piatok 29. januára 2021

 

"TERORISTICKÝ" ÚTOK NA HEDGEOVÝ FOND KTORÝ FINANCOVAL VOLEBNÚ KAMPAŇ JOE BIDENA !!
 
A HNOJ AMERICKEJ DEMOKRACIE VYPLÁVAL NA POVRCH:-)
 
Jakmile si větší skupina ľudí dovolí hromadným nákupem akcii zachránit padající firmu a tím přivedou na pokraj krachu hedgeový fond, potom je zle a musí se vyšetřovat, jestli nešlo o terorismus, jestli někdo úmyslně nechtěl potopit Melvin Capital. Řev a jekot z Wall Street je tak obrovský, že je jasné, že Qanonu se povedlo přivést na pokraj krachu fond, ve kterém mají investiční pozice vysoce postavené osoby Deep State. 
 
KTO NAPLÁNOVAL TÚTO KRÍZU? ZLATÝ PÁD PRE BOHÁČOV A ŠPEKULANTOV A ÚPADOK A SMRŤ PRE NÁS OBYČAJNÝCH ĽUDÍ?

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

Senátor Alexej Puškov na svojom Telegram-kanáli komentoval správy médií o zvýšení kapitálu amerických miliardárov počas tzv. „lockdownu“.

 Asi 660 miliardárov v USA zvýšilo dokopy čisté imanie o 1,1 bilióna dolárov od marca 2020, keď začala celoplošná karanténa. Vďaka tomu sa ich celkové čisté imanie zvýšilo za necelý rok o takmer 40%.„A túto brutálnu schéma sveta — a jej brutalita je zrejmá, USA vnucujú ľudstvu pod rúškom „demokracie“ a „liberálneho svetového poriadku“! Absolutistické monarchie, prisámbohu, boli oveľa čestnejšie,“ napísal Puškov.  
 
 
Jen Tak

A teď to bude jak v roce 2007, když padla Fannie Mae a Lehman Brothers. začíná sešup a tohle je výstřel z aurory…

ManfrediGipsy

To, že padne pár hedge fondu nic neznamená, to burzu neohrozí. Ale pád dřív či později příjde. Krize přichází a odchází. Žádná krize netrvá věčně. Pak to zas pojede nanovo 😂. Je třeba se na to divát jako na šanci, jsou to brutální výprodeje. Chce to dobře odhadnout a mít volnou marži. Pak je to zlatý pád 😂

pzv

Ďalšia kapitola v rámci ságy “občania verzus Wallstreet”

(najnovší článok navrchu)

—-

Straty hedžových fondov dosiahli až 19 mld dolárov. Robinhood zastavil obchodovanie až pre 50 ďalších spoločností a čelí žalobám. Facebook a Google už pribehli na pomoc

Washington 31. januára 2021

https://www.hlavnespravy.sk/straty-hedzovych-fondov-dosiahli-az-19-mld-dolarov-robinhood-zastavil-obchodovanie-az-pre-50-dalsich-spolocnosti-a-celi-zalobam-facebook-a-google-uz-pribehli-na-pomoc/2423062

(v článku je informácia, že facebook a google sa pridal na stranu wallstreetu v boji proti drobným investorom a masívne ruší diskusné skupiny, ktoré sa koordinovali s úmyslom cielených nákupov)

Ako „domáci teroristi“ zlikvidovali hedžovýfond. Zasahovať musel FED a porušiť pravidlá burzy. Zarábať nemôže hocikto, len vyvolení

Bratislava 30. januára 2021

https://www.hlavnespravy.sk/ako-domaci-teroristi-zlikvidovali-hedzovyfond-zasahovat-musel-fed-a-porusit-pravidla-burzy-zarabat-nemoze-hocikto-len-vyvoleni/2422718

Válka Wall Street s amatéry ze sociálních sítí pokračuje. Makléři omezují obchody zmanipulovaných firem, padají žaloby

29.1.2021

https://www.lidovky.cz/byznys/firmy-a-trhy/valka-wall-street-s-amatery-ze-socialnich-siti-pokracuje-makleri-omezuji-obchody-zmanipulovanych-fir.A210129_155842_firmy-trhy_tesa

Americkou burzou na Wall Street otřásá hrozba krachu mamutího hedgeového fondu Melvin Capital poté, co skupina Trumpových příznivců a drobných investorů na Redditu začala davově nakupovat akcie do té doby kolabující herní společnosti GameStop a Wall Street nyní volá po zásahu regulátory a americký Kongres, že si obyčejní lidé dovolili zlikvidovat pozici hedgeového fondu, který štědře přispěl na kampaň Joea Bidena! Finančníci hovoří už dokonce o domácím terorismu! Jak se stát teroristou tím, že s kamarády ze sociální sítě nakoupíte akcie krachující firmy? Co se vlastně stalo?

Led 28, 2021

https://aeronet.cz/news/americkou-burzou-na-wall-street-otrasa-hrozba-krachu-mamutiho-hedgeoveho-fondu-melvin-capital-pote-co-skupina-trumpovych-priznivcu-a-drobnych-investoru-na-redditu-zacala-davove-nakupovat-akcie/

 

AKO FED NEZÁKONNE CHRÁNI VELKÝCH BURZOVÝCH ŠPEKULANTOV

ZLODEJI, PODVODNÍCI, MAFIÁNI A BANDITI CHCÚ OVLÁDNUŤ SVET - UKAZUJE SA TO V PLNEJ NAHOTE.... LEN SLEPÝ, HLUCHÝ, TUPÝ A SPROSTÝ TO NEVIDÍ

Straty hedžových fondov dosiahli až 19 miliárd dolárov. Robinhood zastavil obchodovanie až pre 50 ďalších spoločností a čelí žalobám. Facebook a Google už pribehli na pomoc

Washington 31. januára 2021 (HSP/Foto:SITA/AP-Patrick Sison)

Skupinám malých investorov zväčša mladých Američanov združených na platforme Redditu Wallstreetbets sa podarilo zlikvidovať niekoľko hedžových fondov, keď sa skoordinovali a začali skupovať prostredníctvom brokerskej aplikácie Robinhood akcie spoločnosti GameStop, na ktorej pád akcií vsadili veľké hedžové fondy. Kombinované straty hedžových fondov sa vyšplhali už na 19 miliárd dolárov. Mechanizmus tohto obchodu sme vysvetlili vo včerajšom

Robinhood
Logo Robinhood
článku

Potom čo veľké hedžové fondy začali zaznamenávať obrovské straty a majitelia akcií GameStopu zisky, vstúpila do hry komisia pre cenné papiere (SEC), ktorá podlieha FEDu a zrejme na jej pokyn zablokovala predaj akcií brokerska aplikácia Robinhood, cez ktorú môže verejnosť obchodovať na burze.

„Ako sprostredkovateľská spoločnosť máme veľa záväzkov voči komisii pre cenné papiere (SEC) ohľadom čistého kapitálu a vkladov zúčtovacieho depozitu. Tieto požiadavky existujú na ochranu investorov a trhov a zodpovednosť za ich dodržiavanie berieme vážne a to aj prostredníctvom opatrení, ktoré sme dnes prijali,“ uviedla spoločnosť Robinhood.

To vzbudilo veľkú nevôľu v americkej spoločnosti, ktorá má ešte v pamäti marketingové kampane propagujúce masový prístup verejnosti na trh cenných papierov. Robinhood totiž lákal ľudí v reklamách na slogany, že „všetci sme investori “ a  „umožňujeme ľuďom obchodovať“. Američania sa teraz pýtajú, prečo by mali ešte niekedy dôverovať brokerovi, ktorý deaktivoval akcie, aby zachránil hedžový fond.

Tento krok vyvolal reakciu aj medzi zákonodarcami a retailovými investormi, ktorí obvinili Robinhood a ďalšie firmy z blokovania obchodov kvôli ochrane hedžových fondov. Najviac kritizovaný bol Robinhood, pretože predstavuje ľahký prístup pre obchodníkov ktorí môžu investovať do akejkoľvek sumy a obchodovať bez provízie. Predstaviteľka americkej Snemovne reprezentantov Rashida Tlaib vyzvala na vypočutie pred Snemovným výborom pre finančné služby, pretože Robinhood manipuloval s trhom aby ochránil hedžové fondy.

Demokratická zástupkyňa Alexandria Ocasio-Cortez na twitteri uviedla, že obmedzenie je neprijateľné a že kongres musí vedieť viac o rozhodnutí spoločnosti zablokovať retailovým investorom nákup akcií, zatiaľ čo hedžové fondy môžu voľne obchodovať s akciami, ako uznajú za vhodné. V New York už bola podaná hromadná žaloba proti spoločnosti Robinhood za manipuláciu s trhom. V nej sa tvrdí, že aplikácia zámerne a vedome odstránila akcie GameStopu zo svojej obchodnej platformy uprostred bezprecedentného nárastu akcií a zbavila retailových investorov možnosti investovať na voľnom trhu čím sa dopustila manipulácie s voľným trhom.

Spoločnosť Robinhood medzitým rozšírila svoje obchodné obmedzenia predaja cenných papierov z 13 na 50 spoločností. Cenné papiere na obmedzenom zozname siahajú od Starbucks po Rolls-Royce, pretože mobilná sprostredkovateľská aplikácia bola konfrontovaná s vysokým objemom obchodov v priebehu minulého týždňa.

Zakladateľ Robinhood Vladimir Tenev vo štvrtkovom večernom vyhlásení uviedol, že od piatku začne aplikácia povoľovať obmedzené výkupy cenných papierov, ktoré obmedzovala, a bude naďalej monitorovať situáciu a podľa potreby môže vykonať úpravy.

Používatelia si môžu kúpiť najviac jednu akciu pre väčšinu cenných papierov na obmedzenom zozname a až päť akcií pre ďalšie cenné papiere na zozname, napríklad Rolls-Royce. Web spoločnosti poznamenáva, že limity sa môžu meniť počas celého dňa. V reakcii na volatilitu sa Robinhood a ďalšie mobilné sprostredkovateľské aplikácie rozhodli obmedziť transakcie s určitými akciami, aby sa znížilo ich riziko. Okrem spoločnosti GameStop spoločnosť Robinhood zaviedla obmedzenia pre spoločnosti AMC Entertainment, Bed Bath & Beyond, Blackberry, Nokia, Express Inc., Koss Corp., American Airlines, Tootsie Roll, Trivago a Naked Brand Group, čím blokovala používateľom nákup ďalších akcií.

Veľké technologické spoločnosti ako  Facebook a Google, už pribehli svojim „pokrvným bratom“ z Wall Street na pomoc. Facebook zrušil najväčšiu skupinu zaoberajúcu sa obchodom na burze Robinhood Stock Traders. Skupina dostala notifikáciu, že porušuje pravidla pre „sexuálne vykorisťovanie“. Tvorca skupiny Allen Tran uviedol, že na slobodnej platforme ako Reddit, by sa im to nestalo.

Google zase vo svojom obchode s aplikáciami Google Store, odstránil najmenej 100 000 negatívnych recenzií voči Robinhood a nazval ich „koordinovanými“.

Zdá sa že pôvodným zámerom pritiahnutia verejnosti na burzové obchodovanie cez mobilné aplikácie bolo ošmeknúť čo najväčšiu masu ľudí, ktorí dovtedy nemali možnosť obchodovať  na burze priamo. Skončilo to však tak, že generácia mladých Američanov vypálila rybník Wall Streetu. Wall Street tak ostal pred celou Amerikou so stiahnutými nohavicami a presvedčiť verejnosť že on je ten čestný a stal sa obeťou Trumpovych fašistov sa mu nepodarí ani s pomocou všetkých korporátnych médií, ktoré vlastní.

Ivan Blaho

Videoklub

Na pařížském náměstí Republiky se v tuto sobotu shromáždili demonstranti s protestem pod názvem Pochod svobody proti zákonu o globální bezpečnosti.

Na konci minulého roku francouzská vláda oznámila, že změní 24. článek zákona o globální bezpečnosti, který omezuje natáčení policistů. Zákon stanoví trest ve výši jednoho roku vězení a pokutu 45 tisíc eur za šíření „zobrazení obličeje nebo jiného identifikačního prvku“ policisty nebo četníka během plnění služebních povinností „se zjevným účelem poškození jejich fyzické nebo duševní integrity“.

Připomínáme, že na konci listopadu protesty v Paříži přerostly v surové střety s policií. Při nich bylo zraněno nejméně 37 policistů, jednomu příslušníkovi vyrazili tři zuby. Kromě toho protestující házeli na policii Molotovovy koktejly.

Teodor
Nevalny by mel jit do Francie. Tam by udelal karieru a zachranil by Francouze.
Karel Adam
To musí být fejk, demonstrace jsou jen v Bělorusku a Rusku !
 Čech
Nevalné stvoření by ve Francií nevydržel na demonstraci ani pět minut!!!!
 
Karel AdamOdpovědětČech(Ukázat komentář)
Čech, Navalný a jeho štáb se nikdy nezúčastňují nepovolených demonstrací, jen slibují zadrženým demonstrantům právní ochranu a 10 000 € od Evropského soudu za morální újmu.
 
Kosmo Olin
Když policajti zatýkají a mlátí demonstranta, tak je důležité demonstrantovi pomoci a všechno filmovat aby byly důkazy.. Při národních revolucích, povstáních a občanských válkách už neplatí žádné právo, protože jde o převzetí moci násilnou občanskou silou. V takových situacích je i přípustné nepřátelské vládní elity a jejich posluhovače a úřednický aparát vlastnoručně likvidovat a ten dosavadní režim takto odstranit. Ve francouzské revoluci byly úspěšně zavedeny gilotiny, diktátoři byly pověšeni, Nicolae Ceaușescu byl zastřelen, Romanova carská rodina také, v Ukraině si občané vyhlásili referendum a uhájili vlastní rodné území před USraelskou okupací, atd.. Dějiny jsou plné bojů a válek a nemá si cenu dělat nějaké iluze, že to bude nějak jinak. A jak se i vždycky ukázalo, je občanské vyzbrojení pro takové případy dobrá věc.. Velké občanské demonstrace a všeobecné nadávání na režim jsou počáteční občanská varování na vládní zřízení, než občanům někdy dojde trpělivost a začnou provádět "protizákonný odpor" a na nějaká nařízení už klidně kašlou a ukazují, že před režimem nemají strach a že to masově půjde do tuhého 🇺🇸🇮🇱🇪🇺👎👎👎🚾🤮
 
Video: Protesty v Paříži přerostly v surové rvačky s policií
 
Videoklub

Demonstrace proti zákonu o globální bezpečnosti v Paříži vyvolala surové střety s policií, o tom svědčí záběry, které byly natočeny v sobotu.

Hodinu před zákazem vycházení se policie snažila rozehnat dav, ale několik desítek demonstrantů zůstalo na náměstí, někteří házeli na policisty láhve a jiné věci.  Pak policie použila slzný plyn a vodní děla, aby dav rozehnala.

VIDEO 

Podle údajů Ministerstva vnitra Francie se sobotních protestů zúčastnilo až 33 tisíc lidí. Kritici nového zákona se obávají, že zákon zkomplikuje hledání důkazů surového chování policie, protože zákon omezuje natáčení příslušníků policie a zveřejnění důkazů na sociálních sítích. 

​Po skončení protestů se internetem začal šířit videozáznam, který zveřejnili novináři Clément Lanot a Rémy Buisine. Na videu je vidět, jak policista bije pendrekem demonstranta. Prefekt policie Paříže nařídil vnitřní vyšetřování v souvislosti se zveřejněním zobrazení policisty, který bil protestujícího.



jofo

V Rakúsku sa polícia pripojila k ludom:

https://gofile.io/d/CFXqLr


ZVEREJŇOVAČOV VÍDEÍ MLÁTENIA PROTESTUJÚCICH TREBA ZAVRIEŤ AŽ BUDÚ ČIERNI... REŽIM NÁS EŠTE VŠETKÝCH NAUČÍ PO KOSTOLE HVÍZDAŤ. ZA KAŽDÚ ZNÁMKU ODPRU BUDE VAZENIE...

KAPITALISTI SA S NAMI SRAŤ NEBUDÚ - MOC MAJÚ PEVNE V RUKÁCH - PROTESTUJTE ALE VYLOMÍME VÁS AKO HADOV A POTOM POZATVÁRAME. A ABY S NAMI MALI MENEJ RÁCE PREVENTÍVNE NÁS BUDÚ MASOVEJŠIE HLUŠIŤ A PACIFIKOVAŤ TICHÝMI ZBRAŇAMI  - TOTO JE "DEMOKRACIA"
 
Jaroslav GruškaTak to jsem zvědav, kolik lidí se v Praze sejde na protestu před francouzským velvyslanectvím. V Moskvě a dalších městech v RF nikoho takhle neřezali a protestovalo a vyřvávalo se před ruským velvyslanectvím! Tak "obránci" demokracie, koukejte vyrazit a protestovat proti policejní brutalitě a proti Makrónkovi!
 
TÁ ŠAŠKÁREŇ SA IM AKOSI RÚCA
 
Kde jsou média? Rakouská policie se včera přidala k protestujícím za lidská práva a proti lockdownu
VIDEONa včerejší akci proti koronavirovým opatřením rakouské vlády se přidali policisté k protestujícím za lidská práva. (Foto: Youtube) 
 
 
ČR

V Praze je opět rušno. Na Václavském náměstí se dnes odpoledne sešla hromada lidí, kteří zde protestují proti vládním opatřením. Akce je zaměřená na podporu svobody a nese název „Jsme lidi, nás nevypnete!“. Uvádí se, že stoupenci iniciativy Chcípl PES chtějí podpořit i čin poslance Lubomíra Volného z minulého týdne.

Danou demonstraci organizuje iniciativa Chcípl PES, která sdružuje podnikatele nesouhlasící s protiepidemickými opatřeními. Akce začala ve 14.00 hod na pražském Václavském náměstí, kde se sešly až stovky lidí. Účastníci měli v rukou české vlajky, píšťalky a skandují hesla o svobodě a demisi.

„Máme toho dost, svobodu, svobodu!“ hřímal dav. Kromě toho účastníci drželi v rukou transparenty s nápisy, že nejsou děti, že je vláda omezuje ve sportovních aktivitách a že chtějí konec vládní šikany. 

 Za zmínku stojí i to, že lidé mohou na demonstraci podepisovat petici za rezignaci vlády. Navíc, protestující lidé na shromáždění nemají ve většině případů nasazenou roušku a nedodržují ani nutné rozestupy.

Pokud jde o samotné organizátory akce, ti už v pozvánce na demonstraci dříve uvedli: „Diktát začíná tam, kde končí svoboda! Jsme v době, kdy už ani námi volení poslanci nemohou vyjádřit svůj názor. Nebudeme dále přihlížet.“

Dotyční navíc chtějí dát najevo, že podporují čin poslance Lubomíra Volného. Ten minulý týden totiž přišel na jednání sněmovny bez roušky a za své chování byl odveden z místnosti.

„Situace dospěla tak daleko, že svobodu slova nemá ani poslanec Parlamentu České republiky. Přeci si nenecháme vzít právo na to, říkat pravdu. Jste skvělí, že jste přišli,“ řekl hned v úvodu demonstrace její organizátor.

Volný má navíc na akci vystoupit spolu se zpěvačkou Ilonou Csákovou, boxerem Lukášem Konečným či poslancem Marianem Bojko.

Csáková, která dlouhobě vystupuje proti vládním nařízením i samotnému očkování proti koronaviru, na akci zazpívala píseň V dlouhém zatmění a všem vkázala: „Ahoj, my jsme tady, abychom podpořili tento protest proti vládě. Jsme lidi. Nás nevypnete.“

K výběru písně přitom již dříve podotkla: „Do této písně jsme vložili naše srdce a nevymyté mozky. Věříme, že si k ní najdete cestu a bude vám dlouho svítit jak malá baterka v temnotách páchnoucích bažin a močálů navzdory mocným, kteří se rozhodli uchopit a svázat náš společný osud."

Kromě toho na akci vystoupil také David Tesař, předseda spolku Manifest.cz. Ten odsoudil politické kroky činěné proti šíření covidu-19.

„Máme toho dost. Tahle vláda a politici uvedli většinu národa do stavu nouze. Vláda funguje v systému diktátu. Proto si politici neustále prodlužují nouzové stavy,“ řekl a dodal: „Ukažme jasně naši vůli. Zahoďme strach a buďme aspoň nyní silní. My nejsme slabý národ.“

Protesty v Rusku organizujú aktivisti školení v USA

FOTO TASR/AP

Preklad: Redakcia HD 01/02/2021

Akcie na podporu Alexeja Navaľného pomáhajú organizovať aktivisti, ktorí sa špecializujú na metódy zvrhnutia nepohodlných vlád vo svete, uviedol portál Nation-news.ru.

Ruskí opoziční aktivisti nabádajú zo zahraničia svojich spoluobčanov, aby sa zúčastnili nezákonných zhromaždení na podporu blogera Alexeja Navaľného.

Už druhú takúto akciu napríklad v Talline organizovala Eugénia Čirikovová, ktorá sa podieľa na činnosti Medzinárodného centra pre nenásilné konflikty ICNC. Učí aktivistov, ako bojovať proti vláde. Podľa portáli pritom zamlčuje, že účasť na nepovolených akciách v Rusku môže mať aj trestnoprávne následky.

Čiriková emigrovala do Estónska ešte v roku 2015. V Talline 31. januára 2021 pred ruským veľvyslanectvom zorganizovala zhromaždenie, na ktorom vyzvala na podporu Navaľného. Už predtým zorganizovala akciu, ktorá sa uskutočnila 23. januára 2021 na námestí Vabaduze. Apelovala na predsedníčku Európskej komisie Ursulu von der Leyenovú a šéfa európskej diplomacie Josepa Borrella, aby zvýšili tlak na ruské úrady.

Čiriková je aktivistkou ICNC, ktoré sídli v USA. Venuje sa výskumu a vývoju rôznych metód odporu s cieľom zvrhnúť príslušnú vládu. Zaoberá sa technikami a taktikou opozície.

Inštitút je spájaný s deštruktívnou politikou neziskových organizácií ako NED a USAID, v Rusku nežiadúcich. Organizovanie zhromaždení na podporu Navaľného je teda chápané ako pokus o destabilizáciu Ruskej federácie zo zahraničia prostredníctvom bežných občanov, uzatvára portál.

 

Život v Rusku je oveľa lepší ako život v EÚ — Briti o nepovolených zhromaždeniach v Rusku

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

Zdá sa, že západná propaganda zlyháva a bežní občania, napríklad v Británii, nemienia v jednom šíku odsúdiť „krvavý režim“ v Rusku a brániť „berlínskeho pacienta“.

Po protestoch prívržencov štátneho prevratu, o ktorom sníva banda blogera Navaľného v Rusku, sa čitatelia britského denníka „The Daily Mail“ vyjadrili k aktuálnej situácii spôsobom, ktorý sa západnej propagande nebude veľmi páčiť.

Redakcia agentúry „Inosmi“ poskytuje malú ukážku príspevkov britských čitateľov.

„To nie sú protesty. Toto je hra, ktorú hrajú „škrečky“ Navaľného za peniaze od západných špeciálnych služieb,“ napísala Sasha BK.

„Ruská polícia odviedla skvelú prácu. Od svojich západných kolegov sa nepochybne veľa naučila, ako postupovať v prípade nezákonných zhromaždení,“ trefne poznamenal Dmitri15.

„BBC tieto protesty podporuje, ale pritom odsudzuje protesty v našej krajine,“ spravodlivo sa rozhorčuje Focus 1.

Odpovedá mu qwerty qwe: „Briti, žijúci pod jarmo liberálnej diktatúry, pokrytecky kritizujú ruský režim. Je to zábavné.“

Medzi čitateľmi sú takí, ktorí vyvodzujú správne závery a kladú aktuálne otázky.

„Život v Rusku je oveľa lepší ako život vo Veľkej Británii, pretože tam nemajú výluky a ktokoľvek môže cestovať mimo krajiny, vrátane zločincov ako Navaľnyj,“ napísala Nelllakam.

 „Prečo Twitter a Facebook neblokujú účty tých, ktorí volajú po nepokojoch a protestoch? Nie je to ohrozenie verejnej bezpečnosti?“ pýta sa Sqiurrel.

 

 

A HNOJ AMERICKEJ DEMOKRACIE VYPLÁVAL NA POVRCH:-)
 
Pedofilní sít Epsteina: Vydáno více než 100 zapečetěných dokumentů, mezi začerněnými jmény je Bill Clinton a princ Andrew
 
Bylo vydáno více než 100 zapečetěných dokumentů v souvislosti se skandálem pedofilie Ghislaine Maxwellové a Jeffreyho Epsteina. (Foto: Youtube)

Je obzvláště zajímavé, že ve zveřejněných dokumentech byla zatemněna řada jmen lidí, kteří využili služeb pedofilní sítě kolem Epsteina a Maxwella. Dokumenty naleznete ZDE.

"Byla jsem prodána miliardářům, politikům a profesorům - dokonce i panovníkům." Byla to světová elita. Svět řídili tito lidé. Nejmocnější lidé na světě,“ řekla Giuffre v rozhovoru v „60 minutách“.

AC24.cz je také na FacebookuTwitteruTelegramu a GAB.

Zdroj: dwn.de

Ako „domáci teroristi“ zlikvidovali hedžový fond. Zasahovať musel FED a porušiť pravidlá burzy. 

ZARÁBAŤ NEMôŽE HOCIKTO, LEN VYVOLENÍ... TOTO JE TÁ ICH "DEMOKRACIA" V PRAXI!

Bratislava 30. januára 2021 (HSP/Foto:archív HSP)

Tento týždeň došlo na americkej burze k veci, ktorá zrejme obnoví protesty, ktoré prebiehali v roku 2011 pod názvom OccupyWallStreet. Teraz pod názvom Re-OccupyWallStreet, píše Financial Times

Ako „domáci teroristi“ zlikvidovali hedžovýfond. Zasahovať musel FED a porušiť pravidlá burzy. Zarábať nemôže hocikto, len vyvolení
Ilustračné foto

Ukázalo sa, že obchodovanie na burze patrí len vyvoleným, a nie hocijakým malým investorom. FED cez komisiu pre cenné papiere bezprecedentne uzavrel obchodovanie s akciami GameStopu na burze, aby pred malými investormi zachránil veľký hedžový fond Melvin.

Čo sa stalo? Malí investori sa cez sociálnu sieť Reddit dohodli, že začnú skupovať akcie firmy GameStop, na ktorých pokles stavili práve niektoré hedžové fondy, medzi nimi aj Melvin. Cez brokerske firmy Robin Hood a Ameritrade začali malí investori skupovať akcie a vyhnali ich cenu zo 17 dolárov na 347 dolárov, teda 20 násobok.

Špekulovanie na pokles cien zo strany hedžových fondov spočíva v tom, že investor si akcie požičia na trhu, okamžite ich predá a následne, keď cena akcií klesne, ich nakúpi lacnejšie naspäť a v dohodnutom termíne vráti. Rozdiel je pre neho výnos.

Ak však veľký počet malých investorov, ktorí sú synchronizovaní, nakupovaním zvýšia dopyt po akciách, vystrelia ich cenu nahor. A na to práve doplatili veľké investičné fondy, ktorých zárobok by bol tým vyšší, čím viac by cena akcií klesla.

Všetko sa začalo oznámením spoločnosti Citron Research, ktorá vydala odporúčanie na shortovanie akcií GameStopu s cieľovou cenou 20 dolárov. To nabudilo amatérskych traderov z diskusného fóra WallStreetBets a dav zo sociálnej siete a Redditu si povedal, že to Citronu a iným hedžovým fondom osladia.

Dohodli sa, že zakročia proti takzvanému shortsellingu, teda obchodovaniu na pokles ceny akcií v konkrétny deň a v konkrétny čas. Predaj nakrátko nie je ničím iným ako snahou dosiahnuť zisk z klesajúcich cien akcií.

Investori, ktorí predávajú nakrátko, predávajú akcie, ktoré nevlastnia. Tie si vypožičajú (väčšinou od brokera) a vrátia ich po uzavretí pozícií s poplatkom. Cieľom je predať zapožičané akcie a následne ich odkúpiť späť za nižšiu cenu a vrátiť brokerovi. Ak však cena akcií stúpne, znamená to stratu.

Príklad: Trader si požičal akcie GameStopu za 1000 dolárov, okamžite ich predal (získal tisíc dolárov). Následne si počkal na zníženie ceny, akcie nakúpil napríklad za 800 dolárov a vrátil ich brokerovi – zisk je 200 dolárov.

Shortselleri veľmi riskujú. Dôvodom je, že predávané akcie nedržia vo svojom portfóliu. Za túto službu navyše brokerovi (vlastníkovi akcií) platia poplatok, ktorý ešte zväčšuje ich potenciálnu stratu. Takže ak akcia neklesne, ale naopak, stúpne až na 1200 dolárov, s čím trader nepočítal, musí ju za túto cenu kúpiť a s poplatkom vrátiť brokerovi. Jeho strata je tak 200 dolárov plus poplatok.

A to sa udialo aj hedžovým fondom, ktoré shortovali akcie GameStopu. Hromadné nákupy malých investorov vyhnali ceny akcií GameStopu do nových výšin a zaskočené fondy v snahe zabrániť stratám požičané akcie nakupovali späť. V prípade GameStopu ide o spoločnosť ktorú zasiahla kríza a pokles jej akcií sa očakával.

Cena akcií však miesto toho, aby klesla, začala stúpať a to až o dvadsaťnásobok pôvodnej ceny. Hedžový fond Melvin sa tak dostal do straty 2,75 mld dolárov, ktoré teraz dlží malým akcionárom GameStopu. Dokopy hedžové fondy prerobili šesť miliárd dolárov.

Zárobok malým akcionárom však prekazil FED. Ten cez komisiu pre cenné papiere zastavil obchodovanie na burze s akciami GameStopu na mesiac, aby zachránil hedžové fondy pred stratou. 

Brokerske spoločnosti Robin Hood a Ameritrade, cez ktoré môžu malí investori nakupovať na burze, zastavili predaj akcií GameStopu. Pridali sa korporátne médiá, ktoré hovoria o bezprecedentnom akte domáceho terorizmu, keď sa skupina „fašistických priaznivcov Donalda Trumpa“ dohodla na trollovaní burzy. 

Mediálny presstitúti navrhujú prísne tresty a vyzývajú veľké internetové spoločnosti aby blokovali sociálne platformy ako Reddit.

Takto vyzerá slobodné obchodovanie na burze v podaní hlavných sponzorov Bidenovej kampane. Zarábať na krachoch iných môžu len oni, no ak by mal niekto zarobiť na ich krachu, tak už pravidla neplatia, burza sa zastaví a označí sa to za domáci terorizmus. 

Pritom títo zosynchronizovaní malí investori urobili len to isté, čo robia hedžové fondy celý čas. Azda neprekvapí,  že šéfka FED-u Janet Yellenová je už súčasťou novej Bidenovej administratívy.

Aj keď sa korporátne médiá snažia z akcie obviniť Trumpových priaznivcov, prieskum ukázal, že investorov tvorili hlavne mladí ľudia okolo 20 rokov ktorí takto obrali WallStreet, a dokonca na svoju investíciu použili peniaze ktoré dostali od štátu ako pomoc počas krízy. 

Najväčší problém má teraz Biden, ktorý musí zachraňovať fond, ktorý ho sponzoroval, proti svojim voličom, ktorých WallStreet nechce vyplatiť.

Ľavicoví (Bidenovi) voliči už chystajú Re-Ocuppy Wall Street. 

A ich nepriateľom nebude nikto iný ako Biden ktorého zvolili. Biden tak má pár dní po inaugurácií našliapnuté stať sa rovnako „populárnym“ ako Matovič na Slovensku. 

Kríza s Covidom, ktorá mu cez hlasovanie poštou zabezpečila sporné víťazstvo, si začne teraz vyberať svoju daň v náraste bankrotov, nezamestnanosti a skutočných sociálnych nepokojov. Aby uvoľnil peniaze na sociálne opatrenia, bude musieť zdaňovať veľké korporácie, ktoré mu do prezidentského kresla pomohli. USA tak čaká ekonomicky turbulentné obdobie.

No už v novembri 2022  budú voľby do kongresu a senátu, kde to po dvoch rokoch neomarxistickeho liberálneho chaosu zrejme prevalcujú republikáni a Bidenovi a jeho sponzorom z Wall Streetu znemožnia vládnutie. Demokrati to vedia a Biden sa už teraz snaží vládnuť vydávaním prezidentských výnosov, aby obišiel senát a kongres. Za necelý týždeň čo je pri moci, ich už vydal 40! Trump za celé svoje funkčné obdobie 15. Jedným z takýchto výnosov je aj zastavenie deportácií nelegálnych migrantov. Texaský generálny prokurátor Ken Paxton už pre tento prezidentský dekrét podal žalobu. Rozhodovať o jeho platnosti bude najvyšší súd, kde je prevaha konzervatívnych sudcov.

Ivan Blaho

 

NAČO NÁM BUDÚ TAKÉTO  STÍHAČKY? USA SA POTREBUJÚ TEJTO VADNEJ SÉRIE ZBAVIŤ... PREVÁDZKA KAŽDÉHO TOHOTO LIETADLA BUDE EXTRÉMNE PREDRAŽENÁ AJ UKRAJINE PREDÁVALI LEN ŠROT

POLITICI ZRUŠTE TEN OBCHOD! OKMŽITE!

Predražené a nefunkčné — dve tretiny F-35 nie sú pripravené na boj

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

USA nútia svojich «partnerov» nakupovať drahé stíhačky F-35, no stáva sa z toho lotéria, keďže iba každé tretie lietadlo je schopné plniť bojové úlohy.

F-35 je stíhačka piatej generácie využívajúca „stealth-technológiu“. Podľa predpovedí americkej spoločnosti Lockheed Martin malo lietadlo spôsobiť revolúciu v zbrojnom priemysle. Dnes sa F-35 môže „pochváliť“ premrštenou cenou — vyše 80 miliónov dolárov — a mnohými poruchami.

Podľa zástupkyne šéfa Pentagonu pre obstarávanie a podporu Ellen Lordovej je iba 36% všetkých stíhačiek F-35 skutočne pripravených na prevádzku. Lietadlá majú problémy s motorom a drakom. Vonkajšia vrstva trupu, ktorá zabezpečuje neviditeľnosť, sa navyše neustále odlupuje.

Teraz odborníci pracujú na tom, aby sa toto číslo zvýšilo na 50%, situáciu však zhoršuje finančný problém: hodina prevádzky F-35 stojí 31 tisíc dolárov. Pre porovnanie, F-16 stojí iba 7,7 tisíc dolárov za jednu letovú hodinu.

Inspektor Spektátor


Svět

Čím více Američané hospodaří v Norsku, tím větší je pravděpodobnost toho, že se tato země změní na válčiště mezi USA a Ruskem, řekl v rozhovoru pro norský portál NRK profesor Tormod Heier.

Profesor Norského institutu obrany Tormod Heier si myslí, že to zapadá do schématu, který vidíme v poslední době.

„Norsko a USA svádějí novou studenou válku s Ruskem. Hlavní důraz se klade na zadržování, nikoli na uklidňující opatření,“ říká profesor.

Heier podotýká, že Norsko hraje důležitou roli předsunuté obrany USA na Dálném severu, protože se nachází nejblíže tomu, čeho se Amerika za krizové situace nejvíce obává – jaderným silám Ruska.

„Norsko se stále aktivněji účastní soupeření supervelmocí Ruska a USA. Roste tedy také nebezpečí toho, že v případě konfliktu nebo krize, když se to vymkne kontrole, se Norsko stane válčištěm mezi USA a Ruskem. V zájmu Norska je nějak vyvážit USA na západě a Rusko na východě,“ soudí profesor.

Internetové portály dříve oznámily, že čtyři americké bombardéry B-1B Lancer budou v únoru rozmístěny na norské vojenské základně. Tato informace však nebyla oficiálně potvrzena, náčelnice tiskového oddělení norského letectva Stine Barclay Gaasland to odmítla komentovat.

V lednu ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov v průběhu videokonference se svou norskou kolegyní Ine Eriksen Søreide prohlásil, že zvyšování vojenské aktivity Norska a přibližování infrastruktury NATO ke hranicím Ruska mohou mít záporné následky pro Arktidu. Vyslovil také naději na obnovení dobrých sousedských vztahů mezi oběma zeměmi.

„Je to tak zásadní, že by to lidé v ČR měli vědět!“ Youtuber ukazuje na dění v USA

29.01.2021 19:49

Český youtuber Bratříček se nestačí divit, co se děje v USA. Je tím natolik zaskočen, že se rozhodl podělit se svými českými diváky. „Protože si myslím, že je to něco, co by lidi měli vědět,“ zdůraznil.

„Je to tak zásadní, že by to lidé v ČR měli vědět!“ Youtuber ukazuje na dění v USA
Foto: Archiv

„Ahoj lidi,“ ohlásil se Bratříček s malou krátkou zprávou, co se teď děje v USA. „Protože si myslím, že je to zásadní a že je to jedna z věcí, o které by i lidé v České republice měli vědět. Je to totiž o samotných základech kapitalismu,“ spustil.

V tu chvíli se najednou odmlčel. „To jsem začal dost zostra,“ uznal.

A hned svou myšlenku rozvedl. V kapitalistické společnosti by měl fungovat volný trh, který i malým podnikatelům nabízí prostor k tomu, aby nakoupili akcie, prodali akcie, zakládali firmy a vydělávali. Podle Bratříčka se to však neděje. Podle něho vládnou miliardáři a vlády, které občas někoho nechají zbohatnout, ale jen když jim nekazí hru. „Bohužel, korporátní socialismus nedovoluje lidem vydělat,“ konstatoval Bratříček.  

Jak je to možné? Protože když už se ukáže, že by obyčejní lidé mohli na nějakých akciích vydělat, zakáže se jejich prodej. To podle Bratříčka zničilo trh. K blokaci došlo v aplikaci RobinHood, který umožňuje drobným investorům prodávat a nakupovat akcie. V tomto případě akcie společnosti GameStop.

Bratříček považuje za zajímavé, že se při své kritice tohoto rozhodnutí shoduje s demokratickou progresivně laděnou političkou Alexandrií Ocasio-Cortezovou a republikánským senátorem Tedem Cruzem.

„My fakt nežijeme v kapitalistické společnosti, ale v korporátním socialismu, kde se zisky privatizujou a ztráty kolektivizujou. Podle mě je to tak zásadní událost v oblasti kapitálových trhů, že se ukáže, jestli ti obyčejní lidé dokážou přetlačit tak obrovský miliardový fondy. A bohužel vím, že v našem světě vítězí korporátní socialismus, kde se mezi sebou nějak dohodnou a zajistí, aby obyčejný lidi nevydělali. Mně to připadá nechutný, ale vlastně očekávatelný,“ zlobil se Bratříček.

Bankéři jsou na sebevraždu. Vzpoura obyčejných lidí v USA drtí Wall Street. Přišel hodně špinavý krok

29.01.2021 9:58

Wall Street zachvátila panika. Velké investiční fondy stojí na pokraji hodně hluboké propasti. Tak znějí titulky posledních dnů, pokud jde o dění na amerických akciových trzích. Dalo by se říct, že jde o povstání masy chudých lidí proti protřelým obchodníkům. A tentokrát za mnohem kratší konec provazu tahají profesionálové. Situace může pro mnohé zavedené investiční firmy znamenat ostudný konec a nesplatitelné dluhy. Za vše může internet a nudící se drobní investoři, kteří se spojili. Zastavit je už jen tak nepůjde. A lavina může strhnout celý Wall Street. Vše ale komplikuje ještě jedna věc, která by se dala zkráceně nazvat jako obrovská kudla do zad drobným investorům, a za kterou se na zodpovědnou firmu valí hromadné žaloby. 

Vše se točí okolo akcií americké firmy GameStop, která provozuje kamenné obchody s počítačovými hrami a přidruženým zbožím. Jedná se o pomalu vymírající trh, neboť velká část podobných obchodních aktivit se dnes již děje skrze internet. Zákazníci si hry mohou prohlédnout, vyzkoušet a následně zakoupit z tepla domova. GameStop je tak jakýmsi reliktem minulých dekád a dost možná ho časem potká stejný osud, jaký před několika lety stihl dříve tak rozšířené videopůjčovny. Ty s příchodem internetových služeb zcela zanikly. GameStop v roce 2020 zavřel na 500 poboček, dalších zhruba 1000 bude nejspíše uzavřeno letos. Přesto ale akcie GameStopu letí raketově nahoru. Nedává vám to smysl?

Bláznovství nebo vzpoura obyčejných lidí?

O co tedy vlastně jde? Nejprve jeden graf. Americká společnost GameStop se ještě v červenci a v srpnu loňského roku obchodovala kolem 4 dolarů za jednu akcii. Po středečním obchodování ta stejná akcie vyjde takřka na 350 dolarů a premarket cena ve čtvrtek je dokonce 440 dolarů. Co se změnilo? Vymyslel snad GameStop nějaký revoluční způsob prodeje? Převzal firmu bohatý majitel?

Ne, nezměnilo se vůbec nic.

Anketa

Má Česko nakoupit a využívat ruskou vakcínu Sputnik V?

95%
5%
hlasovalo: 15810 lidí
GameStop je stále stejnou firmou, která denně přemýšlí o tom, kolik poboček je natolik ztrátových, že budou muset být uzavřeny. Prodeje klesají. Růst akcií ale nyní znamená, že GameStop byl ve středu podle tržní kapitalizace 738. největší firmou světa. Jen pro srovnání, jen o příčku výš je japonský gigant v oblasti optiky Olympus, o osm míst výše jsou aerolinky Delta Air, ty mají 90x více letadel než naše domácí ČSA. Abyste si obrázek ještě zpřesnili, umírající řetězec kamenných prodejen počítačových her GameStop měl ve středu 29 % hodnoty celého koncernu Volkswagen a je hodnotnější než celý koncern Suzuki. A pokud by cena akcie vyskočila někam k 500 dolarů, GameStop by překonal takové obry, jakými jsou Hewlett-Packard, Credit Suisse, Panasonic či Kia Motors.

Vtip je v tom, že se velké množství drobných investorů rozhodlo pro nákup akcií GameStopu. Ty zažily nárůst ceny z 5 na zhruba 20 dolarů již během konce loňského roku. Drobní investoři mají k akciovým trhům v poslední době mnohem snazší přístup díky mobilním aplikacím, jako je RobinHood, které uživatelům umožňují provozovat obchodování s akciemi z pohodlí vlastního smartphonu. To vedlo k dramatickému nárůstu uživatelů, kteří se obchodování účastní.

Všemu pomohly i americké vládní stimuly, prezident Donald Trump poslal Američanům v průběhu roku 2020 nejprve 1200 a poté ještě dalších 600 dolarů. Mnoho zejména mladších příjemců tyto peníze následně využilo právě k obchodování na akciových trzích. Aplikace RobinHood se v posledních dnech stala tou vůbec nejstahovanější na appleovském AppStoru. Jen pro úplnost dodejme, že aplikaci, příznačně pojmenovanou RobinHood, v květnu 2020 používalo 13 milionů investorů, dnes bude číslo pravděpodobně ještě výrazně vyšší, neboť mnoho lidí kvůli covidu sedí doma a investování na burze může být zajímavou výplní volného času. Jedná se tak zpravidla o nováčky na akciových trzích, což znamená, že s sebou v takto velkém počtu přinášejí na trh nezanedbatelnou novou sílu.

