sobota 19. januára 2019




Posledné akcie v roku 2018

Forisch: Lipšic a prokurátor Turan pozametali stopy po skutočných vykonávateľoch a objednávateľoch vraždy Kuciaka

08.09.2020 | 11:15 Prokurátor Vladimír Turan pri výsluchu bývalého siskára Pavla Forischa uviedol, že on rieši len Mariana Kočnera a nič iné ho nezaujíma.

ODKAZ NA NAJNOVŠÍ SÚHRN SPRAVODAJSTVA:https://aragonit11.blogspot.com/2024/02/xviia.html

V lete minulý rok som vypovedal na základe predvolania u prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry Vladimíra TURANA. Výpoveď sa týkala vraždy KUCIAKA, objasnenie stretnutí s osobou KOČNER a objednávky likvidácie poslanca RAJTÁRA a diskreditáciu a kriminalizácie vyšetrovateľa KYSELICU.
Rajtár dostal na základe týchto informácií policajnú ochranu a Kyselica bol informovaný a dostal nahrávku s objednávkou na jeho diskreditáciu, ktorú podľa vlastných slov založil do spisu.

Vráťme sa ku tomu, čo sa dialo pri výpovedi u Turana v Pezinku na ÚŠP. 

Po tom, čo som podal celú výpoveď ku Kočnerovi, som predložil všetky dôkazy aj komunikáciu kolegu Žiarana s Kuciakom aj všetky dokumenty a dôkazy, ktoré sme niekoľko rokov zbierali proti Pente a Haščákovi a ktoré odniesol kolega priamo Kuciakovi alebo, ktoré mu poslal mailom, ako aj ďalšie poznatky ku dvojnásobnej vražde, objednávateľovi Haščákovi, vykonávateľoch, spolupáchateľoch aj príprave štátneho prevratu a dôvodoch, čo stáli za touto vraždou.

Na moje obrovské prekvapenie, keďže som došiel na výsluch vo veci vraždy Kuciaka a otázky o Kočnerovi som pokladal len za predohru, mi TURAN oznámil, že jeho zaujíma len Kočner. TURAN tvrdil, že rieši len KOČNERA a nič iné ho nezaujíma. Na moje naliehanie so mnou spísal zápisnicu o odovzdaní veci teda dôkazov o ktorých som vyššie písal.

Odmietol však spísať výsluch svedka a kto vie vôbec kde tieto dôkazy skončili lebo v spise nie sú.
Povedal som mu, že mám aj mnoho iných s tým súvisiacich dôkazov aj ku spisu Gorila a ďalšej trestnej činnosti Haščáka a ľudí z Penty aj politiky.

Nie zadlho po tejto udalosti na ÚŠP bola spustená proti mne, Stanovi Žiaranovi a Jankovi FERANCOVI akcia HEYNA kde príslušníci NAKA hľadali dokumenty dôkazy a nosiče informácií teda všetko čím sme disponovali o kriminálnych aktivitách HAŠČÁKA a spomenutých osôb.
NAKA mala prikaz na domové prehliadky aj naše stíhanie hádajte od koho. Uhádli ste ... od TURANA.

Snažili sa nám zobrať všetky dôkazy a materiály čo sme mali a poskytovali OČTK aj médiám ako aj potvrdenia o odovzdaní týchto dôkazov GP a ÚŠP.

Od toho Turana, čo dnes prenasleduje so ŠANTOM Kočnera na prikaz LIPŠICA. Toho LIPŠICA ktorého v Kočnerovej Threeme označil Haščák ako KRÁĽOVSKY ZAPLATENÉHO právneho zástupcu PENTY v kauze JA a spol. proti MECOMU.

A aby tých náhod nebolo málo tak smrad LIPŠIC a budúci Generálny Prokurator vládnej PENTA koalicie je právnik, ktorý zastupuje PENTU aj v protiprávnej akcii HYENA.
Takže ŠANTA aj TURAN aj NAKA a vyšetrovatelia CHUDÝ, ĎURKA aj ČURILA konali podľa požiadaviek HAŠČÁKOVHO LIPŠICA a snažili sa nás umlčať tým, že nás zavrú na 20 až 25 rokov za vydieranie PENTY!!!!!

Našťastie súčasná zastupujúca Generálna prokurátorka KOVÁČIKOVA toto protizákonne stihanie zrušila, lebo vedela, že podávať trestné oznámenia na PENTU a HAŠČÁKA NIE JE TRESTNÁ ČINNOSŤ A VYMÁHANIE SI SPRAVIDLIVOSTI LEGITÍMNOU CESTOU a vedela, čo je LIPŠIC za hyenu a preto nesúhlasí teraz so zmenou zákona ktorá umožní Lipšicovi sa stať Generálnym prokurátorom a tým si vyslúžila nenávisť u vlády MATOVIČA teda LIPŠICA A HAŠČÁKA.

Die Welt označil Slovensko po verdikte v kauze vražda Kuciaka za mafiánsky štát


https://www.youtube.com/watch?v=u7eaTpw9sbc
Forisch: Za vraždou Kuciaka je šéf Penty Haščák. Cílem byl státní převrat, zmaření vyšetřování Gorily a s podporou USA dosazení pravicové vlády

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt náhrávka okolo aféry Gorila
Juraj MolnarMôj názor,komu to prospelo?Kuciak,bezvýznamný "novinársky"elév,obetovaný pre "vyššie"ciele,aké?Rozbitie V4ky kvoli odmietaniu či podriadeniu sa príkazom Bruselu,Istanbulský či Marakéšsky dohovor atd.Slovenská vláda,stále odoláva,napriek silnému vazalovi Lajčákovi či Šefčovičovi.Málo,treba to komplet odstaviť a nahradiť oddanými satrapami.Že je ticho okolo Penty či Nicholsonovi,talianska stopa nepomohla,hľadajú sa ďalšie možnosti.Za ušami majú všetci,od Fica po posledného poslanca.Preto treba podsúvať príbehy,ktoré "zaberú",v tejto dobe sa dá skompilovať akýkoľvek"rozhovor" za 10 minút,a mládež aj ľudia to zožerú.Je to vysoká hra,doplatia na ňu obyvatelia Slovenska,pokial sa nespamatajú.

Celá nahrávka rozhovoru Kočner – Trnka
https://soundcloud.com/dennik-n/cela-nahravka-rozhovoru-kocner-trnka

Lebo keď nie zabijeme ho...
Viac ako ta nahravka ma zaraza jedna vec ,a to to ze ju ma dennik N napriek tomu že to je dôkazovy material a ma byt v spise minimalne do podania obzaloby. Ako je mozne ze dennik N ma taketo infa ?? A dalsia vec ,kauza Gorila nie je kauza Smeru ale

 ... toto by som ešte vedela doplniť. No ako môžeme mať prokurátora, ktorý je úplne ako malý chlapec... to takýto nula rozhoduje o vine a treste? A ešte má tie gule prísť s kamenným ksichtom do práce... "Haščák si všetko zistí"... to znamená, že sa od roku 2012 iba upevnila jeho moc. Veď už všetko vlastní... teda skoro všetko. Pardón, jeho SKUPINA, nie plne on..., ale aj tak. Nebudem tu teraz uvádzať detaily, lebo toto sa deje stále bez ohľadu, či je Kočner v base alebo nie...

Nemyslel som si, ze budem nieco taketo pocut. Ever. Neviem co na toto povedat. Vedel som o mafii, vedel som o podvodoch, kseftoch... Ale pocut to takto... To je ina kava...

Ešte niekto pochybuje o tom kto dal zabiť toho Kuciaka a prečo. Slávo Haščák hlavný mafián, ktorý ide Ficovi po krku dal zabiť aj novinára, ale pomali a isto im to prerastá cez hlavu.  
 
Bývalí príslušníci Slovenskej informačnej služby sa na základe doteraz zhromaždených dôkazov a indícií domnievajú, že za týmto zločinom stála finančná skupina Penta a jej šéf Jaroslav Haščák. (Foto: Youtube)
V relácii Informačná Vojna s Norbertom Lichtnerom, ktorú 29. marca odvysielalo internetové rádio InfoVojna, boli hosťami bývalí príslušníci tajnej služby Stanislav Žiaran a Pavol Forisch, ktorí sa počas svojho pôsobenia v SIS venovali ekonomickej kriminalite. Boli zároveň tými osobami, ktoré zavraždenému novinárovi poskytli dôležité informácie ohľadne Mariana Kočnera, kauzy Mecom a finančnej skupiny Penta.
Český portál investigace.cz zverejnil 27. marca správu od Jána Kuciaka, ktorú poslal svojej kamarátke a kolegyni. Vysvetľuje v nej, že krátko po rokovaní v budove Penty, kde sídli aj firma Mecom, na začiatku septembra 2017, mu zatelefonoval Marian Kočner. Ide o známy telefonát, v ktorom sa Kočner Kuciakovi vyhrážal. Kuciak bol v Pente hovoriť o kauze Mecom, na ktorej intenzívne pracoval.
Portál zverejnením Kuciakovej správy reagoval na rozhovor, ktorý 20. marca 2019 poskytol pre Aktuality.sk šéf finančnej skupiny Penta Investments Jaroslav Haščák.
Pavol Forisch poskytol InfoVojne 27. marca dokument, v ktorom mu vyšetrovateľ potvrdil začatie trestného stíhania zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny v súvislosti s trestnou činnosťou Mariana Kočnera, Ladislava Bašternáka a spol.

InfoVojna poskytla bývalým siskárom priestor na vyjadrenie

Stanislav Žiaran a Pavol Forisch v piatkovej relácii Informačná Vojnauviedli, že ich zámerom je informovať občanov Slovenskej republiky o ich odhaleniach v rámci skutočného a nebezpečného kriminálneho prepojenia oligarchov a politikov, ktorí idú proti záujmom občanov nášho štátu. Pri tejto príležitosti komentovali súčasné dianie ohľadne vyšetrovania vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Témou boli ďalšie informácie v nadväznosti na udalosti, ktoré sa na Slovensku po vražde odohrali.

Vraždy, Penta, Haščák a snaha o štátny prevrat

Bývalí príslušníci Slovenskej informačnej služby sa na základe doteraz zhromaždených dôkazov a indícií domnievajú, že za týmto zločinom stála finančná skupina Penta a jej šéf Jaroslav Haščák.
„Za tou vraždou je finančná skupina a konkrétna osoba, ktorá to koordinovala s Marianom Kočnerom – je to Slavo (Jaroslav – pozn. IV) Haščák,“ vyhlásil Forisch. V tejto súvislosti poukázal na vyššie uvedený rozhovor, ktorý šéf finančnej skupiny Penta poskytol portálu Aktuality.sk. Haščák sa v ňom vyjadril aj na margo kauzy Gorila, ktorú v podstate priznal, keď povedal, že v podnikaní existuje aj tzv. šedá zóna. „Vražda Jána Kuciaka je však úplne bezprecedentná vec. Radšej budem žiť s povesťou korupčníka a mať goriliu hlavu, ako byť spájaný s vraždou,“ pokračoval ďalej finančník Penty. Forisch si to vysvetľuje tak, že Haščák radšej priznal korupčnú kauzu, aby nemal na krku vraždu Kuciaka, čo mnohé vysvetľuje.
Bývalý príslušník Slovenskej informačnej služby poznamenal, že celý naratív o vražde Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, ktorý prezentovali médiá hlavného prúdu a predstavitelia opozície, je falošný.
Stanislav Žiaran a Pavol Forisch v Informačnej Vojne ďalej informovali, že krátko po Kuciakovej vražde podali na generálnu prokuratúru trestné oznámenie na konkrétne osoby a dodali príslušné dokumenty súvisiace s týmto prípadom. Výsledkom je podľa nich aj to, že na verejnosť prenikli informácie o Jaroslavovi Haščákovi, ktorého Marian Kočner krátko pred vraždou Jána Kuciaka v SMS správe informoval, že sa chystá „odj..ať čuráka“.
V uvedenom podaní je zmienka o tom, že objednávateľom vraždy je finančná skupiny Penta a osobami s vedomosťami o vražde sú: bývalý minister vnútra Daniel Lipšic, prezident Andrej Kiska, bývalý riaditeľ SIS Jozef Magala a Vladimír Pčolinský, ktorý je bratom Petra Pčolinského, poslanca za hnutie Borisa Kollára Sme Rodina. Vladimír Pčolinský bol šéfom organizačného odboru na ministerstve vnútra počas toho, ako rezortu šéfoval Daniel Lipšic.
Daniel Lipšic je v súčasnosti spoločne s advokátom Romanom Kvasnicom právnym zástupcom rodín zavraždeného Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.
Dokument adresovaný generálnej prokuratúre uvádza, že cieľom vraždy Kuciaka mal byť prevrat, ktorý riadila a financovala Penta a podporovali Spojené štáty. Dôvodom tejto kriminálnej aktivity bolo zabrániť vyšetrovaniu kauzy Gorila, ktorá je najväčšou korupčnou kauzou v slovenských dejinách. Ďalším dôvodom mala byť snaha zabrániť reprivatizácii strategických podnikov, ktoré v súčasnosti ovláda Penta. Tretím dôvodom bolo dosiahnuť zmenu politických pomerov v štáte dosadením pravicovej vlády za aktívnej podpory Spojených štátov.

