / očkovanie, 2016
S. Salatín, J. Barar, M. Barzegar-Jatali, K. Adibkia(4)

Nanočastice pre očkovanie nosom, 2008
Noemi Csaba, Marcos García-Fuentes, Maria Jose Alonso(5)

Súčasné možnosti a budúce prekážky vo veci nosovej administrácie očkovanie, 2016
Helmy Yusuf, Vicky Kett(6)

Nanočastice ako nositelia pre nosom dodávaná očkovanie, 2005
Magnus Köping-Hoggard, Alejandro Sánchez, María José Alonso(7)

Administrácia očkovanie nosom, 2017
M. Ramvikas, K.S. Jaganathan(8)

Ako už bolo napísané  v staršom článku „Čo ďalšie na nás chystá Bill Gates, keď očkovanie spoľahlivo nefunguje,“ toto nové očkovanie má okrem vakcíny obsahovať ešte enzým Luciferase, ktorý má svetelné vlastnosti, takže s použitím patričného skenera je možné prečítať digitálne informácie , ktoré v sebe očkovania obsahuje aj cez pokožku. Ďalšia prísada je hydrogél, ktorý vyvinula americká DARPA, čo je vojenské Oddelenie obrany v Pentagone. Hydrogél je nanotechnológia, sú to miniatúrni, mikroskopickí roboti, ktorí môžu všeličo zložiť dohromady, ale aj rozložiť a premeniť na rôzne iné veci. Majú tiež schopnosť spojiť sa na diaľku s mobilnými telefónmi alebo počítačom a odovzdávať informácie o zdravotnom stave človeka niekam inam, nevedno kam.

Táto technológia je patentovaná, takže nie je isté, či sa očkovaní ľudia nestávajú majetkom majiteľa patentu, čiže jeho otroci. Ak by to bola pravda, tak na nich môže tento majiteľ uplatňovať nárok aj na súde, pretože pomocou prídavné technológie, doručených vo forme očkovania, došlo k zmene ich DNA, ktoré prestalo byť výhradne ľudské. Takže aj oni sami sú patentovateľní.

Ako Moderna, tak AstraZeneca (9), ktoré táto očkovanie ako jedni z mnohých firiem vyrábajú, majú značné problémy s ich testovaním. V prvom kole mali 80% záporných reakcií a v druhom ich bolo 100%. Tieto reakcie boli jednak príznaky chrípky samotnej, horúčky, kašeľ, ale aj vážnejšie choroby, ako je transversná myelitída (zápal chrbtice) a neurologické problémy s týmto spojené.

Zrovna v súčasnosti očkovanie proti obrne spôsobilo v Čade a v Sudáne epidémiu obrny, že dokonca aj OSN musela priznať, že je to škandál, keď očkovanie spôsobuje presne to, proti čomu je podávané. A pretože očkovanie dostali hlavne deti, veľké množstvo z nich je dnes paralyzovaných. Avšak na tom nie je nič nové, pred časom urobili niečo podobné v Pakistane, v Afganistane a v Iráne, v centrálnej Ázii, v Etiópii a inde. Verím, že je zbytočné pripomínať, že hlavným dobrodincom, ktorý toto očkovanie chudákom ľuďom doručil bol Bill Gates.

Takže dnes sa Afrika právom pýta, či po takýchto skúsenostiach je vôbec možné veriť očkovaniu proti Koronavirovej chrípke.

Vyskytlo sa aj niekoľko informátorov (10), ktorí hlásili, že aj v civilizovanom svete sa dejú kvôli očkovaniu príšerné neprávosti. Mnohým pacientom v nemocniciach sú tajne naordinované očkovania. Dr. William Thompson odhalil lži a podvody ohľadom očkovania v CDC (Centrum pre kontrolu chorôb v Amerike), kde bol zamestnaný. A zdravotná sestra Michelle Rowton vypovedala o každodennom ublížení na tele, ktoré povinné očkovanie spôsobuje novonarodeným deťom.

Pri prijímaní do nemocnice sa pacientov pýtajú či dostali to určité očkovanie a keď odpovie záporne, počítač im okamžite tieto očkovanie naordinuje. Nemocnice nechajú pacientov podpísať súhlas s procedúrami, kde nepoužívajú slovo „očkovanie,“ ale nahrádzajú je slovom iným, ako na príklad „Biologika.“ Pacienti podpisujú a vôbec nevedia k čomu tým dávajú súhlas. Tak na príklad s očkovaním proti chrípke – keby ľudia vedeli, že toto očkovanie má iba 23% účinnosť, málokto by sa asi nechal zaočkovať.

Sám globalist Elon Musk (11), keď sa ho pýtali, či sa nechá zaočkovať tak povedal, že nie, ani on, ani jeho rodina. „A čo zamestnanci, nebojíte sa že začnú na koronu umierať?“ Pýtal sa ho reportér. „Každý raz zomrie,“ vyhlásil Musk.

Jeho továreň bola plne funkčná po celú dobu nútenej karantény. Nevyzerá to, že by jeho zamestnanci trpeli nejakou neobyčajnú nákazou.

„Gates sa o mne vyjadril, že neviem čo robím,“ povedal Musk, „ale – ten hlupák, veď my v skutočnosti vyrábame očkovacie zariadenie, do ktorého on sám investoval peniaze.“

Takže: PREČO? Prečo tá neuveriteľná snaha nás všetkých zaočkovať? Je za tým snaha o naše dobro, alebo o naše zničenie?

Odpoveď sa ponúka sama: najprv je to snaha zarobiť na nás čo najviac peňazí, než nás odrovnajú , aby sme im nezvyšovali množstvo CO2 vo vzduchu, nevytvárali ozónovú dieru, neujedali im z ich stolu, nekonkurovali ich zdegenerovaným a vymytými mozgom, nespotrebovávali prírodné zdroje (pretože tie sú všetky ich), nevlastnili žiadne peniaze (aj peniaze sú všetky ich), nevlastnili domy a iné nehnuteľnosti (to tiež patrí všetko im) a tak ďalej.

Je vôbec možné rozoznať Covid-19 chrípku, ktorej sa všetci toľko bojíme ?
Nie je to úplne jednoduché. On totiž Covid veľmi pripomína bežné prechladnutie, alebo každú inú chrípku. Takže vyhodnotiť ,že skutočne niekto má koronu je skoro nemožné. Hlavné príznaky týchto chorôb sú:

Nachladnutie: únava, kašeľ, strata čuchu a chuti, bolesti v tele, angína, niekedy horúčka, nádcha.

Chrípka: únava, kašeľ, strata čuchu a chuti, bolesti v tele, niekedy angína, horúčka, niekedy nádcha.

Koronavírus: únava, kašeľ, strata čuchu a chuti, bolesti v tele, niekedy angína, horúčka, niekedy nádcha.

Ale tu vám musím napísať moju vlastnú skúsenosť (česká autorka) . Na Vianoce 2018 nám dala jedna známa vianočné pečivo v krásnom balení, ako darček. Pretože toho bolo veľa, tak som polku dala príbuzným a polku som nechala. Zjedla som iba pár kúskov, keď som nadobro stratila chuť, zatiaľ čo ostatní členovia rodiny boli v poriadku. Moji príbuzní, ktorí si vzali tú druhú polku na tom boli oveľa horšie. Staršia žena dostala srdcový záchvat a musela volať pohotovosť. Rovnako tak sa viedlo môjmu 40letému synovcovi, ktorý sa kvôli vynechávaniu srdca skoro udusil. Obaja boli neskôr v poriadku, žiadne iné príznaky nemali.

Celé 2 mesiace som potom nemala chuť. Každé jedlo chutilo rovnako, asi ako nadrvená krieda. Jedla som túto kriedu na raňajky, na obed a na večeru celé tie 2 mesiace a ku koncu už som naozaj strácala záujem o akékoľvek jedlo. Okrem straty chuti som ale nemala ani najmenšie príznaky prechladnutia, alebo chrípky, alebo čohokoľvek iného. Až po 2 mesiacoch sa mi chuť pomaly vrátila.

Čo to bolo? Ktovie. Hovoria, že strata chuti a srdcové ťažkosti sú príznakom korony. Takže potom to bola korona, ale už v r. 2018!

(1)https://off-guardian.org/2020/10/05/pcr-inventor-it-doesnt-tell-you-that-you-are-sick/

(2)https://potuznik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757363

(3)https://www.bitchute.com/video/NaguzvEqPVWT/

(4)https://link.springer.com/article/10.1007/s12272-016-0782-0

(5)https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19121350/

(6)https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5287317/

(7)https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15889992/

(8)https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/nasal-vaccine

(9)https://sputniknews.com/world/202009101080422526-astrazeneca-vaccine-trials-pause-shows-risks-of-new-technologies-based-vaccines-rdif-says/

(10)https://vaccineimpact.com/2016/nurse-whistleblower-hospitals-vaccinating-patients-by-force-without-their-knowledge/

(11)https://www.rt.com/news/502013-elon-musk-wont-get-coronavirus-vaccine/

+ video—https://word-of-truth.wistia.com/medias/efnvwlht63?fbclid=IwAR20pwXsJvReFDurpfiZzU2gw2TtowN7IXfdHPhoEBMv6mzgEeNADA

JE toto len HOAX? ALEBO JE TO PRAVDA? 

https://blog.hlavnespravy.sk/23775/testovanie-na-koronu-obsahuje-koronu-tajny-utok-proti-nam-ockovanim-do-nosa-nove-video/

Pesimista

Dnes v časopisu Magazín+, plukovník Prymula:
Ministr zdravotnictví Roman Prymula nyní připustil, že virus pravděpodobně unikl z laboratoře, ale ne proto, že by tam byl modifikován, pouze se s ním pracovalo jako v běžné laboratoři.
Už to z něho pomalu leze, jako z posran.ho kalhoty.

23. 07. 2020 13:05 | BRATISLAVA/tvnoviny.sk
 

Do lekární sa dostali falošné a nelegálne testy na koronavírus

https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2003068_do-lekarni-sa-dostali-falosne-a-nelegalne-testy-na-koronavirus

3 ) Prišla mi mailom naliehavá správa s varovaním:

A to se podívejme, co vylézá na povrch!
Německý lékař si dal tu práci, zvětšil 800x konec tyčinky PCR testu, a nalezl tam kovové součástky s všestranně směrujícími háčky – trny. Domnívá se, že se jedná o zesilovače signálu 5G, neboť v těsné blízkosti, kde v nose tyčinka končí, se totiž nachází hypofýza.(Že by jen pouhá náhoda, nebo že by hmatatelný důkaz, že nás ne-mocní nechtějí pomocí nanotechnologie na dálku řídit a ovládat?)
To vysvětluje, proč jsou testy tak drahé a proč je lidem cpou pomalu až do mozku, přestože stačí udělat výtěr jen z nosní dírky.
Je zřejmé, že údajná „pandemie“ je obrovský podvod a miliardový byznys !

Anna

Tu je vyjadrenie toho nemeckého lekára, ktorý našiel tie miniatúrne kovové čiastočky v PCR testoch – žiaľ VIDEO je v nemčine:

https://www.youtube.com/watch?v=ETgYDsu2KUo&feature=youtu.be 

https://haunebu7.wordpress.com/2020/10/13/impfung-durch-nasenabstrich-metall-im-pcr-test-entdeckt/

MArný píše na svojom webe:

3) Testovací tyčinky do nosu.

Přivezl jsem do laboratoře zde ve Švajzu testovací tyčinky z Německa. Ze švýcarska je opatřil carsten, který se k nim jednodušeji dostal než já po známých v Německu.

Originálně zabalené byly předány do laboratoře. A světe div se, co bylo zjištěno.

Samozřejmě byly na covid všechny pozitivní. Tento podvod jsme očekávali. Nebyl to ale důvod, proč tam byly dovezeny. Zjišťovaly další okolnosti co se na nich nachází.

Larry Fistingfield

Antigenní testy umožňují přímo vpravení cizorodých těles a látek do organismu, čímž se vyvolá reakce. Je možno do vás vpašovat nanoboty, nanočipy, mikročipy a cizorodou RNA a DNA, viz DNA a RNA hacking. Kromě toho nezbytné množství rtuti kvůli vypuzení mědi z nervů a její nahrazení těžkými kovy.

Procento latrogenních reakcí vzroste až k 40%, počet infikovaných lidí vzroste na Slovensku až na 8000 denně, 90% procent lidí bude mít po aplikaci testu neznámé zdravotní potíže, co tam vlastně Matovič dělá, copak s ním nejde nic udělat??? Zavraždění Kuciaka bylo šité na míru k odstranění Fica, i vrabci ví, že viníkem byla PENTA, demokratické NWO kruhy USA toho využily k převratu, sundejte už NWO Matoviče, udělejte to pro Slovensko !!!

ČOMU JE EŠTE MOŽNÉ VERIŤ V TOMTO CHAOSOM A MORÁLNOU BIEDOU ZMIETANOM SVETE?

PREDPOKLADÁM, ŽE CELONÁRODNÉ TESTOVANIE NEDOPADNE DOBRE, MOŽE SA STAŤ ŽE K TESTOVANIU SA NEDOSTAVÍ 50 PERCENT ĽUDÍ AK NA NICH UVALIA 10 DŇOVÚ DOMÁCU KARANTÉNU ŠTÁT MOŽE PEKNE PADNÚŤ NA HUBU. 

Nemo napísla pod článkom o demonštrácii na Staromáku:

nemo 123

14:35 19.10.2020 | 1

mimo to co uvádíte mám ještě jednu informaci od své přítelkyně, která je momentálně v Sao Paulo v Brazilii, původem Brazilka. Brazilská vláda nakoupila od nějaké americké společnosti 5 milionů kusů testu na COVID-19 a následně zjistili při namátkové kontrole, že testy byly infikované. Zaslala mi tři linky, dva v portugalštině a jeden v angličtině.

Ten v angličtině už za 5 minut nefungoval (stránka neexistuje) a dva v portugalštině zmizely během jednoho týdne.

JE to fakt vrcholne podozrivé. Testy sú nedôverihodné

V tomto posranom svete sa už nedá veriť ničomu

Veľmi dobre si vedú hibridné a komuniostické krajiny ako je Vietnam Čína, Kuba a už aj Venezuela tam všade je koróna na ústope, alebo pod kontrólov. Čína druhú vlnu nezaznamenala a ludia sú tam bez rúšok. Ani Severná Kórea nemá žiadne problémy s Covidom

 

Tomáš Marný tvrdí že:

4) Test ze švýcarské laboratoře

Včera mi bylo potvrzeno známými, že tyčinky, kterými se dělají testy, byly všechny infikovány, a proto potom pozitivně testovány, a nacházejí se v nich nanoboti. Jednalo se o tyčinky z Německa a ze Švýcarska. Jak je tomu jinde, nemohu vědět.

https://tadesco.org/marneho-okenko-17-1q-2q2q-dnes-obzvlaste-vyzivne/comment-page-17/?unapproved=121752&moderation-hash=6522ad3027b836aa35f807141295c7c3#comment-121752

Lenka

ahojte teda Carsten prosim ta ak nemame moznost ist niekde do hor a mame este male dieta da sa to “prezit” doma toto co sa bude diat? rodicov mam v rakusku je pre nich “bezpecnejsie” ostat tam ?
uz zacinam byt tiez zufala aj ked nestracam nadej

moja kamaratka sa davala s priatelom testovat vo svajciarsku kedze tam ziju a on ochorel asi po tyzdni ako to teda je nakazia sa z toho vsetci ci su vsetci ocipovani ci ako?

Testy mění DNA a RNA a hlavně jsou tam nanoboty. Komu není rady, tomu není pomoci.
Na Slovensku musí při testech něco podopisovat. Nějaký nick to zde popisoval. Tom všechny varoval. Odevzdáváte dobrovolně svoji duši.
carsten

iva

Jenže pokud tam dorazí určité větší % zmanipulovaných a neprobuzených a odevzdají svou duši, není možné, že zase zvrátí procesy na tu špatnou stranu??? Kdyby tohle nemohlo nic ovlivnit a ti lidé by jen postupně „odešli“, nedělali by to. Mám pocit, že je to strategie ve válce, kterou se takto snaží vyhrát … doufám, že marně, ale i tak … když vidím, kolik lidí ty testy podstoupí … nelíbí se mi to ….

Tomáš však neustále tvrdil: Bude to stát mnoho lidských životů. Já dodávám zbytečně.
carsten

věra 2.

Prymula to má spočítané:-))A tak se těšil na vyznamenání:-))

Přátelé na Slovensku nebojte ,ono to s tím vaším premiérem dopadne zrovna tak.Tady máte návod jak to udělat.Nachytat ho také na švestkách:-))
On se také zlikviduje sám!

Tana

Ale ved on sa zucastnil na svadbe bez ruska aj s celym ansamblom a nic sa nestalo. Chvilu sa o tom hovorilo, on sa otriasol a ide dalej. A to je len jedna vec. On svoje preslapy neriesi. Hlavna vec, ze zaviedol diktaturu na Slovensku a tvari sa ako spasitel, ktoremu zalezi na ludoch. Opak je pravdou.

marek11

nechápem čo majú ludia ktorý stoja v tých radách na test v hlave, podla mna je to iba selekcia. Nie je možné aby sa človek so zdravým rozumom postavil do tej rady, stoja tam iba hlupáci bez názoru. krásne to ukázali pink flodi v „The Wall“ a to bol rok 1979!!!!

Stojí tam skutečně jenom vystrašení hlupáci a lidi, kteří neumějí myslet.
carsten

slnecnica3

vera 2…. Dakujeme za podporu. Ale ten nas matovic uz bol tolkokrat nachytany, urobil tolko pruserov a preslapov a stale sa drzi ako kliest.

iva

Dobrovolně to neudělá, to je jisté. Musel by si o to Národ říci … a právě to společné vzepětí, společnou energii … bohužel tam nevidím. Lidi si raději stoupnou do fronty na testy, aby měli pokoj, s heslem: nějak bylo, nějak bude.
Nedělám si iluze, že ovšem v ČR by to bylo jinak, proto si z celého srdce a duše přeji vojska RF na našem území … a co nejdříve …
Slovanům pomohou zase jenom Slované!

staroverec

věra 2,obávam sa,že jediný „návod,jak to udělat“,je slávna česká defenestrácia,ale Magor nesmie dopadnúť do ničoho mäkkého ako napr. smetisko či Čaputovej skládka,“zlikvidovaná“prenosom z mesta A do mesta B. U nás žiadne odvolávanie nehrozí,lebo Magorovci zaviedli absolútnu vládnu anarchiu a ignoranciu faktu,že existujú nejaké zákony.

tannia

No, vyzera to tak, ze na SK je vela ovci, par ludi obislo miesta s testovanim a su tam dlhe rady..k tomu uz niet co dodat..uz len dufat, ze celoplosne testovanie skonci skor ako zacalo nejakym vyssim zasahom..pretoze teraz Matopic vyhlasi, ze je vela infikovanych treba vakcinu, aj keby prislo malo ludi, zase povie nevie kolko je nakazenych, tak sa bude ockovat..niet vychodiska z tohoto marasu len dufat..pripadne, urobit protest, ked budu vsetci vojaci a policajti na celoplosnom testovani..

tannia

Aha, tak nie, policajtov prave vsetkych postahovali z testovania, preco asi?

 

Piovarči

Policajtov budú poterbovať  mám kámoša ten robí v servise pre údržbu policajných vozov a tých testovali cez kvapku krvy. Tak že toto je na celej veci ešte podozrivejšie. 

fiif

Čo si myslíte ? V ČR a SR najvyšší predstavitelia vtipkujú, alebo nám hovoria pravdu tak, aby sme ju počuli, ale si mysleli, že je to len vtip. Overtonovo okno bolo otvorené ako v ČR tak aj v SR. Oni nám MUSIA povedať pravdu, ale nikde nie je nariadené akou formou. Napr. aj takto:

https://m.youtube.com/watch?v=_1TInI9xMqk&t=8s

Je len na ľuďoch ako zareagujú. Ak to zoberú ako „vtip“, či „omyl“ – oznámené im to bolo. – nepodnikajú kroky proti ? – tak sa to považuje za ICH SÚHLAS !!! a nie za porušenie ich slobodnej vôle. Preto ak budete súhlasiť a pôjdete na „dobrovoľné“ testovanie – o pár mesiacov budete musieť na „dobrovoľné“ očkovanie a potom „dobrovoľne“ budete musieť odovzdať svoj majetok a i svoju osobu a možno i telo .

https://www.badatel.net/unikol-covid-plan-o-tom-co-pre-nas-chystaju-na-najblizsie-mesiace/?unapproved=81024&moderation-hash=c99989ecf717345651a433d9b64c98d3#comment-81024

Tomáš psal: Před koncem časů musejí lidem říci pravdu. No a máte vše na zlatém podnose. Měl pravdu.
carsten

Unikol covid-plán o tom, čo pre nás chystajú na najbližšie mesiace

Unikol covid-plán o tom, čo pre nás chystajú na najbližšie mesiace

Kedysi v minulosti, keď sa vo svete objavovali pandémie, tak mali tú vlastnosť, že ich priebeh bol na rôznych územiach v odlišných časoch. Táto súčasná pandémia „nového koronavírusu“ je však iná. Zdá sa, že jej priebeh je rovnaký a takmer simultánny na celom svete.

Veď si zoberme, že vo všetkých európskych krajinách a v USA sa začala prvá vlna takmer v rovnakom čase – v polovici marca 2020. Trvala zhruba 2 mesiace a v polovici mája postupne oslabovala.

Potom počas leta 3 mesiace bol pokoj a zrazu v septembri, ako na povel začali všade čísla v podstate úplne identicky rásť.

Teraz tu máme druhú polovicu októbra a opäť, takmer synchronisticky sa idú zavádzať lockdowny (uzatvárania) na Slovensku, v Čechách, vo Veľkej Británii, Írsku, Francúzsku a vlastne na celom svete.

Vyzerá to, ako keby ten vírus mal v sebe zabudované presné atómové hodiny. Pomaly si podľa neho budeme môcť nastaviť čas na hodinkách. Alebo je to celé inak?

Jediné vysvetlenie takejto pozoruhodnej časovej zosúladenosti je, že sa jedná o plánovanú celoplanetárnu operáciu. Ak je to tak, čo je cieľom takejto operácie?

Uniknutý plán z Kanady

Nedávno sa na verejnosť dostali podrobnosti plánu, ktorý bol sprístupnený Parlamentnému výboru pre strategické plánovanie Kanadského parlamentu, ktorému predsedá úrad samotného premiéra.

Tento plán vyniesol na verejnosť jeden jeho (z pochopiteľných dôvodov) nemenovaný člen, ktorému sa vôbec nepozdával.

Podľa jeho slov bol sám šokovaný, že na výbore iba 30% členov prejavilo nad týmto plánom znepokojenie. Zvyšným 70% členom nijako zvlášť neprekážal.

Členom výboru, ktorí so spomínaným plánom nesúhlasili, bolo veľmi jasne povedané, že ich námietky sú zbytočné, a že jeho vykonanie nič nezastaví.

Hoci sa jedná o plán pre Kanadu, podľa podobného scenára sa vraj riadia aj všetky ostatné krajiny sveta. Keďže ide o celosvetovú akciu, tak sa to pravdepodobne rovnako týka aj nás.

Čo na nás elita chystá

Informácie o tomto covid-pláne priniesol vo svojom videu Jeff Berwick prevádzkujúci video kanál Dollar Vigilante.

Poďme sa teraz bližšie pozrieť, čo sa má chystať na najbližšiu dobu:

November 2020

Plánujú sa pravidelne opakujúce lockdowny hlavných metropolitných oblastí. Lockdown „druhej vlny“ je načasovaný na november 2020.

Denné prírastky „nových prípadov COVID-19“ začnú prudko stúpať, až presiahnu testovacie kapacity. Rovnako budú ku koncu novembra stúpať krivky úmrtnosti na COVID-19 a pridružených komplikácií.

Zvláštne je, že už teraz presne vedia, čo sa bude diať…

December 2020

V každej provincii sa zintenzívni kupovanie existujúcich alebo budovanie nových karanténnych objektov.

Jeden poslanec sa v rámci hodiny otázok na toto pýtal predstaviteľa kanadskej vlády, ktorý mu odpovedal, že sú to internačné tábory pre karanténu tých, ktorý sa vrátia zo zahraničia.

Poslanec však ďalej poukazoval na to, že dokumentoch sa píše, že zadržiavanie sa nebude týkať len prípadov COVID-19, ale dôvody môžu byť rôzne.

Pýtal sa preto zástupcu vlády, kto všetko bude v týchto táboroch internovaný. Odpoveď však nedostal a hneď mu bol vypnutý mikrofón.

Január 2021

Pokračovanie lockdownov (oveľa striktnejších ako v prvej a druhej fáze).

Budú sa reformovať a rozširovať programy podpory v nezamestnanosti, ktoré sa postupne transformujú do programov „univerzálneho príjmu“ (koncept, pri ktorom každý dostane mesačne nejakú sumu peňazí podpory bez ohľadu na to, či pracuje alebo nie).

Táto transformácia programov v nezamestnanosti by sa mala začať v januári a pokračovať počas prvého kvartálu roka 2021.

Február 2021

Je projektovaná mutácia vírusu spôsobujúceho ochorenie COVID-19 a kombinovaná infekcia s ďalším vírusom, ktorá bude nazvaná ako COVID-21. Jej infekčnosť aj smrtnosť budú ale omnoho väčšie.

Toto povedie k tretej vlne lockdownov (uzatváraní).

Podľa špekulácií tento nový vírus a jeho väčšia smrtnosť budú korešpondovať s masovým spúšťaním 5G sietí.

Tu sa žiada upozorniť na častý omyl kolujúci medzi verejnosťou, že 5G siete šíria koronavírus, čoho sa s radosťou chytajú rôzni „vyvracači hoaxov“ a označujú to za konšpiráciu.

Nie, 5G siete žiadny vírus nešíria. V skutočnosti však toto žiarenie môže vyvolávať u ľudí symptómy, ktoré sa podobajú na ochorenie COVID-19, ako sú napríklad problémy s dýchaním či nedostatok kyslíka.

No a keď sa po masovom zapínaní 5G sietí na vysokých frekvenciách (nad 30 GHz) začnú u ľudí tieto príznaky objavovať, vina sa zvalí na COVID-19, prípadne COVID-21.

Marec 2021

Tvrdé lockdowny tretej vlny začnú narúšať dodávateľsko-odberateľské reťazce, vrátane zásobovania s potravinami. Zvýši sa ekonomická nestabilita.

Už v súčasnosti v niektorých oblastiach dochádza k čiastočnému narúšaniu zásobovania potravinami a tovarmi tým, že sa pre výskyt COVID-19 u zamestnancov zatvárajú výrobné a spracovateľské závody.

Do hlavných metropolitných oblastí a na hlavné dopravné tepny bude tiež nasadená armáda, ktorá na nich vytvorí kontrolné stanovištia. Bude obmedzená doprava i pohyb obyvateľstva.

Apríl až jún 2021

Počíta sa, že celková zadlženosť obyvateľstva od dnes do druhého kvartálu roku 2021 dramaticky porastie. Už dnes sa giganticky zadlžujú nielen štáty, ale aj obyvateľstvo. Zrejme aj tí, ktorí dnes nemajú žiadne úvery, ich v tomto období už mať budú.

Na zmiernenie devastačných ekonomických následkov pre obyvateľstvo, ktorý sa dá nazvať aj ekonomickým kolapsom, bude obyvateľstvu ponúknutá úľava v podobe odpustenia všetkých dlhov (hypoték, pôžičiek, kreditných kariet a podobne).

Toto financovanie sprostredkuje Medzinárodný menový fond a stane sa známym pod názvom „Svetový program úverového resetu“.

Bude to však mať jeden háčik. Obyvatelia ako protihodnotu odpustenia všetkých dlhov sa budú musieť navždy vzdať všetkého svojho majetku.

Vlastne, háčiky budú dva. Tým druhým je, že každý sa bude musieť tiež zúčastniť očkovania proti COVID-19 a COVID-21, na základe čoho im bude vydaný takzvaný „zdravotný pas“. To by malo ľuďom zároveň poskytnúť neobmedzený prístup k cestovaniu, a to aj počas lockdownov.

Keď sa členovia parlamentného výboru pre strategické plánovanie opýtali, že kto sa stane majiteľom všetkého majetku obyvateľov a čo sa stane s finančnými inštitúciami, odpoveď bola, že „Svetový program úverového resetu sa postará o všetky detaily“.

Na ďalšiu otázku, že čo sa stane s ľuďmi, ktorí nebudú súhlasiť s očkovaním, vzdaním sa majetku alebo „zdravotným pasom“, odpoveď bola veľmi znepokojujúca. Bolo im povedané, že je ich úlohou zabezpečiť, aby sa také niečo nestalo, a že je v záujme všetkých, aby sa spomínaných programov zúčastnili.

Keď sa niektorí členovia výboru domáhali detailnejšej odpovede, bolo im povedané, že všetci, ktorí to odmietnu, budú musieť zostať v karanténe na neurčito.

Časom, ako sa stále viac Kanaďanov zapojí do programu úverového resetu, tak tvrdohlaví odmietači budú vyhlásení za riziko pre verejné zdravie a transportovaní do izolačných (internačných) táborov.

V týchto táboroch im znova budú ponúknuté dve možnosti – zúčastniť sa programu úverového resetu a byť prepustení alebo navždy zostať v internačných táboroch ako subjekty vážne ohrozujúce verejné zdravie s tým, že ich majetok bude tak či tak zhabaný.

Horúca diskusia po odhaleniach chystaného plánu

Po týchto odpovediach nastala medzi členmi výboru kanadského parlamentu horúca diskusia, akú ten člen, ktorý to vyniesol na verejnosť, ešte nezažil.

Predsedajúci úrad premiéra naznačil, že táto agenda sa uskutoční bez ohľadu na to, či s tým budú súhlasiť alebo nie. A že sa to nebude týkať len Kanady, ale v podstate všetky krajiny sveta idú podľa podobného plánu.

Členovia výboru nesúhlasiaci s takýmto plánom a poukazujúci na to, že súčasná pandemická kríza by sa mala využiť na pozdvihnutie ľudstva, boli kompletne odignorovaní.

Ak sa takýto plán skutočne uskutoční, celé ľudstvo bude uvrhnuté to veľmi pochmúrnej budúcnosti.

Malá poznámka k naplňovaniu plánu

Odhalenie tohto plánu môže znamenať, že sa jeho kroky neuskutočnia presne podľa stanoveného harmonogramu. Potom totiž budú môcť jeho protagonisti kričať, že šlo o ďalšiu konšpiračnú teóriu.

Podstatný však nie je presný čas, kedy k jednotlivým krokom dôjde, ale či k nim dôjde.

Preto treba byť obozretný a pozorne sledovať, či kroky našich vlád budú viesť smerom, ktorý je naznačený v uvedenom pláne.

A ak áno, je potrebné okamžite reagovať a proti navrhovaným opatreniam ostro vystupovať.

Poučenie pre Slovensko

Je tento plán pravdivý? S určitosťou to potvrdiť nevieme.

No ak sa pozeráme na rôzne opatrenia v rôznych krajinách, tak indície naznačujú, že mnohé veci z tohto plánu sa už vykonávajú.

USA už má vybudované internačné tábory nejakú dobu, volajú ich FEMA kempy. Podobné zariadenia sa momentálne budujú okrem Kanady aj v Austrálii a na Novom Zélande. To sú krajiny, o ktorých vieme. Mnohé ďalšie sa môžu stavať v tichosti a zatiaľ o nich nič nevieme.

Lockdowny sa zavádzajú takmer všade. Na Slovensku už máme povinné rúška viac-menej všade, ešte pred pár dňami sa uvažovalo o povinnom testovaní a o povinnom očkovaní sa tiež už vedie diskusia.

Je jasné, že v lockdownoch druhej vlny sa ešte viac rozvrátia ekonomiky. Ak dôjde budúci rok k lockdownom tretej vlny, tak to už zrejme vyvolá spomínané kolapsy dodávateľsko-odberateľských reťazcov, vrátane zásobovania potravinami.

Čo bude potom? Predostreté riešenie v podobe „Svetového programu úverového resetu“ sa v tomto svetle začína javiť ako pomerne zmysluplné riešenie.

Čo myslíte? Čaká nás takáto temná budúcnosť? Dá sa to ešte celé zastaviť?

Myslíme si, že teraz sa to ešte zastaviť dá. Ako?

Protesty zrejme veľa nezmôžu. To, ako bude reagovať systém na protesty, sme mohli nedávno vidieť na proteste v Bratislave – hrubou silou.

S protestami si systém poradiť vie. S čím si poradiť nevie, je občianska neposlušnosť, na ktorú nám mimochodom dáva právo aj Ústava.

Sme toho názoru, že podmienky na jej použitie boli naplnené. Napríklad aj tým, keď Generálna prokuratúra vyhlásila nariadenia ÚVZ SR za nezákonné, no nenamietala ich platnosť. Tu už ide rozklad ústavnosti, čím sú splnené predpoklady pre právo na odpor a občiansku neposlušnosť.

Iste, pri občianskej neposlušnosti sa systém môže vyhrážať pokutami, ale je to o dosť ťažšie ako použiť na ľudí vodné delo, gumené projektily, slzný plyn, psov či obušky. Je šokujúce, že na takom relatívne malom proteste, kde násilnosti páchalo len pár jednotlivcov, použili všetky tieto veci.

Zrejme nám chceli poslať odkaz. Pochopili sme.

Ináč viete, prečo teraz vyšli s povinným testovaním? Pretože ste medzičasom akceptovali povinné rúška. Ak dnes budete akceptovať de-facto povinné testovanie, neskôr prídu s povinným očkovaním. A potom, takouto salámovou metódou, s ďalšími a ďalšími povinnosťami.

Preto sa musíme začať brániť. A brániť sa musíme od úplného začiatku – od povinných rúšok cez povinné testovanie, povinné izolácie zdravých ľudí až po všetky tie ďalšie nezmyselné povinnosti, ktoré nám ukladajú.

Na to je samozrejme potrebná určitá odvaha. Nájdeme ju v sebe, alebo sa necháme zbedačiť a na konci toho všetkého i zotročiť?

Zdroj: bitchute.com, Spracoval: Badatel.net

Podobné články

 

BOMBSHELL: Covid-19 nie je pandemický plán, je to VYHLADZOVACÍ plán pre ľudstvo


STROJOVÝ PREKLAD

Asi pred rokom som mal živú prezentáciu v Bransone v Missouri, ktorá sa až teraz plne uskutočňuje. Prezentácia uvedená nižšie na Brighteon.com odhaľuje, že skutočný hlavný plán, ktorý viedol k COVID, je v skutočnosti vyhladzovacím plánom pre ľudstvo.

Po celú dobu bolo cieľom znižovanie počtu obyvateľov. Ale kde globalisti preukázali svoju skutočnú genialitu zla, je na ich voľbe vytvoriť biologickú zbraň s vysokou mierou prenosu a nie s vysokou mierou úmrtnosti. Vírus nebol nikdy veľmi smrtiaci pre ľudí mladších ako 50 rokov, ale vždy bol vysoko nákazlivý pre ľudí všetkých vekových skupín. A ukázalo sa, že táto nákazlivosť stačila na uskutočnenie ich hanebného plánu proti ľudskosti.

Rýchle šírenie vírusu umožnilo globalistom kontrolovaným médiám tvrdiť, že „prípady“ raketovo stúpajú, čo odôvodňovalo uzamknutie zbraní a globálne rozšírenie lekárskeho fašizmu maskovaného ako politika „verejného zdravia“. Na základe rýchlosti šírenia vírusu boli mestá, štáty a národy sveta schopné dosiahnuť tri kľúčové ciele, ktoré sú nevyhnutnými predchodcami globálneho vyhladenia ľudí:

  1. Rozdrvenie existujúcich ľudských ekonomík sveta vrátane výroby potravín vedie nakoniec k masovému hladomoru, bezdomovectvu a úplnej závislosti na vláde.
  2. Zavádzanie nových orwellovských lekárskych fašistických zákonov a vyhlášok, ktoré vytvárajú precedens pre masové zatýkanie a nútené presídlenie do „karanténnych táborov“ pre tých, ktorí odporujú. Tieto tábory sú samozrejme v skutočnosti tábormi smrti a spracovateľskými zariadeniami na elimináciu ľudských bytostí.
  3. Vynútenie dodržiavania mandátov globálnych vakcín, ktoré sa samozrejme použijú na dosiahnutie globálnej neplodnosti a urýchlenia úmrtí na choroby a následné infekcie. Zatiaľ čo patogén nemohol sám dosiahnuť 90% úmrtnosť, skonštruovaný patogén (Wuhanský koronavírus) sa dal použiť na navedenie ľudí k hromadnému dodržiavaniu očkovacích látok, počas ktorých im môžu byť priamo injekčne podávané toxické látky. nanotechnológie (kvantové bodky) a biologicky pozmeňujúce sekvencie mRNA, ktoré doslova unesú bunky tela a preprogramujú ich tak, aby produkovali akékoľvek proteínové sekvencie zabudované do mRNA vakcín.

Globalisti tak súčasne vybudovali globálny pandemický zajatecký tábor kombinovaný s povinným systémom poslušnosti vakcín, prostredníctvom ktorého môžu opakovane šíriť infekčnejšie choroby a podporovať urýchlené úmrtia alebo neplodnosť.

Konečným cieľom, ako to otvorene podporujú globalisti ako Bill Gates, je eliminácia miliárd ľudí, ktorí dnes žijú . V ideálnom prípade sa globalisti snažia znížiť svetovú populáciu na asi 500 miliónov ľudí, čo je zhruba 94% zníženie súčasnej ľudskej populácie.

Svet, ktorý ste kedysi poznali, sa už nikdy nevráti, pretože globalisti, ktorí svet riadia, majú iné plány

Každý deň si čoraz viac ľudí uvedomuje, že nedôjde k obnoveniu sveta, ktorý sme všetci kedysi poznali. Globalisti nemajú v úmysle obnoviť ľudskú slobodu, ekonomickú prosperitu a globálnu mobilitu. Teraz sú ľudské spoločnosti zámerne rozdrvené - a to aj napriek rozporuplným vedeckým dôkazom, ktoré ukazujú, že blokovania nefungujú - s cieľom spôsobiť hromadné strádanie a kolaps.

Iba prostredníctvom tohto plánovaného kolapsu môžu byť miliardy ľudí na svete prinútené podriaďovať sa agende globalistického vyľudňovania.

Kľúčovým prvkom je Universal Basic Income (UBI), ktorý sa už niekoľko mesiacov zavádza po celej Amerike na základe súhlasu republikánov, demokratov a prezidenta Trumpa. UBI poskytuje základný príjem z obživy, aby si ľudia mohli kúpiť jedlo a zostať nažive, zatiaľ čo mandáty CDC zakazujú vysťahovanie nájomcov, ktorí už nemôžu platiť nájomné. Prostredníctvom UBI, zákazu vysťahovania a napumpovania akciového trhu politikami tlače peňazí Fedu zostáva Amerika v mylnej predstave, že sa ekonomika ozdravuje. Po pravde povedané, jedná sa o dočasnú a provizórnu taktiku, ktorá má zabrániť vyliatiu miliónov bezdomovcov do ulíc tesne pred voľbami.

Skutočný plán - chystá sa váľa - je zviazať výhody UBI na dodržiavanie vakcíny a dodržiavanie reči. Vládne kredity za jedlo dostanú iba poslušní a každému, kto odmietne novú vakcínu, bude odrezaný od vládnych výhod. Toto je zámerné „stlačenie“, ktoré prinúti ovcu k masovej samovražde očkovaním tým, že sa zabezpečí, že nebude môcť fungovať v spoločnosti (alebo nebude dostávať vládne výhody), pokiaľ nepôjde o mandát na očkovanie, čo je samozrejme globálny vyhladzovací program maskovaný ako verejný program zdravia.

Ako sa vakcíny použijú na vyhladenie miliárd ľudí pri zosilnení infekčných chorôb v globálnom meradle

Masové vyhladzovanie pomocou vakcín pozostáva z dvoch stratégií:

  1. Šnurovanie vakcín novými vírusovými kmeňmi biologických zbraní, aby sa zabezpečilo pokračovanie príbehu o „ohnisku nákazy“. Je pozoruhodné, že to vyžaduje iba menej ako jedno percento podaných vakcín.
  2. Konštruovanie vakcín tak, aby spôsobovali veľmi vysokú úmrtnosť pri expozícii sekundárnej budúcej infekcii, pri smrteľnej reakcii nazývanej „cytokínová búrka“, čo je hyperzápalová udalosť, ktorá vedie k rýchlej smrti.