Síla internetu

Druhým kamínkem do mozaiky jsou sociální sítě, jako je Reddit. Na jeho subredditu „WallStreetBets“ se o akciích GameStopu diskutuje již od konce loňského roku. Právě tam si uživatelé předávají informace a společně koordinují nákupy akcií. Tím, jak se sítí šíří příběhy úspěchu od těch, kteří investovali hned v počáteční fázi a nyní prodávají za desetinásobky původní hodnoty, se postupně nabalují desítky a stovky tisíc dalších, kteří doufají, že si část zisku ukrojí i oni. Jiné motivuje jen čistá touha pomstít se zkušeným obchodníkům z Wall Streetu. Tak či tak, neustálý příliv nových kupců žene cenu akcií nahoru a „akciové letadlo“ GameStop má trajektorii, připomínající start vesmírné rakety. Ve chvíli psaní těchto řádků diskusi o GameStopu na subredditu WallStreetBets může sledovat až 4,5 milionu uživatelů.

Na internetu už vznikají karikatury současné situace

Popularitu celé věci jistě pomohl získat i americký miliardář jihoafrického původu Elon Musk, který o akciích GameStopu tweetoval v úterý.

Zatím je GameStop pro drobné investory spíše příběhem úspěchu. Diskusní forum WallStreetBets se hemží příběhy těch, kteří za jediný týden dokázali splatit obří studentské půjčky. K vidění jsou i příběhy těch, kteří do trhu vstoupili s velkým balíkem peněz a dnes jsou z nich superboháči. Jeden člověk se například pochlubil počáteční investicí cca 4,3 milionu korun, která ve středu vyskočila na 128 milionů.

S tímto vysvětlením souhlasí i hlavní ekonom BH Securities Štepán Křeček: „Neuvěřitelný vývoj na trhu má s největší pravděpodobností na svědomí sociální síť Reddit, kde existuje skupina WallStreetBets. Lidé v této skupině se jednoduše dohodli, že vyženou akcie GameStop vzhůru a začali je masově nakupovat. Dá se tedy hovořit o manipulaci trhu a jelikož se už hlásí poškození investoři, celou záležitost začaly vyšetřovat příslušné orgány.“

A nyní o poražených

A kdo je na tom opačném, nepříliš pozitivně vyhlížejícím konci obchodu nyní? Velké fondy, které akcie GameStopu takzvaně „shortovaly“, tedy sázely na jejich budoucí pokles. Pokud cena akcie v průběhu času roste, je to pro shortující firmu nevýhodné. A pokud se stane něco tak neočekávaného a zároveň extrémního, jako že umírající firma, naprostý otusider, během půl roku takřka zestonásobí svou hodnotu, aniž by to bylo čímkoliv podloženo, máme perfektní recept na katastrofu. Podle analytiků ze společnosti S3 Partners ztratily velké investiční fondy na shortování akcií GameStopu od začátku roku už přes 5 miliard amerických dolarů.

Žádné letadlo ale neletí vzhůru nekonečně. Jednou musí nevyhnutelně přijít konec a akcie GameStopu se s největší pravděpodobností zřítí. Na konci tak zůstanou oči pro pláč všem těm, kteří neodhadnou ten správný moment a nestihnou své akcie prodat. Zatím ale drobní investoři stále ve velkých davech přicházejí, aby zopakovali úspěch těch, kteří nakoupili v počáteční fázi a obchod již úspěšně uzavřeli prodejem mnohdy za desetinásobky původní ceny. A protože akcie GameStopu jsou nyní již příliš drahé, pozornost se přesouvá k dalším titulům. Pamatujete si ještě finského výrobce (nejen) mobilních telefonů Nokia? Firma je od roku 2012 jen jakýmsi pomníčkem své vlastní, dávno zašlé slávy. Když ale sociální sítě „obživly“ GameStop, stejný osud může potkat i Finy.

Nůž do zad drobným investorům? Wall Street si možná oddychne

Čtvrteční vývoj dává zatím za pravdu těm, kteří se domnívají, že Wall Street si vždy nějak poradí. Akcie se totiž namísto odrazu k dalším rekordům propadly strmě dolů. Na začátku obchodování sice vystřelily na 469 dolarů, ale v průběhu dne jejich hodnota klesala až na 193,6 dolaru. Obrovským faktorem v celém poklesu je ale zásah makléřské firmy RobinHood, skrze kterou miliony drobných investorů mohou s těmito akciemi obchodovat. RobinHood se totiž, stejně jako někteří další makléři, rozhodl obchodování s akciemi GameStopu pozastavit. Zděšení uživatelé si začali rychlostí blesku vyměňovat informace o tom, jak jim jejich účty umožňují akcie GameStopu pouze prodat, a nikoli přikoupit další. Situace se mnozí zalekli a své pozice v GameStopu prodali, čímž cena klesla. Nutno ale připomenout, že je stále zhruba na čtyřicetinásobku oproti loňskému létu.

Pozor, celá věc je ještě závažnější. Jak informuje server E15.cz, uživatelé včetně těch českých nemohli realizovat chystané nákupy akcií a peníze jim zůstaly v aplikacích „viset“. RobinHood ale možná udělal ještě něco mnohem horšího. Prosakují totiž informace, že některým svým uživatelům jejich akcie GameStopu prodal, a to v případech, že je tito lidé koupili tzv. „na páku“. Co k tomu RobinHood vedlo? Proč by potopil vlastní klientelu? Pravdu se možná dozvíme již v nejbližších dnech. Prozatím má RobinHood na krku hromadnou žalobu za „bezdůvodné pozastavení“ obchodu s aktivy. Uživatelé ze skupiny WallStreetBets se mezitím koordinují k další bitvě. Hodlají akcie kupovat tam, kde jim to bude umožněno a snaží se povědomí o celé kauze GameStop včetně chování společnosti RobinHood a dalších makléřů, kteří se jim snaží házet klacky pod nohy, dostat mezi veřejnost. Na síti se dokonce objevil videozáznam letadla, které s jasným vzkazem „Kup akcie GameStopu! WSB“ letí nad hlavami lidí. Nelze tedy očekávat, že drobní investoři se nechají zastrašit.

A MEDZI TÝM:

Nancy Pelosi žádá z rozpočtu více peněz na ochranu Kapitolu

Mluvčí Sněmovny reprezentantů USA Nancy Pelosiová chce z rozpočtu dostat více peněz na ochranu Kapitolu před „vnitřními nepřáteli“. (Foto: Youtube)

Pelosiová zdůraznila, že kromě vnějších hrozeb je nutné brát v úvahu i ty vnitřní. To je podle ní dostatečným důvodem pro vydělení z rozpočtu více peněz na bezpečnost Kongresu.

AC24.cz je také na FacebookuTwitteruTelegramu a GAB..

 

Napriek vonkajšiemu tlaku si Maduro posilnil moc vo Venezuele

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

Nicolás Maduro dlho nebol braný vážne a dokonca sa mu vysmievali, ale konfrontácia s USA ho len posilnila.

Americké elity sa už niekoľko rokov snažia zosadiť z postu prezidenta Venezuely Nicolása Madura. Washingtonu v tom aktívne napomáhal Juan Gauidó, ktorý sa vyhlásil za hlavu republiky. Iba politická situácia v krajine zjavne nie je priaznivá pre západného poskoka, pretože z kedysi trápneho Madura sa stáva chladnokrvný a silný vládca. Už nie je žalostnou kópiou Huga Cháveza, píše agentúra „Bloomberg“.

„Maduro bol podceňovaný, dokonca aj zo strany ideológov „chavizmu“. Dokázal však prekvapiť a poraziť svojich nepriateľov zvnútra i zvonku,“ tvrdí politický analytik z Caracasu Dimitris Pantoulas. „Postavil svoje kádre do najsilnejších pozícií a nahradil tých, ktorí by mohli spochybniť jeho moc.“

Počas decembrových volieb prozápadná opozícia stratila kontrolu nad parlamentom a podľahla vládnucej strane. Maduro okamžite vymenoval za šéfa zákonodarného zboru svoju pravú ruku — Jorgeho Rodrígueza.

Na základe týchto skutočností sa vyhliadky na vonkajšie zásahy znižujú, píše sa v článku. Opozícia, hoci aj podporovaná USA a Európou, je oslabená, rozdelená a bez myšlienok. To znamená, že Venezuela zostane v dohľadnej budúcnosti pod Madurovou kontrolou.

Okrem politickej krízy však krajina trpí aj hospodárskou. Spôsobili to americké sankcie. Na vyrovnanie škôd Maduro podporoval neformálnu dolarizáciu a uvoľnil kontrolu nad súkromným sektorom. Krajina tiež dostáva peniaze zo „sivých“ ropných obchodov v zahraničí.

Realisticky hodnotiac dôsledky možného ozbrojeného puču, venezuelský vodca venuje osobitnú pozornosť armáde. Vladimir Padrino, minister obrany, je kľúčovým spojencom prezidenta. Za vlády Madura navyše vojenskí vodcovia využívajú štátne zákazky a koncesie na ťažbu nerastov.

 
 
 
Vlasta

záběr z kanceláře Melvin Capital v okamžiku zjištění situace 😀


PUSTITE SI TO AKO SA PRACHÁČI SKORO HÁDZALI O ZEM:-)

https://youtu.be/lHocx3N2MOo

Válka Wall Street s amatéry ze sociálních sítí pokračuje. Makléři omezují obchody zmanipulovaných firem, padají žaloby

Skupina amatérských obchodníků z WallStreetBets chce zřejmě přerozdělit majetek... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy Skupina amatérských obchodníků z WallStreetBets chce zřejmě přerozdělit majetek... | foto: Reuters

NEW YORK Americká Wall Street se v posledních dnech doslova otřásá v základech. Skupině amatérských obchodníků se podařilo uměle vyhnat akcie několika slabých firem o stovky procent, o miliardy tak přichází tamní burzovní elita. Makléřským firmám dochází hotovost, obchody s akciemi zasažených firem proto omezují. Skupina manipulátorů už má i asijskou divizi.

Kromě donedávna téměř neznámé firmy GameStop závratně rostou akcie i jiným společnostem. Například u výrobce sluchátek Koss vzrostla jejich hodnota za poslední tři dny z necelých čtyř dolarů až na 127,45 dolaru. Následně cena spadla na současných zhruba 30 dolarů. Nebývalý růst zažívají také akcie firmy AMC či společnostem Expres, BlackBerry nebo Nokia.

„Ve všech případech došlo k domluvě lidí přes sociální sítě, aby společně zmanipulovali trh. Jedná se o dříve nevídané chování, které dokládá sílu sociálních sítí,“ uvedl pro Lidovky.cz Štěpán Křeček, hlavní ekonom společnosti BH Securities. „Sociální sítě už hýbou nejen politikou, ale i finančními trhy,“ souhlasí hlavní ekonom Trinity Bank Lukáš Kovanda.

Manipulativní chování však nehodlají dál tolerovat americké makléřské firmy včetně Robinhoodu, Interactive Brokers a TD Ameritrade, obchody s akciemi těchto firem proto začaly omezovat. Například Robinhood umožňuje pouze zavřít pozici, nic víc. Oznámil také, že u některých akcií zvyšuje požadavek na finanční rezervu pro ty, kteří se chtějí angažovat v transakcích typu short-selling, tedy spekulovat na pokles cen. V situaci, kdy cena začíná prudce růst, což byl i případ zmíněných akcií, totiž výrazně narůstají těmto spekulantům ztráty, čímž se může zvýšit i riziko pro makléřskou firmu.

Americká burza zažívá pozdvižení.
Obchodování na Newyorské burze.

Makléřské firmy v ohrožení

Makléři čelí kvůli omezení obchodů tvrdé kritice, minimálně dva investoři na Robinhood podali žalobu. Do věci se ve Spojených státech vložili dokonce někteří politici, podle kterých je nepřijatelné, aby makléřské firmy nákupy akcií takto znemožňovaly. Výbor amerického Kongresu dal najevo, že svolá k záležitosti slyšení. Makléřské firmy jsou proto pod značným tlakem, protože masivní nárůst objemů obchodování znamená větší objemy peněz klientům za prodané akcie i další výdaje.

Relativně populární společnost Robinhood si už proto zajistila finanční injekci více než jednu miliardu dolarů (přes 21 miliard Kč), aby se mohla se situací vypořádat. „Je to silná známka důvěry od našich investorů, což nám pomůže dál poskytovat služby zákazníkům,“ uvedl mluvčí společnosti Robinhood Josh Drobnyk.

Boj o přerozdělení majetku

Za masivními nákupy akcií, které způsobují výrazné ztráty hedgeovým fondům spekulujícím na pokles cen, stojí skupina drobných investorů, která si říká WallStreetBets a komunikuje přes sociální síť Reddit. Skupina o sobě tvrdí, že vyrazila do boje s bohatými manažery z Wall Street a že jejím cílem je přerozdělení majetku ve světě. Situací se začal zabývat i Bílý dům v čele s novou administrativou prezidenta Joea Bidena.

Největší pozornost na sebe v posledních dnech strhl právě zmíněný prodejce videoher a spotřební elektroniky GameStop. Podle CNN mu akcie od začátku roku vystřelily o neuvěřitelných 1700 procent. „Vzhledem k aktuální kondici společnosti a jejím budoucím vyhlídkám kalkulace naznačují, že by se cena akcie měla pohybovat maximálně kolem 10 dolarů,“ objasnil Křeček.

V pátek odpoledne se akcie GameStopu obchodují za 193,60 dolaru, kam vystoupaly z původní ceny 17,25 dolaru. Celou akci navíc v úterý podpořil šéf Tesly Elon Musk stručným vyjádřením na Twitteru a akcie GameStopu pak ještě téměř zdvojnásobily svou hodnotu. Ve středu dopoledne se dokonce přiblížily k ceně až 315 dolarů.

„Současné nacenění je anomálií, která by neměla mít dlouhé trvání. Nicméně mediální pozornost, která se na GameStop momentálně soustředí, může lákat gamblery. Ti mohou během několika minut zbohatnout či zchudnout o desítky procent. Velikost sázek přitom klidně může jít do milionů,“ říká Křeček s tím, že velký zájem tolika investorů zřejmě podpořila pandemická opatření a uzavřená kasina. GameStop je ovšem podle něj jen špičkou ledovce.

Dnes na sebe upozornily také akcie letecké společnosti American Airlines, které před začátkem obchodování přidávaly až 70 procent. Firma přitom krátce předtím oznámila kvůli dopadům pandemie rekordní ztrátu za loňský rok. „Zdá se, že (tyto akcie) také uvázly v tom obchodním šílenství,“ řekl k růstu akcií American Airlines viceprezident pro obchody s deriváty Randy Frederick z makléřské společnosti Charles Schwab.

Asijská divize

V důsledku zemětřesení na americké burze však pociťuje záchvěvy už také Asie. Jak informuje server BBC, na fóru Reddit přibyla skupina BursaBets, která sama sebe popisuje jako „malajskou verzi“ Wallstreetbets. Zatím to vypadá, že se soustředí na místního výrobce gumových rukavic Top Glove, jemuž v pátek akcie poskočily o osm procent. Na rozdíl od GameStopu jde ale v případě Top Glove o ziskovou firmu, dokonce jde o největšího producenta latexových rukavic na světě.

Poptávku navíc posílila pandemie. Za loňský rok akcie společnosti sice vystřelily o 290 procent, v posledním kvartále, kdy začala být dostupná vakcína proti koronaviru, ale o 40 procent opět spadly. Zatím navíc není jasné, jakého efektu se asijské skupině podaří dosáhnout, protože malajský trh je více regulovaný.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/byznys/firmy-a-trhy/valka-wall-street-s-amatery-ze-socialnich-siti-pokracuje-makleri-omezuji-obchody-zmanipulovanych-fir.A210129_155842_firmy-trhy_tesa

 
Joe Biden vydal 42 výkonných nařízení za jeden týden, což je praxe, kterou nedávno nazval „diktátorským“ chováním
 
Nový prezident USA Joe Biden podepsal za pouhých sedm dní 42 výkonných nařízení, což je akce, o které v rozhovoru varoval, že dělají diktátoři. (Foto: Twitter)
Pro srovnání - výkonná nařízení bývalých amerických prezidentů v prvních 10 dnech:

Clinton: 2

Bush: 2

Obama: 5

Trump: 6

Biden: 42

AC24.cz je také na FacebookuTwitteruTelegramu a GAB.

Zdroj: thenationalpulse.com

PEKNÝ PRÍKLAD PRE MATOVIČA
 
 
Jaryn

Vlasta
dobře prská ten židovskej lichvář. To je přímo rajská hudba pro všechny slušné lidi. A tohle je brzy čeká všechny a mnohem horší.

4fun

Taky konspirace …
… nebo na tom něco bude?

comment image

https://en.wikipedia.org/wiki/Alpha-N-acetylgalactosaminidase
α-N-acetylgalactosaminidase (EC 3.2.1.49) is a glycoside hydrolase from bacteria and animals, also known as nagalase.

Elevated Nagalase levels have also been found in the blood of children with autism and autism spectrum disorders(ASDs).
Nagalase accumulates in the serum of cancer patients and its activity correlates with tumor burden, aggressiveness and clinical disease progression.

Zvýšené hladiny Nagalázy byly také nalezeny v krvi dětí s autismem a poruchami autistického spektra (ASD).
Nagaláza se hromadí v séru pacientů s rakovinou a její aktivita koreluje s nádorovou zátěží, agresivitou a progresí klinického onemocnění.

Pro další bádání:
https://www.google.com/search?q=nagalase+enzyme+protein
Obrázky
https://www.google.com/search?q=nagalase+enzyme+protein&source=lnms&tbm=isch

juro782

prosím o vysvetlenie aj pre mňa jednoduchého človeka
ak kúpim akcie zjednodušene “krachujúcej cukrárne” tak neskrachuje?

Dokud je zájem o akcie cukrárny ze strany investorů, cukrárna nezkrachuje, protože akcionáři to nedovolí, protože cukrárna sype peníze akcionářům alespoň na burze, když ne na trhu s cukrovinkami. Goyim toto nikdy nedokáží pochopit, jak nic může vydělávat takový majlant. Burza je kasíno, kde býci věří, že cukrárna je dobrá investice, zatímco medvědi věří, že míří ke krachu, ale nesmí nikdy nastat, pouze se mu firma může blížit. Typická globalistická jedenáctka, nedokončený proces. Pokud by hrozilo, že cukrárna opravdu krachne, akcionáři do ní napumpují peníze v rámci resuscitace, ale ne ze svých kapes, prostě navýší základní kapitál a vydají emisi nových akcií cukrárny na burze, takže kolotoč může pokračovat dál.

a je to tu zas

mne to skor pripada ako plan, ako pripravit ludi o posledne peniaze.

da sa ludom falosna nadej na rychly bezpracny zisk a ludia zacnu masovo vrazat svoje posledne uspory do bezcennych akcii. na konci ostanu ludia bez prachov.

a potom uz je len krocik k nepodmienenemu prijmu, digitalnej mene a koniec hry. GAME STOP.

 

SILA PEŇAZÍ JE SILNEJŠIA AKO SPRAVODLIVOSŤ PRETO JE SVET TAK NESPRAVODLIVÝ A PRETO HO MAJÚ V RUKÁCH TÍ ČO MAJÚ PENIAZE A MAJÚ TAK V RUKÁCH AJ NAŠE ŽIVOTY...

Cenzurovat se bude cokoliv a kdokoliv, kdo si dovolí vystoupit z řady ...

Daniel Vávra29. 1. 2021  FB

Tohle je dokonalá ukázka dnešních doby. A taky toho co nás čeká, co se cenzury týče, v blízké budoucnosti. Cenzurovat se budou nejen politická témata, ale i ekonomická a zřejmě cokoliv a kdokoliv, kdo si dovolí vystoupit z řady a chcát proti větru. A v epicentru jsou opět hráči videoher, kteří vyjebali ze spekulanty z Wall Streetu, což jim ale nejspíš dlouhodobě nemůže projít. Stejně jako když onehdá vyjebali s novináři.


Co se stalo? Shortovací spekulanti a obří hedge fondy se rozhodly spekulovat na pokles akcií herního řetězce GameStop, který se potýká nejen díky Covidu s problémy. Všimnul si toho někdo na redditu a lidi tam zorganizovali akci, kdy začali akcie GameStopu kupovat a jejich cena růst. Stalo se to tak v masovém měřítku, že vyrostly o 1700%. Čímž spekulanti přišli o MILIARDY dolarů a museli sami předražené akcie začít kupovat, aby omezili další růst svých ztrát. A to se jim samozřejmě nelíbí.
A teď nastává ten největší bizár a ukázka jak naprosto zvráceně fungují dnešní média. Co se v reálu stalo? Drobní akcionáři si koupili akcie firmy. TEČKA. Spekulanti, kteří se snažili organizovaně prostřednictvím MÉDIÍ tu firmu položit tím, že o ní šířili apokalyptické zprávy, protože z jejího krachu by měli milardový profit, prodělali kalhoty. TEČKA. 

Jak o tom teď referují média? Média jako CNBC, nebo CNN, která se šířením spekulací a poplašných zpráv o různých firmách, které si vzali na paškál pro svoje shortovací čachry nejrůznější high society spekulanti? Rozjeli kampaň, že tohle se nesmí! Tohle je konspirace! To by se mělo nějak zakázat, nebo regulovat! To by se nemělo tolerovat. To přece není možný, aby se šířili na internetu takovýhle DEZINFORMACE a FAKE NEWS a špekulanti na tom pak prodělali! Na CNBC už dokonce rozjíždějí teorie, že za tím stojí Rusko! Podle CNN za to zase může Trumpismus! 

Aplikace, přes kterou ty lidi nakupovali tyhle akcie už jejich nákup zablokovala a bojkot začíná i jinde připomínat situaci okolo cenzurování Trumpa. Takže kartelové korporáty ze Silicon Valley už vám i určují jaké akcie si můžete kupovat. Finanční cenzura.

Šablona, podle které se doposud dehonestovali političtí odpůrci, se začíná aplikovat na kohokoliv, kdo nějak ojebe šlechtu.

Takže - když to dělá prostřednictvím CNN miliardář z Harvardu, položí na kolena velkou firmu, připraví tisíce lidí o práci a napakuje se na tom všem, je to ok. Když se drobní střadatelé domluví na redditu, firmu nepoloží a ojebou miliardáře kverulanta, mělo by se to zakázat, navedl je k tomu Putin, normální lidé by neměli mít možnost obchodovat s akciemi a ten reddit, na ten by si měl taky někdo posvítit. 

Všichni kdo tu cenzuru schvalujete u lidí, co nemáte rádi, toho ještě budete šeredně litovat.

* * *
Daniel Vávra je světově proslulý autor videoher. V poslední době je i výrazným glosátorem společenského dění.
 

"Malé" kupce to nebude bolet, to jsou investice kvůli srandě a když prodělají, nepůjdou několikrát na pivo!!,
Ale, že zatopí těm velkým, to je pro ně potěcha!! Za to i malá ztráta stojí!!
Burza byla vymyšlena jako bohulibá instituce, která by měla akumulovat kapitál pro "dobré" investiční záměry!!
Bohužel se burza stala "ruletou" kde hlavně banky hrajou s cizími penězi a celý "kapitalismus" se stal "finančním feudalismem", kde nějaká demokracie, svoboda, svoboda slova a jiné "podivné" atributy nemají místo, protože , kdo má prachy má pravdu a koupí si volby, média a ostatní sociální statuty, na které méně movitý občan nedosáhne!! To je také důvod současného letadla na burze!! Mám sice malé peníze, ale když je nás hodně,s velkou radostí "vykouříme" ty velké tchoře s nory!!!
Já nevím jak vy, ale já se bavím!! Možná ,že podobný vývoj nás čeká i ve společnosti obecně!! Mám dotaz,co se bude dít ,až se občané dohodnou a řeknou, proč a proti komu se musí zbrojit a kdo má stále ty obrovské zisky ze zbrojení? Kdo nás ohrožuje? Nebo si snad myslíte, že když přestaneme zbrojit, přijde "zlý" Rus a všechno nám vezme !! Na to už dávno přišla Čína s Konfuciem, je lepší se obehnat zdí a nikoho fyzicky neokupovat a ovládat ho ekonomicky a jak se jí to dneska daří!! "Komunistická" Čína si nás brzo všechny koupí i s burzou na stojato a nebude to dlouho trvat!!

Vávra to podává malinko překotně (jinak zásadně souhlas). Každý ani nemusí na první dobrou zakapírovat ty shortovací spekulanty atd., takže:

Pokud přijmete logiku, podstatu a smysl spekulací na "trzích" (slovo "burza" bývalo aspoň poctivější, ale zřejmě příliš evokovalo tlustého "burziána" v cylindru a s doutníkem, kdežto "tradeři" atd atp. jsou přeci šíleně free,cool,in) tak shortování, spekulace na pokles, je zcela legitimní taktika hry. Jestli přitom kotovaná firma padne, je to pořád součást hry a až sem to není v pozdním kapitalismu nic nelegitimního natož nelegálního. Podobně když Soroš 1992 spekuloval na libru, nebyl to sprostý zločin, nýbrž geniální obchod. Zločiny v této oblasti existují i oficiálně, ale prostě jsou definovány poněkud jinak. Pokud se vám to moc nelíbí, tak já souhlasím, ale chyba je v nastavení systému, ne v nedodržení pravidel. Je pravděpodobné, že pokles GameStop vůbec neodstartovali tito, ale objektivní fakt, že pařby už se dneska dávno kupujou online. Zkrátka ten jejich kšeft je prostě dlouho na zavření. No a burziáni to z hlediska systému správně zaznamenali a zcela správně shortovali na pokles. GameStop není žádná oběť, nýbrž objekt.

Ostatní bez připomínek - důvody, proč jim do toho takhle krásně hodili vidle lidičky z redditu by byly zajímavé, ale nakonec je to celkem fuk. Vypadá to sympaticky, že ?? A ta platforma co používají se dokonce jmenuje RobinHood (akorát i ten se teď na ně vyprdnul) Nicméně i oni jsou ti spekulanti, akorát drobní. I mezi nimi jsou výherci a loseři. A budou. De facto těmi nákupy vytvořili letadlo, kde budou mít smůlu ti, co nakoupí poslední - a je jedno, jestli už v momentě, kdy to uměle zaříznou velcí hráči a dozor nad trhem, nebo až v momentě, kdy schéma vyčerpá možnosti spekulativního růstu.

Poselství ovšem zůstává jasné - tato pravidla jsou tu jenom pro neprivilegované.

16:30- Souhlas, před pár lety jsem burzu nazval zlodějnou, která podnikům kapitál ubírá. Hru na burze bych zařadil mezi § s trestem, pokud se kapitál vybírá v hotovosti. Účel burzy?, jen přesunem a výdělek čerpán z výnosu podniku.

"GameStop není žádná oběť, nýbrž objekt." No jistě, takže i libra nebyla oběť a těch, kterých se to dotklo, také nebyli oběť. To dává smysl. Byly to jen objekty. Takže je to v naprostém pořádku a spekulování na pokles (masivní prodej akcií, které navíc ani nevlastní ten, kdo je prodává), což vede zákonitě k pádu jejich ceny, je prostě normální, podobně jako investice do firmy nákupem akcií, které se vyplatí díky dividendám.

Ja bych nezabihal do detailu o burse . Ja to nehraji od velkeho tresku .com kdy bursa spadla z 5000 do 1000 behem kratke doby.Je to primitivni podvod kde tahaji nite zase jen ...pazoury ktere maji penize v ohromnem mnozstvi .Ranuji to hedge fondy s commision 20 % a zadnou zarukou. Je to proste zidovska ruleta kde se urcity pocet share nafujuje a nebo vypousti dle zajmu a manipulaci velkych banksteru A pro to proc upozornuji je vzpominka na jednoho stareho lotra svelkym rypakem ktery pravil :dle meho odhadu rozumi burse maximalne 20 lidi " Souhlasim neb malokdo ma predstavu co vse se hraje a o cem normalni clovek nema ani predstavu (mantinely,futures , second market a dalsi desitky rulet} Maji dokonce i svuj slovnik abecedni neb vyrazy tam najdete ktere jste nikdy ani neslyseli .kratce neni to hra pro lidi s nasetrenymi penezi v malem mnozstvi .A kdyz to prohrajete tak vam sdeli ze jste to mel vcas prodat nejste s tim preci zenaty a kdyz to pada tak je to zase zdrava correction
vzdy vam to zduvodni adoporuci zacit znovu ,proste lazdy halir se pocita -za 5 koupim za 50 prodam ,mne ty 3% staci ,priteli.

Jožine, naopak, je třeba jít do detailů, nejen na burze, do celého peněžního systému, potom pochopíme jak a kým jsme okrádáni. Snahy tu již byly, je to nebezpečné povolání to rozkrýt, natož potom změnit. My to zde nezměníme ale nemusíme mafiím pomáhat účastí beránků v lichvě a podobných praktik. A vybírat politiky, kteří tomu zabrání ve vyšších patrech. Na tom nejvyšších půjde o spolupráci rozhodujících států!

19 .57 vsechny ty snahy co ja vim zatim zkrachovaly neb sila penez je silnejsi nezli spravedlnost ci zbozna prani.Lichvari to zatim vzdy vyhrali i za cenu ztrat ale to opet byli nastrceni pesaci dle hesla -pesak neni dulezity ,general je.Podporovali 1 svetovou 2 svetovou a dalsi vsechny ty prohrane valky od 1945 ,ale vzdy na tom vydeali ony skavrky .Myslim ze se nemylim ze Francie platila jeste nedavno uroky za Napoleona a jeho tazeni. Ma nekdo predstavu treba o tom kolik staty plati na urocich za pujcene penize ktere vlastne ani fyzicky neexistuji?Stejne je to s domy kdy do posledni splatky vlastni "vas" dum banka atd.Tato lichva je tak ohromna ze normalni clovek ktery chodi do prace nema ani poneti o co bezi . A ten kdo to chtel kdykoliv zastavit neb zmmenit byl prohlasen za lotra ci blazna a nebo byl proste zlikvidovan nastrcenym vrahem ktereho se ale vetsinou ani nepodari vypatrat

Přesto to nesmíme vzdát.

 

Hospodárska kríza v USA — prepad HDP zaznamenal antirekord

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

Podľa Úradu pre ekonomickú analýzu amerického ministerstva obchodu klesol v roku 2020 HDP krajiny o 3,5%.

Ministerstvo zdôraznilo, že pokles úrovne americkej ekonomiky v roku 2020 bol najhorší od roku 1946, keď indikátor klesol o 11,6%.

Joe Biden, ktorý „zvíťazil“ vo voľbách vďaka masívnym bezprecedentným podvodom, pripustil, že hospodárska kríza v krajine, ktorú spôsobila pandémia koronavírusu, sa neustále zhoršuje.

„Kríza sa stále zhoršuje. Situácia sa nezlepšuje. Musíme podniknúť viac krokov a musíme konať rýchlo,“ povedal Biden.

Na tomto mieste je treba povedať, že s takýmto „prezidentom“ Ameriku, ale bohužiaľ ani celý svet, nič dobré nečaká. Začína sa zvrátené globalistické divadlo.

 

JASNÝM DOKAZOM TOHO, ŽE LIBERÁLOVIA VYTVORILI NOVÝ TEMNÝ VEK, JE POŽIADAVOK ŠTUDENTOV HARVARDU, ABY UNIVERZITA ZRUŠILA TITULY TRUMPOVÝM PRIAZNIVCOM... TAKTO VYPADÁ SLEPÁ "DEMOKRATICKÁ" NENÁVISŤ...

Bůh nás zachraň od vzdělané mládeže

Paul Craig Roberts
31. 1. 2021      První zprávy      paulcraigroberts
Když jsem byl studentem univerzity, mottem liberálů byl citát připisovaný Voltairovi: „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale budu bránit na smrt tvé právo to říci.“. Liberálové použili tento citát jako svolení k dekonstrukci rodiny, společnosti, náboženství a systému víry, který držel pohromadě různorodou americkou populaci.

Liberálové dnes chtějí umlčet a dokonce zatknout každého, kdo s nimi nesouhlasí. Sociální média deplatformují a ruší všechny, kteří vystupují mimo oficiální vysvětlení, dokonce i odborníky, členy Kongresu a prezidenta Spojených států. Amazon, Apple a Google vynucením existence alternativních sociálních médií znemožňují jejich existenci. Američané přicházejí o práci kvůli tomu, že podporovali Trumpa, a dokonce i za to, že používali rodná zájmena neschválená hlupáky. Dospěli jsme k bodu v univerzitním životě, že neznalý „student“ pro přijetí kvóty má větší autoritu než významný vědec a může nechat vědce vyšetřit a sankcionovat jeho vlastní univerzitou. Celková ne-entita může zrušit osobu s celoživotními úspěchy jednoduše na základě toho, že je ne-entita „uražena“.

To je dnes západní svět. Komu zbývá bránit? Zemřít za to? A co je to ? Hodnoty jsou pryč. Systém víry je rozpuštěn. Propaganda se zaměřuje na Rusy, Číňany a Íránce. Skutečné hrozby pro naši existenci mají na starosti náš život. Žijeme v Matici jejich samoúčelných lží.

Jasným důkazem toho, že liberálové vytvořili nový temný věk, je požadavek studentů Harvardu, aby univerzita zrušila tituly Trumpovým příznivcům. Všechen důvod opustil univerzitní život. Důvod je nahrazen slepou nenávistí. Emoční pravidla. Pravdy jsou „nepřátelé lidí“ 

 

Veliký Mao vůbec netušil, že "demokratická Amerika" přejde na fašismus a trumfne ho ! Předpokládám, že Amerika se na nohy u ž nepostaví. Takovou diskreditaci, kterou zařídil Deep State a Demokraté, svět už nerozdýchá, nestojí to za to, a zařizuje se po svém. Dedolarizace to zařídí zrychlováním. GP podmínky rozpadu připravil velmi dobře. Teď už se jen jedná o příslovečný kamínek pro lavinu ! Kdy a kde - netušíme, ale GP to spustí v řádu několika let. 3.ww nikdo nechce, ale Deep State spustí nějakou velkou válku brzy. Uvidíme kde.

Sankcie týkajúce sa Nord Stream 2 budú zrušené — USA sú pripravené na dohodu s Nemeckom

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

Nemecko, ako hlavný užívateľ plynovodu Nord Stream 2, by malo čoskoro „položiť na stôl“ balík riešení.

Vláda Joe Bidena si uvedomila neúčinnosť sankcií uvalených na Nord Stream 2, ktorý bude čoskoro dokončený a rozhodla sa zmeniť taktiku, pričom upustila od prístupu Donalda Trumpa. Teraz Washington ukazuje svoju vôľu urobiť Berlínu láskavosť, rátajúc s reciprocitou.

Podľa nemeckých novín „Handelsblatt“ s odvolaním sa na vlastné zdroje, vláda USA súhlasila so zrušením sankcií, ktoré bránili výstavbe plynovodu, ak Nemecko dokáže eliminovať obavy Washingtonu z projektu.

Nemecká spolková kancelárka Angela Merkelová už diskutovala o situácii okolo Nord Stream-2 s novým americkým prezidentom Joeom Bidenom, píše „Handelsblatt“. Je potrebné poznamenať, že to v komuniké vlády SRN uvedené nebolo.

Steffen Seibert, hovorca Merkelovej vlády, zároveň oznámil, že Nemecko a USA sú pripravené spory vyriešiť.

 

SKVELÁ AKCIA TRUMPOVHO QANONU?

"TERORISTICKÝ" ÚTOK NA HEDGEOVÝ FOND KTORÝ FINANCOVAL VOLEBNÚ KAMPAŇ JOE BIDENA !

Americkou burzou na Wall Street otřásá hrozba krachu mamutího hedgeového fondu Melvin Capital poté, co skupina Trumpových příznivců a drobných investorů na Redditu začala davově nakupovat akcie do té doby kolabující herní společnosti GameStop a Wall Street nyní volá po zásahu regulátory a americký Kongres, že si obyčejní lidé dovolili zlikvidovat pozici hedgeového fondu, který štědře přispěl na kampaň Joea Bidena! Finančníci hovoří už dokonce o domácím terorismu! Jak se stát teroristou tím, že s kamarády ze sociální sítě nakoupíte akcie krachující firmy? Co se vlastně stalo?

Zatímco v Evropě se v těchto dnech řeší hlavně virová a vakcinační hysterie, v USA se schyluje k mohutné burzovní krizi, která se brzy může přenést i do Evropy. Česká média zatím o skandálu mlčí, ale brzy se touto událostí začnou zabývat všechna média. K čemu vlastně došlo? Skupina několika tisíc Trumpových voličů a příznivců sdružených v investiční skupině WallStreetBets na sociální síti Reddit vyslyšela výzvu amerického prezidenta Donalda Trumpa a rozhodli se, že pomůžou americké ekonomice. Trump už před mnoha měsíci vyzval Američany, aby nakupovali akcie amerických firem, které potřebují pomoc, aby se podařilo zachránit pracovní místa, protože je to investice, která se vrátí dvakrát, jak v podobě profitu, tak i v podobě záchrany krachující firmy. Zkrátka šlo o to, že americký prezident vyzval k pomoci americkým firmám, které kvůli virové krizi kolabují.

Řetězec GameStop je v centru kauzy okolo krachu fondu, který vsadil přes 3 miliardy dolarů na jeho pokles

Na síti Reddit se vytvořila skupina několika tisíc drobných a středních investorů, kteří si předávali a sdíleli tipy na akcie zajímavých firem, které kvůli virové pandemii padaly dolů a ve vhodné chvíli za nízkou cenu akcie nakoupili. Prostě klasické investování v době krize, kdy se naskýtá ojedinělá šance dostat se za lacino k exkluzivním akciím známých firem, které by jinak v době mimo krizi byly velmi drahé a nedostupné. Tomuto způsobu nakupování se říká “Bull” (býk) a investor nakupuje akcie proto, že očekává růst firmy a růst akcií. Je to tzv. investování na růst akcií.

Na covidové krizi vydělávají hedgeové fondy astronomické zisky, o kterých laická veřejnost netuší. Krize a její pokračování a trvání se někomu vyplatí

Jenže, ve světě burzovního obchodování existuje ještě jeden a úplně obrácený svět, který spočívá v investování na pokles akcií. Tomuto investování se říká “Bear” (medvěd) a je to spekulace na budoucí pokles akcií firmy. V tomto oboru zbohatl i George Soros. Jedná se o investování na pokles a existuje skupina tzv. krátkodobých výnosových fondů, jinak též zvaných hedgeové fondy. Ty se specializují čistě na spekulaci a v době krize fungují jako supi, protože čím více firmy v ekonomice krachují, tím větší zisky hedgeové fondy generují.

Jak je to možné, to si teď vysvětlíme, protože předpokládám, že ve světě investic se mnoho lidí na alternativě neorientuje, ale pochopení funkcí hedgeových fondů je zásadní pro pochopení toho, k čemu právě došlo na Wall Street a komu vyhovuje Covid-19 a nekonečné lockdowny a krachy ekonomik. Po přečtení tohoto článku začnete možná Andreje Babiše, Igora Matoviče a další politiky v Evropě podezřívat, že sami mají možná své pozice v některých hedgeových fondech, které dolují mamutí zisky na kolabující ekonomice v důsledku umělé virové krize. Uvnitř hedgeových fondů se totiž generují obrovské peníze, které ovšem neodráží stav ekonomiky a růst trhu, ale jde de facto o činnost, které vede ke kapitalizaci na krizi jako takové.

Akcie GameStop začaly strmě stoupat v polovině ledna

Hedgeový fond je organizace investorů, kteří staví pozice (investují) na pokles kolabujících a krachujících firem na burze. Vybírají si firmy, které jsou v silné provozní ztrátě s nedostatkem hotovosti. Jakmile je firma vybrána, zástupce hedgeového fondu kontaktuje brokera na burze a nabídne mu peníze za zapůjčení akcií kolabující firmy. Tady pozor, je důležité zdůraznit, že hedgeový fond akcie firmy nekupuje, ale pouze si je půjčuje za určitý obnos. Hedgeový fond řekne firmě, že nemá o nákup akcií zájem, ale je ochoten zaplatit za jejich krátkodobé zapůjčení.

Firma nemá důvod návrh odmítnout, protože potřebuje provozní cash flow a zapůjčením akcií firma stejně nic neztratí. Krátkodobá zápůjčka je např. na 10 dnů. Jakmile hedgeový fond má dispoziční právo k akciím firmy, obratem ruky akcie prodá. Pokud se teď zarazíte, jak je možné prodávat půjčenou věc, tak je třeba upozornit, že na burze je to běžná věc a povolený instrument u veřejně obchodovaných akcií. Jakmile tedy hedgeový fond zapůjčené akcie prodá na burze, tak začne čekat.

Investice s pozicí na pokles ceny akcií jako prostředek mamutího zisku

Po celou dobu fond očekává, že upadající firma bude dále upadat a kolabovat. Cena akcií bude stále klesat. Po uplynutí několika dnů hedgeový fond akcie koupí zpátky za mnohem nižší cenu než byly předtím prodány, akcie vrátí zpátky do rukou kolabující firmy, a finanční rozdíl prodeje a zpětného odkupu půjčených akcií tvoří profit hedgeového fondu.

Akcie firmy tedy poklesly, ale hedgeový fond na poklesu vydělal ranec velkých peněz. Abyste to pochopili do důsledku, uvedeme si příklad. Hedgeový fond si půjčí 100 000 kusů akcií, jejichž úhrnná hodnota na trhu v době zapůjčení je 1 milion USD. Hedgeový fond za zápůjčku akcií na 10 dní zaplatí firmě 100 000 dolarů. To je poplatek za zapůjčení. Hedgeový fond po získání dispozice zapůjčené akcie obratem prodá na burze za aktuální hodnotu, tedy za 1 milion dolarů. A jakmile je prodáno, hedgeový fond začne čekat.

Lockdown v centru New Yorku, zatloukání výloh dřevěnými deskami jako ochrana před rabováním

Během 10 dnů klesne cena 100 000 akcií firmy na burze z 1 milionu USD na pouhých 370 000 USD. Firma je prostě v krachu, kolabuje a akcie letí dolů. Přesně na toto čeká hedgeový fond. Jakmile se blíží konec zápůjčky akcii, hedgeový fond akcie z trhu odkoupí zpět za aktuální cenu 370 000 USD. Hedgeový fond akcie vrátí kolabující firmě a hedgeový fond si mne ruce, protože právě vydělal na rozdílu 530 000 USD, tedy původně prodal akcie za 1 000 000, mínus 100 000 platba firmě za zapůjčení akcií, mínus 370 000 za zpětný odkup akcií z trhu, tedy z toho rozdíl a profit 530 000 USD. Kdyby hedgeový fond namísto zápůjčky akcie nakoupil od krachující firmy, namísto zisku by teď fond byl ve ztrátě 670 000 USD.

Když krachuje firma s akciemi na burze, je to pro někoho důvod k pořádné oslavě

Za normálních okolností firma, resp. její akcionáři nikdy akcie nikomu nepůjčí, není k tomu důvodu, ale když firma krachuje, tak vydělají na kolabujících akciích alespoň peníze ze zápůjčky a investoři firmy tak de facto parazitují na vlastní firmě, ve které mají akcie. Je to hodně zvrácené, ale z hlediska trhu je to logické, investoři chtějí ze svých akcií vidět alespoň nějaké peníze a zisk, a když ten zisk negeneruje firma, nabídnou své akcie do zápůjčky hedgeovým fondům. Dokonce je to ještě drsnější, samotní akcionáři krachující firmy se stanou členy hedgeového fondu, a sami nabídnou fondu své akcie do zápůjčky, a to buď za poplatek, tedy získají peníze od fondu formou platby za půjčení akcií fondu, anebo poskytnou fondu zápůjčku akcií grátis, ale dostanou podíl na profitu z poklesu akcií na trhu po 10 dnech.