Nové svedectvo bývalých príslušníkov SIS

Bývalí príslušníci SIS adresovali svoj najnovší list generálnej prokuratúre 27. marca tohto roku. Žiaran s Forischom v ňom žiadajú generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára o osobné stretnutie, na ktorom mu chcú poskytnúť bližšie informácie v súvislosti s aktivitami Jaroslava Haščáka a Mariana Kočnera ohľadne vraždy novinára a jeho priateľky. Súčasťou svedectva má byť aj audiozáznam rozhovoru, kde Kočner na jednom stretnutí v bratislavskom hoteli Albrecht požiadal Forischa o poskytnutie kompromitujúcich materiálov na šéfa vyšetrovacieho tímu kauzy Gorila Lukáša Kyselicu.
„Máme k dispozícii rozpracované a pripravené podklady, ktoré účinne a prakticky okamžite dokážu zasiahnuť objednávateľa a organizátora Penta Investments a v krátkej dobe aj vykonávateľov,“ uvádza sa v liste Čižnárovi.

Haščák začne rozprávať a následné vyšetrovanie Gorily povedie k obvineniu z korupcie Dzurindu, Mikloša a spol.

Následné obvinenie Jaroslava Haščáka môže podľa Forischa a Žiarana viesť k tomu, že sa šéf Penty vo vyšetrovacej väzbe rozrozpráva a odhalí vyšetrovateľom podrobnosti aj v korupčnej kauze Gorila.
„Spis Gorila je hlavne o zlodejovi Haščákovi a potom až o Pente. Všetky podklady k tomu existujú. Obvinení budú členovia vlády Mikuláša Dzurindu, ktorí sú podozriví z korupcie pri najväčších privatizačných škandáloch – kauza Gorila. Predovšetkým Mikuláš Dzurinda, Ivan Mikloš – momentálne poradca ukrajinského prezidenta Petra Porošenka, bývalí ministri hospodárstva Pavol Rusko a Jirko Malchárek, vrcholní predstavitelia Fondu národného majetku, neskôr aj jeho nástupníckej organizácie. Preukážeme spojenie vrcholných predstaviteľov súčasnej opozície a oligarchov z Penty,“ píše sa ďalej v ich materiáli pre generálneho prokurátora.

Destabilizácia za podpory USA a Sorosa

„Destabilizácia vlády Slovenskej republiky. Brutálnou vraždou novinára Kuciaka a jeho priateľky sa odštartovala riadená destabilizácia Slovenskej republiky. Táto vopred naplánovaná a účelová vražda nabrala celosvetový rozmer hlavne s pomocou USA, ktoré sa priamo podieľali riadením opozície cez svoju ambasádu na Slovensku,“ píše sa v ďalšom podaní s tým, že súčasťou tejto snahy bola diskreditácie vládnej strany Smer-SD a odstránenie vlády Roberta Fica.
Forisch tiež uviedol, že ďalšie podanie sa týka následného angažovania amerického miliardára a zakladateľa Nadácie otvorenej spoločnosti Georgea Sorosa v tejto záležitosti a podpora protestov Za slušné Slovensko zo strany mimovládnych organizácií. „Soros sa dopustil opakovanej trestnej činnosti. Prvý krát to urobil s Milanom Šimečkom pri Mečiarovej vláde (rok 1998). Šimečka to dokonca priznal a je to zavesené aj na YouTube.“
„My sme vtedy vychádzali z otvorených zdrojov. Čiže spravili prevrat, boli financovaní a v spojení s cudzou mocou a ja sa čudujem, že orgány činné v trestnom konaní dodnes nezavreli tieto osoby na doživotie. Veď za vlastizradu je doživotie,“ vyhlásil Forisch a vyjadril zhrozenie nad tým, že títo páchatelia aj naďalej aktívne pôsobia v spoločenskom a politickom živote a ovplyvňujú dianie na Slovensku.

Šimečkovci, štátny prevrat, Čaputová a Progresívne Slovensko

Šimečkovci, štátny prevrat, Čaputová a Progresívne SlovenskoZa zmienku v tejto súvislosti stojí informácia, že synom novinára Milana Šimečku je podpredseda neoliberálnej strany Progresívne Slovensko Michal Šimečka. Táto strana vytvorila úspešnú kandidátku na prezidenta Zuzanu Čaputovú, ktorá donedávna taktiež pôsobila v Progresívnom Slovensku ako jeho podpredsedníčka. Čaputová v sobotu 30. marca vyhrala v druhom kole prezidentských volieb, keď získala 58,40 percent hlasov. Čaputová sa netají tým, že jej najbližším poradcom v Prezidentskom paláci ohľadne zahraničnej politiky bude mladý Šimečka.

Bödor, Gašpar, sponzori Smeru a snaha vyšetriť zločiny

Forisch na otázku, či vidí snahu zo strany Smeru vyšetriť tieto zločiny upozornil, že Kočner sa dostal do väzby po tom, ako sa po odstúpení Roberta Kaliňáka ministerkou vnútra stala Denisa Saková a na post šéfa policajného zboru nastúpil Milan Lučanský. Na adresu bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara vyhlásil, že ten len plnil príkazy Bödorovcov, ktorí vlastnia súkromnú bezpečnostnú službu SBS Bonul. Tá počas Ficovej vlády získala od štátu lukratívne zákazky.
Bývalý siskár poznamenal, že ani Fico ako predseda vlády nemusel nevyhnutne vedieť o možných prepojeniach Bödorovcov na Kočnera a Pentu. „On nemá čas ako premiér sledovať aktivity svojich sponzorov a nečakal, že Bödor sa otočí proti nemu a zrazu začne ísť spoločne s Pentou a opozíciou proti nemu a budú stáť na strane toho, kto chce položiť Ficou vládu. Veď u Bödora bol odfotený Haščák s Kočnerom keď sa riešila Kuciakova vražda a keď ju bolo treba zakrývať. Fico len pochopil, že ho zradili vlastní sponzori,“ domnieva sa Forisc.Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Mikloš

Ivan Mikloš ako šedá eminencia Penty a kolaborant špionážnych služieb

Žiaran s Forischom ďalej v krátkosti spomenuli financovanie a prepojene predstaviteľov iniciatívy Za slušné Slovensko, ktorí v marci minulého roku začali v štáte organizovať protivládne protesty za aktívnej podpory mimovládok. „Sledujte iba finančné toky. Kam čo prišlo, odkiaľ to prišlo, komu to prišlo, kto to posielal. Sledujte iba finančné toky,“ objasnil Forisch.
Na záver rozhovoru bolo spomenuté meno bývalého ministra financií Ivana Mikloša, ktorý pôsobil vo vládach Mikuláša Dzurindu. Mikloš bol označený ako šedá eminencia finančnej skupiny Penta.
„Dzurinda je niktoš oproti Miklošovi. Mikloš to riadi. Mikloš je ten, kto je skrytý akcionár (Penty) a kooperuje so zahraničnými spravodajskými službami a je nad Haščákom,“ šokoval svojím vyjadrením Pavol Forisch.
Celú reláciu z 29. marca 2019, kde sa dozviete ešte viac, si môžete vypočuť tu:
Novembrové vyjadrenia Pavla Forischa a Stanislava Žiarana pre InfoVojnu si môžete prečítať a vypočuť TU.
Ďalšie dokumenty týkajúce sa Kuciaka, Penty a následného pokusu o prevrat zverejní InfoVojna v najbližších dňoch.
Zdroj: infovojna.sk
Protesty za slušné Slovensko slabnú: v Bratislave sa zišlo 5 tisíc ľudí

„Po létě se opět setkáme na náměstí.“ Iniciativa Za slušné Slovensko připravuje nové protesty

© Sputnik /
Slovensko
Získat krátkou
Iniciativa Za slušné Slovensko (ZSS) na Facebooku avizuje, že na podzim dojde k dalším protestům. Členy k tomu vede zveřejnění části komunikace v šifrované aplikaci Threema mezi Mariánem Kočnerem a Alenou Zsuzsovou. Komunikaci 14. srpna zveřejnil Denník N.
„Informace, které přinesl Denník N, potvrzují to, čeho jsme se měsíce a roky všichni obávali,“ píše iniciativa na své stránce na Facebooku. 

Mafiánský stát Slovensko

Podle sdružení bylo Slovensko mafiánským státem, ve kterém lidé jako Kočner diktovali nejdůležitější rozhodnutí v zemi. „V zemi, kde premiér stále žije v bytě daňového podvodníka Baštenáka – a to se tento problém dá při dnešních zjištěních se smutnou ironií pokládat za téměř zanedbatelný,“ uvádí se dále v příspěvku.
Podle sdružení i tato kauza, která vypadá, že je léta stará, je stále kauzou současné vlády Směru, SNS a Mostu-Híd, ale od roku 2016 na povrch vyplavalo tolik špíny, že může být složité to všechno sledovat.

Král Kočner

„Z přepisu zpráv mezi Kočnerem a Zsuzsovou je jasné, že si Kočner připadal jako král s obrovskou mocí,“ konstatuje v příspěvku ZSS.
Podle iniciativy je dnes tedy jasné, že takové přirovnání vůbec nemusí být daleko od pravdy. „Kočner měl na lince předsedu vlády i ministra vnitra a s pomocí svých nelegálně získaných informací o mnohých vydíráním výrazně tahal za nitky,“ hodnotí organizátoři protesty, které začaly po vraždě Jana Kuciaka a jeho snoubenky.
„Takový systém nelze vybudovat ze dne na den. Vytvořila ho 12letá vláda Roberta Fica a jeho poskoků, vláda bez úcty k právu a základním demokratickým principům. Dohnali to až tak daleko, že za čestnou a poctivou práci zavraždili Jána Kuciaka a jeho snoubenku Martinu Kušnírovou. Zemřeli, protože o tom všem Ján psal,“ je upozorněno v příspěvku.

PO LETE SA BUDEME MUSIEŤ STRETNÚŤ OPÄŤ - ŠTÁT RIADILI FICO A KALIŇÁK POD DOHĽADOM KOČNERA
BAŠTERNÁK, KALIŇÁK, POČIATEK, GAŠPAR, VADALA, TROŠKOVÁ, JASAŇ, MAZNÁK, ČISTÝ DEŇ, MATEČNÁ, CTčko, KONŠPIRÁCIE, STRACH, DLAŽOBNÉ KOCKY, tendre tendre tendre…
Ďalšie informácie, ktoré dnes priniesol Denník N, potvrdzujú to, čoho sa mesiace a roky všetci obávali. Slovensko bolo mafiánskym štátom, v ktorom ľudia ako Kočner diktovali najdôležitejšie rozhodnutia v krajine. Krajinou, kde premiér stále žije v byte daňového podvodníka Bašternáka – a to sa tento problém pri dnešných zisteniach dá so smutnou iróniou pokladať za takmer zanedbateľný. Mimochodom, aj táto kauza, ktorá sa zdá byť stará veky, je ešte stále kauzou súčasnej vlády SMERu, SNS a MOSTU-HÍD. Od roku 2016 ale vyplávalo na povrch toľko špiny, že môže byť zložité to všetko stále sledovať.
Z prepisu správ medzi Kočnerom a Zsuzsovou je jasné, že si Kočner pripadal ako kráľ s obrovskou mocou. Dnes je jasné, že takéto prirovanie nie je ďaleko od pravdy. Kočner mal na linke predsedu vlády aj ministra vnútra a pomocou svojich nelegálne získaných informácii o mnohých pomocou vydierania výrazne ťahal za nitky.
Takýto systém sa nedá vybudovať zo dňa na deň. Vytvorila ho 12ročná vláda Roberta Fica a jeho poskokov, vláda bez úcty k právu a základným demokratickým princípom. Dohnali to až tak ďaleko, že za čestnú a poctivú prácu zavraždili Jána Kuciaka a jeho snúbenicu Martinu Kušnírovú. Zomreli, lebo o tomto všetkom Ján písal.
Robert Fico ďalej nemá čo robiť v slovenskej politike. Uvedomujeme si, že je leto a ľudia chcú mať od všetkého aspoň na chvíľu pokoj. Nemôžeme ale zostať ticho a už teraz vieme, že sa po lete opäť stretneme na námestiach. Za Jána, Za Martinu, za nás všetkých a za slušné a spravodlivé Slovensko.
https://dennikn.sk/…/kocner-v-threeme-volal-mi-kali-zajtr…/…
Foto Nový Čas
499 komentárov

Setkáme se na náměstí

Autoři příspěvku na závěr píší, že Robert Fico nemá už dále ve slovenské politice co dělat. „Uvědomujeme si, že je léto a lidé chtějí mít od všeho aspoň chvíli klid. Nemůžeme ale zůstat ticho a už teď víme, že se po létě opět setkáme na náměstí. Za Jána, Za Martinu, za nás všechny a za slušné a spravedlivé Slovensko,“ končí iniciativa Za slušné Slovensko své vyjádření.