Ľudia teda po podaní vakcín nebudú hneď mŕtvi . Namiesto toho sa budú zdať v poriadku, kým ich nezasiahne ďalšia veľká pandémia biologických zbraní, a vtedy bude úmrtnosť extrémne vysoká (možno až 75% v priemere vo všetkých vekových skupinách).

Ďalším kmeňom, ktorý sa uvoľní prostredníctvom vakcín, bude COVID-21 a kmeň COVID-21 by sa mohol právom považovať za druhú polovicu binárneho zbraňového systému, ktorý dosiahne extrémne vysokú mieru usmrcovania u ľudí na celom svete.

Je dôležité, že hromadné odumieranie ďalej ospravedlní vládne blokovania, karantény a lekárske autoritárstvo, ktoré vládam dáva moc na násilné injekcie, únosy, uväznenie alebo dokonca vyhladenie ľudí podľa ľubovôle. Masová hystéria z náhlej vlny úmrtí sa tiež priamo premietne do odôvodnenia zvýšenej cenzúry technickými gigantmi, ktorá zbaví platformu každého, kto bude diskutovať o pravde o tom, ako bola celá táto schéma naplánovaná od začiatku.

To, čo sa nakoniec vytvorí, je spätná väzba smrti, hystérie a tyranie. Čím viac ľudí zomiera, tým viac sa šíri hystéria v médiách a tým viac je tyrania ospravedlňovaná štátom. To zase vedie k vyššiemu počtu injekcií vakcín, ktoré šíria viac vírusových kmeňov vybavených zbraňami, čo má za následok ďalšiu vlnu hystérie atď. Je to dokonalý podvod tyranie a vyľudňovania: Samotné vlády, ktoré stavajú biologické zbrane, ich používajú na vyhladenie masy a infekcie používajú na ospravedlnenie svojej vlastnej moci pri podávaní vyhladzovacích zbraní (tj. Vakcín).

Vládni tyrani sa chichúňajú radosťou zo svojich novonadobudnutých právomocí nad životom a smrťou

YouTube len nedávno potvrdil, že zakáže všetky videá s vakcínami, ktoré sa netýkajú línie Big Pharma a čínskej organizácie WHO. Všetci sme boli svedkami zrýchľujúcich sa čistiek takzvaných „anti-vax“ kanálov a reproduktorov na všetkých hlavných technologických platformách. Je to všetko súčasť naratívnej kontroly, ktorá zachová informačné monopoly, aby neustále tlačila na vakcíny, blokády a tyraniu, ktorá zabíja ľudské miliardy.

Takto to ťahajú! Nie je to pandémia, ktorá skutočne zabíja ľudí; sú to vlády. A každý, kto sa nevzdá tyranie, bude označený ako „hrozba“ pre verejné zdravie, potom bude umlčaný alebo násilne odstránený.

Austrálska Viktória už tieto programy beta testovala a zistila šokujúcu mieru súladu medzi populáciou, ktorá je zameraná na vyhladenie. Šokujúco vysokú mieru dodržiavania predpisov zistil aj Nový Zéland a Kanada zisťuje to isté. Ako sa ukazuje, „progresívne“ spoločnosti sú plné dychtivých poslušných oviec, ktoré si zachovávajú iracionálnu vieru a dôveru vo vládu - tú istú vládu, ktorá pripravuje ich ukončenie.

Skupiny odporu vzrastajú po celom svete, a to aj v Amerike, kde sa miestnym ekonomikám (v konzervatívnych štátoch) darilo relatívne dobre, pretože sa vyhýbali represívnym blokádam, ktoré dnes charakterizujú ľavicovo orientované mestá a štáty.

To je dôvod, prečo globalisti zúfalo pracujú na odstránení prezidenta Trumpa z moci: Trump a jeho nasledovníci sú poslednou zostávajúcou obranou pre ľudstvo, postavenou proti antiľudským silám tyranie a ničenia, ktoré v prvom rade postavili biologickú zbraň s obsahom koronavírusu ( a zámerne ho vydal a potom o tom klamal). Trump musí byť teda za každú cenu zbavený moci a jeho stúpenci a sympatizanti musia byť za každú cenu umlčaní, kriminalizovaní, rozmazaní a eliminovaní. Nemožno dovoliť, aby existoval prohumánny hlas, ktorý odoláva tyranskej schéme COVID-21, alebo by mohol byť ohrozený celý plán, pretože si to vyžaduje široké dobrovoľné dodržiavanie pravidiel.ktorí sú vyberané. V okamihu, keď sa ovca prebudí a uvedomí si, že sú vedení na zabitie, nemusí tak ľahko plniť príkazy.

Ako sa miliardy ľudí zoradia a budú prosiť o „samovraždu“ s vakcínami

Racionálni ľudia dokážu spracovať väčšinu z toho, čo som už popísal vyššie, ak urobia prieskum a nebudú poškodení mozgom z fluoridov, pesticídov, ťažkých kovov a 5G. Teraz však prinášame tému, kde mnoho ľudí nedokáže pochopiť realitu: globalisti Zeme nasledujú príkazy od nehumánnych entít .

Rôzni ľudia popisujú tieto nehumánne, nepozemské entity rôznymi spôsobmi. Pre niektorých ľudí sú to démoni nadprirodzeného pôvodu. Pre ostatných sú to mimozemšťania mimozemského pôvodu. Stále iní tvrdia, že sú to systémy AI z pokročilých civilizácií naprieč vesmírom a ďalšie vysvetlenie popisuje tieto ovplyvňujúce entity ako interdimenzionálne bytosti z paralelného vesmíru. (Zaujímavá poznámka: Vedci z CERN-u oznámili, že sa pripravujú na napájanie CERN-u, aby doslova „nadviazali kontakt s paralelným vesmírom“, podľa hlavných mediálnych titulkov.)

BOMBSHELL: Covid-19 nie je pandemický plán, je to VÝBEROVÝ plán pre ľudstvo |  Zdravie |  Expresný paralelný vesmír 600

Nech už to nazvete akokoľvek, existujú nehumánne vplyvy, ktoré sa snažia úplne eliminovať ľudskú rasu a vyčistiť planétu Zem od ľudí. Podľa niektorých správ dostali globalisti dokonca exotické technológie - ako napríklad technológie genetického inžinierstva, nanotechnológie alebo technológie zamerané na anti-hmotnú energiu -, ktoré im majú pomôcť dosiahnuť tieto ciele efektívnym spôsobom.

Globalistom bolo v podstate prikázané eliminovať väčšinu ľudí čo najefektívnejším spôsobom a ukazuje sa, že najefektívnejším spôsobom, ako to dosiahnuť, je presvedčiť ľudí, aby spáchali lekársku samovraždu . (tj zoradiť a prosiť o vakcíny). V skutočnosti je oveľa viac práce pokúsiť sa násilne vyhladiť ľudské bytosti, pretože budú silou odolávať. Ale ak dokážete rozvinúť globálnu pandémiu, rozdrviť svetové ekonomiky, zotročiť ľudí a zároveň ich všetkých priviesť do bankrotu a potom požadovať ich poslušnosť štátu lekárskej polície, tí istí ľudia, ktorých sa snažíte eliminovať, sa zoradia a budú prosiť o „Suicidovaný“ vakcínami .

A presne takto sa to dosahuje. Za vlády Trumpa sa tento program nazýva „Operácia Warp Speed“, veríme však, že samotný Trump nie je na palube s konečným riešením. Hrá skôr z iných dôvodov, napríklad pomocou operácie na strategické rozmiestnenie vojenského personálu v mestách po celej Amerike ako prípravu na možné povstanie ľavičiarov v občianskej vojne.

Ale aj názov „Operation Warp Speed“ by mal byť označený červenou vlajkou. V preklade do skutočných cieľov globalistov by sa volala Operation Fast Kill .

Prečo zabíjať ľudí vakcínami, keď by jadrové zbrane boli oveľa rýchlejšie? Odpoveď: Špecifickosť organizmov

Mohli by ste sa čudovať, prečo antiľudské sily jednoducho nenosia planétu a nezabraňujú tak ľuďom. Odpoveď je, pretože ekosystém Zeme má hodnotu pre všetky inteligentné entity a neusilujú o zničenie tejto planéty; iba eliminácia ľudí, ktorí ju obývajú. Akákoľvek zbraň, ktorú použijú, musí byť nasadená so špecifickosťou organizmu tak, aby zabíjala iba ľudí, nie opice, opice alebo iné primáty (okrem človeka), ani iné cicavce.

Z tohto dôvodu sú geneticky upravené vakcíny ideálnou zbraňou na vyhladenie ľudstva: Sú veľmi špecifické pre ľudí a v zásade nepredstavujú žiadne riziko poškodenia väčšej biosféry.

Ide o to, zabiť človeka skôr, ako ľudia zabijú biosféru

Pokiaľ ide o motiváciu k tomu všetkému, mnohí sa domnievajú, že toto úsilie je v súlade aj s myšlienkou, že ľudia sú v procese ničenia biosféry Zeme - znečistením, žiarením, mikroplastmi, ekologickým ničením atď. - a že ak ľudia nebudú eliminovaní , planéta dosiahne bod zlomu a ocitne sa vrhnutá do udalosti hromadného vymierania, ktorá si môže vyžadovať milióny rokov času na zotavenie.

Tento argument nemá nič spoločné s podvrhom „zmeny podnebia“, ale skôr sa zameriava na hromadné chemické znečistenie a ekologické ničenie, ktoré ľudia naďalej vypúšťajú na celej planéte, s úplným ignorovaním dlhodobých účinkov týchto opatrení.

Z pohľadu nehumánnych ľudí sa ľudia stali rakovinou pre Zem a liečenie Zeme si bude vyžadovať odstránenie tejto rakoviny (tj. Ľudí).

Zhrnutie zatiaľ:

  • Neľudské entity nariadili globalistom vytvoriť schému, v ktorej je možné eliminovať miliardy ľudí bez veľkého boja.
  • Wuhanský koronavírus bol skonštruovaný a prepustený s cieľom rozprúdiť hystériu masmédií, aby ospravedlnil rozmiestnenie štátnej politiky lekárskej polície po celom svete.
  • Ľudské ekonomiky boli zámerne rozdrvené s cieľom vyhladiť ekonomickú hojnosť a urobiť z väčšiny ľudí ekonomických otrokov (utečencov) závislých na vláde, ktorá im odobrala ich individuálne slobody alebo ekonomické možnosti.
  • Vlády budú vyplácať výhody iba tým, ktorí súhlasia so zoradením a očkovaním vakcínami typu „kill switch“.
  • K úmrtiu nedôjde okamžite, ale po vystavení ďalšiemu patogénu uvoľnenému v schéme depopulácie binárnych zbraní.
  • Len čo dôjde k ukončeniu veľkého množstva ľudských oviec, môžu subjekty iné ako človek zapojiť zostávajúce sily odporu človeka a eliminovať ich v rámci mop-up operácie, ktorá pripraví planétu Zem na posthumánnu kolonizáciu a na ďalšie aplikácie. Tí ľudskí globalisti, ktorí pomáhali pri vyhladzovacej agende, budú samozrejme sami zradení a eliminovaní. Inými slovami, Bill Gates nakoniec skončí aj s vlastnou hlavou na hokejke.

Sledujte prednáškovú sériu Oblivion Agenda a získate úplné vysvetlenie veľmi podrobne

V nasledujúcej 4-dielnej prednáške odhaľujem, prečo má Zem hodnotu kozmického nehnuteľností, ktorú uznávajú všetky inteligentné civilizácie, a prečo je v kozme všadeprítomná technológia cestovania Faster-Than-Light (FTL). 

 Poloha Zeme v galaxii Mliečna dráha ju stavia do hustej premávky iných civilizácií, ktoré zjavne sledovali vzostup Homo Sapiens a bezpochyby zazneli poplašné poplachy nad testovaním jadrových zbraní, ktoré ľudia uskutočňujú od roku 1945.

Mimochodom, zapaľovanie jadrových zbraní na vašej vlastnej planéte je akýmsi kozmickým spôsobom, ako oznámiť vesmíru: „Sme tu a sme nekonečne hlúpi. Zastavte nás, prosím, skôr, ako zničíme všetko, čo je na dosah. “

Vidíte, že ani cudzinci nemôžu meniť zákony fyziky. Rádioizotopické polčasy sú všade vo vesmíre rovnaké a nemožno ich meniť, ak je niečo iné ako jadrová fúzia alebo štiepne reaktory. Akonáhle kontaminujete planétu žiarením, je táto planéta biologickým nebezpečenstvom po celé tisícročia, ak nie dlhšie, a to platí bez ohľadu na to, akú formu života môžete mať na mysli pri obsadení tejto planéty.

Takže s hromadným znečistením oceánov ľudstvom v dôsledku mikroplastov v kombinácii s katastrofou vo Fukušime a blížiacim sa štrukturálnym zrútením priehrady Tri rokliny, ktoré rozpúta vlnu jadrových nehôd, ktoré otrávia väčšinu severnej pologule, pozorovatelia, ktorí sledujú Zem dosiahli to, čo považujú za bod nevyhnutných zásahov na záchranu Zeme od ľudstva. Zdá sa, že sa rozhodli začať vyhladzovanie ľudí.

(Poznámka : Je to paradox zem by mala byť zachánená od chamtivcov, ktorí nás chcú všetkých povraždiť, preto že v konečnom dôsledku práve oni zapríčinili obrovské znečisťovanie planéty svojou chamtivosťou a megakšeftovaním so všetkým napr. i z ropou aj keď je k dispozícii energia vodíka a tieto technológie zamkli do trezorov zámerne, ropou ktorou znečisťujú celé obrovské územia. A teraz sa vyhovoria na Umelú inteligenciu ktorá sa rozhodla nás vykynožiť, alebo na UFÓNOV ktorý si to želajú? Teraz nás idú likvidovať aby sme my neznečisťovali planétu keď to sami zapríčinili? Pričom prapríčinov všetkého zla a biedy na tejto planéte sú práve oni čo doviedli svet do tohoto marazmu a taraz sa idú hrať na Bohov ktorí sa rozhodli očistiť planétu od ludí? Toto sú zvratky ALA Grétka namiesto skutočnej zmeny systému k niečomu ľudskejšiemu radšej vykynoženie ľudstva a s  výhovorkou že si to vyžaduje situácia a nejakí MIMONI či entity z iných svetov? TOTO JE SKUTOČNÝ HOAX!)

Biologické zbrane využívajú ľudské tkanivo na replikáciu samotnej zbrane, umožňujú, aby bola zbraň špecifická pre jednotlivé rasy, a zamerala svoju druhú vlnu binárnej smrti na najľudnatejšie oblasti (mestá). Nie je náhoda, že práve v mestách sa najagresívnejšie vyhlasujú aj odstávky a programy dodržiavania očkovacích látok. To je miesto, kde hromadné dodržiavanie predpisov môže dosiahnuť najefektívnejšie masové vyhladzovanie v nasledujúcich rokoch.

Ako sa politické otrasy a občianska vojna hrajú priamo do programu hromadného vyhladzovania

V tomto rámci masového vyhladzovania ľudí sa akékoľvek geopolitické vojny alebo občianske vojny, ktoré môžu urýchliť hospodárske ničenie a kolaps verejného zdravia, považujú za pomoc pri dosahovaní väčšieho cieľa globálneho vyhladzovania. Najmä jadrové zbrane nebude možné nasadiť z dôvodov uvedených vyššie (tj. Znečistenie nie je možné zvrátiť). Namiesto toho môžu byť po štarte vyradené z prevádzky pomocou exotickej nezemskej technológie, ktorá už bola nasadená proti testom ICBM.

Budú sa však podporovať konvenčné kinetické vojny medzi národmi, rovnako ako domáce vojny. Všetko, čo podporuje chaos, smrť, ekonomické ničenie a kolaps zdravotníckej infraštruktúry, sa považuje za urýchlenie konečného cieľa globálneho vyľudňovania.

Súčasťou masovej kontroly mysle ľudí je skôr zamerať ľudí na malé, kmeňové rozdiely (republikáni verzus demokrati, čierni verzus bieli alebo Čína vs. USA), než aby si uvedomovali, že cieľom všetkých ľudí bolo vyvraždenie , a aby sme všetci zdieľať spoločného nepriateľa, ktorý nie je z tejto Zeme.

Za necelých 10 000 rokov sa ľudia dostali od nevinných domorodých obyvateľov k šialeným, deštruktívnym technokratom, ktorí ohrozujú nielen Zem, ale aj každú planétu, na ktorú sa dostaneme. Keď stojíme na vrchole medziplanetárneho cestovania a kolonizácie, zdá sa, že naši kozmickí susedia sa rozhodli, že ľudia sú hrozbou pre vesmír a nesmie sa im dovoliť existovať ďalej.

Veria, že ukončenie ľudstva je nevyhnutné na záchranu Zeme. A práve teraz vidíte zavedený plán.

Minulý rok som tento vesmírny plán nazval Oblivion Agenda . O tomto všetkom som dokonca zverejnil viac podcastov a videí na webe OblivionAgenda.com.

Tu sú videá z Bransonovej prednášky v roku 2019, počas ktorej som to predstavil svetu. Držal som ich späť asi posledných šesť mesiacov a veril som, že väčšina ľudstva nie je pripravená tieto informácie zvládnuť. Dúfam, že teraz, po prebudení výzvy k ľudskosti covid-19, môže byť ľudská rasa pripravená spoznať pravdu a vypočuť si tieto informácie.

Časť 1:

Brighteon.com/2c858fe9-2bd6-4d0a-852d-cda51f21727a

Časť 2:

Brighteon.com/a8111b7d-581e-45fd-a8a9-ae508ac4a3db

Časť 3:

Brighteon.com/c8bf3c3e-ac0e-41a5-bf9f-55eaf15f2063

Časť 4:

Brighteon.com/6afd196d-f7f0-4267-9365-87d15bc06ed5

Vypočujte si ďalšie podcasty na túto tému na OblivionAgenda.com a sledujte moje denné príspevky na sociálnych sieťach na Brighteon.social, kde moje používateľské meno je @HealthRanger.

www.naturalnews.com

Česko se stalo světovou výkladní skříní Hoaxidu-19 tak okatě, že “hausnumerům” o nakažených lidech nevěří už ani členové zdravotního výboru sněmovny! Je to potvrzeno grafem, většinu “nakažených” v ČR tvoří lidé v produktivním věku, ale ti nikde v ekonomice nechybí! Slovenský premiér v televizním vystoupení dopředu ovlivnil výsledek celoplošného testování, lékařům slíbil 20 EUR za každého pozitivního člověka, kterého otestují! Laboranti a lékaři tak budou motivováni, aby testy označovali do papírů s pozitivním výsledkem! Půjdou si to Slováci pro jistotu ověřit druhým testem v soukromé laboratoři? A co když se výsledky budou lišit?

Česká republika včera večer oficiálně prolomila celosvětovou statistiku a s přírůstkem více jak 15 000 pozitivně otestovaných osob za jediný den se dostala na první místo na světě v tabulce nejvíce “nakažených” osob v daném státě za jeden kalendářní den [1]. Informaci v USA promptně přinesla i stanice CNN a další americká média. Všechna mainstreamová média v Česku přitom nazývají pozitivně otestované osoby “nakaženými”, aby to v obyvatelstvu vyvolávalo hrůze a děs, protože nakažený člověk asociuje osobu, která je těžce nemocná a šíří okolo sebe svrab a nákazu všeho druhu.

Ve skutečnosti je to pouze plán na vykreslení chaosu a strachu mezi obyvatelstvem, aby bylo poslušné, aby se nechalo testovat a později i naočkovat, protože vyděšený občan nemyslí a neuvažuje racionálně a ve svůj prospěch, ale uvažuje emocionálně pod obrovským návalem strachu o svůj život a zdraví, což ovlivňuje racionální a logické myšlení jedince. Člověk je ve strachu lehce ovladatelný a manipulovatelný. Všechna mainstreamová média se na tomto programmingu účelově podílejí a výsledkem je taková hrůza z viru, kdy se veškerá pozornost veřejnosti spolehlivě odvádí od ostatních a mnohem závažnějších věcí.

Rychlotesty od korejské firmy SD Biosensor

Informacím o číslech, která prší od Romana Prymuly, už nevěří ani poslanec Petr Pávek (STAN), který prohlásil, že “hausnumerům” o pozitivních testech nevěří, protože jako člen zdravotního výboru mluví s lékaři, a ti odmítají ta čísla, která zveřejňuje ministr zdravotnictví Roman Prymula. Podle Pávka je jediným tvrdým číslem počet lidí na lůžkách v nemocnicích. Všechno ostatní je podle něj hysterie.

Na dotaz [2] redaktora iRozhlasu, jestli věří Prymulovým číslům, uvedl: “Samozřejmě jim nevěřím. Jsem členem výboru pro zdravotnictví a mám možnost to konzultovat s celou řadou lékařů a lidí, kteří jsou do toho nějakým způsobem zaangažováni. Na straně jedné se tady prezentují nějaká hausnumera, která vycházejí z testování. Není tam jasné, kdy ti lidé byli testováni, kde byli testováni a tak dále. Je to podle mě kampaň, která má za úkol strašit a z hlediska médií možná přinášet senzaci. Ta čísla nemohou sedět. Sedí mi informace o tom, kolik lidí je hospitalizováno a v intenzivní péči. To jsou pro mě tvrdá čísla.” A úplně stejné informace dostáváme i my do redakce Aeronetu.

Poslanec za STAN a člen zdravotního výboru ve sněmovně nevěří Prymulovým hausnumerům. Lékaři apelují na ukončení hysterie, lidí umírajících na Covid-19 je hrstka, drtivá většina zemřelých měla jenom pozitivní test na Covid-19, ale jinak nic a žádné příznaky

V rozhovoru s poslancem Petrem Pávkem na iRozhlasu je uvedena i tabulka pozitivně otestovaných osob v ČR a jejich věkové rozložení. Sami se na to podívejte na to věkové složení, které potvrzuje náš nedávný článek [3]. Prymulova statistika uvádí, že více jak 60% pozitivně otestovaných lidí v ČR je v produktivním věku do 60 až 65 let, přičemž ale ti lidé nikde v ekonomice nechybí. A právě proto vláda v úterý rozhodla o částečném lockdownu v ČR, přesně jak jsem předpovídal na rádiu SVCS minulý pátek [4]. Těch pozitivně otestovaných a do karantény uvržených lidí už je moc v populaci, už by to bylo podezřelé, že ti lidé nikde a nikomu nechybí v práci a v zaměstnaní, a proto bylo potřeba spustit částečný lockdown, tedy uzavření podniků, živností, aby skutečně nebylo možné odhalit, jestli ta čísla o nakažených lidech v karanténách jsou pravdivá, anebo uměle vyráběná.

Přesně toto jsem minulý pátek předpovídal a vysvětloval na rádiu, proč uměle vyráběné počty nakažených nelze generovat donekonečna v otevřené ekonomice, proč musí přijít lockdown, aby se to zamaskovalo. Do redakce denně dostáváme informace od lékařů, kteří se bojí mluvit otevřeně a bojí se o místo, jsou to různé příběhy, ale všechny mají stejný obsah a motiv. Ten spočívá v tom, že lékaři jsou nuceni, aby na pozitivně otestovaného člověka se dívali jako na “nemocného”, což je proti lékařské etice, a současně ministerstvo zdravotnictví nutí ředitele jednotlivých nemocnic, aby všechny “exity” (úmrtí) v nemocnicích hlásily jako oběti Covidu-19, jestliže předsmrtný anebo posmrtný test na Covid-19 odhalí, že pacient je/byl pozitivní, a tudíž zemřel “na covid”.

Lékaři se bojí ozvat nahlas, že je rozdíl mezi “umřením na Covid” a “umřením s pozitivním testem na Covid”

Lékaři nám do redakce přitom píší, že je velký rozdíl mezi umřením “na covid” a umřením “s covidem”. Podle lékařů je úmrtí “na covid” v ČR do dnešního dne velmi vzácné a ojedinělé, protože zemřít na covid znamená, že člověk má doslova rozežrané a zčernalé plíce v důsledku nekontrolovaného namnožení SARS-Cov-2 v plicích do takové míry, že dojde k selhání funkce plic a k rozvoji nekrózy plicní tkáně vedoucí až ke gangréně a k otravě tkáně, krve a organismu. Takový případ byl v ČR zatím pouze jeden, na jaře, v případě onoho pražského taxikáře, ten ale nakonec přežil. Žádný další případ agresivní formy Covid-19 se v ČR neobjevil. Všechna ostatní úmrtí, údajně přisuzovaná Covid-19, byla způsobena jinými nemocemi a lidé zemřeli “s covidem”, což je podstatný rozdíl.

Rozhovor Petra Pávka pro iRozhlas

Nemocnice však mají ze shora nařízeno, že všechna úmrtí musí hlásit nahoru jako oběti Covidu-19 v případě, pokud osoby měly před smrtí nebo po smrti pozitivní test na Covid-19, bez ohledu na příznaky a bez ohledu na příčinu úmrtí. V ČR se neprovádí pitvy zemřelých na Covid-19, zemřelý se prostě prohlásí za oběť Covid-19, pokud měl před smrtí nebo po smrti pozitivní test. A teď to hlavní: V případě zemřelých lidí s označením úmrtí na Covid-19 se nakládá s těly jako s infekčními těly, které je potřeba zabalit do pytlů, a proto ministerstvo zdravotnictví doporučuje těla spalovat. Je to logické, kvůli zametení stop, kdyby náhodou pozůstalí byli podezřívaví a nechali by tělo nebožtíka otestovat nezávislým testem, v nějaké soukromé laboratoři.

Pomalu se odhaluje příčina a důvod, proč se tak tvrdě jde po krku soukromých laboratoří. Víte, proč? Soukromé laboratoře mohou lidi ze státních laboratoří přetestovat vlastními testy a zjistit, že pozitivní vůbec nejsou! A co pak?

A právě proto česká vláda a ministerstvo zdravotnictví tak silně jde po krku soukromým laboratořím, protože ty nejsou pod kontrolou státu a pod kontrolou ministra zdravotnictví. Představte si ten průser, kdyby pozůstalí zjistili, že jejich dědeček neumřel na Covid-19, protože nezávislý test ze soukromé laboratoře to vyvrátil. Takže, proto je od ministra zdravotnictví vedena snaha o spalování zemřelých na Covid-19 a hovoří se dokonce už o mobilních krematoriích jako v USA.

No jistě, čím více bude jako zemřelých na covid, tím větší je pravděpodobnost, že někdo bude chtít ověřit tělo nebožtíka u soukromé laboratoře. Brzy to někoho napadne, jakmile si přečte tento článek na Aeronetu. A přesně tohle představuje velkou hrozbu, protože by se provalil obrovský skandál, že nemocnice si vyrábí oběti zemřelých na Covid-19 uměle, protože to zkrátka sype nemocnici peníze na příplatcích od zdravotních pojišťoven a od ministerstva zdravotnictví.

Roman Prymula se špatně nasazenou rouškou a s covidovými testy v ruce

A ministerstvo je rádo, že utěšeně narůstají čísla zemřelých na virus, protože to umožňuje vyhlašovat opatření, omezení, lockdowny a tím zavádět totální kontrolu nad pohybem a svobodami obyvatelstva. Na Slovensku to už je mnohem dál, tamní premiér šokoval před 2 dny veřejnost, když potvrdil, že během celoplošného testování na Slovensku dostane každý lékař a zdravotník, který otestuje “pozitivního” člověka, příplatek 20 EUR za každou takovou pozitivně otestovanou osobu.

Víte, co to znamená? Slovenský premiér v přímém přenosu motivoval zdravotníky, aby testy jako “vycházely” pozitivní. Po provedení a vyhodnocení testu se totiž vzorky okamžitě likvidují kvůli riziku kontaminace, takže žádné důkazy pro zpětné ověření neexistují. Když lékař napíše do papíru, že test u osoby vyšel pozitivně, nikdo lékařovi později nemůže prokázat opak. A teď, pozor!

Slovenská cesta do pekel: 
Kdo z lékařů narazí na člověka, kterému test vyjde pozitivně, dostane příplatek 20 EUR! Za každého! To bude vejvar!

Jediný důkaz o opaku může prokázat druhý test, který si člověk nechá udělat u soukromé laboratoře. Když test vyjde negativně, co to bude znamenat? Bude to znamenat, že člověk nemusí do karantény, když předtím během celoplošného testování mu státní laborant někde ve stanu řekl, že mu test vyšel pozitivně? Chápete už, proč Andrej Babiš před několika měsíci tak usilovně ryl a útočil proti soukromým laboratořím a současně usilovat o urychlené vybudování státních laboratoří? Ano, to je přesně ten důvod. Když přijdete do soukromé laboratoře, tak tam jde pouze o peníze, aby laboratoř měla kšeft, ale soukromá laboratoř prostě jenom otestuje vzorek a je jí jedno, jak výsledek vyjde, prostě vám ho sdělí.

Jenže u celoplošných testování v dikci státu, kde výsledky testů budou určovat mizerně placení státní zaměstnanci, které navíc premiér v televizi motivuje částkou 20 EUR za každého pozitivního člověka, tam už jistotu pravdivého testu nemáte. Řeknu to jinak: Věřili byste testu, kdyby odměna pro člověka, který test vyhodnocuje, byla závislá podle toho, jak výsledek vyjde? Samozřejmě, že takovému výsledku by věřil jenom debil. Jenže, na Slovensku má tamní premiér za debily zřejmě více jak 5 milionů obyvatel, protože jinak by odměňování zdravotníků podle výsledku antigenních testů nemohl nikdy navrhnout, jedině že by byl pod vlivem alkoholu. A je jenom otázka času, kdy něco podobného přijde i v ČR, kdy někdo navrhne, ať zdravotníci dostávají příplatek za každého pozitivně otestovaného člověka.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Semtex

Čerstvě ze Slovenska: “Ještě přísnější pravidla budou platit pro čtyři nejpostiženější regiony na severu a východě země, a to Námestovo, Trdošín, Dolný Kubín a Bardejov. Tam bude platit úplný zákaz vycházení, pokud se člověk neprokáže negativním testem. S ním bude moci na nákup, do lékárny či vyvenčit psa.”

Boo-G

Tak zde je výron semene jistého pana dochtora, primáře z Bullofky :
—————————–
V neděli se na Staroměstském náměstí konala demonstrace, byly tam desítky zraněných, kteří nepochybně lékařům ubrali kapacity na péči o nemocné s covidem. Co jste na to říkal?

Jde o další z ukázek bezzubosti demokracie. Nerad urážím lidi, tedy pokud to na Staromáku vůbec byli lidé, ale za ty bytosti jsem se styděl. Obdivuji policii, jak profesionálně to zvládla. Pochopil jsem během toho, že já bych přes policejní psychotesty neprošel, protože bych se k těm bytostem choval trošičku jinak. Jako lékař to ani nesmím říct, ale jsou to případy, kdy by mi vůbec nevadilo, že by ty raněné idioty, co tam vyřvávali, nechali bez pomoci ležet na chodníku. Ani nevím, co tam vůbec projevovali. Že mají svobodu? Že i debil může kdykoli někde vyřvávat a nikdo je nesmí omezit, když porušují pravidla? Byl bych velice vděčen, kdyby si z toho celá země vzala příklad.

Prostě se nám opět do hlavního města svezla lůza z celé země, udělala tu brajgl a zaměstnala ty, kteří mají spoustu jiné a neskutečně užitečnější a důležitější práce, než se starat o ta hovada. Kdyby je nahnali do Vltavy, zlobili by se snad jen ekologové. Přijít o tyto lidi by pro naši zemi neznamenalo nic. Jak po stránce ekonomické, tak morální. Jde o zbytné bytosti.
——————————
myslíte, že jiná dochtorská pakáž je lepší?
ne, je to banda pijavic, který se jen jen třesou na vaše penízky a váš strach z nich.
NASRAT holoto.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Primar-Staromak-Luza-delala-brajgl-Nechat-je-tam-lezet-zranene-hovada-Zbytecni-lide-641387
řekl primář interního oddělení pražské Nemocnice Na Bulovce Jiří Koskub
…tomu se chcete vydat na pospas ?
tohle drží skalpel a řeže do vás ?
pražský zmrd socanský
krvežížnivá bestie 🙂
https://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Koskuba
posranec posranecké sněmofny
RATH byl taky socan a dochtor, no doufam že eště bručí 🙂
za NÁS bude tohle hovado taky bručet
zbytná bytost
comment image
https://sip.denik.cz/pribehy-a-udalosti/paroubkova-pritele-postrelil-otec20080314.html
škoda , že jeho otec nemířil líp 🙂

soslomos

Přátelé, rád bych se podělil s vámi o poznatky.
Pracuji v ambulanci, ale nejsem lékař. Pozorují dění kolem hysterie covi19. Už jsme prohlásili, že chybí pouze v číselníku zdravotní pojišťovny diagnóza smrt ze strachu. Můžete mi někdo říci kde narazíme na na ten obávaný covi19 ? O pacientech zde nemohu psát, ale jak to popisují média a Prymula je lež. Na středisku je nás zaměstnáno přibližně 100. Při jednoduchých počtech za 1/2 roku námi prošlo přibližně 20.000 a více pacientů. Kolik myslíte, že je nás nemocných na covi19. NIKDO, opravdu nikdo, v mých očích je to podvod. Hromadné testování je nesmysl, neboť diagnóza je stav daného okamžiku. Co více dodat, divné je že brečí primáři pouze velkých nemocnic, jako by se tento vir obloukem vyhýbal malým střediskům. Promořeni jsme už z 70-80%, ale nikdo o tom pořádně neví a hlavně tím hysterii a strach nevyvoláte.

Uzávěr

Československo se stalo pokusným laboratóriem.

VHD

A teď to zabetonovali úplně:

“Slovensko od soboty do 1. listopadu výrazně omezí volný pohyb lidí. V nejvíce zasažených okresech bude možné vyjít ven pouze s negativním testem na koronavirus.”

“Omezení pohybu se zřejmě bude postupně prodlužovat až na tři týdny.”

“…, že kdo v rámci plošného testování bude mít test negativní, bude zase „svobodný člověk“. ”

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensko-koronavirus-covid-19.A201022_194241_zahranicni_klf

Toto už je opravdu vrchol.

Suchoj

No ono to je ještě jinak. Včera jsem potkal jednu známou a ta povídala, že u nich v rodině byla smrtelná autonehoda. Protože ale nebyl na testech, je uvedeno že zemřel na Covid, protože pokud nebyl na testech, musí se brát varianta že mohl být nakažený. Takto to je.

VM-83

Na Pravém protoru vyšel dne krásný článek, který jsem převzal na mou Desítku, od autora Michala Branda, – Kolaps zdravotvnictví? Je tam zadokumentována řada faktů. Mě například zaujal počet testovaných ve vazbě na počet odběrných míst, i když nevím, kolik na kterém odběrném místě je těch zdravotníků co dělají odběr. Každopádně je ta zajímavý vztah. Posuďte sami:

V České republice je aktuálně 168 odběrových míst. Většina z nich pracuje jen 5 dní v týdnu a většinou jen 5, nebo méně hodin denně.

Rekord v denním počtu údajně odebraných vzorků padl 16.10., kdy prý bylo za jeden jediný den otestováno celkem 38.685 vzorků/lidí. Pokud vyplnění údajů a odběr jednoho vzorku trvá celkem tři minuty, pak v průměru muselo každé odběrové místo dne 16.října pracovat 11,5 hodiny. Pokud by vyplnění údajů a odběr vzorků trvalo 6 minut, muselo každé odběrové místo 16.října pracovat 23 hodin bez přestávky.

16.října byl pátek a Češi zřejmě místo odjezdu na chalupu šli hromadně na odběr vzorků. Aby udělali soudruhu generalissimovi radost.

Ještě zajímavější je pak údaj za sobotu 17.10. Tento den bylo prý odebráno a otestováno 29.273 vzorků/osob. Vzhledem k tomu, že v sobotu drtivá většina odběrových míst buď vůbec nepracuje, nebo jen několik málo hodin (často jen 3 hodiny), pak to musel být úplně údernický den. Pokud odhadneme, že pracovala jen polovina odběrových míst (ve skutečnosti spíše mnohem méně), pak v sobotu 17.10. musela všechna otevřená odběrová místa pracovat 18 hodin, pokud průměrné sepsání údajů a odebrání vzorků trvalo 3 minuty. Pokud celá procedura trvala minut 6, pak v sobotu 17.10. pracovala otevřená odběrová místa zhruba 36 hodin denně. Úderníci.

Vladimír

už to mají naplánovaný pro celé Slovensko

Zákaz vychádzania od 2. do 8. novembra. Vynimky budú mať ľudia s negatívnym testom nie starším ako 30. október.

Zákaz vychádzania od 9. do 15. novembra: Možnosť voľného pohybu s negatívnym testom nie starším ako 6. november.

zazracne_dieta

podla NASA je sanca, ze do 2.11.2020 do zeme narazi asteroid 0,042%
sanca, ze umriem na covid19 je 0,026%
idem si asi kupit helmu 🤣

 

VOJNA MUSÍ BYŤ STOJ ČO STOJ!! JE TO JEDNODUCHO GLOBÁLNY PLÁN - CHAOS, VOJNY A EKONOMCKÝ ÚPADOK VĎAKA RIADENEJ PENDÉMIE ZA POMOCI BIOLOGICKÝCH ZBRANÍ....

Turecko hodlá vyslat vojska na pomoc Ázerbajdžánu

Ivan David
22. 10. 2020

Podle libanonské agentury Al Masdar uvedl turecký viceprezident Fuad Oktay (na obr.), že jeho země vyšle vojáky do oblasti Náhorního Karabachu/Arcachu, pokud o to Ázerbajdžán požádá.
Oktay v rozhovoru pro CNN Turk řekl: „Prezident (Recep Tayyip Erdogan) oznámil naši pozici už první den konfliktu. Turecko nebude váhat a zejména prezident nebude váhat. “


Al Masdar dále uvádí, že Oktayovy komentáře přišly v době, kdy arménský prezident Armen Sarkisjan vyzval Turecko, aby nebylo účastníkem karabašského konfliktu.
Ve středu Sarkisjan na setkání s generálním tajemníkem NATO Jensem Stoltenbergem uvedl, že příměří v Karabachu a zahájení mírových rozhovorů bude možné, pokud do konfliktu přestane zasahovat Turecko.

Řekl doslova: „Tento konflikt není jen mezi arménskou stranou a Ázerbajdžánem, existuje také třetí země, která Ázerbájdžán podporuje vojensky i diplomaticky. Touto zemí je Turecko, které do regionu přivádí i teroristy. “

Arménský prezident také dodal: „Bohužel je tato země členem NATO. Pokud Turecko přestane být stranou konfliktu, myslím, že dosáhneme příměří a budeme moci sedět za jednacím stolem a najít mírové řešení. “

Sarkisjan také v minulých dnech vyjádřil hluboké uznání své země za úsilí spolupředsedů Minské skupiny Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě i za úsilí ruského prezidenta Vladimira Putina a ministra zahraničí Sergeje Lavrova, končí svou stručnou zprávu Al Masdar.

Boje v Arcachu trvají už od 27. září a je to nesmírně krvavý konflikt s velkým množstvím civilních i vojenských obětí, s množství lidí, kteří byli nuceni opustit své domovy v místech bojů. Odhadem až 100 tisíc lidí. Zejména jižní část Arcachu je místem intenzivních srážek mezi Armádou obrany Arcachu – ADA – a ázerbajdžánskou armádou, vedenou tureckými důstojníky.
Neboť Turci jsou v konfliktu přítomni od samého počátku a jsou jeho přímými účastníky a zejména podněcovateli. Kormě tisíců syrských džihádistů, pověstných uřezávačů hlav, je v Turecku, jak již uvedl ruský list Kommersant, nejméně 600 tureckých vojáků a důstojníků na různých pozicích. Bez Turecka by se Ázerbajdžán k takovému kroku nikdy neodhodlal.