Hedgeový fond se k půjčeným akciím dostane obvykle 2 způsoby, buď se obrátí přímo na vedení firmy, kterému nabídne cash flow za zápůjčku akcií věřitelů firmy, potom se jedná o tzv. transparentní pozici, anebo fond potají oslovuje jednotlivé věřitele firmy, kteří disponují akciemi firmy, to je potom tzv. skrytá pozice. Hedgeové fondy, přestože mají často katastrofální reputaci jako supi, nabízejí akcionářům kolabující firmy alespoň nějaké peníze zpátky z jejich ztrátového zainvestování v hroutící se firmě.

V USA zákony omezují členství v hedgeových fondech jednatelům a členům představenstev veřejně obchodovaných společností, protože by šlo o střet zájmů, ale jakmile začnou akcie jakékoliv firmy padat, okamžitě okolo ní začnou poletovat hedgeové fondy s nabídkami cash flow za zapůjčení akcií. Jedná se tak o obrovské spekulační kasíno, které negeneruje žádné hodnoty, pouze surový profit ze spekulace. A teď to hlavní.

Logo skupiny WallStreetBets

Čím větší krize na burze, čím větší propady firem, čím větší krachy akcií, tím větší a astronomické zisky hedgeových fondů. A jedním z nich na Wall Street je i Melvin Capital. Tomu teď podle informací hrozí krach a dluží přes 3 miliardy dolarů. A jak k tomu došlo? Jednoduše, podle slov předního makléře se o to postarala “banda degenerátů” s odkazem na drobné investory a voliče Donalda Trumpa, kteří jsou sdruženi ve skupině WallStreetBets na sociální síti Reddit.

Banda “degenerátů” od Trumpa přivedla na Wall Street legendární hedgeový fond na pokraj bankrotu kvůli pozicím na jednom jediném titulu

Hedgeový fond nese jedno značné riziko, kterým je nečekaný útok býků na pozice medvědů. A přesně k tomu došlo u akcií donedávna kolabujícího obchodního řetězce GameStop v USA [1]. Tento obchodní řetězec se desítky let zabýval prodejem počítačových a konzolových her na fyzických nosičích, jako jsou CD, DVD a BluRay disky, ale kdysi dávno to byly i diskety. Spolu s tím, jak se prodej her stává digitálním na internetu a nikdo už prakticky fyzické kopie nekupuje, tak společnost GameStop začala krachovat. Kdysi slavná značka se stala okamžitě terčem zájmu hedgeových fondů a i toho jednoho z největších, Melvin Capital.

Akcionáři krachující firmy začali půjčovat akcie za peníze hedgeovým fondům a ty začaly vydělávat velké peníze na trvalém pádu a poklesu akcií GameStop. To ale skončilo ve chvíli, kdy skupina investorů na Redditu se rozhodla v době krize mohutně nakupovat akcie oblíbených značek a GameStop byl první na ráně. 

Během doslova pár dnů a pár hodin vyletěly akcie GameStop nahoru o stovky procent, takže v polovině ledna se jedna akcie prodávala za 18 dolarů, ale včera to už bylo 345 dolarů a burza NASDAQ dnes na Wall Street oznámila, že zastavuje okamžitě obchodování s akciemi GameStop z důvodu podezření z nepřátelského útoku, podezření z domácího terorismu, a že věcí se musí zabývat okamžitě americký Kongres a FBI.

Domácí teroristé, degeneráti, extrémisté, spiklenci, možná jsou za nimi Rusové, prsty v tom má Trump… obvinění od makléřů z Wall Street neberou konce

Ihned poté unikla informace, že reakce NASDAQ přišla poté, co jeden z největších dárců volební kampaně Joea Bidena, hedgeový fond Melvin Capital, uzavřel svoji pozici na titulu GameStop se schodkem přes 3 miliardy dolarů a na Wall Street se okamžitě začalo proslýchat, že hedgeový fond je na pokraji bankrotu a ostatní hedgeové fondy v panice začnou uzavírat své vlastní pozice.

Analytici se tomu samozřejmě smějí, protože nejde o žádný terorismus, ale prostě o hromadný nákup akcií skupinou drobných investorů organizovaných na síti Reddit. Jenže NASDAQ má podezření, že tato organizace nebyla samovolná, že se mohlo jednat o nepřátelský útok cizí mocnosti, že to někdo organizoval, že není normální, aby “banda degenerátů” začala organizovaně nakupovat miliony akcií americké upadající firmy, na jejíž pokles má hedgeový fond Melvin Capital postavenou pozici za více jak 3 miliardy dolarů.

 

PORAZÍME ICH ICH VLSTNÝMI ZBRAŇAMI TO POVEDAL TRUMP KEĎ ODCHÁDZAL Z PREZIDENTSKÉHO POSTU!


Takže, obchodování s akciemi GameStop bylo zastaveno a protože jde o Melvin Capital, sponzora Bidenovy kampaně, bude se vyšetřovat, jestli obyčejní Američané a degeneráti na Redditu nesledovali hromadným nákupem akcií GameStopu něco jiného, než jenom nákup akcií. Např. mohli sledovat poškození hedgeového fondu, který přispěl Bidenovi na kampaň. Panečku, to je argument jako noha! Ano, přesně takto to skončí ve chvíli, kdy obyčejní gójové začnou kazit businessy s pozicemi na úpadky firem, ze kterých potom profitují nosaté hedgeové fondy.

Jakmile si větší skupina gójů dovolí hromadným nákupem akcii zachránit padající firmu a tím přivedou na pokraj krachu hedgeový fond, potom je zle a musí se vyšetřovat, jestli nešlo o terorismus, jestli někdo úmyslně nechtěl potopit Melvin Capital. Řev a jekot z Wall Street je tak obrovský, že je jasné, že goyim se povedlo přivést na pokraj krachu fond, ve kterém mají investiční pozice vysoce postavené osoby Deep State.

Čím déle bude kovidová krize uměle prodlužována a lockdowny budou trvat, tím více se někdo nechutně napakuje v hedgeových fondech s pozicemi na krachy podniků

Na této události chci ukázat, že krize a krachy gójských firem jsou zdrojem obrovských zisků nosatých hedgeových fondů. Čím více firma krachuje, tím více zvyšuje tzv. profit margin hedgeového fondu na postavené pozici proti firmě. Problém ale nastává ve chvíli, kdy někdo do tohoto spekulačního kolotoče vhodí vidle a začne akcie kolabující firmy naopak hromadně nakupovat a tím zvyšovat jejich cenu. V tom okamžiku nastává situace, která by se dala přirovnat k vraždění jehňátek v přímém přenosu, protože ty pozice v hedgeových fondech staví lidé, kteří se přímo specializují na současnou a uměle vyvolanou covidovou krizi.

Zatloukání výloh obchodů v New Yorku kvůli lockdownu

Bez lockdownů v USA a bez krachujících firem a businessů po celé zemi by nikdy nemohly hedgeové fondy jako je Melvin Capital generovat tak obrovské miliardové zisky, které generují již od jara loňského roku. A čím déle budou trvat lockdowny, tím více firem gójů v USA bude krachovat, tím více budou investoři těchto krachujících firem půjčovat akcie hedgeovým fondům, tím větší peníze hedgeové fondy budou generovat, čím déle lockdowny budou prodlužovány a obchody, firmy, hotely, motely, aerolinky, kina, letní a zimní resorty budou zavřené, tím lépe pro hedgeové investory. Proto se ozval ten řev na Wall Street, protože partička goyim investorů na Redditu do tohoto nosatého kolotoče vydělávání mamutích zisků na úpadku firem likvidovaných nekonečnými lockdowny vhodila vidle.

A hned slyšíte jekot, řev o terorismu, o spiknutí, protože někdo zvenčí, někdo, kdo není jejich, nějaká skupinka zdegenerovaných goyim, si dovolila začít hrát investiční hru proti jejich hedgeovému fondu s pozicí 3 miliardy USD na úpadek jedné americké firmy. Takové chucpe se totiž jen tak často na Wall Street nevidí. Teď už jenom si počkat, kdy někdo vykřikne, že za organizací nákupu akcií byli Rusové, Trump anebo extrémisté z alternativní pravice. Teď alespoň vidíte, proč musí lockdowny, zavřené obchody a zákazy vycházení trvat i nadále. Aby krachlo více firem, více podniků a více závodů, proti kterým postavily své pozice nosaté hedgeové fondy. Vystavěly pozice za stovky miliard dolarů, proti hotelovým řetězcům, proti aerolinkám, proti podnikům žijícím z cestování, z turistiky, proti automobilkám, proti koncernům, které nejvíce postihly lockdowny a uzávěry.

-VK-

Šéfredaktor AE News

rytier

Minule som cital pekny text :
Sikovny xidak (xazar) moze vsetko, lebo je sikovny.

Ak je sikovny gojim a chce byt sikovnejsi nez xidak (xazar), je to antisem!ta.
Dnes to upravim 🙂
Ak chce byt gojim sikovnejsi ako xidak, je to teror!sta.

Super super vysvetlene hedgefondy. Super 🙂
Podobny pruser mal aj USSteel z Pittsburghu, zachranili ich VSZ Kosice. Zarobili aj na padani akcii a pred finalnym podpisom nakupu akcii VSZ oznamili, ze USSteel kupuje Kosice zadarmo, len trebalo splatit fiktivne dlhy (vyrobene Dzur. ako krosdefault).
Cize splatili to ziskom z hedgu a potom uz len rastli.
Tento obchod vytiahol USSt z hrobu.

Ale napr Hascak si urobil zachranu zo statu – nevedeli co s padajucimi akciami VSZ Kosice, predali ich vdaka uplatenemu Harachovi statu za 250 000 000 korun. Vase StBe zela hezk Vqnoce 🙂 …..

 

UKRADLI NÁM VŠETKÝM ROK ŽIVOTA A MNOHÝCH O ŽIVOT PRIRAVILI ALEBO NÁM Z NEHO UROBILI PEKLO. ZA VŠETKÝM ZA CELOU PANDÉMIOU SÚ NAJBOHATŠIE SKUPINY OLIGARCHOV USA.

PENIAZE SÚ MOC A PRETO NÁS MAJÚ VŠETKÝCH V RUKÁCH PRETO ŽE NAŠI POLITICI MAJÚ SVOJU CENU VŠETKÝCH SI ICH KUPUJÚ...


natvrdlý spoluovčan

ale já to nedopsal! 2/2..

To jsou ti pokrytečtí křiklouni ve sněmovně, na ulicích, v médiích a našem životním prostoru, kteří jsou za smrt těch lidí zodpovědní a jediným důvodem proč nyní roušky nosí je strach o sebe, o své prázdné a pokrytecké životy, je to jejich takto prokazatelné sobectví, které nyní zbaběle a uboze schovávají za ohleduplnost, vlastní “inteligenci” a domnělou rozumnost oproti těm domněle hloupějším..co po roce týrání sama sebe a bez jakéhokoliv výsledku na roušky už vládě totálně serou. 

Co si máme myslet o nesmyslných a pochybných rok trvajících anticovid opatřeních naší vlády kopírujících slepě kroky EU, když v Bělorusku, o kterém nám naše skvělá demokratická, objektivní, západní a neomylná mediální fronta po celý rok pravidelně a podrobně referovala jako o odstrašujícím příkladu, kde díky “zlotřilému” Lukašenkovi absentovala veškerá nutná Eu AntiCovid opatření, děti vesele sportovali, lidi se mísili na vánočních trzích bez roušek a všichni všude běhali o sto šest, mají absolutně srovnatelná ne-li nižší čísla výskytu Covidu19 v populaci než všude tam, kde se z toho stala doslova brutální Covidová víra 

zahrnující všechny náležité devocionální a obřadní prostředky jako jsou hadr se ZOO v hubě, dezinfekce na ruce když se to šíří vzduchem, zákaz nočního vycházení když v noci ven nikdo obvykle a bezdůvodně nechodí, udávání bezvěrců aparátní Inkvizici, bestiální trápení imunních dětí zoologickými hadry v hubě během výuky ve školách, trápení drtivě většinové imunní populace nebezpečnejma experimentálníma vakcínama údajně a prý kvůli příznakové drtivému minimu imunně oslabených anebo jinak výjimečně predispozičních, tedy ohrožených jedinců.

Tak to jsem viděl po ránu..

natvrdlý spoluovčan

OT: Dobrý den. Každé ráno když se probudím, mám v mysli výsledek – jednu ryzí myšlenku, která je zcela čistá a jasná a potom se jí snažím převést do slov. Někdy se mi to povede lépe, někdy hůře. Nevím zda jsem méně inteligentní a mám tedy pomalejší vedení, ale výsledek vždy nakonec mám. Takže dneska to je tohle ÓTéčko neótéčko:

Všichni ti teroristé – policie zaklekávající nemohoucí důchodce, ohrožující životy lidí vodními děly, politici a Piráti.cz buzerující lidi do roušek, schvalující likvidaci ekonomiky této země jsou viděni jejich vlastní optikou prokazatelně a nezpochybnitelně pokrytečtí kriminální živlové a vrazi, zodpovědní za úmrtí tisíců lidí této repubuliky, neboť nikdo, ani jeden z nich nenosil roušku, respirátor, masku anebo jinej hadr na svý křivý a ulhaný pokrytecký smradlavý prskající držce v době, kdy tady řádily virové vlny chřipky, aby nikoho z těch nebohých a nevinných lidí umírajících potom masově v nemocnicích nenakazil a posléze je tak ignorantsky nezavraždil!!

Okénko investora  |  28.01.2021 22:04:06

GameStop je jen špička ledovce. Další akcie se chovají podobně

"Přibližně před deseti lety jsme mohli sledovat, jak lidé mobilizovaní přes sociální sítě svrhávají nepohodlné režimy v arabských státech. Vžilo se pro to označení Arabské jaro. V těchto dnech můžeme sledovat, jak lidé dohodnutí přes sociální sítě manipulují s cenami na burzách. Těžko říct, co je více nepochopitelné. Každopádně je zřejmé, že sílu sociálních sítí nelze podceňovat," říká hlavní ekonom BHS Štěpán Křeček.

V úterním komentáři jsme informovali o tom, že cena akcie GameStop překonala hranici 150 dolarů. To šlo vzhledem ke stavu firmy považovat za naprosto šílené. Těžko se proto hledají slova při popisu následujícího vývoje. Cena akcie totiž vystoupala až na úroveň 482,85 dolaru. Následně začala prudce klesat. Nyní se pohybuje kolem 260 dolarů a stále se mění.

Vzhledem k aktuální kondici společnosti a jejím budoucím vyhlídkám nám kalkulace naznačují, že by se cena akcie měla pohybovat maximálně kolem 10 dolarů. Současné nacenění je proto anomálií, která by neměla mít dlouhé trvání. Mediální pozornost, která se na GameStop momentálně soustředí, však může lákat gamblery. Ti mohou během několika minut zbohatnout, či zchudnout o desítky procent. Výše sázek přitom klidně může jít do milionů.

Některým lidem zřejmě chybí kasina, která jsou v mnohých zemích zavřená kvůli restriktivním opatřením proti šíření koronaviru. Svou hráčskou vášeň tak uspokojují jinými způsoby. Jak se ukazuje, burza může být jedním z nich. Na vývoji akcií GameStop to je jasně patrné. Naší pozornosti by tak neměly uniknout ani další podobné tituly.

Cena akcií výrobce sluchátek Koss vzrostla za poslední tři dny z necelých čtyř dolarů až na 127,45 dolaru. Následně cena spadla na současných přibližně 30 dolarů. Podobný vývoj zaznamenala i společnost Expres (ticker: EXPR) či AMC Entertainment Holdings (ticker: AMC). Ve všech těchto případech došlo k domluvě lidí přes sociální sítě, aby společně zmanipulovali trh. Jedná se o dříve nevídané chování, které dokládá sílu sociálních sítí. 

Ing. Štěpán Křeček, MBA

Na pozici hlavního ekonoma ve společnosti BH Securities a.s. zodpovídá za tvorbu makroekonomických a tržních analýz. Rovněž se věnuje komunikaci s veřejností a médii. Jako host televizních a rozhlasových pořadů se často vyjadřuje k aktuálnímu ekonomickému dění. V současné době patří mezi nejcitovanější české ekonomy. Vystudoval Národohospodářskou fakultu Vysoké školy ekonomické v Praze, kde dále působí a vyučuje několik předmětů. Po odborné stránce se zaměřuje na analýzu české ekonomiky, sociální systémy a veřejné rozpočty. Na tato témata napsal řadu odborných prací. Rád sportuje, čte a poslouchá vážnou hudbu.

Kevin

Rada federácie Federálneho zhromaždenia Ruskej federácie tvrdo odsúdila správanie globálnych internetových gigantov.

Rada federácie Federálneho zhromaždenia Ruskej Federácie dôrazne odsudzuje kroky globálnych amerických internetových spoločností, ktoré z politických dôvodov, bez právneho základu a v rozpore s normami medzinárodného práva obmedzujú slobodu prejavu v sociálnych sieťach informačnej a telekomunikačnej internetovej sieti

https://www.hlavnespravy.sk/rada-federacie-federalneho-zhromazdenia-ruskej-federacie-tvrdo-odsudila-spravanie-globalnych-internetovych-gigantov/2422640

 

TEN KDO MÁ PRACHY MÁ DNES AJ PRAVDU 

Dobrodej

“Malé” kupce to nebude bolet, to jsou investice kvůli srandě a když prodělají, nepůjdou několikrát na pivo!!,
Ale, že zatopí těm velkým, to je pro ně potěcha!! Za to i malá ztráta stojí!!
Burza byla vymyšlena jako bohulibá instituce, která by měla akumulovat kapitál pro “dobré” investiční záměry!!


Bohužel se burza stala “ruletou” kde hlavně banky hrajou s cizími penězi a celý “kapitalismus” se stal “finančním feudalismem”, kde nějaká demokracie, svoboda, svoboda slova a jiné “podivné” atributy nemají místo, protože , kdo má prachy má pravdu a koupí si volby, média a ostatní sociální statuty, na které méně movitý občan nedosáhne!! To je také důvod současného letadla na burze!! Mám sice malé peníze, ale když je nás hodně,s velkou radostí “vykouříme” ty velké tchoře s nory!!!


Já nevím jak vy, ale já se bavím!! Možná ,že podobný vývoj nás čeká i ve společnosti obecně!! Mám dotaz,co se bude dít ,až se občané dohodnou a řeknou, proč a proti komu se musí zbrojit a kdo má stále ty obrovské zisky ze zbrojení? Kdo nás ohrožuje? Nebo si snad myslíte, že když přestaneme zbrojit, přijde “zlý” Rus a všechno nám vezme !! Na to už dávno přišla Čína s Konfuciem, je lepší se obehnat zdí a nikoho fyzicky neokupovat a ovládat ho ekonomicky a jak se jí to dneska daří!! “Komunistická” Čína si nás brzo všechny koupí i s burzou na stojato a nebude to dlouho trvat!!

Finist

takže je možné beztrestně prodat cizí, půjčený majetek..
takže je možné profitovat na lockdownu a dokonce tím bezostyšně financovat zvolení pro-lockdowných politiků..

 

ĽUDSKÁ NAIVITA JE NEKONEČNÁ TU JE PRÍKLAD:

Ghaia

Dobrý večer, protože se v poslední době mluví o zákonu N/G ráda bych se vás zeptala… Současný plán elit je zničit ekonomiku, a přejít na digitální peníze. V druhé polovině roku nám budou chtít odpustit dluhy (aby byl přechod lehčí, a samozřejmě.. vydají to tak , „nechte se vakcinovat a my vám zrušíme dluhy“). Odpuštění dluhu je ale i v N/G. I digi měna. Samozřejmě elitáři chtějí díky digi méně nás mít utáhle na opasku – pak by přišel přiděl peněz, všichni budou mít to stejné, jen na nějaké to přežití, jednoduše budeme jako otroci. N/G má s tím plán jiný – pro dobro lidstva. Jen aby si pak nepletl někdo, kdo ještě není úplně zorientovaný v těchto věcech, plán elity na zotročení a N/G. Samozřejmě nevěřím, že elity dokonaji svůj plán. Věřím v plán dobra.

iva

V druhé polovině roku už budou současné elity chcíplé nebo arestované – možná mnohé jsou už dnes ….. takže bych raději napsala: bývalý plán elit byl …
Myslím si, že bychom se neměli starat až tolik o to, co měli v plánu (to jest nemyslet na to, nevizualizovat si to, nedávat tomu energii), nýbrž bychom měli převážně věnovat myšlenky a představy tomu, co bude a jaké bychom to chtěli mít.


Keby Rusko takto nečinne čakalo a spoliehalo na to že Fašistickú armádu zaženú dobré duchovné sily na ústup dočkali by sa len svojho totálneho vyhladenia. Tu sa nedá spoliehať na to že to iní zariadia za nás. Proti zlu sa bolo treba vždy postaviť. 

10 DNÍ TEMNA OD 20. 1. MÁME UŽ ZA SEBOU A STÁLE SA ZÁSADNE NIČ V USA NEZMENILO, MOC NA POPKORN TO TEDA NEBOLO:-)

V USA zatkli ženu, ktorá chcela zastreliť Pelosiovú

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

Americké úrady zatkli dve ženy, ktoré sa 6. januára podieľali na útokoch na Kapitol. Jedna z nich mala v úmysle zavraždiť predsedníčku Snemovne reprezentantov Nancy Pelosiovú. Informuje o tom denník „The Washington Post“.

 FBI získala video, na ktorom ženy Dawn Bancroftová a Diana Santos-Smithová vyjadrili svoju túžbu „streliť si do hlavy“ Nancy Pelosiovej.

„Vtrhli sme do Kapitolu… Vošli sme dovnútra, vykonali sme svoju prácu… Hľadali sme Nancy [Pelosi], aby som prestrelila jej čertovskú hlavu, ale nenašli sme ju,“ uviedla jedna zo žien na videu .

Ženy boli obvinené z úmyselného vstupu do budovy s obmedzeným prístupom bez zákonného oprávnenia a z marenia činnosti vlády.

Nedokončiteľný projekt? Francúzsko žiada Nemecko, aby zastavilo výstavbu Nord Stream 2

Práce na pokládke plynovodu Nord Stream 2 / Gazprom

Vysoko postavený francúzsky politik nalieha na Berlín, aby kvôli zadržaniu opozičného predstaviteľa Alexeja Navaľného zrušil výstavbu takmer kompletného rusko-nemeckého plynovodu Nord Stream 2, informuje portál RT.

Projekt, ktorý má za cieľ zlepšiť energetickú bezpečnosť Nemecka a znížiť závislosť Európy od tranzitu moskovského plynu cez Ukrajinu, sa mal začať minulý rok. Zbrzdili ho však sankcie uvalené USA, ktorých cieľom je blokovanie plynovodu, ktorý ponúka lacnejšiu alternatívu k americkému skvapalnenému zemnému plynu (LNG).

V posledných rokoch Washington tvrdil, že plynovod ohrozuje európsku energetickú bezpečnosť, a pokúsil sa ho zmariť ako spôsob potrestania Ruska. Teraz, po Navaľného zadržaní, zaujal Paríž rovnaký názor ako USA. „Vždy sme tvrdili, že máme z projektu obavy,“ uviedol v pondelok francúzsky minister pre európske záležitosti Clément Beaune pre rádio France Inter.

Na otázku, či vláda podporuje zastavenie Nord Stream 2, Beaune odpovedal: „Áno, potvrdzujem to.“

Začiatkom toho dňa oznámil ruský energetický gigant Gazprom, že v januári 2021 došlo k zvýšeniu vývozu plynu na kontinent, pričom Francúzsko dostalo o 77,3 percenta viac ako v predchádzajúcom roku.

Beauneove komentáre sa pridávajú k ďalším medzinárodným tvrdeniam, ktoré požadujú, aby Berlín zastavil spoluprácu s Moskvou, pričom minulý mesiac prijal Európsky parlament rezolúciu požadujúcu ukončenie výstavby plynovodu.

ZAHRANIČIE

Jedna z Muskových spoločností má opicu s čipom, ktorá dokáže hrať videohry

Ilustračné foto / Pixabay

Elon Musk vyhlásil, že jedna z jeho startup spoločností má testovacie zariadenie, kde sa nachádza laboratórna opica s mozgovým implantátom v podobe čipu, ktorá dokáže hrať videohry, informuje portál RT.

Generálny riaditeľ spoločností Tesla a SpaceX Elon Musk oznámil informáciu počas priameho prenosu v konferenčnej aplikácii Clubhouse, pričom tiež hovoril o svojej neurotechnologickej spoločnosti Neuralink.

„Máme opicu s bezdrôtovým implantátom v lebke, ktorá dokáže hrať videohry,“ tvrdil Musk a dodal: „Implantát nevidíte, ale opica je šťastná.“

Najbohatší človek na svete ďalej tvrdil, že Neuralink má „najkrajšie opičie zariadenia na svete“. V minulom roku Musk predviedol niekoľko ošípaných, ktoré mali čipy v lebkách, vrátane jedného prasaťa menom Dorothy, ktorému bol čip odstránený. „Dorothy prezentuje to, že môžete vložiť Neuralink, následne ho odstrániť a byť zdravý, šťastný a nerozoznateľný od bežného prasaťa,“ vyhlásil vtedy Musk.

Cieľom miliardára je, aby túto technológiu nakoniec využili ľudia, ktorí by mohli mozgom ovládať zariadenia ako smartfóny.

 

 

Total Control: Slovenský ministr zdravotnictví naznačil, že Slovensko bude první zemí na světě, která zavede totální kontrolu pohybu obyvatelstva přesně, jak už před rokem varoval Aeronet! Úředníci budou v reálném čase online posuzovat a potvrzovat výjimky pro Slováky, kteří si budou elektronicky žádat, aby mohli opustit byt a vyjít ven za určitým účelem! Lidé se budou prokazovat esemeskou v mobilu, kde bude uvedeno kam a od kdy do kdy mohou být venku! Tohle je výsledek několika celoplošných a naprosto zbytečných kol testování, namísto svobody za účast na testování budou mít Slováci koncentrák!

Pokud čtete mé články na Aeronetu, pokud posloucháte mé pořady na SVCS a pokud čtete mé knihy, současné události okolo covidového teroru vás už vlastně nepřekvapí. Ovšem pro mnoho nových čtenářů jsou nové události doslova jako fackou do tváře, protože lidé pomalu ztrácí svá lidská práva a tady u nás na Aeronetu se o tom obvykle dočtete v předstihu zhruba půl roku, případně s větším či menším předstihem. Na jaře minulého roku jsem začal přinášet informace o tom, že současná virová pandemie je ve skutečnosti zástěrkou globalistů k zavedení totální kontroly obyvatelstva.

A to hlavně skrze covidové pasy a systémy omezování svobody pohybu, přístupu do obchodů, do zaměstnání, do prostředků hromadné dopravy atd. Na jaře minulého roku tyto mé vize byly považovány za hoaxy a konspirace. Dobře si pamatujete, že jsem o Slovensku říkal, že tato země pod Tatrami se stala laboratoří globalistů na zavádění systému Total Control a politici na Slovensku budou šrouby na obyvatelstvu postupně utahovat. Pouze jsem čekal, kdy to přijde, a kdy globalisté na Slovensku spustí oficiálně pilotní verzi Total Control a ten okamžik přišel právě dnes.

Slovenský ministr zdravotnictví Marek Krajčí na dnešní tiskové konferenci šokované veřejnosti sdělil, že slovenská vláda zvažuje [1] jako jednu z možností, jak omezit pohyb obyvatelstva během zákazu vycházení, že si lidé budou pomocí SMS podávat elektronické žádosti a budou žádat úředníky, aby jim na vymezený čas od do umožnili opustit byt nebo dům za konkrétně specifikovaným účelem a úředník by žádost posoudil a pokud by ji schválil, zaslal by žadateli na jeho mobil esemesku s číselným kódem případu a s tímto mobilem by mohl člověk opustit byt a jít si ve vymezeném čase nakoupit.

Policie a armáda by na ulici lidi kontrolovala, a to tím způsobem, že by člověk ukázal mobilní telefon s esemeskou a registračním číslem, policista by číslo naťukal do tabletu s připojením na internet a z databáze by ověřil, že osoba má povoleno být v daném čase venku na daném místě za daným účelem, třeba nákup v obchodě, nebo cesta na poštu.

Propustku na 60 minut z domácího kriminálu si podáte online a uvidíte, jestli vám ji policista nebo úředník schválí

Bez podání žádosti, bez jejího schválení, bez obdržení esemesky a bez předložení mobilu kontrolní hlídce by člověk nemohl opustit svůj domov. Už by to nebylo tak, že účast na plošném testování vám dá privilegia, ne ne, teď nastává utahování šroubů na Slovensku. Každý, kdo bude chtít opustit byt, bude si muset podat žádanku na internetu, kterou posoudí armáda úřadníků. Náklady na personál budou enormní. Představte si 5 milionů žádanek denně, anebo více žádanek za den od jedné osoby. Podle slovenského ministra zdravotnictví se zvažuje toto opatření proto, že se nedaří na Slovensku omezit pohyb obyvatel. Podle ministra sice platí zákaz vycházení, ale na ulicích to není poznat, lidé jsou všude.

Slovenská šmírovací aplikace eRúško

A to prý je špatně, protož lidé nedřepí doma. Takže se nově zvažuje, že stát bude každému Slovákovi na základě žádanky posuzovat, jestli mu schválí vyjít ven před dům vyvenčit psa, jestli člověk si bude moci jít nakoupit potraviny, jestli člověk bude moci k doktorovi, jestli bude moci na poštu, do banky atd. Kdo nebude mít v mobilu esemesku s povolením od úředníka, a pokud někdo poruší účel pohybu venku, např. místo na poštu bude zjištěn, že si cestou z pošty skočil ještě nakoupit, bude mu hrozit obvinění z porušení pravidel a pokuta více jak 1600 EUR. O tom, jestli Slovák bude moci opustit svůj domácí kriminál, bude rozhodovat úředník na základě žádanky. Ano, toto je první beta verze modelu Total Control, o kterém už mnoho měsíců píšu ve svých článcích a mluvím o tom pořád dokola na SVCS. Nyní to máte na talíři a před očima, Slovensko bude zřejmě první zemí na světě, která toto zavede.

Svobodu vám nikdo neochrání, tu si musí každý bránit sám

Znovu vidíte, že celá koronavirová krize není vůbec o virové hrozbě nebo o riziku nemocí, ale je to záminka pro zavedení Total Control ve společnosti, kdy o pohybu člověka budou rozhodovat sledovací systémy, policie, armáda a úředníci, kteří za použití internetu, komunikačních prostředků a aplikací získají totální a absolutní kontrolu nad pohybem obyvatelstva. A k tomuto by nikdy nedošlo bez záminky virové krize, nikdy! Lidé by nikdy nedovolili a nepřipustili, aby jim stát omezoval svobodu pohybu, nikdy! Ale pod záminkou virové hrozby a ochrany si lidé nechají sebrat úplně všechno, občanské svobody, lidská práva a v poslední řadě vlastní důstojnost.

Marek Krajčí, slovenský ministr zdravotnictví

Přestaňte věřit podvodu o virové hrozbě, začněte bránit svá lidská a občanská práva, začněte chránit svoji důstojnost. Živnostníci musí otevřít své živnosti, musí dojít k otevření hospod, divadel, kin, restauraci, lyžařských areálů, národ musí přestat poslouchat politiky a epidemiology, kteří jsou na výplatních listinách Big Pharma, a kteří mocensky profitují z covidové hysterie, která politikům dává opojnou a omamnou moc nad miliony lidí. A ta moc zatemňuje politikům mozky, je to droga, na které se stávají závislí, moc je návykovější než heroin, je to prudká droga, která potřebuje větší a větší dávky, politici proto budou přijímat tvrdší a tvrdší omezování osobních svobod a lidských práv a pouze lid a pouze národ může této drogové závislosti politiků na moci učinit přítrž!

Jedinou celoplanetární hromadnou obětí COVID-19 jsou občanské svobody, ne zemřelí pacienti!

Máme počátek roku 2021 a na Slovensku už ministr zdravotnictví oznámil pilotní projekt Total Control, procesy řízení jedou zběsile a neuvěřitelně rychle. Lidé musí přestat obětovat vlastní svobody a práva za údajnou ochranu zdraví. Nemocnice jsou poloprázdné, na odděleních leží na pozorování důchodci s chřipkami a pozitivními testy na C-19, falešné antigenní testy testují pozitivně i krabicové mléko [2], vakcíny způsobují ochrnutí [3] a třesy [4] a farmaceutické společnosti za jejich bezpečnost ani nenesou právní zodpovědnost na základě výjimky o indemnitě od EU [5] z důvodu podmínečného schválení registrací vakcín.

Tento modrý papír vám už bude k ničemu, nově budete potřebovat souhlas policisty nebo úředníka, který vám vymezí pomocí SMS časové okno, pokud usoudí, že máte nárok na opuštění bytu

Takže jediným výsledkem tohoto mamutího podvodu jsou lockdowny, zavřené obchody, likvidace živnostníků, hospod, restaurací a především zavádění Total Control a vytváření seznamů a databází lidí s cílem evidovat, kontrolovat a omezovat obyvatelstvo. Virus s úmrtností nula nula nic se tak stal záminkou pro již rok trvající výjimečné a nouzové stavy, lockdowny a zákazy vycházení, s několika přestávkami sem a tam, aby se upustila pára a tlak v obyvatelstvu, aby se lidé nenasrali a nevtrhli do budov úřadů vlády a nenastala revoluce a povstání, jako např. se teď stalo v Polsku.

Politici jsou opojení mocí nad obyvatelstvem jako drogou, jejíž dávky se musí pořád zvyšovat

Funguje to naprosto primitivně. Vlády jsou zdrogované a opojené mocí nad obyvatelstvem. A tak zvyšují dávky drogy. Postupně zesilují útlak na obyvatelstvo a odebírají lidem více a více svobod a práv. A pokud se neozve řev, pokud do ulic nevtrhnou davy a stovky tisíc protestujících, ne nějaké symbolické demošky s několika tisíci lidí a tím to hasne, ale skutečně stovky a stovky tisíc lidí, tak to je signál pro vládu, že ve společnosti je prostor na další utahování šroubů, další omezování práv. Budou tak dlouhou utahovat šrouby, dokud jim to dovolíte, dokud jim to dovolí prázdná ulice, anebo ulice jenom s pár demonstranty.

Všechno to vede k tomu, aby lidé byli donuceni k očkování a následně k evidenci s covidovým pasem, který nahradí mobil s esemeskami

Svoboda není zadarmo. Svoboda se musí bránit. A dokonce, za svobodu se musí bojovat, kupodivu. Podívejte se v Polsku, tam došlo k povstání a Česká televize, a nejen ona, ale i další média o tom raději mlčí. Tisíce polských restaurací, hospod, kin a divadel v minulých dnech otevřelo své provozy, navzdory vládě. A polská vláda už ví, že nerazila, Poláci si svobody brát nedají. Děti musí zpátky do škol, ředitelé musí najít odvahu a povstat a povolat děti do škol. Když nemají rozum ministři, musí ho mít ředitelé škol.

Elity přivedly davy k propasti a dav se pořád neprobral z omámení covidového opiátu a poslušně plní příkaz “Skočte!”

Davo-elitářské řízení dovedlo národy k propasti, národy šly za světlem lucerny Světlonošů a Mesiášů, a podívejte se, národy stojí na okraji propasti a hysterický hlas Světlonoše křičí: “Skočte!” a všichni skáčou, protože stále věří tomu, že je to pro jejich dobro a ochranu zdraví. Nastal čas pro davové řízení, protože to davo-elitářské se odkopalo. A vidíte, že v Polsku davové řízení slaví úspěch. Lidé si berou své svobody zpět. Nečekejte na Mesiáše a nehledejte lampu Světlonoše v Dark Winter temnotě Joea Bidena. Jediné, co najdete, je zase jen lampa Světlonoše, která vás dovede k jinému útesu a k jiné propasti. Nikdo vám nemůže říkat, co máte dělat.

Hlavní kádr projektu na totální kontrolu obyvatelstva pomocí vakcín a následných covidových pasů pro umožnění pohybu

Musíte sami vědět a cítit, kdy utahování šroubů stačilo, a kdy dost je už opravdu dost! A Slováci to jejich “dost” už právě dnes mají před očima v podobě nástřelu Total Control z úst jejich ministra zdravotnictví. Nikdo je nezachrání, jen oni sami mohou říct “Dost!” a vzít si svobody zpět, nikdo to za ně neudělá a drogou moci opitá slovenská vláda už vůbec ne. A když nic neudělají, tak prostě Slovensko skončí a bude z něj koncentrák, kde občané budou žádat policistu nebo epidemiologa, aby jim dovolili laskavě opustit domácí celu na 60 minut za účelem cesty tam někam a zpět. Ztratí vlastní svobodu a stanou se pilotním vzorem Total Control pro zbytek světa, který to od nich začne kopírovat.

-VK-

Šéfredaktor AE News

 

 

Zednáři: ušlechtilé skutky s tajemnými rituály

Velmistr podává nově přijatému čekateli ruku – následovala hostina.
Velmistr podává nově přijatému čekateli ruku – následovala hostina. Foto: Kalendář, Československý spisovatel 1988

Císařovna si dělala starosti, jaké neplechy v lóži provádí. Sama cítila vůči zednářům odpor, považovala je za neznabohy a nedůvěřovala jim. Rozhodla se zakročit – sedmého března přikázala svým vojákům, aby večer zkusmo pročesali vídeňskou lóži Au Trois Squelettes (U tří kostlivců) v síni na Margarethenhofu na Bauenmarku. Ti vnikli do lóže, požádali bratry o kordy a oznámili jim, že jsou zatčeni. Poté se překvapená císařovna dozvěděla, že mezi třemi desítkami zadržených je vysoký počet významných dvorských hodnostářů.

Mezi zednáře chodil například její rádce a důvěrník Josef Sonnenfels a syn jejího osobního lékaře Gottfried van Swieten, přednosta studijní komise. Zednáři byli nakonec propuštěni na svobodu.

S pravou nohavicí podkasanou

V jejich prospěch zakročil František Lotrinský: „Jeho Výsost nejvznešenější zednář v Evropě, který řízení překážel a projevil ochotu, že bude za chování zednářů odpovídati a že vyvrátí každou námitku, která by proti nim byla pronesena.“ Dvořani dostali jen přísné napomenutí, aby podobné noční schůzky už neorganizovali. Zednáři, kteří se mimo jiné věnovali dobročinnosti (v Praze například vybudovali zednářský sirotčinec v Bredovském paláci a založili ústav pro hluchoněmé U Hybernů) se v té době už stali součástí veřejného života. A měli svou symboliku.

Cíl zednářů – vybudování duchovní humanity v srdcích a mysli, zdokonalení jednotlivce.

Přijímání zednářského učně (tovaryše) bylo tajemnou záležitostí. Například do lóže v Bredovském paláci na Novém Městě pražském (v dnešní ulici Politických vězňů) U tří korunovaných hvězd vstupoval v 18. století v noci adept zednářského učení, zvaný hledající, s bázní a vyjeveně. U dveří do lóže stál strážný s taseným mečem, důstojný a mlčenlivý. Hledajícího vedl druhý dozorce lóže. Budoucí učeň měl zavázané oči, košili odhrnutou z levé části prsou, podkasanou pravou nohavici a rozvázané přezky u střevíců.

Františka Lotrinského nazývali „nejvznešenějším zednářem v Evropě“.

Františka Lotrinského nazývali „nejvznešenějším zednářem v Evropě“.

Foto: Repro – Ve stínech tvých křídel, Grafoprint-Neubert, 1995

Nechal se vést do lustry rozzářeného sálu, kde v průčelí seděl v křesle velmistr, po stranách na lavicích podél stěn mistři a učni. Těla mistrů zpola zastíraly obřadní zástěry, stylizované podle zednického oděvu, symbolu práce. Nábytek pokrývalo modré sukno. Na koberci ležely hmotné zednářské symboly – trojúhelník, kružítko a olovnice. Právě před nimi sejmul dozorce adeptovi šátek. Tajemník lóže se dotkl jeho obnažených prsou jílcem svého kordu. Vzápětí povstal velmistr, v pravici třímal zednářské kladivo, v levici kord a dal pokyn uchazeči, aby odpověděl na otázky, které mu položí řečník.

Vznik za okupace

Po odpovědích, když zednářský učeň prokázal znalosti zednářských pravidel, poklekl nahým kolenem na stoličku, pravici položil na evangelium a levici na odhalená prsa. Následovala přísaha, že nevyzradí zednářské tajemství. Velmistr jej nakonec objal na znamení, že byl přijat do lóže. Podobný přístup platil i u dalších lóží. Jako rituální barvu si zednáři vybrali modř a svůj hlavní svátek stanovili na den Jana Křtitele.

Nejstarší pražská lóže vznikla zřejmě v době francouzské okupace Prahy za války o dědictví rakouské roku 1741. Jmenovala se Zu den drei Sternen (U tří hvězd, od roku 1763 U tří korunovaných hvězd) a podporovali ji Francouzi. Chránil ji hrabě Fryderyk August Rutowski, guvernér obsazené Prahy. Inicioval také založení zednářské lóže Sincérité (Upřímnost) v Litoměřicích. Vystupoval proti habsburské vládě a nebylo divu, že lóže Marii Terezii vysloveně otravovaly. Stejně brojila proti zednářům katolická církev.

Marie Terezie po výše uvedeném incidentu v roce 1743 zednáře sice tolerovala, ale v roce 1766 vydala zákaz tajných společností, pravděpodobně se však týkal nelegalizovaných lóží. Zákaz netrval dlouho.

Excentricky blázniví občané státu

V 70. letech 18. století k pražským lóžím přibyly lóže Zu drei gekrönten Säulen (U tří korunovaných sloupů) a Zu den neun Sternen (U devíti hvězd). Mezi prvními pražskými zednáři převažovali aristokraté, v prvé řadě důstojníci, postupně se poměr začal měnit ve prospěch měšťanů a úředníků. V 80. letech už působily v českých zemích kromě pěti pražských lóží a dvou brněnských ještě lóže v Opavě a Klatovech.

Cíle zůstaly stejné – vybudování duchovní humanity v srdcích a mysli, zdokonalení jednotlivce. Krásu má tvořit soulad moudrosti a síly vůle. Podle slov historika Josefa Petráně: „Vyznavači se sami z moci rozumu povýšili na nejužší bratrství vyvolených, vytrženi ze světa zla, který je obklopuje, uchváceni pradávnou láskou k dobru.“ (Josef Petráň, Kalendář, Československý spisovatel, 1988)

Jejich filozofie zaujala i Josefa II.

Vyvrcholení zednářského rituálu při udělování mistrovského stupně.

Vyvrcholení zednářského rituálu při udělování mistrovského stupně.

