nedeľa 7. januára 2024


Vědci objevili nový a převratný způsob léčby rakoviny, který je téměř stoprocentně účinný

SVĚT: Vědci objevili nový způsob likvidace rakovinotvorných buněk pomocí infračerveného světla. Tvrdí, že toto světlo je dokáže přesně zaměřit a následně zničit. Při testování má nová metoda „molekulární sbíječky“ téměř stoprocentní úspěšnost, uvádí server Science Alert.

Nová metoda je založena na stimulaci molekul aminokyanidu infračerveným světlem. Ty se rozvibrují a zvládnou rozbít membrány rakovinných buněk, popsali vědci ze tří texaských univerzit v časopise Nature Chemistry.

„Je to zcela nová generace molekulárních strojů, kterým říkáme molekulární sbíječky. Jsou až milionkrát rychlejší v rámci mechanického pohybu v porovnání s dřívějším typem a dají se aktivovat díky umístění infračerveného světla,“ cituje slova chemika Jamese Toura z Rice University web Science Alert.

Při testech dosáhla metoda molekulární sbíječky 99procentní úspěšnosti při ničení buněk. Metoda byla testována na myších s nádory melanomu, polovina zvířat se rakoviny zbavila.

Vědci vyzdvihují využití této metody kvůli tomu, že infračervené světlo může proniknout hluboko do těla. Rakovina v lidských orgánech nebo kostech by se dala léčit i bez toho, aby se lékaři pomocí chirurgického zákroku museli dostat ke zdroji rakovinotvorného bujení.

ZDROJ: CNN Prima

 

 

ČOŽE? 

TO MUSÍ BYŤ HOAX! POPLAŠNÁ SPRÁVA KTORÁ MÁ LEN VYDESIŤ ĽUDÍ..

Britský minister povedal poslancovi, že „zaočkovaní čoskoro zomrú na turbo rakovinu“


Britský minister povedal poslancovi, že „zaočkovaní čoskoro zomrú na turbo rakovinu“

(Baxter Dmitry, The People’s Voice) Podľa britského poslanca Andrewa Bridgena, ľudia zaočkovaní proti covidu čoskoro začnú umierať v stovkách miliónov.

Bridgen prezradil, že jeden významný minister britskej vlády mu povedal podrobnosti o pláne použiť turbo rakovinu na vyľudnenie sveta.

K incidentu malo dôjsť v čajovni Westminsterského paláca, kde sídli britský parlament. Počas neformálneho rozhovoru mu tento nemenovaný minister povedal, že „aj tak čoskoro zomrieš na rakovinu“, pretože sa nechal oklamať, keď sa počas lockdownu dal zaočkovať proti covidu.

Bridgen je poslanec, ktorý v poslednej dobe často a veľa hovorí o následkoch covidového očkovania, odhaľuje masívne nadmerné úmrtia v Británii a vyzýva vládu na plné zverejnenie dát.

„Môžeš hovoriť a odhaľovať, čo chceš,“ povedal minister Bridgenovi. „To všetko je jedno. Si zaočkovaný. Čoskoro zomrieš na rakovinu.“

Tu si môžete pozrieť video, ktoré Bridgen zverejnil na sociálnej sieti X (bývalý Twitter):

VIDEO: https://twitter.com/Resistance20001/status/1763292309892800740

Andrew Bridgen pôsobí ako poslanec britského parlamentu za okrsok North West Leicestershire od roku 2010. Stal sa prominentným hlasom v boji proti globalistickému autoritárstvu vo Veľkej Británii a v kritizovaní povinného očkovania proti covidu, lockdownov a rúšok.

Bridgenovo včasné varovanie o prudko stúpajúcich úmrtiach na rakovinu v dôsledku mRNA vakcín prichádza v čase, keď na očkovací podvod začínajú upozorňovať už aj zamestnanci spoločnosti Pfizer.

Tu si môžete pozrieť jeho prejav v parlamente (v angličtine), v ktorom upozorňuje na prudký nárast nadmerných úmrtí a hnevá sa, že vláda odovzdala podrobné dáta o úmrtiach farmaceutickým firmám, avšak pred verejnosťou ich naďalej tají:

VIDEO:https://twitter.com/ABridgen/status/1764599284505473033
 

Podľa zasväteného pracovníka spoločnosti Pfizer si turbo rakovina v najbližších rokoch vyžiada životy stoviek miliónov, ak nie miliárd ľudí. Informátor varuje, že každý zaočkovaný človek mRNA vakcínou je chodiaca hovoriaca časovaná bomba, ktorá čaká na výbuch.

Podľa zasvätených osôb bola pandémia covidu a očkovacia kampaň mRNA vakcínami desaťročia plánovaná operácia s výslovným účelom poškodiť, zmrzačiť a úmyselne zabiť obrovské množstvo ľudí.

A je to ešte horšie. Zavedenie mRNA vakcín je stále iba v plienkach. Choromyseľní vrahovia zodpovední za masívny nárast turborakovín sa momentálne chystajú zarobiť ďalšie ťažké miliardy tým, že prinútia celý svet, aby sa očkoval novými vakcínami proti turborakovine, ktorú sami spôsobili.

Globalistická elita dnes využíva farmaceutický priemysel na spáchanie najväčšieho zločinu proti ľudskosti v dejinách a ako obvykle je odhodlaná skryť svoju vražednú agendu pred očami verejnosti.

Autor: Baxter Dmitry, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články

 

 

4 menej známe bylinky s výraznými protirakovinovými účinkami


4 menej známe bylinky s výraznými protirakovinovými účinkami

(Olivia Cook, Natural News) Rakovina sa často lieči použitím silných liekov (zvyčajne chemoterapeutické), ktoré však môžu spôsobiť pacientovi viac škody ako choroba, proti ktorej majú bojovať.

Našťastie, existujú mnohé prirodzené riešenia na boj proti rakovine. Dnes si povieme o štyroch rastlinách, s ktorými sa nestretávame príliš často, no ich účinky sú pomerne výrazné.

1. Nové korenie

Nové korenie (allspice, Pimentovník pravý, Pimenta dioica) sa vyrába z nezrelých bobúľ stromu Pimenta dioica, ktoré sa sušia a melú.

Má viacero rôznych pomenovaní, vrátane jamajského korenia, kurundu, myrtového korenia, pimenty a nového korenia. Strom P. dioica sa pestuje v mnohých teplých oblastiach po celom svete a jeho éterický olej je tiež komerčne dostupný.

Podľa výskumu má nové korenie antimikrobiálne a antioxidačné vlastnosti vďaka množstvu bioaktívnych látok, ktoré prispievajú k podpore zdravia. Rieši aj zápaly, bolesti a horúčky.

Je tiež známe, že nové korenie má vlastnosti v boji proti rakovine a nádorom najmä vďaka trom zlúčeninám. Za jeho protirakovinové účinky sú zodpovedné eugenol, ericifolín a kvercetín.

2. Čierny orech

Orech čierny (Juglans nigra) obsahuje rastlinné zlúčeniny kvercetín 3-beta-D-glukozid a penta-O-galloyl-beta-D-glukózu. Tieto dve látky, ktoré sú súčasťou 16 zlúčenín prítomných v jadre čierneho orecha, boli stredobodom článku publikovaného v októbri 2020 v odbornom časopise Molecules.

Autori štúdie poukázali na to, že tieto dve zlúčeniny bránia množeniu dvoch druhov rakovinových buniek. Predpokladajú však, že antioxidačná aktivita je pravdepodobne poháňaná nielen týmito dvoma fenolovými zlúčeninami, ale aj kombináciou ich ďalších zlúčenín.

Uvedené zlúčeniny vykazovali antioxidačné aktivity, ktoré boli výrazne vyššie v porovnaní s analógom vitamínu E, ktorý bol použitý v štúdii ako kontrolná vzorka.

3. Krkavček kanadský

Napriek svojej povesti jedovatej rastliny má krvavček kanadský (bloodroot, Sanguinaria canadensis) výrazné protirakovinové účinky.

Jedna štúdia publikovaná v októbri 2020 v International Journal of Dermatology sa zamerala na schopnosť sanguinarínu bojovať proti rakovine, čo je rastlinná zlúčenina nachádzajúca sa v koreňoch krkavčeka kanadského.

Štúdia z októbra 2020 zistila, že sanguinarín je v závislosti od dávky účinný pri niektorých druhoch rakoviny kože. Táto zlúčenina blokuje proliferáciu rakovinových buniek a spúšťa apoptózu (bunkovú smrť) mnohých rôznych typov transformovaných a malígnych buniek.

Medzitým organizácia The Truth About Cancer (Pravda o rakovine) odhalila, že sanguinarín môže spustiť apoptózu prostredníctvom troch mechanizmov, citujúc štúdiu publikovanú v máji 2016 v časopise Free Radical Biology and Medicine.