Sečtěme si turecké agrese a výpady, kterou jsou zároveň agresemi členského státu NATO. Jen od roku 2018:
Agrese a okupace kurdského kantonu Afrín pod názvem „Operace Olivová ratolest“
Agrese a okupace části severní Sýrie po názvem „Pramen míru“
Systematická podpora džihádistů bojujících v provincii Idlíb proti vládě Bašára Asada
Zapojení se do bojů v Libyi na straně nikým nevolené vlády Muslimského bratrstva
Opakované bombardování severního Iráku, pod záminkou boje proti PKK
Opakované narušování výsostných vod Kypru a Řecka za účelem nelegální těžby uhlovodíků
Opakovaní narušování vzdušného prostoru Řecka, člena NATO a EU, a Kypru, členského státu EU
Přímé zapojení do agrese proti Náhornímu Karabachu - Arcachu

Viceprezident Turecka, Fuad Oktay, také ve středu znovu varoval Řecko a Kypr, že Turecko se nevzdá těžby ropy a plynu ve vodách své „Modré vlasti“, jak turecký prezident Erdogan nazývá východní Egejské moře: "Máme vlastní kontinentální šelf, uvnitř kterého vrtáme. Stejně jako Turecko vrtá v Černém moři, dělá to i ve svém kontinentálním šelfu ve Středomoří a nepotřebuje povolení ani souhlas od nikoho. Turecko bude pokračovat v průzkumných a seismických výzkumných činnostech ve Středomoří i v Turecké republice severního Kypru. Turecko se nevzdá ani centimetr svých pozemků ani kapku svých teritoriálních vod nikomu, nejen Řecku, zejména s ohledem na práva budoucích generací. Nenecháme to nikomu, ať to stojí cokoli.“ To řekl Oktay ve středu v rozhovoru pro CNN Turk.
Turecký viceprezident dodal: „Říkáme velmi jasně, stejně jako Turecko nezasahovalo do průzkumných aktivit žádné země, nepřijímáme zásahy nikoho do našich záležitostí. Děláme pouze práce spojené s našimi právy, v našich zemích a naší Modré vlasti. “

V této situaci vyzývá jak EU, zejména Německo, stejně jako ministr zahraničních věcí USA Pompeo obě země, aby „deeskalovaly vzájemné vztahy“. Nevím jak laskavému čtenáři, ale mně to přijde stejně absurdní, jako když předválečné mocnosti vyzývaly Německo a Československo, aby „urovnaly své vzájemné vztahy“ a nakonec usoudily, že Československo se v rámci „dobrých vztahů s Německem“ obejde bez svého pohraničí. Něco podobného se zřejmě očekává i od Řecka a Kypru. Arménie se také obejde bez Arcachu. Jen aby měl Erdogan dost ropy a plynu na vydírání Evropy a vedení válek od Balkánu po Čínu.

 

NATO pojede možná bránit Azebajdžan, jak milé !

Nechápu, co tento článek má znamenat. Ohledně seznamu tzv. agresí Turecka: v Sýrii a Iráku nic, přece tam jsou i USA, Velká Británie, Francie a útočí tam i Izrael. Ohledně Libye je v Tripolisu tzv. mezinárodně uznaná vláda. Ohledně Řecka přece víme, že Řekové ztratili i gatě po vítězství a zradě SYRIZY a Německo stojí za Tureckem. Ohledně Karabachu, nikdo tuto enklávu neuznal a je na území Azerbajdžádnu. Takže Turecko jedná jen a pouze v rámci toho, co je mu dovoleno. Celý článek je úplně mimo mísu. Vhodné by bylo napsat, jak se na tento konflikt, kdy jedna strana je skoro 20 krát co do počtu obyvatelstva silnější dívá Rusko: Mělo být napsáno, že je to vzkaz pro Osetii, Abcházii, Gruzii, Moldávii, pro zbytky Arménie, pro Srbsko, Řecko, Kypr, Bělorusko a další země, které se doslova vysr.ly na SSSR. Ať se dívají a znovu uvažují a uvaažují velice rychle, co vlastně chtějí. Rusko nebude vojensky zasahovat už jen proto, že válka je až na 6. prioritě. Rozhodující je, co si obyvatelstvo myslí. Arméni, je jich už jen dva miliony si mysleli, že jsou pupkem světa. Kdysi byli Arméni na obrovském území a dopracovali to až ke svému bídnému konci. Obrázkem je Nachičevan. Naposledy tam krátce rostli za Stalina v r. 1936. Po americkém rozvalu SSSR Arméni z Nachičevanu rychle mizí a dnes tam už skoro žádní nejsou. A to jen za pár desetiletí. Stejný osud čeká Karabach. Bylo jich tam 200.000, za pěl let si povíme, jako to tam vypadá. Je to hanba Arménů a hanba každého, kdo to nechce chápat. Za pár dní jsou volby v Moldávii. Budeme pozorovat tamní stádo blbů. Kteří nechápou ani tak jasný vzkaz z této války. Ba zdá se, že jej nechápe ani autor tohoto článku, který jen sočí na stát, který jedná rozumně, nevšímá si ještě většího státu, který jedná také rozumně a skuhrá nad nechápajícími blby. Vidí, co práváděli Němci Čechům po staletí, nadává Habsburkům, kteří nás v r. 1620 zachránili před jistou a rchlou smrtí zase ze strany německa (s výjimkou Bavorska), nechápe, co je dnes hlavní: postavit se proti Německu, postavit se celý národ a ne se hemžit v EP. Neboť jako Turkům nelze zazlívat to, co dělají, nelze zazlívat ani Němcům to, co s námi dělají. Zazlívat je třeba jen a jedině nám samým, že ještě dnes se proti německým okupantům nepostavíme. Protože jak dopadli Arméni, dopadneme i my, nepovstaneme-li.

Vláda v Tripolisu není mezinárodně uznaná, to píšou občas v našich vylhaných veřejnoprávních médiích. Vláda muslimského bratrstva F.Sarrádže nebyla nikým zvolena (na rozdíl od té druhé -Haftára. Uznal jí jen jeden výbor OSN, jinak OSN jako celek nikoliv. Turecko v Sýrii nic? Co tam pohledávají v Afrínu a co pohledávají v Idlíbu, kde podporují džihádisty ze skupiny Haját Tahrír aš-Šám, napojenou na Al-Kaídu a mnoho dalších džihádistů z ruského Kavkazska ?

Vypadá, že se Turci po první nedokončené genocidě Arménů rozhodli pro konečné řešení.

Jo džihád jede na plné obrátky a nikdo nic nedělá a má požehnání západních hajzlů.

Jsem autorem 15.06 a výše k tomu je několik poznámek. K nim si dovoluji uvést:
1. Vím, že Turci jsou v Sýrii a ničí ji. Ale nemá cenu jim za to nadávat. Jsou tam s podporou NATO, s podporou USA, těm je třeba nadávat, proti těm je třeba se postavit. Kdo schvaluje sankce proti Sýrii? I ČR. A i to je důvod nadávat nám samým. Kdo neschvaluje sankce proti Turecku? Těm je třeba nadávat, ne Turecku, které dělá, co smí. A psal jsem i o dalších okupantech Sýrie.
2. Tripolis: Píše tu kdosi, že naše média píší o mez. uznané vládě. Zase: nám samým je třeba nadávat. A výbor OSN? Kdo tu trpí zombii Petříčka? Zase naše vlastní zrůdnost.
3. Nachičeva: Ne SSSR, jak tu kdosi píše. Zvrat k nule nastal po demolici SSSR. I ČR měla a má na této demolici podíl. Ale je pravda, že tu podíl Arménů stále klesal. To není vina SSSR, ale známého srovnání křesťanství a islámu. Muslimové mají mnohem větší porodnost, než křesťané. Za to nemohl SSSR, ale postupný rozval křesťanství. Až do dnešního dne, kdy, jak jsme slyšeli včera, papež podpořil registrované partnerství. To přece je nestoudnost. To může podpořit jen bastard. Takové je křesťanství a tak se vyvíjí. Celý západní svět schválil potraty. Muslim za to babu podřeže. Proto ta demografie za SSSR. Stalin potraty 30 let zakazovat a trestal. Hned jak přišel agent Chruščov, je povolil. Tolik Nachičevan.
4. Arméni nemohou porazit Turecko. Který bezmozek to napsal? Pokud by zůstali v přátelství s Ruskem, Turci by si ani neškrtli. Člověče, víte něco o rozpadu SSSR? Proč Arménie odešla? A ani to Arménům nestačilo. Museli k tomu ještě uspořádat svou barevnou revoluci v r. 2018 s Pašinjanem. Člověče, to nevíte? Že tam mají USA poradce? Může být větší blbost národa? Který idiot si myslel, že USA člen Nato je ochrání před Tureckem, které je taky v NATO. To nevymyslíš. Na to musí přijít Armén.
5. Ten, kdo to vše pozoruje, si musí všimnout, že Turecko bojuje na mnoha frontách, ale vždy tak, aby nenarazilo ani na USA ani na Rusko. Je velmi opatrné. A Němci Turecko už 100 let podporují. Ano, titíž Němci, kteří po dvojvládí Havel-Klaus si Českou republiku zotročili a to není konec. Zotročování mocně pokračuje. Tolik, pokud jde o ČR.

 

Zdá se, že v Náhorním Karabachu dochází k obratu

Cituji ze zprávy analytika Davida Petrosjana z 20. října: „Situace se mění. Ázerbájdžánská armáda ustupuje jižním směrem (přehrada Khudaferin) v zóně konfliktu o Karabach a utrpěla těžké ztráty. Byli zahnáni od měst Jabrail, Fuzuli a Zangellan.

Ztráty ázerbájdžánských ozbrojených sil podle obranné armády NKR:
vrtulníky - 16,
letadlo - 23 (z toho jeden vojenský transport),
bezpilotní prostředky (UAV), včetně sebevražedných dronů izraelské výroby - 200.
tanky (většinou) a další obrněná vozidla - 576,
vojenská vozidla - 86,
technická vozidla - 4,
Několik raketových systémů s odpalováním (MLRS) - 5, z toho „Směrš“ (4), „Hurricane“ (1)
Těžké systémy plamenometů (TOS - 1) - 4

Přibližný počet lidí zabitých na ázerbájdžánské straně je 6309. Informované vojenské zdroje v Jerevanu uvádějí, že informace o počtu zabitých na ázerbájdžánské straně jsou podceňovány.

Armáda obrany Arcachu, tedy Náhorního Karabachu, má počet obětí 729 vojáků, kteří byli označeni jménem.

Podle arménských oficiálních zdrojů byla v noci 20. října situace v zóně konfliktu o Náhorní Karabach relativně napjatá. v některých oblastech pokračovaly dělostřelecké souboje. Obzvláště intenzivní boje probíhaly jižním směrem. Jednotky obranné armády Arcachu nadále udržovaly operační situaci pod kontrolou a svými akcemi způsobily nepříteli ztráty vojáků a vojenské techniky.

Severním směrem začali Ázerbajdžánci ráno 20. října používat letadla a dělostřelectvo. Na jihu byly obnoveny těžké a intenzivní boje. Jednotky obranné armády Arcachu (ADA) přijaly vhodná opatření k odrazení nepřátelských útoků.

Podle neoficiálních zdrojů se obranné armádě ADA podařilo sestřelit dron Bayraktar TB2 turecké výroby. Videomateriál zveřejněný arménským vojenským webem Razm.Info ukazuje sestřelené ázerbájdžánský bezpilotník (UAV). Jeden z rámů podle arménských vojenských odborníků ukazuje optiku CMX 15D vyrobenou v Kanadě, která je instalována na tureckých dronech Bayraktar TB2, což znamená, že arménská strana dokázala sestřelit alespoň jeden Bayraktar.

Hodnocení vojenské situace se nezměnilo: v severním směru se fronta stabilizovala, zatímco v jižním směru je situace nestabilní. Na některých místech na jihu je to pro Armádu obrany Arcachu stále nepříznivé. Pokud je zpráva o sestřeleném Bayraktaru TB2 pravdivá, pak existuje možnost, že obranná armáda NKR má prostředky k sestřelení bezpilotních prostředků této třídy.

Kotel v Zangilanu - Obyvatelé Karabachu použili taktiku Donbas.

Touha ázerbájdžánských vojsk, tlačená tureckými poradci, hlásit Ankaře a Baku co nejvíce obsazených měst a vesnic během vojenských akcí v Náhorním Karabachu, se proměnila ve zhroucení postupující strany ve směru na Zangilan, kde byla slavnostně vztyčena ázerbájdžánská vlajka. Výsledkem je kotel pro několik jednotek ázerbájdžánských ozbrojených sil, ničivá palba karabašské artilerie, zabití a zranění ázerbájdžánských vojáků, opuštěná těla vojáků a zbraní, spálené trosky výzbroje. Nepřítel ustoupil zpět do oblasti přehrady Khudaferin. Typický kotel podle scénáře, který se odehrál v Děbalcevu na Donbase. Pro Baku je to selhání jeho Blitzkriegu č. 2.“

Po popisu situace na bojišti se David Petrosjan ve své zprávě věnuje mezinárodní situaci a Turecku:

„Podle řeckých zdrojů Německo, Španělsko, Itálie, Maďarsko a Malta blokovaly na zasedání Rady ministrů zahraničí EU uvalení unijních sankcí vůči Turecku z různých ekonomických důvodů a z obavy z nelegálního přistěhovalectví. Řecko na summitu EU podpořila Francie, Rakousko a Slovinsko, zatímco ostatní země zaujaly neutrální postoj.

Řecký premiér Kyriakos Mitsotakis uvedl, že na předchozím summitu, kdy vůdci podrobně diskutovali o Turecku, „bylo jasné, že máme před sebou dlouhou cestu, abychom vysvětlili našim evropským kolegům, proč je tato otázka důležitá nejen pro Řecko a Kypr, ale že je to zásadní pro Evropu a pro geopolitickou stabilitu ve východním Středomoří. Věřím, že po každém setkání nás čeká ještě dlouhá cesta tímto směrem.“, řekl Mitsotakis
Dvakrát zopakoval, že v prosinci končí pro Evropu lhůta pro rozhodování o sankcích, pokud Turecko bude i nadále jednostranně porušovat mezinárodní právo. Řecká strana rovněž předložila návrh na uvalení embarga na prodej zbraní Turecku, které proto nebylo zahrnuto do textu předchozích usnesení.

Již dříve se předpokládalo, že Maďarsko zablokuje všechny rezoluce proti Ázerbájdžánu a Turecku. Maďarsko je pozorovatelskou zemí v Radě turkických států (Turkic Council). Pozice Německa je podmíněna přítomností velké turecké komunity a obavou z nového přílivu nelegálních migrantů, kteří jsou po dohodě s EU částečně zadržováni Tureckem.

Když mluvíme o Itálii, po odchodu Británie z EU se tato země stala hlavním partnerem Ázerbájdžánu v této unii. Země nakupuje ázerbájdžánské energetické zdroje a má řadu smluv a partnerství s Baku.

Postoj Španělska není určen vztahem k Turecku, ale otázkou konfliktu v Náhorním Karabachu, a to kvůli problému katalánského separatismu. Pro tureckou diplomacii proto nebylo těžké přesvědčit španělskou stranu, aby ji podpořila.

Výše uvedené hlasování ukazuje, že Francie dosud nebyla schopna řádně přesvědčit ani své středomořské sousedy z EU o nebezpečí Erdoganovy turecké politiky. V některých fázích podporují Paříž a v jiných nikoli. Paříž se obává rozšířené role Turecka, což by mohlo představovat vážné ohrožení francouzských zájmů jak v severní Africe (možná ještě širší v jiných částech kontinentu), tak ve Středomoří. Francii čeká mnoho politické a diplomatické práce. Bude muset přesvědčit ty země EU, které mají přístup ke Středozemnímu moři. Nebude snadné získat od nich širší podporu pro svou linii a bude to nějakou dobu trvat. Ale snad je to možné,“ končí svou zprávu David Petrosjan.

Zprávy z bojiště v Arcachu je těžké ověřovat, na místě pravděpodobně nejsou žádní novináři a caucasusliveuamap jen zveřejňuje, kdo co prohlásil či kde jsou hlášeny pohyby vojsk. Ale i tak – arménský ministr zahraničí jedná v Moskvě a i ázerbajdžánská strana náhle projevila zájem o jednání.

Libanonská agentura Al Masdar napsala před okamžikem, že arménské ministerstvo obrany potvrdilo válečné úspěchy Obranné armády Arcachu, včetně sestřelení ázerbajdžánského letadla.

Arménští dobrovolníci a záložníci míří na frontu do Náhorního Karabachu. (6. října 2020) | foto: Profimedia.cz

Další genocida nebude, do Náhorního Karabachu jedou bojovat Arméni z Ruska

Tisíce Arménů žijících v Rusku se v posledních dnech snaží zjistit, jak mohou pomoci své zemi v boji ohledně sporné oblasti Náhorního Karabachu. Někteří z nich se chtějí Ázerbájdžánu postavit přímo na bitevním poli, další shánějí finance na pomoc separatistům. „Nedopustíme další genocidu, nebojíme se a budeme bojovat až do konce,“ shodují se.

Před arménskou ambasádou v Moskvě se během úterka sešla početná skupina mužů, která dorazila na schůzku s velvyslancem. Všichni se chtěli dozvědět, jak mohou Arménii už ve čtrnáct dní trvajících bojích pomoci.

Osmadvacetiletého taxikáře sem přivedla láska k vlasti, a to přestože Arménii navštívil jen jednou a jinak strávil život v Moskvě. „Chci získat informace o tom, jak se můžu zapojit. Cítím, že mě národ potřebuje. Chci se připojit k poslední bitvě o naši vlast,“ řekl listu The Moscow Times.

Dvacet tisíc Arménů z Ruska

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/armenie-azerbajdzan-nahorni-karabach-turecko-valka-boj-stepanekert-mrtvi-raneni.A201008_142227_zahranicni_dtt 

17 říj 2020, 11:12
Karabach 17. října: Přeskupení 2 armádního sboru na Krasny Bazar a Šušu. Jak vypadá „špinavá válka“
Poslední den byl bohužel opět potemněl ostřelováním mírumilovných měst. Nové raketové útoky na Gandžu, Smerčování Khankendimu (Stěpanakertu). V mnoha ohledech to je důsledek situace na frontě, kde jedna strana již otevřeně prohrává válku a v každém případě se snaží prodloužit agónii.

Údajně ruská vojenská technika směřuje přes Írán do Arménie

Náhorní Karabach 16.10
Obrázek

18 říj 2020, 10:39

Bejrút, Libanon (20:30) - Azerbajdžanský prezident Ilham Alijev v sobotu oznámil, že armáda jeho krajiny prevzala kontrolu nad mestom Fuzuli v oblasti Karabachu.

"Azerbajdžanská armáda prevzala kontrolu nad mestom Fuzuli," uviedol Alijev v prejave k azerbajdžanskému ľudu.
Poukázal na to, že „v oblasti Fuzuli boli oslobodené dediny Gochachmidli, Chemin, Jovarli, Berakhmidli, Mosbili, Ishigli a Dedeli.“

Neboli zverejnené žiadne ďalšie podrobnosti, ani arménske ministerstvo obrany tieto tvrdenia svojho azerbajdžanského náprotivku nekomentovalo.
18-1.JPG
https://www.almasdarnews.com/article/az ... -karabakh/
 
21 říj 2020, 08:11
Pompeo bude v pátek ve Washingtonu hostit válčící arménské a ázerbájdžánské ministry zahraničí
Podle nových zpráv v Politico bude ministr zahraničí Mike Pompeo v pátek poprvé hostovat ve Washingtonu ministry zahraničí Ázerbájdžánu a Arménie v naději, že bude na rozdíl od předchozího sobotního úsilí, které trvalo, uzavřít dohodu o příměří, která bude platit. ale několik hodin před ostřelováním se znovu obnovilo.
https://www.zerohedge.com/geopolitical/ ... on-friday


Podle arménské strany dosáhl celkový počet ázerbájdžánských obětí ve válce 6 259. 195 UAV, 16 vrtulníků, 22 vojenských letadel, 566 obrněných vozidel a 4 raketomety ozbrojených sil Ázerbájdžánu bylo údajně zničeno.
Pokrok Ázerbájdžánu byl většinou komplikován omezeným počtem mobilních arménských jednotek, které se vyhýbaly přímé konfrontaci a zaměřovaly se na přepadení a minovou válku. Podle zpráv nyní arménská strana posiluje své pozice v oblasti řeky Akari a snaží se zabránit dalšímu ázerbájdžánskému postupu směrem k arménské státní hranici a koridoru Lachin.
https://www.zerohedge.com/geopolitical ... azerbaijan


Podle Arménů se jim podařilo zatlačit postupující Ázerbájdžánce poblíž nádrže a dokonce vytvořit malý „kotel“ poblíž Zangelanu.

https://colonelcassad.livejournal.com/6261214.html

Obrázek
Nikdy není pozdě udělat správnou věc.
 
21 říj 2020, 18:49
Pašinjan nařídil vytvořit dobrovolnické jednotky
Premiér arménské vlády vyzvala všechny Armény, aby se postavili na obranu své vlasti se zbraněmi v ruce.

Jak uvádí Sputnik Arménie, během přímého přenosu na své stránce na Facebooku arménský premiér Nikol Pašinjan uvedl, že v zájmu ochrany práv arménského lidu je v první řadě nutné chopit se zbraní
https://news-front.info/2020/10/21/pash ... e-otryady/
 
Stručně o Karabachu. 21/21/2020

https://colonelcassad.livejournal.com/6263604.html
Obecně se situace v Arménii nadále zhoršuje.
O to překvapivější je komentář arménského ministerstva zahraničí, které po 3,5 týdnech války uvádí, že dosud neposuzuje akce Ázerbájdžánu jako agresi proti Arménii. A to navzdory skutečnosti, že na území Arménie již došlo ke stávkám a na území Karabachu již bylo zabito mnoho arménských občanů.

Soudě podle přicházejících informací se při protiútoku Arménů poblíž Zangelanu nestalo nic významného. I když dělostřelectvo způsobilo vážné škody Ázerbajdžáncům, pěchota a obrněná vozidla nemohly dosáhnout ničeho významného, ​​spadaly pod masivní dělostřelectvo a MLRS, stejně jako údery dronů. U Zangelanu tedy nebylo obklíčení Ázerbajdžánců. Nyní nejen kontrolují Zangelan, ale také kontrolují sousední vesnice. Ázerbajdžánci si také udržují kontrolu nad vesnicí Khanlyk, která je důležitá pro rozvoj operací poblíž Zangelanu a obsazení posledního kusu území poblíž hranic s Íránem, které by mělo být v příštích 3–5 dnech (maximálně týdně) zcela pod kontrolou a dosáhnout hranic s Arménií. Zároveň, Ázerbajdžán zkoumá obranu Arménů ve směru Kubatly a Lachinského koridoru. Arméni zde musí odolat, pokud plánují vážně bojovat dále. Je možné poznamenat, že podobnosti s příběhem Afriky pokračují - území se postupně ztrácí, deklarované protiútoky nepřinášejí úspěch a volání o pomoc světovému společenství nepřináší výsledky. Arménie musí něco změnit, pokud nechce šlápnout na africké hrábě.
Obrázek 
22 říj 2020, 10:45
Ruská státní duma začala hovořit o možnosti ruské letecké operace v Karabachu
Moskva aktivně diskutuje o možnostech ruské reakce na situaci v Náhorním Karabachu. Konstantin Zatulin, první místopředseda Výboru Státní dumy pro záležitosti SNS, euroasijskou integraci a vztahy s krajany, dokonce hovořil o možnosti ruské letecké operace v NKR, i když řekl, že si není jistý, jak by Moskva měla konflikt řešit. Současně navrhl několik možností pomoci, píše Segodnya.ru. „V podobě demonstrativního posílení vojenského potenciálu Arménie. Ve formě žádosti k ODKB, kvůli nutnosti přijmout opatření k ochraně arménského území, nikoli Náhorního Karabachu, ale provést to prostřednictvím podpory arménských výsadkových operací, přes otevření ruské letecké operace.

V případě potřeby musíme Gruzii jasně vysvětlit, že v případě potřeby by měla v klidu akceptovat, že do Arménie budou prostřednictvím jejího vzdušného prostoru vyslány nezbytné síly a prostředky. Toto rozhodnutí bude vynucené, protože se týká šíření ozbrojenců po Kavkaze, kterými bude trpět Rusko, Gruzie a všichni ostatní.

Nebezpečí hrozí velkému množství arménského obyvatelstva, které si historicky pamatuje genocidu v této oblasti. Musíme podniknout kroky, “uvedl Konstantin Zatulin, který uvedl, že Ázerbajdžán a Turecko porušily mír v regionu, kdy se pokusily o vojenskou pomstu, a proto jim je třeba připomenout, která země je v postsovětském prostoru hlavní zemí.

Poslanec rovněž souhlasí s názorem arménského předsedy vlády Nikol Pašinjana, že kvůli akci Ázerbájdžánu nemá konflikt zatím žádné diplomatické řešení. Podle poslance se proces vyjednávání nehýbe kupředu, přes veškeré úsilí Ruska. Ázerbájdžánská strana nadále hraje před společností divadlo, je pro jednání, ale zároveň stále útočí a „klade v zákulisí nepřijatelné požadavky“.

Azeri už urezávajú hlavy Arménskym vojakom 



22. října: Gubadli, Lachin, Khojavend, „totální mobilizace“ v Arménii
Na pozadí problémů na frontách vyhlásila Arménie totální mobilizaci. Ministerstvo pro mimořádné situace republiky rovněž uvedlo, že dálnice M-12 (Goris-Lachin-Stepanakert) je nebezpečná pro pohyb. A to je nejlepší potvrzení nedávných úspěchů ázerbájdžánské armády na jihu Karabachu. A co je nejdůležitější, z arménské strany. V Karabachu prý už na straně Arménie bojují Wagnerovci.

23 říj 2020, 13:14

Azerbajdžanske jednotky su 15 km od Lačinskeho priesmyku
Obrázek
https://censor.net/ru/resonance/3226499 ... _oktyabrya

24 říj 2020, 14:31

Bejrút, Libanon (11:20) - Arménske ministerstvo obrany v sobotu zverejnilo nové video, na ktorom je vidieť, ako armáda obrany Artsakh (ADA) ničí nepriateľské pozície v oblasti Karabachu.
Podľa arménskeho ministerstva obrany dokázala jeho armáda obrany zničiť niekoľko nepriateľských opevnení a vozidiel pozdĺž línie kontaktu v oblasti Karabachu.
Súdiac podľa záznamu, straty z Azerbajdžanu zahŕňali najmenej 20 - 30 vojakov, ktorí boli umiestnení v tejto oblasti:
Artsakhskej obrannej armáde (ADA) sa podarilo zajať niekoľko nepriateľských vozidiel po tom, čo boli tento týždeň opustené v oblasti Karabachu.
V sobotu pokračovali intenzívne strety na južnej a severnej osi Karabachu, azerbajdžanské ozbrojené sily sa opäť pokúšali o postup.
Azerbajdžanská armáda údajne dobyla Dolanara, Bunyadliho, Daga Tumasa, Nususa, Xelefliho, Minbashiliho, Veyselliho, Venedliho, Mirzehasanliho, Zilanliho, Kurda Mahrizliho, Muganliho, Alagurshaga;
Blízko Qubadli boli hlásené strety medzi arménskymi a azerbajdžanskými silami;
Azerbajdžanské delostrelectvo údajne ostreľovalo Martuniho a Stepanakerta;
Arménske delostrelectvo údajne ostreľovalo oblasť Tartár;
Arménska armáda tvrdí, že v dôsledku azerbajdžanskej agresie bolo zabitých 40 civilistov, 120 ďalších bolo zranených a 13 100 civilných osôb a objektov infraštruktúry.
Arménsko tvrdilo, že jeho sily zostrelili azerbajdžanský bezpilotný prostriedok na severovýchode krajiny;
zerbaijanské sily údajne ostreľovali oblasť koridoru Lachin.


https://southfront.org/armenian-azerbai ... r-24-2020/

 

Velvyslanectví USA oznámilo, že Ukrajina odmítla kupovat ruskou vakcínu proti COVID-19

18. 10. 2020       zelv
Velvyslanectví Spojených států v Kyjevě prohlásilo, že Ukrajina nebude nakupovat ruskou vakcínu proti koronaviru. Ve sdělení diplomatického zastoupení se zdůrazňuje, že dočasná zmocněnkyně USA na Ukrajině Kristina Kvinová absolvovala s hlavou Ministerstva zdravotnictví Ukrajiny Maximem Stěpanovem "konstruktivní kolegiální večeři", během níž se projednávala situace s COVID-19 v zemi a reformy ve sféře ukrajinského zdravotnictví.

 
"Ukrajina nebude nakupovat ruskou vakcínu proti COVID-19, která neprošla klinickými zkouškami bezpečnosti", oznámilo velvyslanectví na základě výsledků setkání.

9. října poslanec Nejvyšší rady Alexandr Kačura vyzval Kyjev k nákupu ruské vakcíny proti koronaviru Sputnik V, protože stát se především musí starat se o zdraví občanů.

Nevyloučil možnost nákupu preparátu ani Stěpanov, nicméně později se této myšlenky zřekl.

Opoziční ukrajinští politici učinili předpoklad, že ať je tomu jakkoli, Kyjev ve výsledku nakoupí ruskou vakcínu, ale pod rouškou západní.

Podle názoru blogera Anatolije Šarii budou ukrajinské úřady dostávat preparát za výrazně navýšené ceny, když budou odmítat přímé dodávky z Moskvy, aby se na nákupech zbohatlo.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová

Být přítelem Ameriky, je holt drahá legrace. P.K.

22:48
Máte pravdu, proto se dnes máme tak dobře!!!
Vztah se Západem a USA nese své sledké ovoce

No vida, konečně je jasné, co je nejnebezpečnější konkurence americkým farmaceutickým firmám.

Zvláštní je, že tato americká kolonie si už na svém území nesmí rozhodnout vůbec o ničem. TOTO

Svědci Jehovovi také raději nechají zemřít vlastní děti, než by souhlasili s transfuzí krve... jejich Bůh to prý nechce... protože je chce v Nebi.

Banderovští pučisté také nechají raději pomřít půlku Ukrajinců, než by souhlasili s jejich očkováním ruskou vakcínou... jejich americký Páníšek to prý nechce, protože je chce mít ve frontě na vlastní pochybné předražené vakcíny - které zatím nemá... O nebe se prý postarají Popi.

Trochu mi uniká, proč rozhodnutí ukrajinské vlády tlumočí světu US velvyslanectví na Ukrajině. Nebo že by tím USA světu říkaly, že Ukrajina je už definitivně jejich kolonií, a tak odteď bude tiskovým mluvčím ukrajinské vlády US velvyslanectví?!?
Mmch, v ČR to USA vyřešily elegantně: koupily společnost Praha vaccines, kde se prý bude ta US vakcína vyrábět (až tedy jednou bude k dispozici (dalším důsledkem bude, že si do ní US farmaceuti budou moci přimíchávat cokoli, co budou považovat za (pro USA) prospěšné)). Jo, tu fu ale nekoupili od ČR, alébrž od indických majitelů. A poté, co prošla modernizací a rozšířením kapacity výroby vakcín(!). Inu, vzhledem k tomu, že Indie si neláme hlavu s protiruskými sankcemi, tak hrozilo, že by třeba Indové mohli dostat licenci na tu ruskou vakcínu (podobně jako Kuba). A i kdyby USA nikdy žádnou vakcínu nevyvinuly, tak mají aspoň jistotu, že se tu nebude vyrábět ta ruská. A pokud ji vyvinou, tak jistě vyvinou i patřičné úsilí, aby se jí museli povinně naočkovat všichni v ČR, a nejlépe i v celé EU. Však oni nám to už přes svou převodovou páku, tedy přes EK vnutí tak jako tak. A ten stát, který se nebude chtít podvolit, tak jej ostatní státy označí za rizikový a zvnějšku jej uzavřou (a nádavkem mu ještě seberou EU dotace).
Viki L.

Kuba si yankie no , ne lid neproda svou kuzi lacino.
Se drive zpivalo a na zakladnich skolach uz se probiralo ,ze Ukrajina patri Bidenum..A taky zadna revopoluce neni zadarmo..Ale ze to bude za veceri to ne prekvapilo.
Tomu rikam ja KORUPCE..Uz dlouho se rika vy budete zotroceny tak ze budete i svoje otroctvi milovat..

AstraZeneca prodává osvědčenou a certifikovanou vakcínu, řekněte, proč bychom měli kupovat něco neověřeného z pochybného zdroje, o němž navíc víme, že má 152 nežádoucích účinků? Ukrajině se vůbec nedivím, udělala správnou věc.

7:02
A ty počty "nežádoucích účinkú" máte odkud, z Meduzy, Echa Moskvy, Dožď , BMX ? Není lepší napřed myslet a potom mlátit do klávesnice ? Nebo váš obzor končí na ČT ?
Zkuste vyhledat níže uvedený web renomovaného britského lékařského časopisu Lancelot a přečíst si recenzi na Sputnik V, tu recenzi nepsal ani Rus, ani Ukrajinec, je pro odbornou veřejnost.

https://www.thelancet.com/journals/lancet/issue/current

začína to smrdieť na všetky strany - testy ktoré nefungujú, počty ktoré nesedia,vakcína ktorú nikto neotestoval, to neskončí dobre - ja by som povedal - nech sa zaočkujú nemci, ak prežijú - potom aj našinec súhlasí - kto sa zaočkovať nedá - isto - sú remigranti

Všem co mají zmatek v hlavě by prospělo se podívat na včerejší pořad ČT, který mistrně vedl Damiel Stach, snad jediný redaktor, který se politicky nezdiskreditoval. Pak byste nepsali o "testech, které nefungují" a počtech, které nesedí". Pořad je v archivu ČT a po dlouhé době je to od ČT povedeně odvedená publicistika.

Pane Dvořáku, taky jsem se díval na vámi uváděný pořad ale nesouhlasím s vámi. Pan Daniel STach jako zodpovědný redaktor si přizval na pomoc pana Piskoře a ten národu sdělil, že Ruská vakcína Sputnik je nevyzkoušená, že neprodělala první fázi testování protože se testovala jen na 44 lidech. No a to je samozřejmě lež. Ruská vakcína byla testována jak v první fázi , tak i ve druhé na vzorku 8000 lidí, pak dostala certifikát. Dnes probíhá třetí fáze testování na vzorku 40000 lidí. Testy se blíží k závěru a světe div se, zatím bez problémů. Takže se připravuje její rychlé uvedení na trh. Jinak souhlas , pan Stach nebyl špatný, jen je to vlez doprdelka, protože nám navíc nesdělil, že i Čína má svou vakcínu. Dokonce se uvádí že ne jednu. Ta jak mám hodnotit tento pořad, když se v něm úmyslně manipulovalo? A co když se v něm manipulovalo i víckrát? Kde máte záruku? Nebo už Čína není na mapě? Neexistuje? Proč se také nezmínil fakt, že Ruská vakcína je na bázi lidských adenovirů a US vakcína na bázi opočích virů, které by jste dal vy přednost po takové informaci?


Už by mohla US Embassy v Praze také začít mluvit za Petříčka a Babiše, proč to skrývat.

Banderostát si za masakr v Oděse amivakcínu zaslouží!!!!!

To mě pobavilo, Ukrajina se vymanila z ruského vlivu, aby plnou parou vplula do toho amerického. To, že rozhodnutí tamní vlády oznamuje pracovnice amerického velvyslanectví naznačuje, že se ukrajinská "vláda" posunula na novou úroveň. Tamní prezident se již zřejmě nazývá Guvernér státu Ukrajina, jenom to tutlají před světem. My jsme na tom ovšem ještě hůř, my už máme tolik řídících center, že jsme z toho jeleni, ale suverénní.

Nevím proč to opakuje velvyslanectví USA, když to před pár dny řekl agent KVN komik Zelenský. 6 ríjna ukrajinský předseda strany "Za vlast" Medvedčuk byl v Moskvě kde se setkal s prezidentem Putinem a poprosil ho o dodávku vakcíny Sputnik V na Ukrajinu a zmírnění sankcí na ukrajinské fabriky.

 

 
Německá vláda podporuje Antifu, varuje opoziční strana

http://svobodnenoviny.eu/nemecka-vlada-podporuje-antifu-varuje-opozicni-strana/

Pentagon má šuplíky řešení Covidu, ale výsledky horší než Írán

http://svobodnenoviny.eu/pentagon-ma-supliky-reseni-covidu-ale-vysledky-horsi-nez-iran/

Moje rodinná tragedie a „smart technologie“

http://svobodnenoviny.eu/moje-rodinna-tragedie-a-smart-technologie/
 

Chtěl bych vidět tu morálku ukrajinských nácků a politiků kdyby měli na výběr buď záchranu života s ruskou vakcínou Sputnik V nebo zdechnout z ideologických důvodů bez vakcíny. Tak to vypadá že USA daly nůž na krk Ukrajině a ta stáhla
ocas.

Předpoklady se potvrdily. Původ koronaviru je stále jasnější

Domácí 18. října 2020 | 10:57 — Ilona Cílková
O koronaviru koluje celá řada fám a mýtů. Nejvíce se spekuluje o původu nového koronaviru. Ministr zdravotnictví Roman Prymula nyní připustil, že virus pravděpodobně unikl z laboratoře, ale ne proto, že by tam byl modifikován, pouze se s ním pracovalo jako v běžné laboratoři. 
 
Další 3 fotografie v galerii
Prymula připustil, že virus pravděpodobně unikl z laboratoře / Depositphotos

A co ministr říká na fámy, které kolem původu viru kolují? A co míní o nové studii WHO, podle které lék remdesivir nezlepšuje vyhlídky pacientů na přežití ani nezkracuje délku hospitalizace? „Mýtů je podle mého několik. Řekl bych, že jeden ze zásadních je, že virus neexistuje nebo byl zplozen uměle a byl stvořen k tomu, aby zdecimoval lidstvo. Virus pravděpodobně unikl z laboratoře, ale ne proto, že by tam byl modifikován, pouze se s ním pracovalo jako v běžné laboratoři. Kolem toho se rozvířila celá řada diskuzí. Vyskytl se přirozeně a pouze se s ním v laboratoři pracovalo," míní Prymula, který zároveň vybídl obyvatele, aby sledovali jeho účet na Twitteru.

Právě zde Roman Prymula reagoval na závěry WHO o neúčinnosti amerického léku remdesiviru. Podle ministra je to překvapivá informace. „Informace je poměrně překvapivá. Vysoká účinnost preparátu nebyla potvrzena a dokonce se dá říci, že byla poměrně malá," míní ministr. Remdesivir má podle českých informačních zdrojů význam pouze u lehčích případů a brání přechodu k závažnějším. Česká vláda objednala deset tisíc dávek uvedeného léku za více než 200 milionů korun.

Prymula naznačil možný vývoj epidemie v nejbližších dnech. Nakažení covidem-19 budou podle ministra přibývat ještě nejméně deset až čtrnáct dní, spíš ale tři týdny. Příští týden bude podle něj relativně klidný, ale následující dva považuje za kritické. „V uplynulých dnech se nám nicméně podařilo výrazně zvýšit kapacitu lůžek v běžném režimu z pěti tisíc na deset tisíc a ventilovaných lůžek z tisíce téměr na patnáct set. Také kupujeme další ventilátory," říká Prymula, který je stále přesvědčen, že Česko složitou situaci zvládne. 

Prymula ve videopříspěvku reagoval na fakt, že čtvrtina Čechů považuje podle průzkumu roušky za zbytečné. „To určitě není pravda. Rouška logicky ovlivňuje proud vydechovaného vzduchu. Mají význam, pokud je nosíme všichni," zdůraznil s tím, že roušky chrání až z osmdesáti procent. Prymula otevřeně o tom, z čeho má obavy a proč je koronavirus tak zákeřný.

8. října 2020

Globální podvod s testy PCR, na jehož základě byla světu vnucena lživá "pandemie"

Dle NY Times je 90% pozitivních testů na covid-19 klamně pozitivních. Skutečnost však je ještě mnohem horší!

(Viz článek v SOTN. 7. 10. 2020)

Překlad, doplňky Orgonet.


30. srpna 2020 zveřejnil deník NY Times článek o tom, že až 90% pozitivních PCR testů na covid je klamných. (Česky o tom viz článek na arfa.cz.) Článek byl mocipány označen za dezinformaci. Skutečnost je však dle skutečných odborníků ještě mnohem horší. Testy PCR jsou pro diagnostiku chorob naprosto lživé.

(Orgonet: odborníky jsou zde míněni skuteční lékaři, nikoliv takoví jako jakýsi Prymula, který coby tzv. "epidemiolog" nikdy neviděl pacienta a může tak leda rozumět tomu, do jaké hloubky kopat hromadný hrob, či jak motivovat nemocnice, aby nahlašovaly veškerá úmrtí jako "covidová". To, že je tzv. "vakcinolog", znamená, že je pouhým podvodným kšeftařem s falešnými testy a vakcínami.)

Vynálezce testu Kary Mullis je v tom nevinně 

Ví se všeobecně, že k testování „viru covid-19“ je používán test PCR (Polymerase Chain Reaction - polymerázová řetězová reakce), který byl však původně určen pouze k multiplikaci vzorků DNA pro biomedicínské výzkumné účely a forenzní expertízy. Již sám vynálezce tohoto testu, biochemik Kary Mullis, který za něj dostal v roce 1993 Nobelovu cenu, opakovaně prohlašoval, že tento test nelze používat k diagnostikování chorob. 