Foto: Tajné dějiny Evropy 3, Eminent 2000

Na rozdíl od své matky považoval zednáře „za trochu excentricky bláznivé, ale celkem neškodné občany státu“. Usoudil, že mají velké intelektuální schopnosti a je třeba jich využít pro politické cíle. Sám se zednářem nikdy nestal, nelíbily se mu jejich „kejklířské obřady“. V prosinci 1785 vydal patent, který redukoval počet oficiálně schválených lóží a organizoval je na územněstátním principu. Mezi zednáře patřily pozoruhodné osobnosti.

Psům a Židům vstup zakázán

K významným zednářům patřili historici Rafael Ungar, Ignác Cornova, fyziolog Augustin Procházka, technik František Josef Gerstner a mnozí další. Mineralog Ignác von Born, zakladatel Soukromé učené společnosti z roku 1773, spojoval zednářskou činnost s pracemi učenců.

Známý byl také velmistr lóže U tří korunovaných sloupů Josef Canal de Malabaila, který měl svéráznou představu o lidské rovnosti. Sice pořádal skvělé hostiny a založil velkou zahradu zpřístupněnou Pražanům za Koňskou branou, po něm nazvanou Kanálka, ale zároveň na její vrata umístil nápis: Psům a Židům vstup zakázán.

Pro veřejnost byli „ti noví blázni“. Pro příslušnost k zednářství vyšetřovali dva roky i Jana Evangelistu Purkyněho.

Německé zednáře dopaloval také tím, že pořádal ve své zahradě pikniky, kterých se účastnili jak pražští zednáři, tak i jejich manželky a dcery. Profesor August Meissner, německý zednář a přítel zednáře a básníka Friedricha Schillera, k tomu poznamenal: „Slyšel jsem dokonce na veřejnosti žvástat i ženské o věcech, které mají znát jen bratři řádu.“

V 90. letech 18. století ovšem nastaly pro zednáře zlé časy. Po výbuchu Francouzské revoluce se stali podezřelými ze „spolupráce s jakobíny“. Lóže se musely podřídit policejnímu dozoru. Jednotlivci je začali opouštět. Začátkem roku 1794 se pražští zednáři rozhodli „uspat na čas svou činnost“. O rok později císař František II. jejich činnost zakázal. Zednáři se začali scházet v tajných kroužcích.

Ti noví blázni

Zednářský charakter měla mít společnost Stálci, založená roku 1839 vlastencem a lékařem Karlem Slavojem Amerlingem. Ten chtěl, aby členové rozvíjeli ducha i tělo, zbudovali chrám slovanské jednoty a nepropadali mamonu. Mezi sebou se stálci zdravili Dařbůh.

Pro veřejnost ovšem byli „ti noví blázni“. Stálci se kvůli úřednímu vyšetřování rozešli už v roce 1840. Pro příslušnost k zednářství vyšetřovali v letech 1855 až 1857 i Jana Evangelistu Purkyněho. Musel slíbit, že nevstoupí do tajné společnosti, což komentoval slovy, že mu to nečiní žádné potíže, protože „není v jeho povaze konati něco tajně, může-li konati dobro veřejně“.

K zednářům se tehdy mimo jiné hlásili František Palacký, František Ladislav Rieger, revolucionář Josef Václav Frič, zakladatelé Sokola Jindřich Fügner a Miroslav Tyrš.

V 60. a 70. letech 19. století se uvolnily politické poměry a vznikaly další zednářské pololegální společnosti. V Praze působily Harmonie a Amicitia. Soukromý zednářský kroužek se zformoval kolem Vojty Náprstka a scházel se v domě U Halánků na Betlémském náměstí v Praze. Na počátku 20. století se objevila snaha vytvořit samostatnou českou zednářskou lóži.

Znak jsem nechal na fasádě

Zednář a zubní lékař Alfréd Baštýř si svůj dům v Praze nechal vyzdobit zednářskými symboly – trojúhelníkem a kružítkem.

Toho si všimla policie, předvolala jej a žádala odstranění znaku. Baštýř vzpomínal: „Dělal jsem nevědomého, vydával jsem to znamení za značku stavitelovu – úředník dělal kravál a já jsem odešel s tím, že vlastně nevím, co po mně chtějí. Znak jsem nechal na fasádě.“

Muzeum tajných spolků v Lokti na Sokolovsku představuje artefakty týkající se tajných spolků, zejména svobodných zednářů. Návštěvníci si mohou prohlédnout zhruba 700 exponátů.

Muzeum tajných spolků v Lokti na Sokolovsku představuje artefakty týkající se tajných spolků, zejména svobodných zednářů. Návštěvníci si mohou prohlédnout zhruba 700 exponátů.

Foto: ČTK

Začátkem 20. století vznikly další lóže mimo Prahu a v roce 1905 lóže U tří korunovaných sloupů, která navazovala na svou předchůdkyni v minulosti. Lóže se před veřejností skrývala pod názvem Jednota přátel filozofie. Pořádala diskuse, přednášky i odborné konference. K zednářům patřil zmíněný Alfréd Baštýř, dramatik Jaroslav Kvapil, astronom Milan Rastislav Štefánik, malíř Viktor Stretti a vynálezce František Křižík.

Zednáře podporovali i volnomyšlenkáři. K zednářské problematice se vyjádřil rozhodně T. G. M. poté, co byl nařčen z toho, že je členem nějaké lóže: „Nemáť už smyslu organisovat se pro cíle kulturní v tajných a obřadnických spolčeních, chceme dnes ve všem světla veřejnosti, také politicky minula doba tajných spolků, demokratism je také veřejný a vystupuje již pod veřejnou kontrolou. V každém ohledu je zednářství dnes zastaralým, vykonalo mnoho dobrého, ale dnes již nemá značného významu… jen katolická církev šíří o něm svou pověrečnou a slabošskou pověst.“

Před válkou bylo u nás už dvanáct zednářských organizací. Jejich činnost ale průběh války ochromil. Změnu přinesl až vznik Republiky československé. Tehdy se zednářství formovalo už v jiných podmínkách.

Zednáři pracovali i za první republiky
V květnu roku 1919 se ustavila lóže Jan Ámos Komenský. Prvním velmistrem byl dramatik Jaroslav Kvapil, mezi členy patřili například výtvarníci Viktor Stretti a Alfons Mucha.
V březnu roku 1919 se utvořila lóže Národ z vůdčích osobností bývalé Maffie. Patřili do ní mimo jiné Alois Rašín, Jan Masaryk, sochař Jan Štursa nebo architekt Jan Kotěra.
Poté vznikaly další lóže, v roce 1925 se sjednotily do Velké národní lóže československé.
 
Mordechai Levy
Jaryn

Mordechai Levy
těhle magorů je třeba svět zbavit. Tady už nani Chocholoušek nepomůže.

manboat

Kdo sledujete vývoj kolem kauzy Navalny a demonstrace, která proběhla 23. ledna, taik jste jistě vyhodnotili jak skvělou práci odvedla ruská pořádková policie. Jako nejdůležitější bych uvedl,že především všechny narušení zákona důkladně registrovali na kamery. Chuligáni si mysleli, že jim to projde, ale policie si postupně pro všechny v průběhu týdne došla, i ta zatčení se registrovala pro média a teď se budou chuigáni odpovídat před soudy.
Souběžně s tím informační struktury policie ve spolupráci s médii důkladně zmapovai celý ten Navalného podvod, kdy počítačovou grafiku vydával Navalny za skutečný palác Putina. Vše je podvod a počítačová dekorace. Jsem zvědav, jestli se k tomu bude mít odvahu někdo vyjádřit v dnešní Partii nebo OVM. 🙂
Současně mne také ani nepřekvapuje, že mnohá “alternativní” média v ČR k celé záležitosti mlčí. No alespoň bude dobře hned vidět, kdo je alternativní a kdo je jen fiat alternativa.

 

Konflikt záujmov nezmizne — Biden veľmi rýchlo sklamal Nemecko

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

Nemecká kancelárka Angela Merkelová pri blahoželaní Joeovi Bidenovi k jeho inaugurácii, opäť preukázala ochotu Berlína spolupracovať s novou americkou administratívou. Na normalizáciu vzťahov medzi USA a Nemeckom sa však netreba veľmi spoliehať.

Transatlantická kríza vyvrcholila počas prezidentovania Donalda Trumpa, ktorý otvorene tlačil na Európsku úniu. V tejto súvislosti európski lídri dúfali, že rotácia v Bielom dome aspoň trochu napraví situáciu. Tony Blinken, Bidenov chránenec ako šéf amerického ministerstva zahraničných vecí, však ukazuje, že konfrontácia bude pokračovať, píše nemecký denník „Frankfurter Allgemeine“.

Blinken už ohlásil svoj smer zahraničnej politiky, ktorý ukazuje zjavný konflikt záujmov s SRN. Najskôr minister zahraničných vecí označil za správne rozhodnutie Donalda Trumpa prinútiť spojencov, aby vyčlenili viac peňazí na zbrojenie. Táto pozícia by však nemala byť prekvapujúca, píšu noviny. Faktom je, že o vojenských výdavkoch vo výške 2% HDP bolo rozhodnuté ešte v roku 2014, keď boli v Spojených štátoch pri moci demokrati.

Druhým kameňom úrazu je plynovod Nord Stream 2. Na zasadaní Senátu Blinken označil tento projekt za „zlý nápad“, pričom uviedol, že Bidenova vláda urobí všetko pre to, aby k dokončeniu nedošlo.

Spolupráca s Čínou tiež vyvolá rozpory medzi Berlínom a Washingtonom. USA nie sú spokojné s rýchlym rastom čínskej ekonomiky, preto vyhlásili ČĽR za nepriateľa. Ako vyšlo najavo zo slov Blinkena, tento bod Trumpovej deštruktívnej zahraničnej politiky tiež nie je považovaný Bidenovou administratívou za škodlivý. No Nemecko nie je osobitne znepokojené posilňovaním Číny. Berlín to navyše vníma ako príležitosť na prospešnú spoluprácu. Pod vplyvom Nemecka Európska únia dokonca uzavrela investičnú dohodu s Čínou.

Takéto zosúladenie na medzinárodnej scéne by mohlo Európu dotlačiť k spojenectvu s Čínou proti USA alebo prinútiť EÚ, aby vyhlásila svoju neutralitu. No Berlín, ktorý už dávno stratil svoj strategický kompas, iba ťažko uvažuje v týchto intenciách, píše Frankfurter Allgemeine.

 

SITUÁCIA AKO V PREDVEČER PÁDU BABYLONSKEJ VEŽE 

USA po převratu: Teď jsou na řadě velké demokratické čistky. Kongres bude řešit vnitřní terorismus. Jsou všichni podporovatelé Trumpa mentálně postižení? Orwell před tím bledne. Systémové vymývání mozků

USA po převratu: Teď jsou na řadě velké "demokratické" čistky. Kongres bude řešit "vnitřní terorismus". Jsou všichni podporovatelé Trumpa mentálně postižení? Orwell před tím bledne. Systémové vymývání mozků

28. 1. 2021

Tisk článku

Dmitrij Minin podává svědectví o nastupujících represích v USA, při nichž jakoby v zrcadle času obživli všichni hrdinové slavného románu „1984“ George Orwella

V dnešní Americe se děje spousta podivných věcí, které lze popsat pouze v termínech filozofie postmoderny, kdy se v životě zvláštně proplétají a kombinují holý kalkul s naprostou iracionalitou, či nejnovější výdobytky sociálního inženýrství s prvky archaismu. Souběžně se hroutí všechny tradiční představy o morálce. Situace jako v předvečer pádu Babylonské věže.

Vítězové voleb rozpoutali čistky na likvidaci  svých oponentů ve všech společensky významných strukturách. Demokraté si zřejmě uvědomují, že svoje volební sliby nemohou splnit. Proto se brzy mohou nadít pokusů o politickou odvetu. A aby této odvetě zabránili, musí být poražený nepřítel „zadupán ve svém doupěti“. Zavání to buď represemi z roku 1937 v SSSR, nebo ještě více dystopií z románu „1984“ G. Orwella.

Potírání vnitřního terorismu

V Kongresu USA zahájili Demokraté projednávání Zákona o prevenci vnitřního terorismu – právní normy, která připomíná „Akt Patriot“, jímž se v zemi výrazně omezily občanské svobody po událostech z 11. září 2001.

Oné „prevenci“ budou podléhat všichni zjištění účastníci „útoku na Capitol Hill“ 6. ledna, přestože většina z nich tam byla pouze ze zvědavosti. Nový zákon bude mít předpokládaný dopad na každého Trumpova stoupence.

Na žádost FBI a zákonodárců začal Facebook poskytovat federálním úřadům údaje o uživatelích, kteří se podíleli na "vpádu do Kapitolu". Jak například píše Forbes, v rámci žaloby podané proti obyvateli New Yorku Christopheru Kellymu byly orgánům předány jeho přihlašovací údaje k facebookovému účtu. FBI po upozornění, že účet obžalovaného obsahuje obrázky potvrzující jeho účast při útoku na Kongres, požádala o dopisy z jeho poštovní schránky, IP adresu, telefonní číslo a E-mailovou adresu. A dostala je. Mezi údaji poskytnutými Facebookem byla také Kellyho osobní korespondence s ostatními uživateli. Podle analýzy Programu pro extremismus university George Washingtona se sociální média citují v 78% případů trestních žalob podaných při vyšetřování útoku na Capitol Hill.

Čtěte ZDE: Světe, střez se Bidena: Skryté poselství inaugurace 46. prezidenta USA. V zájmu jednoty vymýtíme opozici. Potlačíme svébytnost bílé rasy. Pozveme do země miliony migrantů. Náš oligarchát si rozvrátit nedáme – nikdy, NIKDY!

Více než cenzura

Zvláštní pozornost je věnována veřejným sdělovacím prostředkům, a to navzdory faktu, že v nich i bez toho vládnou Demokraté: zjevně se zaměřili na stoprocentní kontrolu nad mediální sférou, aby jim umožnila vykreslovat jakékoli představy o realitě. Není náhodou, že mezi prvními rozhodnutími prezidenta Bidena bylo odvolání Michaela Packa z funkce ředitele Agentury USA pro globální média (USAGM). Podléhaly mu všechny vládní informační orgány, včetně multifunkčního giganta Voice of America (VOA – Hlas Ameriky).

Ze svých funkcí u VOA byli uvolněni ředitel Robert Reilly a jeho zástupkyně Elizabeth Robbinsová. Nelze přitom říci, že by se tyto kanály vysílající v mnoha jazycích světa vyznačovaly „protrumpovskou“ orientací: spíše se prostě snažily zachovat neutralitu ve vnitřním politickém boji a zbytečně nekompromitovat vlastní hlavu státu před jinými zeměmi. To však nyní už nestačí: je vyžadováno úplné podrobení se jedné z bojujících stran.

Trumpem „posedlý“ kanál CNN už rovnou navrhuje nahlížet na lidi stranící Trumpovi (minimálně 75 miliónů Američanů) jako na mentálně postižené a zmanipulované vůdcem „trumpistické“ sekty. Vysílali tam dokonce speciální pořad – beseda s psychiatrem specializujícím se na sekty Stevenem Hassanem, který má osobní zkušenost s pobytem v totalitní církvi „San Myung Moon“ a je autorem díla „Trumpův kult“. Moderátor ze CNN se zajímal především o názor psychiatra na to, „jak léčit lidi“ oddané bývalému prezidentovi?

Podle mínění S. Hassana byli tito lidé „podvodně zavlečeni do autoritářské politické sekty. Prošli radikální změnou osobnosti, která se v psychiatrické literatuře nazývá disociativní porucha. Hlavním úkolem pro celou Ameriku je proto „vypnutí programu autoritářského vůdce, jinými slovy přeprogramování, protože všichni jsme na sobě zakusili negativní vliv Donalda Trumpa“. Člověk musí „učinit své vlastní odhalení, že všechno, v co věřil, nestojí za zlámanou grešli.“ Sám Hassan vyjádřil svou připravenost vystoupit v Kongresu s odpovídajícím doporučením. Jak sám uvedl, „skutečný potenciál pro deradikalizaci budou mít ti, kdo milují a respektují současné členy Kongresu.

Orwellovská Amerika

Situace ve Spojených státech se zatím vyvíjí téměř přesně podle scénáře načrtnutého v dystopii George Orwella. V té době (román „1984“ byl vydán v roce 1949 – na vzestupu Studené války) byla tato dystopie přirovnávána k sovětské realitě, ale ukázala se nadčasová pro všechny typy totalitní společnosti. Orwell byl bystrým poddaným Britské koruny a nemohl nevidět, kam míří anglosaská civilizace.

Všechny atributy tohoto dystopického románu jsou patrné v současné Americe. Vypadá to, jako kdyby se Orwellovi hrdinové zhmotnili v čase. Máme tu Kongres, který vyžaduje lásku a úctu „proletariátu“, vševidoucího „Velkého bratra“ v podobě majitelů sociálních sítí podporovaných státní mocí dohlížející na informační toky ve světě za pomoci Národní bezpečnostní agentury USA a programu PRISM, detekci „deliktů myšlení“, po nichž následuje „léčba“ mozku a „pět minut nenávisti“ vůči vnějším a vnitřním nepřátelům na hlavních televizních kanálech, „mládežnický antipohlavní svaz“ oslavující transgendery a ještě mnohem víc.

Trump sice ve světě příliš velké sympatie nevzbuzoval, ale například v Rusku je po staletí zvykem sympatizovat s mužem, který je obviňován ze všech představitelných i nepředstavitelných zločinů.

Z Trumpa teď dělají „obětního beránka“, nakládají na něho hříchy „bohem vyvoleného národa“ a vyhánějí ho do „floridské pouště“. Bez Trumpa budou údajně čistí a mohou začít nový život. Starověcí Židé tuto proceduru opakovaně prodělali v judské poušti, ale výsledek nebyl příliš přesvědčivý; pak museli hledat nového beránka a všechno opakovat znovu od začátku. 

Není důvod se domnívat, že úspěchy Josepha Bidena a jeho spolupracovníků při napodobování starozákonní zkušenosti překonají biblickou předlohu. 

Zdroj.

BARÁNEK BRAVO!!

Baránek dosiaľ najtvrdšie vláde za to, že nekoná promptne pri podaní účinného lieku ivermectin Slovákom: „Vy viete, čo máte robiť a nerobíte to! Toto je váš ťažký hriech, ktorý z vás nikto nezmyje! S týmto budete žiť a s týmto budete umierať. Božia spravodlivosť vás dostihne a budete prekvapení!“

Bratislava 26. januára 2021 (HSP/Foto:Screenshot YouTube)

V súčasnosti na Slovensku prebieha diskusia o tom, či by sa nemali pacienti chorí na koronavírus liečiť aj prípravkom ivermectin, ktorá je cenovo dostupnejší ako doteraz používaný málo účinný remdesivir. Tí, ktorí si liek ivermectin objednali zo zahraničia cez internet, ostali prekvapení, keď im ho zadržali colné úrady. Známy politický komentátor Ján Baránek si však našiel svojskú cestu.

Na snímke Ján Baránek
Ján Baránek už skôr vo svojich videách na YouTube ozrejmil, že existuje prípravok s ivermectinom pre zvieratá, ktorý sa mu podarilo zaobstarať. Politológ takýto postup neodporúča ostatným, no pýta sa prečo štát nekoná a nerobí kroky preto, aby bol aj liek ivermectin dostupný.

„O tomto lieku už dlhšie píše analytik Juraj Mesík, ktorý doslova burcuje za jeho používanie pri liečbe ochorenia Covid. Ten na obrázku som si zaobstaral od veterinára a je pre kone. Použiteľný je aj pre človeka – tu musím napísať, na vlastné riziko, aby ma niekto neobvinil z nejakej nekalej činnosti… Cena jednej dávky je, keď preženiem marže a dopravu a ja neviem čo, maximálne 3 eurá, v balení na obrázku je cca. 10 dávok. Tu vyvstáva otázka – prečo vláda, namiesto nezmyselného a predraženého testovania, nedovezie humánny Ivermectin napr. z Indie, kde jedna dávka stojí cca. 0,7 eura?

„Nedovezie. Naopak. Dodávku Ivermectinu pre žilinskú nemocnicu colnica vrátila do Indie, keďže musíme dodržiavať zákony. Naozaj, vy chrapúni? Opakujem, pokiaľ by ste si mysleli, že ide o preklep – ste chrapúni. Ivermectin naozaj zachraňuje ľudské životy. Keď ste potrebovali schváliť 7 noviel zákonov, neváhali ste narýchlo zvolať rokovanie NR SR a poslanci mali na štúdium noviel pol hodiny. Tárate tu o tom, kto koľko ľudských životov má na svedomí. Ale nezachraňujete ich!“ Komentuje tvrdo Ján Baránek.

Pýta sa, či je takýto stav normálny a etický. „Uvedomte si – vy ste tu pre občanov a máte konať v ich najlepšom záujme a máte ich chrániť! Namiesto toho robíte čo? Vadíte sa, testujete ako zmyslov zbavení, porušujete bezprecedentne Ústavu SR, zneužívate núdzový stav… Niečo vám poviem. Budete si ho musieť predlžovať až do konca volebného obdobia, lebo ľudia vás roznesú v zuboch.“

BARÁNEK BRAVO!!

Baránek kritizuje aj „pomoc“ pre skrachovaných a krachujúcich podnikateľov. „Len výhovorky, prečo a kto na pomoc nemá nárok. Toto viete. Vytvorili ste diabolský kruh zla, kedy bez zdrapu papiera beriete netestovaným ľuďom slobodu, kedy nedávate pomoc tým, ktorí nemajú zaplatené odvody a tí ich nemajú zaplatené, lebo krachujú. Čo za systém ste stvorili? Systém zla, vydierania, sociálnej  genocídy a bezprávia. Vašou povinnosťou je tento stav zvrátiť.“

„Zbytočne umierajú ľudia“

„Máme parlamentnú demokraciu. Keď tu zbytočne umierajú tisícky ľudí – podľa premiéra, ako to, že parlament okamžite nekoná? Ako to, že prezidentka okamžite nekoná? Ako to, že médiá, tie tzv. mainstreamové, okamžite nežiadajú rekonštrukciu vlády? Ako to, že generálny prokurátor nekoná?  Nebavíme sa o tisíckach pokazených vajec na trhu. Bavíme sa o tisíckach ľudských životov!“

Komentátor sa pýta aj to, čo to vláde a ostatným kompetentným stále nedochádza. „Nedochádza vám, že máte konať? Že už ste mali konať dávno? Nedochádza vám, že stabilita vládnej koalície nemôže byť vykúpená ľudskými životmi? Naozaj vám to nedochádza? Potom sa budete musieť zodpovedať. A to sa budete, verte mi. Budete sa zodpovedať za zmarené ľudské životy, ktoré máte na svedomí – či už zbabelosťou, ľahostajnosťou, povyšovaním stability koalície nad záchranu ľudských životov, nezáujmom alebo chamtivosťou, lebo sa bojíte, že vám každý mesiac prestane cinkať SMS z banky, že ste dostali mzdu z NR SR ako poslanci.“

„Lenže, vy tú mzdu dostávate za to, aby ste robili pre blaho národa a aby ste tento národ chránili! Opakujem – chránili! Vy si nemáte chrániť svoje rodinné rozpočty, ale tento národ! Nedochádza vám to, nie? No, keď nie, tak sa budete zodpovedať aj za toto.“

„Naozaj mám veriť, že nejaká trnavská firmička – poprepájaná na vašich lídrov, je jedna jediná v tejto krajine, ktorá je schopná doviesť do krajiny testy – úplne zbytočné, na celoplošné testovanie. Naozaj? Keď áno, tak aj za toto sa budete zodpovedať. Naozaj mám veriť, že ste až takí idioti, že v mene zachovania stability koalície ste súhlasili s tým, aby obsedantná porucha vášho šéfa vyhnala opäť na testovacie miesta milióny ľudí, pričom vy viete, že je to nezmysel?“

Kritika vedcov

Ján Baránek na sociálnej sieti dodáva, že podobne ako on, to už dlho vláde vysvetľujú mnohí vedci a lekári. „Hovoria vám to vedci. Všetci relevantní vedci a vy viete, že svet sa z toho smeje. Naozaj mám veriť, že vy toto všetko viete a nekonáte? Naozaj? No, ak áno, aj za toto sa budete zodpovedať. Viete prečo? Lebo za vami neostávajú pokazené vajíčka, ale ľudské osudy, mŕtvi… A vy viete, čo máte robiť a nerobíte to! Toto je váš ťažký hriech, ktorý z vás nikto nezmyje! S týmto budete žiť a s týmto budete umierať.“

Takýto život a umieranie vám ale nezávidím. Ale zatiaľ sa duste vo vlastnej ľahostajnosti, chamtivosti, zbabelosti… Určite sa pýtate, kto vás zoberie na zodpovednosť. Neviem. Neviem, či to bude ľudská spravodlivosť. Ale Božia určite. Len potom sa bojte, aby ste sa neškvarili v pekle.“

„Mimochodom, ak nie ste veriaci, to vôbec neznamená, že vás Božia spravodlivosť nedostihne. Dostihne a budete prekvapení. Potom mi dáte za pravdu.“ Na záver Baránek odporučil kompetentným, aby si aspoň v médiách prečítali niektoré z tvrdení analytika Juraja Mesíka.

 

ODKAZ PRIMÁTORA PRE MATOVIČA

Len pre pripomenutie starosta dodal, že v Radoli „je to 1/633, teda 0,158 %, v okresnom mieste je to o niečo viac, ale 2,6 % z toho môže vytvoriť iba nejaký hlupák, ktorý nevie ani diplomovku poriadne odpísať …“

Jsou výsledky testování zmanipulované? Slovenský primátor a starosta mají podezření

Výsledky plošného skríningu mnohých prekvapili. Podľa zatiaľ neoficiálnych výsledkov je okres Kysucké Nové Mesto medzi tými, ktoré si testovanie zopakujú. (Foto: Facebook)

Primátor K. N. Mesta Marián Mihalda však na facebooku výsledky odmieta. Rovnako aj starosta blízkej obce Radoľa Anton Tkáčik. Sú čísla skutočné, alebo ide o podvod? 

„Odmietame tieto čísla,“ píše Mihalda. Pozitivitu v okrese oficiálne namerali na úrovni 2,6%. „Nerozumiem odkiaľ sa berú percentá pozitívnych, ale už som dal podnet na preverenie zverejnených informácií,“ pokračuje primátor.

„Testovanie, ktoré nám bolo dané príkazom sme si sami zorganizovali, ale aj dohliadli. Tu nám vyšlo za tri dni, pri počte otestovaných 5 539 obyvateľov, 0,61%. Komunikoval som so starostami obcí, skoro všetci až na jednu výnimku boli na percentách nižšie ako mesto.“

Rovnako bol primátor s spojení s riaditeľom najväčšej firmy Schaffler, no i tam sa navyšplhalo percento cez víkend nad 1. „Nie je predsa matematicky možné, aby nám MOM-ka na poliklinike takto vysoko navýšila priemer. Ako som napísal, dal som podnet na preverenie a budeme sa pýtať čo sú toto za čísla.“

Zverejnené čísla považuje za mimo realitu aj starosta Radole Anton Tkáčik. „Vzhľadom na to, že máme informácie o výsledkoch na jednotlivých odberných miestach v našom okrese je vylúčené, aby bolo výsledné číslo „podobné takémuto – zverejnenému bludu,“ uviedol na facebooku.

Len pre pripomenutie starosta dodal, že v Radoli „je to 1/633, teda 0,158 %, v okresnom mieste je to o niečo viac ale 2,6 % z toho môže vytvoriť iba nejaký hlupák, ktorý nevie ani diplomovku poriadne odpísať …“

AC24.cz je také na FacebookuTwitteruTelegramu a GAB.

OZAJ A PREČO OPAŤ STÚPAME V POČTOCH INFIKOVANÝCH NAPRIEK ĎALŠIEMU CELONÁRODNÉMU TESTOVANIU?

Lživá propaganda ide na plné obrátky. Analytici vyvracajú klamstvá politikov

Ivan Bošňák je aktívny v iniciatíve Dáta bez pátosu. Foto: facebook Ivana Bošňáka

Buď majú zlé dáta, alebo s dobrými nevedia pracovať. Tretia možnosť je – že klamú a zverejňujú poplašné správy, čo by bol už trestný čin.

Dáta bez Pátosu operatívne na sociálnej sieti operatívne reagovali na víkendové medializované tvrdenie, že situácia na Slovensku je 13-násobne horšia než situácia, pri ktorej by Nemci a Rakúšania uvoľňovali opatrenia.

„JE JEDNO KTO TO HOVORÍ. DÔLEŽITÉ JE ČO HOVORÍ.“ Znie názov statusu Dáta bez pátosu, z ktorého ďalej citujeme:

„Porovnanie Slovenska a Nemecka:
7 dňová incidencia (výskyt: nové prípady) na 100 tisíc obyvateľov
Nemci sú na 96 prípadoch, Slovensko na 236. Násobok v náš neprospech je 2,45x.“

Sstatus pripomína, že ide o dáta, dostupné k 30. januáru 2021. Ďalej sa v ňom píše: „Rovnako je pravda, že v porovnaní nových prípadov na 1 milión obyvateľov v sedem dňovom priemere sme od 6. decembra nemali nižšie číslo ako mali Nemci maximálne číslo. Dnes je Slovensko na čísle 356 a Nemecko na čísle 149.“
Graf – reprofoto (@Dáta bez pátosu)

„Dôležité je mať správne dáta, ale aj mýliť sa je ľudské. Dôležité je v omyle nezotrvať. Ale najdôležitejšie je dáta správne vysvetľovať, interpretovať a vysielať pravdivé signály. Ideme správnou cestou.“ Znie takmer rada bližšie nemenovanému adresátovi zo strany Dáta bez pátosu.

A nám všetkým dáta odkazujú: „Menej stresu, viac pohody a dáme to. Všetci spolu. Držíme palce.“

 

NO NEKÚPTE TO  PÁN POLOBLÁZON MATOVIČ!

…..no a máme to konečně tady. Podvody začínají vyplouvat raketovou rychlostí na povrch. Všechny spící ovečky bude zpráva šokovat. Nyní zjistí, jak byly hloupé. Tadesco varovalo mnoho měsícú o zrůdnosti této „VAKCÍNY,“ rozumějte smrtící injekce pro spící ovečky. A klidně se rozčilujte….

QQ:QQ  Q9:54

Kolik lidských životů mohlo být zachráněno, kdyby lidé nevěřili MSM a četli raději alternativu. Měli jsme zprávy, že k očkování nemělo sice dojít, ale DEEP STATE se svými fašistickými nohsledy na Slovensku byl silnější, než jsme si mysleleli, a hlavně zločincům ve vládě dobře zaplatil. Nyní za vše budou sami zodpovědni. A mám pro Vás vynikající zprávu. Prezident trump se vyjádřil, že všichni zločinci z vlád, kteří nařizovali očkovat lidi, dostanou na QUANTANÁMU a ve VORKUTĚ jako přivítací dárek právě tuhle vysněnou vakcínu, kterou všem doporučovali. A to přednostně. Odkaz máte ZDE

 

Vakcína od spoločnosti Pfizer / Twitter (@consumerconnekt)

Spoločnosť Pfizer BioNTech otvorene priznáva, že jej produkt môže zmeniť DNA očkovaného a spôsobiť i jeho smrť, uviedol to nemecký portál Laufpass.com. Spoločnosť BioNTech SE vyratúva vo svojej štvrťročnej správe k 30. septembru 2020 finančné a zdravotné riziká svojho vakcínového programu na desiatkach stránok. Prirýchle označenie vakcíny na koronavírus ako „bezpečný produkt“ médiami, úradmi a vládami je vzhľadom na toto priznanie šokujúce, konštatuje portál Laufpass.com.

„Pokiaľ je nám známe, v súčasnosti neexistuje žiadny precedens, v ktorom by bola imunoterapia založená na mRNA, ako je tá, ktorú vyvíjame, schválená na predaj FDA, Európskou komisiou alebo inou regulačnou agentúrou kdekoľvek na svete,“ uvádza sa v správe. mRNA (mediátorová RNA, z angl. messenger RNA) je jednoreťazcová ribonukleová kyselina, ktorá kóduje proteín, a vzniká prepisom z DNA.

Účinok neistý – riziko zaručené

„Nami ponúkané produkty môžu byť neúčinné, alebo iba mierne účinné. Môžu mať nežiaduce alebo neúmyselné vedľajšie účinky, toxicitu alebo iné vlastnosti, ktoré by mohli vylúčiť schválenie alebo zabrániť či obmedziť komerčné použitie,“ uvádza sa v správe spoločnosť BioNTech SE. „Pokiaľ vieme, FDA ani EMA alebo akýkoľvek iný regulačný úrad neschválil žiadne mRNA imunoterapie ako potenciálnu novú kategóriu terapeutík. Úspešný objav a vývoj imunoterapií na báze mRNA nami alebo našimi spolupracovníkmi je veľmi neistý a závisí od mnohých faktorov. Mnohé sú mimo našu kontrolu,“ konštatuje sa v dokumente. 

Nedá sa ručiť za výsledky 

„Nemôžeme zaručiť, že výsledky následných analýz budú zodpovedať údajom, ktoré sme predtým zverejnili. Celkový počet pacientov študovaných vo fáze 1 je malý v porovnaní s počtom, ktorý plánujeme študovať vo fáze 2b/3. Nemusí naznačovať bezpečnosť alebo imunogenicitu BNT162 u väčšej a rozmanitejšej populácie pacientov v klinickom prostredí,“ píše sa v správe spoločnosti Pfizer. 

„Vzorky od malého počtu ľudí, ktorí sa zotavili z COVID-19, použité na porovnanie hladín protilátok osôb, ktorí dostali BNT162 v klinických štúdiách fázy 1, nemusí predstavovať hladinu protilátok v širšej populácii ľudí, ktorí sa zotavili z COVID-19. Budúce výsledky v klinických štúdiách s BNT162 môžu byť menej pozitívne v porovnaní s hladinami protilátok v iných vzorkách rekonvalescentných sér,“ konštatuje dokument.

Nepredvídateľné vedľajšie účinky

„Rovnako ako u väčšiny biologických produktov, aj použitie našich kandidátov na lieky môže byť spojené s vedľajšími účinkami alebo nežiaducimi udalosťami. Ich závažnosť môže predstavovať menšie reakcie, ale i smrť. Potenciál nežiaducich udalostí je obzvlášť akútny v onkológii, kde môžu mať pacienti pokročilé ochorenie, narušený imunitný systém a môžu dostávať mnoho ďalších terapií. Nežiaduce vedľajšie účinky alebo neprijateľná toxicita spôsobené kandidátmi na naše výrobky by mohli spôsobiť, že ich regulačné orgány pozastavia, odložia alebo zastavia klinické skúšky. Môžu mať za následok prísnejšie označovanie alebo oneskorenie alebo odmietnutie schválenia FDA, EMA či inými schvaľovacími orgánmi. Výsledky našich štúdií by mohli preukázať vysokú a neprijateľnú závažnosť a vysokú mieru vedľajších účinkov“.

„Monitorovanie bezpečnosti pacientov dostávajúcich kandidátov na produkty je výzvou, ktorá by mohla nepriaznivo ovplyvniť našu schopnosť získať súhlas regulačných orgánov a komercializovať kandidátov na produkty“.


„V rámci našich prebiehajúcich a plánovaných klinických skúšok sme uzavreli zmluvy s akademickými lekárskymi centrami a nemocnicami, ktoré majú skúsenosti s hodnotením a liečbou toxických látok vyskytujúcich sa počas klinických skúšok. Avšak tieto centrá a nemocnice môžu mať ťažkosti s monitorovaním pacientov a liečením toxických látok. Ťažkosti môžu vzniknúť v dôsledku zmien personálu, neskúsenosti, zmien v zamestnaní, pokrytia personálu zariadenia alebo podobných problémov. To by mohlo viesť k závažnejším alebo dlhodobejším toxicitám alebo dokonca k smrti pacientov. Čo by mohlo viesť k tomu, že my alebo FDA, EMA alebo iná podobná regulačná agentúra oneskoríme, pozastavíme alebo ukončíme jednu alebo viac našich klinických štúdií. To by mohlo ohroziť schválenie“.

„Tiež veríme, že centrá, ktoré používajú našich kandidátov na produkty na komerčnom základe, ak budú schválené, môžu mať podobné ťažkosti pri riešení nežiaducich udalostí. Lieky používané v našich centrách riadenia vedľajších účinkov na kandidátske výrobky nemusia adekvátne kontrolovať vedľajšie účinky a nepriaznivo ovplyvňovať účinnosť liečby. Užívanie týchto liekov by sa mohlo zvýšiť u nových pracovísk a centier, ktoré používajú našich kandidátov na lieky“. 

Komplikácie môžu prísť neskôr

„Ak naše produkty úspešne dostaneme do klinických štúdií, tieto budú pravdepodobne zahŕňať iba obmedzený počet subjektov a obmedzené trvanie vystavenia účinkom našich kandidátov na produkt. Vo výsledku si nemôžeme byť istí, že nepriaznivé účinky od našich kandidátov na produkt nebudú zistené, ak bude kandidátom na produkt liečený podstatne väčší počet pacientov. Klinické štúdie navyše nemusia stačiť na stanovenie účinkov a bezpečnostných dôsledkov prijímania kandidátov na naše výrobky v priebehu niekoľkých rokov. Ak jeden z našich záujemcov o produkt získa povolenie na uvedenie na trh a my alebo iní neskôr objavíme nežiaduce vedľajšie účinky spôsobené týmito produktmi, mohlo by to mať množstvo potenciálne významných negatívnych dôsledkov,“.cituje Laufpass.com správu spoločnosti Pfizer BioNTech.

„Okrem toho FDA a ďalšie regulačné agentúry odporučili, že pred začatím následných klinických skúšok pre našich kandidátov na produkty založené na mRNA musíme škálovať a ďalej zdokonaľovať testy na meranie a predpovedanie účinnosti konkrétnej dávky týchto kandidátov na produkty. Akékoľvek oneskorenie v analýze škálovania a rafinácie prijateľné pre FDA alebo iné regulačné agentúry by mohlo oddialiť začiatok budúcich klinických štúdií. Okrem toho môže FDA alebo iné regulačné agentúry nesúhlasiť s koncepciou našich klinických pokusov a interpretáciou údajov pre naše klinické štúdie alebo meniť požiadavky na schválenie aj po preskúmaní a pripomienkovaní koncepcie našich klinických pokusov. Výsledky predchádzajúcich štúdií a testov s našimi produktovými kandidátmi nemusia byť pre budúce výsledky testov presvedčivé. Úspech v predklinických štúdiách a raných klinických štúdiách nie je zárukou toho, že následné klinické štúdie budú úspešné,“ zdôrazňuje Pfizer BioNTech SE.

„Mnoho spoločností v biotechnologickom a farmaceutickom priemysle zaznamenalo značné neúspechy v klinických skúškach, a to aj po pozitívnych výsledkoch v predchádzajúcich predklinických alebo klinických skúškach. Tieto neúspechy boli spôsobené okrem iného predklinickými poznatkami získanými počas prebiehajúcich klinických štúdií a pozorovaniami bezpečnosti alebo účinnosti vykonanými v klinických štúdiách. Vrátane predtým neohlásených nežiaducich udalostí,“ píše sa v správe Pfizer BioNTech SE.

„Napriek možným sľubným výsledkom predchádzajúcich štúdií a pokusov si nemôžeme byť istí, že podobné neúspechy neutrpíme. Aj po dokončení našich klinických testov nemusia byť výsledky dostatočné na získanie regulačného schválenia pre našich kandidátov na výrobky. Okrem toho výsledky našich predklinických štúdií nemusia byť relevantné pre výsledky klinických štúdií na ľuďoch,“ zdôrazňuje správa.

Reakcia ľudského tela je nepredvídateľná

„Napríklad naši kandidáti na nádorovú imunoterapiu a všetci budúci kandidáti na produkty môžu mať odlišné chemické, biologické a farmakologické vlastnosti u pacientov ako tie, ktoré sa nachádzajú v laboratórnych štúdiách, alebo môžu reagovať na ľudské biologické systémy nepredvídateľnými alebo škodlivými spôsobmi. Kandidáti na lieky v neskorších štádiách klinických skúšok nemusia mať požadované farmakologické vlastnosti alebo charakteristiky bezpečnosti a účinnosti, aj keď prešli predklinickými štúdiami a počiatočnými klinickými skúškami. Aj keď dokážeme zahájiť a dokončiť klinické skúšky, výsledky nemusia byť dostatočné na získanie regulačného schválenia pre našich kandidátov na výrobky,“ píše sa v správe.

Nestabilita vakcíny

„Výrobné procesy pre našich kandidátov na výrobky sú nové a zložité. Neexistujú žiadne imunoterapie, ktoré by boli komercializované alebo vyrobené v takom rozsahu. Kvôli novej povahe tejto technológie a obmedzeným skúsenostiam s veľkovýrobou sa môžeme stretnúť s ťažkosťami pri výrobe, uvoľňovaní produktu, trvanlivosti, testovaní, skladovaní a správe dodávateľského reťazca alebo pri preprave“.

„Tieto ťažkosti môžu byť spôsobené rôznymi dôvodmi, medzi ktoré patrí okrem iného zložitosť veľkovýrobnej šarže, poruchy zariadení, výber a kvalita surovín a zásob, postupy analytických testov a nestabilita produktu. V rámci snahy o optimalizáciu vlastností produktu sme sa v minulosti mohli dočkať zmien u našich kandidátov na výrobky. Pokiaľ ide o ich výrobu a formuláciu stability a podmienky v budúcnosti. To k tomu viedlo v minulosti a môže to mať za následok aj skutočnosť, že v prípade nedostatočnej stability produktu počas skladovania a nedostatočného zásobovania musíme dodávať dávky na predklinické alebo klinické činnosti. Nedostatočná stabilita alebo trvanlivosť našich kandidátov na produkt by mohla významne oddialiť našu schopnosť alebo schopnosť našich spolupracujúcich partnerov pokračovať v klinickom skúšaní tohto kandidáta na produkt alebo nás prinútiť začať nové klinické testovanie s novo formulovaným liekovým produktom“.

„Proces výroby produktov mRNA je zložitý a ak nie je navrhnutý a vyrobený za dobre kontrolovaných podmienok, môže nepriaznivo ovplyvniť farmakologickú aktivitu,“ konštatuje dokument Pfizer BioNTech SE.

Zdroj: hlavnydennik.sk

 

ĽUDIA NEDAJTE SA TÝMTO SVINSTVOM OČKOVAŤ JE TO DOSLOVNE ZBRAŇ!! ONI SAMI NA TO UPOZORŇUJÚ, ABY NEMOHLI BYŤ Z NIČOHO OBVINENÍ

Rezort zdravotníctva spustil propagandistickú kampaň s názvom „Vakcína je sloboda!“ Za toto by sa nehanbila ani nacistická NSDAP alebo Komunistická strana Sovietskeho zväzu

Takto vymývať mozog obyvateľom sa naposledy darilo u nás komančom v 50.tych rokoch minulého storočia, reaguje advokát JUDr. Lukáš Machala.   

https://www.infovojna.sk/article/rezort-zdravotnictva-spustil-propagandisticku-kampan-s-nazvom-vakcina-je-sloboda-za-toto-by-sa-nehanbila-ani-nacisticka-nsdap-alebo-komunisticka-strana-sovietskeho-zvazu

PROPAGANDISTICKÉ ODDELENIE PFIZERU

Slovensko
Covid-19. Vývoj situace na Slovensku (163)

Do kampaně na podporu vakcinace se zapojila i slovenská prezidenta Zuzana Čaputová. Vakcínu ztotožňuje se svobodou. Podle opozičního poslance Ľuboše Blahy ale lidé potřebují znát o vakcíně pravdu.