Podľa štúdie sanguinarín aktivuje kaspázu (enzým, ktorý pomáha štiepiť bielkoviny a iné molekuly), podnecuje fragmentáciu DNA a znižuje hladinu antiapoptotických proteínov v laboratórnych leukemických bunkách.

4. Petržlen

Petržlen (Petroselinum crispum) je v kuchyni často zavrhovaný ako obyčajná ozdoba. Avšak táto „obyčajná ozdoba“ obsahuje silné protirakovinové zlúčeniny, ako je apigenín, ktorý zabraňuje tvorbe krvných ciev prenášajúcich živiny do rakovinových nádorov.

Obsahuje tiež 8-metoxypsoralen, rastlinnú zlúčeninu, u ktorej sa preukázalo, že brzdí rozvoj rakoviny pľúc vyvolanej karcinogénmi u laboratórnych myší.

Veľká talianska populačná štúdia zahŕňajúca viac ako 2 500 žien s rakovinou prsníka zistila, že riziko rakoviny prsníka sa znížilo zvýšením ich príjmu petržlenu. Dôvodom tohto zníženého rizika rakoviny prsníka boli práve rastlinné zlúčeniny prítomné v petržlene.

(Súvisiace: Nenáročná petržlenová vňať má mnoho liečivých vlastností, vrátane schopnosti bojovať proti rakovine.)

Záver

Ak sa chcete dozvedieť viac o prírodných terapiách na rakovinu a ďalších súvisiacich príbehoch, navštívte stránku CancerSolutions.news alebo pozrite si našu kategóriu článkov o rakovine.

Tiež si pozrite nasledujúce video (v angličtine) o amišskom farmárovi odsúdenom na šesť rokov väzenia za výrobu prírodného lieku na rakovinu:

Autor: Olivia Cook, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články

 

 

ENZÝM NATTOKINÁZA PROTI MRNA TECHNOLÓGII

Dr. McCullough: „mRNA TECHNOLÓGIA PRÁVE VSTÚPILA DO ÚPLNE NOVEJ, OVEĽA TEMNEJŠEJ FÁZY“

Sledujte nás na Telegramu:   @cz24news

Dr. Peter McCullough, americký kardiológ, ktorý bol otvoreným kritikom covidových vakcín, tvrdí, že dodávky potravín môžu byť manipulované zdravotníckymi úradmi, aby ovplyvnili stav populácie.

McCullough hovorí, že odhalil alarmujúcu vedeckú štúdiu od čínskych vedcov z Quan Zhang s s názvom: „Orálna vakcína pre SARS-CoV-2 na základe RBD mRNA-exozómov získaných z kravského mlieka, ktoré spúšťajú reakciu neutralizujúcich protilátok in vivo (v živom organizme).“

Tvrdí, že jeho pozorovania ho priviedli k záveru, že technológia mRNA práve vstúpila do úplne novej, oveľa temnejšej fázy vývoja… Podľa neho Číňania práve urobili prvý z krokov, ktoré budú pre svet v budúcnosti pravdepodobne oveľa nebezpečnejšie než tomu bolo doteraz.

Správa portálu TGP uvádza:

Dr. McCullough je lekár, ktorý liečil pacientov s myokarditídou v prvej línii, preto by ste jeho varovania mali pozorne počúvať.

Deti môžu byť cielené ako prvé pre túto perorálnym dávkovaním ľahko podávateľnú vakcínu. Potenciálne môžu takto dostať do detí mRNA cez mlieko pri školských obedoch a iných jedlách bez dozoru.

Pre tých, ktorí užili jednu z vakcín proti Covid-19, by mliečne vakcíny v stave pre „núdzové použitie“ umožnili ešte väčšie zaťaženie tela syntetickou mRNA, ktorá bola preukázaná ako odolná voči ribonukleázam (enzýmom na jej odbúranie) a môže sa natrvalo stať súčasťou ľudského tela.

Technológia mRNA práve vstúpila do úplne novej, oveľa temnejšej fázy vývoja. Očakávajte ďalší výskum a odpor ľudí voči mRNA v našich potravinách.

Číňania práve urobili prvý krok, ktorý bude pre svet pravdepodobne veľmi nebezpečný.

Ako sa chrániť pred mRNA

V skutočnosti sa nedávno objavilo veľa správ o farmároch v USA a EÚ, ktorí používajú vakcíny založené na mRNA technológii na svojich hospodárskych zvieratách, aby „ich pomohli chrániť pred chorobami“.

Našťastie sa môžete chrániť bez ohľadu na to, odkiaľ mRNA pochádza. Podľa doktora McCullougha je najznámejšou obranou proti hrotovým proteínom a mRNA denná dávka voľne predajnej nattokinázy.

„Nattokináza je enzým, ktorý sa vyrába fermentáciou sójových bôbov baktériami Bacillus subtilis variant natto a je dostupný ako perorálny doplnok stravy.

Nattokináza odbúrava fibrinogén, faktor VII, cytokíny a faktor VIII a boli skúmane aj jej prínosy pre kardiovaskulárny systém. 

Zo všetkých dostupných terapií, ktoré som použil vo svojej praxi, a spomedzi všetkých navrhovaných detoxikačných činidiel verím, že nattokináza a jej príbuzné peptidy sú v súčasnosti pre pacientov najväčším prísľubom.“

AUTOR: Niamh Harris

ZDROJ

Spracoval: Badatel.net

 

 

Filmový producent George Edward Griffin odhalil sprisahanie rakovinového priemyslu


(Ethan Huff, Natural News) Americký autor a filmár George Edward Griffin sa nedávno objavil v programe stránky Infowars s Alexom Jonesom, počas ktorého v priamom prenose priznal, že celý rakovinový priemysel je fraška.

Autor knihy „Svet bez rakoviny: Príbeh vitamínu B17“ Griffin hovoril o svojej zhruba 60-rokov trvajúcej snahe spochybňovať „moderný“ medicínsky establišment, ktorý podľa neho nemá záujem na skutočnom liečení chorôb.

Griffin prvýkrát počul o alternatívnej liečbe rakoviny od svojho priateľa lekára menom John Richardson Sr., ktorý úspešne liečil pacientov nekonvenčným spôsobom. Oficiálne to však robil len dovtedy, dokým mu lekársky establišment nepohrozil, že mu odoberie licenciu, ak neprestane.

„Neprestal s tým, pretože reálne zachraňoval životy. A tak mu zobrali licenciu,“ povedal Griffin Jonesovi o lekárovi Richardsonovi.

„Takže vtedy som sa dostal k téme rakoviny. Richardson ma požiadal, aby som mu pomohol napísať článok do novín alebo časopisu, v ktorom by svetu vysvetlil, že to, čo robí, je skutočne založené na vede a funguje to veľmi efektívne.“

Keď sa Griffin začal téme venovať do hĺbky, zistil, že rakovina „nie je vôbec to, čo sa nám doteraz tvrdilo.“

Rozhovor Griffina s Jonesom si môžete vypočuť tu (v angličtine):

(Súvisiace: Vedeli ste, že ivermektín skombinovaný s fenbendazolom je účinný liek proti rakovine?)

Rakovina je spôsobená nedostatkom živín, nie „patogénmi“ alebo vírusmi

Podľa Griffina existuje veľa faktorov, ktoré prispievajú k rakovine – vrátane vecí, o ktorých sa ľuďom hovorí, že sú pre nich „dobré“, nevynímajúc „lieky“ od farmaceutických spoločností.

„Rozšírenie vysoko toxických takzvaných vakcín, pseudovakcín (génových terapií), spôsobuje poruchy imunitného systému tela,“ vysvetľuje Griffin počas rozhovoru. „Ľudia sú dnes viac náchylnejší na rakovinu ako kedykoľvek predtým.“

Pokiaľ ide o to, čo rakovina vlastne je, Griffin vyvracia prevládajúci mýtus, že rakovinu niečo spôsobuje.

„Väčšina ľudí si myslí, že rakovina je spôsobená niečím. Farmaceutické firmy podporujú predstavu, že rakovinu vyvolávajú baktérie, vírusy alebo niečo podobné, len aby ju mohli liečiť vakcínami,“ vysvetlil.

„Všetky chronické choroby, to znamená choroby, ktoré sú vo vašom tele a len tak samé od seba nezmiznú, žiadne z nich nie sú spôsobené patogénmi, vírusmi alebo niečím podobným. Sú spôsobené nedostatkom niečoho.“

Inými slovami, rakovina je spôsobená nedostatkom niečoho, čo vaše telo potrebuje, či už sú to vitamíny, minerály alebo dokonca základné živiny (cukry, tuky a bielkoviny). To znamená, že rakovina je predovšetkým choroba z nedostatku.