Tento vědec patřil ve vědecké komunitě sloužící elitám k nepohodlným – např. v době kampaně s virem HIV se veřejně tázal, jakým způsobem se došlo ke zjištění viru HIV jako původce AIDS, na což mu nikdo (až dodnes!) nebyl schopen dát odpověď; nesdílel oficiální názory na klimatickou změnu. Svůj PCR test pokládal za nepoužitelný pro diagnostiku chorob. 

Z tohoto pohledu se jeví podezřelou jeho smrt v srpnu 2019, těsně před zahájením "plandemie": zemřel v 74 letech, údajně na pneumonii. 

Jak příhodné pro elity, které na chybném použití jeho PCR testu postavily současnou globální pandemii – plandemii covidu-19! (Viz článek anglicky: Covidgate: Podezřelé úmrtí Kary Mullise)
(Viz též video anglicky: Kary Mullis říká pravdu o chybném použití testu PCR

"Vědci ve jménu pomoci světu mu působí obrovské škody. Mně nevadí útoky na mou příslušnost k jejich společenství, sám se za ni stydím." řekl Kary Mullis, vynálezce PCR, reportérům krátce před smrtí.

Jak funguje PCR test?

Při PCR testu procházejí vzorky DNA cyklem, který zdvojuje jejich množství. Pokud tedy proženete jeden segment DNA přes 40 cyklů, dostanete nakonec 1 x 2 na čtyřicátou, to jest přes trilión kopií.

Také víme, že virus covid-19, jako každý jiný virus, je pouhým genetickým kódem, obklopených schránkou, která působí jako „trojský kůň“, to jest umožňuje viru proniknout do buněk živého organismu. Jakmile je uvnitř, genetický kód vyjde ze schránky a zmocní se funkcí buňky, aby vytvořil více kopií viru.

Genetickým kódem uvnitř schránky viru je RNA. Ale protože test PCR funguje pouze na DNA, je použit ještě další proces, kterým se konvertuje RNA na DNA. Poté je vzorek prohnán přes určitý počet cyklů, které namnoží konvertovanou virovou RNA natolik, aby bylo možno ji detekovat.

Jsou dva faktory, které činí použití tohoto PCR testování na viry silně nespolehlivým. První z nich uvedl již deník NY Times ve svém článku, ale bagatelizoval ho, aby nezpochybnil celou kampaň nátlaku na provádění testů.

1. Kousky genetického materiálu, které byly získány multiplikací, nejsou viry. Jsou to pouhé kousíčky inertního genetického materiálu, nacházejícího se uvnitř schránky viru. Bez této schránky nemá virus žádnou schopnost infikovat buňku a reprodukovat se. Test nedetekuje „živé“ viry, ale v nejlepším případě pouhé jejich „zbytky“.
2. Při detekci zbytků viru se používá masívní amplifikace množství původního vzorku tím, že procházejí přes opakované cykly PCR. Testem PCR nelze nikterak rozpoznat, zda ve původním vzorku existoval „živý“ virus.

Počet cyklů PCR, který je potřeba k namnožení vzorku zbytků viru, tak, aby bylo možno jej detekovat, se nazývá práh cyklu.

Kdyby deník NY Times měl zájem o provádění skutečné žurnalistiky a ne jenom o vyvíjení tlaku na povinné testování, soustředil by svou story kolem následující informace:

FDA (Food and Drug Administration – Správa potravin a léků) řekla v emailovém prohlášení, že nespecifikuje práh testu PCR - počet provedení cyklů pro určení, kdo je pozitivní, a aby si „komerční výrobci a laboratoře nastavili svůj vlastní“.
CDC (Center for Disease Control and Prevention) řekl, že zkoumá využití prahu cyklu pro „politická rozhodnutí“. Agentura řekla, že potřebuje spolupracovat s F.D.A. a s výrobci nástrojů pro zajištění, aby měření „mohla být používána řádně a s jistotou, že víme, co znamenají.“
Takže, FDA a CDC celé měsíce halasně prosazovaly test, v němž jde o množení maličkých vzorků virových zbytků, až je jich tolik, že je lze zjistit. Ale jak píší i NY Times, neexistují žádná pravidla ani návody, jak mnoho multiplikací mají testovací společnosti provádět.

Je zřejmé, že čím více pozitivních výsledků testů vyprodukují, tím více pokvete jejich testovací byznys - tím více lidí se půjde testovat, protože mají strach, že se setkali s někým pozitivně testovaným; a celkově se zvýší strach z viru.

O tom se Timesy samozřejmě zapomněly zmínit, a místo toho se soustředily na nátlak na pokračování masového testování na Covid 19, ale za použití jiného testu.

A také se zapomněly zmínit, že když vlastně každý pozitivní test má falešnou pozitivitu, masové testování bude znamenat, že případy pozitivity se budou skokově zvyšovat, a to každý den, a to i když virus už skončí svůj běh; iluzorní pandemie neodejde nikdy.

To se hodí, že?

Cez PCR testy manipulujú čísla nakazených

0 3. september 2020, redakcia
Sú PCR testy na koronavírus spoľahlivé alebo niekto v pozadí pomocou nich manipuluje čísla „nakazených“, z čoho sa potom odvíjajú na celom svete pandemické obmedzenia v podobe lockdownov, rúšok, sociálneho dištancu, dohľadávania kontaktov, zatvárania škôl a obchodov, karantén a celej tej hystérie okolo toho?
Ilustračné foto.
Ilustračné foto.

3.9.2020. V súčasnosti sa celá „pandémia“ netočí okolo chorých a mŕtvych, ale len okolo „nových prípadov nákazy“. No a „nové prípady“ sa zasa odvíjajú od PCR testov.

Sú však PCR testy spoľahlivé? A čo vlastne testujú, keď väčšina ľudí o svojej „smrteľnej chorobe“ ani len nevedia?

Mnohí ľudia si už zvyknú robiť žarty, že „Koronavírus je taký nebezpečný, že sa musíte dať otestovať, aby ste zistili, že ho máte.“

Ako teda funguje RT-PCR test na COVID-19?

Väčšina ľudí si o PCR testoch predstavuje, že zisťujú prítomnosť celého genómu vírusu SARS-CoV-2 a teda, že sú veľmi presné. Nič však nie je ďalej od pravdy.

Nový koronavírus obsahuje asi 30 tisíc báz RNA. Bázy DNA/RNA sa označujú písmenkami a môžu byť nasledovné:

C (cytozín)

T (tymín)

G (guanín)

A (adenín)

U (uracil)

PCR testy na koronavírus testujú len asi 200 až 300 týchto báz, nie všetkých 30 tisíc báz celého genómu vírusu. A aj tých 200 až 300 báz nepredstavuje jeden ucelený reťazec, ale viacero kratších kúskov.

Vykonanie a vyhodnotenie PCR testu potom prebieha nasledovne:

Na odberných miestach odoberú človeku z úst a nosa vzorky. Tie pošlú do laboratória. Tam pomocou enzýmov a ďalších metód namnožia gény v odobratej vzorke, lebo jeden génový reťazec z jedného alebo dvoch vírusov by nevedeli zachytiť.

Namnoženie sa robí v cykloch a každý cyklus množstvo génov zdvojnásobí.

Takže, ak sa vo vzorke nachádza napríklad genóm z jedného vírusu a test je nastavený na 30 opakovaní množenia (amplifikácie), tak pri jednotlivých cykloch množstvo hľadaného genómu bude rásť nasledovne: 1, 2, 4, 8, 16, 32, …. 1.073.741.824.

Čiže na konci sa vo vzorke už nebude nachádzať genóm z 1 vírusu, ale ako keby tam bolo niečo vyše jednej miliardy vírusov. No a to je už počet, ktorý vedia zachytiť a vyhodnotiť ako „pozitívny test na koronavírus“.

Na prvý pohľad by sa to mohlo zdať ako ideálny test, lenže nie je. Počas množenia génov sa totiž zvyknú vyskytnúť aj chyby a čím viac cyklov vykonáte, tým viac chýb sa tam nakopí.

No a pri určitom množstve opakovaní by tam už tých chýb bolo toľko, že každá vzorka by vyšla pozitívna, aj keď v skutočnosti sa tam žiadny vírus nenachádza. Hovorí sa tomu aj „falošne pozitívne prípady“.

Počet opakovaní sa nazýva číslo „Cq“. Takže jednoduchou zmenou tohto parametra je možné určovať, koľko testov vyjde pozitívnych (teda falošne pozitívnych). Čím vyšší počet opakovaní, tým vyššia chybovosť.

Teoreticky by to mohli nastaviť tak, že každý test vyjde pozitívny. Nevravíme, že to robia, ale keby chceli, tá možnosť tam je. Tu však zatiaľ nie je problém. Problém je v tom, čo vlastne testujú.

Čo v skutočnosti testujú PCR testy na koronavírus?

Na začiatku pandémie čínski zdravotníci odobrali vzorky pár chorých ľudí vo Wuhane a z ich pľúcneho tkaniva sa snažili izolovať vírus.

Správny postup je taký, že vírus mali najprv purifikovať a izolovať. Následne z takéhoto vírusu očisteného o všetky nečistoty (baktérie, iné vírusy, ľudské DNA a podobne) mali sekventovať RNA nového koronavírusu a podľa toho potom nastaviť PCR test.

To sa však nestalo. Oni na stanovenie genómu SARS-CoV-2 použili rôzne skratky. Nebudeme tu teraz zachádzať do toho, prečo to urobili takto a nie po poriadku, lebo to by bolo na samostatný článok.

V každom prípade však platí, že v podstate dodnes neexistuje štandardný vedecký dôkaz, ktorý by napĺňal 4 Kochove postuláty pre izoláciu pôvodcu infekčnej choroby COVID-19. Písali sme o tom podrobne v tomto článku.

To ale teraz nechajme bokom. Poďme sa pozrieť na protokol WHO (Svetovej zdravotníckej organizácie), ktorý stanovuje génové sekvencie údajného SARS-CoV-2 pre PCR Testy:

pcr1.png
pcr1.png

Uvedený protokol môžete nájsť na stránke WHO (zdroj).

Ako je z obrázku vidno, protokol obsahuje 9 reťazcov génových báz, na ktoré PCR test cieli (o tom, ako na nich prišli a že nepostupovali vedecky správne, nechajme nateraz tak).

Všimnite si druhý reťazec zvrchu: CTCCCTTTGTTGTGTTGT

Tak, a teraz sa poďme pozrieť na stránku ncbi.nlm.nih.gov, ktorá popisuje primárnu zostavu ľudského chromozómu číslo 8. Na konci uvedenej stránky pod „ORIGIN“ sa nachádza toto:

pcr2.png
pcr2.png

A teraz si to porovnajte…

Áno, vážení čitatelia, presne tak! Obe sekvencie sú zhodné. Čo to znamená? Znamená to, že jedna z deviatich génových sekvencií, pomocou ktorých PCR testy hľadajú koronavírus v odobratých vzorkách, je časť ľudského chromozómu č.8.

Zhrnuté: PCR testy testujú prítomnosť ľudských génov!

Záver

Takže teraz už viete, čo všetko testujú PCR testy na údajný nový koronavírus SARS-CoV-2.

Ak sa testy okrem génových sekvencií vírusu (a len Boh vie, či sú to naozaj sekvencie vírusu) zameriavajú aj na ľudské génové sekvencie, potom v podstate každý človek môže mať výsledok takéhoto testu pozitívny.

Teraz vám iste príde na um otázka, že prečo teda všetkým ľuďom nevychádzajú testy pozitívne? Na Slovensku do približne júla bolo okolo 1% testov pozitívnych, teraz s rastúcimi „prípadmi COVID-19“ je to 2 až 4%. Prečo nie 100%, keď sa tie testy zameriavajú aj na ľudské gény?

Pamätáte na ten skôr spomenutý počet opakovaní množenia (Cq)? Ak je počet opakovaní prinízky, tak všetky testy vychádzajú negatívne, lebo počet génových reťazcov je tam menší, ako vie zachytiť mechanizmus testu. Keď je opakovaní zasa priveľa, tak všetky testy vychádzajú (falošne) pozitívne.

To rozpätie ideálneho počtu opakovaní Cq sa pohybuje od 20 do 35 (u rôznych PCR testoch sa to môže mierne líšiť). V prípade, že by tam ten ľudský gén nebol a niekto by chcel umelo zvyšovať počty „pozitívnych prípadov“, musel by číslo Cq zvýšiť nad toto rozmedzie, napríklad na Cq = 40. To by však bolo podozrivé. Ak tam však ten ľudský gén zahrnú, tak testy začnú ukazovať „pozitivitu“ aj v normálnom rozmedzí tých Cq 20 až 35 opakovaní množenia, čo nevzbudí žiadne podozrenie.

Pre zachytenie tej ľudskej sekvencie génov na chromozóme č.8 je potrebný určitý počet opakovaní vrámci intervalu Cq 20 až 35, napríklad tipneme si 30.

Oni test môžu nastaviť na číslo Cq 24, čo je síce menej ako potrebných 30, no istá časť testov, povedzme 1%, to už zachytí. Alebo to nastavia na číslo 25, test začne ukazovať 2% pozitívnych, pri Cq 26 to už bude 4%, atď. Pri Cq = 30 by to už bolo 100% pozitívnych prípadov, pretože všetky vzorky, pochopiteľne, budú obsahovať ľudský chromozóm č.8.

Už vidíte, ako sa s tými testami dá krásne manipulovať?

http://www.prehladsprav.sk/cez-pcr-testy-manipuluju-cisla-nakazenych/5662 

Petice českých lékařů: v tuto chvíli 59 113 podpisů.


Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím

Preambule:

Tato petice je výsledkem konsensu lékařů praktických oborů i zástupců z akademických řad. Vznikal během měsíce září, kdy se diskutovaly a zohledňovaly připomínky všech zúčastněných odborníků, kteří stejně jako podepsaní signatáři cítí a využívají svoje občanské právo i lékařskou povinnost se k situaci v naší zemi vyjádřit.

Jako lékaři cítíme občanskou povinnost vyjádřit se ke koronavirové krizi, která těžce dopadla na naši zemi. Jsme si plně vědomi vážnosti situace i zdravotních rizik, která s sebou přináší.

Mnohem větší nebezpečí ohrožení celkového zdraví lidu však vidíme v drastických vládních opatřeních, než v nemoci Covid jako takové.

Z medicínského hlediska nevidíme důvod k prohlubování restriktivních opatření, a proto žádáme vládu, aby neprodleně:

•uklidnila obyvatelstvo a přestala jej děsit počtem nakažených jednou konkrétní nemocí.

•upustila od dalších restriktivních opatření.

•povinné nošení roušek zavedla pouze tam, kde to jednoznačně vyžaduje epidemiologická situace.

•upustila od povinného testování osob bez příznaků a nezbytnost testu ponechala na uvážení ošetřujícího lékaře.

•nedopustila uvedení narychlo připravených vakcín na trh a nezaváděla vakcinaci jako povinnou.

•věnovala se práci na obnově zdevastovaného hospodářství.


Po více než šesti měsících od začátku vyhlášení pandemie v naší zemi je jasné, že:

•tento typ koronaviru nepředstavuje pro zdravé občany v produktivním věku vážnou hrozbu, jestliže nejsou dlouhodobě vystaveni vysoké dávce viru. Pokud se tato skupina populace s virem setká, většinou nevykáže žádné nebo jen mírné příznaky, odpovídající běžnému chřipkovému onemocnění.

jistou hrozbu může virus představovat pro starší a chronicky nemocné občany, a to zhruba ve stejné míře jako jiné koronavirové, chřipkové a další virové infekce. Věříme, že naše zdravotnictví je na vysoké úrovni a je schopno se o ohroženou skupinu obyvatel postarat.

•mnohem větší nebezpečí pro celkové zdraví lidu představuje mediálně vytvořený obraz nemoci Covid. Nikdy v minulosti nebylo obyvatelstvo informováno o jedné konkrétní nemoci tak dlouho, tak detailně a všemi médii naráz. Veřejnost je následkem toho nebývalým způsobem vystrašena.

•existuje mnohem více a závažnějších onemocnění, než je Covid 19, a lidé jimi nejsou neustále všemi médii stresováni. Zaměřit pozornost veřejnosti na jeden konkrétní typ koronaviru je nebezpečný precedens, vzbuzující strach a devastující psychiku lidí a jejich sociální vztahy, který může mít nedozírný ničivý dopad na ekonomiku a celkový život společnosti.

Vládní karanténní opatření nemají opodstatnění, jen posilují strach a nejistotu a zhoršují beztak špatnou hospodářskou situaci.

Plošné nošení roušek není vhodné. Dlouhodobé nošení roušky nepřispívá ke zdraví toho, kdo ji nosí. Zavádění roušek ve školách je zcela v rozporu se zdravým rozumem. Děti nepatří do ohrožené skupiny obyvatel, jen jsou zbytečně stresovány. Stejně nesmyslné je zavírání škol kvůli nemoci, jejíž prodělání dětem neublíží, jen posílí jejich imunitní systém. Nemluvě o potížích, které zavření škol působí jejich rodičům a potažmo dopadá na hospodářskou situaci země.

Restriktivní opatření, zakazující a omezující podnikání, těžce poškodila ekonomiku země a zásadně ovlivnila psychiku obyvatel. Spoluobčané mnohých profesí žijí již několik měsíců v nejistotě a ve strachu z ekonomického krachu.

Jsme znepokojeni zprávami o narychlo vyrobené očkovací vakcíně proti COVIDu-19. Účinnost takové vakcíny je více než sporná a může přinést spoustu nežádoucích účinků.

Testování zdravých lidí, pokud se k němu nerozhodnou dobrovolně jako samoplátci, zbytečně vyčerpává zdravotní systém a zatěžuje pojišťovny.

Žádáme vyvážené zpravodajství zohledňující celkový kontext, protože každý jednotlivý statistický údaj se dá interpretovat různými způsoby.

Novináři by měli více informovat o různých možnostech prevence a léčby.

Měli by umožnit názorovou polemiku a nediskriminační přístup veřejnosti k jiným náhledům na celkovou situaci a k dalším léčebným možnostem.

Vláda by měla zastavit ekonomický pád země, upokojit obyvatelstvo, zaručit svobodu každého jednotlivce ve všech oblastech a dát jasně najevo, že kulturní, společenský a ekonomický život země nehodlá obětovat boji s jedním druhem viru. 

Vraťme život do normálních kolejí s tím, že zkušenosti z posledních měsíců pomohly lidem více přemýšlet o zdravém způsobu života a vlastních schopnostech převzít za sebe odpovědnost.

Podepsáni:

MUDr. Ladislav Fiala

MUDr. Radkin Honzák

MUDr. Jan Hnízdil

MUDr. Kateřina Lucká

Bc. David Petrásek (bioanalytik)

Prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc.

Doc. MUDr. Roman Šmucler

MVDr. Jiří Urbánek, MBA

MUDr. Ivan Vondřich

Svět

Vedoucí Ústavu epidemiologického a mikrobiologického výzkumu Nikolaje Gamaleji Alexander Ginzburg porovnal účinnost vakcíny a léků proti koronaviru. Co se ukázalo jako efektivnější?

Podle akademika je nesprávné považovat léky za alternativu k vakcínám a nikdy nemohou být náhradou za očkování.

„Léky pouze zabraňují a pracují v různých fázích infekčního procesu," řekl Ginzburg v rozhovoru pro ruský deník Izvestija.

Jak vysvětlil lékař, léky a vakcíny se mohou jenom vzájemně doplňovat.

Expert však zdůraznil, že situace by se mohla zásadně změnit. K tomu dojde po obdržení monoklonálních protilátek ve formě léku proti patogenu covid-19.

Putin sdělil podmínku poskytnutí ruské vakcíny Sputnik V dalším zemím

Prezident Ruska Vladimir Putin zdůraznil, že hlavním cílem je nyní očkování ruského obyvatelstva. Dodání vakcíny do zahraničí je sice důležité, ale není klíčovou prioritou.

Prodej vakcíny Sputnik V do ciziny není jedinou možností, jak Moskva může zpřístupnit využití ruské očkovací látky pro zahraniční partnery. Včera ruský prezident Vladimir Putin navrhl další variantu možné spolupráce v této oblasti.

„Dnešním hlavním úkolem je vytvořit výrobní kapacity dostatečné pro zvýšení výroby. Přičemž tyto výrobní kapacity musí být určeny především pro vakcinaci občanů Ruské federace. Co se týče exportu, to je důležitý úkol, vakcínu sice můžeme prostě prodávat, ale je i lepší způsob. At’ naši partneři vytvoří vlastní výrobní kapacity ve svých zemích a my jim zařídíme výrobu naší vakcíny, na základě jejich výrobních kapacit,” vysvětlil svůj návrh prezident RF.

Masunta

Rusko bude mít brzy i druhou vakcínu. Od Číny, která ji také má, nic nedostaneme kvůli magůrečkovi Vystrčilovi. Americká vakcína je placebo na byznys. Situace je stále vážnější, tak uvádím dva naše levné léky, které lze všude koupit bez předpisu. Informace je od lékařů: Dentametazon; dává o třetinu větší šanci, že nezemřete. Dále je to Isoprinosin, běžně používaný proti respirační virové infekci. Ten už do 90ti minut zabírá. Do 5. dne zvedne aktivitu pro vyléčení důležitých buněk na dvojnásobek. Vyzkoušeno. Nevhodné pro zbytná vemínka ...
 
wwwburger
Pro bakterie existují účinná antibiotika, kde je celkem dobře známo jak fungují a mají jenom malé vedlejší škodlivé účinky. Virové nemoci mají genetickou podstatu a velmi složité metabolické procesy, které dosud nejsou dostatečně známé a vyzkoumané. Do dnes se nepodařilo vyléčit AIDS, Rakovinu, atd... To jediné co se podařilo vyhubit virové nemoci, které jsou dnes uchovány jenom v laboratořích, tím že se povedlo omezit jejich rozšiřování, takže časem vymřeli. Výzkum genetiky je už celkem pokročilý co se týče programování rostlin a bakterií, ale jak geneticky a znalecky léčit, není skoro vůbec známé. Proto bych na sebe nikdy nepustil žádné vakcíny, které "nějak působí" a hrozí riziko že rozhází imunitu těla, která je u každého člověka přírodně jedinečná a dokonce se i velmi vzácně dokáže vypořádat s rakovinou, kterou lékaři už prohlásili za neléčitelnou a smrtelnou.... Jestli někdy bude opravdu účinná a vyzkoumaná genetická léčba, bude jistě ještě dlouho trvat, než bude vše vyzkoumané. Už existují docela zajímavé výzkumy, že u myší a prasat je geneticky možné nechat růst nové zuby. Je to ale laboratorně tak náročné, že by to žádný pacient dosud nemohl zaplatit...
 
Jan MalkusMají obrovskou výhodu kterou zadělala studená válka a nebezpečí biologické války které reálně hrozilo. Nebýt židlí které nás spoustou lží a podvodů dostal za zeď mohla už v ústavu pro výzkum sér a léků běžet výroba na plný kule. Místo toho tady v rámci Sorošovo zvrhlých plánů čekáme na smrt. Nevěřím tomu že v tom naši poskoci a američtí vlezdoprdelníci nejedou. Jen se snaží co nejdál zabránit panice. Na Titanicu hrála kapela ještě když byl z 1/3 pod vodou. Malí blbečkové teď mají svoje banány bez fronty a cestování, zaplatí za to tím že se budou bezmocně dívat jak jim vyzdechají všichni starší příbuzní. Rodiče, prarodiče známí. Kdyby se vám smradi ty banány chtěly postavit v krku.

Vojenské cvičení OSKB „Něrušimoje bratstvo 2020“ v Bělorusku






Minulý týden se ve výcvikovém prostoru Losvido v Bělorusku konalo vojenské cvičení Organizace Smlouvy o kolektivní bezpečnosti „Něrušimoje bratstvo 2020“. Cvičení se zúčastnili členové OSKB, a sice vojáci z Ruska, Kazachstánu, Běloruska a Tádžikistánu. Arménie svou účast odvolala kvůli probíhajícímu konfliktu v Náhorním Karabachu.

Vojenské cvičení OSKB se konalo od 12. do 16. října 2020 ve výcvikovém prostoru Losvido v běloruském Vitebsku. Celkový počet jednotek vojenské a speciální techniky účastnící se cvičení přesáhl 100 kusů, manévrů se zúčastnilo přes 700 vojáků ze 4 členských zemí OSKB. Kromě Arménie chyběli i zástupci Kyrgyzstánu, kde trvá vnitropolitické napětí.

Gumové tendry i projektily: Státní zakázku na dodávku 10 milionů testů pro celoplošné testování Slováků dodá maličká firma z Trnavy, která dluží sociální pojišťovně přes 17 000 EUR na odvodech a slovenský premiér sledoval zpoza oken, jak policisté zahájili palbu gumovými projektily do protestujících! Gumové projektily si lidé vyndavali z děravých bund se slovy, že takto končí na Slovensku sen o lepší a spravedlivější občanské společnosti! Podle opozičních slovenských médií většinu demonstrantů před sídlem vlády tvořili zaměstnanci z gastro businessu se svými rodinami a dětmi, po kterých už slovenská policie pátrá, aby se děti dostaly do soukolí sociálky kvůli údajnému ohrožování mravní výchovy za výkřiky, že “Pomatovič” je ko..t!

Na Slovensku se začíná koronavirová krize vymykat tamní vládě z rukou a slovenský premiér Igor Matovič se stává terčem nenávistných útoků v souvislosti s epidemiologickými opatřeními, které decimují mnohé oblasti slovenské ekonomiky. Stejně jako v jiných zemích, i na Slovensku je nejvíce zasažen tamní gastro business, kdy vláda nařídila uzavření provozu všech restaurací pro veřejnost s výjimkou vydávání jídla přes okénko a pro rozvoz jídla. Pro většinu restaurací, ale i kaváren, čajoven a obecně bufetů je to naprosto likvidační, protože okénkový prodej je prakticky mizivý, a to z toho důvodu, že Slováci nejsou zvyklí si chodit do hospod jídlo vyzvedávat.

Demonstrace v Bratislavě proti vládním opatřením kvůli covidu

Hospody naproti tomu nemají často kapacity na zajištění vlastního rozvozu, najímají proto donáškové společnosti, které si účtují často až 40% marži z ceny oběda. A ještě větším problémem jsou potom menší města, obce a vesnice, kde lidé nechodí do hospod na jídlo, ale pouze na pivo a za sociálním kontaktem s lidmi, neboť hospody fungují jako náhrady kulturních domů a jsou centrem místního života. A protože virová krize se prohlubuje, Slováci najednou zjistili, že nevidí světlo na konci tunelu. Slovenský premiér, namísto aby občanům dal naději, tak místo toho v posledních dnech přistupuje k velmi podivným krokům, které vyvolávají podezření dokonce i u jeho podporovatelů a dokonce i v zahraničí.

Místo na Dušičky půjdou Slováci za 14 dní “na odběry”
31. október je jeden z najdôležitejších satanistických sviatkov v roku. Býva označovaný aj ako „diablove narodeniny“. Stal sa festivalom smrti.
Veselí Heloween 

Igor Matovič v sobotu na tiskové konferenci, o které dopředu, až na výjimky, nikoho neinformoval, oznámil svůj plán na celoplošné testování [1] slovenských občanů na Covid-19, které by mělo proběhnout za 14 dní o víkendu na “Dušičky”, přičemž odběrová místa by byla zřízena ve volebních místnostech a na organizaci by dohlížela slovenská policie a rovněž armáda. Dosud není jasné, jestli toto celoplošné testování bude pro Slováky povinné nebo dobrovolné, o tom se má teprve rozhodnout.

Slovenská vláda na tuto akci nakoupí celkem 13 milionů nosohltanových rychlotestů, které ukáží výsledek do 25 minut. Přestože jde o rychlotesty, nejedná se o slinové stěry, ale o nechvalně známé tyčinkové testy se špejlí, která se zasunuje hluboko do nosu, a při neodborném či neopatrném stěru může dojít k vážnému poškození hematoencefalitické membrány, která odděluje nosohltanovou dutinu od mozku.

Před sídlem slovenské vlády

Při jejím poškození hrozí výtok mozkomíšního moku do nosu a při polknutí rovněž do žaludku, otřesný a mediálně publikovaný případ [2] z USA opravdu lidi vyděsil, jinde jsou hlášeny případy trvalé a neustupující bolesti hlavy způsobené zřejmě špejlí z testu, která pohmoždila některý z nervů v okolí hematoencefalitické membrány. Obvykle se to stane při neopatrnosti a hrubosti zdravotníka, který provádí odběr a zaryje špejlí do nosohltanu velkou silou, namísto s maximální jemností a opatrností. Mnoho Slováků, v případě povinnosti, se tak zřejmě ani tak nebude chtít nechat těmito testy otestovat a budou vyžadovat jinou metodu odběru, např. krevní, anebo slinovou. Jenže, tyto metody asi nebudou vůbec k dispozici. A navíc, okolo nákupu testů se vynořily opravdu velké podivnosti.

Tendr na dodávku 10 milionů testů pro celoplošné testování Slováků dodá firma z Trnavy, která dluží sociální pojišťovně peníze za odvody a neměla by mít právo se tendru účastnit

Slovenská vláda uzavřela smlouvu celkem se 3 soukromými firmami o dodávce 13 milionů rychlotestů, ovšem vláda Igora Matoviče podle všeho porušila zákon o veřejných zakázkách, protože jedna ze 3 firem, která má testy dodat, má dluh u slovenské sociální pojišťovny. A podezření je opravdu závažné, protože tato firma má dodat největší objem testů pro slovenskou vládu, zatímco zbylé dvě firmy jsou jenom do počtu. Zmíněných 13 milionů testů mají dodat firmy Eurolab Lambda a.s., Abbott Laboratories a JUHAPHARM, s. r. o. do několika nejbližších dnů [3], ale je zde zásadní problém.

Dluh vítězné firmy na dodávku testů pro celoplošné testování

Zatímco Abbott Laboratories má dodat 2 miliony testů za skoro 10 milionů EUR a JUHAPHARM, s. r. o. má dodat 1 milion testů za 4,2 milionu EUR, tak naproti tomu největší objem má dodat akciovka Eurolab Lambda, která má dodat rovných 10 milionů testů za 43,4 milionu EUR, to je v přepočtu skoro 1,2 miliardy korun.

Jenže, tato společnost Eurolab Lambda by vůbec zakázku neměla dostat, protože k dnešnímu dni má dluh [4] u sociální pojišťovny ve výši 17 285,46 EUR, takže podle slovenského zákona o veřejných zakázkách se nemůže vůbec ucházet o veřejné tendry, zákon to zakazuje, pokud firma má dluhy na sociálním nebo zdravotním pojištění. Jak je možné, že firma s více jak 17 000 EUR dluhu na sociálním pojištění je připuštěna do tendru a je jí svěřena státní zakázka v objemu 10 milionů testů za bezmála 44 milionů EUR?

Testy pochází od jihokorejského výrobce, který jich vyrobil jen 120 milionů pro země 3. světa a nízkopříjmové státy s podporou WHO a za jejich zafinancováním stojí hádejte kdo… Bill & Melinda Gates Foundation!

Na Slovensku se bude testovat aplikačními kity od jihokorejské firmy SD Biosensor, Inc. a je velmi zajímavé, že o těchto testech se zmiňuje na svém webu Světová zdravotnická organizace jako o limitované edici testů v počtu pouhých 120 milionů exemplářů určených pro chudé rozvojové země 3. světa a rovněž pro země s nízkými a středními příjmy obyvatelstva. Jenže, tuto speciální a omezenou edici 120 milionů vakcín pro chudé země pomohla zafinancovat (rozuměj dotačně subvencovat) nadace Bill & Melinda Gates Foundation, což asi v mnoha lidech nevyvolá zrovna velkou radost. Na webu WHO [5] se totiž o testech od SD Biosensor píše následující:

V rámci tohoto komplexního úsilí uzavřela nadace Billa a Melindy Gatesových samostatné dohody o objemové záruce s producenty rychlých diagnostických testů (RDT) Abbottem a SD Biosensorem. Tyto dvě dohody LMIC jsou uzavřeny na 120 milionů rychlých diagnostických testů na antigeny (Ag RDT) – v ceně maximálně 5 USD za jednotku – po dobu šesti měsíců. Tyto testy poskytují výsledky za 15–30 minut, nikoli za hodiny či dny, a umožní rozšíření testování, zejména v zemích, které nemají rozsáhlé laboratorní vybavení nebo vyškoleného zdravotnického pracovníka pro provádění molekulárních (polymerázových řetězových reakcí nebo PCR) testů.

Test na Covid-19, kterým se bude testovat na Slovensku

Jak tedy sami vidíte, na Slovensku se bude testovat s finančním přispěním Billa Gatese a je s podivem, že slovenská vláda se s tím alespoň nepochlubí a nepoděkuje veřejně Billu Gatesovi za to, že dotačně subvencoval náklady na výrobu testů pro slovenské občany, aby se konečná cena za test snížila na hranici okolo 5 USD. Testy od SD Biosensoru a od Abbottu jsou totiž podle zmíněného článku na webu WHO dotované, a to právě z peněz Bill & Melinda Gates Foundation.

Premiér žije v Trnavě, firma, která vyhrála tendr na testy, sídlí v Trnavě… náhoda?

Slovenský premiér Igor Matovič žije s rodinou v Trnavě a mnoho Slováků zarazí, že společnost Eurolab Lambda a.s. má své sídlo právě v Trnavě. Mnoho lidí tak může mít pocit, že to není náhoda, a že zde může jít o určitý střet zájmů, kdy premiér z Trnavy jako strážce demokracie a občanské společnosti přehlédne takovou drobnost, že akciovka taktéž z Trnavy vyhraje tendr za 44 milionů EUR, ale přitom má na sociální pojišťovně dluh za více jak 17 000 EUR. Jak je vůbec možné přehlédnout takový detail? To jako firma se zakázkou za 44 milionů EUR nemá na zaplacení odvodů za přibližně 25 zaměstnanců? První tranše ze 44-milionové zakázky na nákup prvních 500 000 testů za skoro 3 miliony EUR již byla firmě Eurolab Lambda proplacena podle smlouvy v registru smluv [6].

Smlouva na první tranši za 500 000 testů

Minimálně Igor Matovič jako premiér, který před volbami kritizoval neprůhlednost, čachry a korupci tehdejší vlády, by si měl uvědomit, že tady právě v přímém přenosu akciovka z jeho města, kde bydlí a žije s rodinou, získala v ostře sledované kauze nákupu testů zakázku za 44 milionů EUR, aniž by podle zákona o veřejných zakázkách na to měla mít právo se výběrového řízení zúčastnit, když dluží státu na sociálním pojištění. A to není všechno. Zatímco testy bude nakupovat firma z Trnavy a s dluhem na sociální pojišťovně, před sídlem slovenské vlády v sobotu zaznívaly výstřely.

Podle pro-vládních médií 500 chuligánů, podle opozice až 15 000 demonstrantů z řad nejen rowdies, ale především zaměstnanců v gastro businessu

Slovenská policie a pořádkové oddíly bránily několika tisícovkám demonstrantů před vniknutím do Úřadu vlády v Bratislavě během sobotní demonstrace proti koronavirovým opatřením Matovičovy vlády. Demonstraci svolali fotbaloví fanoušci, tzv. Hooligans, kterým se nelíbí zavřené fotbalové stadiony. Ovšem demonstrace se zúčastnily i tisíce zaměstnanců v gastro businessu [7], a i celé rodiny s dětmi. Slovenská pro-vládní média přinesla informaci, že demonstrace se zúčastnilo 100 až 500 chuligánů, kteří se snažili přelézt bránu do sídla vlády a házeli na policisty dlažební kostky.

Demonstranti u brány vlády

Peter Marcek na svém Facebooku uvedl [8], že demonstrace se reálně zúčastnilo 10 až 15 000 lidí a slovenská opoziční média potvrdila, že přestože se jednalo o demonstraci fanoušků fotbalu, ve skutečnosti většinu účastníků demonstrace tvořili zaměstnanci z gastro businessu. V té době, kdy demonstrace probíhala, byl premiér Igor Matovič v budově vlády a podle všeho prý sledoval demonstranty zpoza okna. Situace se později vyhrotila a slovenské pořádkové síly nasadily proti demonstrantům dokonce i střelné zbraně a policisté zahájily palbu gumovými projektily [9].

Policie zahájila palbu gumovými projektily do demonstrantů, premiér se prý díval za oknem a začaly zaznívat nadávky

Naprostým šokem pro slovenskou veřejnost bylo nasazení střelných zbraní proti demonstrantům, kteří volali hesla jako “My jsme tady doma!” a několik lidí se pokusilo přelézt zavřenou bránu do úřadu vlády. Při zahájení demonstrace nikde pořádkové síly nebyly, u sídla vlády žádná policie nebyla, ta se objevila až později, když zaměstnanci úřadu vlády volali telefonicky o pomoc, protože z oken viděli, jak se někteří protestující snaží přelézt bránu. Premiér Matovič v té době prý byl stále v sídle vlády a sledoval situaci zpoza okna. Lidé si vyndavali gumové projektily z prostřelených bund, doprovodné fotografie v tomto článku mluví za vše. Ve chvíli, kdy jsou lidé připraveni o své živnosti, o svoji obživu, vyjdou do ulic a protestují.

Gumový projektil vyndaný z díry v bundě

Pane premiére, vytáhnout proti vlastním občanům střelné zbraně, byť se jedná o zbraně střílející gumové projektily, je naprosté šílenství a politické selhání. Lidé vás za střelbu do vlastních lidí, i když je můžete označit za chuligány, budou nenávidět. Lidé na Facebooku publikovali důkazní fotografie gumových projektilů a připojovali k fotografiím rozhněvané komentáře.

Gumové projektily jsou považovány za poslední resort obrany perimetru, po něm už přichází na řadu ostrá palba. Premiéru Matovičovi se tak povedlo něco, co v minulosti nedovedl žádný premiér, poštvat proti sobě lidi, kteří se srotí před úřadem vlády a použít proti nim palbu gumovými projektily. Tomu se říká vláda jako řemen, teda spíš v tomto případě jako guma. Ani ten údajně zlý Alexander Lukašenko si dosud nedovolil proti demonstrantům v Minsku použít gumové projektily, zatím zůstává u vodních děl a slzného plynu.

Gumový projektil a díra od projektilu v bundě vpravo nahoře

Na demonstraci zaznívala hesla, ale i nadávky na adresu premiéra Igora Matoviče, např. “Pomatovič je ko..t!” s odkazem na jednu z desítek variant překrouceného příjmení, které si premiér v poslední době vysloužil svými poněkud zmatenými vyjádřeními v uplynulých měsících okolo virové krize. A právě za tyto nadávky a vulgarity v přítomnosti malých dětí, které se účastnily této demonstrace spolu s rodiči, nyní slovenská policie pátrá po identitách těchto dětí, aby mohla zahájit šetření pro přečin z ohrožování mravní výchovy mládeže. Děti prý na demonstraci do megafonu, na pokyn jakýchsi dvou mužů, vykřikovaly vulgární nadávky na adresu “Ko***a z Trnavy”, “Drbnutého ch..a za oknom” a další výkřiky na adresu premiéra.

Policie začala pátrat po malých dětech, které vykřikovaly na demonstraci vulgarity na premiéra

Policie proto pátrá po těchto dětech [10], aby mohla zahájit úkony ve spolupráci se slovenskou sociálkou, sami si dovedete představit, že to může skončit až odebráním děti a svěřením dětí do péče státu, což by se mohlo potom stát exemplárním příkladem pro ostatní, aby si příště rozmysleli chodit na demonstrace s rodinou. A nejde zdaleka jen o demonstranty z řad zaměstnanců hospod, bister a restaurací. Na Slovensku jsou totiž zakázány i návštěvy kostelů a pořádání bohoslužeb, což je podle našich informací v rozporu s mezistátní smlouvou mezi Slovenskou republikou a Vatikánem, protože podle této smlouvy nemají slovenské orgány nad církevními objekty na Slovensku jurisdikci.

Zákaz bohoslužeb nebyl v minulosti vyhlášen ani v dobách Slovenského štátu po obsazení Wehrmachtem, ani v dobách kolektivizace Slovenska, za komunistů, zákaz bohoslužeb přišel až s Igorem Matovičem a spolu s koronavirvou krizí, kdy nákupy testů pro celoplošné testování obyvatelstva nakupuje akciovka z Trnavy s dluhem u sociální pojišťovny, jako kdyby se nechumelilo, jako kdyby zákony o veřejných zakázkách, které toto zakazují, byly vzduch. Gumové projektily do občanů, zakázky firmám, které nesplňují zákonné podmínky pro veřejné zakázky, policie hledající děti, které křičely sprostá slova na premiéra. A pokud premiér v neděli prosadí povinné testování, proti vůli a svobodnému rozhodnutí Slováků, bude politický osud slovenského premiéra velmi brzy zpečetěn.