Pro vakcinační kampaň se kromě slovenské prezidentky nechali nafotit i moderátorka Adela Vinczeová, fotbalista Marek Hamšík, infektolog Vladimír Krčméry, herečka Kamila Magálová či hudebník Ondrej Kandráč.

U každé fotografie je napsáno, co pro osobnosti očkování proti covidu-19 znamená. Mezi hesly lze najít „Vakcína je svoboda“, „Vakcína je úsměv“, „Vakcína je cesta“ atd. Podle poslance Směru-SD Blahy se ale jedná o trapnou propagandu.

„Vakcína je svoboda. Vakcína je úsměv. Prosím, štípněte mě. To musí být zlý sen. Takovou hloupou propagandu by si nelajznul ani Kim Čong-un,“ napsal Blaha na svém Facebooku. „Lidé na Slovensku se nepotřebují dívat na vysmátou Zuzanu Čaputovou či nějaké nevzdělané celebritky. Co ti vědí o vakcínách?“ pokračuje rozhořčený Blaha.

Podle něj je nutné, aby byly lidem poskytnuty objektivní informace o účincích vakcíny a o možných vedlejších účincích. Pouze tak se mohou svéprávně rozhodnout, zda se nechají naočkovat.

Evropská rezoluce

V tomto kontextu Blaha zmínil nedávnou rezoluci Parlamentního shromáždění Rady Evropy, která ve středu 27. ledna přijala nezávaznou rezoluci k očkování. V ní se tvrdí, že vakcína proti covidu-19 má být „globálním veřejným statkem“ a má být dostupná kdekoli a komukoli.

Zároveň je v ní vyjádřen apel na poskytování všech dostupných informací o účincích vakcíny široké veřejnosti. Samotná vakcinace má být pouze dobrovolná a lidé nesmějí být kvůli odmítnutí očkování perzekuováni „politicky, sociálně nebo jiným způsobem“.
„Žádné vymývání mozků. Žádný nátlak. Ale normální racionální přístup k občanům. Ano, i v Radě Evropě zdůrazňují, že vnímají očkování jako naději, ale nedělají proto ještě ze sebe propagandistické oddělení Pfizeru,“ poukazuje Blaha.

Rezoluce totiž vyzývá k dohledu nad farmaceutickými společnostmi a k zabránění jim v přehnaném obohacování na úkor veřejnosti.

Dále Blaha kritizuje slovenské poslance za to, že na jednání ani nebyli přítomni a o rezoluci nehlasovali.

„Hlavně, že si dali obzvlášť záležet, aby Blahu vyhodili z delegace, ačkoli opozice by měla mít právo nominovat svého poslance - Směru v tom zabránili. Mě vyloučili. A sami na jednání Rady Evropy kašlou,“ postěžoval si poslanec.

Na současnou kampaň ministerstvo zdravotnictví vynaložilo 80 tisíc eur (přes dva miliony korun). Smlouvu uzavřelo s agenturou AMI Communications. Kromě plakátů s osobnostmi je součastní kampaně i webová stránka Slovenskoproticovidu.sk, na které jsou informace o vakcíně proti koronaviru.

I v České republice probíhá kampaň na podporu očkování. Její součástí jsou videa natočená mladými influencery s lékaři, epidemiology a ministrem zdravotnictví Jan Blatným (za ANO). Influenceři si na kampaň nenárokovali odměnu, ale obdrželi 500 tisíc korun na její propagaci na internetu. Po vlně kritice ale od projektu odstoupili a peníze vrátili.

hanns
tak na mě působí dojmem, že se na té skládce v Pezinoku nadýchala výparů ...
Miro K.
Mrochta zo skládky, ano vakcína je sloboda, ale nie od Pfizeru!
Čech
A Maťovič s kumpány a celá havlostoka si ten sajrajt píchnout nenechají?!!!!! 4/5 Slováků by to velmi ocenilo 😆😆😆
Ωmega
Upravene idilické fotografie ,ked vtačka lapajú pekne mu spievajú ,V Sloboda Leonardovo klamstvo ,slobodný sú len neobmedzene bohatí 90% znás sme len otroci v klietke.
 
Svět

Všech 78 obyvatel domova pro seniory ve španělském městě Lagartera dostalo po očkování vakcínou Pfizer koronavirus, sedm z nich zemřelo, uvádí agentura La Vanguardia.

Podle ředitelství instituce v provincii Toledo dostali všichni zde žijící staří lidé první dávku vakcíny 13. ledna.

Upřesňuje se, že deset očkovaných mělo první příznaky onemocnění, které byly připisovány vedlejším účinkům vakcíny. Když se objevili další nemocní, bylo rozhodnuto izolovat všechny obyvatele ve svých pokojích.

Podle údajů k 1. únoru v ústavu zemřelo sedm lidí, další čtyři byli hospitalizováni, ostatní se nacházejí v izolaci.

Ředitelství tvrdí, že jsou plně dodržovány protokoly všech sanitárních norem a že se jedná o první výskyt covidu-19 ve stěnách instituce od začátku pandemie.

Obyvatel Belgie zemřel po očkování proti covidu-19

V polovině ledna noviny Le Libre s odvoláním na údaje Federální agentury pro léčivé přípravky a zboží pro zdraví (FAMHP) uvedly, že Belgičan, kterému bylo 82 let, zemřel pět dní po očkování proti koronaviru vakcínou Pfizer.

Noviny poté uvedly, že probíhá vyšetřování s cílem zjistit, zda existuje souvislost mezi očkováním a úmrtím člověka. „Bude provedena pitva. Nyní již můžeme říci, že tento člověk měl vážná chronická onemocnění,“ uvádí se ve zprávě.

Podle slov belgického epidemiologa Pierra Van Dammeho se v současné době v Belgii provádí vakcinace obyvatel domovů pro seniory, což je nejzranitelnější kategorie občanů, z nichž většina má vzhledem ke svému stáří mnoho doprovodných chorob.

„Lze předpokládat, že někteří očkovaní obyvatelé domovů pro seniory během očkovacího období zemřou z důvodů, které s vakcínou nesouvisí. Pokud je taková smrt vyšetřována, je to prováděno proto, abychom se přesvědčili, že vakcína nebyla příčinou úmrtí,“ řekl odborník.

Dodal, že podle předběžných informací smrt muže rovněž nesouvisí s očkováním. „Není důvod k panice kolem vakcíny,“ řekl.

Podle belgického Federálního centra pro otázky koronaviru bylo v zemi od 28. prosince do 12. ledna podrobeno částečnému očkování vakcínou Pfizer/BioNTech 34 979 lidí.

 
 
 

PFIZER JE RUSKÁ RULETA AKÚTNE OHROZENIE ZDRAVIA A ŽIVOTA

ČR
Covid-19 v Česku. Aktuální přehled (208)

Epidemiolog a bývalý ministr zdravotnictví Roman Prymula v pořadu 360° na CNN Prima NEWS oznámil, co nyní představuje hlavní epidemiologickou hrozbu pro Česko, a také vyjádřil svůj postoj k systému PES.

Prymula označil mutace covidu-19 za největší aktuální hrozbu pro země. Dosud byla zaznamenána například britská, jihoafrická či brazilská. Britská mutace koronaviru už byla potvrzena v šesti českých krajích. Uvádí se, že se šíří výrazně rychleji, nakažení mají v dýchacích cestách asi třikrát víc viru než u jeho předchozích variant.

Epidemiolog prohlásil, že samotný virus začíná tyto mutace střádat, a proto může být ještě nebezpečnější. Mimo jiné i kvůli tomu, že se bude šířit rychleji.

Co se týče systému PES, který podle dnešních údajů klesl na 68 bodů z revidovaných 70 bodů v předchozích dvou dnech, ten podle exministra už nedává logiku a aktuálně vůbec nefunguje.

„Nebyl jsem jeho příznivcem, ale měl by dávat logiku. Teď ji určitě nedává. Čeká se přestavění stupně pět a možná jich bude ještě více,“ řekl v pořadu na CNN Prima NEWS.

Připomínáme, že současný ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) ve čtvrtek uvedl, že skóre PES už není pro určování opatření relevantní.

„V případě, že by v budoucnu britská mutace převážila, potom budou změny rychlejší. Hlavní je trvání na tom, abychom vždy měli dostatečnou kapacitu nemocnic,“ řekl Blatný. Odmítl názor Romana Prymuly, že by měl být kvůli ní vytvořen přísnější, šestý stupeň protiepidemického systému PES.
Podle něj není už moc dalších opatření, která je možné přidat. „Můžeme omezit styky pouze na vlastní rodinu, pohyb lidí kolem bydliště a zastavit provoz ve výrobních podnicích,“ uvedl. Zásadní je podle něj také „zatím velmi důrazné doporučení“ na nošení respirátorů FFP2 místo roušek, například v MHD nebo obchodech.

Připomeňme, že systém PES představilo ministerstvo zdravotnictví v listopadu. Je rozdělen do pěti stupňů pohotovosti podle rizikového skóre, které se počítá na základě vybraných epidemiologických parametrů. Řídí se podle něj fungování jednotlivých sfér podnikání i běžných aktivit, stanoví například počet lidí, kteří se mohou setkávat. Ve dvou nejpřísnějších je také zaveden noční zákaz vycházení.

Aktuální počet nakažených covidem v Česku

Za poslední den identifikovali čeští lékaři 8 010 případů koronavirové infekce, což je o 73 více než během předchozího dne. Oznámilo to v sobotu Ministerstvo zdravotnictví ČR na svém webu. Podíl pozitivních výsledků testů na koronavirus byl za poslední den 26,45 %. Počet mrtvých překročil v týdnu hranici 16 tisíc, k sobotnímu ránu to bylo už 16 211. Rizikové skóre systému PES se drží na 68 bodech, odpovídá tak už sedmnáctým dnem 4. stupni systému PES.

Počet lidí, kteří potřebují lékařskou péči, podle údajů ministerstva výrazně klesl. Momentálně je v nemocnici 5 812 pacientů s nemocí covid-19, z toho je podle aktuálních dat 947 ve vážném stavu.

Teodor
Zajimave, v roce 1950 nam rikal ucitel biologie na tehdejsi osmiletce ze viry mutuji a proto proti chripce neni zadna ucinna vakcina. Lampasak Prymula se biologii urcite neucil, to neni na vojne treba, tam je treba jen vedet, jak nekoho zabit. Takze je urcite prekvapen, kdyz se dozvedel, ze se viry stale meni.

Mira Bell

Tito odborníci nám od začátku říkali, že vir mutacemi slábne. Takže lhali, nebo je vir umělý, a tím pádem se chová jinak, než učí věda.

Svět
Covid-19. Co se děje ve světě (220)

Italská agentura pro léčivé přípravky (AIFA) v sobotu 30. ledna povolila používání vakcíny proti covidu-19, vyvinuté britsko-švédskou společností AstraZeneca ve spolupráci s vědci z Oxfordské univerzity. Má to však jeden háček. Informovala o tom zpravodajská televizní stanice RaiNews24.

I když zatím nebylo zveřejněno rozhodnutí italského regulačního orgánu, místní média se dozvěděla, že AIFA doporučila, aby byla vakcína podávána především lidem ve věku 18 až 55 let. Podle deníku Corriere della Sera daná agentura navíc uznala vakcínu AstraZeneca jako „neekvivalentní“ přípravkům proti koronaviru, které se již v Itálii používají a které vyvinuly společnosti Pfizer/BioNTech a Moderna.

Tento postoj italské agentury AIFA je dán skutečností, že AstraZeneca neposkytla dostatek informací o účincích své vakcíny na starší lidi. Je pozoruhodné, že minulou středu šéf AIFA, proslulý virolog Giorgio Palù, zdůraznil, že věková skupina nad 65 let „nebyla ve výzkumu dostatečně zastoupena“, a proto navrhl používat vakcínu AstraZeneca především k očkování občanů v produktivním věku.

Zmiňme, že v pátek Evropská léková agentura (EMA) schválila použití vakcíny AstraZeneca a její vstup na trh EU pro všechny osoby starší 18 let bez omezení. Stálý výbor pro očkování (STIKO) při virologickém Institutu Roberta Kocha v Německu však doporučil její použití pouze pro občany mladší 65 let. I když odborníci AIFA zaujali ještě tvrdší postoj než jejich němečtí kolegové, připustili možnost změnit své rozhodnutí, a to v případě, že dojde k poskytnutí nových údajů o vakcíně od výrobce.

V Itálii tak budou k očkování starších osob nadále používány pouze vakcíny společností Pfizer/BioNTech a Moderna. Podle odborníků by to mohlo výrazně prodloužit načasování kampaně na masové očkování populace, zejména s ohledem na výrazné snížení dodávek přípravku od společnosti Pfizer. V první fázi této kampaně mělo být v zemi naočkováno 4,4 milionu občanů starších 80 let.

Podle italského ministerstva zdravotnictví bylo v zemi od soboty použito již více než 1,81 milionu dávek vakcíny proti covidu-19. Dosud však byly podány obě injekce vakcíny pouze 483 tisícům lidí.

 

RÓLAND ANDERSEN?

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 25.1.2021

Je po všem, přátelé, zločinný podnik známý jako korporace Spojených států amerických je u konce. Amatérští novináři s přístupem do Bílého domu potvrzují, že v Bílém domě nikdo není. Zkorumpovaní členové Kongresu a Senátu se neodvažují ukázat ve Washingtonu DC, protože vědí, že by mohli být zatčeni. ODKAZ

Zde je fotografie oválné pracovny, kde natáčejí takzvaného „prezidenta“ Bidena, vytvořeno ve video softwaru Hollywood FX. Existuje spousta dalších důkazů, například fotografie parkoviště za „Oválnou pracovnou.“ Ve skutečnosti by za ní měl být trávník.

Vždy je tato možnost (Bílý dům: Replika oválné kanceláře plné velikosti v Norfolku) ODKAZ

Při falešné inauguraci Bidena byly použity odlišné uniformy. Jeden místní zdroj tvrdí, že byli využiti herci.

Nyní to porovnejme s inaugurací George Bushe juniora. Všechny uniformy mají insignie.

Vrchnímu zloději Bidenovi a jeho týmu bylo odepřeno použití vládního letadla a museli letět soukromým letadlem, což dokládá, že Biden je nelegitimním prezidentem.

Podle zdrojů Pentagonu se nyní nacházíme v mezidobí bez vlády předtím, než bude ustavena Republika Spojených států amerických. Mohla by se rozprostírat od Aljašky po Argentinu. Bude založeno nové hlavní město a Washington DC se stane muzeem a turistickou atrakcí. 

Nezapomínejte, že Republika Spojených států amerických založená v roce 1776 byla v roce 1871 nahrazena soukromou korporací. Doba použitelnosti této korporace nyní vypršela.

Nicméně majitelé korporace, zločinecké rodiny Rockefellerů, Rothschildů a dalších stále bojují zuby nehty, aby si udrželi iluzi kontroly. Dohodli se s komunistickou Čínou na financování jejich korporace a vydírali americkou armádu nukleárními zbraněmi.

Proto je jejich špinavá hra stále předváděna v médiích. Ještě jeden důkaz, že se nás Rockefellerové snaží prodat do Číny, podívejte se na přisluhovače Čínské komunistické strany, který má řídit CIA: ODKAZ

Zdroje Pentagonu, britské MI6 a ruské FSB však tvrdí, že probíhá protiútok, který ukončí celou jejich falešnou pandemii a s ní související pokus o nastolení totalitní vlády. Ruské zdroje FSB tvrdí, že globálním trendem je zastavit pandemickou hysterii do května.Jelikož už jsme očekávali tolik termínů a přesto nedošlo k viditelným změnám, tak tomuto uvěříme, až když to uvidíme.

Důvodem, proč Rusové říkají, že to do května skončí, je nicméně to, že ačkoliv byly informace pečlivě vymazány z anglického internetu, je fakt, že v roce 2020 globální statistiky úmrtnosti nevykazovaly žádný nárůst. Jinými slovy, objektivní fakta ukazují, že celá pandemie je falešná.

Podívejte se níže na odkaz v ruštině, najdete tam anglické grafy zobrazující tyto statistiky. (Můžete využít překladač Google nebo něco podobného.) ODKAZ

Šokující odhalení skutečného důvodu probíhající vakcinační kampaně mRNA navíc motivuje světové speciální síly k tomu, aby s ještě větší intenzitou pronásledovaly nejvyšší vedení chazarské mafie a jejich poskoky. To znamená, že například probíhá zatýkání široké rodiny Rockefellerů.

Zde je důkaz viny Rockefellerů v dokumentu, který jejich nadace předložila již v květnu 2010:

V roce 2021 nakonec přišla pandemie, kterou svět už léta očekával. Narozdíl od viru H1N1 z roku 2009 byl tento nový kmen chřipky pocházející z divokých hus prudce nakažlivý a smrtící. Dokonce i ty národy, které byly nejlépe připravené na pandemii, byly rychle přemoženy. Virus se rozšířil po celém světě, infikoval téměř 20 procent světové populace a zabil 8 milionů lidí za pouhých sedm měsíců, přičemž většina z nich byli zdraví mladí lidé.

Pandemie měla také likvidační dopad na ekonomiku: mezinárodní pohyb lidí i zboží se rychle zastavil a oslabil průmyslová odvětví, jako je cestovní ruch, narušil globální dodavatelské řetězce. Projevilo se to i na lokální úrovni, obvykle rušné obchody a kancelářské budovy zůstávaly prázdné po celé měsíce, bez zaměstnanců a bez zákazníků..

Pandemie zahalila planetu – nepřiměřené množství lidí zemřelo v Africe, jihovýchodní Asii a Střední Americe, kde se virus šířil jako požár kvůli nedostatečným opatřením. Ale i ve vyspělých zemích bylo těžké šíření viru zastavit.

Počáteční přístup Spojených států, kdy se občanům důrazně nedoporučovalo cestovat letecky, se ukázal jako příliš benevolentní, urychlil šíření viru nejen v USA, ale i za hranicemi. Několik zemí však dopadlo lépe, zejména Čína..

Čínská vláda rychle zavedla povinnou karanténu pro všechny občany, okamžité a téměř hermetické uzavření všech hranic. Díky tomu byly zachráněny miliony životů, šíření viru se zastavilo mnohem dříve než v jiných zemích a země se rychleji zotavila po pandemii….

Do roku 2025 už lidé byli unaveni příliš velkou kontrolou ze strany úřadů a nechávali politiky a úřady, aby rozhodovali za ně.ODKAZ

Ještě horší je, že vakcíny, které se nyní pokoušejí aplikovat všem na Zemi, používají technologii úpravy genů CRISPR, které mění DNA a strukturu mozku lidí, odstraňují geny související s náboženskou vírou a přidávají geny, které zvyšují produkci dopaminu. Díky tomu by byli lidé pasivní a šťastní bez ohledu na to, co s nimi jejich vláda dělá.

Pusťte si následující dvě videa, jedno méně než pět minut a druhé 29 minut (pokud nemáte čas, přeskočte na posledních 10 minut). Podívejte se dobře, jak to dělají.

VIDEO 1

VIDEO 2

Řečník v prvním videu říká, že gen zvaný VMAT2 byl spojován s náboženským fundamentalismem. Doporučuje očkovat lidi na Středním východě virem, který odstraní tento gen a eliminuje tak náboženský fanatismus. Jak však uvedl zdroj FSB: Vedlejším účinkem je, že dojde k odstranění jakékoli další náboženské zkušenosti a víry v boha. FSB říká, že americká korporační vláda již provedla tuto očkovací kampaň na Středním východě.

Řečník v delším videu popisuje, jak byly použity vakcíny pro úpravu genů CRISPR ke změně struktury mozku a chování krys. Hovořil o využití vakcíny k léčbě závislostí a problémů s drogami. Zdroj FSB však opět zdůrazňuje: tohle vysvětluje způsob, jak vakcína může upravit geny tak, aby změnily chování lidí lidé mohou být neustále šťastní, protože se jim zvyšuje produkce dopaminu. Je možné docílit toho, aby se nechovali násilně a byli poslušní.

Takže tady to máte, chazarská mafie nás chce přeměnit na šťastné, duchovně prázdné ovce, které byly geneticky naprogramovány tak, aby byly poslušné bez ohledu na to, co se děje. To je horší, než si George Orwell představoval ve svém románu 1984.

Britská MI6 k tématu uvádí:

„Vakcíny mRNA sponzorované společností KM obsahují technologii úpravy genů CRISPR, která není očkováním, ale genomikou, je v rozporu s mezinárodním právem a je nezákonná.“

Mezinárodní takzvaná mimořádná situace v oblasti veřejného zdraví způsobuje obrovskou zátěž pro světovou ekonomiku a pro veřejnou správu včetně civilní policie a soudů. Dochází k rozsáhlému a rostoucímu porušování mezinárodního práva.

Zprávy kontrarozvědky, které denně shromažďujeme od vzniku této takzvané mimořádné situace, nám dávají velmi dobrý důvod podezřívat vše, co je lidem sdělováno. Rozhodnutí, která jsou poté přijímána, nejsou zcela spolehlivá. 

Proto povedeme naši operaci ve spolupráci se všemi světovými vojenskými zpravodajskými komunitami, abychom se dostali k jádru věci a urychlili konec toho, co nás všechny tak vyčerpává.

Kanaďané se také chystají vyhlásit válku Rockefellerům a jejich přisluhovačům, protože čtenář scénáře Rockefellerů – Biden – přijal opatření na ochranu ropných operací Rockefellerů na Středním východě. Zabránil Američanům nakupovat kanadskou ropu, která není kontrolována Rockefellery.

Premiér Ontaria Doug Ford, premiér Alberty Jason Kenney a premiér Saskatchewanu Scott Moe otevřeně prohlásili, že chtějí jít do války se Spojenými státy kvůli zrušení plynovodu Keystone XL. ODKAZ

Premiér Justin Castro (Trudeau, pozn překl.) se tomu snaží zabránit. Kanadská armáda jej však již přestala poslouchat poté, co se pokusil jim nařídit, aby Číňany naučili vést zimní válku. Odmítli to, protože kdyby naučili Číňany zimním bojům, usnadnili by jim invazi na americký kontinent přes Aljašku.

Plán jak dobýt Ameriku přes Aljašku byl poprvé vytvořen v roce 1929 japonskými militaristy v rámci plánu Tanaka. Kanadské vojenské síly se nyní spojují s americkou armádou, aby ukončily vládu chazarské mafie v Severní a Jižní Americe a zabránily Číně v kolonizaci Ameriky.

Rusové budou také stát při Kanaďanech a Američanech, jak slibují síly FSB. Proto Pentagon vydal následující prohlášení:

„Rozhodnutí usilovat o pětileté prodloužení Nového STARTu zkvalitní obranu státu. Dodržování smlouvy Ruskem dobře posloužilo našim národním bezpečnostním zájmům a Američané mají zajištěnou mnohem větší bezpečnost, když je nový START neporušený a rozšířený. Nemůžeme si dovolit přijít o rušivé inspekční a oznamovací nástroje Nového STARTu.ODKAZ

Čínští umírnění za tímto Rockefellerovým plánem zrady nestojí. Například mluvčí ministerstva zahraničí Hua Chunying na nedávném tiskovém briefingu řekl: Věřím, že díky společnému úsilí obou stran „lepší anděléve vztazích mezi Čínou a USA budou schopni překonat síly zla.Asijské tajné společnosti velmi dobře chápou, že síly zlaznamenají chazarskou mafii.

Je potřeba zmínit také několik dalších nedávných událostí, které se odehrály ve válce za osvobození planety Země. Za prvé, proběhl útok, který zničil jedno z největších výrobních zařízení na vakcínu „Covid-19 na světě. Zdroje MI6 uvádějí, že vakcína, která se tam vyráběla, nebyla jednou z vakcín mRNA upravujících geny, takže se mohlo jednat o útok, jehož cílem bylo přimět Indy, aby přijímali vakcíny mRNA. ODKAZ

Za druhé, bývalý šéf vatikánské banky byl minulý týden shledán vinným ze zpronevěry. To je důležité, protože vatikánská banka je nástrojem, který se dlouho používá k ovládání takzvaných světových vůdců, které vidíme v našich televizích. ODKAZ

Pokud lidé chtějí zjistit, co se ve skutečnosti děje se světovou elitou a chtějí na elitáře tlačit, aby udělali správnou věc, měli by sledovat a lobovat za aktivity na on-line fóru Davos, které se tento týden odehrává. Věřte tomu nebo ne, mnoho z nich chce skutečně dělat dobro a potřebuje podporu veřejnosti. ODKAZ

Pro tadesco přeložila hanka | Zdroj: benjaminfulford.net

 

 

Závažné poselství: Jsme v závěrečných osmi letech Fatimy? Z Francouzské revoluce se svět již nevzpamatoval. Omyl s výročím. Pohromy přicházejí po 100 letech. S koronavirem do globálního komunismu. Budou národy vyhlazeny?

Závažné poselství: Jsme v závěrečných osmi letech Fatimy? Z Francouzské revoluce se svět již nevzpamatoval. Omyl s výročím. Pohromy přicházejí po 100 letech. S koronavirem do globálního komunismu. Budou národy vyhlazeny?

31. 1. 2021

Tisk článku

Kennedy Hall poukazuje na jeden mimořádně závažný moment v rámci fatimského proroctví, kterého jsme si před třemi lety možná tak úplně nevšimli

V roce 1947 napsal profesor William Thomas Walsh knihu o Fatimě, která se jmenovala Our Lady of Fatima (Naše Paní z Fatimy). V doslovu na jejím konci líčí rozhovor, který vedl se sestrou Lucií z Fatimy rok předtím.

Sestra Lucie profesoru Walshovi řekla:

„To, co Naše Paní chce, je, aby papež a všichni biskupové světa zasvětili Rusko jejímu Neposkvrněnému Srdci v jeden konkrétní den. Pokud se to stane, Ona obrátí Rusko a bude mír. Pokud ne, omyly Ruska se rozšíří ve všech zemích světa.“

Znamená to,“ zeptal se tehdy Walsh, „že podle vás každá země bez výjimky podlehne komunismu?“ A sestra Lucie odpověděla: „Ano“.

V Rianju ve Španělsku v srpnu 1931 Náš Pán sestře Lucii sdělil Svou nespokojenost s tím, že papeži a katoličtí biskupové neuposlechli Jeho příkaz zasvětit Rusko. Řekl:

„Oznam to Mým služebníkům: vzhledem k tomu, že následují příkladu krále Francie, když odkládají vykonání Mého příkazu, budou jej následovat v neštěstí. Nikdy nebude příliš pozdě obrátit se k Ježíši a Marii.“

Čtěte ZDE: Fatima 1917: Sto roků od největšího zázraku novodobé historie. 70 tisíc svědků. Varování i nabídka záchrany. Svět opět tančí na ostří nože. Jsme nepoučitelní?

Francie a Nejsvětější Srdce

Jediné přesvědčivé vysvětlení je, že Náš Pán odkazoval na osud, který potkal francouzského krále, protože neuposlechl příkaz, že má nejstarší dceru Církve, jak se jeho zemi přezdívalo, zasvětit Nejsvětějšímu Srdci Ježíšovu. 17. června 1689 Náš Pán vyjevil svaté Markétě Marii Alacoque Svůj příkaz pro francouzského krále, že má zasvětit Francii Nejsvětějšímu Srdci Ježíšovu a umístit obrázek Jeho Srdce na národní vlajku. Ludvík XIV. (1643–1715), nazývaný Král Slunce, tohoto příkazu nedbal, stejně jako Ludvík XV. (1715–1774). Sto let se králové Francie opozdili a neuposlechli.

A tak přesně na den po sto letech, 17. června 1789, byl francouzský král Ludvík XVI. (1774–1792) zbaven své legislativní pravomoci kvůli vystoupení třetího stavu. O čtyři roky později zednářští vůdcové francouzské revoluce krále Francie soudili a odsoudili, jako by byl zločinec. 21. ledna 1793 spáchala Francie strašlivý zločin královraždy, když svého krále poslala pod gilotinu. Ludvík XVI. a jeho předchůdci neuposlechli požadavek Našeho Pána, že má být Francie zasvěcena Nejsvětějšímu Srdci Ježíšovu. A tak na krále, jeho rodinu, jeho zemi a na Církev dopadla strašlivá rána osudu. Ze zla, které do světa vstoupilo skrze ďábelskou francouzskou revoluci, se Církev a svět vlastně dodnes nevzpamatovali. Toto zlo se ještě velice zhoršilo s příchodem „omylů Ruska“...

Rusko a Neposkvrněné Srdce

Dne 13. června 1929 byl vznesen konkrétní požadavek na zasvěcení Ruska Neposkvrněnému Srdci Panny Marie. Pokud Náš Pán dopouští dalších sto let neposlušnosti, pak nám zbývá osm let, než se okno tohoto časového harmonogramu zavře. Mnozí lidé, kteří ctí fatimské poselství, si mysleli, že rok 2017 jakožto 100. výročí zjevení ve Fatimě, je tím „konečným termínem“. Ačkoliv to bylo významné výročí a mnoha katolíkům připomnělo důležitost Fatimy, nemělo přímý vztah ke stoletému časovému harmonogramu, který se týká zasvěcení.

Naše Paní řekla, že Její Neposkvrněné Srdce na konec zvítězí, byli jsme však také varováni ohledně pohrom – mnohé z nich již podstupujeme – a ohledně toho, že papež bude mnoho trpět.

Čtěte ZDE: Je to tu: Sto let od Fatimy. Vstoupili jsme do klíčové fáze dějin? Milióny buší do klenby nebes. Co říkají proroci? Tajemství příliš děsivé pro zveřejnění? Trest duše je horší než trest těla. Na konci bude vítězství

Čas Fatimy

A tak se nyní nacházíme v určitém druhu vyvrcholení dějin. Když na svátek Zjevení Páně (2021) píšu tento článek, jde o den významného politického otřesu v USA, a je to také den poté, co Vatikán s papežovým schválením zveřejnil videa mezináboženské iniciativy. Je to také padesát let od pohromy Novus Ordo mše. Zdá se jako by svět pod knutou koronaviru sestupoval do nějakého druhu globálního komunismu. Vezmeme-li v potaz hloubku fatimského poselství a roli jakou v dějinách hraje Prozřetelnost, není potřeba říkat, že se určitě nacházíme ve fatimském okamžiku.

Arcibiskup Vigano ve svém posledním rozhovoru se Stevem Bannonem varuje, že naši společnost zasáhne svět zlých, jestliže Amerika podlehne tomuto komunistickému převratu. Říká mnoho silných věcí, ale to, co mě skutečně zasáhlo, bylo, když řekl, že papež František je duchovním vůdcem „univerzálního náboženství, které si přeje globalistická ideologie“.

Nemohu si pomoci, abych nepomyslel na oněch krátkých osm let, které nám zbývají, než časový harmonogram Fatimy vyvrcholí, tedy dvě prezidentská volební období, která skončí v roce 2029, což je závěrečný rok tohoto časového harmonogramu. V kombinaci s tímto strašlivým tvrzením o Svatém otci se zdá, že proroctví o tom, že „národy budou vyhlazeny“ a „papež bude mnoho trpět“ je víc než pravdivé.

Netvrdím, že jsem schopen předpovídat, co se stane v blízké budoucnosti, ale jsem si naprosto jistý následujícím:

Znepokojivým způsobem urážíme Boha.

Příliš dlouho neposloucháme Svou Matku.

Boje „proti knížatům a mocnostem, proti světovládcům této temnoty, proti zlým duchům v povětří“ (Efezským 6:12) budou nějakou dobu zuřit.

A příštích osm let nebude dobou, na kterou zapomeneme.

Zdroj.

 

KRMIVO AKO OTRAVA NA PSOV A POKRAČUJE TO USA VAKCINOU?

ČR

Státní veterinární správa (SVS) varuje majitele psů před nebezpečným krmivem značky Sportmix, vyrobeným ve Spojených státech. SVS s odkazem na americké úřady uvádí, že při výrobě granul byla použita kontaminovaná kukuřice. Uvedené krmivo bylo exportováno do Česka a následně distribuováno do řady prodejen v různých krajích Česka.

Podle informací zveřejněných americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) v důsledku konzumace krmiva značky Sportmix vyráběného společností Midwestern Pet Foods, Inc. zemřelo přinejmenším 110 zvířat. Kromě toho, více než 210 zvířat onemocnělo poté, co zkonzumovalo granule tohoto výrobce. Uvádí se, že důvodem úmrtí psů je to, že granule obsahovaly kukuřici, která byla otrávená toxickými aflatoxiny.

Představitelé Státní veterinární správy informovali, že nebezpečné krmivo značky Sportmix se dostalo i na český trh. Z 18 tun tohoto krmiva exportovaného do Česka asi 10 tun údajně obsahuje kukuřici kontaminovanou karcinogenem aflatoxin. Toto zboží bylo následně distribuováno do 15 prodejen po celé republice.

Rizikové druhy krmiva

Bezprostřední riziko představuje krmivo, které bylo vyrobeno v americkém státě Oklahoma a má expirační dobu nejpozději do 9. července 2022, včetně tohoto data. Granule z tohoto závodu, jejichž expirační doba přesahuje toto datum, je údajně nebezpečné. SVS rovněž poskytuje návod, jak můžete poznat, zda jste si koupili nebezpečné granule či ne. Zjistit to můžete podle kódu uvedeného na balení.

„Kód výrobního závodu je na balení krmiva uveden za datem expirace. Kód problematického závodu je v tomto případě „05“. Na obale je v takovém případě uvedeno např.: 07/09/22/05,“ informuje SVS.

Do českých prodejen byly distribuovány čtyři druhy rizikového krmiva, kterými jsou:

Sportmix High Protein á 20 kg

Sportmix High Energy  á 20 kg

Sportmix Energy mini   á 20 Kg

Sportmix Maitenance á 20 kg

Rizikové druhy krmiva značky Sportmix
Rizikové druhy krmiva značky Sportmix

SVS vyzývá všechny majitele psů, kteří používají granule značky Sportmix, aby dávali pozor na obsah zakoupeného krmiva. V případě, že granule mají ve svém složení kukuřici, se musí podívat na datum expirace a na číslo závodu. Pokud zjistíte, že máte rizikové krmivo, SVS doporučuje vrátit výrobek do prodejny. Při manipulaci s nebezpečným krmivem rovněž musíte dbát na základní hygienická opatření. V současné době se závadné krmivo stahuje z prodeje, následně by mělo být zlikvidováno. 

RedFox 
V USA mají víc jedovatý psí žrádlo než v Rusku!
bancafe
cituji "Na českém trhu byly objeveny granule z USA, které zabily přes stovku psů" Jožka by napsal , Americké granule stejně jsou nejlepší na zabíjení psů. Pan A... že je to dezinformace Sputníku. Pán M .. že mu to stejně nezvětší chapadélko. Přece i krmivo musí projít schvalováním, stejně jako vakcína,,, bože pochcípáme tady.
vincentsvoboda1
Psem to začíná a americkou vakcínou proti Covid to končí. Smutná realita života v kapitalizmu.
 

 

RUSKÁ VAKCÍNA BUDE NA TRHU NAPOKON DOMINOVAŤ ZATIAĽ NEMÁ VAKCÍNA SPUTNK NA KONTE ŽIADNY SMRŤÁK A TO UŽ NEJAKÉ 2 MILIÓNY ĽUDÍ PREOČKOVALI....

Svět
Ruská vakcína proti covidu-19, první na světě (206)

Účinnost vývoje buněčné imunity vůči covidu-19 po očkování přípravkem Sputnik V je téměř 100%, uvedla Daria Jegorovová, vedoucí výzkumná pracovnice v laboratoři genetického inženýrství patogenních mikroorganismů Gamalejova ústavu.

„Imunologická účinnost, ve skutečnosti se jedná o buněčné a látkové (humorální) imunitní odpovědi, přesahuje z hlediska humorální imunitní odpovědi v současné době 98 procent. Vyplývá to z výsledků, které máme. A pokud jde o buněčnou imunitu, tam stoupá až ke 100 %,“ uvedla Jegorovová na online zasedání vědecké rady Ruské akademie věd.

Jegorovová kromě toho uvedla, že studie vakcíny proti koronaviru Sputnik V na pacientech s onkologickými nemocemi má začít v blízké době.

„V současné době plánujeme, že takové studie budou zahájeny v příštích několika měsících. Studie budou nejprve především provedeny u pacientů, kteří se nachází ve stádiu remisi rakoviny, protože půjdeme postupně co do rizika pro samotné pacienty, kteří se budou účastnit studií,“ uvedla.
Uvedla, že momentálně probíhají konzultace s onkology z různých organizací ohledně samotných klinických studií.

Odbornice taktéž potvrdila, že po aplikaci vakcíny Sputnik V nebyly zjištěny žádné vážné nežádoucí účinky vakcíny a ani úmrtí po aplikaci.

„Potvrdili jsme tak vysokou bezpečnost vakcíny, nezaregistrovali jsme ani jeden závažný nežádoucí účinek spojen s vakcinací a ani jedno úmrtí, které by mohlo být spojeno s použitím vakcíny,“ dodala.  

Ruská vakcína proti covidu-19

11. srpna Rusko jako první země na světě zaregistrovalo vakcínu proti covidu-19 vyvinutou v Ústavu epidemiologického a mikrobiologického výzkumu Nikolaje Gamaleji ve spolupráci s Ruským fondem přímých investic a Ministerstvem obrany. Vakcína dostala název Sputnik V.

Bezpečnost vakcíny byla potvrzena ve studii, která se skládala ze dvou fází a zahrnovala 38 dobrovolníků. Bylo zjištěno, že všichni ti, kteří vakcínu dostali, si vyvinuli imunitu vůči infekci. Ředitel Ústavu N. F. Gamaleji Alexandr Ginzburg uvedl, že používání vakcíny mezi občany bude povoleno po třetí fázi výzkumu přípravku. O vakcínu už projevilo zájem hodně jiných zemí, podle ruského ministra zdravotnictví musí být však nejdříve vyrobeno dost dávek pro vnitřní trh. Jako první získají možnost naočkovat se ti, kdo pracují s nemocnými covidem-19 a lidmi z rizikových skupin. Hromadné očkování v Rusku začalo ve druhém prosincovém týdnu.

Podle informací ze Státního rejstříku léčiv se přípravek vyrábí v podobě roztoku pro nitrosvalovou aplikaci. Očkování se plánuje provádět ve dvou etapách: nejdříve složkou I a o tři týdny později složkou II.

Jak oznámili na ruském ministerstvu zdravotnictví, toto dvojnásobné schéma umožní vytvořit dlouhodobou imunitu až na dva roky.

Miro K.
Igorescu, ten neschopný trnavský idiot túto látku nezabezpečí, lebo v Bruseli by povedali no no no Igorko, to sa nesmie! Kkt jeden...
 
Renegát
Tak z té účinnosti Sputniku Petříčka "trefí pepina" a bude takových mnoho (včetně unijního lokaje Babiše). Tak oni se tak dlouho snaží vakcínu Sputnik zdiskreditovat (nebo se alespoň tváří že taková vakcína ani neexistuje)...a "ti zlý Rusové" ji sestavili tak dobře, že je nejspíš účinnější, než západní konkurenti...a pak má takový záškodník, jako je ministr Petříček úspěšně bojovat proti Rusku a jeho výrobkům ;)))
 
Liliputin
Renegát, včera sem četl rozhovor s českým odborníkem, ten pronesl.... Že věří ruským odborníkum, kteří vakcínu vyvinuli, ale nevěřím ruským orgánům.... Jestli to nevíš, teprve provbiha třetí fáze testovani
 
Mat88021
Ze by zase zle Rusko melo neco lepsiho a mene skodliveho pro lidi nez pokrokovy zapad jez by nas rad dostal na zlatou miliardu a to v tom lepsim pripade.
 
laďa
Svatí podnokatelé.Tady máte návod na to aby jste mohli co nejspíše začít podnikat.A ne pořád kňučet.Stát už mohl být zvětší čísti proočkován,jen nebýt těch vazalů EU či USA a vzít vakcíny lacinější,účinější kde to lze.Třeba i tu Ruskou.Jen že dojit stát je asi lepší .Vyžeňme toho Blatného a babiše od kompetence volit si lék a nakupme SputníkV dokud nebude fronta.
 
Liliputin, A co vyzkoušela západní svoloč.Němci tlačili na Astru aby i bez dodatečných zkoušek vyráběla vakcínu.Tak co to meleš.A Rusko už dávno hlásilo že má vakcínuSputníkV a nikdo na to nereagoval.Už to při nejhorším mohli mít sto x vyzkoušené.Jen že sankce jsou lepší jak životy prostých lidí.Politici jsou darebáci a ne lidi.
 
bancafe
Senátoři a spol si nechají dovést Sputník a na nás kdo ví co zůstane.
 
107VLK
Ale sankce jsou sankce a musíme brát neověřené z USA tak držte hubu a krok. Nechte se naočkovat a když vám bude zle a budete umírat, tak si nestěžujte, podepsali jste před tím že s tím souhlasíte. Upřímnou soustrast!
 
 
王猴子OdpovědětLiliputin(Ukázat komentář)
Liliputin, kolaborante - já ti rozumím. Když už nemáte vakcínu a ani mít v dohledný době nebudete, něčím se chlácholit musíte. Mimochodem Pfizer je v naprosto stejný fázi jako Sputnik. To vám na školení kolaborantů neřekli?!
 
PEPlCZEK
Sputnik V 100%, Pfizer 25%. Takže samo, že Pfizer, s ním ušetříme na důchodech.
 
Teodor
Sputnik nema urcite moc lepsi ucinnost nez jine, virus mutuje. Kdyby byla ucinnost kolem 50%, byl by to uz uspech. Pfizer vakcina ma mit ucinnost podle analyz v SSA jen 19-27%
 
Radek Vašina100% a stoupá
 
 až bude účinnost 130% tak teprve napište, do té doby to nikoho nezajímá 
 

 

Když se Evropské unii začernění s farmaceutickou firmou AstraZeneca úplně nezdaří

Zveřejněná smlouva mezi EU a AstrouZenecou obsahuje spoustu začerněných míst. K obsahu některých z nich se dá ale dostat, a to velmi jednoduchým způsobem. (Foto: Kechlibar) 

Jak všeobecně známo, Evropská unie a farmaceutická firma AstraZeneca jsou ve při ohledně toho, kolik dávek vakcíny má být dodáno a v jakém časovém horizontu.

Smlouva, kterou EU a AZ uzavřely a kterou se jejich vztahy mají řídit, byla až do včerejška utajovaná. Dnes (29. ledna 2021) ji Evropská komise zveřejnila na svých stránkách, a to s rozsáhlým začerněním citlivých údajů, mezi které patří mimo jiné celková cena.

Jenže někdo, patrně nějaký asistent, nebyl dostatečně poučen o tom, jak se takové začerňování dokumentu dělá důsledně. A vypustil do světa verzi, ve které velmi podstatné kusy (ne všechny) toho začerněného textu můžete snadno přečíst.

Kopie na mém serveru (odkaz pro stažení, formát PDF).