VIDEO:

VAC:https://www.booslabs.sk/vitamin-b17-ake-ma-ucinky-a-v-ktorych-potravinach-ho-najdete/

VIAC: https://seminka.webnode.cz/vitamin-b17/

Podľa Griffina je primárnym nedostatkom spôsobujúcim rakovinu niečo, čo sa nazýva amygdalín, tiež známy ako laetril alebo vitamín B17. Je to prírodná látka nachádzajúca sa vo vyše 1400 jedlých rastlinách.

„Problém je však v tom, že väčšinu z týchto rastlín nekonzumujeme, pretože majú horkú chuť,“ hovorí Griffin.

Keďže väčšina ľudí na Západe uprednostňuje potraviny, ktoré sú sladké a vysoko spracované, konzumujú veľmi málo amygdalínu. To je dôvod, prečo je rakovina rozšírená na celom Západe, ale veľmi zriedkavá v primitívnych kultúrach, kde ľudia konzumujú aj horké byliny, rastliny a korene.

Dôvodom, prečo lekársky establišment nikdy nič z toho verejne neodhalí, je, že by to bolo pre nich veľmi nerentabilné.

„Údajne minuli miliardy dolárov na hľadanie lieku na rakovinu, ale v skutočnosti nehľadajú liek na rakovinu,“ hovorí Griffin. „To, čo hľadajú, je niečo, čo sa javí ako liek na rakovinu a ktorého podávanie je pre nich veľmi, veľmi výhodné (ziskové).

Aj keď je to pre väčšinu ľudí nepopulárne a znie to šialene, moderná západná medicína a myšlienka liečenia chorôb nie je o vyliečení, pretože ak vyliečite chorobu, stratili ste zákazníka.“

Záver

Nezabudnite si pozrieť celý rozhovor vyššie, aby ste sa dozvedeli viac o rakovine a o tom, ako s ňou prirodzene bojovať.

Viac sa dozviete aj na stránke CancerSolutions.news.

Autor Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články

 

 

 

Vakcinátori na Novom Zélande sa boja o život, lebo ľudia začínajú povstávať proti „pandemickej genocíde“



(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice) Tisíce zdravotných sestier na Novom Zélande uvádzajú, že sa momentálne obávajú o svoje životy, nakoľko verejnosť sa začína prebúdzať a povstávať proti genocíde, ktorá bola na nej spáchaná počas pandémie.

Mená a ďalšie osobné údaje o viac ako 12 000 vakcinátoroch na Novom Zélande nedávno unikli na internet. Únik údajov z Te Whatu Ora (novozélandský úrad verejného zdravotníctva) spôsobil, že zdravotné sestry, ktoré podávali smrtiace injekcie, sa aktuálne obávajú reakcie nahnevanej verejnosti.

Jedna zdravotná sestra, ktorá nechcela prezradiť svoje meno, povedala, že bola šokovaná, keď minulý piatok dostala e-mail od Te Whatu Ora, v ktorom jej oznámili, že jej meno sa nachádza na uniknutom zozname.

Najväčší nonozélandský denník Nzherald.co.nz uvádza, že zdravotná sestra si nebola istá, čo má teraz robiť, aby sa cítila bezpečnejšie. Zatiaľ požiadala majiteľa domu, ktorý si prenajíma, aby jej opravil plot.

„Bojím sa, že niekto príde do môjho domu a bude sa vyhrážať mne a mojim deťom,“ povedala.

E-mail adresovaný vakcinátorom ďalej uvádza, že ich mená sa nachádzajú v dokumente uverejnenom na americkej stránke dňa 25. januára 2024.

„Podľa našich vedomostí bolo vaše meno odstránené z verejne dostupného súboru dňa 29. januára,“ hovorí sa v správe. „Musíme však tiež poznamenať, že uniknuté informácie stále prechchováva jedna alebo viacero tretích strán mimo našej kontroly.“

Zdravotná sestra sa obáva toho, že by ju ľudia mohli vystopovať aj po rokoch. Chce, aby sa Te Whatu Ora zaručilo, že bude dlhodobo podporovať všetky zdravotné sestry a pomáhať im zaistiť svoju bezpečnosť.

Únikom dát sa cíti sklamaná. Dôležitosť súkromia bol jej a jej kolegom počas školení hlboko vštepovaný a to isté očakávala aj od Te Whatu Ora.

„Predpokladala som, že ich štandard dôvernosti a súkromia bude na najvyššej úrovni, takmer všetko zapečatené, takže sa nič také nemôže stať,“ hovorí.

„Som teraz dosť frustrovaná, že nedokázali naplniť svoj záväzok, aby nás ako zdravotné sestry počas pandémie udržali na Novom Zélande v bezpečí.“

Komora novozélandských zdravotných sestier zastupuje asi 6000 členiek a jej riaditeľ David Willis povedal, že sa im ozvalo mnoho znepokojených sestier. Obávajú sa aj toho, že si ich začnú ľudia vyhľadávať a obťažovať.

Wills povedal, že nehovoril osobne s každou zdravotnou sestrou, ktorej sa vyhrážali alebo ju obťažovali, no odborová organizácia poslala všetkým svojim členkám rady, čo robiť, ak by sa tak stalo.

„Samozrejme, zdravotné sestry si uvedomujú, že osobné údaje sa stále nachádzajú v rukách ľudí mimo ich kontroly a to je znepokojujúce až hrozivé, no dúfajme, že Te Whatu Ora podniká kroky, aby sa to už neopakovalo.“

Šéf Te Whatu Ora (obdoba nášho hlavného hygienika) Andrew Slater vo vyhlásení uviedol, že neoprávnené zverejnenie údajov bolo hrubým zneužitím dôvery a je preto veľmi sklamaný.

Úrad podľa neho pochopil, že verejnosť aj zamestnanci mu dôverujú ohľadne svojich citlivých osobných údajov, a preto pracuje na zlepšení vnútorných kontrol a posilnení bezpečnosti dát. Všetkým dotknutým sa ospravedlnil.

Úrad zriadil linku pomoci, na ktorú môžu všetci vakcinátori zavolať a v liste navrhol aj ďalšie služby, na ktoré sa môžu ľudia obrátiť, ak chcú poradiť.

Bývalý zamestnanec Te Whatu Ora Barry Young, ktorý pred časom zverejnil anonymizované údaje o úmrtiach po covidovom „očkovaní“, sa mal minulý piatok postaviť pred súd pre obvinenia „z prístupu k počítaču na nečestné účely“.

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články

 

 

Ivermektín a fenbendazol preukazujú silné synergické účinky pri prevencii a liečbe rakoviny


Ivermektín a fenbendazol preukazujú silné synergické účinky pri prevencii a liečbe rakoviny

(Ethan Huff, Natural News) Počas „pandémie“ koronavírusu Covid-19 bolo prioritou vládnucej kabaly odradiť a dokonca zabrániť širokej verejnosti používať ivermektín ako profylaktikum na ochorenie. Namiesto toho pretláčali rúška a „vakcíny“.

Teraz sa zistilo, že ivermektín má aj ďalšie využitie – prevenciu a liečbu rakoviny – čo ho určite vráti späť do hľadáčika záujmu veľkých farmaceutických firiem.

Ukázalo sa, že jedným z „vedľajších účinkov“ užívania ivermektínu proti covidu je, že tiež pomáha predchádzať tvorbe rakovinových buniek a nádorov.

Tento jeho novozistený účinok by mohol byť veľmi užitočný pre tých, ktorí skúmajú náhly nástup takzvaných „turbo rakovín“ – fenoménu, ktorý sa objavil krátko po spustení masovej očkovacej kampane.

Ak by ľudia „plne zaočkovaní“ proti covidu mali ľahký prístup k ivermektínu, mnohí z nich by mohli potenciálne nájsť úľavu a uzdravenie. A čo je ešte dôležitejšie, popri ivermektínu pôsobí v boji proti rakovine aj liek fenbendazol, čo je ďalší antiparazitický liek.

„Čo by sa stalo, keby sa kombinovaná terapia na prevenciu a liečbu rakoviny použila aj s využitím ivermektínu a fenbendazolu?“ pýta sa „2. najchytrejší chlap na svete“ na svojom Substacku.

„Synergické párovanie by bolo oveľa efektívnejšie ako len použitie jedného z týchto zázračných liekov.“

(Súvisiace: Zlatý štandard lekárskej vedy dokazuje, že ivermektín je účinný liek proti covidu.)

Ivermektín a kvercetín spoločne bojujú proti priónovým ochoreniam mozgu

Keď sa ivermektín a fenbendazol užívajú spolu, dodajú rakovine silný úder. V kombinácii s ďalšími protirakovinovými látkami, ako sú kvercetín, vitamíny C a D či kurkumín, sú účinky ešte výraznejšie.