Kdo nepřijde dobrovolně na testy na Dušičky, bude omezen na “výhodách”, které vyplynou z chystaných změn zákonů… a je to tady!

A to zejména ve chvíli, pokud dojde k naplnění premiérovy hrozby uveřejněné na TV Markíza, že kdo nepřijde na Dušičky se nechat otestovat “dobrovolně”, tak prostě bude lockdown a nebude smět požívat “výhody”, které budou vyplývat ze změněných zákonů [11]. Jakých zákonů? To premiér neupřesnil, ale je dost možné, že lidé bez testů nebudou smět jezdit vlaky, autobusy, hromadnou dopravou, chodit do autoškoly, do divadel, nebudou smět chodit do škol atd. Je docela možné, že lidé bez testů nebudou smět ani chodit do zaměstnání, nebo dokonce ani na nákupy do obchodů a budou si muset nakupovat pouze přes internet a online.

Igor Matovič, premiér slovenské vlády

To jsou samozřejmě jenom spekulace, protože v této chvíli není jasné, jaké “výhody” měl premiér na mysli. Jenže, tím dochází k čemu? Dochází přesně k tomu, co jsem předpověděl v článku [12] už počátkem dubna. Éra Covid pasů je zde a podle všeho začne na Slovensku. Bez covidového pasu, resp. bez potvrzení o prodělaném testu, se nikam nepohnete a nebudete mít “výhody”. Pamatujte, že co čtete v předstihu na Aeronetu, je pouze čtení záznamu z budoucnosti v rámci naší iterace, a to v určitém předstihu. Před 6 měsíci to byla konspirace, dnes je to realita.

-VK-

Šéfredaktor AE News

konzerva

4 články u konkurence včetně ztrapnění policie, videa, atd. http://www.nwoo.org už o tom mluví i ruské servery … půjdou na koberec velvyslanci Česka a Slovenska v Minsku?

dux
Dobrodej

Čím se liší policejní obušky a mlácení do lidí v Minsku, Praze a Bratislavě? Provokatéři, kteří vyvolávají násilí, jsou také všude, takže odlišnosti jsou velice malé!! Jenom v Minsku jsou ti špatní policisté a u nás ti dobří!! Tak bych doporučil naší mediální žumpě ČT , aby začala konečně dodržovat kodex ČT a nebyla pouze trapná a směšná!!! To chci asi hodně, ale povinnost platit ČT mám neustále!!

Tibika

Včera 18.10.2020 sa “vraj” v zakulisi TV markiza Matelko vyjadril na p.Žigu .. . “„Že sa nehanbí šíriť také kotlebovské reči,“ a pritvrdil: „Postaviť k múru a zastreliť!“,”  podľa Maroša Stanu …. ma to na faceboku …

senkie3

Psychopatovič so svojou chuntou fakt skončil…

konzerva

Už koluji po sociálních sítích fotografie policajtů v civilu co házeli kostky na demonstracích a vydávali se za ultras a fotbalové fanoušky?
A vystrašeny ali Hamajda ze socan bande na pokyn Bureše nechal zablokovat zátarasy úřad vlády, ministerstva atd.

Korunaminus

Už to tu je, ale ještě jednou, v čase 1:19 až 1:22, borec v civilu nastupuje do policejního auta, je vidět jen z profilu, ale tu jeho skobu by mohl někdo poznat, jelikož nemá roušku! https://open.lbry.com/@otevrisvoumysl:7/demo-praha-policista-provokater:b?t=79
kdyby to někdo vystřihl…

Wlado101

Slováci mají co chtěli, a hlavně co si zvolili, volby jsou za rohem tak uvidíme co bude, ale říkám jen houšť více represe aspoň se ta mlčící většina probere.

nicema

Člověče, to budete ale muset za chvíli psát: “Češi mají, co chtěli”
Nechápete, že Slováci jsou jen první v řadě na porážku, ale v té řadě stojíme všichni?

Korunaminus

Přesně tak, Slováci nás v “budování kapitalismu” po rozdělení předběhli, někdy i o roky, ale teď jdou věci tak rychle, že jsou jen pár dní před námi. Ty demonstrace za asistence “fotbalových fanoušků” jsou příkladné.

Wlado101

No já vám neodporuji, ale asi ste jediný kdo to tak vidí, viz. senátní volby. Já říkám jen více represivních opatření a pak se ukáže jak silný a zivotaschopny národ jsme. Rusaci nás zachránili před vyhlazením od německá (teď jen mluvím o ohrožení Čechů), a pochybuji že nás zachrání znovu, takže je to na všech českých lidech.
My co si tu píšeme možná dopadneme jako vlastenci po Mnichově.

kaktus

no neviem, ci sme si toto zvolili. stale viac sa mi zda, ze ani tieto vysledky neboli koser. ten saskujuci sociopat nemohol tolko nahrabat.

Definitiva

Ľudia, postavte sa na odpor. Táto vláda je vláda zločincov, fašistov, ktorí používajú autoritu štátu v prospech zisku pre korporácie. Porušujú zákony, nemajú zákonné právo niečo prikazovať, alebo nariaďovať, lebo korona “pandémia” neexistuje, neexistuje ohrozenie nákazou, neexistujujú mŕtvy na korona, nemocnice nemajú preplnené lôžka, neevidujú nároast chorých… Všetka korona pandémia existuje len v číslach počtu POZITíVNE TESTOVANýCH, testy vykazujú 85% chybovosť, pozitívny test sa nerovná chorý človek, na stanovenie choroby sú nutné klinické príznaky,. bolesť, teplota, kašel… Odborníci na celom, svete vyvrátili celý politický korona podvod, ale na Slovensku lekári až na výnimky mlčia. Doktori prisahali Hippokratovu prísahu a porušujú ju, lebo falošná pandémía ťažko poškodzuje ľudí, doktor škodí človeku. Nikto ľuďom nemá právo prikazovať, aby sa nechali otestovať, alebo liečiť, lebo: Pandémia je podvod, neexistuje riziko šírenia nákazy, neexistuje samotné ochorenia, ľudia nemajú klinické príznaky Covid. A naviac aktuálna situácia zodpovedá bežnému sezónnemu vývoju s bežnou nádchou, chrípkou a iným ochoreniami. Ešte z človeka nebol izolovaný, získaný, ani jeden jediný Covid vírus. Žiadajte od politikov dôkazy, nech ukážu chorých, plné nemocnice a nezávislú inštitúciu, ktorá izolovala vírus z človeka. Vládnu nám idioti, ak sa podriadite bláznom, urobia z vás ešte väčších bláznov. Polícia a armáda sú zneužité proti ľuďom, toto naše dejiny nepoznajú, toto nerobili ani Hitlerove vojská. Matovič je ťažký psychopat, ktorý vydiera koaličných partnerov, tí sa mu popdriadia, lebo ak by padla vláda, tak novú vládu bude zostavovať Pellegrini a dnešná koalícia v nej nebude.

Yak

Generální zkouška. Nic míň. Učila se taktika boje. Co platí na policisty ( jaké útoky- petardy, násady od vlajek atd) a jak policie na tyto útoky reaguje. Protesty jsou v USA, Ukrajině, Rusku a dalších zemí. Všude stejné- když chcete udělat státní převrat, vždy s tímto utokem začnou fotbalové kluby. Viz Majdan. K těmto fotbalovým klubum se začnou nabalovat obyčejní lidé – ať z frustrace či z jiných příčin. Každopádně jsou to lidé, kteří se v politice nevyznaji a neumí analyzovat konkrétní události.

Protest v Praze byl fantasticky zorganizován. Kdyby tomu chtěli zabránit, tak by tuto akci nepovolili na Magistrátu. Ovšem v Praze vládnou piráti a Hřib. Loutky některé tajne služby z USA a SRN.
V nejbližší době se ukáže, kdo má pod kontrolou PČR. Tak, vyhodii někoho premiér Babiš? No přece Někoho z jeho okolí, kdo pomáhal tuto demonstraci organizovat.

Covid 19 je smrtelná nemoc, či biologická zbraň.
Nesmí se podceňovat. Musí se dělat vše, co tento vir zbrzdí.
Všechna zdravotní rozhodnutí jsou primárně rozhodnutí politická. Je to boj mezi dvěma skupinami. A té jedné se hodí nakažení a mrtví, viz protikandidát Trumpa.

Každopádně nezávidím policii, musí se řídit zákony a musí poslouchat rozkazy. Není to hezká práce. I tak mám v úctě policii.

Těšte se na další dny, týdny, měsíce. Tohle byl jen začátek. Jen zkouška. Příště bude něco většího.

A než se přidáte na tu, či onu stranu. Nechte si vychladnout hlavy. Vše si důkladně analyzujte. Možná nakonec zjistíte, že přidat se ani na jednu stranu není moudré. A násilím ani vulgarismy se nic nevyřeší.
Vzdyt jsme jen lidský materiál… nebo jakou má cenu lidský život v tomto světě a situaci….

Kevin

K nepokojům, které proběhly na Staroměstském náměstí po demonstraci proti restrikcím vlády, se vyjádřil vojenský analytik Jaroslav Štefec.

Podle analytika se nejednalo pouze o obyčejné demonstranty, ale o skupinky dobře secvičených profesionálů. „Podle dostupných informací tuto akci organizovali lidé blízcí partám ‚bouchačů‘ z řad tzv. tvrdých jader fotbalových fanoušků. Tomu celkem odpovídaly i nápisy na bundách a mikinách a části účastníků i jejich ‚výbava‘. Přiznám se, že jsem čekal relativně drsné srážky a útoky na policii a také škody na majetku. To, co jsem měl ale možnost ‚naživo‘ vidět, byl spíše nácvik akcí ze strany dobře organizovaných a pečlivě maskovaných skupinek útočníků.“

„Z obrazových záznamů je jasně vidět, že zkoušeli různé metodiky individuálních i skupinových útoků na policisty, testovali jejich reakci na použití pyrotechnických prostředků, koordinovaně prováděli individuální a skupinové útoky a zjišťovali slabiny policejního kordonu i jednotlivých policistů. Způsob, jakým policisté reagovali, nepůsobil bohužel příliš profesionálně,“ myslí si Štefec.

„Zdá se, že celá akce, de facto synchronizovaná s podobnou akcí na Slovensku, byla pouhou zkouškou na ‚něco většího‘. S Molotovovými koktejly místo pyrotechniky, baseballovými pálkami místo tyček českých vlajek a s propracovanou taktikou ‚tvrdého jádra‘, která naprosto ochromí zasahující policisty.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-priste-naostro-Expert-videl-Staromak-a-tusi-co-prijde-dal-640928

Zvědavá matka

‘Lockdowns are a big mistake:’ World Health Organization and other experts now ADMIT global economic shutdowns for COVID-19 are WRONG

WHO – Světová (židovská) Zdravotnická Organizace nařídila (“doporučila”) všem státům “lockdowny” a teď, ve fázi realizace, otáčí, a VARUJE, že lockdowny jsou ŠPATNĚ a NEBEZPEČNÉ pro zdraví lidí!
Zavírání lidí prý způsobuje masivní nárůst depresí, alkoholismu a sebevražd! No helemese, to je ale překvapení!

Takže, Šprýmulo, Černej Petr zůstane v ruce TOBĚ!
Pokud zalockuješ, tak zodpovědnost je pouze na tobě a bábovi – Premierovi/Vládě! 😉

zero

Diskutéři! Přestaňte plakat nad rozlitým mlékem! Ve vlastním zájmu musíme zorganizovat první profesionální stávku!
Slovem profesionální nemám na mysli okázalé demonstrování s hesly že stávkujeme, pořádáme jakési tábory lidu a přitom se necháme nafotit, identifikovat a eliminovat. Nic takového!

Nejdůležitější je pár dní nejít do práce. Není třeba se nechat mlátit na demonstracích, to umí každý. Není třeba se vysilovat bojem. Nejlepší je být doma a odpočívat, Garantuju vám, že zatímco my si odpočinem, státní řízení si neodpočine! Bude stačit když tři dny po sobě nedojde nikdo do práce. Nejdůležitější jsou infrastrukturní pracovníci, zejména pracovníci z energetiky a její distribuce. Namísto shora řízeného přeformátování do fašistického státního režimu, musíme způsobit energetický kolaps státu, poté státní a nastolit vlastní řízení.

Něco podobného se událo před lety v Řecku a vláda narychlo odhlasovala nechození do práce jako trestný čin, takže stávka se minula účinkem. Proto je ideální si nechat vystavit neschopenku.

Toto je jediný způsob jak donutit státní a nadnárodní řízení k akceptaci mnohamiliardové síly lidí.

Šiřte dál! Pokud máte kanály, i do ciziny!

joker

nepresvedcis dostatok ludi aby to malo patricny ucinok a kedze chcu spravit ten lockdown tak im v podstate len ulachcis pracu.

musi sa vytvorit chaos aky spravili zlte vesty vo francuzsku! blokovat infrastrukturu, ine totiz nepomoze!
blokovat vstupy do velkych firiem ako rafinerie, automobilky… ale hlavne blokovat velke klucove krizovatky, vyjazdy a zjazdy z dialnice aby kolabovala doprava! v bratislave je len par takychto klucovych miest a staci par desiatok ludi nato.
taktiez to musi byt nielen v hlavnom meste ale vo viacerych vacsich mestach.
alebo aj tak ako matovic blokoval dopravu traktormi. spravit mu to iste ale horsie.

AntiSion

Světová židovská bestie bude dál a dál utahovat šrouby! Její finální cíl – totálního zotročení celého lidstva a ustavení univerzální světové vlády se zdá být nevyhnutelný.

Jaromír Hejna; 

SVĚT V PASTI ŽIDOSLOV ANEB SOUČASNOST BEZ BUDOUCNOSTI
http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Svet_v_pasti_zidoslov_aneb_soucasnost_bez_budoucnosti.pdf

“Totální ovládnutí světa Židovstvem bude mít za následek zotročení všech nežidovských národů a nejhrůznější diktaturu. Cílem je skutečně jediný světový stát pod vládou židovského krále a židovské kněžské aristokracie.”
(Miroslav Dolejší, soukromá korespondence, 1999)

Tento kurs vytváření světové republiky (světového státu) byl nastoupen v 18. století po oficiálním vzniku zednářských lóží (které existovaly už dávno před tímto datem), za kterými stály tajné židovské sekty. Proto je také zednářstvo pouhým nástrojem talmudsko-kabbalistického, sionistického Židovstva v jeho úsilí o instalaci jediného světového státu a univerzální světové vlády.

 

Zlatej komunista, ani ve snu by me nenapadlo, ze jednoho dne budu komance velebit za jejich prozretelnost a lasku k vlasti i prostemu obcanovi.

ruprecht

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡pif, paf, puc😂zemane ses uz jen seschlej degenerat a daleko vetsi krupan nez bylo drive zjevne, zvolit te prezidentem byla zasadni chyba. Drahos byl daleko prehlednejsi a uz mohl davno viset, no nic vsechno je tak jak ma byt!😉 Pred peti lety me pradavny kamarad z rad vysokych dustojniku ceske policie sdelil nasledujici ,, je zjevne, ze se pripravujeme na valku” zlatej komunista, ani ve snu by me nenapadlo, ze jednoho dne budu komance velebit za jejich prozretelnost a lasku k vlasti i prostemu obcanovi. 

Komunista omezoval ale na druhe strane pecoval a daval, nynejsi kriminalnicka vlada uz tricet let jen bere, rozkrada a saje krev naroda do vlastni kapsy, no a protoze jim hori koudel u prdele tak zacina uz i manipulativne omezovat💩💩💩. Ceka se dalsi vlna privatizace, ta se bude tykat toho co stat jeste vlastni a co ho financne znacne zatezuje, hrady, zamky, muzea a jejich sbirkove predmety. Je to vsechno v planu a je to v planu uz vice nez 4 dekady. Neverite? Ale verte, cirkvim se rovnez vratil majetek a to i ten ktery jim nikdy nepatril😉🤡

Bobo

Dik za článok. Ak by sa Vám v piatok chcelo, mohli by ste niečo aj k tomu dátumu testovania…viď nizsie. Váš názor, v relácii doplniť. Diky

Halloween a satanizmus

31. október je jeden z najdôležitejších satanistických sviatkov v roku. Býva označovaný aj ako „diablove narodeniny“. Stal sa festivalom smrti.

Radek

Franta Kubásek k tomu co se událo v Praze udělal krátké video: https://youtu.be/Q-KbKzClQug

Pamětník

A v ČR vodní děla na demonstracích. Poprvé od října 1989, jestli se nepletu. Takže jsme zpátky tak kde jsme byli.

Dáša

Tam, kde jsme byli, už dávno nejsme. Teď jsme mnohem hlouběji.

tehu

Ne — jen jsem stáli těsně před propastí, teď jsme o krok dál — už letíme

Hador

demonstraci jsem si prošel a režimu stačilo nasadit pár panáků, ti hodili pár petard, zatančili si před těžkooděncema (nemuseli mít strach) a pak najednou zcela zmizli ze scény.. no a PČR se do těch jatek mohla pustit…
Každý z Vás, kdo je policista nebo ho máte v okolí, nestydíte se poslední dobou za to? stojí Vám ty jidášské peníze za to? Není čas sundat uniformu a zůstat slušným člověkem?

ruprecht

jo policajt sundat uniformu na zaklade osobni cti? Prijit o praci, zbran, vysluhy a dalsi pochybne vyhody? Kam by pak asi tak mohl jit se svou praxi a zpola vymastenym mozkem? Kdepak, nedelejte si iluze, je mezi nimi naproste minimum lidi, kteri by se dokazali uzivit jinou praci. Jejich vyhlidky jsou maximalne tak skkadnik v Kauflandu, pokkadni u Alberta, dozor v bance a nebo hola lopata. To jsou prece desive vyhlidky, nemyslite?

Kevin

zakladatel Hnutí občanské nespokojenosti (HON) Ivan Sochor
Ten je buď úplně blbej, nebo navedenej.

„Fotbaloví fanoušci nás přímo kontaktovali, protože vlastní demonstrace jim nevyšla. Pak se rozhodli podpořit nás, ale jako občané této země,“ vysvětlil dále Sochor. Fanoušci se pak podle vlastní výzvy kolující po internetu sešli v černém bez klubových symbolů.
——–
„Jsem připraven čelit správnímu řízení. Postavím se tomu čelem. Nicméně shromáždění bylo ukončeno s tím, že nyní už nemám za ty lidi zodpovědnost,“ sdělil na to organizátor Sochor.

Přikláním se k tomu, že byl navedený. Kdo za něj zaplatí pokutu? .

Jarek

Můj názor

Když něco nevím tak se zeptám , že ? Proč nakupují 13 milo testů na 5 mio národ ?
Jako tím myslím vláda SR , proč nevybavi nemocnice zdravotní pojišťovny ? To samo vláda ČR ?
Teď přestanu dělat rozdíly ČR/SR , nenakoupil snad stát testry COVID 19 již v roce 2017 viz zde článek pár dozadu ? A že to bylo 2x za 18 mio dolarů = 36 mio usd ? Kouknete na to někdo , prosim . Co třeba vy p. Okamura , máte člověka v tom branně bezpečnostním výboru . Jak to že jsme nakupovali v r. 2017 testovaci sady COVID 19 ?

Další věc . Bratři , moji sousedi , všechno co se událo u vás na demonstraci , protestu , 17.10 , bylo plánováno s daleko větší razancí než proběhla . Že zásah Policie byl protiprávní a nelegální a má zmařit případné šetření hovoří jedna věc . Nikdo ze zasahujicich policistů neměl označení svým služebním číslem na místě k tomuto určeném . To je v rozporu se služebním zákonem jak u nás , tak u vás . Kdo máte možnost , požádejte o prověření proč tomu tak bylo .

Děkuji…

Zazracne_dieta

VIDEO: Svědek natočil na Staroměstském náměstí v Praze dvojici policejních provokatérů převlečených za civilistku a člena Hooligans, jak nastupují do policejního auta, odjíždí z perimetru skrze policejní kordon a jakmile je auto pryč, velitel kordonu hlásí do vysílačky všem ostatním útvarům rozkaz: “Zavíráme Staromák, zavíráme!” a okolo stojící svědci jenom nevěřícně komentovali slovy, že policejní provokatéři dělají bordel, potom sednou za volant policejního auta, odjedou z místa činu a vzápětí velitelé kordonu spustí zátah a uzávěru celého náměstí! A ministr vnitra už má připravenou novelu zákona na utajování informací v době Nouzového stavu, protože některé údaje prý mohou vyvolat nepokoje!

Česká republika se den za dnem propadá do podoby totalitního státu, kde veškeré procesy řízení mají na starosti tajné služby, policie, policejní provokatéři a kohorty mainstreamových médií, které slouží jako platforma pro certifikaci lživých informací a manipulativních faktů. V neděli proběhla na Staroměstském náměstí pokojná demonstrace, kterou svolal spolek HON, čili Hnutí Občanské Nespokojenosti a cílem pokojné demonstrace byl protest proti zneužívání virové nákazy pro omezování lidských a občanských práv ze strany orgánů státu.

Demonstrace proběhla v klidu, ovšem v její druhé půli začalo několik desítek údajných fotbalových Hooligans útočit na policejní kordony, začaly se ozývat exploze dělobuchů, výtržníci házeli na policejní kordony okolní vybavení na náměstí, židličky, stolky, popelnice, dlažební kostky, zkrátka cokoliv nebylo přivázáno řetězem. K vypuknutí násilí došlo podle našich informací na pokyn zhruba trojice maskovaných mužů v černém oblečení, kteří násilí spustili a dali k němu povel.

Nedělní demonstrace za lidská práva na Staroměstském náměstí předtím, než provokatéři zahájili rozbíjení pokojného shromáždění

Všichni tři měli přes rameno typickou pánskou kabelku, poznávací znamení policejních provokatérů. V kabelce mají služební zbraň, vysílačku, pouta, doklady a další drobnosti. Nikdo z Hooligans nechodí do rvaček s kabelkou přes rameno, protože ta během rvaček překáží, nepřítel vás za ní může chytit a roztočit kolem dokola. Je to stupidní poznávací znamení provokatérů, případně lidí, kteří vůbec nemají s Hooligans a Rowdies nic společného. Do rvaček se nechodí s kabelkou!

Česká média spolu s premiérem Andrejem Babišem a prezidentem Milošem Zemanem násilí na demonstraci odsoudili a mediální obraz byl okamžitě líčen tak, že odpůrci koronavirových opatření jsou násilníci, chuligání a výtržníci, kteří ničí majetek a útočí na pořádkové síly. Ve skutečnosti v té době nikdo z původních demonstrantů za lidská a občanská práva na náměstí již nebyl, protože demonstrace byla předčasně ukončena, a to právě údajnými členy Hooligans, kteří již v průběhu demonstrace spolku HON o sobě dávali vědět. Pokaždé, když se někde objeví údajní členové fotbalových Rowdies a Hooligans, zavání to policejní provokací s cílem diskreditace oprávněnosti demonstrantů za lidská práva a svobodu.

Model policejních provokatérů na rozbíjení demonstrací lidu za lidská, občanská a dělnická práva pochází z Velké Británie z dob vlády Margaret Thatcher v 80. letech

Je to model převzatý z Velké Británie z dob vlády Margaret Thatcher, která demonstrace za práva dělníků v 80. letech diskreditovala tím, že nechávala ve spolupráci s MI-5 posílat na tyto demonstrace horníků a zaměstnanců v těžkém průmyslu v Liverpoolu, v Leedsu a v dalších městech stovky provokatérů převlečených za fanoušky britských fotbalových klubů. Jejich úkolem bylo narušit protest násilím, aby policejní kordony potom měly zákonný důvod demonstrace předčasně ukončit. To samé se stalo v neděli na Staroměstském náměstí. Máme pro to výbušný důkaz, který zřejmě bude brzy z YouTube smazán, takže video jsme pro jistotu zálohovali.

Provokatér s typickou kabelkou přes rameno.

Svědek natáčel řádění údajných Hooligans na Staroměstském náměstí a když pomalu odcházel, podařilo se mu čirou náhodou natočit neuvěřitelnou scénu. Před policejním kordonem bylo zaparkováno policejní auto Škoda Octavia, když znenadání k autu přišel muž oblečený v černém civilním oblečení, v černém svetru a v černé čepici a doprovázela ho mladá žena v civilním oblečení, která mu podle všeho dělala tzv. krytí, aby to vypadalo, že na demonstraci jsou spolu. Muž si sedl za volant policejního vozu, žena si sedla dozadu a policejní kordon je pustil, aby mohli odjet.

VIDEO: Svědek natočil dvojici policejních provokatérů na Staroměstském náměstí

Svědek, který tuto scénu natočil, jenom nevěřícně komentoval situaci, že policejní provokatér tady dělá bordel a potom odjíždí ze scény. A to není všechno. Jakmile policejní auto s mužem a ženou opustilo Staroměstské náměstí, svědek vzápětí natočil velitele zásahu, jak do vysílačky dává rozkaz ostatním velitelům dalších kordonů okolo náměstí, že je to tady a spouští uzávěru slovy: “Tak jo, zavíráme Staromák, zavíráme!” a policie začala neprodyšně náměstí uzavírat, ale pouštěla z něj civilisty oblečené v civilu. Na náměstí tak zůstali jenom údajní Hooligans, anebo jenom provokatéři. Cílem bylo udělat “bugr” a násilí, pro média, aby to hodně bouchalo a dělalo rámus a bordel, a když dělobuchy došly a bouchat to přestalo, velitel zásahu dal pokyn k uzavření náměstí, protože divadlo skončilo.

VIDEO:https://aeronet.cz/news/video-svedek-natocil-na-staromestskem-namesti-v-praze-dvojici-policejnich-provokateru-prevlecenych-za-civilistku-a-clena-hooligans-jak-nastupuji-do-policejniho-auta-odjizdi-z-perimetru/ 

Pokaždé, když někdo chce zdiskreditovat demonstraci za správnou věc, za lidská a občanská práva, objeví se tam najednou fotbaloví fanoušci, údajní Hooligans, kteří na povel několika mužů demonstraci zhruba v půlce akce naruší násilím, dělobuchy a útoky na policii, čímž zavdají policii důvod k okamžitému ukončení demonstrace, takže demonstrace končí předčasně, zásadní projevy nezazní, a média navíc přinesou informaci, že demonstrace byla násilná, a že ti, kteří na ní přišli, jsou násilníci, chuligáni a výtržníci, jejichž požadavky nemá smysl se zabývat, protože páchají násilí.

Policie na Staromáku čekala, až “komparsu” údajných Hooligans dojdou dělobuchy a české televizní štáby naberou záběry do večerních zpráv

Marné je potom volání, že organizátoři demonstrace nemají s těmi chuligány nic společného, protože demonstrace jako taková je spolu s chuligány na mediální úrovni strčena do jednoho pytle. Zamyslete se prosím nad jednou věcí: Proč policie neuzavřela Staroměstské náměstí okamžitě a čekala, dokud se ozývaly výbuchy a dokud televizní kamery natáčely záběry zhruba 5 údajných Hooligans, jak hází na policisty židle, popelnice, odpadkové koše, dlažební kostky a petardy? Mediálně vděčné záběry natáčely kamery České televize, TV Prima, CNN Prima News a TV Nova. Jakmile bylo natočeno a došly dělobuchy a petardy, velitel zásahu dostal ze shora povel, že to skončilo a mají uzavřít náměstí. Prostě a zkrátka, údajným Hooligans došly divadelní rekvizity. A víte, k čemu tohle divadlo bylo určeno? Dnes už to víme!

Ministr vnitra Jan Hamáček dnes v pondělí ráno oznámil [1], že předloží novelu Krizového zákona, kde by se měl objevit nový Hamáčkův paragraf 38a, který by měl znít: „Informace, jejichž zveřejnění by mohlo ohrozit účinnost krizových opatření, se neposkytují.“ Mezi tyto informace by mohlo patřit úplně cokoliv. Vláda a ani ministerstva by nemusela poskytovat informace o státních zakázkách, o tendrech, ale ani třeba o počtech pozitivně otestovaných lidí, o počtech nemocných lidí, o počtech internovaných lidí v zadržovacích táborech, které se mimochodem již konstruují v Kanadě rozhodnutím tamní vlády, v době Nouzového stavu by se tak nikdo nedozvěděl, kolik lidí je doopravdy v karanténě, kolik lidí je doopravdy v nemocnicích, kolik lidí doopravdy zemřelo na virus, kolik lidí bylo doopravdy pozitivně otestováno.

Ministr vnitra Jan Hamáček pouhý 1 den po demonstraci představil svůj návrh novely Krizového zákona na utajování informací v době Nouzového stavu na zabránění vypuknutí nepokojů… no to je rychlost!

Nic z tohoto by se veřejnost nedozvěděla. A oznámení o této novele přichází pouhý den po výtržnostech a násilí údajných odpíračů opatření a chuligánů na Staroměstském náměstí. Je to dokonale načasované! Ve chvíli, kdy chuligáni v Nouzovém stavu na Staroměstském náměstí útočí na policisty, přispěchává ministr vnitra s novelou na utajování informací, a to s cílem zabránit nepokojům a násilí ve společnosti, které jsme viděli včera na Staromáku. Bože, to je tak průhledné, Honzo, až je to kapke prvoplánové! Netlač tak na tu pilu, je to vidět!

Ministr vnitra Jan Hamáček

Ministr vnitra totiž argumentuje, že v Nouzovém stavu některé údaje mohou vyvolat nepokoje ve společnosti, nebo dokonce výtržnosti a násilí, a proto je třeba přijmout tuto novelu. To načasování je naprosto dokonalé. Včera v neděli bouchaly dělobuchy na Staromáku a na policisty létaly odpadkové koše a už v pondělí ráno představuje ministr vnitra novelu Krizového zákona na utajování informací v Nouzovém stavu v zájmu zabránění nepokojů ve společnosti.

Pokud Hamáčkova novela projde, vláda i ministerstva budou moci utajovat tendry, nákupy, objemy peněz na zajištění vakcín, testů a roušek, veškeré podepsané smlouvy, počty otestovaných, počty nemocných… prostě cokoliv

Myslíte si, že je to náhoda? Že takováto časová shoda násilí na Staromáku a vzápětí předložení novely na utajování informací na zabránění nepokojů prostě vznikla náhodou? Ne, nic jako náhoda neexistuje. Ve fyzice a dokonce ani v kvantové fyzice náhoda neexistuje, existují pouze vzorce, podle nichž se náhoda může simulovat, ale samovolná náhoda ve vesmíru neexistuje. Je to pouze komplexní model vzorců a konceptů, který zapadá do sebe. Nejprve vytvoříte krizi, vyvoláte výtržnosti a řádění chuligánů, a hned poté a zatepla nabídnete řešení krize, a to novelou zákona na utajování informací před občany po dobu Nouzových stavů. A díky Covidu-19 je před námi tolik dalších Nouzových stavů, že si to ani nechcete představit.

Demonstranty za lidská práva z náměstí vytlačily výbuchy dělobuchů

Takže, co je výsledkem nedělního řádění na Staromáku? No přece připravené podhoubí pro hladké schválení novely. A když potom budete chtít zjistit informaci, kolik peněz půjde na nákup špionážní techniky proti obyvatelstvu, nebo kolik půjde peněz na nákupy vakcín, roušek, desinfekcí a testů, tak se nic nedozvíte, protože po dobu Nouzového stavu ty informace budou tajné. Ve chvíli, kdy vláda chce před občany zákonem něco tajit, v tom okamžiku vzniká totalita. V zájmu dobra občanovi zatajíme to, co posoudíme, že by neměl vědět. Panečku, to je dem-okrást-i-je jako řemen!

Zdroj videa: YouTube [2]

-VK-

Šéfredaktor AE News

Pesimista

Dnes v časopisu Magazín+, plukovník Prymula:
Ministr zdravotnictví Roman Prymula nyní připustil, že virus pravděpodobně unikl z laboratoře, ale ne proto, že by tam byl modifikován, pouze se s ním pracovalo jako v běžné laboratoři.
Už to z něho pomalu leze, jako z pos….ho kalhoty.

generál Lopata

Na youtube má kanál jistý člověk, který dlouhodobě (snad už 20 let) žije v Číně a před pár dny publikoval tento příspěvek:
https://www.youtube.com/post/UgwsjI73YD_Ns6rHFXF4AaABCQ

Přijde vám to normální?comment image

Prymula neřekl “očipovat” ale “očekovat”… to slovo už od něj zaznělo několikrát na jaře na ČT, když říkal, že je “třeba zvážit očekování co nejvíce lidí na Covid”.

Manager houpaček

Tam byli jenom samí “koordinátoři”, stejně jako tenhle v roce 2016, ten také koordinoval, až to bohužel vypadalo tak, že už diriguje…:

https://aeronet.cz/news/video-dustojnik-ministerstva-vnitra-koordinoval-provokacni-akci-skupiny-maskovanych-muzu-behem-sobotni-demonstrace-proti-islamu-v-praze-neuveritelna-inscenace-rezimu/

.B.

A tenhle je nešika. Cestou k autu ztratil vestu antikonfliktního týmu 🙂

odplata

Anonymous vyhlašují kybernetickou válku Novému světovému řádu!



https://www.youtube.com/watch?v=fBJA0Y6egUg&feature=emb_title

Karol Svitek

Ja teda neviem, ale toto mi príde ako keby to sám Rockefeller s Rotschildom natáčal, plné absurdít, výziev na členstvo v nejakej občianskej digitálnej armáde, aby sme žili s vedomím, že sa naozaj niečo deje a niekto za nás potajme bojuje, ako napríklad s tým podzemným ničením laboratórií či čo to má byť... hlavnou úlohou je debilizovať a naprogramovať ľudí a poštvať "brata proti sestre", vôbec nie je problém v nejakých dronoch, mobiloch, kamerách ako sa tam hovorí, naša akožetechnológia má svoje limity, ktoré už boli dávno prekonané, základný problém prečo sú ľudia tak debilní je niekde úplne inde... čo sa deje je jednoducho holokaust, akurát strany sú obrátené
 
Josef

Účastník demonstrace, slavný hokejový útočník, trojnásobný mistr světa Viktor Ujčík (48 let) z HC Dukla Jihlava:

Policejní provokace, ucpané východy, přesně jako na Národní třídě 17. listopadu 1989

Viktor Ujčík:„Demonstrace byla ukončena a chtěli jsme se rozejít pryč. Všechno probíhalo v klidu do té doby, než jsme zjistili, že z náměstí není kudy odejít. Ptám se policajtů, proč nás nepustí. Bylo mi odpovězeno, že mají zákaz kohokoli pouštět. Já na to, proč nás tedy vyzývají k opuštění prostoru, když není kudy odejít. A jestli vypadáme jako někdo, kdo chce dělat problémy a bordel. Prostě ne! Tudy ne! Čili nikdo ze zasahujících nebyl schopen lidem oznámit, jakým směrem se vydat domů.“

Blesk: Co následovalo?

Viktor Ujčík: „Chtěli jsme to vzít do Pařížské, tam už to bylo zabarikádované i obrněným transportérem. Šli jsme kousek dál za policajty s klasickou uniformou a ptáme se: Prosím vás, máme odejít, ale nevíme, kudy. Můžete nám poradit? A oni zaražení, že není kudy. Nechápali náš dotaz. Ale znali to tam a poradili nám jednu únikovou cestu, kde jsme viděli, že to asi půjde. Ale než jsme tam došli, začalo to bouchat, práskat, vznikla mela. Tady vnímám oproti Listopadu 89 rozdíl v tom, že tenkrát si policejní zásahy lidé nemohli natáčet na mobily, teď ano a po sociálních sítích už běží. Je z toho jasně patrný příkaz uzavřít Staromák i situace, kdy obyčejní lidé mimo skupiny hooligans, kteří se nestihli dostat ven, dostávají sprchu slzným plynem a podobně. Lidi, kteří na schválenou demonstraci přišli vyjádřit svůj názor. Nic víc. Tak co si o tom zásahu mají myslet?“

Ujčíkovo svědectví z demonstrace
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/385871/ujcikovo-svedectvi-z-demonstrace-policejni-provokace-ucpane-vychody.html

MATOVIČ A BRUTÁLNY STRET ZÁUJMOV

Manželka slovenského premiéra seděla v managementu soukromé školy v Trnavě, kterou ovládá stejný podnikatel, jenž řídí i společnost Eurolab Lambda, vítěznou firmu v podivném tendru na mamutí vládní zakázku za skoro 44 milionů EUR na nákup 10 milionů testů s finanční podporou nadace Billa Gatese! Do soukromé bilinguální školy trnavského podnikatele chodí obě Matovičovy děti a lidé ve městě tím vysvětlují, jak je možné, že firma s dluhem u sociální pojišťovny vyhrála vládní tendr na covidové testy pro celoplošné testování, které se možná nakonec ani neuskuteční! Takto brutální střet zájmů by na západě okamžitě vedl k rezignaci premiéra z funkce, ale skandál je potichu zametán pod koberec!

Před několika dny jsme přinesli článek [1] o tom, že vládní tendr na Slovensku na dodávku 10 milionů testů na Covid-19 od jihokorejské firmy SD Biosensor vyhrála maličká firma z Trnavy, která měla u sociální pojišťovny dluh přes 17 000 EUR, ale po medializaci této kauzy společnost svůj dluh uhradila, protože v posledním seznamu dlužníků již nefiguruje. Firma Eurolab Lambda dodá slovenské vládě 10 milionů antigenových testů, které jihokorejská firma SD Biosensor vyrobila s finanční dotací od Bill & Melinda Gates Foundation z limitované edice 120 milionů exemplářů pro země 3. světa, rozvojové krajiny a státy s nízkými příjmy obyvatelstva.

Oznámení o celoplošném testování

Prodejní cena jednoho testu, za kolik SD Biosensor tyto testy prodává dál, je podle informací 2,15 USD a garantovaná retailová cena je 5 USD, za kolik se limitovaná edice smí na trhu prodávat koncovému spotřebiteli, pokud se jedná o samoplátce. Ten rozdíl ve výrobní a prodejní ceně, to je tzv. “profit margin” pro distribuční společnost, která je v roli překupníka, resp. zprostředkovatele nákupu. A to je právě role trnavské společnosti Eurolab Lambda a.s.

Trnava je malé město a všichni si o tom povídají

Snadno si tak spočítáte, že více jak polovina peněz z objemu 43,4 milionové státní zakázky tvoří profit pro tuto trnavskou společnost. Teď si možná řeknete, proč tendr nevyhrála nějaká velká farmaceutická společnost na Slovensku, která by jistě dokázala poskytnout nižší cenu než malá firma z Trnavy, která navíc v té době dlužila přes 17 000 EUR na sociálních odvodech? V minulém článku jsme se pozastavili nad tím, že slovenský premiér Igor Matovič žije a bydlí v Trnavě, a rovněž i společnost Eurolab Lambda a.s. sídlí v Trnavě.

Kdekomu připadalo, že je to zajímavá shoda náhod. My jsme však byli do redakce upozorněni, že to není náhoda, a to ani omylem. Mezi společností Eurolab Lambda a.s. a slovenským premiér Igorem Matovičem existuje průkazné spojení vedoucí k potenciálnímu a velmi jasně ohraničenému střetu zájmů. Informace, které se nám podařilo zdokumentovat, totiž potvrzují, že hlavním pojítkem mezi oběma subjekty je manželka slovenského premiéra, Mgr. Pavlína Matovičová, a rovněž i jejich dvě děti, které samozřejmě za to nemohou, ale musíme je zmínit, protože to dokresluje celý obrys příběhu.

Premiérova manželka i děti na soukromé škole podnikatele, jehož firma vyhrála vládní tendr na dodávku 10 milionů antigenních testů na celoplošné testování

Hlavním spojovacím článkem je zde známý trnavský podnikatel, Ing. Peter Krajčovič. Ten je k současnému datu v představenstvech a ve funkcích jednatelů 13 obchodních společností na Slovensku [2]. A právě Peter Krajčovič figuruje ve společnosti Eurolab Lambda a.s., IČO 35 869 429 [3] jako předseda představenstva akciové společnosti. Jenže, Trnava je malé město a lidé nás do redakce upozornili na jednu zásadní věc. V Trnavě funguje soukromá bilinguální základní škola a gymnázium BESST [4], které provozuje obchodní společnost BESST, s.r.o., IČO 44 867 379 [5], ve které je jednatelem znovu ten samý Ing. Peter Krajčovič.

A teď to začne teprve být zajímavě. Do této soukromé školy chodí obě dvě děti slovenského premiéra, dcery Klára a Rebeka. Obě dvě dcery se zúčastňují anebo v minulosti zúčastňovaly školních soutěží a jejich jména lze tak nalézt ve výročních hodnotících zprávách zavěšených na školním webu. Školné pro děti 1. až 4. ročníku je 3,960 EUR ročně, pro děti 5. až 9. ročníku je školné 4,200 EUR. Na druhé dítě na škole je sleva 25% a na třetí a další děti ve výši 50% [6]. Matovičovi mají na této soukromé škole obě děti. A tu hlavní věc najdeme ve školních výročních zprávách.