Odhalení korespondence  Kočnera a Zsuzsové

Slovenský Denník N včera odhalil šifrovanou korespondenci v aplikaci Threeme, kde Kočner a Zsuzsová zesměšňují smrt novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky. Alena Zsuzsová je navíc obviněná, že objednávku vraždy zprostředkovala.
„Vyhlásí ho za svatého,“ napsal Kočner Zsuzsové. „Bude patronem novinářů,“ reagovala ona. „To je dobrý nápad. Založím nadaci sv. Jána Kuciaka-patrona novinářů. Kdo bude lepší patron než ten, kdo má v sobě patron?“ odpověděl na to Kočner.
Denník N zprávy Kočnera a Zsuzsové zhodnotil slovy, že to není lehké čtení. Podle portálu je plné nenávisti, konspiračních teorií a intrik. Je o závislosti na penězích a moci a ukazuje přesvědčení o vlastní beztrestnosti.
Podle listu Kočner také vystupuje jako neohrožený a bohatý šéf mafie, který řídí politiky, policisty, prokuraturu i některá konspirační média, a ona jako jeho podřízená.

Karol Jarábek
Ja naviem,ale je to so skoro s istotou mapulácia!
Aj keď zakódované!
Ale ak je Kočner taký mafián,tak toto by svedčilo skór ,že je debil.
Lebo len debil by si dovolil toto napísať. Zvlášt keď ide o
takú vec.
A vôbec to je nanajvyš divné,že sa tak supertajné veci zo zakodovanej (rozkódovanej) správy dostane do jedneho médiá.
Aby nebol omyl!
Ja Kočnerovi zo srdca prajem spravodlivé vyš.,súd a trest!
Ale nech sa teda zverejnia všetky spisy......nech sa môžu ĺudia presvedčiť,že sa s nimi nemanipuluje!
Milan Pvrnk
slovo "slusne" tito slusaci uplne degradovali a v podstate v slovenskom jazyku to bude pomaly, ale isto synonym nadavky a posmesneho vyrazu

Vladimir Dulva
Zverejnili len komunikaciu na clenov koalicie,nie napr .Zuzovej s Lipsicom.Zverejnenie je cista ucelovka.Ako a kto sa dostal k prepisom?Bol to Hopkirk alebo Randl?Potom by mali zverejnit celu komunikaciu.A aj ked komunikoval Kocner so Zuzovou pisal jej pravdu alebo lzi?
Oľga Bartošová
Z vyšetrovacieho spisu sa nesmie nič zverejňovať.
Vladimir Dulva
Oľga Bartošová -Trefa.Tak je ako pisete. Kto vynasa a preco?
František Peniaško
Žiaľ, najlepšie sa darí polopravde. A takou je aj predmetná iniciatíva* ... Najlepšie sa manipulujú deti, bez životných skúseností - bez vlastného poznania ... a vlastného rozumu. Najviac skupinke predmetnej iniciatívy chýba rozum, ale prebytkom je hlučnosť a hlavne naivita - školenie CIA je totiž jednotranné!!!

°°°°°°°°
*pod organizovaním, vedením, krytím, financovaním a kontrolovaním agentúry z Hviezdoslavovho námestia v Bratislave bez popisného čísla, ale s celosvetovo vychýreným plotom - všadeprítomnouCIA-MOSAD
Peto GrosĎalší pokus o majdan. Pekne koordinovane pokusy , jesenného pucu, riadeného neziskovkami a sorosovymi peniazmi , všade tam kde sú ešte ake také pronarodne vlady : Slovensko, Česko a Rusko.



Kočnerem to nekončí.“ Blaha promluvil o tom, komu nejvíce vyhovovala vražda Kuciaka. Došlo i na Čaputovou

© Sputnik / Aleksiy Vitvitskiy
Slovensko
Získat krátkou URL
Michal Pavelka
Vyšetřování vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky (36)
Slovenský politolog a poslanec Národní rady SR za stranu Směr-SD Ľuboš Blaha se na svém Facebooku rozepsal o tom, komu na Slovensku nejvíce prospěla vražda Kuciaka. Je přesvědčený, že Kočnerem to nekončí a že bez vraždy by Zuzana Čaputová neseděla v Prezidentském paláci.
Slovenský Denník N tento týden odhalil šifrovanou korespondenci v aplikaci Threeme, kde Kočner a Alena Zsuzsová zesměšňují smrt novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky. Blaha na svém Facebooku odhalil, kdo na tom nejvíce vydělal.
Základní otázkou okolo celé kauzy Kuciaka je podle slovenského politika jediná – komu vražda vyhovovala?

Vraždou Kuciaka nejvíce získala liberální mafie

Blaha se svou odpovědí neváhá a nebojí se napsat, že nejvíce získala liberální mafie. Útoky na politickou stranu Směr jsou podle něj bezpředmětné.
„Odpověď – Kuciakova vražda nejvíce vyhovovala těm, kteří chtějí odstranit Směr a převzít moc. To znamená, že liberální mafii. Všechno ostatní je vata. Útoky na Směr jsou bezpředmětné. Nic této vládě neublížilo tak, jako smrt Kuciaka. To není jen o Ficovi, Kaliňákovi, Dankovi ani Bugárovi. To vidí každý.“
Dodává také, že naopak politicky na tom neuvěřitelně rýžuji liberálové.

Lidé přestávají věřit, že to končí Kočnerem – stopy vedou do liberálního tábora

Politik dále zpochybňuje, že Kočner a Kuciak byli jen nástroji k převzetí moci. Ľuboš Blaha se ani nediví, že lidi logicky zajímá, kdo vraždou Kuciaka nejvíce získal.
„Spoustu lidí věří, že právě tito lidé stáli za jeho vraždou. A že Kočner byl jen nástroj. A že Kuciak byl také jenom nástroj. Na to, aby převzali moc. Neexistují na to důkazy, ale mě se na to lidé ptají prakticky denně. A ti, kteří tu měsíce živili konspirace o italské mafii a Směru, můžou asi těžko lidem vyčítat, že se logicky ptají, kdo na vraždě Kuciaka nejvíce získal,“ uvádí Blaha na Facebooku.

Proč musel Kuciak zemřít?

Blaha se nadále zabývá otázkou, proč novinář Ján Kuciak musel zemřít. Přivádí seznam „liberálních“ otázek, na kterého se lidé ptají denně. A odpověď?
„Lidé se ptají, proč se mladý zavražděný novinář musel stát nástrojem na to, aby někdo povalil Směr a převzal moc? Vždyť je to hrozné! Proč Nicholson účelově zavedl stopy na italskou mafii? Proč byli okamžitě připraveni Kiskovi mládežníci? Proč organizovali majdan? Proč vyšetřovatele nenechali pracovat? Proč takto chránili Kočnera? A nejdůležitější otázka: Proč roky tekly peníze ze zahraničí do liberálních mimovládek, které se pokusily povalit vládu?,“ uvádí slovenský politolog.
Podle něj jsou to všechno jen liberální otázky, na které se ho lidé ptají denně.

Chyťte toho, kdo stojí za únikem informací, a dozvíte se pravdu o vraždě

„Teď je tady konečně horká stopa,“ píše Blaha.
Podle politika odpovědi určitě zná ten, kdo maří vyšetřování úniky do Denníku N. Tam se podle něj skrývá pravda, proč musel Kuciak zemřít. Ať se to někomu nelíbí, tak tady podle Blahy máme nového podezřelého. Prý je to ten, kdo organizuje tento lynč proti Směru. Ten, co podsouvá informace do Denníku N.
„Je to zcela jistě ten, kdo nemá zájem o to, aby se vražda vyšetřila, protože jinak by vyšetřování takto nemařil. A je to zcela jistě ten, kdo chce zlikvidovat vládu, protože byly zveřejněny jen Kočnerovy údajné zprávy ohledně Směru, SNS a Mostu-Híd. Je to ten, kdo má přístup k informacím z případu. Ale zcela jistě je to někdo z opozice,“ odpovídá Blaha na všechny otázky.
Blaha se domnívá, že liberální média znají odpověď. A tím, že mlčí, tak podle něj brání vyšetření Kuciakovy vraždy.

Kočner byl vždy jeden z nich

Ľuboš Blaha se logicky ptá, kdo na tom všem měl zájem. Kdo spustil džihád proti Směru? Kdo chce převzít moc? Kdo je hlavní podezřelý?
„Pokud by to byl jen Kočner, džihád by už utichl. Ale džihád pokračuje. A tak se musíme ptát dále. Komu Kočnerovy zprávy vyhovují? Údajný objednavatel vraždy Kočner byl vždy jejich člověk. Milionář, pravičák, spekulant. Dělali z něho hvězdy ve smetánce, byl pečený vařený v SME, byl kamarád s Pentou (pozn. finanční skupina Penta Investments), snídal se Sulíkem a domlouval s ním generální prokurátory. Ještě teď byl Kočner jejich člověk. I jeho poskok Peter Tóth byl také jejich člověk. Bývalý redaktor SME, se kterým spolupracovala Tódová a další. Je to jedna velká parta starých kamarádů,“ kritizuje politik a přidává, že jim nevěří ani slovo.

Kiska dnes vyjádřil plnou důvěru Kočnerovi

„Kiska dnes na tiskové konferenci potvrdil, že Kočnerovi plně důvěřuje. Vše, co bylo zveřejněno, považuje za pravdu a pracuje s tím, jako by Kočner byl nejvyšší autoritou,“ upozorňuje Blaha a dodává, že celkem logicky je Kočner jeho člověk, protože podle něj mají stejnou krevní skupinu – podvodníci. „Robert Fico to dnes uzavřel: kdyby Kiska podnikal v pohřebnictví, mrtvému by ukradl i ponožky,“ přidává politik.
Ľuboš Blaha se dále hrozí, že tohle byl slovenský prezident, a ptá se, kdo se mohl na vraždě Kuciaka přiživit více než bývalý slovenský prezident Andrej Kiska.
„Ale když ‚podniká‘ v politice, tak si zneužíváním mrtvých buduje politickou kariéru. A okázale demonstruje, že Kočnerovi plně věří. Proboha, tohle byl slovenský prezident. Řekněte, kdo se více než Kiska přiživil na vraždě Kuciaka? Kdo přes svou mládežnickou organizaci v čele se Šeligou organizoval majdan? Komu politicky vražda nejvíce vyhovovala?“ pokládá si otázky Blaha.

Nebýt vraždy Kuciaka, Čaputová dnes nesedí v Prezidentském paláci

Následně se autor zabývá i současnou slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou, která by podle něj v Prezidentském paláci neseděla. Současná slovenská elita by podle Blahy bez vraždy Kuciaka dnes nebyla ničím.
„Další, kdo se na vraždě přiživuje, je PS/Spolu. Vyrostli na ní a díky vraždě se zmocnili Prezidentského paláce. Čaputová v jeden den v Ascone řekne, že by to chtělo méně marketingu, a potom druhý den si dělá marketing i z vraždy a komentuje uniklé informace z vyšetřování. To stejné dělá Beblavý a další. Je to náhoda? Oni jsou všichni tam, kde jsou, díky tomu, že Kuciak zemřel. Bez něho by nebyli ničím,“ upozorňuje Blaha.
Matovič to podle něj vyjádřil nejpřesněji a Kuciakovou vraždou dosáhli milníku.

Denník N je v tom namočený až po uši

„A teď se ptejme. Kdo zveřejňuje špínu proti Směru? Kdo vede džihád proti vládě?,“ ptá se politik.
Odpovídá, že je to Denník N, který vlastní ESET. Ten ESET, jehož majitelé financují politiky PS. Ten ESET, jehož vlastník slíbil Kiskovi peníze…
„Je to Denník N, kdo zveřejňuje Kočnerovu komunikaci, maří vyšetřování a Kočnerovi pomáhá. Otázka je, proč to dělá?,“ neví Blaha

Liberální chobotnice

„Vytvořila se tu obrovská liberální chobotnice, která má chapadla všude. Má miliony, které se lijí do médií, mimovládek a politických stran. Má vliv na právníky, policisty, soudce nebo prokurátory. Je to impérium, kterému slouží liberální žoldáci z celého Slovenska,“ varuje slovenské občany politik.
A právě kvůli této liberální mafii podle něj lidé ztrácí důvěru v soudce, policii, média či politiky.
„Souboj s touto liberální mafií bude nejtěžším soubojem v novodobých dějinách Slovenska,“ je si jistý Blaha.

Kočnerem to nekončí

Ľuboš Blaha svůj příspěvek ukončuje myšlenkou, že Kočnerem to nekončí. Je si jistý, že když se přijde na to, kdo je odpovědný za úniky informací, tak by se mohlo přijít i na to, kdo skutečně stojí za vraždou Kuciaka.
„Stále více lidí je přesvědčeno, že vraždou Kuciaka získali liberálové až moc. Končnerem to nekončí. Pokud se přijde na to, kdo je odpovědný za úniky in
formací, možná se přijde i na to, kam dále vede chobotnice, která stála za vraždou Kuciaka,“
Podle něj všechno nasvědčuje tomu, že stopa vede do liberálního tábora.
„Mrazí z toho,“ dodává na závěr slovenský politik Ľuboš Blaha.