Predklinické štúdie ukazujú, že ivermektín aj fenbendazol vykazujú cytotoxické účinky proti rakovinovým bunkám. Tieto dva lieky tiež inhibujú (potláčajú) rast a šírenie rakovinových nádorov.

„Zdá sa, že mechanizmy, ktoré sú základom týchto účinkov, zahŕňajú narušenie kritických bunkových procesov, čo vedie k smrti rakovinových buniek,“ napísal Sid Belzberg v článku citovanom jedným z čitateľov „2. najchytrejšieho chlapa na svete“.

Ivermektín aj fenbendazol sú nepatentované lieky, čo znamená, že ich pôvodné zamýšľané použitie v súlade s licenciou vypršalo a stali sa generikami. To umožňuje mnohým výrobcom generických liekov, vrátane mnohých z nich v Indii, vyrábať ich lacno a vo veľkom množstve.

Regulačné orgány Európskej únie a Spojených štátov amerických sťažujú prístup k nim bez lekárskeho predpisu – pokiaľ si nekúpite verzie dostupné pre domáce zvieratá – ale sú k dispozícii. No a v kombinácii s inými protirakovinovými vitamínmi a minerálmi vyzerajú neuveriteľne sľubne v prevencii a zmierňovaní rakoviny.

Bude však pre vás ťažké nájsť dostatok užitočných informácií o týchto dvoch liekoch v médiách hlavného prúdu. Nakoľko ivermektín a fenbendazol nie sú patentované, prinášajú minimálne zisky, čo znamená, že farmaceutické spoločnosti nemajú záujem ich propagovať alebo prezentovať ich výhody.

Belzberg zastáva názor, že ivermektín a fenbendazol by sa mali kombinovať s ďalšími komplementárnymi látkami, aby sa vytvoril ešte väčší synergický protirakovinový protokol, ktorý bude bezpečný a účinný pre široké použitie.

„Napriek týmto výzvam prináša opätovné využitie týchto zlúčenín potenciálne výhody, ktoré odôvodňujú ďalší výskum,“ napísal Belzberg.

„Keďže sú bezpečnostné a farmakokinetické profily týchto látok dobre známe, ich vývoj ako protirakovinových látok by mohol byť rýchlejší a menej nákladný ako v prípade nových liekov.

Okrem toho by úspešné opätovné použitie týchto zlúčenín mohlo poskytnúť nákladovo efektívny spôsob rozšírenia protirakovinovej liečby, čo by ďalej zlepšilo vyhliadky pacientov a zároveň znížilo náklady na zdravotnú starostlivosť.“

Ivermektín a kvercetín pomáhajú pri degeneratívnych ochoreniach mozgu

Iný dokument od Belzberga naznačuje, že užívanie ivermektínu s kvercetínom môže synergicky bojovať proti priónovým ochoreniam, tiež známym ako prenosné spongiformné encefalopatie alebo TSE (ľudský ekvivalent choroby šialených kráv).

TSE predstavujú skupinu smrteľných neurodegeneratívnych ochorení charakterizovaných chybným poskladaním priónového proteínu alebo PrP.

„Potenciál, ktorý ukazujú ivermektín a kvercetín v ich anti-priónových aktivitách a ich modulácii tauopatie, ponúka zaujímavú cestu pre ďalšie skúmanie,“ napísal.

Ďalšie tipy a triky, ako poraziť rakovinu bez chemoterapie alebo ožarovania, nájdete na našej stránke v sekcii Rakovina.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články

 

 

 

Mlieko proti cukrovke

SVĚT: Mlieko znižuje riziko cukrovky u ľudí s intoleranciou laktózy.

Laktóza je hlavným uhľohydrátom mlieka. V čreve sa štiepi enzýmom laktáza na dva jednoduché sacharidy, glukózu a galaktózu, ktoré sú absorbované črevným epitelom. Ale rozpadá sa u tých, ktorí majú funkčný gén laktázy. V detstve to funguje u každého, no u mnohých to s pribúdajúcim vekom prestáva – takí ľudia vraj majú intoleranciu laktázy. Ak laktáza nezaberá, laktóza sa neštiepi, a to často vedie k viac či menej závažným poruchám trávenia – a vtedy sa hovorí o intolerancii laktózy. To znamená, že nepretrvávanie laktázy vedie k intolerancii laktózy, aj keď nie vždy. Intolerancia môže byť silnejšia alebo slabšia, ľudia s intoleranciou laktózy môžu dobre konzumovať fermentované mliečne výrobky, ako je tvaroh a syr, ktoré obsahujú málo laktózy, ale vo všeobecnosti sa intolerancia laktózy javí ako nepríjemnosť.

Má to však svoje výhody, ako píše Qibin Qi a jeho kolegovia z Albert Einstein College of Medicine v Nature Metabolism. Porovnali genómy približne 12 000 ľudí s ich anamnézou a spotrebou mlieka. Ukázalo sa, že u tých, ktorých gény nevykazujú perzistenciu laktázy, a ktorí napriek tomu pravidelne pijú mlieko, je o 30 % nižšia pravdepodobnosť vzniku cukrovky 2. typu. (Výskumníci sa zamerali špecificky na neperzistenciu laktázy, nie na intoleranciu laktózy, a preto sme museli hovoriť o odlíšení týchto dvoch pojmov.)

ZDROJ

 

 

Studie: Aspirin potlačuje vznik a šíření metastáz rakoviny a snižuje úmrtnost o 21 %

SVĚT: Z rozsáhlého přehledu dále vyplynulo, že pacienti, kteří užívají aspirin, mají relativně nižší riziko vzniku různých typů rakoviny.

Aspirin je dlouhodobě a široce používaný lék s bohatou historií. Kromě jeho dobře známého využití pro úlevu od bolesti a jeho protizánětlivých a protisrážlivých vlastností nedávná studie uvádí, že u pacientů s rakovinou, kteří užívají nízké dávky aspirinu denně, dochází ke snížení úmrtnosti o 21 %. Kromě toho existují důkazy o úloze aspirinu v prevenci metastazování rakoviny.

Rakovina je jednou z hlavních příčin celosvětové úmrtnosti. Jen v roce 2020 bylo na celém světě zaznamenáno přibližně 19,3 milionu nových případů rakoviny a téměř 10 milionů úmrtí. Podle statistik je 1 ze 6 hlášených úmrtí připisováno rakovině. Mezi nejčastější typy rakoviny patří rakovina prsu, plic, tlustého střeva a konečníku, prostaty a žaludku.

V listopadu 2023 vědci z Cardiffské univerzity ve Velké Británii publikovali v časopise British Journal of Cancer (BJC) obsáhlý přehled, v němž popsali schopnost aspirinu snížit úmrtnost na rakovinu. Dále pak také schopnost zabránit metastatickému šíření rakoviny a minimalizovat cévní komplikace. Přehled zahrnoval příznivé i nepříznivé důkazy a důkladně analyzoval důvody pro používání aspirinu při léčbě rakoviny.

Vliv aspirinu na úmrtnost na rakovinu

Studie shromáždila výsledky 118 observačních prací zahrnujících přibližně jeden milion pacientů s rakovinou. Ukázalo se, že denní užívání nízkých dávek aspirinu (75 nebo 81 miligramů) bylo spojeno s 21% snížením úmrtnosti ze všech příčin.

Studie zahrnující pacienty s rakovinou slinivky břišní, kteří podstoupili operaci, ukázala, že pacienti, kteří užívali aspirin, měli tříleté přežití 61,1 % ve srovnání s 26,3 % pacientů, kteří aspirin neužívali.

Význam aspirinu při snižování šíření metastáz rakoviny

Základním mechanismem účinku aspirinu je inhibice enzymu cyklooxygenázy (COX). COX je zodpovědná za tvorbu prostaglandinů, což je klíčová cesta v signalizaci rakoviny. Protinádorové účinky aspirinu však přesahují tento rámec. Nedávný výzkum odhalil, že mechanismy protirakovinného působení aspirinu zahrnují také energetický metabolismus spojený s proliferací rakovinných buněk, zánět související s rakovinou a prokarcinogenní aktivitu způsobenou krevními destičkami.

Základním mechanismem účinku aspirinu je inhibice enzymu cyklooxygenázy (COX). COX je zodpovědná za tvorbu prostaglandinů, což je klíčová cesta v signalizaci rakoviny. Protinádorové účinky aspirinu však přesahují tento rámec. Nedávný výzkum odhalil, že mechanismy protirakovinného působení aspirinu zahrnují také energetický metabolismus spojený s proliferací rakovinných buněk, zánět související s rakovinou a prokarcinogenní aktivitu způsobenou krevními destičkami.