Na první pohled to vypadá dostatečně utajeně, a to bylo patrně to, co dotyčného zaměstnance zmátlo. Jenže ve skutečnosti byla v jeho postupu bezpečnostní díra. Začátky všech odstavců jsou totiž viditelné (nezačerněné), pokud ve volně dostupném programu Acrobat Reader DC kliknete v levém sloupci nahoře na ikonu Záložky. Tím se odhalí sice nikoliv úplně všechno, ale mnohé. Vypadá to takto:

A tak se například můžete dozvědět, že původně začerněná částka, o které se v souvislosti s cenou dodaného zboží hovoří, činí 870 milionů eur. Nebo to, z jakých položek se cena zboží kalkulovala (odstavec 1.15 smlouvy “Cost of Goods”, kompletně začerněný, leč také téměř kompletně viditelný).

V současné chvíli už byla tato verze ze stránek Evropské komise stažena a nahrazena verzí, ve které “záložky” dostupné nejsou, ale internet nezapomíná. Prostý text vyextrahovaný ze záložek si lze prohlédnout i zde.

Ponaučení z krizového vývoje:

  1. Používat počítačovou techniku na základní úrovni je snadné a zvládne to kdekdo, včetně různých nepříliš dobře proškolených asistentů.
  2. Používat ji bezpečně je naopak zatraceně nesnadné.
  3. Jednou uniklá data se nedají zase od-uniknout.

AC24.cz je také na FacebookuTwitteruTelegramu a GAB.

 
 
 
Americký zdravotník zemřel po druhé dávce vakcíny Pfizer
 
Zdravotník z Kalifornie dostal na začátku ledna druhou dávku vakcíny Pfizer a během čtyř dní zemřel. (Foto: Rumble) 

AC24.cz je také na FacebookuTwitteruTelegramu a GAB.

 

Svět
Covid-19. Co se děje ve světě (221)

Americké ministerstvo obrany nařídilo očkování vězňů ve věznici Guantanamo proti koronaviru, a to včetně organizátora útoků z 11. září 2001 Khalida Šejka Mohammeda. Newyorští hasiči, kteří likvidovali následky útoku na Světové obchodní centrum, považují rozhodnutí úřadů za urážlivé.

Obzvláště vzhledem ke skutečnosti, že vakcína dosud není k dispozici většině Američanů, uvádí The New York Post.

Vězni v Guantanamu budou příští týden očkováni proti koronaviru. Khalid Šejk Mohammed, jeden z organizátorů útoků z 11. září 2001, bude jedním z těch, kteří podle The New York Post s odvoláním na příkaz Pentagonu budou moci obdržet „zázračnou vakcínu“ dříve než většina Američanů.

Podle rozhodnutí amerického ministerstva obrany vakcínu dostanou také dva obvinění ze spoluúčasti na bombových útocích v nočním klubu na Bali v roce 2002. Následkem tohoto teroristického útoku přišlo o život 202 lidí, uvádějí noviny.

K tomu všemu dochází na pozadí stížností státních orgánů, včetně New Yorku, na nedostatek zásob, což je nutí opustit program hromadného očkování. Dokonce i kancelář samotného Joea Bidena varuje, že přerušení dodávek přípravků bude trvat až do konce roku 2021.

Příkaz k očkování extremistů podepsal Terry Adirim, nový první náměstek ministra obrany pro zdravotnictví. Tento krok okamžitě vyvolal pobouření Newyorčanů, kteří pomohli městu zotavit se z jednoho z nejčernějších dnů v jeho historii.

„To je neuvěřitelné! Taková absurdita, kterou od naší vlády dostáváme - řekl Tom von Essen, který byl komisařem městských hasičů a při útocích 11. září ztratil 343 kolegů. „Oni dají vakcínu těmto darebákům v zálivu Guantanamo dříve než ostatním obyvatelům USA. To je absurdní divadlo! To je, do ..., úplné šílenství!“
Tato zpráva ohromila Johna Phila, který měl na starosti odstraňování sutin na místě zničeného Světového obchodního centra. Trpí různými nemocemi způsobenými touto prací, ale dosud nedostal vakcínu proti covidu-19.
„Skutečnost, že komunita z 11. září nemůže dostat vakcínu a teroristé ano, ukazuje, jak zaostalá je naše vláda,“ řekl novinářům The New York Post. „To je ta nejnesmyslnější věc, jakou jsem kdy slyšel. Je to urážka pro lidi, kteří vyběhli do věží a zahynuli, i pro ty, kteří několik měsíců pracovali na ruinách a nyní jsou následkem toho nemocní.“

Phil stojí v čele fondu na ochranu zájmů záchranářů, kteří se podíleli na útocích z 11. září. Nyní je jim v průměru 58 až 59 let, což je pod věkovou hranicí pro poskytování vakcín v New Yorku.

„Jsem vzteky bez sebe. To je prostě absurdní,“ řekl novinám Brian Sullivan, bývalý speciální bezpečnostní agent Federální letecké zprávy (FAA). „Je mi 75 let. Vakcínu proti covidu jsem nedostal. A oni se ji chystají dát Khalidu Šejkovi Mohammedovi? “

Sullivan označil za „skandální“ to, že ani po téměř 20 letech od útoků nestojí pachatelé před soudem. „Tato zpráva je jako sůl na ránu. Je to facka pro rodiny obětí z 11. září,“ je přesvědčen.

„Letos bude 20. výročí a teroristé jsou stále v Guantanamu. A nyní je očkujeme proti covidu. Je to prostě šílené,“ dodal Sulivan.
Poručík v záloze newyorského hasičského sboru Michael O'Connell se podílel na pátracích a záchranných operacích v době zničení Dvojčat. Následkem toho se u něj vyvinulo autoimunitní onemocnění sarkoidóza. „To je skutečné kopnutí do k*í. Je to velmi urážlivé. Je to naprosto odporné,“ komentoval rozhodnutí úřadů očkovat zadržované osoby v Guantanamu.
„Tito teroristé způsobili škodu, ale vlastenci si na očkování musí počkat. Reagovali jsme během 10 sekund poté, co první letadlo narazilo do budovy. A teď uplynul rok (po vypuknutí covidu-19 - pozn.) a politici nemohou udělat správnou věc s vakcínou proti koronaviru,“ prohlásil O'Connell.

Plány Pentagonu byly navíc odsouzeny v parlamentu. „Je neodpustitelné a neamerické, že prezident Biden upřednostňuje odsouzené teroristy v Guantanamu před zranitelnými starými Američany nebo veterány,“ zdůraznila Elise Stefaniková, členka Sněmovny reprezentantů za stát New York.

 

ČR
Covid-19 v Česku. Aktuální přehled (209)

Česká republika se nyní potýká s velmi vážným problémem. Britská mutace koronaviru, která je mnohem nakažlivější, tvrdě zasáhla jednu nemocnici. Další berou situaci velmi vážně. Brzy totiž britská mutace vytlačí virus, se kterým se země potýká od minulého roku.

Portál Lidovky.cz informoval o vážné situaci v Nemocnici Slaný. Pětinu tamějšího personálu zasáhla britská mutace koronaviru. Ten se šíří mnohem rychleji než předchozí typy. V karanténě je nyní 80 ze 400 zdravotníků.

„Covid se u nás začal šířit velmi agresivně a jinak, než jsme byli zvyklí. Bylo to pro nás varování, že je něco špatně,“ popsal pro Lidovky.cz ředitel nemocnice Štěpán Votoček. „Dříve se od jednoho nakaženého zdravotníka infikovali jedinci, teď celý kolektiv. Když to řeknu zjednodušeně, kdo prošel kolem, ten to chytil,“ doplnil.
Nemocnice v České republice nyní identifikují abnormální případy, které například zahrnují vysoce pozitivní vzorky od pacienta, který nemá žádné klinické příznaky. Vzorky se pak posílají do Národní referenční laboratoře, která zjišťuje, zda obsahují britskou mutaci.

Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) dříve uklidňoval, že v zemi nedochází k šíření komunitní mutace. S tím ale Votoček nesouhlasí.

„Nechápu, proč to pan ministr takto bagatelizuje, jako by chtěl chlácholit veřejnost. Mluví o jednotkách potvrzených případů, to je samozřejmě nesmysl. Lidé se na mutaci netestují, proto ani nemohou být mezi potvrzenými,“ uvedl ředitel Nemocnice Slaný.

Blatný ovšem připustil, že britská mutace, která je o 40 % nakažlivější, v řádu týdnů až měsíců nahradí kmen, se kterým se Česko a zbytek Evropy potýkají od minulého roku. Z tohoto důvodu se hygienici snaží přednostně trasovat nakažené s podezřením na britskou mutaci. Britská mutace koronaviru už byla potvrzena v šesti českých krajích.

Kvůli obavám z mnohem agresivnějšího koronaviru ohlásila ve čtvrtek vláda nová zpřísňující opatření. Od soboty ubytovací služby mohou využívat pouze lidé na služební cestě bez rodinných příslušníků a musí se prokázat potvrzením od zaměstnavatele.

Lidé mohou pobývat na chatách, ale pouze se členy jedné domácnosti. Začal opětovně platit zákaz návštěv pacientů v nemocnicích na lůžkách akutní péče. Výjimka platí pro přítomnost třetí osoby při porodu nebo návštěvy u lidí s omezenou svéprávností a dětských pacientů. 

Od soboty platí zákaz prodeje na tržištích, ve stáncích a mobilních zařízeních i pochůzkový prodej.

Nově vláda zakázala pobývání cizinců v Česku. Cizinci mohou přicestovat pouze za účelem studia, za prací, na nezbytné cesty za rodinou, do zdravotnických zařízení a zařízení sociálních služeb nebo na svatbu či pohřeb.

 

 
TIPUJEM ŽE ČESKO NAPOKON RUSKÚ VAKCÍNU PREDSA LEN OBJEDNÁ A BUDE NASLEDOVAŤ ZIPS V CELEJ EU. DOKOPEME DO TOHO AJ MATELKOVIČA?
 
ČR

Spoluzakladatelka hnutí Trikolóra Zuzana Majerová Zahradníková se na sociální síti věnuje tématu očkování, a to s přihlédnutím k nedávnému prohlášení bývalého minstra zdravotnictví Romana Prymuly. Ten navrhl řešit problém nedostatku vakcín za pomoci ruské vakcíny Sputnik V.

Zahradníková svůj příspěvek pojmenovala Z otázek novinářů. Dále dotazy uvedla v citaci.

„Prof. Prymula navrhuje vyřešit výpadky vakcín nákupem té ruské Sputnik V. Podle něho se jeví jako bezpečná a odolá mutacím, byť prý nepůsobí tak dlouho. Co o tom soudíte? Mohli bychom tak vyřešit dosavadní problém a nastoupit dřívější cestu k uvolnění?“ stojí v příspěvku političky.

Poté ve svém postoji Zahradníková uvedla, co podle ní má být prioritou.

„Podmiňovat nákup vakcín, a zvláště pak za situace, kdy jich je na trhu nedostatek, tím, že nesmějí pocházet z ‚nevhodných‘ zemí, je projevem pokročilé politické idiocie,“ napsala.

V této souvislosti představitelka Trikolóry zdůraznila, že vakcína nemá ideologii.

„Je buď účinná, nebo neúčinná, dobrá, nebo špatná,“ poznamenala.

Dále autorka statusu stupeň své kritiky zvýšila.

„Je to hanba, pokud to naši či unijní politici provozují. Na jednu stranu se zaklínají, že na každém životě záleží, a ve jménu téhle mantry svými opatřeními likvidují celé obory lidské činnosti. Na druhou stranu klidně nechávají lidi umírat kvůli nedostatku vakcín, protože z ideologických důvodů odmítají ty, které pocházejí z ‚nevhodných‘ zemí,“ uvedla.

Takový přístup Zahradníková považuje za vrcholné pokrytectví a zločin, což na závěr napsala.

„Ruská ropa a zemní plyn jim nevadí“

Pokud se podíváme na komentáře pod příspěvkem, uvidíme, že nejednou zazněly hlasy ve prospěch ruské vakcíny.

„Sputnik je jediná vakcína, kterou bych nechal rodině dát. Konečně to někdo nahlas řekl,“ zareagoval Pavel Endrle.

„V Maďarsku, Srbsku, Bělorusku, Mexiku, Jižní Americe, Číně, Indii, atd. se Sputnik V používá, tak proč by nemohla fungovat v ČR?“ ptá se Gabriel Szabó.

„Když bych se musela nechat očkovat, tak jen Sputnikem. Co jsem se zatím dočetla, tak tahle očkovací látka, z těch všech, je asi nejlepší,“ napsala Petra Štraufová Pěchová.

„Ruská ropa a zemní plyn jim nevadí a používají to denně. Je to idiocie.

Takže jestli se někdo bude cítit se Sputnikem V více v bezpečí, nesmíme mu v tom bránit,“ vyjádřil se k věci Martin Stárek.

„Ruské vakcíny bychom mohli objednat, jeví se mi spolehlivější, protože nejsou na genetické bázi. EU je opravdu organizačně neschopná. Pan senátor Fischer se z toho zblázní, neb všude vidí ruské agenty,“ poznamenala Iva Šťastná.

S podrobnějšími informacemi o tom, jak vypadá situace v Rusku, přišel Pavel Sima.

V Rusku k dnešnímu dni bylo otevřeno 3200 očkovací center a ještě jich okolo 120 připravují. To je včerejší zpráva. Očkování pokračuje ve velkém a už se i dostavuje efekt očkovacích látek, v nemocnicích ubývá pozitivně hospitalizovaných, dále už Ruská federace mohla odvolat stav ohrožení a mnohé nemocnice se vracejí k normálnímu režimu… Denní přírůstek pozitivních jde do mínusu a jednoznačně převládají uzdravení a propuštění z nemocnic…“  popsal.

mcmillan
Obyvatele ČR naočkovat Sputnikem V, senát Novičokem a budeme všichni Happy! 
Čech
Serenát rozpustit .......stačilo by jednou kolo Pfi-seru abyl by klid!
Karel Adam
Nejsem odborník, mohu se mýlit, ale podle některých vystoupení a reakcí bych typoval že se tak už stalo...
Frankie
Vodnatá hlava Fischer se nezblázní, on totiž blázen je. A bohužel není zdaleka sám. Je problém nakoupit i Sputnik a nechat výběr na lidech čím chtějí být naočkováni? Zatím výběru moc nemají, protože američtí soudruzi omezili dodávky.
 
王猴子
Srbsko už začátkem měsíce dostalo milión dávek Sinovacu, milión dávek Sputniku bude následovat. A co vy v ČR?! Je vám kolaborace a lezení do zadku Bruselu a Washingtonu přednější než životy vašich rodičů?!
Důchodce
Nasranost obyvatelstva stoupá. Plně se projevuje neschopnost vedení EU jakékoliv rychlé a smysluplné akce, samé politikaření, honění vlastního ega a prachů především, totéž na naší politické scéně. Blaho obyvatel EU by mělo být na prvním místě, zdá se, že je úplně někde jinde. Dříve jsme měli vládu odborníků, zodpovědných za svůj resort. Dnes máme vlády všehoschopných zlatokopů ale hlavně neschopných. Jsem to viděl na kandidátkách, překladatel ze sanskrtu, kouzelník, učitel námořní dopravy, poskytovatelka sexuálních masáží, atp. Neříkám, že to nejsou inteligentní lidé, ale jak chtějí vést veřejné správy, rezorty. To se to budou teprv učit? Ale tak to vypadá.
lesník
Dnes již nemusíte ani říkat jména, stačí říci ...senátor. Mnoho lidí dnes spojuje slovo senátor a idiot.
Nemesis
Tak zde názorně vidíte jaký vlastizrádný mamlas působí v senátu. Klidně by nechal vychcípat půlku národa JEN ABYCHOM BYLI OČKOVÁNÍ NEJAKOU MÉNĚ ÚČINNOU VAKCÍNOU OD FIZERU. Je vidět jak tomuto pánovi leží na srdci štěstí našeho národa. A TAKOVÝCH VLASTIZRÁDCŮ JE V SENÁTU K DNEŠNÍMU DNI POLOVINA. Pokud s tím voliči nic neudělají bude se takto "transformovat" i parlament a vláda. VZNIKNE TAK KRMELEC PRO PIDISTRANY, KERÉ NÁS ZATÁHNOU DO OBROVSKÉHO PRŮŠVIHU - UDĚLAJÍ Z NÁS OBČANY 3. KATEGORIE - KOLONIE JIŽ JSME.
 
Pokud by se prokázalo že Ruská vakcína Sputnik je lepší než objednali Trolové z EU TAK TO BY BYL PRŮSER , že takže raději budou říkat že mají tu nejlepší ve prospěch občanů EU,
RADĚJI SI POLŽME OTÁZKU ,KDO A JAK Z TOHO MÁ PROSPĚCH, A KOMU TO MÁ SLOUŽIT. Madarsko a její politická garnitura zřejmě ví co může očekávat od EU,EK V
této záležitosti a asi ,že EU NEJDE O LIDSKOU POPULACI
STÁTŮ ŽIJÍCÍ NA EVROPSKÉM KONTINENTU ty se mohou
vyhladit pomocí virů že. A hned má EP, EU DOSTATEK VOLNÉHO MÍSTA PRO PŘÍLIV NOVÝCH MIGRANTŮ ŽE.
To že zatajuje ůmyslně smlouvy s farma.firmami vyrábějící
vakcínu to také hodně znamená.

 
Sputni V je bezkonkurenčně nejlepší a nejbezpečnější, ale je smrtelně nebezpečný pro konkurenci a RusoFoby.
 
 Já bych řekl, že na naší politické scéně máme těch zblázněných a totálně pmatených Fišerů nepočítaně a dokonce i vyšší kvality. A celé této totálně zblbnuté partičce, nemocné americko-bruselským průjmem ze všeho ruského a čínského velí superfišer Babiš. Co na tom, že k vůli jejich zrůdné ideologii umírají lidé, hlavně že to nese politické body a pochvalu od jejich západních páníčků. Pro pohádkový život těchto nadlidí musí přece lůza nějaké ty oběti přinést ! 
 
Jan IralFischer je stručně rusobil a největší řítolez Usa. 
 

Európska komisia povolila použitie ruskej vakcíny v EÚ!!

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

Krajiny Európskej únie majú právo na nákup vakcín proti koronavírusu, aj keď tieto nie sú zahrnuté v európskej stratégii očkovania.

 K takémuto rozhodnutiu dospela Európska komisia a umožnila Maďarsku kúpiť vakcínu „Sputnik V“ ruskej výroby.„Ak chce členský štát EÚ uzavrieť zmluvu s výrobcami vakcín, ktorí nemajú zmluvu s Európskou komisiou a nie sú súčasťou očkovacej stratégie EÚ, ako je vakcína „Sputnik V“, má na to právo,“ uviedol hovorca Európskej komisie Stefan De Keersmaker.

V takomto prípade podľa neho vakcína nebude schválená na použitie na európskej úrovni, je možné ju však použiť v samostatnej krajine.

Predtým už News front informoval, že Rusko pracuje na registrácii svojej vakcíny v Európskej únii a nemecká kancelárka Angela Merkelová v tejto súvislosti ponúkla Moskve svoju pomoc.

 
 
 
EURÓPSKA KOMISIA REDSA POVOLILA POUŽITIE RUSKEJ VAKCÍNY V EU.. BLATNÝ JE BOHAPUSTÝ ALIBISTA....!
 
ČR
 
 

Ministr zdravotnictví Jan Blatný se dnes vyjádřil k možnému používání ruské vakcíny Sputnik V v České republice. Uvedl, že proti ní nic nemá, ale je potřeba, aby prošla unijními procedurami.

„Můj názor je pořád stejný. Myslím, že Česká republika by neměla pořizovat vakcínu ne proto, že je ruská nebo jiná, ale měla by kupovat vakcínu, o které už je prokázané, že je bezpečná a prošla schválením Evropskou lékovou agenturou. Ve chvíli, kdy by ruská vakcína prošla, já proti ní nic nemám. Byl bych ale proti tomu, aby se pořizovala mimo standardní způsoby,“ uvedl na adresu Sputniku V.

Blatný tak reagoval na slova bývalého ministra zdravotnictví Romana Prymuly, který před několika dny v rozhovoru uvedl, že Česko by se v otázkách vakcíny nemělo spoléhat výhradně na Evropskou unii.

„Určitě bychom si nějaké vakcíny obhospodařit měli, protože teď je zpomalen celý ten proces očkování a potřebujeme je co nejrychleji. Pokud se nám nepodaří získat vakcíny, které jsou registrované v Evropě, což je těžké, tak pak je samozřejmě tato cesta,“ prohlásil Roman Prymula pro portál Novinky.

Bývalý ministr zdravotnictví rovněž poukázal na účinnost vakcíny Sputnik V.

„(…) ale co do její konstrukce, tak vykazuje výrazně vyšší účinnost než třeba AstraZeneca, která je velmi podobná. Tady si myslím, že nějaký velký problém by neměl být, pokud by to samozřejmě bylo posouzeno autoritami u nás a bylo řečeno, že bezpečnost je dostatečná,“ uvedl.

AstraZeneca

Evropská léková agentura mezitím schválila použití vakcíny společnosti AstraZeneca proti covidu-19. Vakcína byla schválena pro použití od 18 let věku pacienta.

„Kombinované výsledky ze 4 klinických studií ve Velké Británii, Brazílii, Jižní Africe ukázaly, že vakcína AstraZeneca proti covidu-19 je bezpečná a efektivní při bránění před covidem-19 u lidí od 18 let věku. Tyto studie zahrnovaly dohromady okolo 24 000 lidí. Polovina lidí dostala vakcínu a polovina dostala kontrolní injekci, buď placebo nebo jinou ne-covidovou vakcínu. Lidé nevěděli, zdali dostali vakcínu, nebo kontrolní injekci,“ stojí ve vyjádření Evropské lékové agentury.

josefnovak36
hele Blatný, my nemáme ústav pro kontrolu léčiv? EU nám individuální nákup nezakázala, ta o co jde? Další posera co chce jen čerpat peníze bez osobní odpovědnosti? Ale takových je dnes plná vláda, proto nic nefunguje. Chce to po volbách premiéra Okamuru a vládu sestavenou SPD. Zavést osobní odpovědnost a kdo se toho bojí, tak z vlády ven. Já taky nosil 22 let kůži na trh. Blatný, jdi do prdele a už se nevracej.
 
王猴子
Tak Spejbl v tom má politicky jasno už od doby co podepsal "Milión chvilek". Jenom jeden dotaz, Hurvínka si v ČR dosadíte do vlády kdy?! 😁
lesník
Co jiného lze také čekat od našich "služebníčků". Musí počkat, až jim to "mutter" s "Lejnovou" dovolí.
jjjarda
EU, vůbec nemá zájem schválit Ruskou vakcínu. Pomáhá těm, které jsou pro EU. Blatný je zbabělý stejně jako Babiš. Bojí se rozhodnout ve prospěch občanů Česka. Až co řekne Brusel. Hnus
 
K.K.
Protektorátní vláda. Protektorátní názory. Až nám očkovací látky odsouhlasí Německo, tedy EU, tak teprve je objednáme. Nedejbože, abychom se chovali jako Maďaři.
kozys
Řiťolezci.... Co dělá náš SÚKL? Asi schvaluje nové doplatky na léky. Když to šlo v Maďarsku, mělo by to jít i u nás, ne? Dříve jsme lezli do zadku sovětům, teď EU.
 
Rosta Novyretardovaný mamrd Blatný ... eu nebrání členským státům pořídit si vakcínu, o které nejedná Brusel ... pokud sputnik projde schválení eu, k nám se nedostane ani to hovno ... kdo tam toho idiota jmenoval?


Pavel ŠvábKdyby se očkovalo sputnikem, tak by nebyla malá domů. Politici už mají slíbené provize.

Jakákoliv vakcína na virové onemocnění je nespolehlivá včetně té ruské. Ale vakcína od Astra Zenecy je pokus na lidech, hromadně se u lidí nepoužívala vakcína s pozměněnou RNA.

Jediné, co zatím slouží, je drancování státních rozpočtů. Ale jen těm vyvoleným.

 
 
LEN AMERICKÍ OLIGARCHOVIA SA NETAJA S PLÁNOM NA DEPOPULÁCIU PRETO JE ČÍNSKA ÚVAHA O TOM ŽE COVID SA ŠÍRI PRÁVE Z USA ODOVODNITEĽNÁ
 

„Covid má na svedomí Amerika“ – tvrdí oficiálna Čína

Ilustračné Foto: TASR-AP

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) vyslala do oblasti Wu-chan, kde sa nákaza začala prvýkrát šíriť, medzinárodný tím vedcov. Tento týždeň po skončení karantény začnú skúmať pôvod vírusu SARS-CoV-2.

Vo veci pôvodu vírusu má Čína jasno – Covid unikol z marylandského laboratória Fort Detrick v Spojených štátoch. Píše český portál lidovky.cz.

„To v minulosti slúžilo ako centrum pre vývoj biologických zbraní, kým boli v roku 1975 zakázané, teraz tam prebieha armádny zdravotný výskum.“ Vysvetľujú lidovky.cz.

Čínske tvrdenie však médiá na druhej strane oceánu označili okamžite za „konšpiračné“. Vraj chýbajú dôkazy.

„Napriek tomu sa táto čínska teória šíri štátnymi médiami a úspech zaznamenala aj na sociálnych sieťach, za týždeň si o nej prečítalo skoro 1,5 miliardy ľudí“, opisuje americká tlačová agentúra AP News

„Účelom je odvrátiť pozornosť od nezvládnutých krokov v Číne na začiatku pandémie k Spojeným štátom,“ komentuje čínsky postup pre server AP News čínsky odborník Fang Š‘-min. „Táto taktika je pomerne úspešná, keďže sa opiera o silný resentiment čínskych obyvateľov voči Amerike,“ dodáva podľa portálu lidovky.cz Fang Š‘-min.

Marlboroman

Vyzerá to tak, že Čína je v súčasnosti najslobodnejšia krajina na svete. Život sa tam vrátil do pôvodných koľají žiadne úmrtia s COVIDom, denne max 30 nových prípadov a ľudia slobodne sa pohybujúci, nakupujúci, športujúci… Rúška nosia opäť len proti smogu…
Ako sú tí komunisti len zaostalí a ako potláčajú ľudské práva ! ! !

Dr. Mo

Na hloupé Slovači i dřevo rubať mvožeš.
Buta tót…
To třeba takoví Nizozemci hned první noc zákazu vycházení podpálili testovací centrum…

 

 

Bill Gates doufá, že „šílené a zlé konspirační teorie“ o něm tento rok zmizí



Bill Gates doufá, že „šílené“ a „zlé“ konspirační teorie o něm a Dr. Fauci zmizí. Doporučujeme sledovat pohyby těla, očí... působí jako člověk, který mluví pravdu? (Foto: Twitter) 

AC24.cz je také na FacebookuTwitteruTelegramu a GAB

TU MÁME PÁR JASNÝCH A NEZVRATNÝCH DOKAZOV:

MEXIKO OČKOVANIE PROTI TETANU FINACOVANÉ ROCKEFELEROVÝM FONDOM BOLO VLASTNE SKRYTOU FORMOU INTERRUPCIE

Počátkem devadesátých let sužovala Nikaraguu, Mexiko a Filipíny děsivá epidemie, kdy dokonale zdravé mladé ženy přicházely o plod během druhého a třetího trimestru těhotenství. Další pokusy o graviditu měly stejný výsledek, následovaný neplodností. Lékaři byli bezradní. Vědcům trvalo dost dlouho, než nakonec objevili zdroj. Jediným společným jmenovatelem ve všech případech byla účast všech postižených žen na hromadné vakcinaci proti tetanu, akci provedené pod dohledem Světové zdravotnické organizace (WHO) financované Rockefellerovým fondem. 🙂

Upřímnost takového záměru samozřejmě lze jen ztěží zpochybnit. Římskokatolická organizace Comite Pro Vida se sídlem v Mexiku se přesto rozhodla nechat ampule s vakcínou otestovat a pak vyšlo najevo něco hrozného. Roztok obsahoval lidský chorionický gonadotropin (HCG), přirozený hormon potřebný k udržení těhotenství. Ale jak se mohl stát součástí očkovací látky? Další analýza znamenala pro vědce šok. Ukázalo se, že kombinace agens tetanu s HCG stimuluje tvorbu protilátky, která později dělá ženy neschopnými odnosit dítě. Jinými slovy, tato vakcína představovala skrytou formu interrupce.

Když bylo spiknutí miliardáře Davida Rockefellera a WHO odhaleno, pokračovalo se v započaté činnosti pomocí GM. Už dva roky poté se takřka stejná situace, jako předtím v Nikaragui a na Filipínách, vyvinula v Zimbabwe a Guineji. Tentokrát trpěly ženy, které měly rády konzervovanou kukuřici. Naproti všem očekáváním neodhalily testy obsahu konzerv žádné život ohrožující komponenty, a také množství konzervačních prostředků vyhovovalo normě.

S prvním podezřením ohledně bioterorizmu a destruktivního vlivu transgenických substancí na lidi přišel toxikolog z Jihoafrické univerzity. Epidemie neplodnosti v rozvojových zemích totiž nespadla jen tak, z modrého nebe. Bili Gates, jeden z nejbohatších lidi na planetě s image šlechetného lidumila, je zapojen do řešení globálních zdravotních problémů.

“Je veřejným tajemstvím, že se světoví magnáti, zejména z USA, Japonska, Kanady a EU, obávají o nedostatek přírodních zdrojů,” vysvětluje doktorka sociologie Irina Aliverova. “Organizace spojených národů v oficiálním dokumentu dělí světovou populaci do tří hlavních skupin: “zlatou miliardu”, pak střední skupinu, která nemá dostatečné přírodní zdroje a “vypomocnou” skupinu, reprezentovanou obyvatelstvem rozvojových zemí, včetně Ruska. Této poslední kategorie, téměř pěti miliard lidí, by se rádi zbavili jako plevele.”

Jeden z mechanizmů hrůzného záměru Gatese a Rockefellera, aktuálně podporovaného vládou USA odhalil prezident biotechnické společnosti Epicyte Mítch Hein. Řekl, že ženám s ojedinělou kondicí imunitní neplodnosti byly odebrány jisté protilátky. Tyto geny byly následně izolovány a metodou genetického inženýrství vloženy do genomu běžných kukuřičných semen dodávaných do zemí třetího světa. To znamená, že Afričané zaseli na svých polích vražednou geneticky upravenou kukuřici – s vloženou skrytou antikoncepcí. Hein pak objasnil, co se stane lidem, kteří takovou kukuřici jedí: zmíněné protilátky zpravidla přilnou k povrchu spermatu, přilepí se na něj a udělají je tak těžkým, že se nemůže pohybovat.

 

ČO ZISTL RUSKÝ EXPERIMENT O GM POTRAVINÁCH?

V Rusku je sice pěstování GM potravin zakázáno, ale spotřeba potravin z pěti transgenických kultur je povolená (řepa, v Evropě zakázaná kukuřice 810, sója, brambory a rýže). Oficiální závěr ohledně zhoubných účinků GM na lidi neexistuje. Moskevský Koltsovův institut biologie a Národní sdružení pro genetickou bezpečnost tedy provedly nezávislý experiment: krmili po celý rok transgenickou sójou křečky. Stejná sója, dodávaná z Holandska jako GM prostá, je v Rusku používána ke krmení skotu. Tato sója je povolená i pro lidskou spotřebu. Dnes už je jasné, jaké mohou být důsledky – hlodavci vykazovali zpožděný růst a vývoj a seriózní pokles reprodukční funkce, která měla za následek neschopnost zplodit třetí generaci.

“Neplodnost v třetí generaci zvířat chovaných na GM produktech znamená, že příroda nechává tento druh zaniknout a nedopustí, aby se dál množil,” říká Alexandr Baranov z Biologického institutu. “Jinými * slovy, GM potraviny vedou do vývojové slepé uličky a k degradaci druhů. A během tohoto výzkumu jsme odhalili i další zajímavý fakt. Zvířatům začínají růst chlupy v ústní dutině.”

Ačkoli si opatrní vědci dosud “nejsou zcela jisti” tím, že mutace způsobila GM potrava, svět už dávno rozpoznal, že se s transgenických plodin mohou vyvinout toxické proteiny a různé mutac

Vážení tohle je genocida!
Pomocí potravin a vakcín!

Proto chtěl Trump vystoupil z WHO?
https://apnews.com/article/us-who-support-006ed181e016afa55d4cea30af236227

Nepáchá Žid Babiš GM genocidu v Čechách?

Babiš vlastní “Centra asistované reprodukce” …
… čili minimálně o tom ví a vydělává na tom!
Je spolupachatelem!

Jak mu to dokázat?

Jedenáct mrtvých ze 40 očkovaných v domově důchodců u Bodamského jezera

NĚMECKO: Eutanázie a šetření na penzích? Německo si žádá více peněz pro hosty Merkelové, proto je třeba ušetřit na důchodcích? Je snad toto účel vakcíny, kterou prakticky netestovali na starších lidech? I takové úvahy mnohdy padají v německých diskuzích. Nejde totiž rozhodně o první domov důchodců, kde se po aplikaci vakcíny umíralo. Pak se lze jen divit tomu, kolik lidí je ochotných si nechat jakousi pofiderní neotestovanou – údajně vakcínu – aplikovat.

Už v předchozích článcích jsem upozornila také na varování vědců, kteří zpočátku na mRNA vakcínách pracovali. Ti varovali před touto vakcínou především mladé ženy a dívky, které by ještě chtěly mít děti, neboť jsou přesvědčeni, že tato vakcína u nich může způsobit neplodnost či může velmi vážně plod poškodit. A to i ve vzdálenější budoucnosti.

Nikdo netuší, jaké vedlejší účinky by mohly mít tyto vakcíny během měsíců až let. Je samozřejmě věcí každého, zda očkování riskne nebo ne. Ovšem vzhledem k tomu, že ne každý má chuť se stát dobrovolně součástí klinického testování, bylo by namístě jakkoli zaručit, že neočkovaní nebudou perzekuováni. Už nyní se ví, že mnoho očkovaných po aplikaci vakcíny onemocnělo a posléze s těžkým průběhem zemřelo. Asi jako nedávno v jiném domově důchodců v Německu.

V oblasti Bodamského jezera došlo ke skutečné masovému úmrtí v důsledku očkování Covid: Na Nový rok byla 40 obyvatelům v pečovatelském domě v Uhldingen-Mühlhofen aplikována první dávka vakcíny Pfizer / Biontech. Od té doby zemřelo v této očkované skupině 11 seniorů a 15 dalších seniorů a pečovatelů se  Covidem nakazilo a v současné době jsou nemocní.

Jako obvykle nyní úředníci dělají vše, co je v jejich silách, aby popřeli jakoukoli spojitost mezi očkováním a smrtí nebo popřeli její pouhou možnost. Vzhledem k tomu, že alespoň u většiny zesnulých nebyly prokázány žádné závažné choroby, na něž by mohla být úmrtí svedena, mrtví spadají do covidových statistik – tedy půjde jen o další “zemřelé s covidem”.

Aplikace druhé dávky byla v tomto domově důchodců plánována na 28.1. Ovšem, kdo z přeživších seniorů by něco podobného podstoupil, když vidí, jak dopadli mnozí jejich spolubydlící? Ostatně, v Německu je očkování velké téma, přičemž už i mainstream přiznává, že většina zdravotníků se očkovat odmítla a mnozí se dali naočkovat jen pod pohrůžkou ztráty zaměstnání. 

Autor: Slovanka

Zdroj: https://voxpopuliblog.cz/

Svět
Získat krátkou URL

Důsledky koronavirové infekce se mohou objevit nějakou dobu po prodělané nemoci, řekla v rozhovoru pro noviny Rossijskaja gazeta hlavní poradkyně ministerstva zdravotnictví Stavropolského kraje pro infekční nemoci Larisa Tkačenková.

Lékařka připomněla, že koronavirus je multisystémové onemocnění, které může ovlivnit všechny orgány, i když hlavní úder dopadá na plíce. Tkačenková upozornila, že se již objevily vědecké publikace, které uvádějí, že covid-19 může vyvolat rozvoj cukrovky nebo vést k její dekompenzaci.

Pocit vyčerpání se může objevit i u pacienta, jehož stav se zlepšil, proto je nutné sledovat své subjektivní pocity a k obvyklému režimu se vracet postupně. Negativní výsledky testu na koronavirus ještě neznamenají úplné uzdravení.

Pokud se objeví problémy se srdcem a nedostatek vzduchu, měli byste okamžitě vyhledat lékaře. Po koronaviru může u člověka přetrvávat plicní fibróza, proto po měsíci nebo měsíci a půl je třeba podstoupit druhé CT vyšetření plic a rehabilitaci. Je nutné kontrolovat hladinu močoviny a kreatininu - jejich zvýšení může znamenat problémy ve fungování ledvin. Někteří lidé, kteří prodělali nemoc, mohou mít problémy se slinivkou břišní.

Tkačenková také připomněla zasažení nervového systému, a to jak následkem viru, tak i hypoxie. U lidí, kteří prodělali nemoc, se mohou objevit problémy s pamětí a koncentrací.

Doporučuje, abychom po prodělané koronavirové infekci odložili větší fyzickou aktivitu. Je třeba také vzdát se alkoholu a nechodit do sauny, neboť organismus potřebuje alespoň dva týdny na zotavení.

Již dříve neuroložka Neolina Fominová-Čertousovová uvedla, že neurologické důsledky koronaviru jsou málo prozkoumány. Mohou se objevit jak během akutního období nemoci, tak po zotavení. U lidí, kteří prodělali koronavirus, se často objevují problémy s centrální nervovou soustavou. Lékařka uvedla, že při nákaze Sars-CoV-2 je šance na mozkovou příhodu o šest procent vyšší. U lidí s chronickou mozkovou vaskulární nedostatečností se může po infekci vyvinout demence. Po prodělané nemoci může člověk pociťovat apatii, ospalost, mohou se objevit křeče nebo dokonce dojít ke ztrátě vědomí.

Lidé, kteří prodělali koronavirus, by měli odložit intenzivní sportovní trénink, doporučuje imunolog Ilja Kukin. Přetěžování organismu, jak zdůraznil lékař, může vést ke komplikacím, a dokonce vyvolat opakované onemocnění.

 
 
RUSKÝ VAKCINAČNÝ PRIEMYSEL RÝCHLO NAPREDJE PRACUJÚ AKO VO VJNE.... A BIOLOGICKÁ VOJNA PREBIEHA
 
Svět

Jednosložková vakcína proti covidu-19 Sputnik Light by se měla objevit v únoru. Informace byla uvedena na twitterové stránce zasvěcené vakcíně Sputnik V.

Ministerstvo zdravotnictví v lednu vydalo povolení k provedení klinických testů vakcíny Sputnik Light. Šéf Ruského fondu přímých investic Kirill Dmitrijev dříve řekl, že Sputnik V není pouze jeden preparát, ale celá vakcínová platforma. Nový produkt bude podle jeho slov zaměřen hlavně na vývoz do zahraničí, tam, kde jsou velká ohniska nákazy koronavirem. V Rusku se bude pro účely očkování využívat převážně vakcína Sputnik V.

Vedoucí Rospotrebnadzoru Anna Popovová dříve řekla, že epidemickou situaci se povede dostat pod kontrolu, když bude přibližně u 60 procent Rusů vytvořena imunita. V polovině ledna podle ní měla imunitu asi jedna čtvrtina obyvatel ve všech oblastech.

Očkování v Rusku bylo zahájeno v prosinci. Tehdy mohly být naočkovány jenom určité kategorie občanů. Prezident Vladimir Putin nařídil hromadné očkování od 18. ledna.

Nyní se občané Ruska mohou nechat naočkovat proti koronaviru vakcínou Sputnik V. Vakcína Sputnik V byla vyvinuta v Gamalejově ústavu ve spolupráci s Ruským fondem přímých investic na základě lidských adenovirových vektorů, což je považováno za prověřenou metodu. Preparát se tak stal první zaregistrovanou vakcínou proti covidu-19 na světě.

Od začátku března bude možné nechat se naočkovat očkovací látkou EpiVakKorona z novosibirského centra Vekor. Začátkem dubna, když úspěšně proběhne únorová registrace, by měl přijít do oběhu preparát Kovivak z Čumakovova ústavu.

Minulý týden vicepremiérka Taťjana Golikovová uvedla, že v prvním čtvrtletí letošního roku zdravotnická zařízení obdrží více než 17 milionů dávek vakcíny proti koronaviru. To by mělo být postačující pro naočkování okolo 20 milionů Rusů.

Euronews: Stavba Nord Stream 2 finišuje navzdory sankcím a tlaku

Naděžda Dryaminová a  -rp-

29. 1. 2021 
Euronews a PrvníZprávy

Plynovod Nord Stream 2, který spojí Rusko a Německo, je připraven na více než 90 procent. Ale v obavě ze sankcí USA několik evropských společností z projektu odstoupilo.

(Na snímku loď Fortuna, kladoucí potrubí Nord Stream 2 v Baltickém moři)

Vláda Donalda Trumpa v posledních dnech svého prezidentství uložila omezující opatření proti lodi Fortuna, která kladla potrubí, která však nedávno obnovila práci v Baltském moři.

S příchodem Joe Bidena do Bílého domu se nezměnil postoj USA k této otázce.

„Jak uvedlo americké velvyslanectví v Berlíně pro Euronews, USA  jsou nadále odhodlány podniknout všechny příslušné kroky k zastavení výstavby plynovodu Nord Stream 2, který ohrožuje zásadní národní zájmy jejích evropských spojenců a samotných Spojených států,“ informovala Kate Bradyová, korespondentka Euronews.

Neočekávaně převzaly projekt záchrany orgány Meklenburska-Předního Pomořanska v Německu. Vytvořily „Fond na ochranu klimatu a životního prostředí“, který nakupuje vybavení a materiál potřebné pro stavbu pro budoucí použití, čímž zbavuje dodavatele hrozby sankcí.

Christian Pegel, ministr energetiky, infrastruktury a digitálních technologií německé spolkové země Meklenbursko-Přední Pomořansko k tomu řekl: „Myšlenka je následující: nadace získává zařízení a materiály a může je posílat k uskladnění. Předává je firmám provádějícím stavební práce .“

Odkud však peníze pocházejí?

Asi 250 tisíc euro přišlo do fondu ze státního rozpočtu. A první příspěvek ve výši 20 milionů euro poskytla akciovka Nord Stream-2 AG.

Místní nevládní organizace „Unie ochrany přírody a biologické rozmanitosti“ Deutsche Umwelt Hilfe podala na fond žalobu.

„Činnosti tohoto takzvaného Fondu pro ochranu klimatu jsou z 99% financovány společností Nord Stream-2, dceřinou společností ruského Gazpromu. Víte, kdo je tu odpovědný. Nord Stream-2 kontroluje všechny ekonomické operace. Hlavní úkol tohoto fond je - dokončení ropovodu, nikoli ochrana životního prostředí. “ uvádí Sasha Müller-Kraennerisp. Ředitel neziskové organizace Deutsche Umwelt Hilfe

Německé orgány se také zajímají o dokončení Nord Stream. Podle vlády je ruský plyn potřebný k zaplnění mezery vytvořené postupným ukončováním jaderné a uhelné energie. Kritici jsou přesvědčeni, že projekt není zapotřebí a je absolutně neslučitelný s cíli energetické a environmentální politiky Evropské unie.

Po zatčení vůdce ruské opozice Alexeje Navalného a protestech, které následovaly, byly výzvy k zastavení výstavby potrubí ještě hlasitější.