Odhalení korespondence  Kočnera a Zsuzsové

Slovenský Denník N tento týden odhalil šifrovanou korespondenci v aplikaci Threeme, kde Kočner a Zsuzsová zesměšňují smrt novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky. Alena Zsuzsová je navíc obviněná, že objednávku vraždy zprostředkovala.
„Vyhlásí ho za svatého,“ napsal Kočner Zsuzsové. „Bude patronem novinářů,“ reagovala ona. „To je dobrý nápad. Založím nadaci sv. Jána Kuciaka-patrona novinářů. Kdo bude lepší patron než ten, kdo má v sobě patron?“ odpověděl na to Kočner.
Denník N zprávy Kočnera a Zsuzsové zhodnotil slovy, že to není lehké čtení. Podle portálu je plné nenávisti, konspiračních teorií a intrik. Je o závislosti na penězích a moci a ukazuje přesvědčení o vlastní beztrestnosti.
Podle listu Kočner také vystupuje jako neohrožený a bohatý šéf mafie, který řídí politiky, policisty, prokuraturu i některá konspirační média, a ona jako jeho podřízená.
Juraj Molnar+++++++++,, dobre napísané,len sa častejšie obzerať,pod auto tiež pozrieť,šlapeš na otlaky feťákom a deviantom.
Max MaximovičUž rok hovorím o tom, komu to prospelo najviac. V Kuciakovej vražde je rukopis CIA. Tá začína niečim, čo spustí proces chaosu, a iniciuje zmenu vlády v prospech opozície, čo si kúpili. Vykopať mimovládky, a odstaviť zahraničie od rozhodovania o nás. Smeru nepomohlo ani nákup amerických lietadiel, idú im po krku. Kiska sa nadmieru osvedčil, preto je favoritom USA.
Adam BenovskýMŕtvy Kuciak plní tú istú úlohu pri "položení' Smeru, ako Remiáš pri zvrhnutí HZDS
Dusan OrolinMax Maximovič Mate 100% pravdu za všetkým je CIA a cela skurvená fašisticka zapadna banda
Jan Smuteksorosove ovce idú do proti útoku na námestia nechcú Ficulka chcu dementov z prefetovanimi mozgami hurá za zničenie posledných čriepkov tzv.samostatnosti Slovenska vpred za lepšimi zajtrajškami LGBT,GENDER a Pedofilne Slovensko a SPOLU to KDH či SAS dokážeme nech zvíťazi Liberalný Fašizmus a preč y EU štátmi nech je len EUovčania pod vedením diabla Allaha pod spravodlivým zákonom šaria
 Piovarči
Pre USA sú všade favoritom zlodeji. SMER by mal zrušiť nákup USA zbraní, vykopať mimovládky a skončiť s vyjednávaním zmluvy o vojenskej spolupráci z USA.


Slovenský poslanec Ľuboš Blaha

Don Kiska a jeho mexická telenovela: Záměr končícího lídra založit stranu nadchl Blahu

© Foto: Facebook account of Ľuboš Blaha
Slovensko
Člen poslanecké sněmovny SR Ľuboš Blaha na svém facebookovém účtu okomentoval rozhodnutí slovenského prezidenta Andreje Kisky o založení vlastní strany. Porovnal ho s momentem z mexické telenovely.
„Nejdu hodnotit proces Kiskova rozhodování, zda stranu založí. Bylo to dlouhé asi jako mexická telenovela,“ uvedl Blaha.
„A jaký bude program? Ať se Slovensko stane muničákem USA? A ať povolíme lichvu? A jeden byt pro každého Krpelana? Pozemky ať si rozkrade mafie? A do hymny dáme To Slovensko mafiánské dosud tvrdě spalo? Toto by chtěl Kiska?!“ dodává Blaha.
Na závěr politik označuje skutečného slovenského prezidenta za „politického zombíka“ a ptá se svých sledujících na možný název nové politické strany, sám navrhuje variantu  ÚROK, Kiska-ESET a Mafiánské Slovensko. Uživatel Marian Vitek pokračuje v legraci a navrhuje název Strana Lichvy a Podvodů.
„Strana s názvem AAAACH,“ píše Milan Bzučiak.
„Strana s názvem Leopoldov Dream,“ komentuje Ján Ivan.
Dříve Andrej Kiska oficiálně oznámil založení své vlastní strany. Podle něj je skutečným cílem vítězství v parlamentních volbách. Po ukončení prezidentského mandátu Kiska sdělí další informace ohledně svých politických plánů.

Slovenský politolog Eduard Chmelár

Chmelár o volbách a demokracii v SR: Stádo touží po slepém obdivování svého pastýře

© Foto: Facebook page of Eduard Chmelár
Slovensko
Získat krátkou URL
Prezidentské volby na Slovensku (73)
Bývalý prezidentský kandidát Eduard Chmelár se na svém Facebooku vyjádřil k volbám a demokracii na Slovensku. Svůj příspěvek končí prohlášením, že se Slovensko nemění a lidé touží po slepém obdivování svého pastýře.
„Jak se vyrábí morální kýč. Použiji romantický obraz německého malíře Caspara Davida Friedricha Poutník nad mořem mlhy z roku 1818, na kterém je sice vyobrazená krajina Labských pískovců na hranicích Česka a Německa, ale ty k ní bez rozpaků domaluj Kriváň a svatou Zuzanu,“ začíná Chmelár svůj komentář.
Bývalý prezidentský kandidát pokračuje vzpomínkami na billboardy Vladimíra Mečiara s Krivání a švýcarskou krajinou.
 
„Pamatujete si na billboardy Vladimíra Mečiara s Krivání a švýcarskou krajinou, které liberální tisk posílal pod černou zem? Dnes se na kultu osobnosti podílejí přímo média a už teď získává obludné rozměry ve stylu Kim Ir-sena,“ píše politik. Na závěr svého příspěvku Eduard Chmelár ostře kritizuje volby a demokracii na Slovensku.
„A jak ukazuje nadšená diskuze pod titulní fotografií: ne, Slovensko se nemění. A jestli, tak k horšímu. Kritické myšlení vytlačují nereálné obrazy a touha stáda po slepém obdivování svého pastýře. Takto se demokracie neposiluje,“ uvedl na závěr Chmelár.
Eduard Chmelár v první kole prezidentských voleb na Slovensku skončil osmý se ziskem 2,74 procent hlasů. První kolo stejně jako druhé vyhrála Zuzana Čaputová a stala se tak první prezidentkou Slovenska.

ďalšia zaujímavá správa z Venezuely
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Dolár
Rusko a Venezuela přestanou používat dolar ve svých transakcích


Někdo se snaží odříznout Maracaibo (kdyby ve městě vypukly velké nepokoje a chuligáni by získali kontrolu nad jediným mostem přes jezero Maracaibo, tak pak by nejkratší objížďka po zemi okolo jezera od Caracasu byla dlouhá 600-700km, což by dost výrazně časově zkomplikovalo přesun policejních a armádních posil, kdyby se to tam vymklo z rukou)

Rusko obviňuje Kolumbii z pokusu vyvolat občanskou válku ve Venezuele
https://colombiareports.com/russia-accu ... venezuela/
Kolumbie je znepokojena ruským vzkazem k Venezuele
Předseda Sněmovny reprezentantů Kolumbie Alejandro Chacón (Alejandro Chacón) obdržel oficiální dopis s razítkem ruského velvyslanectví, který podle jeho názoru představuje přímou hrozbu pro jeho zemi.
Poselství, které podepsal ruský velvyslanec v Bogotě Sergej Koshkin a je datované 28. března, jednoznačně uvádí, že jakákoli intervence do Venezuely podporovaná zeměmi, které jsou na straně opozice vůči režimu Nicolase Madura, zejména Kolumbií, bude Moskva vnímána jako hrozbu mezinárodního míru a bezpečnosti.
„Protiprávní použití vojenských sil proti Venezuele ze strany států podporujících opozici bude Radou federace Federálního shromáždění Ruské federace považováno pouze za akt agrese proti svrchovanému státu a ohrožení mezinárodního míru a bezpečnosti,“ uvádí zpráva velvyslance.
https://inosmi.ru/politic/20190402/244868818.html



Hra na Boha? Umělá neuronová síť dokáže velmi přesně předpovědět smrt člověka

Peshkov
Získat krátkou
Vědci z Nottinghamské univerzity (Anglie) začali testovat vlastní samostatně se učící algoritmus, který je schopen posoudit riziko předčasného úmrtí člověka na chronické onemocnění. Tento algorytmus zároveň dokáže téměř přesně určit datum smrti. Takové informace se uvádí v článku časopisu PLOS.
Profesor Stephen Weng uvedl, že se při své práci spolu s týmem spoléhal na umělou inteligenci a na novou techniku prognózy rizika, která bere v potaz velké množství faktorů, včetně biometrie, stravy, demografie apod.
Jako materiál pro danou studii vědci využili chorobopis 500 tisíc Britů ve věku 40 až 69 let. Tento chorobopis byl zaznamenán v letech 2006-2010 až do roku 2016.
Počítač tyto údaje shromáždil a analyzoval, a následně je přenesl na mapu, kterou sestavilo ministerstvo pro národní statistiku Velké Británie. Po analýze údajů se ukázalo, že umělá neuronová síť dokázala předpovědět lidskou smrt přesněji než systém, který používají lidé.
Doporučujeme ke čtení: Umělou inteligenci naučili padělat otisky prstů. Odborníci z Newyorské univerzity vyvinuli umělou neuronovou síť, která může padělat otisky prstů pro nabourání se do biometrických bezpečnostních systémů.

jozefnovak 36
Doufám, že se nezapoměli zeptat lidí, jestli jejich chorobopisy moho použít. Proto se mi vůbec nelíbí, že veškeré údaje o nás se dogitalizují a data ukládají v USA. Je to globálně zneužitelné. Ne vůči jedinci, ale vůči společnosti v jednotlivých zemích.

josefnovak36, Ušáci jsou predvídatelné zlo ne jako hlavní uživatelé tak získaných biomateriálov

wwwbuerger
Vědci, kteří se zabývají kvantovou fyzikou a kvantovými počítači hodně často uvádějí, že vesmír je asi obrovský kvantový počítač a vše co se tam děje je výsledek vesmírného kvantového počítače, (nebo také kvantové inteligence, nebo také kvantového života.) Náš život se pak nechá podobně zobrazit, jako "trojrozměrné filmové divadlo, které si částečně samo vytváří všeobecný děj a i herci/loutky maji vlastní inteligenci a mechaniku", a ty jednotlivé "trojrozměrné snímky" podobně jako ve dvojrozměrném filmu jsou "strašně rychle" řazeny jeden za druhým, což pak celkově vytváří ten film a děj. Tato teorie "trojrozměrného (holografického) filmu" by i dokázala vysvětlit různé úžasné kvantové efekty, jako je chování subatomárních částí (např. elektron, foton), že mají dvojité chování a jinak se chovají, když je pozorujeme a jinak když je nepozorujeme ;-)) (Takzvaný: doppelspalt efekt).
Teoreticky tím pozorováním prostě jenom staticky sledujeme/zjistíme ten předchozí, nebo i budoucí "snímek". Takže i ten čas je jenom něco jako všeobecné vnímání filmu, který podobně jako dvojrozměrný film velmi rychle odehrává statické plošné obrázky (21 obrázků za vteřinu), které naše oko a mozek registruje jako pohyblivý film ;-)). Pakliže by se tato vědecky odvážná teorie nechala nějak potvrdit, tak by to i hodně změnilo náš názor na smysl života ;-))

vb158
trak to rychle zničte a těm co to vymysleli vymažte mozky a šup na pracák

Aragonit
Skrátka teraz pôjde o to aby hlboký štát vedel ako ten ktorý občan na tom je podľa toho si budú vyberať aj do firiem a podľa toho sa budú snažiť ovplivniť resp. skrátiť tichými zbraňami dĺžku života ľudí
Softvér k databázovaniu našich chorobopisov nie náhodou pripravila napr. pre Slovensko Izraelská firma. Všetky tieto dáta budú zneužité a predané na trhu do megadatabázy hlbokého štátu, ktorý bude napokon neobmedzene vládnuť nad našimi životmi

Aragonit
Ľudia v Klinickom štádiu smrti ten film života velmi intenzívne ešte raz prežívajú a vidia pred sebou vo veľmi krátkom čase a zároveň celkom komplexne a intenzívne v 4 D projekcii. Smrťou opúšťame tento matrix a postupujeme k fáze sebahodnotenia v ďalšej paralelnej dimenzii

wwwburger
aragonit7, Občas tady zveřejňuji moje úvahy, které na základě sledování vývojů a všemožných informačních zdrojů mě vedou k nějakému pravděpodobnému analytickému názoru, na který jsem i pyšný, protože to i zrovna může být ten "světově první" teoretický názor, který se i časem ověří, že tomu tak je. Jako výše uvedeno, že jsme součástí "vesmírného filmu", kde nějaký "kvantový vědec" už začíná zkoumat kvantovou fyziku a vůbec nechápe mnohé kvantové efekty, podobně jako "kvantový vědec na celofánovém filmu" nechápe proč se ten "celofán" chová podivně když ho měří a zkoumá. (Doppelspalt efekt). A při tom je z toho hlediska "celofánového filmu" celkem jasné, že ten celofán je celkově jako film v pohybu (vlna) a když se ten celofán měří a pozoruje, tak se to chová jako (hmota). Jsme "herci", kteří jsou součástí a zároveň i pozorovatelé tohoto "filmu" a když spíme a máme vypnutou naši sledovací senzoriku tohoto filmu, tak i přestáváme mít pocit "vědomí času", až se zase probudíme ;-)) Toto pochopení může i být celkově klíčové pro další pochopení a vytváření kvantové fyziky, která se v současnosti zdá být velmi záhadná, nelogická a vědci jen velmi těžko mohou vytvářet další fyzikální teorie a nevědí jak dál.