Metastazování neboli šíření rakoviny je hlavní příčinou úmrtí u pacientů s rakovinou a krevní destičky hrají v tomto procesu významnou roli. Aspirin může tlumit seskupování krevních destiček, a tím omezovat šíření nádorových buněk. Komplexní přehled v BJC zjistil, že aspirin může snížit riziko metastazování rakoviny o 38 až 52 %.

Kromě toho aspirin podporuje opravu DNA. Během replikace DNA může dojít k chybám a lidské tělo disponuje mechanismem pro opravu chyb DNA. Jakmile je tato funkce narušena, může to vést ke vzniku rakoviny. Výzkum prokázal, že aspirin může posílit mechanismy opravy DNA, a tím zabránit vzniku dědičného nepolypózního (Lynchův syndrom) kolorektálního karcinomu (rakovina tlustého střeva a konečníku) a případně i dalších druhů rakoviny.

Kontroverze kolem aspirinu v léčbě rakoviny

Role aspirinu ve studiích zaměřených na léčbu rakoviny zůstává kontroverzní, především kvůli obavám ze zvýšeného rizika krvácení. Článek zveřejněný agenturou Reuters 14. června 2017 s názvem „Denní užívání aspirinu způsobuje v Británii každoročně 3 000 úmrtí na krvácení“ byl široce rozšířen po světových sítích a médiích.

Vědci však upozornili, že v této výhledové studii zahrnující 3 166 starších pacientů chyběla kontrolní skupina, takže bylo obtížné přesně posoudit nezávislý vliv aspirinu na smrtelné krvácení.

Vědečtí pracovníci zdůraznili, že zvýšené riziko krvácení u starších a slabých pacientů s rakovinou představuje skutečné nebezpečí. Namísto pouhého zaměření na četnost krvácení by se však měla věnovat větší pozornost jeho závažnosti, protože právě nejzávažnější případy krvácení jsou příčinou úmrtí.

Vědci shromáždili údaje z 11 náhodně kontrolovaných studií zahrnujících více než 100 000 účastníků, které zahrnovaly fatální krvácivé příhody. Údaje poukázaly na 55% zvýšení rizika krvácení v důsledku užívání aspirinu. Nicméně mezi pacienty, u nichž došlo ke krvácení po užití aspirinu, zemřela pouze 4 %. Naproti tomu v kontrolní skupině, která užívala placebo, byla úmrtnost způsobená krvácením až 8 %. To naznačuje, že krvácení způsobené aspirinem je z většiny mírné.

Vědci dospěli k závěru, že vzhledem k relativní bezpečnosti aspirinu by se o něm mělo uvažovat jako o preventivním opatření proti rakovině. Přestože existují důkazy, že aspirin může omezit šíření metastáz rakoviny a že zahájení léčby aspirinem brzy po stanovení diagnózy rakoviny zvyšuje její účinnost, je třeba provést více dalších randomizovaných studií.

Peter Elwood, čestný profesor na Cardiffské univerzitě, v tiskové zprávě uvedl: „Vzhledem k relativní bezpečnosti aspirinu a jeho příznivým účinkům je jeho použití jako doplňkové léčby rakoviny plně opodstatněné.“ Dodal, že aspirin je levný a dostupný téměř v každé zemi a jeho široké používání by mohlo být celosvětově prospěšné.

Aspirin snižuje riziko různých druhů rakoviny

Obsáhlý přehled publikovaný v renomovaném časopise Annals of Oncology v roce 2020 ukázal, že pacienti, kteří užívají aspirin, mají relativně nižší riziko vzniku různých typů rakoviny.

Vědci provedli komplexní analýzu všech pozorovacích studií o aspirinu a rakovině trávicího traktu publikovaných do března 2019, které zahrnovaly více než 150 000 případů. Výsledky ukázaly, že ve srovnání s pacienty, kteří aspirin neužívali, měli ti, kteří pravidelně užívali aspirin, o 27 % nižší riziko kolorektálního karcinomu, o 33 % nižší riziko spinocelulárního karcinomu jícnu, o 39 % nižší riziko adenokarcinomu jícnu a kardie žaludku, o 36 % nižší riziko karcinomu žaludku, o 38 % nižší riziko karcinomu hepatobiliárního traktu a o 22 % nižší riziko karcinomu slinivky břišní. Vědci však nezaznamenali žádnou významnou změnu v riziku rakoviny hlavy a krku.

U rakoviny tlustého střeva a konečníku může užívání denní dávky 75 až 100 miligramů aspirinu snížit riziko o 10 %. Oproti tomu denní dávka 325 miligramů může snížit riziko o 35 %.

Potenciální rizika užívání aspirinu

Aspirin je nesteroidní protizánětlivý lék (NSAID), který se používá k léčbě mírné až středně silné bolesti, zánětu nebo artritidy. Může také snižovat riziko srdečního infarktu, mrtvice a krevních sraženin.

Dlouhodobé užívání aspirinu může pro některé jedince představovat dodatečná rizika. Podle britské Národní zdravotní služby (NHS) by děti mladší 16 let neměly užívat aspirin bez lékařského předpisu. Jako důvod je uvedena potenciální souvislost mezi aspirinem a Reyovým syndromem u dětí.

Osoby, které mají v anamnéze alergii na aspirin nebo podobné léky proti bolesti, žaludeční vředy, vysoký krevní tlak, zažívací potíže, silné menstruační krvácení, nedávnou mozkovou příhodu, astma nebo plicní onemocnění, problémy se srážlivostí krve, problémy s játry nebo ledvinami a dnu, se před užíváním aspirinu mají poradit s lékařem.

AUTOR: Ellen Wan

Překlad: ET-CZ

ZDROJ

 

 

 

AJ V ROKU 2011 TU BOL TAKÝTO PRÍSĽUB LÁKTKY 1000x ÚČINNEJŠEJ AKO RESVERATROL A MAL PRÍSŤ NA TRH O 5 ROKOV NO ZATIAĽ SA NIČ TAKÉ NEUSKUTOČNILO 

MÁME SÍCE NATTOKINASU A SERAPEPTÁSU NEFILTRUJE NIEKTO TIETO NOVÉ ŽIVOTABUDIČE A SKUTOČNÉ LIEČIVÁ? 

ALEBO SÚ DOSTUPNÉ LEN VYVOLENÝM?

Fantastická správa: Vďaka zázračnému lieku sa dožijeme 150 rokov!

Pošlite nám tip


ilustračné foto
ilustračné foto
19.10.2011 19:05 LONDÝN/BRATISLAVA - Oproti minulosti sa priemerná dĺžka ľudského života podstatne zvýšila v dôsledku lepšej výživy a pokroku v medicíne. Vedci, ktorí na predĺžení života pracovali, však prišli s neuveriteľnou správou. Do 5 rokov by sa na trhu mohol objaviť zázračný liek, vďaka ktorému by sa človek mohol dožiť až 150 rokov.

"Myslím, že je reálna nádej, že môžeme predĺžiť ľudský život, u niektorých až o desiatky rokov," uviedol profesor Peter Smith z University of New South Wales. Zdôraznil, že cieľom je dosiahnutie takej kvality, aby bol človek vitálny až do svojej smrti a nemusel znášať utrpenie staroby.
"Prevratné tabletky, ktoré by sa mali objaviť do piatich rokov, budú telu pomáhať, aby sa samo regenerovalo a pomôžu nám tak žiť príjemne aj cez sto rokov," doplnil Smith s tým, že ľudia už nebudú musieť odísť do dôchodku v 65-tke a stráviť svoj čas vysedávaním doma. V podstate by si tak v tomto veku mohli pokojne začať budovať ďalšiu kariéru.
"Naše telá majú mimoriadnu schopnosť opravovať sa sami," doplnil David Sinclair z Harvardovej univerzity, ktorého spoločnosť skúma látku resveratrol obsiahnutú v červenom víne. "Myslím, že sme svedkami začiatku technológie, ktorá by nám jedného dňa mohla umožniť dožiť sa 150 rokov," doplnil.
Resveratrol má antioxidačné, protizápalové, antiinfekčné, protirakovinové a kardioprotektívne vlastnosti. Nová zmes by však podľa prebiehajúcich testov mala byť 1000-krát účinnejšia ako táto látka.
V závislosti na uhle pohľadu ide o skvelú a zároveň desivú správu pre ľudstvo. Nad ekonomickými a morálnymi dopadmi sa zatiaľ ešte nikto asi hlbšie nezamyslel.

 http://www.topky.sk/cl/13/1289415/Fantasticka-sprava--Vdaka-zazracnemu-lieku-sa-dozijeme-150-rokov-

 

 

 

ŽE BY DOKTOR MENGELE?