„Německé úřady požadují propuštění Navalného, ale stále nemění svůj postoj k ropovodu. Vláda tento týden oznámila, že neexistuje žádný vztah mezi projektem Nord Stream 2 a případem Navalny," dodává Kate Bradyová.

Jenom se divím že neuvalily sankce na všechny státy co se snaží o vlastní vakacínu na covid, protože to také ohrožuje jejich zásadní národní zájmy. Co na to napíší naši vlezdoamiřitníci? Jak budou obhajovat volný trh /potraviny/ co všechno sám vyřeší pomocí neviditelné pařáty trhu.

Jupí. Zakázali plynovod a udělali tím ohromnou radost státům EU a ekologům. Loď, vezoucí plyn z USA na cestě do Evropy a zpět ujede cca 10 000 Km. Cestou vyprodukuje desítky tun zdravého a prospěšného CO2. Takových lodí budou muset být desítky, aby alespoň z části pokryly spotřebu EU. Nevím tedy, proč jsou omezovány automobilky a lidé z EK nám tady vypráví o ekologii. A navíc ten plyn z USA bude stát o polovinu víc. Ale koho občané EU zajímají. Jourovou jistě ne.

O logiku tu nejde. Bohužel, tu už většina obyvatel Evropy dávno opustila. Jinak by se svých volených zástupců i ekologických aktivistů ptali. Ptali by se, proč nám musejí denně dovážet tisíce kamionů potraviny, které jsme si ještě před nedávnem dokázali vyrábět sami. Vždyť ty traktory vykouří plus mínus stejně u nás, jako v zemích původu. Proč k nám dováží přes půl světa hadry, boty, elektroniku,..? Vždyť i ty jsme do nedávna vyráběli v Evropě. Já znám důvod. Za dva dolary denně by v Evropě už asi nikdo nedělal. Ale považuji za vrchol drzosti autorů výroků a vrchol idiocie jejich posluchačů, zdůvodňovat toto počínání ekologií.
Skutečně, demence Evropanů postupuje rychleji, než se zdálo.

V oblasti jaderné energetiky si ale ruská nebo čínská firma u nás ani neškrtne, my jsme jiní frajeři. A takový Petříček je doslova superman! No, moc to k smíchu není, když si člověk uvědomí, kolik se v české politice najde kriplů, kteří si dovolí z voličů dělat idioty a celkem nezakrytě škodit republice od rána do večera. Jsou neuvěřitelně drzí, protože si myslí, že jim všechno projde, ale zapomínají, že v této zemi v celkem pravidelných intervalech dochází k převratům. A pak to může celkem dost lidí bolet..

Unknowne ty HOVNIVÁLE, ty jsi mi demokrat, nebo domakrad. Přece základní poučkou kapitalizmu je Silnější pes jebe. Na to stačí ta neviditelná pařáta trhu.Jenže ty jsi prostě vezdoamiřitník.

"USA jsou nadále odhodlány podniknout všechny příslušné kroky k zastavení výstavby plynovodu Nord Stream 2, který ohrožuje zásadní národní zájmy jejích evropských spojenců..."

Neuvěřitelná drzost Američanů!!! Kdo je pověřil tím, aby rozhodovali za Evropské státy co je v jejich zájmu a co ne.
Jestlipak nějaký významný politik EU najde odvahu a ohradí se proti této drzosti.
 

USA nemá žádné evropské spojence. USA má nepřátele, to jsou země které se nechtějí nechat dobrovolně vyplundrovat, a vazaly. Mezi vazaly patří všechny země Evropy.

Stavba se již nenechá zastavit! Je to politicky neprůchodné, kdo obhájí před veřejností zastavení stavby skoro již hotového plynovodu a potom také v investici jsou moc veliké peníze, aby je bylo možno jenom tak "smáznout"!!!

USA = VLÁDA TEMNA končí
https://www.facebook.com/112158460708243/posts/163412568916165/
Nemohu tomu ani uveřit, jestliže toto bylo v TV, odkaz posílám hned jak jsem dostal, nemohu ho zrovna najít na jejich knihovně.
Jestliže je toto již v TV Prima (vlastněná CNN), tak se opravdu začínají dít věci.

GEORGE SOROS - NEJVĚTŠÍ ZLO, KTERÉ SLOUŽÍ SATANOVI
Díky podpoře médií, liberálních lokalit a skrze své ′′ základy ovlivňuje nejen prezidentské volby USA, v tomto případě stála za manipulací nasazení Hillary Clintonová a využila papeže.
Pozoruhodne rezignace po celem svete. aktualizace k 29.1.2021

Pozoruhodne rezignace po celem svete.
aktualizace k 29.1.2021
https://www.resignation.info/list&p=1

Bankéři jsou na sebevraždu. Vzpoura obyčejných lidí v USA drtí Wall Street. Přišel hodně špinavý krok
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bankeri-jsou-na-sebevrazdu-

 
 
A MÁME TU ČO SME NECHCELI ZASIERANIE OBEŽNEJ DRÁHY ZEME ŠROTOM A ZARIADENIAMI KTORÉ NÁS V KONEČNOM DOSLEDKU MOŽU POŠKODZOVAŤ.... PUSTIŤ HORE SÚKROMNÉ FIRMY BUDE NAPOKON POHROMOU PRETO ŽE POZÍCIE TAM BUDÚ CHCIEŤ MAŤ AJ ĎALŠIE SÚKROMNÉ SPOLOČNOSTI...S DOSLOVA DESAŤTISÍCAMI DRUŽÍC A UŽ TERAZ JE TAM NEBEZPEČNÝ PRETLAK...

Musk vs. Bezos – boj o obežné dráhy pre satelity

Satelit Galileo
Ilustračný obrázok / TASR

Sú jednotkou a dvojkou v rebríčku najbohatších ľudí na svete. Elon Musk a Jeff Bezos. Teraz je ale medzi nimi spor. Ide o satelity pre ich vesmírne spoločnosti, píše nemecký portál t-online.de.

Vesmírne spoločnosti oboch najbohatších mužov sveta bojujú pred americkou vládou o obežné dráhy pre svoje satelity, cez ktoré chcú poskytovať internetové služby. Spoločnosť SpaceX šéfa Tesly Elona Muska chce získať povolenie od amerického telekomunikačného regulátora FCC , aby niektoré satelity z flotily Starlink mohli lietať bližšie k Zemi.

Proti tomu je spoločnosť Kuiper patriaca online predajcovi Amazon Jeffa Bezosa, a ktorá chce tiež vybudovať sieť satelitov na poskytovanie internetových služieb.

V lepšom prípade využitie až o niekoľko rokov

Takéto spory sa zvyčajne vedú bez väčšej publicity, Musk však konflikt preniesol v utorok na Twitter. Argumentoval, že by nebolo vo verejnom záujme brzdiť Starlink, keďže systém satelitov Amazonu by sa dal nasadiť v lepšom prípade až o niekoľko rokov.

Amazon kontroval, že plány SpaceX zvyšujú riziko kolízie vo vesmíre a chcú ochromiť plán konkurencie. „Je to jasná snaha SpaceX udusiť už v zárodku akúkoľvek konkurenciu, ale určite tie vo verejnom záujme,“ – objavilo sa v Tweete Amazonu.

Satelity majú poskytovať internetové pokrytie

Spoločnosť SpaceX chce na internetové pokrytie vybudovať sieť asi 12 000 satelitov po celom svete. Teraz ich je vo vesmíre viac ako 1 000. Pre Kuiper spoločnosti Amazon doteraz FCC schválila flotilu približne 3 200 satelitov, zatiaľ však žiadny z nich nezaviedol.

Musk a Bezos sú momentálne s výrazným náskokom najbohatšími ľuďmi na svete – predovšetkým vďaka hodnote podielov v ich spoločnostiach. Podľa výpočtov finančnej služby Bloomberg mal Musk naposledy majetok vo výške 210 miliárd dolárov, Bezos 194 miliárd, dodáva t-online.de.

 

Na Ukrajine spočítali, koľko obyvateľov Donbasu dostalo ruské pasy

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

Podpredseda vlády, minister pre reintegráciu Alexej Reznikov oznámil, že na území Donbasu už dostalo ruské pasy asi 300-tisíc ľudí.


 

Podľa Reznikova sú obyvatelia Donbasu „nútení“, aby sa stali ruskými občanmi.

„Ľudia sú nútení brať si tieto pasy, pretože sú rukojemníkmi, toto je spôsob ich manipulácie,» uviedol minister.

Nie je to prvýkrát, čo sú ukrajinské orgány rozhorčené z prechodu obyvateľov Donbasu na ruské občianstvo. Zazneli opakované výzvy na prijatie nových sankcií proti Rusku z dôvodu udelenia občianstva „ukrajinským občanom“.

Pripomeňme, že 24. apríla 2019 ruský prezident Vladimir Putin podpísal dekrét „O zjednodušení vymedzenia kategórie osôb, ktoré majú právo požiadať o ruské občianstvo z humanitárnych dôvodov.“

Majitelia ruských pasov, ktorí žijú na Donbase, dostali všetky sociálne a finančné práva občanov Ruskej federácie: lekársku starostlivosť, príspevky v materstve, výživné na deti atď.

Vladimir Putin varuje pred koncom našej civilizácie 

Vladimír Putin v pozadí s mapou sveta / Fotokoláž (via TASR, Pixabay)

Ruský prezident Vladimir Putin v stredu predniesol prejav pred Svetovým ekonomickým fórom, kde varoval pred pandémiou čínskeho koronavírusu a pred rastúcou nerovnosťou príjmov, ktorá hrozí uvrhnutím sveta do konfliktu „všetkých proti všetkým“, informuje portál Breitbart.

Ruský vodca predniesol na fóre prvý prejav za posledných 12 rokov práve keď čelí rozšírenej medzinárodnej kontrole týkajúcej sa údajného atentátu a následného uväznenia jeho hlavného politického rivala Alexeja Navaľného.

Krajina tiež bojuje proti pandémii a trpela jedným z najhorších ohnísk na svete. V decembri Rusko oznámilo, že zdokumentovalo 186 000 úmrtí, čo je viac ako trojnásobok predchádzajúcich hlásených údajov. V tom čase krajina zaznamenala 3,1 milióna prípadov, čo je štvrtý najvyšší počet na svete.

Putin urobil niekoľko porovnaní medzi súčasnými podmienkami vo svete a podmienkami z 30. rokov, ktoré sa prejavili v druhej svetovej vojne. Varoval svetových vodcov, aby sa vyhli akejkoľvek porovnateľnej eskalácii.

„V dnešnej dobe taký prudký konflikt nie je možný. Dúfam, že to v zásade nie je možné, pretože by to znamenalo koniec našej civilizácie,“ vyhlásil Putin a dodal: „Existuje možnosť, že môžeme zažiť prirodzený kolaps globálneho vývoja, ktorý by mohol vyústiť do boja všetkých proti všetkým.“

Rusko v súčasnosti čelí tvrdému odporu európskych a amerických vodcov ohľadom jeho údajného zamerania na Navaľného, a taktiež rozsiahlym domácim protestom proti jeho následnému uväzneniu. Navaľnyj sám obvinil Putina z objednávky jeho vraždy.

Napriek medzinárodnému tlaku Putin vyjadril želanie o zlepšenie vzťahov s medzinárodnými mocnosťami. A dodal, že akákoľvek takáto deeskalácia si vyžaduje vzájomné kroky, aby bola úspešná: „Sme na to pripravení. Nemal by to však byť jednostranný prístup, mal by byť spoločný.“

CNN kvôli klamstvám už zakázali v troch štátoch USA

Foto: scieau.com

Štáty Mississippi, Alabama a Louisiana, vedené republikánskymi guvernérmi, sa rozhodli vypnúť „známu šíriteľku klamstiev a podvodov“, píše Englishwire.today.

Americká spravodajská televízia CNN má za sebou dlhú históriu šírenia lží a poloprávd. Pre niekoho to nie je až tak prekvapujúce, pretože ju vlastní Clintonova nadácia. Zdá sa ale, že jej vláda dezinformácií sa začína rúcať. Dnes konečne začínajú platiť cenu za svoju nepoctivosť a vlády niektorých amerických štátov začínajú konať.

Tri štáty USA, všetky vedené republikánskymi guvernérmi, sa rozhodli vypnúť CNN na svojom území. Sú nimi veľké štáty Mississippi, Alabama a Louisiana. Takzvaná „nesvätá trojica“. Stojí za pripomenutie, že práve tieto štáty majú najlepšiu kvalitu života a vzdelávania v USA. Takže zrejme dobre vedia, čo robia.

Prokurátor štátu Mississippi Chad Benoit v súvislosti s rozhodnutím odobrať licenciu CNN v jeho štáte povedal: „CNN je známa šíriteľka klamstiev a podvodov. Nemôžeme dopustiť, aby tento druh dezinformácií zničil mysle našich detí. Máme tu vynikajúci vzdelávací systém. Nechceme riskovať jeho stratu kvôli predajným falošným spravodajským médiám.

Preto mi guvernér dal pokyn, aby som odňal licenciu CNN na vysielanie v Mississippi. Náš štát spolu s Louisianou a Alabamou veria, že to bude dobrý prvý krok k zastaveniu šírenia dezinformácií v celom našom národe. To je to, čo ľudia ozaj potrebujú“.

S rozhodnutím absolútne súhlasí i senátor štátu Mississippi Joe Barron. „To je pre Ameriku tá najlepšia vec“.

„Vypnutím“ CNN budú mať možnosť diváci troch uvedených štátov USA hľadať iné spravodajské zdroje. Čo by mohlo pomôcť médiám, ktoré sa podľa vlastných vyjadrení, snažia Američanom prinášať pokiaľ možno čo najpravdivejšie dáta. Ako Fox News, Breitbart či Infowars.

 

NEUVERITEĽNÉ A ŠKANDALÓZNE ODHALENIA

ODHALENIE: Vakcína, ktorá sa použila pri schvaľovaní bola údajne iná ako tá, ktorá sa používa na očkovanie

Ilustračný obrázok © Shutterstock

„Čím nás to očkujú? Vakcína, ktorá sa použila pri schvaľovaní bola iná ako tá, ktorá sa používa na očkovanie“, poukázuje na najnovšie informácie europoslanec Milan Uhrík.

Poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík sa téme očkovania proti ochoreniu Covid – 19 venuje dlhodobejšie. Jeho postoj k nej je jasný. Očkovanie podľa neho musí byť dobrovoľné a vakcína má byť riadne preverená.

Podľa Uhríka momentálne do popredia vystupujú dva problémy očkovania. Tým prvým je, že po očkovaní dochádzka k poškodeniu zdravia, občas aj k úmrtiu. Druhým problémom je, že vakcína bola schvaľovaná pod silným politickým tlakom aj napriek výhradám odborníkov.

O týchto tlakoch na schválenie vakcíny zo strany vedenia Európskej únie a farmaceutickej firmy Pfizer/BioNTech svedčia dôkazy v podobe uniknutých mailov. Je ich asi 20 a píšu o nich aj svetové denníky Le Monde a EU Observer. „Podľa vyhlásenia agentúry EMA boli niektoré z týchto správ hackermi „zmanipulované“, avšak agentúra pre francúzsky denník uznáva, že uniknuté e-maily odrážajú problémy a diskusie, ktoré sa uskutočnili,“ informuje Milan Uhrík.

Navyše existuje podozrenie, že vakcína, ktorá sa použila pri schvaľovaní bola iná ako tá, ktorá sa používa na očkovanie.  Uhrík sa na tieto problémy plánuje opýtať  Európskej komisie a očakáva, že tieto dilemy Európska lieková agentúra riadne vysvetlí.

„Nemôžu predsa na získanie licencie použiť jednu vakcínu, a potom do ľudí pichať niečo iné!“ skonštatoval na záver Milan Uhrík.

Po očkovaní zomrel človek už aj u nás

Prvý prípad úmrtia človeka po zaočkovaní vakcínou od spoločnosti Pfizer/BioNTech máme aj na Slovensku. Obeťou bol 79-ročný muž, ktorý mal viacero pridružených vážnych diagnóz. Po očkovaní zaznamenal nežiadúce účinky mierneho charakteru, ako sú horúčka a slabosť. O prípade informoval Štátny ústav na kontrolu liečiv. Podľa jeho hovorkyne je tento prípad podobný tým zo zahraničia. Aj v prípadoch známych z Nórska či Nemecka išlo o starších pacientov s viacerými chronickými diagnózami.

„Ide o prípad podobný tým, ktoré sú známe z Nórska, Nemecka či iných európskych krajín. Išlo o pacienta vo vyššom veku (79 rokov) s viacerými chronickými ochoreniami, ktoré pitva určila ako hlavnú príčinu úmrtia. K celkovému zhoršeniu zdravotného stavu tohto pacienta prispeli aj inak mierne nežiaduce účinky po očkovaní – horúčka a slabosť,“ uviedla hovorkyňa ŠÚKL Magdaléna Jurkemíková.

Očkovanie ľudí vo vyššom veku, ktorí majú navyše viacero zdravotných komplikácií, preto úrad odporúča nechať na individuálnom posúdení lekára. 
 

Retro: Kdo jsou skuteční nepřátelé kapitalismu?

Béda 
28. 1. 2021  Outsidermedia

Tradičně jsou za nepřátele kapitalistického systému považováni komunisté, socialisté, odboráři, početné skupiny sociálně slabých považované těmi úspěšnějšími za „socky“ parazitující na státu a mezinárodní teroristé. Osobně považuji takovéto vymezení pro aktuální současnost za nedostačující.

Domnělí nepřátelé

Komunisté v jejich dnešní podobě nepředstavují pro kapitalistický systém žádnou vážnější hrozbu. Po rozpadu socialistického bloku se sice nepodíleli na zavádění současného (neo)liberálního systému (ani k tomu neměli jako ostrakizovaný politický směr příležitost) uchýlili se však víceméně k pasivní rezistenci v parlamentní žvanírně. Aktivně neusilují o systémovou alternativu ani o významnou systémovou transformaci. Jsou jenom slabounkým odvarem prvorepublikových komunistů, kteří aktivně usilovali o posílení pracovních a sociálních práv méně majetného obyvatelstva, zejména lidí živících se vlastní prací.

Vcelku to samé by se dalo říct o sociálních demokratech a odborech (jejich bossech), které systém tradičně zpacifikoval politickou korupcí – udělal z nich svoje poslušné sluhy výměnou za zajištěnou budoucnost a lukrativní místa pro jejich politické špičky.

Společenská většina sociálně slabých je úspěšně manipulována korporátním mainstreamem a „veřejnoprávními“ posluhovačkami reklamních sponzorů, atomizována a stavěna zájmově proti sobě, aby se nedejbůh, nezačala pídit po skutečných příčinách a možných řešeních své svízelné sociální a ekonomické situace, politicky sjednocovat a aktivně usilovat o změnu. Ve své současné atomizované podobě nepředstavuje vážnější hrozbu fungování ani bezpečnosti systému. Zde bych ještě podotknul, že početný nárůst sociálně slabé vrstvy natahující ruce k sociálním záchranným systémům není příčinou obtíží kapitalistického systému, ale právě naopak, je to důsledek sebezničujících procesů, které v systému (jak se pokusím popsat dále) ustavičně probíhají.

Tzv. mezinárodní teroristé by bez pomoci západních zpravodajských služeb, mezinárodních (i západních) sponzorů, dodávek zbraní ze západních zbrojovek prakticky živořili jako bezvýznamný jev na periferii společenského dění. Byli účelově vytvořeni a živeni jako další „věčný“ nepřítel kapitalismu po pádu socialistického bloku. Spolu s komunisty slouží mezinárodnímu kapitálu jako užitečný hromosvod k odvádění pozornosti od vnitřních problémů systému, na který se tyto dají různými manipulacemi svádět.

Skuteční nepřátelé

Skutečnými nepřáteli kapitalistického systému, kteří trvale sypou písek do jeho soukolí a ohrožují systémovou bezpečnost a stabilitu, jsou dle mého mínění paradoxně a překvapivě dnes sami kapitalisté a jejich (neo)liberální ideologie. V čem tkví věcná a logická opora takového tvrzení:
Soukromý kapitál vytváří a drží ve svých rukou většinu (uvádí se až kolem 96 %) světové měny. Nikoliv tedy „nezávislé“ centrální banky států, ale soukromý kapitál. O „nezávislosti“ centrálních bank (viz Fed) by se dalo také s úspěchem pochybovat. Měnový systém založený na hnací síle úroku a z něj plynoucího exponenciálně rostoucího dluhu požírajícího v konečném stadiu státy a celý systém je od svého počátku konstruován jako velké Ponziho schéma, které se jednou musí zřítit. Věčný růst uspokojující exponenciálně rostoucí potřeby obsluhy dluhu v systému permanentně spějícímu k hluboké systémové krizi není možný. Koneckonců v obecné rovině je limitován rozsahem planetárních zdrojů. V takto koncipovaném systému, kde exponenciálně rostoucí dluh musí nutně být sanován exponenciálně rostoucí výrobou a spotřebou, i kdyby byl schopen ideálně fungovat, vedl by k vyčerpání planetárních zdrojů v průběhu několika málo generací. Více na toto téma tento film s českými titulky, anebo články od autorů Lietaera, Rowbothama a M. Kennedyové zveřejněné v sekci Ekonómia-peniaze na Paradigma.sk
   
Dalším jevem podkopávajícím kapitalistický systém jsou světové burzy – stačí připomenout, kam přivedl svět velký krach na Wall Street ve třicátých letech – (viz opakující se burzovní krize), kde velcí institucionální investoři – insideři (není zajisté překvapením, že k nim patří filiálky obřích finančních institucí) pomocí cílených manipulací účelově vyhánějí ceny některých komodit, které pak „propíchnou“ a nechají splasknout. Výsledkem jsou miliony a desítky milionů podvedených lidí, kteří přišli o bydlení, penzijní zajištění na stáří, důvěřivců, kteří přišli o životní úspory do „stoprocentně“ bezpečných cenných papírů (s ratingem AAA) apod. 

Dalšími jevy, kterým sami kapitalisté podkopávají jimi vytvořený a jim sloužící systém, jsou přelévání výrob do konkurenčních „rájů“ s minimálními ekologickými a pracovními standardy, kde je pracovní síla zotročována téměř na úroveň tažného báňského zvířete, a zavádění technických inovací zvyšujících produktivitu práce, snižujících výrobní náklady, zvyšující zisky kapitálových investorů a vytěsňující živou pracovní sílu z výrobního procesu. V honbě o konkurenční přežití a maximalizaci zisků kapitál decimuje početnou lidskou masu v mateřských zemích, dramaticky snižuje její koupěschopnost, činí ji odkázanou na sociální systémy a vytváří naproti tomu bezprávnou nekoupěschopnou početně mnohem menší a více vykořisťovanou masu v konkurenčních zemích, se kterými jsou pak nuceny původní mateřské státy kapitálu konkurenčně „závodit ke dnu“. Tento proces jsem se pokusil postihnout v článku „Zjednodušený příklad„.

Dalším jevem, kterým kapitál rozkládá a podkopává vlastní systém, je daňová „optimalizace“ formou tzv. vnitrofiremních účetních operací multinacionálních firem a vyvádění zisků do offshorových „rájů“. Kapitalisté, kteří vyžadují pro své podnikatelské aktivity bezpečnost a perfektní infrastrukturu, vzdělanou pracovní sílu apod., se snaží maximálně vyvázat ze svého spolupodílu na jejich budování a udržování. Naopak vyžadují daňové prázdniny, státní dotace a nejrůznější privilegia pro své podnikání. Dokonce to došlo tak daleko, že skrze zákony, které jsou jim šity servisní „zasponzorovanou“ politickou elitou na míru, legalizují velkou korupci (obří státní zakázky za nadstandardních podmínek) pro své podnikání, přičemž konkurenční drobnou korupci se naoko snaží v rámci „boje s korupcí“ kriminalizovat. V praxi dochází k tomu, že velký kapitál (oligarchové, korporace, multinacionály), je od daňového břemene oprošťován, čerpá výhody daňového systému a státních služeb a finanční břemeno postupně přenáší na ostatní plátce, které ovšem jeho další aktivity – trvalá plíživá inflace a následné vlny zdražování díky systému úroků a narůstajících dluhů, zvyšování „konkurenceschopnosti“ = závodů ke dnu – propouštění, organizační restrukturalizace firem, praskání nejrůznějších ekonomických bublin, legalizovaná korupce atd. – zbídačují.

Dalším jevem, který pokládám za zhoubný pro kapitalistický systém, je pro systém kontraproduktivní (neo)liberální ideologie všeřešící tržní samoregulace s omezeným vměšováním slabého státu. Slabinou této dogmatické ideologie jsou procesy, které dnes a denně vyvracejí v praxi její platnost. Kapitál bez regulací a omezení zákonité míří skrze rostoucí koncentraci do stadia monopolů a mezinárodních diktátorských kartelů.

Kapitál bez regulací, jak bylo popsáno výše, se přelévá z mateřských zemí do konkurenčních „rájů“, čímž decimuje jak původní mateřské státy, tak jejich obyvatelstvo, včetně podnikatelské konkurence a sráží cenu práce. Kapitál bez omezení tuneluje místní státy, vyvádí z nich prostředky, vyhýbá se daním a přenáší daňové břemeno na méně majetné. Důsledky jeho činnosti omezují prostředky státu na infrastrukturní projekty (přičemž modernizovat se kvůli rostoucí konkurenci v nákladových rájích ustavičně musí – „kdo nemodernizoval a chvíli stál, již stojí opodál“), zvyšují nezaměstnanost, snižují sociální soudržnost, zvyšují potřeby států v oblasti prostředků na sociální oblast. Nutí stát k privatizacím veřejných služeb, čímž je vzdalují občanům, kteří jsou nuceni si je předplácet a ještě doplácet, nutí státy ke škrtům a propouštění, čímž dále zvyšují ekonomickou zátěž. Tyto rostoucí potřeby nutí státy brát si stále další půjčky, emitovat a prodávat dluhopisy, které skupují ti, kteří jako původci mají na svědomí prekérní ekonomickou situaci. Tím podvracejí stát a zadlužují příští generace. Z této praxe je názorně vidět, že požadavek deregulace, slabého státu a víra v samoregulační schopnost kapitálu jsou ve své podstatě kontraproduktivní. Zde bych ještě vzpomněl škodlivý vliv deregulace na oblast nekontrolovaných prodejů závadných potravin, léků, nekontrolovaného prodeje zbraní, včetně ZHN, prodeje drog, obchodu s „lidským masem“ (viz nedávná aféra s prodejem pančovaného lihu)…

Proč skuteční nepřátelé vytvářejí domnělé nepřátele

Ještě bych se chtěl zmínit o jedné věci. Své dočasné nepřátele – komunisty, nacisty, mezinárodní teroristy etc. – si kapitál vědomě vytváří sám. Má pro to dva důvody:
Je to důsledek jeho vnitřních problémů, které vytvářejí podhoubí pro vznik alternativ, sociálního napětí apod.
Na počátku je třeba vždy vidět zištný zájem určitých vlivných kapitálových skupin. V případě vývozu bolševické revoluce do Ruska – viz investice německého kapitálu s očekáváním následného ukončení ruských aktivit v 1. světové válce – aby se zvýšil předpoklad vítězství Trojspolku ve válce, s tím, že pak se problém s bolševiky nějak podaří vyřešit. V případě „Výmarského“ Německa, kdy hrozila v Německu díky hyperinflaci a válečným reparacím sociální revoluce, financoval mezinárodní kapitál nástup nacistů k moci, vnitřní kapitál Hitlerovi umetl cestu v parlamentu. Pak, když se ukázalo, že nový fenomén nacistů jde v rámci nacionálního šovinismu do extrému a hrozí si podrobit veškerý kapitál pod moc „nadlidí“ (viz Francie, válka o Británii, plány na další expanzi po porážce SSSR) byl dokonce mezinárodní kapitál schopen se dočasně účelově spojit se Stalinovým SSSR.
Podobné je to s fenoménem mezinárodního terorismu v jeho dnešní podobě. Jeho základy položil mezinárodní kapitál již v období sovětské války v Afghánistánu. Síť agenturních spolupracovníků západních zpravodajských centrál dostala veškerou myslitelnou metodickou, výcvikovou, výzbrojní a finanční pomoc a stala se páteří pozdějšího účelového využití v Kosovu, Libyi, Čečně, Sýrii… I tohoto nepřítele si západní kapitál vytvořil a hýčkal sám, aby s ním posléze střídavě válčil i pragmaticky podporoval a využíval.


Závěr


Osobně se domnívám, že prasknutí velkého Ponziho schématu je neodvratné. Velkou otázkou je načasování „velkého ekonomického“ tresku. Podle procesů – PNAC, plíživé zavádění korporátní totality, vytváření transatlantické korporátní superunie – soudím, že vlivné korporátní think-tanky nezahálejí a snaží se zoufale hledat cesty, jak zmírnit důsledky příštího krachu pro kapitálovou vlastnickou superelitu. Podle mého mínění v době, kdy se zřítí ekonomika prvního velkého západního státu, anebo klekne první velká virtuální megabanka, dojde k řetězovému kolapsu celého systému. V tom období se zřítí státy a jejich obslužné mechanismy. Hyperinflace způsobí, že lidé nebudou mít na nájmy, energie, teplo, potraviny, vodu… Státní úředníci nedostanou platy, otázkou je, na jakou stranu se v takovéto situaci postaví policisté a armáda, potažmo širší servisní elita. Komu připíší vinu, koho budou medializovat jako potenciálního záchrance… 
 
Víte, já mám ale dojem že to není kapitalisté vs socialisté/komunisté, ani tak USA vs třeba Rusko/Čína.Ono kdyby se tam prosadily zájmy právě těch kruhů, těch globálních korporací, najednou by byl svět v pořádku.Podle nich samozřejmě.
No a ohlídat si pak vnitřní nepřátele jakýmikoliv metodami, ať už vyhazovy z práce, bloknutím na sociálních sítích, různými kompromitujícími materiály, až po nejtvrdší formy nátlaku- to jim už nedá tolik práce.
Proto tolik povyku a každodenního kopání do ruska, Číny, a ukazování na zločiny komunismu.
Ten kapitalismus se mi zdá už jen jako přežitá nálepka. 
 

Dovolim si upozornit,ze to co se bude brzy dit bylo dohodnuto 29.3.2019 na schuzi banksteru

melo to byt uskutecneno IHNED,ale bylo to stesti,ze jen duchapritomnosti pana Trumpa se mu to podarilo oddalit.
On ten plan zna a to je taky pricina proc ho semleli ve svem korporatnim mlynku a zmrcasili ho na sracku.
Byvaly president se tak soustredil na prosperitu,ze zapomnel kde mu mohou vrazit,jeho "kamaradi" do bricha nuz a rozparat ho ty jeho samy "info koncerny",kterym jak si vzpominate drzel hrazdu,kdyz hrozil za jejich zdaneni sankcemi.To je totiz metoda,kterou nikdo nepredpoklada a pise se v ni v clanku.Jmenuje se smolit si do vlastniho hnizda!
Je zajimave,ze banksteri klidne sepsali co budou delat a clanek dokonce uverejnil i Protiproud,ale problem je,ze nejen byl napsan tak,ze nikdo krome odborniku mu ztezka mohl rozumet,ale ctenari webu se radsi chteji bavit,precetli si ho a zustali uplne bez zajmu.
Komunisticke spicky byly o nem informovany,ale bud dusledkum nedokazaly porozumet, nebo jejich verchuska zustala v dale v tvrde pozici diversanta.
O tom svedci i to,ze dodnes plne odmitaji obcanskou primou demokracii IHNED,nemaji zajem na zmene rezimu a zvlaste otevrenim sveho webu diskuznimi rubrikami pod clanky,ktere jsou jen ubohym odvarem kdysi tak "oblibene"a slavne strany ,kterou ti papalasi dovedli k soucasnemu krachujicimu obrazu brzkeho konce!

Co se vlastne deje zustava obycejnym lidem skryto

Nekolikrat jsem vytahl z hlubin internetu informaci,ze casti planu uz jsou uskutecnovany a lide stejne i kdyz to maji pred sebou tomu bud nechteji rozumet, nebo neveri,stejne jako tehdy pred 2.svetovou valkou neverili nastupu fasismu a s tim spojenych peripetii koncernu,ktere snad uz ani nechtely jen dalsi zisky,ALE POUZE MOC!

Je tu dnes podobny postup a jak?.ANO je tomu tak!

Majitele velkych penez se znovu nestiti niceho a zacinaji zahlceni penezi,nekrytymi praci,ale jen spekulacemi chtit ZNOVU JEN MOC!.

Jako prvni bod jejich cirkusu vypsali grant na vyrobu a vyzkum noveho viru C19,ktery zpusdobi jako ve valce miliony padlych po celem svete a dokonce dochazi k tomu,ze to povazuji za zadouci a normalni, pry s cilem redukce obyvatelu planety!.

Druhym skrytym bodem je ze se totalne bude muset predelat financni system,ktery funguje na giga dluh.
Tento plan zahrnuje neco co tu jeste nebylo a sice okradeni VSECH obyvatelu zemekoule o hotovost a tedy o vsechny aktiva a penize.
Dokonce mate byt spokojeni a nic nevlastnit,na pr auto ci obydli.
Neverite?No pdivejte se kolem sebe.Vnucuje se nam tzv ZELENY UDEL co mame jist a pit,aby se usetrilo co nejvice pro ne majitele penez dnes ovsem bazici po moci!
Zacatek je tedy videt a je uz tady.
FED na priklad byl zbaven odpovednosti za tisk penez a tento proces byl upraven na uplne novy mechanizmus.
Cil.Zamazani jejich gigantickeho dluhu,ktery splatit nikdy nepujde.

Nema smysl pokracovat,stejne to neni urceno pro vase usi,kde vam bude stejne nacpavan brzy vosk.

Otazka je co budeme muset jako obcani volici delat,aby se tento spinavy proces dal brzdit a jak dalece se to povede s obcany,kteri opet bezstarostne cekaji na svuj osud a domnivaji se,ze na neho nemaji vliv,coz pravda neni,drazi spoluobcane,majici stesti se ucastni v diskusi JAK NA TO,anebo taky ne!
 

"Kapitalismus" již globálně není, říkám tomu novému zřízení "finanční feudalismus" a proto také "demokracie" , svoboda a svoboda slova jsou už jenom takové trapné pojmy pro prosťáčky, kteří ještě uvažují ve starých pojmech! Kdo má ty správné prachy si všechny statuty "koupí" a ještě když ovládá velké korporáty, tak je mocnější než státy a tím je vymalováno! "Zřícení" některého sektoru ekonomiky bude podle mého také řízené, v době nastupující "umělé inteligence" v bankovnictví je také nutné vzít tuto variantu v úvahu!! Tenhle nastupující Orwell zde ještě nějaký rok vydrží!! Proč by se hroutil , "vrtulníkové" peníze jsou již v USA v oběhu a "redukce" obyvatel světa je také již v běhu!! Možná, co může se světem hodně zahýbat jsou nové technologie,o kterých moc nevíme, protože ten , kdo je bude mít a bude je umět ovládat, tak může celý svět obrátit vzhůru nohama!!

 
 
 
Svět
Ruská vakcína proti covidu-19, první na světě (206)

Účastníci klinických studií vakcíny proti koronaviru Sputnik V z věkové skupiny 60+ neměli žádné nežádoucí reakce, řekl vedoucí studie, hlavní výzkumník Centrální klinické nemocnice Nikita Lomakin.

Podle jeho slov se provádějí klinické studie vakcíny Sputnik V na lidech ze starších věkových skupin jenom v Centrální klinické nemocnici.

„Studie začaly na začátku minulého týdne. První skupina účastníků prodělala screening minulý čtvrtek, byla hospitalizována v neděli a 28. října dostala první dávku vakcíny. Do studií se plánuje zapojit 110 lidí, v současné době je jich hospitalizováno 28,“ řekl lékař v interview pro list Izvestija.

Dodal, že ke studiím se nepřipouštějí lidé s onkologickými chorobami, pacienti, kteří dostávají léky na onkologické diagnózy a imunosupresiva, lidé nemocní virovými hepatitidami a pacienti, kteří zažili v průběhu roku infarkt nebo mozkovou mrtvici.  Vyloučena je také účast pacientů s alergickými reakcemi. Avšak lidé s cukrovkou a jinými systémovými chorobami se připouštějí.

Ruská vakcína proti koronaviru Sputnik V
© Sputnik / Gamaleya Research Institute of Epidemiology and Microbiology
Lomakin podotkl, že v mladší věkové skupině se ve většině případů zaznamenával v prvních 24 až 49 hodinách premorbidní stav a zvýšená teplota.  Avšak ani jeden účastník studie ze starší věkové skupiny z těch, kteří dostali vakcínu 28. října, podobné reakce neměl.
„Svědčí to o tom, že u lidí ze starší věkové skupiny je imunitní systém poněkud suprimován – to je pro starší lidi příznačné, a proto nereagují tak výrazně. A to je velmi dobrá skutečnost,“ dodal.

Lomakin zdůraznil, že žádné nežádoucí reakce u účastníků studie nebyly. „Žádné podobné projevy jsme nezaznamenali, alespoň v první skupině nemocných. Ani kožní reakce, ani zvýšenou teplotu, ani premorbidní pozadí,“ řekl.

Podle slov Lomakina jsou z bezpečnostních důvodů účastníci studie hospitalizováni dvakrát: poprvé na šest dnů, pak se z lůžkového oddělení propouštějí, a za dva týdny se hospitalizují znovu, tentokrát na tři dny kvůli druhé dávce vakcíny. V průběhu šesti měsíců budou tito lidé pod kontrolou.
V srpnu byla vakcína Sputnik V, vyvinutá v Gamalejově ústavu, zaregistrována na Ministerstvu zdravotnictví Ruska, a stala se tak první zaregistrovanou vakcínou proti koronaviru na světě vytvořenou na základě lidských adenovirových vektorů. Ruský fond přímých investic provádí se svými partnery klinické studie také v Bělorusku, SAE a Venezuele.

sasanka
V Rusku chtějí lidi vakcínou vyléčit,na Západě zabít. Bill Gates se rozhodl,že je nás moc a proto nás nutí do testování a čipování.
-Adonís-Odpovědětsasanka(Ukázat komentář)
sasanka, ....ty už jsi dávno mrtvej moulo, mozek zcela určitě...😊
 
tucinek
no my si počkáme na tu dražší z USA která má vedlejší účinky musíme jít s dobou vše co je Ruské pro nás není není to značkové MADE IN USA to je záruka kvality podle naších zvolených a vyvolených proto při volbách dobře vybírat a nenechat se oblbovat žvásty sliby totiž nic nestojí a plnit je už dávno se nenosí
-Adonís-Odpověděttucinek(Ukázat komentář)
tucinek, U jakékoli vakciny, která není z Ruska nebo z Číny a pochází z civilizovaného státu je jistota, že prošly zákonnými a předepsanými zkouškami a testováním....
Karel AdamOdpovědět-Adonís-(Ukázat komentář)
-Adonís-, No tak, přece víš že RF ve čtvrtek požádala organizaci WHO o mezinárodní registraci vakcíny Sputnik V.
-Adonís-OdpovědětKarel Adam(Ukázat komentář)
Karel Adam, Dost pozdě na to, že se vyhlásila před měsícem a půl celosvětově za prvního výrobce a vynálezce na celém Světě....😁
Karel AdamOdpovědět-Adonís-(Ukázat komentář)
-Adonís-, Mohl se vyhlásit kdokoliv z výrobců, ale když nikdo nic nemá tak může jen mlčet. RF byla první kdo zaregistroval ve své zemi i u WHO, nedaleká budoucnost ukáže kdo měl pravdu. Ale ať dopadne jak chce, v EU Sputnik V nebude a tak mohou někteří naši občané klidně spát a jiní doufat že ta "naše" bude ta pravá.
-Adonís-OdpovědětKarel Adam(Ukázat komentář)
Karel Adam, Děláš si prdel? Dost výrobců bylo v té době před Ruskem....testovali už v třetí fázi desítky tisíc lidí, tedy něco, co rusák úplně vynechal, Vakcinu vypustil po odzkoušení na pár desítkách vojáků, žádný zodpovědný stát...mimo Číny, by to neudělal....
Karel AdamOdpovědět-Adonís-(Ukázat komentář)
-Adonís-, Přece umíš hledat na Guglu, vyhledej si na oficiálních stránkách kde všude ve světě se provádí třetí fáze zkoušek vakcíny Sputnik V, jen namátkou, Indie, Bělorusko, Venezuela, SAE, a další, celkem 40 000 dobrovolníků. Myslíš žeby Rusové žádali WHO a nic neměli v rukou, to by páchali sebevraždu a Putin není politický sebevrah. Vakcina proti COVID je kšeft tak za 100 miliad USD a kvůli "těmto drobným" stojí za to použít všechny " morálně dostupné" prostředky proti konkurenci, třeba sankce USA proti laboratořím které Sputnik V vyrábějí. USA také testují a dokonce na dětech.
-Adonís-OdpovědětKarel Adam(Ukázat komentář)
Karel Adam, Já nevím jestli je sebevrah, asi ne, protože se do dnes očkovat nenechal... a třetí fázi v době velkohubého vyhlášení neměli a nemají ji dosud...
Karel AdamOdpovědět-Adonís-(Ukázat komentář)
-Adonís-, Třetí fáze Sputnik V opravdu jede ve vybraných státech, neočkuje už náhodou americký Pfizer svojí vakcinou v USA už děti ? Nechme tento spor ještě měsíc uležet, v prosinci by měla začít vakcinace veřejnosti po celé RF, zatím se očkují jen silové složky a zdravotníci a politici.
-Adonís-OdpovědětKarel Adam(Ukázat komentář)
Karel Adam, Nevím, je to možné. Ve třetí fázi musí být otestováno vše a co nejlépe a co nejpodrobněji...a co? Děti se budou taky očkovat..
Profil smazánOdpovědětKarel Adam(Ukázat komentář)
Karel Adam, dostal tě Áda Bretschneider. Příjemný a přínosný pokec, užij si to.
-Adonís-Odpovědět-Adonís-(Ukázat komentář)
-Adonís-, Zalez, bolševickej zmrde.....😁
laďaOdpověděttucinek(Ukázat komentář)
tucinek, Co na to říci.Národ si nedá říci a toto vazalství k USA je cestou ne svobodného státu jak nám politici tlučou do hlavy ,ale doslova vazalskou demencí k státu který má v hlavě zak'odované jen oškubat státy aby od přátel dostali o co žádají a pak ho odkopnou.Je to vidět na Ukrajině,Iráku a Jugoslávii.
laďaOdpovědět-Adonís-(Ukázat komentář)
-Adonís--Adonís-, A to už má Rusko na cestě k registraci další dvě vakcíny a v širším pohledu léčení.Adonisi,doufám že z toho dostaneš psotník
Karel AdamOdpovědět-Adonís-(Ukázat komentář)
-Adonís-, tak to by podle tvé matematiky USA potřebovaly alespoň druhů 25 vakcín jak se jim to tam rozmáhá. Pro potřeby RF se výroba zvládá bez problémů a Vláďa Putinů nabídnul licenci na výrobu do zahraničí, vím že se hlásilo Japonsko, Jižní Korea a SAE. Čeká se registraci od WHO a může se licence prodávat.
Elegie
Já bych se klidně nechala naočkovat, Sputniku V věřím. Rusové byli vždy nejlepší na světě v oblasti sér a pod. A za druhé, v této vakíně nebude žádná kulišárna, jakou bych očekávala ze Západu, protože Ruové chtějí být velký silný národ a tak si přejí, aby lidé neumírali a bylo jich, Rusů, co nejvíce, aby byli co největším národem. Proto věřím, že tam bude obsahem jen dobré.
tucinek
kdy tu vakcínu nakoupíme my???? Maďaři už nakupují a nenechají si diktovat EU kterou musí nakupovat
 
The Telegraph: Rockefeller, Soros a Gates se chystají zničit přírodu ve jménu „zelené energie“. Vše je pouhý byznys za účelem pojistit si vládu nad světem. Banda „filantropů“ se rozhodla nastolit neofeudální nevolnictví

The Telegraph: Rockefeller, Soros a Gates se chystají zničit přírodu ve jménu „zelené energie“. Vše je pouhý byznys za účelem pojistit si vládu nad světem. Banda „filantropů“ se rozhodla nastolit neofeudální nevolnictví

30. 1. 2021

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší rozbor negativních dopadů rozpoutané zelené revoluce v energetice a dokazuje, že alternativní obnovitelné zdroje energie ničí životní prostředí neskonale víc než čistě účelově "odsouzené" uhlovodíky

Jako jeden z hlavních směrů politiky Bidenovy administrativy byl již označen přechod na „zelenou energii. V současnosti o tom přemítají v EU, v OSN a stovky tisíc „odborníků“ – o rozjařené Grétě Thunbergové ani nemluvě. A není se čemu divit, protože od roku 2014 se do tohoto tématu vložili tací „respektovaní lidé“ jako Rockefellerův klan, Soros, nebo Bill Gates, Mark Zuckerberg, šéf Alibaby Jack Ma a řada dalších světových oligarchů, kteří dosadili senilního Bidena na americký trůn.