Mr.nobody
A teraz si predstavte ak do toho vstupi kybernetika
teda pocitacom riadene davkovanie farmaceutik
v potravinovom priemysle ...
Caputova kandidatka na prezidenta SR sa v tomto zmysle nedavno vyznamenala ked vyjadrila myslienku v zmysle krajiny kde sa clovek neboji zomriet ...
V takom pripade je to spolahliva technologia ...

aragonit
wwwbuerger,
Štúdium NDE fenoménu poukazuje na tieto efekty a odkrýva závoj a to čo je nám skryté. Duchovný svet do ktorého sa vnárame pri tomto fenoméne nás ovplyvňuje a je skutočnejší, ako ten v ktorom žijeme. Práve že je vo všetkom akási logika a zákonitosť podľa ktorej tam všetko funguje. Veda sa už dostáva na tieto hraničné oblasti a musí s týmito fenoménmi počítať i samotná kvantová fyzika a teoretická fyzika do týchto oblastí smeruje úvahami o viacdimenzionálnych paralelných svetoch a úžasných okamžitých neobmedzených prepojeniach na úrovni častíc
https://cz.sputniknews.com/svet/201903309535286-hra-na-boha-umela-neuronova-sit-dokaze-velmi-presne-predpovedet-smrt-cloveka/

Americký expert doporučuje zopakování Karibské krize
Americký ekonomický expert a investiční ředitel společnosti TrendMacro Donald Luskin v přenosu Fox News navrhl zopakování Karibské krize. (Foto: Wikimedia)
Uvedl, že ztráty Venezuely spojené se společností PDVSA činily již asi 20 miliard dolarů, a USA teď mají zorganizovat úplnou mořskou blokádu této země, aby zabránily Rusku v záchraně prezidenta Nicoláse Madura.
„Přejeme-li si to vážně, pak existuje pouze jedno místo, kde můžeme čelit Rusku, jsou to mezinárodní vody. Musíme zvážit opakování Karibské krize 1962. Nejde tedy jenom o pokutová opatření proti bankám, ale o skutečnou blokádu: nasadíme své lodě u venezuelského pobřeží a řekneme: Nic neprojde ani tam, ani zpátky. Podíváme se, kdo tentokrát zareaguje první," řekl Luskin.
Také dodal, že situace ve Venezuele mu připomíná „geopolitickou šachovou partii", ve které USA připravují Venezuelu o finanční zdroje, aby svrhly Madura, a Rusko zasahuje a „zalepuje díry penězi".
Luskin si rovněž postěžoval, že si Rusko nevšímá amerických sankcí proti Venezuele.
Podle jeho slov zakazují tyto sankce bankám ostatních států styk s Venezuelou, v opačném případě jim bude navždy zakázán byznys v USA.
„Dnes ráno se dozvíme, že Rusové zřídili speciální banku, která nepodléhá sankcím. Zavedeme tyto sankce a řekneme: Nová ruská banko, nesmíš obchodovat s USA! Odpoví: To je to nám fuk, stejně jsme nepřátelé!" řekl expert.
USA vyhlásily 28. ledna sankce proti PDVSA, zablokovaly její aktiva v částce sedmi miliard dolarů a zakázaly všechny transakce s touto společností.
Venezuelský prezident Nicolás Maduro slíbil, že požene k soudu ty, kdo uznají nová jmenování v ropné společnosti Citgo, jednotce PDVSA v USA, učiněná Juanem Guaidem, který se prohlásil za prezidenta.

Uvedl, že ztráty Venezuely spojené se společností PDVSA činily již asi 20 miliard dolarů, a USA teď mají zorganizovat úplnou mořskou blokádu této země, aby zabránily Rusku v záchraně prezidenta Nicoláse Madura.
Súvisiaci obrázok
No nenormálne KURVY!
„Přejeme-li si to vážně, pak existuje pouze jedno místo, kde můžeme čelit Rusku, jsou to mezinárodní vody. Musíme zvážit opakování Karibské krize 1962. Nejde tedy jenom o pokutová opatření proti bankám, ale o skutečnou blokádu: nasadíme své lodě u venezuelského pobřeží a řekneme: Nic neprojde ani tam, ani zpátky. Podíváme se, kdo tentokrát zareaguje první," řekl Luskin.
Súvisiaci obrázok
Si myslia že budú rozkazovať celému svetu.
Je absolútne jasné že s týmito NELUĎMI  sa ocitáme na hranici katastrofy.
Naopak blokádu by mali spraviť čínske a Ruské lode a to čo najskôr
Je vidieť že sú celkom odhodlaní Venezuelu Zlikvidovať.
Luskin si rovněž postěžoval, že si Rusko nevšímá amerických sankcí proti Venezuele.
Súvisiaci obrázok
Rusko to robí správne. Jediní chuji sú tu Američania ktorým už konečne treba zraziť hrebienok. Je to banda zlosynov hoväd a hnoja - ľuského odpadu. Sýria im nevyšla tak vyrazili na Venezuelu.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Fuerza armada de venezuela
Asad neodyšiel tak teraz kričia zasa že Maduro musí odísť. Jediní čo by mali z tejto planéty odísť sú neoconi z USA to je tá fašistická lúza ktorá chce vládnuť svetu a ovládať jeho zdroje všade aj vo Venezuele aj v Rusku aj v Číne
Podle jeho slov zakazují tyto sankce bankám ostatních států styk s Venezuelou, v opačném případě jim bude navždy zakázán byznys v USA.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Armáda Venezuely
Áno táto planéta by sa navždy mala zbaviť USA hegemónie a agresie a na to treba spojiť na tejto planéte všetky sili. Zvrhnúť vo všetkých krajinách s USa kolaborujúce vlády a na Slovensku začneme už v prezidentských voľbách.
Súvisiaci obrázok
„Dnes ráno se dozvíme, že Rusové zřídili speciální banku, která nepodléhá sankcím. Zavedeme tyto sankce a řekneme: Nová ruská banko, nesmíš obchodovat s USA! Odpoví: To je to nám fuk, stejně jsme nepřátelé!" řekl expert.
Súvisiaci obrázok
Opäť Rusi dobre urobili no konečne
Oni si myslia že celý svet bude tak skákať ako oni pískajú? Ameriku už konečne treba zraziť na kolená. Je to banda bezuzdných mafiánov a vrahov.
USA vyhlásily 28. ledna sankce proti PDVSA, zablokovaly její aktiva v částce sedmi miliard dolarů a zakázaly všechny transakce s touto společností.
Súvisiaci obrázok
Akým právom môžu USA takto blokovať Štátnu spoločnosť Venezuely?
AKÝM PRÁVOM!?
Aký medzinárodný súd o tom rozhodol?
Rozhodlo o tom OSN?
Súvisiaci obrázok
Alebo o tom rozhodol sám Rockefeler? Ktorému predtým patrili ťažobné práva na Venezuelskú ropu? Teraz ťažobné práva patria štátu a ľuďmi zvolený prezident tento štát i naďalej riadi. Akým právom chcú aby odyšiel. Právom silnejšieho?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Fuerza armada de venezuela
Al ludia v USA budú aj naďalej podporovať takú zločineckú vládu akú tam majú zaslúžia si a priamo na seba privolávajú katastrofu.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Fuerza armada de venezuela
Venezuelský prezident Nicolás Maduro slíbil, že požene k soudu ty, kdo uznají nová jmenování v ropné společnosti Citgo, jednotce PDVSA v USA, učiněná Juanem Guaidem, který se prohlásil za prezidenta.
Súvisiaci obrázok
Je na čase postupovať voči tomuto samozvancovi ostrejšie. Humanitárnu pomoc pre Venezuelu by malo priviesť rusko. Klin sa klinom vybíja.
Súvisiaci obrázok
http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=11&t=95&sid=fddf6fa3b1ad0c289135d785e33e4bc1&start=255

Piovarči:
A toto nie je FEJK ale GÓL do Americkej bránky

Do venezuelského přístavu La Guaira doplulo 64 kontejnerů s 933t zdravotnické humanitární pomoci z Číny, Kuby, RF, Palestiny a Turecka v hodnotě 25 mil. EUR.

Huráááá vyslišali ma:-) stalo sa čo som predpokladal že by Mali Čína Rusko a Turecko urobiť

"Dnes dorazilo do Venezuely 933 tun léků a zdravotnického materiálu. Americká "humanitární pomoc", která vyvolala takový spor, má pouze 50 tun."
http://www.xn--pdepoltica-p8a.com/2019 ... n.html?m=1
A Američania si môžu so svojou pomocou vysrať OKO!
https://aragonit11.blogspot.com/2019/01/blog-post.html

Virus HIV se dodával v očkovací vakcíně:
ac24.cz/-/vedkyne-byla-uveznena-co-odhalila-smrtici-virus-ve-vakcinach-sledujte-dulezite-svedectvi?r                                                                                                                
Vědkyně byla uvězněna, co odhalila smrtící virus ve vakcínách. Sledujte důležité svědectvo 
Ak ste v posledných rokoch sledovali príbehy vedcov a výskumníkov prinášajúcich objavy, ohrozujúce takzvaný Hlboký štát (nazývaný aj „štát v štáte“, sily riadiace z úzadia chod štátu) a samotné základy veľkej farmaceutickej loby, tak už ten model poznáte. (Foto: Wikimedia)




Tých lekárov často „presviedčajú“ k stiahnutiu ich štúdií, ponúkajú im úplatky či iné benefity za to, že sa od svojich zistení budú dištancovať, prípadne ich aj zničia.
Neraz sa im dokonca vyhrážajú väzením, alebo, ak je fabrikovanie právneho procesu proti nim príliš ťažké, že ich jednoducho fyzicky zlikvidujú. Taký je aj príbeh molekulárnej biologičky Judy A. Mikovitsovej, PhD.
Ide o znepokojujúci pravdivý príbeh, ktorý bol prvýkrát podrobne opísaný v článku na portáli Natural News a obsahuje aj video o tom, ako sa dostala do väzenia za svoj objav, že dvadsaťpäť miliónov Američanov sa nakazilo smrtiacimi retrovírusmi po podaní očkovacích látok pre ľudí.

Izolácia vírusu

Ako dlhoročná pracovníčka Národného inštitútu pre rakovinu, venujúca sa skúmaniu rakoviny, pracovala Dr. Mikovitsová s ľudskými retrovírusmi, ako je HIV. Jej práca sa zameriavala na výskum v oblasti imunoterapie.
V roku 2009 pracovala na autizme a súvisiacich neurologických ochoreniach. Zistila, že mnoho účastníkov štúdie malo rakovinu, poruchy motorických neurónov a chronický únavový syndróm (CFS).
Bola presvedčená, že za tieto príznaky môže byť zodpovedný vírus, a tak vo svojom výskume izolovala vírusy, o ktorých sa ukázalo, že pochádzajú od myší.
Vyzeralo to ako vírus, páchlo to ako vírus, teda retrovírus, pretože sú to typy vírusov, ktoré narušujú imunitný systém.
A niekoľko ďalších výskumníkov izolovalo retrovírusy od týchto ľudí vlastne už v 90. rokoch, vláda ich však nazvala znečisťujúcimi látkami“ a povedala, že nie sú skutočné a že s ochorením nemajú nič spoločné.
Takže sme izolovali novú rodinu vírusov, ktoré dostali názov xenotropný vírus súvisiaci s vírusom myšej leukémie. Tieto vírusy boli teda vírusmi myšacej leukémie, myšacími vírusmi.
Naša štúdia bola uverejnená 8. októbra 2009 v časopise Science, v jednom z najlepších vedeckých časopisov na svete. Taký článok človeku zvyčajne rozbehne kariéru, v mojom prípade znamenal koniec môjho vedeckého života.

Vírus podaný prostredníctvom očkovacích látok

Štúdia Dr. Mikovitsovej sama o sebe nevyvolala okamžite hnev mocného farmaceutického priemyslu.
Keď ale istá štúdia, uverejnená o dva roky neskôr, vytvorila súvislosť medzi týmto novým vírusom a očkovacími látkami, začali byť zistenia Dr. Mikovitsovej pre „sily v pozadí štátu“ príliš nebezpečné. Takto to vo svojom videu vysvetľuje Dr. Mikovitsová:
„A tak v roku 2011 ďalší vedec, skúmajúci AIDS, napísal pre časopis Frontiers in Microbiology článok, ktorý ma vyšiel naozaj draho.
Nevedela som, že ide písať ten článok, v podstate sa v ňom však hovorilo, že s najväčšou pravdepodobnosťou sa tieto vírusy súvisiace s vírusom myšej leukémie, tento typ vírusov, dostali do ľudí prostredníctvom očkovacích látok.“
Takže, kedy sme začali s vakcínami?
V rokoch 1953, 1934, rovno v 30. rokoch s detskou obrnou, a to, čo sme robili pre zmiernenie, aby sme spravili vírus menej patogénnym, menej toxickým, bolo, že sme ich podávali prostredníctvom myšacieho mozgu.
Takto sme ich podávali prostredníctvom mozgov myší, a každý vedec, ktorý s týmito vírusmi pracuje a pracoval v Národnom inštitúte pre rakovinu, si uvedomil možnosť, že keď dáte dokopy tkanivá človeka a myši, existuje možnosť, že narazíte na vírus, ktorý je v myši spiaci, ktorý tej myši neškodí, no zabíja človeka, alebo u neho vyvoláva závažné ochorenie.