Manželka Igora Matoviče, Pavlína Matovičová, seděla dva roky od 2015 do 2017 [7] v managementu této soukromé školy jako členka Rady rodičů, což je součást školní rady této soukromé společnosti, kterou provozuje společnost BESST, s.r.o. v čele s jednatelem Ing. Peterem Krajčovičem, který je rovněž předsedou představenstva Eurolab Lambda a.s., která od Matovičovy vlády dostala státní zakázku za bezmála 44 milionů EUR na nákup antigenních testů, a to přesto, že v té době prokazatelně měla firma dluh u sociální pojišťovny a neměla se tak tendru vůbec zúčastnit. Střet zájmů by zde neviděl snad pouze jenom slepý člověk. Pojďme si to shrnout, jaká jsou fakta.

Slováky budou testovat pomocí testů nakoupených firmou trnavského podnikatele, na jehož soukromou školu chodí obě premiérovy děti a dva roky v managementu školy působila i premiérova manželka

Premiér Igor Matovič přijde s myšlenkou na celoplošné testování. Narychlo je vypsán tendr, který vyhraje maličká trnavská společnost, která dluží na odvodech sociální pojišťovně. Vítěznou firmu řídí z pozice předsedy správní rády akciovky Ing. Peter Krajčovič, známý trnavský podnikatel, který jakoby shodou okolností a náhod z pozice jednatele řídí i eseročku, která je zřizovatelem a provozovatelem trnavské soukromé školy, do které chodí obě dvě premiérovy děti a dokonce jeho manželka dva roky seděla ve školské radě této soukromé školy. Slovenský premiér tak má hodně co vysvětlovat, zejména s ohledem na to, jak vehementně před parlamentními volbami kritizoval předchozí Ficovu a později Pellegriniho vládu z čachrů a netransparentních zakázek.

Škola BESST vyučuje ve slovenštině a angličtině

Ve chvíli, kdy premiér přímo či nepřímo nutí všechny Slováky k podstoupení testů antigenními kity, které nakoupila firma trnavského podnikatele, v jehož soukromé škole studují dvě premiérovy děti a dokonce premiérova manželka seděla dva roky ve školské radě této soukromé školy, by měl premiér z této situace vyvodit osobní zodpovědnost. Představte si to v opačném gardu v době před dvěma lety, pokud by se ukázalo, že Robert Fico vyhlásil celoplošné testování, tendr by vyhrála firma, která měla dluhy na odvodech sociální pojišťovně, v čele vítězné firmy na tendr by byl člověk, který šéfuje firmě provozující soukromou školu, kam by chodily Ficovy děti a navíc by se ukázalo, že manželka Roberta Fica seděla ve školní radě této soukromé firmy.

Kdyby podobný střet zájmů měl Robert Fico, sám Igor Matovič by ho mediálně ukřižoval

Dovedete si představit, jaký řev a povyk by v té době vyvolal Igor Matovič na mediální frontě? Víte, kolik tiskovek by kvůli tomu svolal? No, a uběhne pár let, Igor Matovič je v roli premiéra jako kdysi Robert Fico a najednou se ukazuje, že během virové krize, která přerůstá v hysterii, se najednou okolo šíleného nápadu na celoplošné testování objevují různí podnikatelé, kteří provozují různé firmy, přičemž jedny nakupují testy a vyhrávají tendry, a jiné poskytují vzdělání premiérovým dětem a dokonce se najde místo i pro premiérovu manželku do té či oné školské rady soukromé školy. Slovenský premiér má jedinou šanci, jak z tohoto vybruslit, a to je opuštění šíleného nápadu na celoplošné testování.

Budova školy BESST

Pokud od nápadu neupustí, anebo dokonce bude Slováky sankcionovat za neochotu se nechat testovat, tahle kauza trnavského skandálu nakonec může premiérovi vybuchnout do obličeje jako granáty ověšený bumerang, který kdysi Igor Matovič hodil po SMERu, ale on se teď s velkým překvapením opravdu vrátil s plnou razancí. Všichni politici, kteří se zaštiťují bojem proti korupci, si musí dávat dvakrát pozor, aby nebyli přistiženi při čachrech a podivnostech, které zavání střetem zájmů, a to hlavně ve chvíli, kdy stát vyhrožuje pokutami a sankcemi za nepodstoupení testům, které dodává firma člověka, na jehož soukromé škole studují obě premiérovy děti, a kde působila ve školní radě i premiérova manželka. Některé věci jsou totiž natolik okaté a křiklavé, že by se jich politik, pokud má všech pět pohromadě, neměl nikdy zúčastnit. A to je situace, kdy premiér skrze manželku a vlastní děti je ve střetu zájmů s dodavatelem testů pro celoplošné a skoro až povinné testování celého obyvatelstva.

-VK-

Šéfredaktor AE News

 

Manager houpaček

Zlatí komunisti! ………. i když k nim mám plno výhrad.

Halíč

Vše je pod taktovkou amerických sionistů. Jednou to ale skončí. Takhle se vměšovat do záležitostí cizích zemí je dlouhodobě neúnosné.

Vladimír
Mato Šašovič došašoval

 

Výroba vakcíny Sputnik V na Institutu epidemiologie a mikrobiologie N.F.Gamaleji

Ruská vakcína proti koronaviru se bude vyrábět v Indii, Brazílii, Jižní Koreji a Číně, uvedl šéf RDIF

© Foto : Russian Direct Investment Fund
Svět

Ruská vakcína proti covidu-19, první na světě (113)

Kirill Dmitrijev, šéf Ruského fondu přímých investic (RDIF), prohlásil, že ruská vakcína proti koronaviru, která nese název Sputnik V, se bude vyrábět v Indii, Brazílii, Jižní Koreji a Číně.

„Potvrzujeme, že v prosinci tohoto roku můžeme dodat velké množství vakcíny. Budeme ji vyrábět v Indii, Brazílii, Jižní Koreji a Číně, a také ještě v jedné další zemi,“ uvedl Dmitrijev na webináři ohledně spolupráce se zeměmi Latinské Ameriky.
Podle Dmitrijeva je zde ale ještě jedna otázka, a sice, jak rychle regulační orgán schválí tuto vakcínu.
„Například jsme požádali o brazilské klinické testy a doufáme, že povolení získáme také v prosinci. Proto budeme spolupracovat s regulačními orgány, abychom ve vašich zemích rychle získali povolení,“ dodal k věci.

Dmitriev mimo jiné zdůraznil důležitost toho, aby regulační orgány využívaly údaje ze zemí, kde se provádějí testy vakcín.

Sputnik V může být do latinskoamerických zemí dodán v prosinci

V rámci společné online konference Ruského fondu přímých investic a Institutu Bering-Bellingshausena pro studium obou Amerik, věnované vakcíně Sputnik V a perspektivám ruské spolupráce s latinskoamerickými zeměmi, Kirill Dmitrijev rovněž uvedl, že ruská vakcína Sputnik V by mohla být dodána do latinskoamerických zemí v prosinci.

„Věříme, že již v prosinci budeme moci zahájit dodávky do Latinské Ameriky. V tomto měsíci totiž vyrobíme desítky milionů dávek vakcín… V lednu pak začneme s velmi aktivními dodávkami,“ uvedl Dmitrijev.

RF je připraveno nabídnout vakcínu i Evropě

Kromě toho se objevila informace, že je Rusko připraveno vyměnit si zkušenosti ohledně vývoje vakcíny proti koronaviru a očekává, že s tím budou souhlasit i evropské země. Prohlásila to předsedkyně Rady federace Valentina Matvijenko.

„Jsme otevřeni výměně zkušeností, abychom tyto vakcíny mohli nabídnout (k dispozici dalším zemím, pozn. red.). Nabízíme je dalším státům a jsme připraveni je dodávat, a chceme totožnou reakci,“ uvedla Matvijenko na setkání s Generální tajemnicí Rady Evropy Marií Pejčinović Burić.

V Kremlu zaznamenali vysokou poptávku po ruské vakcíně proti covidu-19 v zahraničí

 
JE TO MOŽNÉÉÉ?  SLOVENSKÍ UČITELIA? A VERIA NA HOAXI? KRISTOVA NOHA!! NO KONIEC SVETA TOTO...
 
Ruský fond přímých investic úspěšně propaguje ruskou vakcínu proti koronaviru na světovém trhu, je velmi žádaná, řekl novinářům tiskový tajemník ruského prezidenta Dmitrij Peskov.
„Naše vakcína je velmi aktivně propagována na světových trzích, je velmi aktivně propagována v rámci spolupráce s jinými státy, Ruský fond přímých investic se zabývá propagací vakcíny v mezinárodním formátu, pracuje velmi úspěšně a setkává se se zvýšenou poptávkou po produkci ruských vědců,“ řekl Peskov.

Minulý týden ruský prezident Vladimir Putin a korunní princ Saúdské Arábie Mohammed bin Salman Al Saud diskutovali o spolupráci v boji proti koronaviru a perspektivách používání ruské vakcíny Sputnik-V. V této souvislosti se novináři zeptali zástupce Kremlu, zda je plánováno dodávání vakcín do Saúdské Arábie a zda královská rodina vyjádřila přání být očkována.

„Nemohu mluvit za královskou rodinu Saúdské Arábie. Chcete-li získat odpověď na tuto otázku, musíte kontaktovat královskou rodinu.“

 adonis

Zajímavé, že se Vůdce Vladimír Vladimírovič tou dokonalou vakcínou očkovat nenechal a vše řeší úplnou izolací a tím, že zalezl do bunkru, kde je dokonale izolován...
 
Čínští vědci zveřejnili tento měsíc v časopise Nature Communications návrh modelu umělé inteligence, který lékařům umožní s vysokou přesností rychle rozlišit respirační choroby. Model AI, známý jako hluboký konvoluční systém založený na neuronových sítích, přeměnil zkušenosti z detekce nashromážděné odborníky na algoritmy. Výsledky testů ukázaly, že umělá inteligence dokáže s vysokou mírou přesnosti rozlišovat mezi čtyřmi respiračními chorobami, včetně COVID-19, chřipky a pneumonie. V dalších studiích výzkumný tým porovnal diagnostickou výkonnost systému AI založeného na CT s výkonem pěti radiologů a výsledky ukázaly, že systém funguje lépe než jeho lidské protějšky. Model AI nejenže pomůže snížit pracovní zátěž lékařů, ale studie zároveň ukázala, že průměrná doba stanovení diagnózy byla u radiologů šest a půl minuty, zatímco doba systému AI byla 2,73 sekundy.
 
Svět
Ruská vakcína proti covidu-19, první na světě (116)

Prezident RF Vladimir Putin zdůraznil, že hlavním cílem je nyní očkování ruského obyvatelstva. Dodání vakcíny do zahraničí je sice důležité, ale není klíčovou prioritou.

Prodej vakcíny Sputnik V do ciziny není jedinou možností, jak Moskva může zpřístupnit využití ruské očkovací látky pro zahraniční partnery. Dnes ruský prezident Vladimir Putin navrhl další variantu možné spolupráce v této oblasti.

„Dnešním hlavním úkolem je vytvořit výrobní kapacity dostatečné pro zvýšení výroby. Přičemž tyto výrobní kapacity musí být určeny především pro vakcinaci občanů Ruské federace. Co se týče exportu, to je důležitý úkol, vakcínu sice můžeme prostě prodávat, ale je i lepší způsob. At’ naši partneři vytvoří vlastní výrobní kapacity ve svých zemích a my jim zařídíme výrobu naší vakcíny, na základě jejich výrobních kapacit,” vysvětlil svůj návrh prezident RF.

Výroba ruské vakcíny je užitečný byznys

Během své dnešní schůzky s vedením Svazu průmyslníků a podnikatelů Ruské federace Vladimir Putin vyzval podnikatele aktivně se zapojit do výroby ruské vakcíny. Podle jeho slov to může být prospěšný obchod. 

„Podle předběžných údajů obrat této vakcíny na světovém trhu se přibližně odhaduje na 100 miliard dolarů, to je každoroční obrat. To je dobrý byznys. Je tu i výrazný humanitární aspekt, je velká poptávka. Taková práce je vyžadována i v Rusku, i po celém světě,” zdůraznil ruský prezident.

V Kremlu zaznamenali vysokou poptávku po ruské vakcíně proti covidu-19 v zahraničí

Ruský fond přímých investic úspěšně propaguje ruskou vakcínu proti koronaviru na světovém trhu, je velmi žádaná, řekl novinářům tiskový tajemník ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

„Naše vakcína je velmi aktivně propagována na světových trzích, je velmi aktivně propagována v rámci spolupráce s jinými státy, Ruský fond přímých investic se zabývá propagací vakcíny v mezinárodním formátu, pracuje velmi úspěšně a setkává se se zvýšenou poptávkou po produkci ruských vědců,“ řekl Peskov.

Sputnik V může být do latinskoamerických zemí dodán v prosinci

V rámci společné online konference Ruského fondu přímých investic a Institutu Bering-Bellingshausena pro studium obou Amerik, věnované vakcíně Sputnik V a perspektivám ruské spolupráce s latinskoamerickými zeměmi, generální ředitel RFPI Kirill Dmitrijev uvedl, že ruská vakcína Sputnik V by mohla být dodána do latinskoamerických zemí v prosinci.

„Věříme, že již v prosinci budeme moci zahájit dodávky do Latinské Ameriky. V tomto měsíci totiž vyrobíme desítky milionů dávek vakcín… V lednu pak začneme s velmi aktivními dodávkami,“ uvedl Dmitrijev.

Putinovi už šplouchá na maják.
 
jaket
Jožko,prečo? on má dobrý nápad a ešte aj pomôže.Zober si,čo povedal-zariadime u vás výrobu našej vakcíny,nie je to dobrý biznis? napr.vakcína bude stáť 10€ a oni dostanú po dohode s daným štátom napr. 4€,podľa mňa - dobrý biznis
 
 
Luboš Vokoun
To náš režim bude raději ještě dva roky zavírat ekonomiku, kolabovat zdravotnictví, nařizovat roušky, řešit semafory - pro-západní totalitní ideologie je přednější než životy a prosperita naší země. Jak se náš režim cítil poctěn, že se tu bude vyrábět jedna složka západní vakcíny, která se pak odveze ke komletaci do zahraničí a už ji nikdy neuvidíme. Místo toho by se tu mohla v licenci vyrábět vakcína celá pro potřeby ČR ... takto brutální režim jsme tu od nacistů ještě neměli - budou za ním tisíce, spíše desetitisíce mrtvých
 
VPantipsychopat
Magorstvo počítá s ukončením pandemie v březnu 2025, takže byznys to bude. Dlouho tomu, co Gates řekl, že bude očkován každý na Zemi. I když nemají účinnou vakcínu.

Ve světě není všeobecně známo, že Rusko je po staletí jedním z globálních lídrů ve výzkumu vakcín. Ruská carevna Kateřina Veliká byla příkladem v roce 1768, kdy se jako první v zemi nechala očkovat proti neštovicím, 30 let před zavedením vakcíny ve Spojených státech.
 
 
Koronavirus

Vědci odhalili dlouhodobé účinky onemocnění covid-19. Co můžeme od koronaviru čekat, pokud se jím nakazíme?

© CC BY 2.0 / NIAID-RML
Svět

Předběžné údaje z výzkumu dlouhodobých následků infekčního onemocnění covid-19 ukázaly, že se u pacientů propuštěných z nemocnice po dobu dvou až tří měsíců po nákaze virem i nadále vyskytovala dušnost, únava, úzkost a deprese. Co dalšího výzkum odhalil?

K takovým závěrům dospěli vědci z Oxfordské univerzity v Anglii. Ti díky magnetické rezonanci rovněž u pacientů, kteří prodělali koronavirus, zjistili jisté abnormality v mnoha orgánech. Na základě získaných údajů tak předpokládají, že to může být způsobeno dlouhodobým nebo chronickým onemocněním způsobeným právě covidem-19.

„Studie ukázala, že během dvou až tří měsíců po vypuknutí onemocnění se u 64 % pacientů objevovala trvalá dušnost a 55 % z nich si stěžovalo také na neustálý pocit únavy. Abnormality v plicní tkáni byly zaznamenány u 60 % osob infikovaných nemocí covid-19. Abnormality v ledvinách se objevily konkrétně u 29 % lidí, v srdci u 26 % a v játrech u 10%. Abnormality v orgánech se dokonce objevily i u pacientů, kteří neprodělali kritický průběh nemoci,“ uvádí studie.
Tomografie mimo jiné odhalila tkáňové změny v mozku a pacienti vykazovali také zhoršené kognitivní funkce. Stejně tak byla u vyléčených osob významně snížena schopnost odolat fyzické aktivitě, což vědci vysvětlují kombinací neustálé únavy a plicní patologie.
 
pohoda je
Ukázala také studie, že koronavirus je zbraň, podobně jako aids, prasečí chřipka a jiné. Ukázala studie na autory těchto "vynálezů"? Nebyla by rychlejší ochrana před těmito viry, zavřít tyto vědce až by "zčernali". Pardon., nejsem rasista.
 
masunta strýček
Pohodaje .. napadení koronavirem 10 let připravovala Rockefellerova nadace. A zatím se podle ní jede. Snad tomu udělá přítrž jen Sputnik V. Jak to má v plánech Rockefeller jsem tu před několika měsíce už zveřejnil. Jestli budou alespoň 2 zájemci, dám to sem znovu. V podstatě je to NWO, snaha velkou část lidstva vymýtit, udělat z nich nezaměstnané a je synchronizováno (vůči RF a Trampovi) s událostmi například: v Bělorusku, Náhorním Karabachu, Severním proudem 2. Pokud by se lidi nestali poslušnými, mají Rockefellerovci v záloze ještě 4 viry, tzv. odzbraněné, které mají ovšem úmrtnost 30 %. Nyní je zlomová doba pro lidstvo
 
 
Piovarči
Aspoň vidíte do čoho ústi Kapitalistický systém a chamtivosť ktorá je motorom takéhoto systému je to záhuba ľudstava. Ak sa ľudstvo nespamätá pôjde to podla plánou týchto satanistických masových vrahov. Nežná revolúcia nás voviedla namiesto do blahobytu do monštruóznej apokalypsi a ekonomického úpadku. Pričom na tejto planéte je všetkého dostatok. Dusí nás však naša vlastná chamtivosť a mocibažnosť.
 
Banana boo

Mám z toho pocit neprávosti a oprávneného hnevu na tých, ktorí sa hrajú na našich pánov. VŽDY naše vlády viac škodia ako pomáhajú, škodia ľuďom, ich zdraviu, ich psychike, ich deťom, dôchodcom, zdierajú nás vysokými daňami, rôznymi poplatkami, no najviac ma štve tá nespravodlivosť, že sú tak drzí, že ohrozujú slušných a čestných ľudí, tých čo tu chcú poriadok, mier a spravodlivosť, aspoň základné ľudské práva a slobody. My nepotrebujeme milióny, nám stačí, keď tu bude aký – taký poriadok a rovnosť. Lenže oni sa nám vysmievajú z tej svojej opitosti mocou. Nestačí im, že rozkradli všetko, čo sa dalo, nestačí im, že rozkrádajú aj eurofondy určené na zlepšenie infraštruktúry a pomoc regiónom a sektorom, oni už vyslovene idú po tom najcennejšom, po našich životoch, zdraví a posledným zbytkom slobody, ak sa to vôbec dá tak nazvať. Ničia budúcnosť našich, detí, zhasínajú aj našu nádej vôbec tu žiť ako ľudia!!!! My Slovania sme veľmi mierumilovný nekonfliktný národ a oni toho naplno zneužívajú! Hajzli vlastizradní a národozradní! Oni nie sú viac našimi bratmi! Mali by sme sa proti nim vzbúriť, polapať ich, zlynčovať, odsúdiť ich občianskymi tribunálmi na vysoké tresty a po ich uplynutí ich deportovať na Sibír v spodnom prádle. Ich majetky znárodniť a rozdať všetkým, pre lepší život. Túžim po spravodlivosti, živote v mieri a láske, ale s nimi to nejde. Zapredané vlastizradné zločinné svine. Mor ho, detvo môjho rodu!

ZPHR.

Je to tím, že naše “vlády” jsou vládami židů.

zazracnedieta

Vianoce 2020
comment image

Zvědavá matka

Kdy to říkala ta Alžběta ? – “Užijte si POSLEDNÍ VÁNOCE” ??

hledac pravdy

aby meeda do vanoc nesel jako pecinka na nosaty stul, kdyz nam pripravuji stalingradskou blokadu no.2

Lynn

Většina lidí nemůže uvěřit tomu, co je jim předkládáno jako něco, čemu mají věřit. I inteligentní zvíře pocítí, že je trestáno bezdůvodně a bude se bránit. Těžko může Hamáčkovi tleskat někdo, koho ta nesmyslná opatření proti koronaviru připravila o práci, o podnikání a tím i o zdroj obživy a uvrhla do existenčních starostí, Navíc lidé chtějí normálně žít a ne žít jako poustevníci, izolovaní ode všech. To už i idiot pochopí, či spíše pocítí na vlastní kůži dopad opatření proti korinaviru, A začne si říkat, že je lepší za také rychlejší zemřít na koronavirus než pomalu umírat vlivem neustálého stresu z beznadějné situace, odkud se nedokáže sám dostat. A k tomu jsou další starosti – děti jsou doma a tedy jak je učit a jak je zabavit, když se skoro nic nesmí. A také jak vyjít s méně penězi. Navíc nejen mnohé matky samoživitelky, ale i nemálo rodičů, kteří přestože pracují, si nemohou dovolit “luxus” v podobě zaplacení školních obědů svým dětem těžko budou mít peníze na nákup počítače nebo notebooku a na internet. Kdo nemá počítač nebo notebook a připojení k internetu, ten nemůže ani chodit do základní školy,. Je vyloučen, diískvalifikován, diskriminován jen proto, že jeho rodiče jsou chudí.

To není vše. Mnozí lidé, zvyklí na určitý standard, jsou najednou nuceni se uskromnit, Chvíli to vydrží, začínají však chápat, že je to napořád, A to se jim nelíbí. Navíc ne každý je takový introvert, že mu ke komunikaci se světem stačí internet, většina lidí se potřebuje setkávat. A nedokáže žít jako poustevník,.

I někteří se konečně probouzejí, Například herečka Dáša Bláhová se ptá v Reflexu, co budou oni, komedianti dělat? O peníze přicházejí také sportovci. A to se jim nemůže líbit.

Vzpoura bude stále větší. Nelze jen strašit a strašit, Dopady jsou tak děsivé, že i pitomec pochopí, či spíše pocítí, že ten koronavorus vůbec není zdaleka tak hrozný jako ta opatření proti němu. Přestane se ho bát, Přestane věřit televizi i oficiálním sdělovacím prostředkům, nebude věřit ani zkorumpovaným odborníkům. Moc těžko se říká, jak je nošení roušek prospěšné, když má z toho člověk zdravotní potíže. To opravdu dlouho nejde.

V Severní Koreji zamezili revoluci tvrzením, že dynastie Kimů má božský původ, Proti bohům se nelze vzepřít, To by u nás neprošlo, takové hovadině by nikdo neuvěřil. Nelze lidem vtloukat do hlavy, že Prymula, Hamáček a kdoví kdo ještě, možná i Babiš mají božský původ. Tomuto nesmyslu u nás neuvěří nikdo.

Přehlídka síly nezastraší, Zákon akce a reakce totiž platí nejen ve fyzice, platí i v životě. Stav je neudržitelný, až moc nápadně mi připomíná konec října 1989. To se také STB předváděla, jak zatočí s kriminálníky – rozvraceči socialismu, A nakonec byl 17.listopad 1989. Mám na Samet svůj názor a ne zrovna lichotivý, pravdou však je, že systém byl už neudržitelný, A teď je velmi podobná situace,

VM-83

Možná bude zapotřebí mrtvého Martina Šmída, možná pak by se lidi mohli probudit. Jenomže kde ho vzít? V 89 ho nahrál příslušník StB Zifčák, dnes od nástupců StB to očekávat nemůžeme.

Kevin

Mrtvý Šmíd nepomůže. Podívejte na Slovensko. Tam zlikvidovali Kuciaka a odstranili Fica. A teď tam vládne šílený Matovič. Z bláta do louže.

Vladimír

je čas nabrousit, hrábě, lopaty, vidle na podzimní úklid shnilého listí. Nás jsou miliony a uklidit ten bordel po pandemii co svět ještě neviděl nebude tak těžký. Je třeba politikům zablokovat majetky a to včetně rodinných příslušníků aby bylo z čeho hradit škody.

Murkoslav

V zásade sa dialo to isté aj v Bratislave v sobotu. Nasadení provokatéri zamaskovaní ako chuligáni. Polícia použila vodné delá, streľbu gumenými projektylmi… vodu striekali, až keď najzúrivejší (nasadení) chuligáni odišli preč..

Kolemjdouci

Mame tu nastup totalitni moci v primem prenosu, a to co me nejvic udivuje je pocet tupych ovci, ktere tomu jeste zatleska. Kde neni schopnost branit sva lidska prava, tam uz nepomuze vubec nic. A na zaklade toho vazeni spoluobcane soudim, ze tady v tehle kotline uz je v podstate vymalovano. Nase mladez si v budoucnu zvoli Piraty nebo jinou levicackou sebranku a korporatni fasismus bude slavit definitivni triumf. Uvidime kolik nas odpurcu bude, ale i tak jsem pripraven byt mimo tento system se vsemi dusledky. Buh s nama.

Hexn

Odpurcu je hromada i mezi mladejma ikdyz vim kam tim komentem miris ovsem nezapominej na fakt ze za 30 let havlorozkradacky tady nevolili vase decka ale vy fotri by ste se meli nekteri taky chytnout za rypak protoze jak ovce ste nechali na stridacku krast ods s cssd a ve finale to v duchodovym veku hazou stbakovi… takze stim plivanim na mlady bych brzdil protoze oni nejsou tim kdo dopustili tenhle stav at se vam to libi nebo ne…

Je snad připravován bankovní podvod?

bennun 

Jana Bennun a Deborah Tavares (stopthecrime.net) hovořily o novém vývoji v bankovnictví. Jedná se o dodatek k bankovním podmínkám amerických bank, rozeslaný zákazníkům ve formě přídavného dokumentu. Tento dokument říká, že banka nezodpovídá za škody, způsobené tak zvanou „force majeure.“ 

„Force majeure“ je francouzský výraz a je popsán jako že musí být nepředvídatelný, musí přijít zvenčí a není mu možno vzdorovat. Jinými slovy se mu také říká „zásah shora.“ Americké banky v tomto přídavném dokumentu vypisují co tato „force majeure“ zahrnuje. Jsou to škody, které může způsobit příroda, vojenská aktivita, stávky, nepokoje pracovníků, embarga, vládní příkazy, civilní nepokoje, teroristické útoky, vynechání elektronické komunikace, vypojení elektrického proudu, epidemie, pandemie a jiné důvody, na které banka nemá přímý vliv.

Nám to říká jen jedno, že kdyby kterýkoliv z těchto důvodů nastal – a daleko k nim v současné době nemáme – tak banka má možnost naše peníze ztratit, nebo možná snad i zpronevěřit a není za to nijak postižitelná.

Když si vezmete některé tyto body, tak na příklad, škody způsobené přírodou – jak moc mohou být způsobené přírodou, když dnes je příroda ovládána pomocí HAARP a podobných zařízení. Anebo vojenská činnost, civilní nepokoje a teroristické útoky – to nám hrozí málem na denní bázi. Vypojení elektrického proudu, selhání elektroniky – to všecko se může stát kdykoliv, někdy možná i záměrně a to právě kvůli tomuto nově přidanému smluvnímu bodu.

Pro zasvěcence to znamená jen jedno, že je zde snaha co nejvíc zvětšit rozdíl mezi těmi, co „mají“ a těmi, co „nemají“ a to tím způsobem, že nás všecky hromadně přestěhují do Nemanic.

 

A to po nás chtějí abychom věřili jejich digitálním penězům?! Zamyslete se nad tím, prosím.

V českém bankovnictví zatím tento problém banky nerozebírají do detailu, což se liší od instituce k instituci. Nejpodrobnější jsem zatím našla následující: „Za mimořádnou nepředvídatelnou a nepřekonatelnou překážku vzniklou nezávisle na vůli banky, nebo za okolnosti, vylučující odpovědnost se považují zejména vyšší moc, včetně přírodních událostí, terorismus, války, občanské nepokoje, stávky, výluky, opatření institucí užívaných bankou v platebním styku, českých i zahraničních státních orgánů, soudů a jiné překážky, které nastaly nezávisle na vůli banky a které banka v době vzniku závazku nemohla předvídat.“

Jestli se na takto „ztracené“ peníze vztahuje předepsaná náhrada patřičnou pojišťovnou do výše 100,000 euro, o tom je moudře pomlčeno.

Ještě navíc, je to velmi zakuklený text, právnicky nedostatečný. Proč „přírodní události?“ To je příliš široký pojem, protože přírodní událost může být cokoliv, třeba i déšť, nebo zatmění slunce. Proč přímo nenapsat „škody, způsobené přírodními jevy?“

Anebo že banka není zodpovědná za „opatření institucí užívaných bankou v platebním styku.“ Tak to není vůbec správné! Za to má být banka zodpovědná, protože ona si tyto společníky vybrala, ne my. Tak ať za ně i ručí. Proč my máme nést ztráty, které způsobil obchodní partner podle jejího výběru? Nebo bude tato přídavná instituce, bankou používaná, zodpovědná za případné škody, které nějakým způsobem napáchala? Pak by to tam mělo být napsáno a snad bychom měli vědět co je to za instituci a jak se jmenuje, což věřím, že nemusí být možné vyjevit z důvodu bezpečnosti. Rovněž by pak mělo být přímo specifikováno KDO bude vymáhat z této přídavné instituce náhradu škod. Snad my? V žádném případě!

Jako další, co mají zahraniční státní orgány co do činění s českým bankovním účtem? To jim snad podléháme? Nebo si dělají nějaké nároky? Jakým právem? Ani české státní orgány se správně nemají co plést do účtu zákazníka banky.

A co je to „výluka,“ to už vůbec nevím, to není správně česky a tím pádem takové výrazy nemají být používány v obchodním textu, protože za nimi se může skrývat cokoliv. Jestli to znamená „výjimku,“ pak ať je tam slovo výjimka, ale ne nějaký hybrid, který nejspíš vznikl na roló v Brně (to je brněnské vlakové nádraží slangem). A jestli už je to výjimka, tak výjimka z čeho? Na co se vztahuje? To všecko jsou přídavná nedopatření, pouhé detaily, která ale mohou stát uživatele účtu všechny jeho peníze.

Obchodní podmínky pro bankovnictví

Obchodní podmínky jsou kromě mnoha jiných věcí přísné v tom, že odmítají vyplatit peníze osobám, podezřelým z teroristických činů, anebo platby za zboží, které je možno za teroristické považovat. A přesto, i když je zákazník hlídán ostřížím zrakem banky, aby něco podobného nevyváděl, banky samy mohou často být zainteresovány právě v takovém pochybném podnikání.

Tak na příklad, největší evropská nadnárodní banka HSBC, s hlavním sídlem v Londýně a s kancelářemi i v České republice, Armenii, Francii, Německu a jinde, byla před několika lety usvědčena z praní špinavých peněz a byla pokutována 1.9 miliardou dolarů za celé dlouhé roky těchto provinění. V r. 2008 ztratila disky, na kterých byly informace o životních pojistkách 370,000 zákazníků. Dále financovali nákup zbraní a prali peníze pro drogové kartely a to na tak zjevné úrovni, že měli specielní krabice, do kterých zákazníci vkládali hotovost a mohli je tou úzkou škvírou v okénku prostrčit přímo bankovnímu úředníkovi.

A i přes všecko vyšetřování a pokutování, banka dále pokračovala v praní peněz, zúčastnila se Ponziho schéma v Hong Kongu, které okradlo zákazníky o asi 80 milionů dolarů.

Americká JP Morgan Chase banka si vedla podobně a s pomocí podvodníka jménem Bernie Madoff připravila své zákazníky zhruba o půl miliardy dolarů. Kromě toho prali peníze z obchodu s drogami a vydělávali další miliony tím, že podporovali pochybné investiční fondy, které byly navrženy pouze na okradení investorů.

Deutsche Bank je na tom ještě hůře, ta je před krachem. Její skandály zahrnují daňové podvody ve výši (odhadem) 850 milionů euro a špehování kritiků banky i s použitím detektivů. Také se spolčili s několika dalšími bankami a tajně manipulovali úroky na půjčkách a smlouvách po celém světě, což jim vyneslo stovky bilionů dolarů. Protizákonně podporovali obchod se zeměmi, které byly na seznamu nedovolených obchodních partnerů, což byly tehdy Libye, Syrie, Burma a Sudán.

Jak říká dřívější americký federální žalobce Paul Pelletier, „udělejte několik transakcí po sobě v hodnotě 12,000 dolarů a zavolají na vás policii. Ale změňte tu částku na 12 milionů a všecko bude v pořádku.“

Banky se také snadno dokážou chovat jako teroristické instituce. Mohou zmrazit účty, ztratit peníze a zase je najít, ale někdy taky ne. Na základě vládních příkazů mohou zabavit všecko, co člověk má, na což nemá nikdo právo, ani vláda ne. Mohou vás podezřívat z praní peněz na základě 4000 Kč objednávky zboží ze zahraničí (znám konkrétní příklad). Mohou vás celé léta okrádat na poplatcích za vedení účtu, kde nejsou se vůbec nic neděje a nepohybuje a celkově, mohou si s vašimi penězi dělat co chtějí a zkuste je za to nějak postihnout – nemáte nárok.

V době nepokojů, revolucí a válek, banky financují obě strany konfliktu, takže financují nejen obranu, ale i útok. Po skončení konfliktu financují výstavbu jak na přátelském, tak na nepřátelském území. Mnohdy si myslívám, že války a nepokoje jsou na to, aby všecko zničily a aby si pak bankéři přišli na své, když budou financovat výstavbu.

Takže pozor na banky. Dejte si práci s tím, že budete dobře číst Obchodní podmínky a zařídíte se tak, aby nebyly k vaší škodě. Ten odstaveček s výjimkami, kdy mají dovoleno vám zpronevěřit peníze je, samozřejmě, až na samém konci každého dokumentu.

 
 
PREBIEHA INFORMAČNÁ VOJNA PROTI ĽUDSTVU
COVID-19: Informační válka 3.0. Více než virus zabíjí stres. Krize začala už před epidemií. Nová psychosomatická zbraň hromadného ničení? Glyfy a kaskády kolem nás. Strategie obecné paralýzy? Program rozbití společnosti

COVID-19: Informační válka 3.0. Více než virus zabíjí stres. Krize začala už před epidemií. Nová psychosomatická zbraň hromadného ničení? Glyfy a kaskády kolem nás. Strategie obecné paralýzy? Program rozbití společnosti

18. 10. 2020

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší zprávu Izborského klubu o podstatě a dopadech současné koronavirové kampaně na celou moderní společnost

Žijeme v době, kdy se vládnoucí elity předních zemí světa snaží použít k řešení současných politických, ekonomických a sociálních problémů cokoli, dokonce i COVID-19, nebo klidně i neidentifikované objekty ve vesmíru.

Pečlivě analyzujme prolínání událostí okolo pandemie COVID-19 s kronikou rozvíjející se globální finanční a hospodářské krize.

Začátek

V prosinci 2019 zaslala výzkumná skupina Světové banky předním centrálním bankám a vládám varování před nástupem globální strukturálně-cyklické krize, která jasně převýší krizi z roku 2009, a z dlouhodobého hlediska možná i Velkou hospodářskou krizi třicátých let minulého století. Jak se říká, je lepší jednou vidět než desetkrát číst. A v prosinci to světoví vůdci uviděli.

Z grafů vývoje burzovních indexů je jasně patrné, že ekonomická krize nezačala s epidemií COVID-19, ale již dříve. Pro pochopení světa, v němž žijeme, je důležité vědět, že vládní opatření v roce 2020 k boji proti COVID-19 byla ve skutečnosti opatřeními k boji proti nadcházející ekonomické a finanční krizi.

Koncem loňského roku se v Číně vyvinula obtížná ekonomická situace. Na pozadí stabilního poklesu míry hospodářského růstu, který trvá už několik let, se v letech 2017 až 2019 jako dosud nikdy vyhrotily obchodně-ekonomické rozpory s USA. V rámci obchodní války v roce 2019 byla výrazně zvýšena cla na výrobky dovážené z Číny do Spojených států. To dále prohloubilo krizi v čínské ekonomice. A pak najednou přišel COVID-19.

Mnoho lidí má stále v očích děsivé, doslova zlověstné záběry z ulic čínských měst a prázdných dálnic. Svět na to pohlížel se směsí nedůvěry a hrůzy. Existují dvě verze příčiny těchto událostí. Jedna je založena na pokračujícím politickém boji mezi prozápadně laděnými členy Komsomolu a vojensko-politickou skupinou předsedy Si Ťin-pchinga v Číně. Podle tohoto názoru začal zavírat města právě Komsomol. Blokáda měla za cíl buď plíživý puč, nebo posílit pozici komsomolců před zasedáním Všečínského shromáždění lidových představitelů v květnu 2020.

Strategie paralýzy

Blíže pravdě je spíše druhá pozice. V dnešní Číně se těžko někdo může beztrestně postavit proti prezidentovi Si Ťin-pchingovi a zavřít města a provincie bez jeho souhlasu. Si Ťin-pching je znám vysokou vzdělaností, hlubokými znalostmi a schopností porozumět nejen čínskému světonázoru, ale také zvláštnostem mentality jiných národů a tak si utvořit celistvý obraz o světě i různých skupinách západních politických elit.

Na základě toho je pravděpodobné, že demonstrativní a téměř okamžité uzavření měst s téměř kontinuálním přenosem celého procesu do ostatního světa mělo primárně vyvolat strach a hrůzu na obou stranách Atlantiku a podle všeho i ve velmi obtížné situaci přejít od obrany k útoku a zaujmout aktivní strategii v boji proti Trumpovým USA. Tento předpoklad potvrzuje fakt, že blokáda měst a provincií skončila stejně rychle jako začala a vedení v Podnebesí je dnes zcela lhostejné k reakci Západu na mírně řečeno podivné čínské statistiky o COVID-19.

Strategie obecné paralýzy byla nepochybně účinná v zemích EU. Jižní země Evropy, zejména Itálie, Španělsko a Portugalsko, se už dávno před tím snažily udržet potřebnou úroveň spotřeby obyvatel tím, že upustily od infrastrukturních projektů a šetřily na systémech zdravotní péče o obyvatelstvo, kde se jen dalo. Když přišel do těchto zemí COVID-19, zastihl je v nedbalkách: neměly dostatečný počet lůžek, ani potřebné lékařské vybavení nemocnic a zdravotních středisek.

Rekordní míra úmrtnosti a kritický stav zdravotní péče v Itálii a Španělsku ohromily celý svět (ať už byl prvotní příčinou samotný koronavirus, nebo rozpoutaná hysterie okolo něho). Pomoc ze severních zemí EU tentokrát nepřišla: veřejné mínění v Německu, Nizozemí a dalších zemích kategoricky odmítlo platit za selhání jižanů a zachránit je před jejich vlastním plýtváním a krátkozrakostí.

Vedle toho chronická nedůvěra v Čínu, stejně jako do očí bijící nedůvěra ve vědu, vzdělání a analýzy měly tragický dopad na USA a nešťastného prezidenta Donalda Trumpa.

Čtěte ZDE: Úder pokračuje: Doba, kdy konspirace dává smysl. Jak dnes máme zacházet s dostupnými informacemi? Základy moudrosti a vědy. V čem je Hájkova kniha nedocenitelná? Trnitá cesta za skutečnými příčinami dění

Jako na zavolanou

Trump se 26. února 2020 rozhodl neobtěžovat s koronavirem a jmenoval viceprezidenta Michaela Pence odpovědného za boj proti COVID-19. O několik dní později Trump na tiskové konferenci vyzval nepanikařit z koronaviru: „Přemýšlejte více o práci, o podnikání, o skvělé Americe, a ne o nějaké chřipce,“ jakou podle jeho mínění COVID-19 je.

Pak začalo to, před čím Trumpa varovali všichni - od Buffetta až po jeho ekonomického poradce K. Hussetta, čemuž zarputile odmítal uvěřit.