Proč si je šéf Pfizeru Bourla tak jistý, že v letech 2025 – 30 dojde k doslovné tsunami rakoviny? (video)

SVĚT: Big Pharma má jednu jistotu: klienty si vždy najde, protože si je mnohdy sama účinně vytváří. Tedy takzvané „léky“ třeba vyléčí příznaky choroby, na kterou byly předepsané, ale na druhé straně způsobí jiné problémy, které opět bude třeba léčit. A na koho se pacient obrátí? Samozřejmě, opět na lékaře, kteří rádi předepíší přesně to, zač dostanou tučné provize.

A jak je dnes již známo, velmi slušně se platilo i za aplikaci genových injekcí. Do kapsy šly tehdy nemalé peníze nejen čelním politikům a rádoby odborníkům či „lékařům,“ ale především výrobcům.

Ti zřejmě již předem mysleli na „zadní kolečka“ a pojistili se nejen jednostranně výhodnými smlouvami, kdy nabídli na jedné straně neúčinné a na té druhé i škodlivé genové injekce, jejichž vedlejší účinky jsou více než bohaté.

Nápad byl jasný: způsobíme nemoc, na kterou pak prodáme předražený lék…

„Společnost Pfizer nedávno koupila společnost Seagen za ohromujících 43 miliard dolarů. To je velmi velká akvizice,“ řekl kanadský lékař William Makis v podcastu Hearts of Oak. Dalo by se to dokonce nazvat game changer.

VIDEO: https://rumble.com/v47rrrc-william-makis-md-is-turbo-cancer-big-pharmas-new-cash-cow.html
 

Makis se podíval na společnost Seagen a zjistil, že vyvíjí léčbu rakoviny, která společnosti přináší 2 miliardy dolarů ročně.

Pfizer tedy investuje 43 miliard do nákupu společnosti, která ročně vydělává 2 miliardy dolarů.

Lékař také sledoval rozhovory s Bourlou o akvizici a o rakovině obecně. Podle Makise jsou to mrazivé rozhovory. „Z toho se vám ježí vlasy na hlavě.“

Společnost Pfizer se plně zavázala k lékům proti rakovině, i když víme, že má v přípravě více než 100 různých druhů mRNA vakcín. MRNA vakcína proti chřipce, RSV, CMV, rakovině a tak dále.

Bourla řekl, že zvýší produkci Seagenu na úroveň, kterou svět nikdy neviděl.

„Proč byste něco takového dělali?“ zeptal se doktor. „Je to, jako by očekával třetí světovou válku, kdy všichni dostanou rakovinu po jaderném útoku, a pak toho využijí.“

„Co on ví a my ne?“ pokračoval Makis.

Šéf společnosti Pfizer také uvedl, že očekává, že léčba vydělá jeho společnosti v letech 2025 až 2030 spoustu peněz. „Očekává tsunami rakoviny mezi lety 2025 a 2030,“ řekl Makis.

Co myslíte, z čehopak asi ta tsunami rakoviny, kterou si je Bourla tak jistý, bude pocházet??

Zdá se, že Mengele byl proti některým jedincům pouhý žabař…

Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda
ZDROJ: Rumble

 

 

 

 

ÁNO PFAJZER RIADI DOKTOR MENGELE !

„SV40 nájdený vo vakcíne proti Covidu zapíná geny rakoviny v lidském těle,“ vysvětlil McCullough.

Dr. McCullough prozradil, co odhalil v covid mRNA injekcích (VIDEO)

Covidové injekce nejen obsahují různá množství mRNA, což znamená, že jednotlivé šarže se velmi liší, ale jsou také kontaminovány cDNA, malými fragmenty DNA získanými z mRNA.

„Jedním z nich, a tomu nebudete věřit, je SV40,“ řekl internista a kardiolog Peter McCullough Alexi Jonesovi. Jedná se o karcinogenní DNA virus. „A ano, to je v těch injekcích.“

V roce 2013 americká zdravotnická agentura CDC odstranila ze svých webových stránek stránku, která uváděla, že 98 milionů Američanů dostalo vakcínu proti obrně během období, kdy byla infikována SV40.

Mezi lety 1955 a 1963 bylo virem infikováno odhadem 10 až 30 milionů Američanů. Nyní se zdá, že je také v covidových injekcích.

„SV40 zapíná geny rakoviny v lidském těle,“ vysvětlil McCullough.

„A aby to bylo ještě horší, S2 – část spike proteinu, potlačuje dva systémy, které hrají zásadní roli v boji proti rakovině, jmenovitě P53 a BRCA.“

VIDEO:https://rumble.com/v30fkmk--cancer-virus-found-in-covid-shots-this-is-looking-very-bad-says-dr.-peter-.html

„Injekce podporují rakovinu a brání naší schopnosti bojovat s rakovinou. Vypadá to opravdu špatně,“ trval na svém McCullough.

Otázkou nyní je, kolik dalších případů rakoviny vakcíny dosud způsobily nebo teprve způsobí…

ZDROJ: Rumble

Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

 

 

Očkovanie proti covidu bola globálna vojenská operácia, ktorá ovládla celý medicínsky a súdny systém


(Lance D. Johnson, Natural News) Keď Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) 30. januára 2020 vyhlásila „globálnu zdravotnú núdzovú situáciu medzinárodného významu“, Ministerstvo obrany Spojených štátov amerických už bolo pripravené prevziať kontrolu nad celým medicínskym a súdnym systémom v USA aj zahraničí.

Vládni predstavitelia a úradníci verejného zdravotníctva sa vo svojich opatreniach jednotne stali militantnými – zatvárali a kontrolovali pohyb obyvateľstva, obmedzovali zhromažďovanie sa osôb, vzdelávanie, bohoslužby, slobodné podnikanie atď.

Americké ministerstvo obrany v súčinnosti so svetovými vládami poverili farmaceutické spoločnosti, aby vykonávali deštruktívne lekárske experimenty na globálnej populácii

Ešte predtým, ako bolo možné identifikovať a izolovať pôvodcu údajnej globálnej pandémie, ministerstvo obrany už poverilo farmaceutické spoločnosti Moderna, Pfizer a Johnson&Johnson, aby hromadne vyrábali génovú sekvenciu pre nový lekársky experiment, ktorý sa mal podvodne uskutočniť pod zámienkou „očkovania“.

Pomocou manipulácie, podplácania, podmaňovania, nátlaku a sily tento „očkovací“ program militantne maximalizoval poslušnosť populácie podriadiť sa tomuto experimentu. Vtedajší prezident USA (Trump) sa k programu pripojil a dokonca sa chválil, že je jeho architektom.

Lockdowny, príkazy zostať doma, pozastavenie rodičovských práv, masová distribúcia podvodných PCR a antigénových testov, nezákonné opatrenia a rôzne operácie na pranie špinavých peňazí boli použité na vynútenie masovej poslušnosti s medicínskym experimentom, ktorého deklarovaný cieľ bol „návratu k normálu“.

V skutočnosti bol medicínsky experiment od samého začiatku vojenskou operáciou a jeho rôzne aspekty boli v roku 2019 koordinované členmi Svetového ekonomického fóra (WEF) na podujatí Event 201.

Tento vopred plánovaný „očkovací“ program bol navrhnutý tak, aby preprogramoval syntézu proteínov v ľudských bunkách a zaviedol do ľudského tela laboratórne vyvinuté hrotové proteíny (s katastrofálnymi následkami).

Farmaceutické spoločnosti boli len pešiakmi vo väčšej schéme kontroly populácie. Ich takzvaným vakcínam bolo udelené povolenie na núdzové použitie bez riadneho testovania na zvieratách, pričom už počas ich zavádzania v rokoch 2020-2021 spôsobili množstvo rôznych zdravotných poškodení.

Neúčinnosť uvedeného programu sa naplno prejavila o rok neskôr, keď bol dvojdávkový protokol pre „úplné očkovanie“ zrušený a nahradený viacerými „posilňovacími dávkami“.

Americké ministerstvo obrany prevzalo kontrolu nad austrálskymi inštitúciami na realizáciu globálneho medicínskeho experimentu

Ministerstvo obrany USA v rámci operácie masového očkovania prevzalo kontrolu aj nad zdravotníckymi inštitúciami inej krajiny.

Napríklad, bola zabavená celá austrálska verejná zdravotnícka infraštruktúra a občania boli nútení žiť v tvrdom lekárskom apartheide s karanténnymi tábormi (Poznámka: Podobne to bolo aj na Slovensku, kde sme mali povinné štátne karantény).

Skupina austrálskych vedcov, lekárov a medicínskych akademikov momentálne verejne hovorí o tom, ako boli unesené austrálske inštitúcie. Skupina vedená Phillipom Altmanom tvrdí, že ministerstvo obrany USA „zohralo dominantnú úlohu v reakcii na vírus SARS-CoV-2 a následnom vývoji, výrobe a distribúcii vakcín proti Covidu-19“.