Ozývať sa začína „štát v štáte“

Krátko po tom, čo začali byť tvrdenia zo štúdie jasné a ľudia z „úzadia štátu“ pochopili, že očkovací priemysel stojí pred hrozbou, aktivovali títo ľudia svoje účinné mechanizmy ututlávania, zahmlievania a klamania verejnosti:
„Vyhodili ma z práce, dali do väzenia, bez procesu, bez výsluchu, bez akýchkoľvek občianskych práv, ma len jedného dňa, 18.novembra 2011, vyvliekli v putách z môjho domu.
Odmietla som spochybniť údaje, povedať, že to bol omyl, máme tie údaje, ukázala som ich, ukázala som ich všetky a jednoducho som odmietla. V podstate povedali: Povedzte všetkým, že ste si to celé vymysleli a môžete ísť domov. A keď to neurobíte, tak vás zničíme. A to aj urobili.“
Uväznili ju bez zatykača a päť dní držali vo väzení bez možnosti prepustenia na kauciu ako utečenca pred spravodlivosťou a na štyri roky dostala zákaz verejného vyjadrovania.
Zničili jej kariéru. Jej príbeh je zdokumentovaný v knihe Útrapy jednej vedkyne: Neohrozené hľadanie pravdy o ľudských retrovírusoch, chronickom únavovom syndróme, autizme a iných ochoreniach.
Iróniou je, že Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) teraz schválil skúšobný protokol na zisťovanie retrovírusov v amerických zásobách krvi, ktoré majú hodnotu milióny dolárov, a tento protokol do veľkej miery vychádza z výskumu Dr. Mikovitsovej.
Manažuje ho však veľká farmaceutická loby. Takže zatiaľ čo táto vynikajúca vedkyňa je teraz na mizine a bez zamestnania, iní z jej výskumu údajne profitujú, aby zarobili milióny dolárov na generálne upratovanie v krvných zásobách USA.

Poučenie

Whistlebloweri (vyzrádzači) vo všetkých oblastiach ľudského počínania potrebujú získať pozornosť a podporu prebúdzajúcej sa komunity.
Odvážni ľudia ako Dr. Judy Mikovitsová nám ukazujú, že je možné si zachovať integritu aj pod nesmiernym tlakom, vyvíjaným ľuďmi, ktorí z úzadia riadia štát.
Potrebujeme počuť a šíriť ich príbehy, lebo nám prinášajú dôležité postrehy o tom, ako svet naozaj funguje a pomáhajú rozlišovať medzi tými, čo pravdu hľadajú a tými, čo ju skrývajú.
Pracujme všetci spoločne na pokračujúcom odkrývaní závojov klamstiev v našom svete.

Fragmenty Boeingu 777 po katastrofě letu MH17

Německý detektiv se opětovně obrátil na vyšetřovatele katastrofy letu MH17. Chce zveřejnit nové důkazy

© Sputnik /
Svět
Německý soukromý detektiv Josef Resch, který vyšetřuje okolnosti sestřelení malajsijského Boeingu v nebi nad Donbasem, napsal otevřený dopis nizozemským vyšetřovatelům. V něm tvrdí, že je stále připraven předat mezinárodní vyšetřovací komisi své důkazy. Chce to však učinit veřejně.
Jedná se o druhý pokus Resche předat své důkazy mezinárodním vyšetřovatelům. Jak informoval jeho právník, ti jeho nabídku v červenci odmítli kvůli Reschovu požadavku, aby dokumenty byly zveřejněny za přítomností médií.
„Můj klient Vám navrhl předat materiály přímo společnému vyšetřovacímu týmu, úřadu nizozemského prokurátora nebo jakékoliv jiné zemi, která byla ovlivněna nebo zahrnuta (do tohoto případu, pozn. red.), ale pouze za podmínky, že jejich zveřejnění bude představeno široké veřejnosti, což má být zaručeno přítomností mezinárodních médií a (zástupců, pozn. red.) relevantních zemí,“ stojí v otevřeném dopise, který byl v pátek odeslán vyšetřovatelům.
„Kromě toho Resch upozorňuje, že jeho informátor ví o této proceduře, souhlasí s ní a nemá strach o svůj život. Nicméně pan Resch bere na  vědomí, že jste tento postup odmítli. Je překvapený, ale musí tuto skutečnost přijmout… Neexistuje žádná možnost, jak učinit prohlášení bez účasti veřejnosti. Proto můj klient zváží další transparentní způsoby  další činnosti a objasnění a informuje o nich Vás i veřejnost,“ stojí dále v dopise.

Přelomové důkazy

Na konci minulého měsíce se Resch, který od roku 2014 provádí nezávislé vyšetřování z podnětu nejmenovaného klienta, snažil předložit mezinárodní vyšetřovací komisi potenciálně výbušný materiál. Byl však odmítnut, když chtěl, aby informace byly zveřejněny.
Tento materiál mu údajně v polovině roku 2015 předal informátor, který si přeje zůstat v anonymitě. Podle detektiva zahrnují audio záznamy letové kontroly ze dne 17. července, kdy byl sestřelen Boeing, záznamy komunikace ukrajinských vojáků z osudného dne, informace o letu ruského prezidenta Vladimira Putina z Brazílie do Moskvy nebo osobní záznamy pilotů. Dále tvrdí, že mu informátor předal data z amerických družic, záznamy vysoce postavených důstojníků, politiků a příslušníků zpravodajských služeb, o kterých se dříve myslelo, že byly zničeny, a další dokumenty, o jejichž obsahu nechce z důvodů osobní bezpečnosti mluvit.
Resch uvedl, že v souvislosti s vyšetřováním obdržel několik anonymních hrozeb. Policisté údajně prohledali jeho byt a na žádost nizozemských úřadů mu byla rozpečetěna schránka ve švýcarské bance, kde byly uloženy dokumenty o katastrofě letu MH17. Resch dále tvrdí, že ho v roce 2016 kvůli případu vyslýchala policie v Kolíně.
Soukromý detektiv Sputniku dříve řekl, že pokud nizozemské úřady budou nadále ignorovat jeho žádost, může se obrátit na Malajsii, Rusko nebo další země, aby zveřejnily jeho informace o letu MH17 a nazvaly jména osob, které podle něj jsou za katastrofu zodpovědná.
„Společně se svým právníkem napíšu další dopis vyšetřovací skupině. Bude zveřejněn a podíváme se na reakci,“ uvedl minulý týden Resch.
Kromě toho právník, který zastupuje zájmy rodin čtyř německých občanů, kteří zahynuli během letu MH17, uvedl, že vyzval Resche, aby vystoupil jako svědek možného jednání Evropského soudu pro lidská práva o tomto případu.

Katastrofa MH17

Letadlo MH 17 směřující z Amsterdamu do Kuala Lumpur bylo sestřeleno 17. července 2014 na východní Ukrajině. Zemřelo všech 298 lidí na palubě. Ukrajina obvinila z události povstalce, ti ale svou vinu odmítají.
V červnu mezinárodní vyšetřovací tým zveřejnil jména tří Rusů a jednoho Ukrajince, kteří jsou podle vyšetřovatelů odpovědní za katastrofu v nebi nad Donbasem. Jedná se o jednoho z bývalých vůdců povstalců Igora Girkina (rovněž známý jako Strelkov), Sergeje Dubinského a Olega Pulatova a ukrajinského občana Leonida Charčenka. Nizozemsko po nich vyhlásilo mezinárodní pátrání.
Loni vyšetřovatelé oznámili, že letoun byl sestřelen raketou systému protivzdušné obrany BUK, který patří 53. ruské protivzdušné brigádě dislokované v Kursku.
Moskva veškerá obvinění odmítá. Dne 20. června ruský prezident Vladimir Putin označil důkazy zveřejněné mezinárodním vyšetřovacím týmem za nedostatečné. Svou nedůvěru k závěrům vyšetřování vyslovil i premiér Malajsie Mahathir Mohamad. Podle něj USA, Nizozemsko a Austrálie ve skutečnosti nemají zájem na tom, aby byly zjištěny příčiny katastrofy a skuteční viníci tragédie, ale prostě se rozhodly, že nést odpovědnost za to musí Rusko.


Ghúta, Sýrie

V BBC přiznali, že scény následků chemického útoku v Sýrii byly zfalšované

© AFP 2018 / Amer Almohibany
Svět
Producent BBC zodpovědný za informování o událostech v Sýrii Riam Dalati prohlásil, že scény z nemocnice, které měly ukazovat následky chemického útoku, byly zinscenované.
„Po šesti měsících vyšetřování mohu zcela jistě potvrdit, že scéna, která byla natočena v nemocnici ve městě Dúmá, byla zinscenována. Žádné oběti v nemocnici nebyly," napsal producent na svůj Twitter.
„K útoku došlo, sarin nebyl použit, ale musíme počkat na závěry OPCW (Organizace pro zákaz chemických zbraní — pozn. red.), aby bylo možné potvrdit, zda byl použit chlór. Nicméně vše ostatní kolem útoku bylo zfalšováno kvůli většímu efektu," napsal Dalati.
Dříve Západ obvinil Damašek z chemického útoku na syrské město Dúmá ve východní Ghútě a pohrozil vojenským zásahem. Jako důkaz chemického útoku organizace Bílé přilby využila záběry, na kterých se lékaři snaží zachránit obyvatele Dúmy včetně dětí před jedovatými látkami.
Ruské ministerstvo zahraničí upozorňovalo, že cílem falešných zpráv o chemickém útoku ze strany syrských ozbrojených sil v Sýrii je obhájit teroristy a legitimizovat vojenské údery.

https://cz.sputniknews.com/svet/201902139200805-BBC-chemicky-utok-Syrie-nebyl/

Patrik Petr
Tak teď by ještě BBC mohlo zjistit kde mají hrob Skripalovi, které zřejmě zavraždily britské tajné služby, neb se po jejich odvozu na neznámou vojenskou základnu slehla zem,a celá ta jejich monarchie půjde do prdele.

Piovarči
Tak pol roka im trvalo aby prišli na to že to nebol chemický útok?
Ale hlavne že USA kvôli tomu strielali na Sýriu tomahavky
Všetko naplánovali práve USA všetko to filmovanie chemických útokou dohodli
USA ojeby už poznáme a stále o nich hovoríme. Od udalostí okolo 9/11 sa to sype lož za lžou a na všetky tie ich špinavé vražedné lži sa napokon príde

 

Snímek Měsíce pořízený kosmonautem Sergejem Rjazanským

Generální ředitel Roskosmosu: Byli Američané na Měsíci?

Roskosmos/Sergey Ryazanskiy
Svět
Generální ředitel státního podniku Roskosmos Dmitrij Rogozin navrhl, aby bylo prověřeno, jestli byli Američané na Měsíci. Hovořil o tom během své návštěvy společnosti Ruské kosmické systémy společně s moldavským prezidentem Igorem Dodonem.
„Vytkli jsme si za cíl letět a zkontrolovat, jestli tam byli nebo ne <…> Oni říkají, že byli, my to prověříme," odpověděl Rogozin na příslušnou otázku.
Podle slov generálního ředitele Roskosmosu žádná země na světě nyní nemůže realizovat měsíční program sama, proto spoléhá na spolupráci s USA ve zkoumání přírodní družice Země. Později ruský kosmonaut Sergej Rjazanskij, když komentoval projev Rogozina, prohlásil, že nepochybuje o faktu přistání Američanů na Měsíci.
„Je možné, že existují zbytky přistávacích modulů, roverů a ostatního," řekl kosmonaut v rozhovoru pro ruskou rozhlasovou stanici.

Patrik Petr
TEN ROGOZIN SE STÁLE DOŽADUJE SPOLUPRÁCE RUSKA S U.S.A ! ! !

Jestli by se něco mělo prověřit, tak to jestli chce tento Ruský oligarcha Rogozin prodat Ruské raketové motory, při své návštěvě USA na začátku příštího roku,skutečně výhodně pro Rusko...
A ne, aby je prodal USA výhodněji,než to je výhodné pro Rusy !
Tj.za dolary,když můžou být tyto Ruské raketové motory prodány i za jinou, pro Rusy výhodnějšíměnu,než je židovský US.dolar...
A to mj.také proto,aby mu bylo v USA odblokováno jeho zablokované soukromé dolarové konto.
ALE S TÍM MĚSÍCEM MÁ PRAVDU, ZJISTIT BY SE TO MĚLO,JESTLI AMÍCI SKUTEČNĚ NA TOM MĚSÍCI BYLI !
Ale jediný problém bude v tom, JAK AMÍCI DOSTALI NA MĚSÍC TU SVOJI VLAJKU,NEBOŤ JE TAM STÁLE ZE ZEMĚ DALEKOHLEDY VIDĚT ?
Ale i toto jde vysvětlit ! A to tím,že tam amíci tu vlajku umístili až potom nějakým měsíčním vozidlem, když napřed to byl pouze hologram vysílaný ze Zeměkoule,když amíci, jak je známo měli vyspělejší techniku než ostatní.