Jenomže podle analýzy uvedené v analýze britských novin The Telegraph „Zelená energie“ povede ke zvýšení produkce vzácných kovů, což nejenže zničí přírodu rychleji než plyn a ropa, ale znovu postaví svět na hranu „nových válek o suroviny“, přičemž Argentina, Indonésie, Jižní Afrika, Rusko, Čína, či Kazachstán se mohou stát „Saúdskými Arábiemi ve vzácných kovech“.

   

Joe Biden byl za dramatických okolností nakonec potvrzen v úřadu prezidenta USA. Kromě „vítězství nad Ruskem“, obsazení USA imigranty a podpory sodomie je v jeho plánech další důležitý bod – zbavit americký energetický sektor uhlíku do roku 2035, přičemž rozsah státních investičních programů do tohoto odvětví se může zvýšit až na 2 biliony dolarů. Navíc Bidenův tým již nyní vyvíjí tlak na EU a Polsko, aby se vzdaly uhlí, z něhož vyrábějí 75 % elektřiny. A samotná EU podle Euronews plánuje snížit emise oxidu uhličitého do roku 2030 o 55 % a do roku 2055 uhlovodíky úplně opustit.

Všichni tihle "ekologičtí mágové" tvrdí, že „zelená energie“ šetří životní prostředí. V tomto směru je proto článek z mainstreamového britského Telegraphu vskutku ojedinělý. Zda to souvisí s tím, že Británie již není v EU, těžko soudit. Stejně jako platí, že jedna vlašťovka jaro nedělá. Nicméně: v článku „Temná strana zelené energie“, se dozvídáme, co na Protiproudu říkáme již roky. Totiž že všechny plány s větrnými turbínami a solárními panely povedou k ještě větší ekologické katastrofě než dosud. A co je nejdůležitější, "alternativní zdroje" neřeší ani potřebu dodávek stabilní energie, ani geopolitiky.

Zelený přelud 

Velká Británie se v oblasti obnovitelné energie opravdu činí. Nejnovější údaje ukazují, že v roce 2020 tam celkově vyrobili přibližně 45% elektrické energie ze zelených zdrojů, což je o 9% více než v roce 2019. Britské ostrovy mají obzvláště dobrou polohu, aby mohly těžit z pobřežního větrného boomu, neboť jako v málokteré zemi na světě tam díky golskému proudu vane silný a pravidelný vítr. Spojené království je v tom již světovým lídrem a zaujímá přibližně třetinu světové energetické kapacity na moři dosahující 29 GW (gigawattů). Plánuje se, že do roku 2030 se tato produkce zčtyřnásobí. 

V současné době nejsilnější pobřežní turbínou na světě je GE Haliade-X, která dokáže napájet rodinný dům po dobu dvou dnů jediným otočením své lopatky. Instalace prvního 190 turbínového pole Haliade-X na světě bude zahájena v roce 2023 u pobřeží Yorkshire. Na špici těchto obrovských strojů se za rotory nachází obrovská „gondola“ obsahující všechny komponenty potřebné k výrobě elektřiny. Na Haliade-X je tato gondola široká 11 metrů a obsahuje generátor známý jako PMG. Písmeno „M“ znamená obrovský magnet. Jenomže právě s využitím této špičkové technologie, která slibuje, že osvobodí planetu od znečištění a toxického tlaku, začíná celý zelený sen o čisté energii mizet. Asi třetina uvedeného magnetu je složena z materiálů s exotickými názvy, jako neodym a dysprosium, které patří do skupiny vzácných kovů. 

Mají úžasné vlastnosti,“ říká Guillaume Pitron, francouzský novinář a dokumentarista, který píše o globálním obchodu se surovinami, „magnetické, katalytické, optické. Bez nich dělat revoluci v oblasti zelené energie prostě nelze.“ 

Větrné turbíny jsou ceněny právě pro magnetickou sílu svých elementů vyrobených ze vzácných kovů. Jsou až desetkrát silnější, než běžné magnety. Jedinečné vlastnosti těchto kovů jsou životně důležité pro solární panely, akumulátory, katalyzátory, energeticky úsporné žárovky a širokou škálu produktů z kategorie hi-tech, včetně smartphonů, objektivů kamer a systémů protiraketové obrany. 

Takové magnetické rotory jsou neuvěřitelně mohutné z hlediska hmotnosti. Jelikož však se v horninách tyto vzácné kovy vyskytují v malém množství, je nutné vytěžit, zpracovat a rafinovat obrovské množství rudy, aby se získalo dostatečné množství kovu. Na jeden kilogram galia použitého v energeticky úsporných žárovkách musí být vytěženo 50 tun horniny. Velká část těchto dolů se nachází v Pao-tchou, hlavním městě autonomní čínské provincie Vnitřní Mongolsko; jeho populace vzrostla z méně než 100 tisíc na více než 2,5 milionů lidí, protože město se stalo epicentrem světové závislosti na vzácných kovech. 

Čtěte ZDE: Nový zelený úděl: Maův Velký skok vpřed? Američtí revolucionáři v extázi. Socialistické mládí vpřed! Platit ty, kdo nejsou ochotni pracovat? Na Havaji už nebude havaj. Soudružky z New Yorku jak na sjezdu KSSS

Kde má zelená energie "výfuk"?

Čína dodává asi 98% těchto kritických zdrojů do Evropy a Pao-tchou za to platí. Na sever od města jsou Bayanské rudné doly, kde se ruda těží, na západ potom ropné rafinerie a poblíž je obrovské umělé skladiště odpadu, černé a špinavé: „10 kilometrů čtverečních toxické odpadní vody,“ uvádí Pitron. Pro Aterliho, který strávil svou kariéru v těžebním průmyslu, je Pao-tchou „hroznou ekologickou katastrofou“. 

Nemůžeme prostě vypustit ze zřetele fakt, že musíme omezit dopad těžby vzácných kovů na životní prostředí,“ říká ekolog Bloodworth, „a to tím spíše, že jsou nenahraditelné. Nic jiného tak dobře nefunguje.

Najednou se tedy ukazuje, že „zelená energie“ není zase tak „zelená“, když na výrobu magnetů pro Anglii se ničí životní prostředí v Číně. A nejen v Číně. The Společnost Pensana nedávno oznámila vybudování zpracovatelského závodu v rámci „udržitelného dodavatelského řetězce vzácných kovů“ vyráběných z rudy vytěžené v Angole. Vše probíhá jako obvykle: Zatímco Gréta v EU ječí o „ukradeném dětství“ a vyžaduje více větrných elektráren, v Číně a v Africe je třeba životní prostředí zhuntovat. Jenže z Londýna či Stockholmu je to neviditelné - tedy „ekologické“. 

Nic nového pod sluncem, stačí si vzpomenout, kolik odpadu již Evropa vyvezla do africké Ghany, a přitom se všude žvaní o „evropských ekologických standardech“. A podle všeho toho vyveze ještě mnohem více, protože jak poznamenávají britští ekologové, za 20–25 let bude problém, kam se solárními panely, které doslouží. 

Labilní obnovitelné zdroje

Další problém je spolehlivost neboli v odborném žargonu „diskontinuita“ – větrná energie může být generována pouze při větrném počasí a solární energie při slunečném. Britské noviny uvádějí, že nedávná zpráva McKinsey podrobně popsala, jak v červnu 2019 rostoucí závislost Německa na slunci a větru téměř vedla k totálnímu výpadku elektřiny. Další obrovský "blackout" minul Evropu před pár týdny jen o vteřiny, protože kvůli problémům se "silovými" (uhelnými) elektrárnami na Balkáně se málem rozpadla eletrická soustava v "čistém" Rakousku. Vše musely zachraňovat české jaderné elektrárny. Podoboných kritických případů bylo za minulý rok v Evropě (především "díky" německým větrníkům) více než dvě stovky. Když se Francie využívající převážně jadernou energii pokusila integrovat více větrné energie, musela rozšířit své zásoby uhlí jako záložní zdroj pro tepelné elektrárny. Výsledkem bylo zvýšení emisí oxidu uhličitého. 

Obnovitelné zdroje energie vůbec nejsou tím, co si myslí mystifikovaná veřejnost. Lidé se domnívají, že harmonizují společnost se světem přírody, ale to je fantazie. Obnovitelné zdroje energie nemohou planetu zachránit – dovolíme, aby ji ničily? ... Libra za librou se však vzácné kovy extrahují a rafinují stále intenzivněji. To v kombinaci s nejistou a rozptýlenou silou obnovitelných zdrojů činí z celé zelené revoluce v oblasti zdrojů energie obrovské nebezpečí – včetně Johnsonových miliard a Bidenových bilionů. Obnovitelné zdroje jsou odsouzeny k neúspěchu. V příštích několika letech budou všude kolabovat, dokud nezjistíme, že ohledně změn klimatu ve skutečnosti neexistuje žádná alternativa k velkému počtu jaderných reaktorů,“ uvádí zmíněný The Telegraph.

Čtěte ZDE: Svatá Greta pluje: Vyhraje globálního ropáka? Doba ledová je doba ledová. Zničíme svět raději elektromobily a ekoplachetnicemi? Ekoaktivismus v kostce. Mám žít ekologicky? Zde jsou mé požadavky! Konec světa za 12 let

Za vším hledej byznys

Zdálo by se, pokud tomu tak opravdu je, že nemá vůbec smysl něco podobného rozvíjet namísto posilování výzkumu mírového využití atomu jako jediné skutečné alternativy k drancování přírodních zdrojů Země. A tady začíná něco, o čem britští novináři už neměli právo mluvit, aniž by se propadli do tábora „nepřátel demokracie“. 

Problém je v tom, že celý příběh se „zelenou energií“ nemá vůbec nic společného s ekologií, protože tu mluvíme o radikálním řezu planetárního rozsahu. Je nepravděpodobné, že by Západ hned na počátku nevěděl, k čemu povede rozmach větrné a sluneční energie. Přesto se do díla pustili všichni „vážení kmotři“ s velkými mediálními prostředky, a rychle vytvořili byznysovou propagační vlnu s duševně nemocnou Grétou jako maskotem.

Jeden z prvních, kdo pochopil, že se na tom dají vydělat obrovské peníze, byl - jak jinak - George Soros. Už v roce 2009 se zavázal investovat více než miliardu dolarů do technologií "čisté energie" v mýtickém boji proti změně klimatu. Nedávno Soros v projevu v Kodani oznámil vytvoření iniciativy pro klimatickou politiku, do níž bude v příštím desetiletí pumpovat 10 milionů dolarů ročně.

Tématu „zelené energie“ se až do roku 2014 nedostávalo vážné pozornosti kapitánů byznysu, přestože se neustále omílalo a využívaly ho také „zelené“ politické strany a hnutí. A zatímco v Rusku hřmělo „ruské jaro“ a na trůn v USA usedl neokon Obama, zástupci páté generace rodiny Rockefellerových vyzvali banky, aby upustily od investic do těžby a zpracování energetických surovin, a zachránily tak planetu před „globálním oteplováním“. 

„Rockefellerové, kteří dosáhli svého obrovského jmění na ropě, se zavázali, že při vší složitosti sníží své investice do těžby uhlovodíků celkem o 50 miliard dolarů. Jedním ze signatářů závazku je Rockefeller Brothers Fund. Stephen Heintz, dědic společnosti Standard Oil Johna D. Rockefellera  zase uvedl, že rozhodnutí opustit uhlovodíková paliva odpovídá jeho záměrům,“ napsal tehdy Reuters. 

Posléze se do tohoto tématu neustále nalévalo několik miliard dolarů ročně a Heintz se stal spoluvládcem mnoha projektů v oblasti „zelené energie“.

Banda bohatých filantropů

K závodům o zelenou planetu se samozřejmě přidal i zbytek „filantropů“. V létě roku 2015 Bill Gates zdvojnásobil investice na 2 miliardy dolarů v souvislosti s alternativními zdroji energie a výzkumem v oblasti klimatu. A následující rok, v prosinci 2016 Bill Gates, právě tak jako majitel Facebooku Mark Zuckerberg, šéf společnosti Alibaba Jack Ma a řada dalších oligarchů oznámili založení investičního fondu Breakthrough Energy Ventures (BEV) - jak jinak než pro "boj proti změně klimatu". Rozpočet fondu přesahuje 1 miliardu USD.

Nejde o žádnou charitu, ale čistě o zisk. Následně za pomoci svých mediálních zdrojů a politiků, včetně OSN, rychle vybudí hysterii, vytasí se Grétou a nakonec přivedou k moci Bidena, který se sám postará a donutí ostatní země, aby jejich oligarchátu bohatě nahradily vynaložené investice. Vzpomeňme, že jen Biden plánuje dát těmto "filantropům" 2 biliony (!) dolarů, což desetinásobně pokryje všechny jejich investice. A dopad této grandiózní operace na životní prostředí? 

Podle The Telegraph takovéto zavedení „zelené energie“ povede k ostrému nárůstu nákladů na výrobu elektřiny - a samozřejmě její ceny. Fakticky se staneme společností, v níž si jedni mohou dovolit tolik elektřiny, kolik chtějí,zatímco většina na to nebude mít peníze. Když k tomu připočteme již probíhající pokus rozdělit společnost podle úrovně vzdělávání a přístupu ke zdravotnímu zabezpečení, vystoupíme na další stupeň v éře novodobého otroctví.

Čtěte ZDE: Elektrické šílenství: Jaké je uhořet v elektromobilu? Hasiči musejí být nadlidé. Za kolik ovsa na sto jezdil císařpán? V podzemních garážích bude veselo. Vnucené, drahé, nebezpečné. Rychle nohy na ramena

A zase to zatracené Rusko

Jak poznamenává The Telegraph, v tomto ohledu existuje jedna nuance, která opět staví proti jejich plánům Rusko:

„Roční obchod se vzácnými kovy představuje v současné době pouze 6,5 miliardy dolarů, což je asi 276krát méně než objem obratu s ropou. Začínají však nabývat geopolitického významu černého zlata. Musíme je získat, jenže - jak se k nim dostaneme? Které země se stanou novou Saúdskou Arábií ve vzácných kovech? Argentina, Indonésie, Jižní Afrika, Rusko, Čína, Kazachstán se budou snažit získat vliv, protože mají tyto zdroje, které my nutně potřebujeme. Budeme tudíž soutěžit s ostatními zeměmi o přístup k nim, což povede k napětí. Existuje riziko, že se celý konflikt ohledně přístupu k ropě ve 20. století zopakuje v souvislosti s uvedenými zdroji představujícími novou ropu,“ děsí se Britové.

Co se týká Argentiny, Indonésie a Jižní Afriky je vše jasné, protože tam je vliv globálního oligarchátu obrovský, rovněž Argentina balancuje na ostří MMF, takže jim přírodní zdroje mohou sebrát za pár šestáků, podobně jako je tomu nyní v případě Republiky Kongo. Čína je stále absolutním lídrem, ale žádný zdroj není gumový, to chápe každý. Tudíž nejpozději v roce 2055 vyvstane požadavek „tvrdé integrace“ Ruska a Kazachstánu do „západních ekonomik“ - za podmínek jako v Angole. Jinak se náklady na „zelené projekty“ stanou příliš vysokými, což výrazně sníží zisky „ekologických podnikatelů“. Rockefellerům, ani Gatesům se to moc líbit nebude. 

Dodejme, že Rusko v posledních letech postavilo doma i v zahraničí třikrát více jaderných elektráren, než západní konkurence, a ty jsou spolu s vodními elektrárnami v současné době jedinými skutečnými a bez "blackoutů" použitelnými „zelenými technologiemi“. V této souvislosti se připomínají likvidační „doporučení MMF“ Rusku, co je však důležitější: Rusové konečně začínají chápat, proč je jejich země tak nesnesitelným „trnem voku“ západnímu takřečenému „světovému společenství“. Proto globální oligarchát „vyčleňuje úspory“ v podobě převodu části „svého plánovaného zisku“ na podporu ruské Páté kolony a tamních oligarchů.

Mimochodem, „zelená energie“ je pouze jeden z bodů, kde v blízké budoucnosti dojde ke střetu mezi zájmy Ruska a světové oligarchie. Již nyní Rusko a neokonzervativci soutěží na trhu „BigPharmy“, kde proti Rusku stojí ty stejné tváře od Rockefellera, které začaly investovat do farmaceutických korporací před deseti lety – ještě před Gatesem a Zuckenbergem. 

Dál už zbývá jen bitva o vládu nad vodními zdroji, kde začínají aktivně investovat žraloci z Wall Street, přičemž obrovský podíl zásob pitné vody je - opět v Rusku. A to je velmi reálný „byznys“, který bude určovat budoucnost planety, a nikoli bublina digitalizace, kterou nám vnucují jako přerostlou mrkev. Digitalizace je dobrá akorát tak na kontrolu a výběr přebytečných peněz od zotročené veřejnosti. Ale turbínu z ní neuděláte a bez elektřiny je k ničemu. Člověk potřebuje především jíst a pít, a to bez vody  nepůjde. 

To je také důvod také hlavním motivem pokusu vytlačení Ruska ze severní Afriky, což se za pomoci věrných liberálů z MMF, západních vlád, či s pomocí zrádců typu Navalného stalo úkolem číslo jedna pro Bidenův nový tým. 

Zdroj.

 
 
 
 
janapechmannova

něco ke zdraví -v příšlo mě v emailu, třeba pro někoho zatím cesta k lepšímu zdraví, takže se s vámi podělím – posílám v původním znění emailu

Heřmánek je vysoce toxický pro buňky rakoviny prsu: U esenciálního oleje z heřmánku bylo ve studii prokázáno, že zabíjí až 86% buněk karcinomu prsu spuštěním programované buněčné smrti. Heřmánkový čaj se používá po staletí v tradiční a ajurvédské medicíně proti úzkosti, depresi, nespavosti, pro úlevu od bolesti, jako protizánětlivý a protiplísňový prostředek (zabíjí kvasinky jako je Candida).

Nyní ale vědci zjišťují, že heřmánek může také pomoci v boji proti několika typům rakoviny včetně rakoviny prostaty, rakoviny plic, leukémie a jiné.

Proč je heřmánkový čaj tak zdravý? Je to způsobeno tím, že je velmi bohatým zdrojem silného protinádorového flavonoidu zvaného apigenin, jenž je jinak těžké získat z naší stravy (petržel, oregáno a celer jsou také dobré zdroje).

Jeden šálek heřmánkového čaje obsahuje asi 2 mg apigeninu, což je čtyřikrát více než průměrný denní příjem u evropských a amerických dospělých! A ano, tato úroveň může být rozdíl v riziku rakoviny.

Jedna studie v Řecku zjistila, že za každý další 0,5 mg apigeninu užitého ženami, jejich riziko rakoviny prsu kleslo o 17%.

Studie na lidech potvrzují, že heřmánek může zmírnit depresi, zlepšit spánek, a co je dost neuvěřitelné, způsobit pokles hladiny inzulínu, inzulínové rezistence, LDL cholesterolu atriglyceridů u dospělých s diabetem typu II! S pozdravem Mare

Harmanček, prírodný liek, na ktorý neprávom zabúdame!

Harmanček pravý sa pre svoje liečivé vlastnosti používa celé stáročia . Jeho blahodarný vplyv na organizmus si uvedomovali naše staré mamy, mamy ich mám a preto by sme ho nemali podceňovať ani my.

Harmanček

 

Harmanček, rumanček či kamilka

Harmanček pravý sa pre svoje liečivé vlastnosti používa celé stáročia . Jeho blahodarný vplyv na organizmus si uvedomovali naše staré mamy, mamy ich mám a preto by sme ho nemali podceňovať ani my.

Všetky účinné látky harmančeka sa sústreďujú hlavne v jeho kvetoch. Preto je to práve kvet, ktorý sušíme a robíme z neho výluh v podobe čaju. V kvetoch kamilky je obsiahnutý najmä azulén (protizápalový účinok**),** α-bisabolol, flavonoidy, terpény a polysacharidy. Okrem vnútorného užitia v podobe odvaru sa harmanček a jeho extrakt môže aplikovať aj externe. Pozrite si 20 zdravotných výhod, ktoré tento prírodný lekár prináša.

20 benefitov harmančeka pravého

Koža:

  • Hydratačný a antioxidačný účinok
  • Dezinfikuje rany a napomáha hojeniu drobných poranení
  • Funguje ako prírodné bielidlo a dodáva pleti zdravú iskru
  • Upokojuje podráždenú pokožku a napomáha pri liečbe spálenej pokožky zo slnka
  • Pomáha pri liečbe akné a vyhladzuje drobné jazvy či kožné nezrovnalosti
  • Chráni pokožku pred voľnými radikálmi a pomáha predchádzať jej predčasnému starnutiu
  • Pokiaľ si priložíte vychladnuté čajové vrecúško na oči, môže zmierniť ich opuch a kruhy pod očami.

Vlasy:

  • Pokiaľ máte blond vlasy, harmančekové ošetrenie im dodá lesk
  • Ideálny je aj na podporu prirodzene plavej farby, ktorú vám môže dokonca zosvetliť
  • Odstraňuje lupiny a upokojuje podráždenú pokožku hlavy
  • Chráni vlasy pred UV žiarením

Zdravie:

  • Relaxačné vlastnosti, ideálny pre ľudí, čo majú problémy so spánkom
  • Upokojuje podráždený žalúdok, zmierňuje príznaky žalúdočných vredov
  • Jeho antibakteriálne vlastnosti pomáhajú posilňovať imunitu
  • Je ideálnym pomocníkom pri cukrovke, pretože dokáže udržiavať stálu hladinu glukózy v krvi
  • Liečba hemoroidov
  • Obklady z neho zmierňujú opuchy, ktoré vznikli podráždením ako je bodnutie hmyzu a pod.
  • Eliminuje tvorbu plynov, pomáha keď je človek nafúknutý
  • Pomáha pri pálení záhy a syndróme dráždivého čreva
  • Pravidelne pitie čaju pomáha pri liečbe migrény

Harmanček sa najčastejšie užíva v podobe odvarov, ktoré sa pijú a kombinujú s medom a citrónom. Môžeme sa s ním stretnúť aj v kozmetike, kde sa extrakty z neho používajú v krémoch a géloch. Ďalšou alternatívou je naparovanie sa nad odvarom harmančeka, čo prospieva dýchaniu a pokožke.

Napriek tomu, že moderná doba pokročila a trh nám ponúka kvantum nových liekov, nemali by sme zabúdať na to, čo nám poskytuje najlepší doktor, Matka príroda. Veľakrát si neuvedomujeme, že tie správne bylinky máme na dosah a siahame po umelo vytvorených alternatívach, ktoré nie sú nášmu telu prirodzené.

 

 

Subject: FW: Senior se zamýšlí nad dnešními umělci.... svatá pravda

 á pravda

Tento článek jsem napsal a ocitoval z různých zdrojů, protože patřím k těm, co zažívali pouto mezi umělci, herci, zpěváky, jejich diváky a posluchače. K lidem, kterým oni kdysi věřili, a pro které hráli a zpívali.Patřím do doby, kdy nám umělci neříkali, že jsme debilové, co ničemu nerozumí. Patřím do doby, kdy z pódia létaly narážky na tehdejší totalitní režim. Všichni jsme byli na jedné lodi, všichni jsme věděli, o čem je řeč,umělce vítali výbuchy smíchu a potlesku.Měli jsme pocit, že nám někdo rozumí, a že o nás někdo stojí, že se o nás někdo zajímá. 

 

Takže

milí dnešní „umělci“ - tohle všechno jste v

nás zabili. Už neříkáme naši umělci, už vám

říkáme jen šmíra a trapní komedianti. 

 

Mnozí

z nás vás nechtějí ani poslouchat, ani vidět

a nechtějí chodit na vaše divadelní

představení. 

 

Zdeněk

Svěrák  byl pro nás kdysi pojmem, protože

byl ve svém oboru jedinečný. Dnes je z něj

zaujatý, nenávistný, zavilý stařík nad

hrobem.

 

Kdysi

jsem měl rád pohádku „Jak se budí

princezny“. Tak na ni se dnes už nedokážu

dívat, protože je mi ze zpitomělého

sluníčkáře *Jana Hrušínského* zle.

 

Rád

jsem poslouchal *Tomáše Kluse* - už to nejde

a jeho cédéčka jsem hodil do koše na

odpadky.

 

A ti mladí v čele s *Jiřím Mádlem a Marthou

Issovou* jsou klasičtí vymetenci, z nichž

padají pouze hovno kecy a jejich

mediální euro vypreparovanost křičí na dálku.

 

O jinak dobrém režiséru *Janu Hřebejkovi* ani nemluvě.  

 

Přál

bych si, aby se oživilo znovu to souznění mezi

národem a jeho umělci, ale to chci asi moc a

cesta k nápravě není vidět. Neustále na mne

útočí z novin, z televize, z internetu záplava

pitomostí od komediantů všeho druhu: 

 

/o lásce a pravdě/tom, jak se máme chovat/o tom, jak jsme hloupí /o

tom, jací jsme rasisté a xenofobové /o

tom, že jsme rusofilové/otom, že důchodci by měli držet hubu a krok /otom, že bychom měli vychcípat i se Zemanem (to přesně řekla nedávno herečka Eva Holubová)/otom, že je lepší muslim než český nevěřícínebo křesťan /otom, jak ničemu nerozumíme.

 

A hlavně 

o tom, že pokud tohle nevnímáme tak jako oni, marně žijeme. Protože oni jsou„elitou“ národa, všemu rozumí, i když se mnozí narodili až po roce 1989, ale všechno o době před tím znají mnohem nejlépe, všude byli mnohokrát. Jen nás neslyší, nás neposlouchají, a mezi námi asi nikdy nebyli. 

 

Přeposílám, taky patřím ke generaci dnešních šedesátníků a sedmdesátníků.
 

Ľuboš Blaha: 

Keď sa Daniel Lipšic stane šéfom špeciálnej prokuratúry, chobotnica definitívne ovládne Slovensko. Hra bude dokonaná. Jeho skupinka ovládne bezpečnostné zložky štátu.
Pripomeňme si, kto tvoril Lipšicov kabinet v čase, keď bol minister:
1. VLADIMÍR PČOLINSKÝ - bývalý riaditeľ Lipšicovej kancelárie a šéf organizačného odboru,
2. MAROŠ ŽILINKA – štátny tajomník ministerstva vnútra, Lipšicova „dvojka“,
3. MILAN KRAJNIAK – Lipšicova pravá ruka, poradca ministra vnútra,
4. GÁBOR GRENDEL – Lipšicov hovorca a najbližší spolupracovník.
A títo páni dnes ovládajú bezpečnostné zložky štátu:
1. VLADIMÍR PČOLINSKÝ – šéf tajnej služby SIS, ktorý sa vychvaľuje tým, že „rozrába“ sudcov,
2. MAROŠ ŽILINKA – generálny prokurátor,
3. MILAN KRAJNIAK – minister, člen bezpečnostnej rady štátu a „dvojka“ v Sme rodine,
4. GÁBOR GRENDEL – podpredseda parlamentu za OĽaNO, člen výboru pre obranu a bezpečnosť a podpredseda výboru na kontrolu Pčolinského SIS.
A teraz k tomu pribudne Lipšic ako špeciálny prokurátor, ktorého úlohou bude „rozrábať“ opozíciu a kriminalizovať oponentov vlády.
V rukách majú SIS-ku, prokuratúru, vládu a parlament. Rozrábajú súdy, aby rozhodovali tak, ako treba. Všetko pod kontrolou Lipšica a jeho skupinky.
Skupinka pôsobí v slovenskej politike už roky a koncentruje sa okolo nich neuveriteľná špina:
1. Lipšic sa motá okolo politických vrážd (Ernest Valko, Ján Kuciak, Milan Lučanský atď.), má prístup k vyšetrovacím spisom, robí advokáta Pente a ťahá motúzikmi. Jeho spolupráca s Denníkom N a osobitne Monikou Tódovou bije do očí.
2. Pčolinského v minulosti Lipšic ako svojho úradníka posielal na miesta činu, známy je prípad smrti podpredsedu Najvyššieho súdu, kde sa Pčolinský motal, aj keď tam nemal čo hľadať.
3. Lipšic sa takto isto motal na mieste činu už pár minút po vražde Ernesta Valka... A keď sme pri Pčolinskom, jeho nominant, „dvojka“ v SIS Boris Beňo je dnes obvinený z vydierania a ohrozenia utajovanej skutočnosti. To sú tí „rytieri“ spravodlivosti.
4. Krajniakovo meno sa objavuje v Gorile. Počas Dzurindovej vlády pôsobil ako člen prezídia Fondu národného majetku, cez ktorý sa riadila privatizácia. Šéf Penty Jaroslav Haščák ho označuje za člena tzv. päťky, ktorá mu slúžila. Proste – čistota sama.
5. Mimochodom, keď na Slovensku vypukli protesty proti Gorile, tak vtedajší Krajniakov zamestnávateľ Lipšic ako minister vnútra poslal na protestujúcich vodné delá. Skupinka si svojich ochraňuje.
6. V Gorile sa odhalila gigantická korupcia Dzurindovej vlády, v ktorej sedel aj Lipšic. Kľúčovou postavou bol šéf Penty. Tej Penty, ktorej dnes Lipšic robí obhajcu. Just saying.
7. Chápadla Lipšicovej chobotnice siahajú do viacerých strán vládnej koalície. Kľúčový vplyv má v dvoch stranách, no prepojenia existujú na všetky strany koalície. Súčasťou OĽaNO je aj strana NOVA, ktorú Lipšic zakladal a ovláda ju prostredníctvom Gábora Grendela.
8. Lipšic robil advokáta Matovičovi a Naďovi ako špičkám OĽaNO a súčasnej vlády. Má údajne kľúčový vplyv na personálne nominácie v bezpečnostnej oblasti, hovorí sa o prepojeniach na sudcu Klimenta, prokurátora Repu a ďalších urválkov, ktorí dnes zbesilo kriminalizujú opozíciu.
9. Druhá strana, ktorú majú pod kontrolou Lipšicovi ľudia, je Sme rodina. Okrem Krajniaka v nej aktívne pôsobí Pčolinského rodina – šéf SIS má v parlamente svoju manželku Adrianu a brata Petra, ktorý je, rovnako ako Grendel, členom výboru pre obranu a bezpečnosť, jeho podpredsedom.
10. Brat šéfa SIS Peter Pčolinský robí aj predsedu Kollárovho poslaneckého klubu. Bezpečnostnú politiku v parlamente majú pod kontrolou Lipšicovi ľudia.
11. Pripomeňme, že Lipšic robí advokáta aj Andrejovi Kiskovi, zakladateľovi ďalšieho koaličného partnera – strany Za ľudí. Kiska čelí obvineniam z prepojenia na popradskú mafiu, zúčastnil sa na pozemkovom podvode a má na rováši obrovské daňové podvody.
12. Aj posledný člen koalície – SaS – má na Lipšica slabosť. Šéf SaS Sulík mu ponúkol v roku 2018 stranícku spoluprácu. Spoločne so Sulíkom sa Lipšic objavil na diskotéke, kde sa nachádzal aj kontroverzný podnikateľ, obvinený z vraždy mafiána Deáka.
13. Saskársky poslanec Baránik dnes nepríčetne vrieska, že Lipšic ani len nepotrebuje previerku, ktorú dostal protekčne. Previerku mu pomohol získať jeho bývalý poskok Krajniak. A získal ju za dva mesiace, čo je rekordná rýchlosť.
14. Lipšicova skupinka sa rozliezla po celom štáte. Kľúčové posty na prokuratúre, v tajnej službe, v bezpečnostných orgánoch parlamentu aj vlády. A "rozrábajú" súdy. Keď sa kápo dostane do čela špeciálnej prokuratúry, všetko bude dokonané.
15. Žiadne brzdy a protiváhy. Žiadna nezávislosť. Žiadna apolitickosť bezpečnostných zložiek. Všetko Lipšicovi ľudia.
Chobotnica zožiera Slovensko. Matovičovcom chýba už len posledný krok... A našu vlasť definitívne ovládne zlo. To najtemnejšie zlo. Zabudnite na nezávislosť a spravodlivosť, toto skôr pripomína Cosu Nostru.

 

Tajne uniknutý prejav generálneho tajomníka Trilaterálnej komisie z decembrovej konferencie v Bruseli, ktorý nám umožní pochopiť mnohé z dnešných svetových udalostí.

Vážení kolegovia Dnešné pred novoročné spoločné zasadnutie všetkých troch skupín Trilatelárnej Komisie je príležitosťou zamyslieť sa nad cestou, ktorou sme sa prešli od roku 1973. Najmä v čase, keď vďaka nesmiernemu úsiliu našich ľudí, rozmiestnených na všetkých dôležitých postoch po celom svete , stojíme pred konečným cieľom, ktorým je dobudovanie celosvetovej vlády pod našou kontrolou ! Preto si dovoľte pripomenúť aj tých, ktorí sa nedožili tohto nádherného okamihu, ale ktorí rozhodujúcim spôsobom prispeli k nášmu víťazstvu, ktoré je na dosah ruky a bez ktorého by sme nemohli dosiahnuť naše ciele. Po prvé, rád by som si spomenul na otca zakladateľa, Davida Rockefellera, ktorý položil ďalší pilier nášho chrámu bratstva hneď po druhej svetovej vojne, stavajúc na bývalých vizionároch pokroku a ľudskosti. Už sú to tri roky, čo nás David opustil vo veku 102 rokov, ale som presvedčený, že by bol hrdý na to, ako dôsledne sa jeho vízia programu do roku 2022 realizovala. Európske hnutie, v akom bol David po druhej svetovej vojne, sa teraz stalo plnohodnotnou vládou celého európskeho kontinentu. Naša Európska komisia, na čele Európskej únie, sa stala skutočnou nadnárodnou vládou nad európskymi národmi, ktorých vplyv sa postupne vytráca, až úplne stratia a budú nahradené populáciou nového typu, ako to navrhuje ďalší z našich veľkých vizionárov gróf Coudenhove-Kalergi. Bohužiaľ, operácia „Výmena“, ktorá sa začala v plnom rozsahu v roku 2015 s cieľom premiestniť milióny migrantov na európsky kontinent do roku 2030, logisticky a finančne zabezpečená Európskou komisiou, európskymi vládami a nadnárodnými inštitúciami, bola narušená nezvládnutou prácou našich kolegov v strednej Európe. Keďže by som chcel vyzdvihnúť prácu našich nemeckých, francúzskych, španielskych a iných divízií na starom kontinente, ktoré odviedli skvelú prácu v tejto operácii, je potrebné kriticky zhodnotiť stredoeurópske a tiež aj britskú divíziu. Neschopnosť zvrhnúť Orbánovu vládu v Budapešti, ako aj odstránenie Kaczynského vo Varšave nás stáli nielen oneskorenie harmonogramu plánovaných zmien, ale aj veľké úsilie o odstránenie týchto potenciálnych ohnísk odporu. Preto dôrazne varujem našich kolegov vo Varšave a Budapešti, aby čo najskôr napravili situáciu vzhľadom na blížiaci sa moment veľkého resetu a zmeny, ktoré s tým súvisia, ako sa to podarilo v Bratislave a – ako pevne verím – sa tak stane budúci rok v Prahe. Samostatnou kapitolou je zlyhanie britskej divízie, ktorá nielenže nedokázala zabrániť odchodu Británie z Európskej únie, ale aj napriek obrovským investíciám do zmien dramaticky prehrala pobrexitové voľby. Tieto skúsenosti, vrátane prezidentských volieb vo Washingtone, nás donútili prijať mimoriadne opatrenia na zlomenie odporu reakčných síl, ktoré v poslednej dobe opäť zdvihli hlavy. Opatrenia, ktoré boli spustené už v januári 2020 majú za cieľ urýchliť blížiace sa procesy globálnych zmien. Operácia Pandémia vrátila iniciatívu tento rok späť do našich rúk. Okrem politického a ekonomického chaosu, ktoré nám v kombinácii s už sofistikovanými predvolebnými manipuláciami, ktoré viedli k odstráneniu Donalda Trumpa, nám pomohli upevniť situáciu a urobiť ďalší významný krok na našej ceste k úplnej kontrole planéty. Všetky predchádzajúce operácie, ako je 9/11 World Trade Center / pád dvojičiek/ a arabskej jari, budú pôsobiť ako nevinné hry vo svetle začatia Veľkej Global Reset. Úplné označenie a registrácia všetkých obyvateľov bude dôležitým krokom k upevneniu sveta pod našou kontrolou. Týmto spôsobom by som chcel poďakovať všetkým, ktorí prispeli k tomuto úspechu. Okrem našej zdravotnej komisie (WHO) sú to predovšetkým naše súvisiace lekárske korporácie a mladí kreatívci, ktorí uviedli celý Problém C-19 do života a spôsobili tak chaos, na ktorom môžeme vybudovať krásny nový svet. Po znovu ovládnutí mocenských pák vo Washingtone od januára budúceho roka budeme schopní účinne znovu spojiť naše sily a sústrediť sa na konečné riešenie nášho úhlavného protivníka, Putinovho Ruska. Okrem lekárskej a finančnej sekcie budú naše lojálne tajné služby aj naďalej zapojené do operácie, ktorá bude prebiehať počas celého budúceho roka. Špecifická situácia, ktorá panuje v konsolidácii s Čínou, o ktorej bude informovať predseda našej čínskej sekcie, ako aj o podrobnostiach moskovskej operácie vás bude informovať hlavný komisár našej sekcie v Rusku. Som presvedčený, že rovnako ako s operáciou C-19 bol tento rok pre nás mimoriadne úspešný – aj pokiaľ ide o finančné zisky našich kontrolovaných korporácií – nasledujúci rok bude úspešnejší, čo položí základy konečného zjednotenia. Musíme mať vždy na pamäti, že až keď sa podarí zlomiť odpor v Moskve a na niektorých ďalších miestach bude naše víťazstvo kompletné. Až keď národné štáty konečne zmiznú, budeme schopní účinne napredovať vo veľkej transformácii ľudstva, aby sme dokončili veľkú transformáciu, ktorej základy položili naši predchodcovia, ktorí boli schopní zorganizovať niekoľko ďalších zmien od francúzskej revolúcie, vrátane oboch svetových vojen, ktoré nás posunuli vpred do sveta humanity a pokroku. Nemôžeme mať malé ciele. Až budú spiatočníci eliminovaní, bude čas na skutočnú prácu, ktorá bude znamenať úplnú premenu celého ľudstva, ako sme ho doteraz poznali. Egoistické túžby alebo podľahnutie nebezpečnému kresťanského kultu bude nahradené oslobodením ľudí od minulých stereotypov. Klasická rodina na prvom mieste čoskoro prestane existovať a bude nahradená voľnými variabilnými zväzkami bez pohlavnej ukotvenosti. Feministické a rodové hnutia sú len predvojom ďalekosiahlych zmien v najintímnejšej oblasti človeka, ku ktorým nové ľudstvo pod naším vedením neochvejne smeruje. Táto nová kultúra, ktorej prvé výhonky už možno s uspokojením sledovať v súčasných trendoch svetového šoubiznisu, prirodzene absorbuje všetky prvky miešania kultúr a vzájomného obohacovania, t. j. anihilácie. Multikulturalizmus sa stane skutočnosťou, pretože miešanie kultúr je základom celého procesu. Nové oslobodené ľudstvo, ktorého počet sa výrazne zníži v dôsledku našej prebiehajúcej operácie C-19 a jej ďalších – oveľa hlbších – procesov, bude znamenať narodenie nového človeka a prípravu cesty pre vstup vyšších entít do nášho časopriestoru. Len to úplne zmení tvár sveta, ako ho poznáme. Nesmieme zabúdať, že tento metafyzický cieľ je skutočným dôvodom, pre ktorý napíname naše sily. S potešením vám oznamujem, že naši vedci, ktorí pracujú na tejto úlohe, dosiahli tento rok mimoriadne úspechy. Tento rok bolo izolované rekordné množstvo antihmoty, ktorá je základným prvkom pre začatie ďalšej fázy týchto procesov. Cesta, ktorou sme prešli, nebola jednoduchá, neobišla sa bez problémov. K budovanie novej spoločnosti sme pristupovali v nepriaznivých medzinárodných podmienkach, ale vďaka našim spolupracovníkom umiestneným na dôležitých pozíciách v politike, médiách, korporáciách a kultúre sa nám podarilo dosiahnuť súčasný stav. Máme víťazstvo na dosah ruky. Nenechajme ho vziať a do nového roka 2021 vykročme sebavedome a s odvahou. Trilaterálna komisia Trilateral.svg zakladateľ David Rockefeller , Zbigniew Brzezinski a Jimmy Carter

 

1 komentár:

  1. I want to use this opportunity to thank Mr bob lee who finally helped me to become a full member of the Great Illuminati Brotherhood and now i am living my life in happiness. and I was once indigent and live my life in extreme poverty and the standard of living became so poor and low that I even taught of killing myself,and he told me to get ready for my initiation day and that all new members has a certain reward of $ 100000 USD on your initiation day. so i was initiated to the Illuminati world and few days i was awarded a contract worth of Thousands of Dollars, in my business i am doing very well right now, I did exactly what i was ask to do and today the story has change,I am a living testimony, my dream and all the wealth, fame, success and riches,i have ever desired is been made a reality. All the same thanks to Mr David Mark who made my dreams a reality by helping me become a member of the great Illuminati. Hurry up now you can whats-app him on morganilluminatirich@gmail.com or whatsap us him +2347051758952. join Illuminati to become rich and famous every new member have benefit of 10 million and gold talisman no human sacrifice. Illuminati can make you have a better rank in any work are you a man or women here is your chance to achieve your dream of life ge rich or die trying

    OdpovedaťOdstrániť

      SPOMIENKOVÉ NAŠE ŽENY A DEVY V ARAGONITE           Alžbetke sa podaril takýto parádny záber. Stalagnát v strede chodby je pozvánkou d...