Ministerstvo obrany vyrobilo tieto biologické zbrane pre masovú distribúciu ako „vakcíny“ a nielen riadilo ich distribúciu, ale aj vlastnilo liekovky a navrhovalo falošné klinické skúšky.

Hoci sa spoločnosť Pfizer podieľala na masovom zdravotníckom pochybení, táto nadnárodná korporácia tvrdí, že je pod ochranou ministerstva obrany USA, pretože bola len jednou zo spoločností, ktoré ministerstvo obrany najalo za fyzickú produkciu vakcín.

Pfizer na svoju obranu na súde tvrdí, že firma je imúnna voči obvineniam z kriminálneho správania, pretože ministerstvo obrany o všetkom vedelo. Všetci najatí výrobcovia vakcín nemali kapacity na vlastný vývoj a výrobu injekcií, a preto boli závislí od koordinácie ministerstvom obrany.

Ministerstvo obrany USA vytvorilo dojem, že počas zavádzania „vakcín“ proti Covidu-19 sa dodržiavali bežné regulačné procesy. Program však obišiel základné regulačné rámce, len aby vnútil svoje nebezpečné produkty globálnej populácii.

Ministerstvo obrany spolu s ostatnými vládami sveta tiež rozvrátili právny štát a zabezpečili, že ich činy budú chránené pred zodpovednosťou (Poznámka: Viď Slovensko, kde bol vydaný zákaz súdom posudzovať pandemické opatrenia po dobu 5 rokov).

Farmaceutickým firmám vyrábajúcim „vakcíny“ bol v zmluvách s vládami po celom svete poskytnutý ochranný štít. Tým, že ministerstvo obrany USA a regulačné orgány postavili svoju činnosť nad zákon, oklamali verejnosť o „bezpečných a účinných“ vakcínach.

Vládni úradníci opakovane ubezpečovali občanov, že existuje primeraný dohľad na zaistenie bezpečnosti a účinnosti „vakcín“ napriek tomu, že klinické testovanie prebiehalo na obyvateľstve za pochodu v reálnom čase, bez vedeckých štandardov alebo integrity.

Altman a jeho spolupracovníci tvrdia, že zapojenie americkej armády do tohto globálneho medicínskeho experimentu bola tajná operácia a svetová populácia úplne nerozumie plánovaniu, ktoré do toho išlo, a nedostatku dohľadu, ku ktorému došlo počas zavádzania militantnej experimentálnej vakcíny, ktorá mala obrovské medicínske chyby.

„Americké ministerstvo obrany jasne vnímalo hrozbu pre národnú bezpečnosť a všetky rozhodnutia od tohto bodu až po súčasnosť podliehali ich plnému veleniu a kontrole,“ píšu autori. „Výsledkom tejto tajnej vojenskej akcie v oblasti verejného zdravia bolo veľa nepriaznivých zdravotných následkov.“

Záver

Utajovanie skutočného pôvodu vírusu SARS-CoV-2 vládnymi predstaviteľmi a inštitúciami ako NIH, FBI, Ministerstvo obrany, CIA, korporátne média a cenzori zo Silicon Valley súvisí s utajením tohto plánovaného globálneho vojenského experimentu na obyvateľoch celej Zemegule.

Otázka teraz znie:

Ktoré nadnárodné organizácie infiltrovali a tlačili na vlády, aby uskutočnili tento globálny lekársky experiment? Prečo bola dokonca armáda USA obrátená proti vlastnému personálu, ktorý bol prinútený do „očkovania“, v dôsledku čoho z americkej armády odišli najodvážnejší a najzdravší vojaci?

Autor: Lance D. Johnson, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články

 

 

Stévie: Oblíbené sladidlo, které snižuje hladinu cukru v krvi a bojuje proti cukrovce

SVĚT: Moderní výzkumy zjistily, že stévie vykazuje antidiabetické účinky.

V této sérii se budeme zabývat správnými a špatnými sladidly, odhalíme nečekané výsledky vyřazení cukru a objevíme nejlepší způsob, jak toho dosáhnout.

Stévie se v poslední době stala jednou z nejoblíbenějších přírodních náhražek cukru. Je známo, že cukr zvyšuje hladinu cukru v krvi, ale stévie ji může ve skutečnosti snížit. V dávných dobách se dokonce používala k léčbě cukrovky.

Stévie je také známá jako medový list, sladký list nebo sladká bylina. Podle článku publikovaného v časopise Nutrition Today patří do čeledi hvězdnicovitých (Asteraceae) a pochází z jižní Brazílie a severní Paraguaye. Domorodí obyvatelé kmene Guaraní používají stévii ke slazení pokrmů a nápojů již po staletí. Podle metaanalýzy publikované v roce 2019 v časopise Nutrients ji používají také k léčebným účelům, například k léčbě cukrovky.

Sladivost stévie pochází především ze steviol-glykosidů, které jsou asi 200- až 300-krát sladší než sacharóza.

Podle článku v Nutrition Today vysoce čisté výtažky ze stévie obsahují 95 % nebo více steviol-glykosidů. Studie z roku 2023 publikovaná v časopise Molecules zjistila osm různých typů steviol-glykosidů, které se přirozeně vyskytují v listech stévie, přičemž nejhojněji zastoupeným je steviosid.

Vzhledem ke svému komerčnímu potenciálu a farmakologickým vlastnostem přitahuje stévie širokou pozornost potravinářské a vědecké komunity. V důsledku toho se dnes plantáže stévie nacházejí v mnoha oblastech po celém světě.

Glykemický index (GI) a obsah kalorií stévie jsou nulové (pdf). Glykemický index měří, jak rychle a do jaké míry potravina zvyšuje hladinu cukru v krvi, nazývanou také glykemie, přičemž standardem je glukóza s hodnotou GI 100.

Sladidlo s antidiabetickými vlastnostmi

Moderní výzkumy zjistily, že stévie vykazuje antidiabetické účinky.

Stévie nejenže zvyšuje sekreci a aktivitu inzulinu, ale také snižuje inzulinovou rezistenci. Rovněž potlačuje nebo snižuje produkci glukózy v játrech, což pomáhá udržovat zdravou hladinu cukru v krvi. Steviosid a steviol obsažené ve stévii navíc pomáhají regulovat aktivitu některých enzymů, čímž zabraňují přílišnému poklesu hladiny cukru v krvi a vzniku hypoglykémie.

Výzkumníci z Floridské univerzity provedli experiment, při kterém 31 dospělých účastníků hladovělo 12 hodin a jedlo stejnou snídani. Dvacet minut před obědem a večeří konzumovali čaj a svačinu obsahující sacharózu, aspartam nebo stévii, aniž by věděli, který druh cukru přijímají. Poté mohli obědvat a večeřet podle libosti.

Každou hodinu byla vyhodnocována jejich hladina hladu a sytosti a byly prováděny krevní testy. Všichni účastníci absolvovali tři dny těchto potravinových testů.

Výsledky ukázaly, že ti, kteří konzumovali stévii, měli hned po obědě výrazně nižší hladinu cukru v krvi než ti, kteří konzumovali sacharózu, a neměli žádné výrazné výkyvy.

AUTOR: Flora Zhao

Překlad: ET-CZ

ZDROJ

 

 

Lékaři přiznávají, že úmyslně diagnostikovali zdravým lidem rakovinu, aby na nich vydělali peníze
 



Těžko se věří tomu, že lékaři nemají vždy na srdci to, co je v našem nejlepším zájmu. Mnozí lidé to vůbec ani nepřipouštějí.
Co je ještě horší, je to, že momentálně žijeme ve světě, kde se nemoc stala říší zisku. A lékaři nemají problém, jménem peněz a zisku, člověka falešně diagnostikovat. Člověk se stává pro lékaře zákazníkem, jehož on nechce ztratit.
Může se to zdát jako velice krutá situace, ale je tu i dobrá zpráva. Tím, že lidé mají přístup k moderním informačním zdrojům, které jsou již snadněji dostupné, mnoha lékařů lze nachytat na tom, jak podvádějí.
 

Lékař svým pacientům úmyslně diagnostikoval rakovinu

Vezměme si například Dr. Farid Fata. Na jednání před soudem před několika lety, se otevřeně přiznal, že úmyslně a nesprávně stanovil diagnózu rakoviny lidem, kteří byli zcela zdraví.
Kromě toho ještě připustil i to, že takovým zdravým pacientům podával i chemoterapii, aby z toho měl zisk.
Jeho pacienti byli samozřejmě úplně šokováni. Jen si představte, že by vám někdo, nějaký lékař, bez jakéhokoli důvodu a neoprávněně, diagnostikoval smrtelné onemocnění, a pak by vás plnil toxickými chemikáliemi. A to všechno proto, abyste naplňovaly peněženku podvodníka.