Hlavní předmět zájmu Donalda Trumpa během celého jeho prezidentství je úroveň indexu S&P 500. Ten od října 2016 roste a v létě tohoto roku dosáhl rekordní úrovně v celé historii Ameriky. Krize reálné ekonomiky se však na něm musela odrazit a ovlivnila také akciový trh. Index S&P 500 letos na konci zimy přechodně klesl z 3138 bodů (3. března) na 2218 (20. března), což byl pokles o 30% za méně než 20 dní. Jedná se o jeden z největších propadů akciových trhů v historii.

Na pozadí uvedeného zhroucení trhu demokratičtí guvernéři ve státech New York, Kalifornie, Washington a jim podobných proti odporu Bílého domu zorganizovali karanténní opatření ve svých velkoměstech a krajích, včetně pozastavení podnikatelské činnosti a zavedení částečných zákazů vycházení z domovů.

A už 25. března americký Senát a 27. března – Sněmovna reprezentantů spěšně odhlasovaly návrh zákona (za méně než 10 dní) připravený demokraty a umírněnými republikány o vyčlenění 2 bilionů dolarů na podporu ekonomiky. Zároveň byly přijaty zákony o poskytnutí daňových a jiných výhod středním a velkým podnikům, bankám a korporacím.

Ve výsledku drtivá většina Američanů poprvé v životě dostala jednorázový příspěvek ve výši 1.200 dolarů na osobu a měsíční dávku od státu, federální vlády a dalších institucí ve výši 500-700 dolarů na období do konce třetího čtvrtletí. (Mimochodem, Donald Trump se neúspěšně pokusil přinutit zákonodárce, aby formalizovali platbu obyvatelstvu formou šeku, podepsaného osobně prezidentem a nejlépe opatřeného jeho portrétem. Tentokrát však nenašel pochopení).

Kolaps americké ekonomiky, spotřebitelského trhu a systému sociální podpory amerického života tím byl odvrácen a index S&P 500 se vrátil na svoji původní trajektorii. COVID-19 tudíž přišel jako na zavolanou. Tuto etapu lze uzavřít následovně: COVID-19 vedle svých traumatických dopadů na obyvatelstvo umožnil zmírnit důsledky strukturální a cyklické krize, která by přišla tak jako tak.

Dokázal oslabit její dopad na široké obyvatelstvo, a to zejména v zemích, kde centrální banky vydávaly peníze na programy rehabilitace ekonomiky. Koronavirem zdůvodněné emisní, úvěrové a daňové pobídky, které podniky a obyvatelstvo obdržely od FEDu, ECB, Bank of England, Bank of Japan, People's Bank of China a Swiss Bank, celkově završily sumu někde okolo osmi bilionů dolarů, což představuje 10% všech světových financí.

Psychosomatická zbraň

V posledních letech se mezi odbornou, ale i laickou veřejností stalo populární téma informačních válek. Dosud existovaly dvě generace informačních válek. Informační války 1.0 představují starou dobrou agitaci a propagandu využívající nové internetové nástroje a zaměřenou na erozi nebo změnu myšlení. Informační války 2.0 jsou potom inkubátorem spojení behaviorální psychologie, databáze osobních údajů a rozhraní podněcující k tomu či onomu jednání. Informační války 2.0 nepracují s přesvědčením, ideály, myšlením, ale s instinkty, zvyky a stereotypy.

Nyní se před našimi očima zavádí v celosvětovém měřítku zásadně nový instrumentář psychosomatických válek. K informacím má vztah pouze částečný a do značné míry zasahuje do sféry fyzických či hmotných válek. A podobně jako tradiční horké války vede použití psychosomatických zbraní k hmotným a fyzickým ztrátám vojenské živé síly i civilních obyvatel. COVID-19 lze nazvat zbraní informační války verze 3.0. 

Pouze vědci v člověku oddělují stránku psychickou a somatickou, hmotnou a ideální, fyzickou a duševní. Člověk je však jeden celek. V souladu s tím může technologicky přesný úder na tělo vést k nezhojitelným duševním ranám a informační zásah může zase způsobit fyzické choroby a dokonce i terminální epidemie.

Kombinací fyziologických a psychologických reakcí těla na podobný stimul je stres. Mezi hlavní příčiny stresu (stresové faktory) patří vážné ohrožení života a zdraví, dlouhotrvající konfliktní situace, ztráta příjmu, vážná nemoc milovaného člověka atd. V malých dávkách může být stres pro tělo dokonce prospěšný a hrát mobilizující roli ve vztahu k vůli, myšlení a jiným druhům psychologické činnosti. Jak ale vědci v posledních desetiletích nezvratně dokázali, vážné stresové faktory vedou k emocionálnímu, kognitivnímu a dokonce psychofyziologickému stresu, který člověk nedokáže ovlivnit. Fyzické a emoční zdroje pro jeho zvládnutí dříve nebo později dojdou. Stres tak může mimo jiné negativně ovlivnit imunitní, nervový, plicní či kardiovaskulární systém těla.

Průměrný občan je médii, která pro své cíle zneužívají různých autorit, dovedně udržován ve stavu nejistoty a strachu, že koronavirus pro něho znamená smrtelné nebezpečí. A to vše na pozadí rostoucího nedostatku peněz a rychle klesajících sociálních jistot.

V rámci plánovaných a uskutečněných psychosomatických operací lidé umírají jako při tradiční válce s použitím horkých zbraní. Pouze tento způsob smrti se vykazuje v rámci lékařských statistik jako lidská úmrtí na určité nemoci, a ne jako smrt padlých bojovníků na bitevním poli či během válečných operací.

Čtěte ZDE: Ne covid, smrtící je hysterie: V čem jsou ta čísla v médiích zavádějící? Nesmyslnost tak evidentní, až je děsivá. Propaganda jede na plné pecky. Komu skutečně slouží? Jo, a všichni umřete... na střevní bakterii

Kaskády a glyfy

Spolu s vážnými fyziologickými důsledky stresu způsobeného extrémními situacemi různého typu, od katastrof způsobených člověkem až po přírodní katastrofy, se asi u 60-70% populace projevily vážné patologické úchylky chování vyjádřené neurózami, psychózami, odmítáním samostatného rozhodování nebo potřebou najít si vůdce. Pochopení podstaty stresu a jeho důsledků nám umožňuje dospět k závěru, že informační války 3.0 neboli psychosomatické operace jsou zaměřeny na vyvolání silných stresů, které ovlivňují miliony lidí. I pouze povrchní analýza psychosomatických operací umožňuje rozpoznat několik technologií používaných proti lidské populaci.

Především jsou to informační kaskády. K informačním kaskádám dochází, když jednotlivci, kteří se rozhodují nebo volí model chování, kopírují chování ostatních již rozhodnutých účastníků, aniž by brali v úvahu své vlastní informace. Čím více účastníků již učinilo stejnou volbu nebo si osvojilo stejný stereotyp chování, tím ochotněji se podle nich řídí dosud nerozhodnutí jedinci. Technologie informačních kaskád je ve skutečnosti nástrojem pro zajištění požadovaného stádního chování.

Další technologií je ukotvení „glyfů“ v mysli lidí. Glyf je fotka nebo vizuální obraz, který je doslova vtisknut do paměti a mění se v postoj a dominantu určující individuální a kolektivní chování. V praxi se glyf stává jakýmsi sémantickým jádrem, kolem něhož se utvářejí stereotypy chování, dominanty, postoje a tak dále.

Glyfy mohou být buď skutečné, nebo falešné. Například evropskou emigrantskou krizi, která vypukla v roce 2012, do značné míry vyvolala fotografie těla tříletého uprchlického chlapečka pohozeného na tureckém pobřeží. Příkladem falešné zprávy je stanová nemocnice pro pacienty s koronavirem rozmístěná v Central Parku v New Yorku. Ve skutečnosti šlo o americkou sektu, která se pokusila zřídit toto stanové městečko, aby tam distribuovala jídlo a vedla kampaň za svoji zvrácenou doktrínu. 

Existuje důvod se domnívat, že jako součást psychosomatické operace COVID-19 byla použita modifikace další nedávno vyvinuté metody Stimulated Amplification of Social Actions (SASA). Podstata metody je následující: Uměle vytvořený obsah je vhozen do sociální online komunity s alespoň průměrnou soudržností. Musí být samozřejmě rozpoznatelný pro všechny členy komunity.

Infochaos

Potom se pomocí agentů v komunitě zahájí živá diskuse, při níž se utvoří různé pohledy na věc. Následně vstoupí do arény influencer – člověk vlivný a populární v jistých segmentech sociálních sítí. Shrne určité výsledky diskuse a vyvodí z toho závěr v souladu s normativní interpretací daného obsahu nebo s jeho hlavním smyslem.

Když se poměrně uzavřená komunita sjednotí kolem názoru influencera na bázi efektu „ozvěny“, vstoupí do arény oficiální osoba, která v souladu s obecně dosaženým konsensem přijme opatření, závazná pro všechny členy komunity. Oficiální názor zaměřený na uskutečnění určitých opatření je tedy podporován dříve dosaženým konsensem v rámci skupin v důsledku činnosti neformálních guru.

V rámci globální psychosomatické speciální operace se aktivně využívá technologie „infochaos“. Její podstata je poměrně jednoduchá, ale velmi účinná. Veškeré pravdivé, ale nepříznivé nebo nežádoucí informace pro organizátory speciálních operací, zejména pak informace věcné povahy případně podporované vědeckými zprávami, jsou okamžitě detekovány pomocí pokročilých vyhledávačů a záměrně se zesměšňují, označují za nevěrohodné či nekompetentní, případně se ruší protichůdnými úsudky.

Při specifické situaci s koronavirem jsou velmi vzácná vyjádření známých a seriózních epidemiologů, přičemž za epidemiology jsou vydávány osoby pochybné pověsti (viz například plukovník Prymula – pozn. překl.). Obrazovky televizorů, počítačů a chytrých telefonů jsou zaplněny zdravotníky různého zaměření, politiky, úředníky, politology atd. Výsledkem je, že populace se nachází v situaci globálního nedostatku spolehlivých informací. Zažití této situace je samo o sobě silným stresovým faktorem a znamená další příspěvek k psychotizaci populace.

Čtěte ZDE: Konec starého světa: Řízená změna myšlení. Mindspace a Gatesova chvíle. Covid-19 součástí Velkého restartu. Čtvrtá průmyslová revoluce. Plán B neexistuje. Stezka temným lesem. Osudové 11/9. V Davosu o nás

Dopad operace COVID-19

Pokud stručně formulujeme, jaké změny přinesl COVID-19 v psychosomatice lidí, můžeme rozlišit tři hlavní jevy.

Paradoxně jsou psychosomatické změny silněji pozorovány u osob, které měly COVID-19 v mírné formě, nebo bez příznaků. Ti, kteří se zotavili po těžké formě nemoci s přítomností COVID-19, měli zanedbatelné psychosomatické změny. Znatelná část těch, kteří prodělali mírné příznaky nemoci, vykazuje sníženou sebedůvěru, znatelné zvýšení úzkosti, nerozhodnost při provádění určitých činností a touhu přesunout odpovědnost za své vlastní chování na vůdce, manažery atd.

Bylo zjištěno, že mezi lidmi, kteří měli COVID-19 v mírné nebo asymptomatické formě, vzrostl podíl lidí, kteří si po nemoci začali stěžovat na fobie, deprese a jiné duševní poruchy vyžadující léčbu medikamenty, včetně užívání silných preparátů. 

Několik skupin vědců analyzujících statistické materiály z USA, Švédska, Jižní Koreje, Austrálie a Německa, tj. ze zemí se zásadně odlišnými strategiemi pro boj s COVID-19, zjistilo překvapivou skutečnost. COVID-19 měl téměř všude vážný psychosomatický účinek nejen na ty, kteří se uzdravili, ale také na zdravou část populace.

Po půl roce „pandemie koronaviru“ se prokazatelně projevuje negativní dopad duševního rozpoložení lidí na zdraví celé společnosti. Pokud během válečných let ve většině zemí světa poklesl výskyt kardiovaskulárních, těžkých endokrinních, imunitních a gastrointestinálních onemocnění, pak během pandemie COVID-19 v rodinách se středními a vyššími příjmy, v nichž se COVID-19 neobjevil, výskyt těchto onemocnění vzrostl. Je pravděpodobné, že podobná situace byla i mezi chudými, ale ti pro absenci zdravotního pojištění nechodili k lékaři a proto nebyli zahrnuti do statistických souborů.

Vysvětlení tohoto jevu může být pouze jediné: Epidemie COVID-19 objektivně vedla k rozpadu společnosti, k přerušení obvyklých přímých spojení a vztahů, k atomizaci občanů a jejich progresivní osamělosti. Čili dochází k výraznému nárůstu duševní nepohody, která zasáhla fyziologii lidí prostřednictvím psychosomatiky. (Během válek ve společnosti zpravidla probíhá opačný proces spojený s nárůstem sociální solidarity, vzájemné pomoci, zaměření na společný úkol – porazit nepřítele).

Uvedená data svědčí o několika jevech, které nebyly dosud doceněny:

COVID-19 způsobuje vážné škody nejen těm, kteří jsou vážně nemocní, ale také těm, kteří utrpěli mírné onemocnění, a dokonce i té části populace, která nebyla tímto virem vůbec zasažena.

Společnost bude muset žít s následky COVID po mnoho let. COVID-19 nejenže neodvolatelně změnil ekonomiku a způsob života, ale doposud zasadil těžkou ránu zdraví populace, mimo jiné díky faktorům stresu a duševní nepohody.

Nejistota ohledně COVID-19, stejně jako skandální situace s antivirotiky a vakcínami, není jen příčinou nové vlny onemocnění, ale nepochybně se negativně podepíše na duševním zdraví celých národů.

Koronavirová fata morgána

Závěrem lze říci, že podle statistik swprs.org – přední analytické a statistické společnosti vytvořené švýcarskými důstojníky zpravodajských služeb – je charakteristika pandemie COVID-19 následující:

V zemích jako USA, Velká Británie, Švédsko (bez izolace) je celkově vykazovaná úmrtnost s COVID-19 od začátku roku v rozmezí charakteristickém pro závažné sezónní chřipkové epidemie; a v zemích, jako je Německo, Rakousko a Švýcarsko zapadá celková úmrtnost do dlouhodobého průměru běžné chřipky.

Úmrtnost s COVID-19 u populace ve většině zemí se pohybuje mezi 0,1% a 0,5%, což je srovnatelné s mírnými pandemiemi chřipky v letech 1957 a 1968. Během těchto let nebyla provedena žádná rozsáhlá karanténní opatření, a proto tyto epidemie nezpůsobily hospodářskou krizi.

Riziko úmrtnosti s COVID-19 pro běžnou populaci, s výjimkou osob v důchodovém věku, ve většině zemí nepřekračuje riziko úmrtí v důsledku nehody při dojíždění za prací. Zpočátku bylo téměř ve všech zemích světa riziko významně nadhodnocováno, protože lidé bez příznaků nebo s mírným průběhem onemocnění nebyli vůbec evidováni.

Průměrný věk úmrtí v důsledku COVID-19 je ve velké většině zemí nad 80 let. Například ve Švédsku dosahuje 84 let. Na rozdíl od chřipkových pandemií se při COVID-19 věkové rozložení rizika úmrtí striktně řídí normálním rozdělením při běžné úmrtnosti. U chřipky a většiny ostatních viróz je situace horší.

Až 30% všech úmrtí z ročního průměru pandemie COVID-19 není způsobeno virem samotným, ale je důsledkem paniky, strachu a izolace.

Zdroj.

 
USA MAJÚ PATENT A MORÁLNY NÁROK NA VŠETKO ČO IM EŠTE NEPATRÍ...
USA: Na Kavkaz máme morální nárok. Ohraný šlágr se sankcemi - tentokrát proti Arménii. Putin prý chce obnovit SSSR. Centrála CIA v Jerevanu maká přesčas. Bude mít vše opačný efekt?

USA: Na Kavkaz máme morální nárok. Ohraný šlágr se sankcemi - tentokrát proti Arménii. Putin prý chce obnovit SSSR. Centrála CIA v Jerevanu maká přesčas. Bude mít vše opačný efekt?

16. 2. 2018

Tisk článku

Ivan Poledník na základě komentářů zahraničních pozorovatelů upozorňuje, že Washington - Trump neTrump - si ve své zahraničně-politické křeči opět začíná "vyskakovat", tentokrát pro změnu na Arménii

Arménie se stále více sbližuje s Ruskem - a to se Američanům nelíbí. USA se proto snaží zvýšit svůj tlak na Arménii, neboť ta se rozhodla nakoupit ruské zbraně za cenu přibližně odpovídající 100 miliónům dolarů. 

Podle amerických politických expertů Moskva ohrožuje americké zájmy na Jižním Kavkaze. Stačí základní znalost zeměpisu (či letmý pohled na mapu) a k tomu hrstka zdravého rozumu, abychom pochopili, jak absurdní - a současně velmi charakteristický - je tento americký postoj. 

SSSR znovu?

Američané nyní Arménii vyhrožují sankcemi, přičemž arménský ministr financí Vardan Aramjan potvrzuje, že toto riziko je skutečně poměrně vysoké. Arméni se samozřejmě nebrání jednání s americkými partnery, s Ruskem však logicky a nevyhnutelně udržují nadále nadstandardní vztahy. Ostatně částka 100 miliónů dolarů je relativně nízká na to, aby umožnila Arménům zásadním způsobem zlepšit úroveň svého vojenského letectva či protivzdušné obrany, a tím se stát z vojenského hlediska významnějším hráčem v regionu. O to však Arméni ani neusilují.

Proč právě nyní, na základě relativně bezvýznamné záminky, jim začínají Američané vyhrožovat? Vždyť Arménie již téměř 20 let využívá svých historicky nadstandardních vztahů s Ruskem k tomu, aby mohla využívat rakety Iskander E, reaktivní systém Smerč, komplexy Buk či systém radioelektronického boje. Tyto zbraně Arménie nemusela kupovat - získala je od Ruska v rámci iniciativy ODKB (Organizace Dohody o kolektivní bezpečnosti, známá jako Taškentský pakt - členy jsou Rusko, Arménie, Kazachstán, Kyrgyzstán, Tádžikistán a Uzbekistán; organizace vznikla již v roce 1992). 

Nyní si jen za oněch 100 miliónů dolarů chtějí Arméni doplnit výbavu o několik samohybných houfnic Msta - S, raketometů TOS 1A Solncepek a pár systémů pro řízení dělostřelecké palby. 

To však pro Washington znamená nepřijatelné zvyšování vlivu Moskvy na Jižním Kavkaze, v jedné z bývalých sovětských republik. Američané prý zničehonic mají strach z toho, že Putin těmito z geopolitického hlediska bezvýznamnými kroky obnoví bývalý Sovětský svaz. Tak to si tedy budeme muset opravdu počkat. 

 

Čtěte ZDE: Václav Klaus mezi Merkelovou, Stalinem a Araratem: Tři země - a vlastně jeden stále stejný problém. Saakašviliho Kaplický, obří melouny, rajčata a Sulika. Arménci národ staví, my ho ztrácíme. A co ruské letušky?

Ohraná písnička se sankcemi

Podle ruského experta Sergeje Jermakova jsou momentálně Američané v situaci, kdy začínají křečovitě tlačit na své "spojence", protože se jejich vize důsledného obklíčení Ruska postupně hroutí. Stále více států je již  znechucených americkou policejní zahraniční politikou, a snaží se postupně navazovat či dále rozšiřovat spolupráci s Ruskem a Čínou. To znamená pro USA pochopitelně červený hadr, neboť to ve výsledku značně oslabuje americký vliv, což vnímá protitrumpovský vládnoucí americký "Stínový stát" (Deep State) jako existenční hrozbu.

Ona křeč a absence férové soutěže či diplomacie - například vůči situaci na Blízkém východě, krokům Turecka, vývoji situace v Sýrii či Izraeli - se projevuje právě podobnými praktikami jako je vyhrožování sankce Arménii. Tato politika má zabránit rozpadu Američany prosazovaného systému globálního protiruského postoje, jímž se Washington snaží Rusko (a zároveň částečně i Čínu a další země) izolovat. 

Pro Jermakova jsou kroky Washingtonu sice svým způsobem pochopitelné, neboť v Arménii se nachází ruská vojenská základna (jedna z mála vně ruských hranic - srovnejme s rozmístěním stovek amerických po celém světě), což Američanům přeci jen brání v brutálním rozšiřování sféry vlivu. Americký nátlak má však navíc kontraproduktivní charakter, neboť struktury ruských a arménských vojensko-technologických vztahů jsou natolik provázané, že tlak Američanů povede ve výsledku jen a jen k jejich upevnění a ke znemožnění prosazení představ Američanů v regionu.

Momentálně se Washington soustřeďuje na propagandistický efekt svých kroků, neboť jeho pozice po vývoji na Blízkém východě citelně oslabila. Stratégové USA chtějí zformovat novou koncepci, která by umožnila odcizit Arménii od Ruska a posílit americké postavení na Jižním Kavkaze. Na americké ambasádě v Jerevanu mimochodem totiž existuje jedno z nejvýznamnějších center CIA v zemích bývalého SSSR. I proto jsou americké politické aktivity v Arménii podstatně silnější než v jiných bývalých postsovětských republikách.

Nabízí se ještě jedna cesta - metoda barevné revoluce. Jeden pokus o ni zkrachoval již v létě 2015. Připravuje se repríza?
 
VAČŠÍ STRAŠIAK AKO RUSKÉ ZBRANE JE PRE USA NORD STREAM 2 

Německý poslanec předpověděl SRN temné časy, pokud upustí od projektu Nord Stream 2

© AP Photo / Jens Buettner
Svět
Nord Stream 2 (203)

Poslanec berlínského parlamentu za stranu Alternativa pro Německo (AfD) Gunnar Lindemann uvedl, že realizace projektu Nord Stream 2 je podle jeho mínění pro Německo nezbytná. Dotyčný rovněž prozradil, k čemu by podle jeho mínění vedlo odmítnutí výstavby ruského plynovodu.

Podle jeho mínění odmítnutí výstavby ruského plynovodu a přechod na dodávky „modrého paliva“ ze Spojených států amerických povede jen k prudkému růstu cen energie, což zasáhne obyčejné německé občany, jejichž příjmy již tak utrpěly kvůli různým omezením zavedným v důsledku koronavirové pandemie.

„Pouze levnější dodávky plynu z Ruska mohou z dlouhodobého hlediska zajistit dodávky energie. A to je přesně to, po čem AfD dlouhodobě volá. Německo potřebuje Nord Stream 2. Protože bez ruského plynu Němci zažijí temné časy,“ zaznělo od Lindemanna v rozhovoru pro list Večerňaja Moskva.
Loď na pokládku potrubí pro plynovod Nord Stream 2 Akademik Čerskij v přístavu Mukran na německém ostrově Ruegen
© AP Photo / Jens Buettner
Poslanec rovněž zdůraznil, že elektřina a energie jsou v Německu již dvakrát dražší než v jiných zemích Evropské unie.

Plynovod Nord Stream 2

Připomeňme, že Nord Stream 2 předpokládá výstavbu dvou nitek plynovodu o celkové kapacitě 55 miliard krychlových metrů plynu ročně od pobřeží Ruska přes Baltské moře do Německa. Realizuje ho společnost Nord Stream 2 AG s jediným akcionářem – Gazpromem. Evropští partneři – Royal Dutch Shell, OMV, Engie, Uniper a Wintershall – financují projekt dohromady na 50 procent, tedy každá v částce až 950 milionů eur.

Proti projektu aktivně vystupují USA, které prosazují v Evropě svůj zkapalněný zemní plyn. V prosinci roku 2019 zavedly Spojené státy sankce proti Nord Stream 2 a požádaly, aby společnosti okamžitě zastavily výstavbu plynovodu. Švýcarská Allseas prakticky ihned oznámila zastavení práce.

Za zmínku stojí také to, že na pozadí situace s Alexejem Navalným, který byl podle názoru poslanců Spolkového sněmu otráven bojovou látkou novičok, vyzvala řada německých politiků k zavedení sankcí proti účastníkům výstavby plynovodu. Tuto myšlenku podporují v USA: Washington kritizuje účast Berlína v tomto projektu kvůli tomu, že tato infrastruktura zvýší závislost Německa na Rusku.

Ministr zahraničí Spolkové republiky Německo Heiko Maas dříve řekl, že zastánci rozšíření sankcí na Nord Stream 2 využívají situace, aby soustředili pozornost na tento projekt. Jak prohlásil diplomat, této myšlence se nedostalo rozvoje, protože Berlín je proti tomu, aby se stal incident s Navalným „dvoustrannou otázkou jakožto německo-ruský konflikt“.

Až svět vyvine technolgie na pohon vodíku atd. Tak půjde rusko do prdele.
 
aragonit
NAivnému Jožkovi západ má túto technológiu dávno patentovanú a uloženú v sejfoch. Na hubu by padli ich najväčšie olejárske firmy patriace Rockefelerovcom tak že to len tak nevytiahnu:-)
 
Svět
Ruská vakcína proti covidu-19, první na světě (117)

Geopolitická konfrontace kolem vakcíny proti koronaviru a pokusy podkopat důvěru v ruskou vakcínu připomínají souboj zvířat u napajedla, která se tam navzájem napadají, řekl generální ředitel Ruského fondu přímých investic (RDIF) Kirill Dmitrijev na zasedání diskuzního klubu Valdaj.

„Myslím, že pro účastníky je velmi zajímavý příklad vakcínové bitvy jako příklad geopolitické konfrontace obecně. Protože se stala skutečně toxickou, doufali bychom, že k takovéto konfrontaci nedojde, ale nyní k ní dochází,“ řekl Dmitrijev.

„A chtěl jsem již dříve uvést analogii, že zvířata u napajedla na sebe vzájemně neútočí, sledoval jsem spoustu kreslených Disneyových filmů a tam se navzájem nenapadají. Ale prověřil jsem to, ve skutečnosti zvířata u napajedla na sebe vzájemně útočí. A co se děje nyní - lidé s epidemií koronaviru se geopoliticky pokoušejí zaútočit i na ruskou vakcínu, snaží se podkopat důvěru v ni, a to různými způsoby,“ pokračoval ředitel RDIF.
Připomněl, že jakmile RDIF vstoupil na trhy s testy na zjištění koronaviru, „okamžitě narazil na spoustu útoků“.
„A byl jsem překvapen, protože jsme přítomni v logistice, na internetu, v energetice atd. Nikdy nebylo tolik útoků a uvědomil jsem si, že ve farmacii nemají rádi nové hráče. Když přijdete s něčím novým, stávající hráči se různými způsoby snaží vás zamáčknout, udusit, nedat možnost,“ vysvětlil.

„S naším lékem (Avifavir - pozn. red.) jsme pak viděli totéž: vynalezli jsme látku, která zachraňuje životy, dostalo se nám 500 negativních článků, které se snažily tuto látku zničit. A poté, co Japonsko potvrdilo, že je účinná, nikdo se neomluvil, nikdo neřekl: ‚Víte, zaútočili jsme na vás, že Japonsko nezaregistrovalo, a nyní Japonsko potvrdilo, odpusťte, prosím‘,“ postěžoval si Dmitrijev.

Jaroslav BavoľárPodobné problémy mal aj Lui Pasteur keď vynašiel vakcínu proti besnote. Teraz besnia aj iní výrobcovia vakcín hlavne zo západu. 
 
Bohumil FedermannZas ti Rusi, zase ten Putin, to NASERE :D
 
Být to Američané tak se celá EU včetně nás všichni poserou !!! ČR žádá pomoc od USA a EU ,tak to se nedočkáme ! V novinkách píšou ,že USA pošle 28 lékařů druhý den, že to ambasáda popřela !!! V USA 250 000 zemřelo a oni nám budou posílat lékaře ,který vůl na to přišel ???

Rusove maji za posledni den nejvic nakazenych
 
V amrdólii mají nejvích chcíplejch na koronu ve světě! A to je fajn!
 
Neustálé ruské lži... sice byli první, kdo vakcínu zaregistroval, ale za cenu toho, co si nikdo na světě nedovolil, úplné vynechání celé jedné fáze testování a zkoušek. Takže není to první vakcína na světě, v té době bylo několik společností s vývojem dál, než Rusko. Je to první zaregistrovaná vakcína na světě , se všemi riziky, které s netestovaným a nevyzkoušeným lékem nutně přichází. A ta rizika si velmi dobře uvědomují i rusové, kteří více než z poloviny vlastní vakcíně nevěří a nikdy by se nenechali očkovat. Tím se ostatně řídí i Putin, který vše řeší svou úplnou izolací, očkovat se rovněž nenechal....
 
RedFox, Myslíš, rudý primitive? Rusko má oficiálně 25 000 mrtvých, podle Rosstatu 50 000....Údaje o počtu úmrtí na koronaviry v Rusku, které zveřejňuje operační velitelství, „je třeba vynásobit třemi,“ uvedl v rozhovoru pro agenturu Bloomberg bývalý demograf Rosstatu Alexej Rakša. Což by znamenalo okolo 80 000 mrtvých a to už se na přepočet obyvatel blíží USA a to je rusko teprve na začátku druhé vlny...
 
Je potřeba, aby korona přitvrdila a ty amrdólský svině zcela vyhladila!
 
Sakra ten Navalnyj a tajné služby to po...... , měli by změnit situaci a místo novičoku, že mu podali ruskou vakcínu . Nikdo by to nechtěl , a účinek by byl také silný na veřejnost.
-Adonís-, máš pravdu je uspěchá, ale nikde ji zatím nedávají ve velkém, jen testuji v provozu tedy to třetí stádium. Nenutí tě ji užívat , a i kdyby byla účinná, politici ji nikdy nedovolí do ČR nakoupit. Za prve by byla z Ruska, za druhé asi podstatně levnější než jiné.
 
-Adonís-, konkrétně vakcíny na chřipku existuji asi tři desetiletí, a stejně málokdo věří, že jsou k něčemu a málokdo se nechá naočkovat, Není to tedy , ta nedůvěra jen k vakcíně na covid. Je to nedůvěra všeobecná.
 
viace
Chujov tu píše dosť , takže Česko má dnes skoro 15 000 nakazených čo je asi top 1 na svete v prepočte počtu nakazených na počet obyvateľov , to po prvé a po druhé ak nechceš Ruskú vakcínu tvoja vec zober si tú čo objednala EU s tým , že dopredu je povedané , že výrobca neručí za vedľajšie účinky. Tak veľa šťastia možno sa aj toho dožiješ, kedy bude vyrobená.
 
onderka
Protiruské běsnění západu připomíná zuřivé běsnění pacienta v polstrované cele. Rusko musí s nabídkou tišící injekce počkat, protože otevřít za těchto okolností celu nelze. I dozorci a doktoři by byli v nebezpečí. Možná se ten pacient západ umlátí sám v té své cele, zuřivostí nad dobře fungující ruskou vakcínou nebo nad libovolným jiným úspěchem Ruska, Číny apod., to už je jeho boj a jeho osud.
 
 
Zajímavý údaj, Česko téměř v denním počtu nakažených dostihlo Rusko, 15-16 000. Jde sice o to, jak moc věřit lze ruským číslům, ale hodně vypovídající je počet zemřelých, kdy v Rusku umírá 3-4x víc pacientů než u nás....
 
Kdo se nechává očkovat proti chřipce, nechá se i proti koroně. My ostatní , co tomu nevěříme, máme k tomu dobrou imunitu a zdravý životní styl, určitě ne. Je to jednoduché. Jinak raději bych vzal tu ruskou, Gatesovi a Big Pharmě nevěřím. Mohlo by tam být něco navíc.
 
Zajímavý údaj, od 26. ledna do 3. října zdechlo v UeSeSA o 299.028 lidí více než to, co by naznačovaly průměrné počty z minulých let.
 
 
Máte 25 tisíc mrtvých, tak si nechte komentáře a koukejte se snažit pro ty ostatní Rusy něco udělat !
nowaknowak, Počty vidno nie sú tvoja silná stránka , ale takto to snáď pochopíš aj ty. Takže Rusko má 143 000 000 obyvateľov a mŕtvych 25 000 a USA má 328 000 000 obyvateľov a 222 220 mŕtvych . Tak kto tu potrebuje pre niekoho niečo viac spraviť moje zlaté matematické. 1+ 1 bolo vždy dva , ale u teba evidentne nie.
 
ČESKO ASI PREDBEHNE V POČTE INFIKOVANÝCH AJ RUSKO
Centrum Hradce Králové. Ilustrační foto

Babišova předpověď se vyplnila. Česko hlásí téměř 15 tisíc nových případů koronaviru

© CC BY 2.0 / Herbert Frank / Hradec Králové (Königgrätz)
ČR
Covid-19 v Česku. Co se děje na podzim? (180)

Ve středu v Česku přibylo 14 968 potvrzených případů covidu-19, což je nový nejvyšší nárůst. Právě 15 tisíc včera na tiskové konferenci předpověděl premiér Andrej Babiš. Nemocí aktuálně trpí 124 040 lidí. Celkově tak od začátku epidemie ČR hlásí téměř 209 tisíc nakažených covidem-19.

Během celého minulého týdne se koronavirem celkem nakazilo 56 773 lidí. Dosavadním českým maximem byl nárůst z úterý 21. října, kdy testy odhalily 11 984 nových případů covidu-19 za jediný den.

Ve středu však přibylo 14 968 nakažených, opět tak po víkendu silně roste počet infikovaných. Od počátku pandemie se v ČR nakazilo již 208 915 lidí, z toho se 83 136 nakažených vyléčilo. Nemocí aktuálně trpí rekordních 124 040 nakažených, z nichž se 4 417 pacientů nachází v nemocnicích. V posledních týdnech rychle narůstají počty hospitalizovaných, 657 z nich je v těžkém stavu.

Od začátku října se také zvyšují počty úmrtí s covidem-19, koronavirus tak má na svědomí již 1 739 obětí, nejvíce pacientů zemřelo v pondělí, kdy za jediný den do statistiky přibylo 100 mrtvých.

Podle expertů je nárůst případů výsledkem častějšího a cílenějšího testování. Minulý týden laboratoře prováděly průměrně téměř 30 tisíc testů denně, nejvíce testů bylo provedeno v pátek 16. října – 38 524.

Aktuálně se nemoc nejrychleji šíří na Prostějovsku, kde je evidováno 882 případů na 100 tisíc obyvatel za posledních sedm dnů. Následuje Zlínsko (879). Přes 800 případů na 100 tisíc obyvatel testy odhalily také v okresech Hradec Králové a Plzeň-jih.

Nejlepší epidemická situace je nyní na Chebsku, kde na 100 tisíc obyvatel připadá 266 infikovaných, pod 300 nových případů je také Karvinsko.

Včera v Česku začala platit povinnost nošení roušek i venku na území obcí, jestli je člověk blíže než dva metry k jinému. Nařízení se netýká rodin a lidí při sportu. Roušky jsou povinné i v autě, pokud v něm člověk nejede sám nebo se členy své rodiny.

VIPantipsychopat

Bude hůř. Minimálně do března 2025, kdy má pandemie ustat. Doktoři sdružení v organizaci tento termín uvedli. Celkově bylo v Rockefellerově nadaci uvažováno o 30 miliónů mrtvých.
 
Bodejt by se nevyplnila,když ty testy už ten Covid obsahují a každý otestovaný ten Covid dříve,či později dostane a zavřou ho do karantény.Já se otestovat nenechám,protože Covid nechci.Tohle je všechno příprava na Nový světový řád,ve kterém bude nastolena tvrdá diktatura a omezena svoboda lidí,což se děje už ted,pod rouškou pandemie Covidu. Už v roce 2018 nakoupila EU testy na Covid 19 a jak mohla už tenkrát vědět,že ten Covid bude?Cílem je také zničení malých podnikatelů a ponechání pouze velkých řetězců a zotročení lidí,ti budou moci chodit pouze do práce a domů a roušky budeme už nosit pořád.😣
 
Tak co popírači, už se těšíte na utrpení s následnou kremací?
 
bob
tato veta hovori za vsetko... Nemocí aktuálně trpí rekordních 124 040 nakažených, z nichž se 4 417 pacientů nachází v nemocnicích. V posledních týdnech rychle narůstají počty hospitalizovaných, 657 z nich je v těžkém stavu. cize 120 000 ludom nasli stopy dakych virusov(PCR nema byt pouzivany na zdtravych ludi!!! je to v pribalovom letaku!) zlymi testami, podla statistik za minule roky - v CR imeralo denne priemenre 330 ludi na svk 150 nikto ani nestekol teraz strasia a vytahuju nam tu cisal..ze niekto zomrel no a? ved aj keby tu covid nestrasil tak zomiera cca 330 ludi v cr a 150 v sr denne!!!!!!!! ani pes by nestekol ok tu su pocty akoze pozitivnych od 1.10 do 19.10 3496 3794 2556 1840 3118 4460 5339 5394 8617 4635 3104 4310 8324 9544 9722 11104 8712 5058 8075 woooow ako rastu ze? a teraz po prepocte na konstantu vozrku 10.000 odberov 1463 1606 1681 2369 1760 1940 2229 2153 3108 2565 2699 1957 2637 2744 2796 2870 2976 2943 2631 poobede pustim program ked ziskkam pocet kolko testov vcera urobili ale to bude zase okolo 40.000 cize cca 3750 po prepocte....z 15000 opat sa nebavime o chorych....ale len pozitivne nespravne testovanych z ktorych ako vidno 99.47% & nic nie je..no skuste vypocitat % 657 tazko chorych z 124000 vrajj pozitivnych je prave onych 0.529%
 
ilm557, 657 ma tazsi priebeh - toto nebudem teraz rozoberat(prevazna vacsina je tam koli obavam ze by sa im mohlo pohorsit - nuz po takom medialnom tlaku ani saa nedivim a je to dobre ved nech su tam na pozorovani) ...ale 657 z 124040 je 0.529% ................................... otazka - nezachytil niekto spravu o tom ze tie plucne ventilacie nefunguju dobre ze nicia pluca ? preto sa od leta upusta od napajania na ventilaciu a preferuje podavanie extra kyslika cez masku ....
 
bubák
A zběsilé testování zdravých lidí pokračuje a mrtvých stále méně než loňských toto dobou, bez koronaviru. Drhne to Prymulo. Dokdy?
 
Antonín PytelaŠkoda že Babiš s tou svojí vládní povedenou partičkou nevěštil stejně tak úspěšně i na jaře, když přes odpor odborníků nesmyslně uvolnil některé opatření a naprosto odmítal vzít na vědomí varování o možném podzimním návratu epidemie a to s ještě s nesrovnatelně horšími následky. Místo toho, aby svoji neomluvitelnou a tragickou chybu, která stála již stovky životů uznal, ještě si dovolí tvrdit, že žádnou vinu necítí. Kolik set či tisíc lidí bude muset ještě k vůli tomuto ničím neomluvitelnému hrubému selhání Babišovi vlády umřít ? Dnes na internetu píše profesor, jméno jsem zapomněl, který toto vše odhadl téměř na den naprosto přesně již při první vlně a kterého nikdo z vlády neposlouchal, že se zcela reálně očekávát úmrtnost ke konci listopadu až 1000 lidí za den a ke konci prosince dokonce dvojnásobek, pokud se opatření nerozšíří a nebudou se vymáhat. Tak že jaké jsou ve skutečnosti vyhlídky ? Vládní opatření nejsou dostatečná, počet nakžených je daleko víc, než se předpokládá a nakažení se lavinovitě a nekontrolovatelně šíří. Ekonomiku samozdřejmě zastavit nejde, tak že pohyb osob v dopravních prostředcích, na zastávkjách a provozech se nezmenší. Nařízená opatření nejsou důsledně vymáhána jako v jiných státech. Očkování je v nedohlednu, roušky a rozestupy údajně nefungují, je nedostatek místa pro pacienty v nemocnicích, chybí zdravotnické pomůcky a přístroje a ošetřující perzonál. Respirátory a roušky z nanovláken jsou cenově pro většinu populace nedostupné. Místo toho, aby tyto účinné prostředky ochrany byly poskytnuty rizikovým skupinám zdarma, cpou se nesmyslně peníze do armády a zahraničních misí. Tak že jaké máme asi vyhlídky do budoucna ! Omouvám se za tuto moji úvahu, protože patřím do té nejrizikovější skupiny. Jen jednu větu na závěr. Kde je dnes církev, která dostala neoprávněně od státu miliardy, kde je jejich solidarita a pomoc chudým a potřebným ?
 

V Náhorním Karabachu Ázerbajdžánci znovu zaútočili, propukly těžké boje

Ivan David
20. 10. 2020


Dnes ráno vypukly v jižním Karabachu těžké střety poté, co ázerbájdžánské ozbrojené síly zahájily další silný útok severně od již dobytého města Fuzuli.
Podle nejnovějších zpráv z Karabachu se ázerbájdžánské ozbrojené síly pokusily postoupit severně od Fuzuli a několika dalších míst v regionu, což přimělo arménské jednotky k zapojení do bojů s nepřítelem v linii kontaktu.