Při jejich americké neuvěřitelné prolhanosti,která se naplno projevuje až teď,a to hlavně proti Rusku,tu určitá pravděpodobnost,že nás amíci s tímto svým přistáním na Měsíci podvedli,JE !
A obejde se to i bez tohoto Rusko-amerického nového letu na Měsíc...
Kterýžto tvrzením o tomto budoucím letu Rusů s Američany na Měsíc,chce jenom Dmitrij Rogozin zastřít svou neschopnost a neúspěchy.
Něco na způsob „operace Apollo“ potřeboval Západ a biblický projekt (v režii GP) jako sůl, protože moc USA jako výkladní skříně kapitalismu je založena na image a prestiži (mýtus „amerického snu“, mašina Hollywoodu a další aspekty), byl to stroj, stojící na prestiži a image – odeberme prestiž a celá budova se složí jako domeček z karet. A právě prestiž bylo to, co USA díky ruským kosmickým úspěchům rychle ztrácely. Bylo tedy třeba akutně něco dělat a to „něco“ vešlo do historie jako projekt Apollo. Byl to skutečně ohromně náročný a promyšlený projekt, a úspěšný (hodnoceno podle stupně dosažení cílů), jediné co to nebylo, je projekt kosmického programu a letů na Měsíc. Byl to projekt mediální simulace kosmického programu a letů na Měsíc.
Ľubomír BeličkaJa som videl dôkazy pristatia človeka na mesiaci .Vídeo bolo hodnoverné. Až do doby kým nespadla rampa s leflektormi na pľac s kozmonavtmi.
Valerián Adolftato videa zachycuji jak probihala 3D simulace v 60letech, tehdy k tomu byli potreba lide, z vyhozenych desitek km celuloidu zbylo jen nekolik techto videii.
v hale co spadla ta rampa, bylo misto pristani 50x50m a pristavaci modul 1:1, v jine hale byl model mesice o prumeru 15m, oblasti pristani byly detailne vymodelovany, simulovalo se priblizeni k mistu pristani.

Nejjednodussi je vypocitat si trajektorii podle udaju z casovace, o nacasovani a delce tahu motoru konkretni mise, staci prvni hodina/dve apokud zamiri jinam nez k mesici, neni co resit.
Peter BilikNo do Holandska, tuším i Austrálie poslali údajné vzorky hornín z mesiaca a predstavte si boli to vzorky zo zeme, takže čo doviezli. Rozborom bolo dokázané, že to sú podvrhy, vzorky boli zo zeme. Už na to bolo poukázané, že skafander, ktorý mal kozmonaut na sebe mal iné stopy ako ukazovali z mesiaca a ktorý bol vystavený, vlajka USA viala vo vetre hoci teda na mesiaci vietor nie je, skoky ktoré predvádzali v 100 kg skafandroch neboli vo vzduchoprázdnu na mesiaci. Preletieť cez radiačné pásmo v tom čase a touto technikou bolo nemožné.
To hovoria experti po svete. Sú závažne podozrenia, že to bolo natočené v študiu. Číňania tvrdia, že žiadne stopy po američanoch nie sú. Nechajme sa prekvapiť ak k tomu dôjde,
 DDS4428




V dnešní době HD fotografií snad jde místo údajného přistání dokonale nafotit i z oběžné dráhy Měsíce a porovnat to s tímco amíci údajně natočili kdysi!
Osobně si mylím, že tam nebyli a rusové to tenktrát nevyvrátili za nějaký ústupek z americké strany!
Už jen ty očíslované kulisy mě jako 100% jako důkaz stačí!
I Kubrick dělal chyby!
A možná i úmyslně!
Piovarči
floyd,
Lietajúce rakve boli ratetoplány v nich zarvalo 14 astrinautov. a V Apolle 1 uhoreli hneď traja Americkí Astronauti. To je dohromady 17 Amerických kozmonautov ktorí zahynuli. V Rusku zahynuli len 4 kozmonauti za celú éru Ruskej kozmonautiky. Alebo ty máš lepšie čisla a fakty v tejto veci? Scény na Mesiaci sú nasvietené leflektormi je to dokázané pozri tu:
www.suenee.cz/slunce-na-fotografiich-z-mesice-je-podvod
 
Milan
Vo vede platí, že pokus musí byť zopakovateľný, inak je problém ho uznať. Ako to, že 47 rokov po tejto udalosti nie sú USA schopné dopraviť človeka nieže na Mesiac, ale do kozmu vôbec?

Keby aj boli na Mesiaci, ich let nemal žiaden význam, iba propagandistický.
Bohumil Federmann 
Pozoruhodné, jen nevím kde to chtějí prověřovat, pokud v kulisách hollywoodu pak se to bez US asistence skutečně nedá, pokud na povrchu měsíce pak je těch možností několik :D

Lubomír RolcSuper odpověď. Přistání na měsíci že strany USAků je asi tak reálné, jako útok letadly na dvojčata v roce 2001. Nelze jim nic věřit. Ale není to špatný nápad to na Měsíci ověřit...i když tam Rusové již zřejmě něco dávno mají.

  • EisenhornOdpovědětAdonis(Ukázat komentář)
    Adonis, staci citat zapadnu tlac:D
    Clanky ako ... USA musi dobehnut Rusko a Cinu v:
    - hypersonickych raketach
    - tankostrojeni
    - raketovej technike
    - vojenskom AI
    - next gen vybavenia radoveho vojaka
    - vojenskej transportnej doprave
    - arktickych technologiach
    si najdes aj sam, vsak to Sputnik len preklada.
  • AdonisOdpovědětEisenhorn(Ukázat komentář)
    Eisenhorn, Vidím tam jen zbraně a nic jiného a v tom jsem vůči Ruským prohlášením víc než obezřetný.
    Je to tak, že některé země vyvíjejí nové technologie a snaží se je pokud možno utajit, dokud nejsou hotové a připraveny k nasazení.
    A pak jsou jiné země, které naopak halasně a velkohubě prohlašují, že ty první země v jejich technologiích dohnaly a předehnaly a ukazují fotky různých maket a prototypů - viz iránský stealth letoun, nebo různé ruské zbraně posledního soudu.
    Je to určeno hlavně domácímu publiku a různým naivkům, aby měli silnější vlastenecký zápal a odhodlání.
    Před časem jsme všude mohli číst, jak ruské roboty v Sýrii jako první na světě blablabla a dokazují blablabla a superhyper blablabla a po chvilce (jaké překvapení!) čteme, že to má bojovou hodnotu snad ještě nižší než skopčácké Goliathy... z 2. sv. války.
    ...a takhle je to prostě v té velké zemi naprosto se vším...
    A k tomu názvu - že toho dálkově řízeného nemotorného drona s dosahem menším než čínské hračky z Ebay za dvě kila včetně poštovného nazývá "robotem" tradičně chvástavý a ještě tradičněji neschopný Rus.
  • aragonit7OdpovědětAdonis(Ukázat komentář)
    | Upravit | Smazat
    Adonis,
    ale všimol si si že Američania uplatňujú neilen obchodné poškodzovanie ekonomík ako je Rusko Čína Irán ale už otvorene priznali že prevádzajú v týchto krajinách aj záškodnícku činnosť a sabotáže.
    A teraz si spomeň na tie havárie v ruskom kozmickom programe ide hlavne o misiu k Marsu anavŕtanú dierku v Ruskej lodi
  • AdonisOdpovědětaragonit7(Ukázat komentář)
    aragonit7, …můžete relativizovat jak chcete, vytahovat “mlácení černochů”, apolitičnost vesmíru atd… ale toto (obvinění amerických kosmonautů ze sabotáže) je prostě neskutečná křivárna v duchu tradiční sovětsko/rusácké propagandy. Čím dřív se USA ve vesmíru odstřihnou od těchto intrikánů a lhářů, tím lépe. Pak si můžou domácí obecenstvo a místní pátou kolonu oblbovat jak libo, ale nebudou při tom riskovat životy jiných.
    Je ostuda a průšvih NASA a USA vedení (hlavně demokratů), že se nechali vlastní leností, věčným převážně politickým intrikováním a mlaskáním u korýtek dotáhnout do situace, kdy jsou s dopravou svých kosmonautů na oběžnou dráhu (protože v jiných oblastech výzkumu vesmíru jsou Rusové dávno už třetí liga, jestli ne čtvrtá) doslova závislí na někom s mravy nepatřícími do civilizované společnosti.

  • kapitánOdpovědětAdonis(Ukázat komentář)
    Adonis, no hlavně v té INTELIGENCI.vždyt to jsou tupé svině,které umí jen vraždit a okrádat slabší státy a o tom to je soudruhu!!!
  • AdonisOdpovědětkapitán(Ukázat komentář)
    kapitán, Přesně to samé lze říct o rusku...nebo vlastně, koho jsi tím myslel? :)))




aragonit7OdpovědětAdonis(Ukázat komentář)

| Upravit | Smazat
Adonis,
No vidíš uvažuj prečo sa to deje že sa USA tak úspešne zaplietli s Rusmi v kozmonautike a nechali ich taxikárčiť a budovať medzinárodnú stanicu a platili im ešte k tomu za to. Prečo to asi robili? Zrejme na začiatku budovania stanice nemali také veľké nosné rakety a prečo radšej zaplatili Rusku aby to vyrobili a vyniesli tie náklady nahor?
To chceli šetriť? Preto si objednali Rusov?
Aj to je možné v Rusku to vyšlo zrejme lacnejšie ako keby to vyrobili doma aj keď to rusi predražili v USA by sa to predražilo ešte viac.
Ale šetriť takto na úkor vlastného vývoja?
No neviem.
Môže to byť aj inak. Mohlo Rusko Američanov v tejto oblasti vydierať?
Kľudne mohlo.
Po Rogozinovom prehlásení o preverení Mesačného programu Američania odrazu objednávajú lety k Mesiacu cez vylepšené Sojuzy zasa v Rusku napriek tomu že Rusko je najväčší nepriateľ.
A tak teda prispejú Rusom na prestavbu Sojuzov.
Prečo živia Ruskú kozmonautiku? Prečo ju držia pri živote? Však nemuseli a bolo by to v Rusku celkom zaspalo.

Laboratorní myš

Vědci našli účinný způsob prevence rakoviny

Vědci z Univerzity Louisville (USA) vyvinuli lék na imunoterapii proti rakovině, který zabraňuje vzniku zhoubných nádorů. Uvádí se to v tiskové zprávě MedicalXpress.
Experimenty byly prováděny na myších. Hlodavcům byl zaveden rekombinantní protein SA-4-1BBL. Pak byly myši infikovány buňkami z nádoru děložního čípku a plic.
Podle slov vědců bylo dosaženo maximálního účinku dva týdny po zavedení proteinu a i přes pokus o infekci buněk byly myši zcela zdravé. Je třeba poznamenat, že SA-4-1BBL blokuje mechanismy potlačení imunitní odpovědi a zvyšuje účinek protirakovinných vakcín. Vědci tvrdí, že se dá tohoto účinku dosáhnout aktivací CD8 lymfocytů.
Dříve britští lékaři pojmenovali šest symptomů, které mohou být příznaky rakoviny u mužů, ale jsou často přehlíženy. Mezi ně patří dlouhodobý kašel a také náhlá a bezdůvodná ztráta hmotnosti.


Vlajky USA a Číny

Americký profesor promluvil o nebezpečí svazku Ruska a Číny pro USA


Sbližování Ruska a Číny ohrožuje světovou hegemonii Spojených států a může přivést k úpadku vědeckotechnického potenciálu Washingtonu, píše pozorovatel americké agentury Bloomberg, profesor univerzity Johna Hopkinse Hal Brands na základě závěrů zpravodajských rezortů USA.
Podle jeho slov, zpráva americké rozvědky „vrhá světlo" na tendence, které mohou podle jeho názoru „vážně změnit situaci ve světě k horšímu".
Takovou tendencí je v první řadě sbližování Číny a Ruska, podotýká Brands.
„Čína a Rusko koordinují své akce ve větší míře, než kdykoli dříve od poloviny 1950. let," zdůrazňuje autor.
Podle jeho názoru na pozadí stejného postoje na vliv USA na světové scéně je třeba očekávat ještě většího sblížení Ruska a Číny. Moskva a Peking spolupracují v takových sférách, jako jsou vojenská cvičení, export zbraní, energetika a ekonomika, podotýká Brands. Taková spolupráce umožňuje podle jeho názoru každé z těchto dvou zemí vzdorovat Spojeným státům. Vztahy Ruska a Číny mají pravděpodobně jistá omezení v dlouhodobé perspektivě, ve střednědobé však čeká Washington konfrontace s aliancí dvou jeho hlavních soupeřů, píše autor.
Brands vyzdvihl kromě toho takový aspekt, jako jsou vzájemné vztahy USA a jejich spojenců na světové scéně. Negativní rétorika prezidenta Donalda Trumpa na adresu spojenců, a také jeho záliba v obchodních válkách proti nejbližším spojencům Washingtonu, donutily mnohé země k tomu, aby začaly uvažovat o možnosti přehodnocení vztahů ve světě, což také vyvolalo znepokojení americké rozvědky.
Kromě toho, v otázce světového vedení hraje velkou roli technologický rozvoj, což také nenechaly zpravodajské rezorty USA bez povšimnutí, píše autor. Třeba vývoj politické situace ve světě budou určovat nové technologie, jako jsou umělý intelekt, kvantové výpočty a syntetická biologie, podotýká Brands. Stát, který bude v těchto sférách dominovat, získá podle jeho názoru obrovský náskok před konkurenty.
Přitom nejsou žádné záruky toho, že USA budou v těchto závodech první, uznává autor.