Od této chvíle nebyly ázerbájdžánským ministerstvem obrany ani jejich prezidentem Ilhamem Alijevem hlášeny žádné významné pokroky.
V pondělí Alijev oznámil, že ázerbájdžánské ozbrojené síly dobyly několik vesnic poblíž linie kontaktu po sérii střetů s arménskými jednotkami v Karabachu.
Arménské ministerstvo obrany zároveň uvedlo, že jejich síly potlačily ázerbájdžánské útoky poté, co v pondělí ráno zaútočily na jejich pozice.
Podle zprávy je v Ázerbájdžánu rozmístěno 600 tureckých vojáků.

Ruský list Kommersant napsal minulý týden, že podle zprávy citující vojenské a diplomatické zdroje byl pokus o invazi Ázerbájdžánu „záměrně naplánován a vyprovokován Tureckem“.
Podle těchto zdrojů Ankara v posledních měsících aktivně tlačila na Baku, aby zahájilo nepřátelské akce, slibující „komplexní politickou, diplomatickou, zpravodajskou a vojensko-technickou podporu“, jak informovaly noviny.
Podle ruských novin po dokončení společných turecko-ázerbájdžánských vojenských cvičení v červenci a srpnu zůstala na území Ázerbájdžánu významná turecká síla, která údajně převzala roli koordinátora ázerbájdžánské invaze do Arcachu.
Podle zprávy je v Ázerbájdžánu rozmístěno 600 tureckých vojáků, z nichž 200 je klasifikováno jako „pravidelné válečné prapory“.
Ostatní turecké síly:
50 instruktorů v Nakhichevanu (autonomní ázerbájdžánská enkláva oddělená od vlastní Arménie Arcachem a arménskou provincií Syunik).
90 vojenských poradců v hlavním městě Baku odpovědných za koordinaci zaměstnanců.
120 leteckých vedoucích na základně Gabala.
20 pilotů bezpilotních letadel na letišti Daliar.
50 trenérů na letišti Gevlach.
Další:
50 instruktorů ve 4. armádním sboru v Pirikeskulu.
Dalších 20 důstojníků na vojenské základně „Hejdar Alijev“ v Baku.
Podle zprávy také Turecko poskytlo ázerbájdžánské armádě 18 lehkých pěchotních brnění, 10 vozidel a systém odpalování více raket, jakož i celkem 34 letadel (šest letadel, osm vrtulníků a 20 bezpilotních dronů).

Zároveň v období září – říjen byly lety tureckými dopravními letadly (C-130, CN-235, A400M) do Ázerbájdžánu vzdušným prostorem Gruzie na vysoké úrovni, a to navzdory odmítnutí Gruzie.
Řecký ministr zahraničí Nikos Dendias v těchto dnech během své návštěvy Arménie řekl, že Turecko je zdrojem veškerého nepřátelství v regionu. 

Abychom byli zcela anebo aspoň trochu objektivní, tak doplňme, že
1) PašinJan je arménský havloid, který se chce "emancipovat od Rusů ...tak ať si to bez nich trochu vyzkouší, ne?
2) boje se (zatím ) vedou (převážně) na azerbajdžánském území, které Arméni drží posledních 30 let.
3) Rusko má (zatím) stále vliv v Azerbajdžánu a rozhodně se ho nechce zbavovat tím, že by se nekpmpromisně proti němu postavilo

Všechny takovéto spory by se měly řešit diplomatickou cestou. Všechno napovídá tomu, že Turecko má politické i vojenské krytí NATO.

Bohužel jak jsem psal před časem pod velmi optimistickým článkem nějakého ruského komentátora, situace se pro Armény vyvíjí velmi špatně a proti Azerům a Turkům nemají šanci bez pomoci z venčí udržet Karabach. Co je ovšem zvláštní, četl jsem, že Karabach pořád brání jenom místní vojáci a Arménské armáda se tam nepřesunula. Víte o tom někdo něco? Že by obavy z Turecké invaze? Mimochodem Turky považuji za největší nebezpečí současného světa.

Zase ta blbost, jací Turci? Jde o elity a ty zastupuje Erdogan, ten drží kormidlo ten rozhoduje, ten má nějaký manévrovací prostor. Jenže tomu o vlastní národ nejde (sní o nové Osmanské říši ) a "pracuje" na tom, aby se Turecko rozpadlo.
Konflikt vyvolávají pax-americana elity (které vládnou světu, ale již se jim to sype), které mají svoje lidi všude na obou stranách konfliktu (a i u nás jim leze do zadku značná část elit). Svoje lidi mají i v Turecku a řídí i ISIL a tak pod záštitou Erdoganovi blbosti, se tam snaží přesunout neregulérní armádu USA (ISIL).
Ta má za úkol vyvraždit nejdříve obyvatelstvo na Arménském území a pak na Ázerbajdžánském území. Etnika jsou promísené a ani nejde stanovit jejich hranici vesnice s jedním etnikem střídá vesnici s druhým a to hluboko za hranice obou stran.

Zatím se to jeví takhle, ale moc se neozvučuje, že Aliev to ví a brání vstupu ISIL-ovců (jako by Turecka) jak jen může (ale má dost svázané ruce jako pro národní politici u nás).

cit.:"...situace se pro Armény vyvíjí velmi špatně a proti Azerům a Turkům nemají šanci bez pomoci z venčí udržet Karabach."
Když si Arméni zvolili havloida Pašinjana, který leze Západu dopr*ele, tak jim asi nikdo nepomůže ....ostatně stejně jako ani nám:-(
A buďte soudný ....nebezpečnost Turků je čajíček ...v porovnání s Amíkama ...nebo ne???:-)

Pořád se píše o zradě Pašinjana, ale proč by měli Rusové Karabach bránit, i kdyby byla extrémně proruská arménská vláda? Arménie toho nikdy nemůže nabídnout Rusku dost na oplátku. Je to jasné, že válka začala letos protože Turecko už má dost síly a svět se dívá jinam - kovid a volby v USA. Dají se bránit hory, ale v době dalekonosných děl a raket je nemožné ochránit města. A o to Alijevo jde, vypudit civilisty. Arméni přijdou o část území, ale hory udrží do zimy. Potom bude přestávka v bojích. Deepstate může mít nějaký vliv, ale ti muslimové by útočili, i kdyby USA neexistovaly.

 
 
Před volební nocí: Příprava převratu? Očekávejte násilí - je to přece normální! Bažiny si napsaly příručku. Už se s tím ani netají. Zvládne někdo čelit vzpouře? Času je málo. Bude volba Trumpa trestným činem?

Před volební nocí: Příprava převratu? Očekávejte násilí - je to přece normální! Bažiny si napsaly příručku. Už se s tím ani netají. Zvládne někdo čelit vzpouře? Času je málo. Bude volba Trumpa trestným činem?

20. 10. 2020

Tisk článku

Chris Farrell přináší zprávu o tom, jak (se) americký Deep State připravuje (na) povolební chaos v USA, který má za účel smést Trumpa z povrchu zemského bez ohledu na výsledky hlasování

Jak může člověk zajistit, aby byli jeho političtí spojenci ideologicky sladěni a přesně věděli, jak narušit prezidentské volby? A jak přimět "novináře" ve sdělovacích prostředcích a žvanily v sociálních médiích k tomu, aby podporovali plánovaný celostátní revoluční rozvrat? Jednoduše! Stačí vydat zprávu s názvem: "Jak zabránit narušení prezidentských voleb".

V rámci jedné z největších veřejných dezinformačních kampaní v americké historii vydala levice a její spojenci z řad NeverTrumper (Trumpa nikdy, pod bojovým označením "Transition Integrity Project" – TIP) v srpnu 2020 dvaadvacetistránkovou zprávu "válečných her" (jejich vlastní název), obsahující čtyři scénáře povolební krize: 1. Rozhodné vítězství Trumpa; 2. Rozhodné vítězství Bidena; 3. Těsné vítězství Bidena; 4. Delší období povolební nejistoty. Všechny čtyři scénáře TIP vedou k pouličnímu násilí a politickému patu.

Spiknutí bažin

Mezi organizátory a vedoucí členy TIP patří profesorka práv Georgetownské univerzity Rosa Brooks, Nils Gilman z "nezávislého" kalifornského Berggruen Institute a John Podesta, dlouholetá převodová páka politické dynastie Clintonových. Mezi nominálně republikánské členy skupiny patří bývalý předseda Republikánského celostátního výboru Michael Steele, novinář David Frum a významný neokonzervativní komentátor Bill Kristol.

Zveřejnění zprávy TIP je součástí strategie informační války, která má revoluční politické cíle. Tato strategie je propracovaná a mnohostranná. Dokument TIP mimo jiné:

  • Sjednocuje narativy ve zpravodajství médií a sociálních médií;
  • Racionalizuje "nekonvenční strategie" pro vytváření maximálního zmatku a nepokojů po "nepříznivých" volebních výsledcích;
  • Připisuje prezidentu Trumpovi a lidem, kteří jej volí, nezákonné a trestné jednání;
  • Kooptuje (již i tak politicky solidární) federální byrokracii ve Washingtonu, D.C., aby podpořila strategii TIP z ústředí každého oddělení a agentury výkonné moci;
  • Spoléhá (správně) na nízkou informovanost a zanedbatelnou odezvu politické pravice proti programu TIP.

Je možné, že vedení americké levice spolu se svými Never Trumper (Trumpa nikdy) spojenci samo sebe přesvědčuje k obhajobě a podpoře pouličního násilí v reakci na výsledek prezidentské volby?

Odpověď je ano.

Čtěte ZDE: Černý scénář po volbách: Občanská válka podle Sorose. Po zuby ozbrojení Američané proti sobě. Výzvy k puči z West Pointu. Vzniká Deep Army? Falešná hra Bažin. Krveprolití bude všudypřítomné. A to nejen v USA

Dokonalá organizace

V úvodním odstavci své "nadstranické" zprávy TIP uvádí: "Podle nás budou listopadové volby s vysokou pravděpodobností provázeny chaotickou právní a politickou situací." Zvláště když se TIP podaří uskutečnit své politické cíle.

Alternativa k jednomu ze scénářů válečných her vyústila v to, že se TIPsteři zasazovali o odtržení Washingtonu, Oregonu a Kalifornie. Ztratila snad Demokratická strana svůj smysl pro historickou ironii? Odtržení kvůli volbám? Už zase?

Největší ironií zprávy TIP je všudypřítomné používání "projekce" při formování různých tvrzení proti prezidentu Trumpovi (a jeho podporovatelům) jako prostředku k ospravedlnění "neregulérních" plánů levice na narušení volebního procesu.

Projekce jako politický trik není ničím novým. Americká levice se ji nikdy neobtěžovala skrývat nebo maskovat, ani jí nepřipadalo žádoucí, aby to dělala.

Skrytou částí tohoto projekčního triku je samozřejmě financování a organizační zapojení. Kdo platí náklady TIP, jeho členy a jeho přidružené organizace? Jde o vysoce organizovanou sofistikovanou operaci, kterou řídí kariérní političtí činitelé. Nikdo z nich nedělá nic zadarmo, takže někdo (nebo nějaká společnost) musí tyto náklady financovat. Kdopak to asi je?

Za všechno může Trump

Zpráva TIP je sama o sobě uplatněním politické moci. Zpravodajské politické informace a veřejné politické strategie se prostřednictvím činnosti TIP slučují. Tato syntéza je ukázkou skutečné politické moci a je realizována v sepsaném plánu, který uvažuje o pouličním násilí jako o nástroji ovlivnění výsledku amerických prezidentských voleb. Politickou moc, jejímž zdrojem jsou dokumenty, jako je zpráva TIP, lze použít k přesvědčování (prostřednictvím zpráv a sociálních médií), indoktrinaci (aktivistů a dalších "pravých věřících"). Zpráva TIP obyvatelstvu USA tvrdí, že hrozba teroru a pouličního násilí je "normální" a "očekávaný" povolební výsledek.

Zde je ukázka toho, jak se zprávy a narativy sociálních médií navzájem podporují. V příštích týdnech uvidíte, uslyšíte a přečtete si následující: "Ano, po volbách očekávejte násilí, protože je to teď normální. Donutil nás k tomu Trump. Přinutil nás, abychom zabránili jeho volebnímu vítězství, protože se na tradiční volební systém už nelze spolehnout. Proto jsme museli zveřejnit naši zprávu, abychom se mohli pořádně zorganizovat. Obama slíbil 'zásadní transformaci' USA a teď, o několik let později – ji konečně provedeme."

Jak to vypadá s povědomím a připraveností politické pravice čelit TIP a ostatním levičákům a jejich plánům na narušení listopadových prezidentských voleb? Nevypadá to vůbec dobře. A času je velice málo. Hrozba levicového násilí a narušení prezidentských voleb je velmi reálná. To, jak na tuto hrozbu zareagujeme, bude pro USA rozhodující.

Zdroj.

 
SEVERNÁ KÓREA STÁLE POSILUJE OBRANU AJ KEĎ TAM UŽ SKORO VŠETCI POMRELI HLADOM...
Vojenská přehlídka u příležitosti 75. výročí založení Korejské strany pracujících

TOP 5 smrtících nových produktů KLDR. Vážný signál pro „americké loutky“

© REUTERS / KCNA
Názory

Síla severokorejského vojensko-průmyslového komplexu v posledních desetiletích významně vzrostla. Není to tak dávno, co předvedli projekt nového hlavního tanku i největší mezikontinentální rakety v historii země. Přišly vhod i zkušenosti sovětského a ruského obranného průmyslu.

10. října 2020 se v Pchjongjangu, hlavním městě Severní Koreje, konala vojenská přehlídka u příležitosti 75. výročí založení Korejské strany pracujících. Byla to pravděpodobně největší noční show představující mnoho nejnovější severokorejské vojenské techniky. Pro podrobnější analýzu jsme se rozhodli vybrat TOP 5 nových produktů severokorejského obranného průmyslu, které jsme viděli na fotografiích Korejské ústřední telegrafní agentury.

1 / 8
© REUTERS / KCNA
Vojenská přehlídka u příležitosti 75. výročí založení Korejské strany pracujících

 

Severokorejci se inspirovali ruskou Armatou?

5. místo:

Nový hlavní tank. Jeho konstrukce napovídá o vlivu jak amerického Abramse, tak ruské Armaty. Samozřejmě, zatím není jasné, v jaké fázi je vývoj nového obrněného vozidla, které ještě nemá ani název. Možná jsou na přehlídce předváděny prototypy nebo makety, nebo se může jednat o tanky z první vojenské šarže, které již prošly testy.

Nový tank je pravděpodobně vybaven novým nebo znatelně aktualizovaným dělem s termopláštěm, který zajišťuje lepší chlazení hlavně děla. Tank zjevně zesílil pancíř, a to jak ze stran, tak po obvodu trupu, stejně tak střechu věže tanku. Nový produkt severokorejského obranného průmyslu je vybaven komplexem aktivní ochrany -  obrázky jasně ukazují malé radary a odpalovací zařízení tohoto komplexu po stranách věže. Tank nese dvě odpalovací zařízení protitankových řízených střel – pravděpodobně se zde předpokládá použití severokorejské rakety, která je obdobou ruského přenosného protitankového raketového systému typu Kornet. Tank je vybaven novým zaměřovacím zařízením a speciálními senzory, které pomáhají zabránit zasažení protitankovou raketou.

Vojenská přehlídka u příležitosti 75. výročí založení Korejské strany pracujících
© AFP 2020 / KCNA VIA KNS
Vojenská přehlídka u příležitosti 75. výročí založení Korejské strany pracujících

Modernizován byl také podvozek - 7 válců jako u Armaty a nové pásy s měkkými gumovými „botami“ pro pohyb po asfaltovém povrchu moderních silnic. Bylo by samozřejmě zajímavé vidět nový tank v jeho hlavním prostředí - v polních podmínkách a v členitém terénu. A je třeba připomenout, že KLDR má silnou pozemní armádu vytvořenou podle sovětské tradice, což znamená, že tankům je přidělena nejdůležitější role v případě možného konfliktu s Jižní Koreou.

Varování pro Jižní Koreu

4. místo:

Druh nových raketometů s více odpalovacími zařízeními. Na přehlídce bylo předvedeno hned několik typů odpalovacích zařízení velkého kalibru, svým určením podobných ruským systémům typu Uragan a Smerč. Po předních raketových zemích se s rozvojem chemických technologií v KLDR objevily nové značky tuhého paliva se zvýšeným uvolňováním energie. To ovlivnilo zrychlení vývoje raketové technologie v zemi - objevily se nové taktické (do 100 kilometrů) a operativně-taktické střely (do 300 km), začaly vznikat rakety na tuhá paliva pro ponorky, objevily se raketomety s dlouhým dosahem.

vojenská přehlídka u příležitosti 75. výročí založení Korejské strany pracujících
© AFP 2020 / KCNA VIA KNS
Vojenská přehlídka u příležitosti 75. výročí založení Korejské strany pracujících

Je ukázáno několik typů odpalovacích zařízení s raketami ráže 300-430 mm s odhadovaným dosahem až 250 km a mimořádně velká taktická raketa KN-25 s průměrem trupu 600 mm a doletem až 380 km, což je pro salvové systémy unikátní. Přinejmenším se jedná o hodnocení nezávislých odborníků.

Některá z odpalovacích zařízení jsme již viděli během testů nových raket v roce 2019. Z hlediska svých schopností se KN-25 stává nejúčinnější raketou s dosahem až 400 km, s vyšší přesností než rakety typu SCUD, které dříve tvořily základ operačně-taktických raketových systémů armády KLDR. V podmínkách konfliktu mezi oběma Korejemi umožňují rakety s dosahem až 400 km střílet na téměř jakýkoliv cíl v jižní části Korejského poloostrova. A nyní by přesnost nových raket měla být výrazně vyšší než u starých raket SCUD, což jim umožňuje zasáhnout poměrně širokou škálu cílů, a to i při zmenšené velikosti a lehčí bojové hlavici. Nelze také zapomínat, že raketomety jsou obvykle používány masivně - celými bateriemi nebo pluky, což znamená, že mohou velmi účinně zničit jakékoli ploché cíle - stanoviště vojsk, města, přístavy, letiště atd.

Dvouraketová salva s jadernou hlavicí

3. místo:

Severokorejské Iskandery a MGM-140 ATACMS. Pchjongjangu se podařily poměrně moderní a špičkové raketové systémy. Jedná se o raketové systémy krátkého dosahu KN-23 a KN-24, které byly v odborné veřejnosti nazvány „korejský Iskander“ a „korejský ATACMS“ kvůli podobnému vzhledu a funkčnosti.  

Jedná se o rakety většího kalibru než supersilné střely raketometů. Mají dosah 450-600 km a mohou nést náklad o hmotnosti až 500 kg. Tento typ střely má relativně vysokou přesnost (až 100 metrů) a může nést jadernou hlavici. Samozřejmě je velká otázka, zda je KLDR, která se stala jadernou mocností teprve nedávno, schopna vyrobit dostatečné množství hlavic k vyzbrojení nejen strategických raket, ale také raket krátkého doletu. Na druhou stranu dokonce i pouze několik z těchto raket s jadernou výbavou může jakékoliv zemi způsobit obrovské škody. Tyto střely byly předvedeny na přehlídce na dvou typech odpalovacích zařízení - kolových a pásových. Všechny tyto raketové systémy nesou dvě rakety -předpokládá se, že dvouraketová salva i při tak dlouhém doletu a nehledě na určitý rozptyl raket zajistí zaručené zničení cíle.

vojenská přehlídka u příležitosti 75. výročí založení Korejské strany pracujících
© REUTERS / KCNA
Vojenská přehlídka u příležitosti 75. výročí založení Korejské strany pracujících

KLDR má málo jaderných ponorek

2. místo:

Raketa pro ponorky Pukkuksong-4. Raketa je zjevně vylepšenou a modernizovanou verzí rakety Pukkuksong-3, jejíž testování jsme viděli v roce 2019. Její odhadovaný dosah je 1900 km. Její nová verze má pravděpodobně téměř stejný dosah, ale nejsou vyloučena ani zdokonalení - například komplex prostředků k překonání protiraketové obrany nebo schopnost nést několik hlavic. Tyto rakety ještě nebyly testovány.

V každém případě je třeba uvést, že úspěchy KLDR ve vytváření raket na tuhá paliva pro ponorky a ve zvládnutí technologie startu pod vodou jsou velmi značné, ale bez ponorek s jadernými raketami bude obtížné tyto úspěchy v plné míře uplatnit. KLDR nyní může stavět pouze nejaderné ponorky s relativně malou autonomií, ale moderní protiponorková obrana bude tyto lodě dostatečně efektivně nacházet a ničit. Proto může být dosažení hlavního cíle takového raketového systému, to znamená způsobení nevyhnutelného úderu na území zámořského nepřítele, ohroženo. Možná nás v této oblasti v následujících letech čekají nějaké severokorejské novinky.

Jak Moskva „pomohla“ KLDR s Hwasong-16

A nakonec 1. místo:

Raketa Hwasong-16 je nejnovější a největší v historii severokorejské raketové techniky. Tato mezikontinentální raketa, kterou někteří odborníci se smyslem pro černý humor nazvali Corona-Intercontinental Ballistic Missile, se stala senzací finálního čísla přehlídkových programů. Dostatečně silná raketa o hmotnosti 80 až 120 tun (podle různých odhadů) se pohybuje na největším mobilním transportéru na světě s 11 kolovými nápravami.

Co můžeme v této chvíli říci o nové raketě? Jsou v ní použity technologie raket na kapalný pohon, podobné sovětským technologiím ze 60. let. Moskva aktivně pomáhala severokorejským komunistickým bratrům rozvíjet jejich vojensko-průmyslový komplex, a to i předáváním raket, a poté se s Pchjongjangem začali dělit o zbraně kolegové z Egypta a Sýrie.

Kromě toho je pravděpodobné, že severokorejští soudruzi získali určité základy v oblasti raketové technologie pomocí vojensko-technické rozvědky. Není vyloučeno, že něco „uniklo“ do KLDR kvůli chaosu a zmatku, který panoval v ruském vojensko-průmyslovém komplexu v 90. letech.

Ať je to jakkoli, KLDR dokázala vytvořit vlastní mezikontinentální raketu Hwasong-15 a nyní ukazuje světu ještě dokonalejší systém.

Byla předvedena dvoustupňová raketa o délce nejméně 25 metrů s průměrem prvního stupně téměř 2,8 metru. Na druhém stupni je instalována poměrně objemná raketová hlavice, která téměř jistě unese několik individuálních bojových hlavic.

Předpokládá se, že první stupeň nové rakety je obdobou prvního stupně perspektivní vesmírné nosné rakety Unha-X. Zkoušky této rakety dosud nebyly provedeny a možná bude trvat ještě několik měsíců, než se raketa stane skutečným létajícím vzorem, ale samotné objevení se takové rakety svědčí o stále probíhajícím hledání nejúčinnější reakce KLDR na světový imperialismus.

Všechny přehlídky v KLDR v minulém desetiletí byly považovány za prezentační platformu pro nové raketové technologie. Ne všechny modely techniky jsou poté realizovány ve skutečných bojových systémech, ale to nám nebrání s jistotou tvrdit, že úspěchy vojensko-průmyslového komplexu KLDR jsou zcela reálné a že vojenská síla severokorejské armády za poslední desetiletí významně vzrostla. A je naprosto nezbytné, aby si to uvědomily nejen USA, ale hlavně ti, kteří jsou v Pchjongjangu považováni za „americké loutky“.

Jsou to stare šroty, ktere by šlo za jeden den zničit.
 
aragonit
POŠLITE TAM JOŽKA TEN TO TAM SPACIFIKUJE CAKUMPRASK! 
Však flintu už má nech ide...:-)

masunta

KLDR má kvalitní vzdělávání odborníků, masivní dlouho budovaná pracoviště vývojová i výrobní a mnoho kvalifikovaných odborníků. Válečný průmysl. To jí zaručeně zaručuje zaručený vývoj a kvalitu zbraní vůbec.
 

SANKCIE NA VŠETKY OBSLUŽNÉ LODE OKOLO POKLÁDKY VRÁTANE ZÁCHRANÁROV
Stavba plynovodu Nord Stream 2

USA rozšíří sankce proti Nord Stream 2

© REUTERS / Hannibal Hanschke
Svět

Podle aktualizovaného vysvětlení sankcí zveřejněného v úterý na webových stránkách Ministerstva zahraničních věcí USA se americké sankce vůči společnosti Nord Stream 2 rozšířily na firmy, které poskytují služby nebo finanční prostředky k modernizaci nebo instalaci zařízení na lodích pro pokládku plynovodu.

„Takové činnosti podléhající sankcím ... mohou zahrnovat mimo jiné poskytování služeb nebo kapacit k modernizaci nebo instalaci vybavení pro tyto lodě nebo k financování modernizace nebo instalace vybavení pro tyto lodě,“ uvádí se v dokumentu.

Jak uvedla agentura Bloomberg, ruská loď Akademik Čerskij, určená k pokládce potrubí, musí být nově vybavena, aby splnila úkoly spojené s dokončením projektu.

Dříve se uvádělo, že loď Akademik Čerskij a další plavidla se nacházejí naproti Kurské kose poblíž Kaliningradu.

Zásobovací loď Finval se přiblížila k lodi Akademik Čerskij, která má pokládat potrubí Nord Stream 2, a přešla do testovacího režimu, zatímco samotný Čerskij se nachází v režimu omezené manévrovatelnosti.

Nedaleko od lodě Akademik Čerskij stojí také dodavatelské lodě Baltský výzkumník a Umka Námořní záchranné služby, které se dříve účastnily prací na Nord Stream 2. Kromě toho se poblíž Kaliningradu stále nacházejí plavidla Ivan Sidorenko a Ostap Šeremet, která mohou být také zapojena do projektu.

Jak to chápu zmrdi uvalí sankce i na pěstitelé rýže, bo něco ty posádky jíst musí. Už to není ani směšné, divné je, že EU je ještě neposlala do prdele, tedy tam, kam plným právem patří...
 
Jen tak dál.
 
aragonit
Jožko myslím že už nie je čo sankcionovať na tých lodiach:-) Už len tam poslať ponorky a tie lode potopiť inak dostavbe nezabránia 

A víte co? "Milí usraelité jděte už do prdele!" Jste trapní debilové a celý Svět na vás sere!!!
 
Pacovský
Americký zločinecký státní terorismus v praxi. Však na ně také dojde.
 
janozpolany
...Nordstream bude dokoncen,pres snahy usraelskych zidozmrdu a marne blekotani mistnich dutohlavych debilku.Sankcemi jen ukazuji sionzmrdi svetu svoji stupiditu a bezohlednost.Budou izolovani Ruskem a Cinou a pujdou tam,kam patri,na veky do predele..
 
Plnou hubu maji US demokracie a jsou to moralni hovada co skodi svetu.Hlavne kupovat US srot.
 
Roman PavlikSankce na výzkumáky co pracovali na vakcíně, sankce na ekologii. Jó pane to je demokracie dle SS.
 
 
Robert Fico

„Ti proameričtí zrádci mě prostě nasr*li!” Fico od plic okomentoval skutek Pellegriniho party. To se nedělá, řekl

© Sputnik / Maxim Blinov
Politika
Získat krátkou URL
111204
Sledujte nás na

Předseda Směru-SD Robert Fico si během vystoupení na Rádiu Expres dovolil vyslovit svůj vztah vůči členům strany Hlas–sociální demokracie v čele s Peterem Pellegrinim. Uvedl, že jeho bývalí kolegové ho pořádně naštvali a označil je za zrádce. Zdůraznil také, že strana Pellegriniho bude výrazně proamerická. Budoucí spolupráci s nimi však nevylučuje.

Včerejší rozhovor bývalého slovenského premiéra Roberta Fica na Rádiu Expres odkryl detaily rozkolu ve Směru-SD, v jehož důsledku jedenáct poslanců v čele s Peterem Pellegrinim letos opustilo tuto stranu a založili nové politické uskupení Hlas-sociální demokracie. Fico si v této věci včera servítky nebral a rovnou označil své bývalé stranické kolegy za zrádce. Upozornil předem, že v této souvislosti bude využívat expresivní výrazy, ten postup Pellegriniho a jeho stoupenců, jako například Petera Žigy či Richarda Raši, byl totiž pro Fica velkým zklamáním.

„Já to pojmenuju velmi přesně, můžu si to dovolit. Jediné, čeho dosáhli je, a použiji expresivní výraz, prostě mě nasr*ali,” začal Fico poměrně tvrdě. „Toto se prostě nedělá. Nezachovali se, jak se měli zachovat, byla jasná nabídka na stole, která spočívala v tom, že Pellegrini bude předsedou strany, já budu šéfem speciální politické nadace, která bude kontrolovat orientaci strany,” dodal slovenský politik.
Nicméně Robert Fico dal jasně najevo, že nepovažuje Hlas za své politické soupeře. Podle něj mají společného soupeře a těmi jsou členové současné koaliční vlády. Nevyloučil ani možnou těsnou spolupráci či politické partnerství s Pellegrinim v budoucnu, o tom však chce uvažovat až po příštích parlamentních volbách. Zdůraznil přitom i důležitý rozdíl mezi Směrem a Hlasem. Fico si je totiž jistý, že Hlas se podstatně liší od Směru v otázce zahraniční politiky a navíc ideologicky.
„Mezi námi a stranou Pellegriniho je velký rozdíl. Strana Petera Pellegriniho bude velmi jasně proamericky orientovaná, což v našem případě není pravda. Jeho strana bude víc liberálně orientovaná,” prohlásil Fico.

Má pravdu.
 
Vy kurvy ruske ojebavacske. Fico je kokot, ale toto nikdy nepovedal a este vytvorite citaciu: „Ti proameričtí zrádci mě prostě nasr*li!”

dudvah

ramzan, ty prijebaný zasyflený kokot.. Čomu sa čuduješ? Čo nevidíš kam ženie Satan spoza Veľkej mláky Európu? Skurvený odpad, pôjdeš do prvej línie, tam to Rusákom ukážeš..

nadpisy

Nie som Ficov volič, ale naprostý súhlas ! Pelegríny úplne rozbil výsledky volieb 2020. Volič ĽSNS.
 
PENTAGON MUSÍ BYŤ V KAŽDOM KÚTE SVETA LEBO AMERICKÉ NÁRODNÉ A EKONOMIVKÉ ZÁUJMY

Američtí vojáci v Německu

Pentagon chce stále držet mechanizovanou brigádu u hranic Ruska

© Foto : Public domain / Yvonne Najera
Svět

Washington zkoumá možnost přítomnosti mechanizované brigády u hranic Ruska nikoli na rotačním, ale na stálém základě, prohlásil ministr obrany USA Mark Esper.

Výchozím bodem se stalo podepsání dohody o obranné spolupráci s Polskem a také nedávné schůzky s ministry obrany Rumunska a Bulharska.

„Existuje reálná možnost zachovat 2. jízdní brigádu na předním kraji v některé z těchto zemí na dlouhodobém základě,“ zdůraznil Esper.

V červenci bylo oznámeno stažení části amerických vojsk z Německa s následujícím rozmístěním v jiných evropských zemích. V Pentagonu prohlásili, že se uvažuje o jejich dislokaci východněji, blíž k ruským hranicím.

Esper včera oznámil také dvě iniciativy zaměřené na zadržování Ruska a Číny.

Ve svém projevu ve Washingtonu Esper řekl, že první iniciativa se bude týkat upevňování spojeneckých vztahů a druhá modernizace obchodu se zbraněmi.

USA mají podle jeho názoru konkurovat obrannému průmyslu ČLR a Ruska a „nedovolit, aby dostávaly podíly na trhu“ ve třetích zemích. Esper prohlásil, že ruské a čínské státní společnosti reagují často na požadavky konzumentů rychleji než americké.

„Podle toho, jak pracují Peking a Moskva na rozšiřování svého podílu na trhu se zbraněmi, lákají jiné země do svých bezpečnostních sítí, maří úsilí USA na rozvoj vlastních vztahů (s partnery) a komplikují budoucí operativní možnosti (pro USA),“ prohlásil Esper.
Slíbil, že zformuluje strategičtější“ přístup Pentagonu ke spolupráci s americkými výrobci zbraní.

Jojo to zcela jistě přispěje k míru a klidu v oblasti, když jim opět stojí Wehrmacht na hranicích. Zcela jistě nebudou nervózní neboť NATO v životě na nikoho nezaútočilo. To si fakt dělají z lidí prdel...
Rusové, pouvažujte, jestli by jste si nevzali zpátky Aljašku, co?
 
US merimack
Jsem zvědavý co zde o tom napíše provokatér "Jožko"
 
Výborně jen tak dále:) Rusku je třeba jasně ukazovat že Pobaltí už nikdy nebude pod jejich vlivem.
 
Pavel Hančík, Ono na těch hranicích je hlavně více než 300 000 ruských vojáků, to je podle oblastí 2-3x víc než na západní straně, to nijak ke klidu nepřispívá...
 
aragonit
Rusko má armádu na svojich hraniciach no USA sa tisnú do EU mimo svoj štát. Ruská armáda bez problémov stiahla z Európy svoje vojská a hneď ich nahradzujú Americké vojská? Amerika nemá právo kvôli svojim ekonomickým a národným záujmom okupovať celý svet. USA vojská sú okupačnými vojskami.
 
adonis vernalis
Jediné správné rozhodnutí je třeba držet ruskou hordu pod kontrolou a sledovat. Až se Rusko rozpadne na malé suveréní nezávislé a demokratické státy tak vy tady všichni dokvičíte za vlastizradu a ty taky alčere,vím,že tady píšeš pod jinými jmény.
 
aragonit
Nuž asi teba treba držať nakrátko preto že ako vidieť na tvojich písačkách rád by si zabíjal ludí za vlastizradu. Za vlastizradu Ameriky tej ríše zla násilia a bordelu?

pacovský

USA jsou říší zla a jedinou možností, jak otupit jejich drzou rozpínavost, je vyvvíjet takové druhy zbraní, aby se svět stal relativně co nejmenším ve smyslu v co nejkratším čase zasažení amerického území ničivými údery. Pokud Američané budou vidět, že žádné kroky arogantní zvůle ve smyslu nějakého zadržování nemají smysl, ale pouze rovnocenné jednání s Ruskem a i Čínou, potom se zákonitě změní i jejich agresivní chování. Musí se jim dát jasně najevo, že v případě zahájení války proti Rusku budou jednoznačně žničeni. A dnes již prostředky na zničení území USA jsou na straně Ruska plně k dispozici.
 
ISLAMISTI VRAŽDIA PO CELEJ ZÁPADNEJ EURÓPE

Německá policie

Podezřelý z útoku v Drážďanech může být islamista

© REUTERS / Fabian Bimmer
Svět

Za smrtelným útokem na turisty v Drážďanech mohl stát radikální islamista. Ve středu o tom informoval deník Spiegel. Policie podezřívá Syřana.

K útoku došlo před dvěma týdny v Drážďanech. Pachatel zaútočil nožem na turisty. Jeden z nich byl smrtelně zraněn, druhého útočník vážně zranil. Vyšetřovatelé zadrželi podezřelého v úterý večer. Podle zdrojů Spiegelu ho saské úřady vedou jako nebezpečného extrémistu. Policie ho označovala za hrozbu.

Jedná se o 20letého Syřana. Podle deníku Bild, na který se odvolává portál DW, byly na zbrani, kterou vyšetřovatelé našli nedaleko místa činu, nalezeny vzorky DNA podezřelého. DNA pachatele již byla známá německým úřadům.

Podezřelý Syřan byl zadržen nedaleko místa útoku. V Německu pobýval od roku 2015 a byl mu odmítnut azyl.

Spiegel dále tvrdí, že Syřan byl v minulosti odsouzen k více než dvouletému trestu vězení kvůli podněcování k násilnému činu. K tomu soud shledal dokázaným, že Syřan rekrutoval nové členy pro teroristickou organizaci Islámský stát*. Sám se stal přívržencem Islámského státu v létě 2017. Během svého pobytu ve vězení se ještě více zradikalizoval.

Přesný motiv vyšetřovatelé zatím nesdělili. Terčem útoku byly dvě osoby ze Severního Porýní-Vestfálska. 55letý muž svým zraněním v nemocnici podlehl. Další 53letá osoba navzdory vážným zraněním přežila.

Roman PavlikNo, to je hrozné, furt na ně něco mají, furt se hází špína. Už se těším až do lidí vjede nějaký frustrovaný budhista, nebo někomu uřízne hlavu pomatený křesťan, nebo druid.
Mango

Chcete si zlepšit svůj zrak, pokožku a srdce? Tohle je ovoce, které byste v takovém případě měli jíst

© Foto : Pixabay, candoyi
Svět

Indie produkuje téměř polovinu spotřebovaného manga na světě a považuje je za posvátné ovoce. Jaké jsou jeho výhody?

Ájurvédská medicína praktikovaná v Indii využívá užitečné vlastnosti nejen samotné dužiny plodu, ale i všech ostatních jeho částí včetně slupky a lístků. Všechny části manga totiž obsahují mnoho vitamínů a minerálů, z nichž některé slouží například mimo jiné i ke zlepšování zraku.

„Mezi jeho přínosy patří zlepšení zdravotního stavu očí. Jde o to, že mango obsahuje zeaxantin a některé antioxidanty, které zabraňují makulární degeneraci, což je hlavní příčina slepoty u starších lidí,“ vysvětluje Agustin Molins, odborník na výživu a diety.
Kromě toho toto ovoce zabraňuje zácpě a zlepšuje střevní funkce díky vysokému obsahu vlákniny, jako v podstatě většina ovoce a zeleniny.

Dr. Molins také poukazuje na to, že mango je dobrým zdrojem karotenoidů, terpenoidů a polyfenolů, což jsou látky schopné předcházet některým typům rakoviny. Betakaroteny zase pomáhají bojovat proti volným radikálům, které způsobují srdeční problémy.

Kromě toho mango obsahuje vitamin A a chrání před pocitem suchých očí, svěděním atd. Pouhých 200 gramů dužniny téměř pokrývá denní potřebu vitamínů A a C pro dospělou osobu a kromě mnoha dalších výhod slouží například i k léčbě akné. Podobně tak i extrakt z mangové kůry poskytuje aktivní složky pro ochranu pokožky.

Kontraindikace

Mango se nedoporučuje diabetikům kvůli vysokému obsahu cukru.

„Pro zdravé lidi to však není špatné, protože dužnina je velmi bohatá na vlákninu, takže šťáva se vstřebává velmi pomalu a nevytváří významné vrcholy hladiny glukózy v krvi,“ říká Molins.

Ovoce má vysoký obsah draslíku, proto není vhodné pro lidi s poruchou funkce ledvin. Těmto lidem lékař doporučuje malé dávky manga, asi 100 gramů denně v salátech, ale ne více.

 

 

 

 

 

 

1 komentár:

  1. Pozornost

    Jsem MR.BOGGITEL LLC, konzultant pro zahájení podnikání a investice, pracuji s NEW USA FUNDING VENTURE, soukromými investory / věřiteli, LLC, rizikovými fondy, investičními společnostmi a dalšími zdroji financování, které soukromě hledají příležitosti k investování svých prostředků do Životaschopné podnikání, jako například * financování nemovitostí, * ropné a plynárenské společnosti, * bioenergie, * automobilové / letecké společnosti, * výrobní odvětví atd., Což může generovat dobrou návratnost zisku jejich portfolia soukromých investic. Pokud máte projekty nebo příležitosti nebo znáte někoho / spolupracovníka, který má životaschopný projekt, který potřebuje financování, kontaktujte mě na tomto e-mailu: newusafinancialfunding@gmail.com

    * Zahájení franšízy * Obchodní akvizice * Obchodní expanze
    * Kapitál / infrastrukturní projekt * Nákup komerčních nemovitostí
    * Realizace smlouvy * Financování obchodu

    Doufáme, že s vámi budeme mít dobré obchodní vztahy. Jsme certifikovaní, důvěryhodní, spolehliví, efektivní, rychlí a dynamičtí. Pokud máte platný podnik, investici nebo projekt, který chcete financovat, poskytněte nám prosím obchodní plán, shrnutí, finanční informace atd. Pro posouzení a kontrolu. Pro obchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat a v případě zájmu nás kontaktujte na e-mailu: newusafinancialfunding@gmail.com
    __________________________________
    E-mail: newusafinancialfunding@gmail.com
    Web: newusafunding.com
    Řekněte: +1 (260) 475-9549
    © Všechna práva vyhrazena
    Krabice 364 E HLAVNÍ SV
    # 415 MIDDLETOWN
    DE 19709.

    OdpovedaťOdstrániť

      SOMIENKOVÉ NAŠE ŽENY A DEVY V ARAGONITE           Alžbetke sa podaril takýto parádny záber. Stalagnát v strede chodby je pozvánkou do...