V Izraeli označili útok na Sýrii za odpověď na pokus o ostřelování Golanských výšin

SANA
Svět
Získat krátkou URL
17286
Izraelští vojáci zaútočili na íránské objekty v Sýrii v reakci na pokus o ostřelování Golanských výšin, informovala armádní tisková služba.
„Írán, který včera zahájil palbu na izraelské území, tím jasně potvrdil skutečné cíle své vojenské přítomnosti v Sýrii, které ohrožují stát Izrael a regionální stabilitu," prohlásili vojáci.
Cílem odvetného náletu byly vojenské objekty íránské jednotky Al Quds (Jeruzalémské jednotky) v Sýrii, včetně muničních skladů, budov nedaleko mezinárodního letiště Damašku, střediska íránské rozvědky a cvičného táboru, upřesňuje se v zprávě. „Syrská protivzdušná obrana nehledě na jednoznačné varování před zahájením palby odpálila desítky protileteckých střel," praví se v zprávě.
Izraelci následně kromě íránských objektů zaútočili také na několik syrských protivzdušných baterií.
Podle informací Centra řízení národní obrany Ruské federace zasadilo izraelské letectvo dnes v noci tři letecké údery, jejichž následkem zemřeli čtyři a bylo zraněno šest syrských vojáků.
Tento izraelský nálet na íránské objekty v Sýrii byl největší od loňského května, trval 50 minut.

tencovsevi
 Důsledek uzavření nové smlouvy, mezi doživotním diktátorem Putinem s židonacistickým dobytkem Netanjahem, o vojenské spolupráci v Sýrii . Takže kvůli zákeřné kremelské kryse Putinovi , může židonacistická zvěř téměř beztrestně dál útočit na cíle v Sýrii ! A rusáci v Sýrii na jeho příkaz tomu musí nečinně přihlížet ! Už je načase zákeřny hovado Putina zlikvidovat !

E. P.
 Posledný útok si vyžiadal až 11 obetí
Izrael dokazuje družicovými zábermi že zasiahol v Damašku cieľe ktoré potreboval
To zanamená že S300 sú absolútne neučinné. Izrael podniká útok za útokom. To znamená že sú úspešné a útoky budú intenzívne pokračovať ďalej a Izrael začne v Sýrii vraždiť vo veľkom. Nič mu totiž nestojí v ceste. Ruské PVO je deravé skrátka nefunguje tak ako bolo deklarované. Rusi prichádzajú na to že ich PVO má problém.
A to je veľký problém pre celú Sýrsku armádu ktorá môže byť úspešne napádaná atakovaná a decimovaná práve zo strany Izraela.
Podľa mňa Rus nemá dohodu z Izraelom.
Rus má teraz veľký problém preto že S300 sa možno prestanú predávať. A to Rusi dobre vedia že taká dohoda by odpísala predaj ich PVO S300.
Preto nemôže ísť o dohodu.
Netanjahu odkryl fakt že S300 sú neučinné protiraketové zbrane pokiaľ ich dokážete prestrielať. Tieto obranné protiraketové zbrane nie sú funkčné natoľko aby ubránili Sýriu pred raketovými útokmi Izraela. A keďže neubránia Sýriu neubránia ani seba a o toto zistenie je situácia horšia.
Tak že vojna bude pokračovať neustálymi a stále hustejšími Izraelskými náletmi na Sýriu.
Izreal sa vždy staval do pozície RUKY BOHA na tejto zemi a tak sa dnes aj cíti. Ako vyvolený ktorý si môže robiť čo chce zabíjať vraždiť a ktorému boh podkladá pod nohy všetky národy sveta. Tento pocit sa v nich stále viac umocňuje. Sú najinteligentnejší a preto nadradení nad ostatných. A sú a budú preto stále arogantnejší a uzurpujúci si právo na čokoľvek na tejto planéte. Oni stoja za politikou USA z ich peňazí pramení moc nad USA.
Čo teraz urobia Rusi? Preto že veľmi rýchlo môžu prísť o to čo v Sýrii vybojovali. Žiaľ je nutné skutočne skonštatovať že Ruské PVO do úrovne S300 môže byť rýchlo prestrielané a nezabráni Izraelu v ďalších stále mohutnejších útokoch. Sýrske PVO začína byť dokonca likvidované. Izrael teraz vidí že má otvorený priestor Sýrske PVO postupne úplne vyradiť z činnosti a následne pod zámienkou prítomnosti Iránskych vojsk v Sýrii atakovať celú Sýrsku armádu čo môže pomôcť militantom obkľúčeným v Idlíbe k novej expanzii.
Toto si Rusi teraz určite uvedomujú preto že Izrael ich teraz prechcal.
Tak že Rusko je teraz na ťahu a musí niečo urobiť inak boli všetky ich doterajšie snahy v Sýrii celkom zbytočné. Rusko si takúto porážku v Sýrii nemôže jednoducho dovoliť. V Kremlito teraz nemajú ľahké ako sa rozhodnú? Čo urobia?
Neverím že Putin ma s Izraelom dohodu. Izrael práve odkryl najväčšiu Rusku slabinu v protiraketovej obrane.
Ruský protiraketový Obranný systém S300 nachvíľu zastrašil ale nedokázal zabrániť útokom na Sýrske vojenské objekty

Kersi
Izrael je nejdrzejší agresor na světě, který lze charakterizovat jako státem řízený terorismus. Sýrie je trestána dokonce za to, že si dovolí použít proti agresorovi protiletecké střely, nebo má jen potenciál je použít. Toto svinstvo by ale bez souhlasu Moskvy nebylo možné. Lze jen doufat, že je to jenom nedostatkem aktuální vůle a momentálních zdrojů na území Sýrie. V důsledku takového jednání má sice Sýrie právo stejné odpovědi, tedy zasahovat izraelská letiště nebo jakoukoliv vojenskou stavbu jako to dělá Izrael, ale na to je třeba mát i potřebné kapacity, což zjevně nemá a Rusko to zatím neřeší. Doufejme, že jen prozatím. Přesto si myslím, že jakákoliv, ale důrazná odpověď je na místě. Zatím je to jen statistika zabitých Syřanů a rozbité syrské infrastruktury. Rusové si zahrávají s důvěrou Syřanů, pokud je nechávají zbytečně umírat.

E.P.
No Izrael si to môže dovoliť. Má moc peniaze aj prostriedky a momentálne získal navrch aj vo vojenských technológiách a likviduje aj Sýrsku protivzdušnú obraniu napriek tomu že Rusko dodalo Sýrii obávané S300vky. Odteraz už žiaľ nie sú obávané.
Táto Ruská zbraň sa ukázala ako celkom neúčinná

Ako vidieť ten kto má moc a technológie môže všetko - TO TO JE KAPITALIZMUS!
Akákoľvek morálka ide bokom. Neexistuje.
Jediným kritériom tohoto barbarského systému je moc a bohatstvo a to za každú cenu. Kto sa ešte nespamätal tak je najvyšší čas ak ešte nejaký máme.

Sýrska strana tvrdí že:
Podľa Sýrskych zdrojov, IDF vystrelili nad 50 striel. Ruská strana oznámila, že Sýrske sily zostrelili aspoň 30 striel a navádzaných bômb.
Bol zničený jeden Pancir S1

Len pravda býva niekde uprostred obávam sa že je to horšie pre Ruskú i Sýrsku stranu.
Takto postupovať Izraelu úplne stačí prachov majú dosť na rakety a bomby. Bez toho aby boli zostrelené útočné lietadlá budú útoky pravidelne a pre Izrael bezpečne pokračovať ďalej.

Klimatické změny odhalují těla horolezců na Mount Everestu. Nejvyšší hora světa se mění na pohřebiště
Klimatické změny se stávají pro společnost stále větším, globálním problémem. Podle vědců se do konce století roztaje v oblasti Himálájí nejméně třetina horských ledovců, což bude mít vliv na více než 2 miliardy lidí. Tání ledovců však odkrývá tajemství hory Mount Everest.
Hora Mount Everest v Himalájích patří mezi největší lákadla horolezce z celého světa. Desítky špičkových horolezců z celého světa se ji každoročně snaží zdolat, mnohým se to ale nepodařilo.
Extrémní podmínky jsou obrovskou výzvou, ale více horolezci už na ně doplatili. Transportovat těla z výstupů není jednoduché. Více než 200 těl horolezců ukrýval sníh a led, ale to se již stává minulostí.
Někteří si před výstupem přáli být v nejhorším případě ponechání na místě, jiné těla se zatím nepodařilo identifikovat. Snést těla je mimořádně náročné, ať už ze stránky finanční nebo fyzické. Většina z nich se nachází v zóně smrti, nad 7900 m.n.m.
Tající ledovce postupně odkrývají pozůstatky a výstup na Mount Everest už není ani výstup, ale spíše extrémně náročná procházka pohřebištěm.

Tak ten film som videl je to tam otrasné. Voda tečúca z ladovca Khumbu je znečistená výkalmi a rozkladajúcimi sa mŕtvolami. Tá situácia je tam fakt otrasná.
Súvisiaci obrázok
Everest ako doslovne pútnicke miesto
Súvisiaci obrázok
Je to ako droga a náboženstvo
Súvisiaci obrázok
Už tam dávno mala byť sieť záchranných báz
Everest
Dobrodružstvo ktoré už mnohých stálo to najcennejšie
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Everest
Napríklad v Južnom sedle by sa mala vybudovať život podporujúca báza
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Everest
Neuveriteľná premávka ako pri nejakom národnom výstupe
Súvisiaci obrázok
Zachránilo ba sa tak vela životov

K tomuto účelu by mohli pomôcť balóny
Súvisiaci obrázok
Na vrchole je doslovne narváno...
Súvisiaci obrázok
Camp Everest
Súvisiaci obrázok
A poriadna akcia
Súvisiaci obrázok
Do základného tábora lietajú v prípade núdze helikoptéry ale dostanú sa aj oveľa vyššie
Súvisiaci obrázok
V oblasti základného tábora už mala byť vybudované nejaké observatórium plus zdravotná a sociálna báza s helioportom
Súvisiaci obrázok
v ladopáde Khumbu
Súvisiaci obrázok
Za tie roky sa to tam už malo dávno zorganizovať a niečo vybudovať
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Everest
Nočný záber zo základného tábora
Súvisiaci obrázok
Neuveriteľný pretlak na hrebeni
Súvisiaci obrázok
Pohľad do Južného sedla
Súvisiaci obrázok
skrátka nádhera
Súvisiaci obrázok
Naozaj nádherné zábery
Súvisiaci obrázok
Hrebeň k vrcholu...
Súvisiaci obrázok
Vie byť úchvatný
Súvisiaci obrázok
Dych berúce zábery
Súvisiaci obrázok
Vrchol ako niekde v Tatrách a pritom je to strecha sveta
Súvisiaci obrázok
Stratosféra
Súvisiaci obrázok
Už boli hore tisíce ľudí
Súvisiaci obrázok
A niečo z Álp v pozadí impozantný Matenhorn





2 komentáre:

  1. Doporučím každému, kdo hledá obchodní úvěr, Le_Meridianovi, který mi pomohl s úvěrem na čtyři miliony USD na spuštění mého podniku Quilting a bylo to rychlé. Mohou financovat až do výše 900.000.000.000 dolarů (devět set milionů dolarů) v každém regionu světa, pokud je možné zaručit na projektech 1,9% ROI. Proces byl rychlý a bezpečný. Rozhodně to byla pozitivní zkušenost. Vyhněte se podvodníkům a kontaktujte Le_Meridian Funding Service On. info@lemeridianfds.com WhatsApp ... + 19893943740. pokud hledáte obchodní úvěr, díky.
    Leslie,

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Špatný kredit, dobrý !! 100% přijetí okamžitých půjček, získejte nabídku do 24 hodin
    Získejte osobní půjčku od (10 000 $ do 90 000 000 $, 3,0%
    úroková sazba Naše půjčky jsou dobře pojištěné a maximální zabezpečení je naší prioritou, jste finančně komprimovaná?
    Hledáte finanční prostředky na splácení půjček a dluhů?
    Hledáte financování pro zahájení vlastního podnikání?
    Potřebujete soukromé nebo firemní půjčky pro různé účely?
    Hledáte úvěry na velké projekty?
    Hledáte finanční prostředky na různé další procesy?
    Poznámka: Nabízíme jednotlivcům následující půjčky
    * Komerční půjčky.
    * Osobní půjčky.
    * Obchodní úvěry.
    * Investiční půjčky.
    * Rozvojové půjčky.
    * Půjčky na nákup.
    * Stavební úvěry.
    * Půjčky pro společnosti a mnoho dalších:
    a mnohem více při úrokové sazbě 3%;
    jak se přihlásit?
    e-mail: nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

          SPRÁVA          o činnosti Jaskyniarskej skupiny Aragonit v roku 2023 - Eduard Piovarči        rozpracované nedopísané nečítať ...