Dr. Sayed Mohammed, onkolog v důchodu, který připouští, že tento trend zpozoroval již před více než deseti lety, se vyjádřil takto:
"Mnozí z těchto bezohledných lékařů jsou jako podnikatelé bez svědomí.
Jediným rozdílem je to, že tito lékaři drží vaše zdraví a vaši důvěru ve svých rukou. Toto je velmi nebezpečná kombinace. Nebezpečná tím, že v tom jdou peníze."  

Podle stanoviska vlády, Fata udržoval své podvodné lékařské "podnikání" v letech 2009-2016 a zapojil do něj 1 200, dosud zdravých pacientů.
 


V době, kdy svůj program úspěšně provozoval, získal od společnosti Medicare 62 milionů dolarů. Na základě toho, americký advokát požádal soud, aby lékaře odsoudil na doživotní trest.

A ačkoli to nemusí být chování, které byste museli očekávat i od svého důvěryhodného lékaře, je důležité si uvědomit, že toto je právě to, co se děje pravidelně.
Důvěra je zneužívána nejjednodušší.
Přemýšlejte o tom: pacienti s rakovinou prostaty dostali od svých lékařů nesprávné, falešné prognózy o budoucím vývoji svého stavu. Příčinou byla asociace onemocnění s určitým proteinem, který produkuje prostata.
Tím je řečeno to, že pouze 3% pacientů zemře na rakovinu prostaty. Nicméně, když 90% lékařů doporučí nákladné léčení této nemoci, nahrává tím provize dalším, kteří jsou součástí zdravotnického byznysu.
Samozřejmě, pacienta nebudou informovat o tom, že u 97% pacientů se rakovina prostaty nikdy nerozšiřuje mimo žlázy, která onemocnění způsobila.
Ženám se naopak opakovaně říká to, že mají podstoupit hysterektomii (hysterektomie je chirurgické odstranění dělohy, při které se často odstraňuje i krček dělohy, vaječníky, vejcovody a okolní struktury - poznámka redakce ).
Lékaři jim to odůvodňují tím, že je to nutné v zájmu léčby rakoviny a různých jiných onemocnění. Toto však není pravda! Bohužel.
Výzkumy ve skutečnosti ukázaly, že k žádnému zvýšení míry přežití nedošlo bez ohledu na to, jaké agresivní toto léčení je.

Vidíte to, prevence nepřináší lékaři, ani zdravotnictví, ani farmaceutickému průmyslu, žádný zisk. Odvětví vzkvétá ze životů těch, kteří jsou nemocní.
Pokud to bude takto pokračovat, nadále budeme vidět stále více a více lékařů chycených při záměrně nesprávném diagnostikování své pacienty.
Ze zdravých lidí udělají pacienty, kterým stanoví diagnózy hrozných chorob. Pak nastupuje léčba zdravých lidí, která jim ničí mysl, tělo a duši. Jak dlouho se ještě budeme nečinně přihlížet tomu, co se děje?
 
https://ac24.cz/-/lekari-priznavaji-ze-umyslne-diagnostikovali-zdravym-lidem-rakovinu-aby-na-nich-vydelali-penize?redirect=%2F 

 

Americký onkológ zbytočne predpisoval chemoterapiu. Dostal 45 rokov

Päťdesiatročný lekár pracoval na periférii mesta Detroit v štáte Michigan.

Predpisovaním zbytočnej chemoterapie zničil Farid Fata zdravie stovkám onkologických pacientov.Predpisovaním zbytočnej chemoterapie zničil Farid Fata zdravie stovkám onkologických pacientov. (Zdroj: TASR/AP)

DETROIT. Lekára v americkom meste Detroit odsúdili v piatok na 45 rokov väzenia za to, že zámerným predpisovaním zbytočnej chemoterapie zničil zdravie stovkám onkologických pacientov. Informovala o tom agentúra AP.

Americký okresný sudca Paul Borman si tento týždeň vypočul výpovede poškodených pacientov o skrehnutých kostiach a spálených orgánoch, spôsobených nadmernou chemoterapiou, ktorú im naordinoval doktor Farid Fata.

Päťdesiatročný lekár pracoval na periférii mesta Detroit v štáte Michigan. Fata sa chcel obohatiť o milióny dolárov tým, že pacientom predpisoval neopodstatnenú liečbu, ktorú mu preplácali zdravotné poisťovne.

Prosil o milosť

"Toto je obrovská a hrôzostrašná séria trestných činov," uviedol sudca Borman pred vyhlásením rozsudku.

Fata sa pred vypočutím verdiktu nikomu neospravedlnil; na súde však v piatok so vzlykaním prosil o milosť.

"Áno, zneužil som svoje nadanie, a kvôli moci a chamtivosti som dovolil vstúpiť tomuto hriechu do mňa," konštatoval odsúdený onkológ. Dodal, že jeho "pátranie po moci bolo samozničujúce".

Ublížil viac ako 500 ľuďom

Fatu uznali vlani za vinného z trestných činov sprenevery, prania špinavých peňazí a zo sprisahania. Nakoľko neuzavrel s prokurátorom dohodu o vine a treste, sudca Borman si musel vypočuť podrobnosti o liečbe od poškodených pacientov.

Odsúdený lekár svojím konaním zapríčinil zdravotné problémy najmenej 553 ľuďom. Škody spôsobil aj poisťovniam, ktoré mu vyplatili za zbytočné procedúry najmenej 17 miliónov dolárov (vyše 15 miliónov eur).

VIDEO:https://www.youtube.com/watch?v=hgdFugXqN-8&feature=emb_logo

Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/7908503/americky-onkolog-zbytocne-predpisoval-chemoterapiu-dostal-45-rokov.html


Tak kua to je mazec!!!

A koľko je takých ktorí odhalení neboli? Určite toto nie je celkom ojedinelý prípad.
Tomuto sa povie podnikanie v zdravotníctve!!
Tak nejak som to tušil a potvrdzuje sa to.

Aj viaceré svetové štatistiky uvádzajú že úmrtnosť výrazne poklesla vždy keď sú nemocnice mimo provoz.
Toto prišlo so zvráteným a zvrhlým kapitalizmom kde sa všetko prerátava na zisk a prosperitu.
Asi robím dobre že nehľadám pomoc u týchto falošných felčiarov a pracujem na prevencii.
Ludia otužujte, študujte čo vám prospieva a čo už nie, a hlavne buďte vyrovnaní nad vecou a v duševnej pohode
Milujte ľudí prírodu a pomáhajme si navzájom len sa nestaňme chamtiví, len toto zlo nie

https://aragonit11.blogspot.com/2019/06/prva-istrijska-akcia-v-roku-2019-8-az.html
https://aragonit11.blogspot.com/2019/06/prva-istrijska-akcia-v-roku-2019-8-az.htmlaragonit9.blogspot.com/2013/09/zo-zahranicnej-cesty-js-aragonit-v-roku.html

Maroš

Pochybujem, že vlastníš titul MUDr. – ja ťa zase varujem pred obvinením z podvodného jednania. Nick MUDRlant Venca je o niečom inom – je to zjavná recesia. Lenže ty sa vydávaš za lekára a to je problém!
https://www.sme.sk/c/220217/za-falsovanie-diplomu-je-vazba-za-neopravneny-titul-pokuta-1000-korun.html

Podozrivé úmrtia v dome seniorov Iris: O falošnom lekárovi …
[Prehľadávať doménu http://www.tvnoviny.sk/domace/1988848_podozrive-umrtia-v-dome-seniorov-iris-o-falosnom-lekarovi-vypovedali-znalci%5D https://www.tvnoviny.sk/domace/1988848_podozrive-umrtia-v-dome-seniorov-iris-o-falosnom-lekarovi-vypovedali-znalci
Upratovačka predstierala, že je zdravotná sestra a kuchár, oblečený ako lekár, pichal ľuďom injekcie. Všetko sa to dialo za múrmi domu seniorov Iris ešte v roku 2018. Kým mladá dievčina sa ku skutkom na jeseň priznala, falošný lekár dodnes tvrdí, že je nevinný. Pred sudcom vo štvrtok vypovedali znalci o jeho psychickom …

Šílená falešná lekářka do lidí píchala lepidlo: Půjde na …
[Prehľadávať doménu http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/216070/silena-falesna-lekarka-do-lidi-pichala-lepidlo-pujde-na-rok-sedet.html%5D https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/216070/silena-falesna-lekarka-do-lidi-pichala-lepidlo-pujde-na-rok-sedet.html
Cement, tmel na pneumatiky, minerální oleje a lepidlo! Tuhle smrtící směs píchala svým pacientům a dokonce i sobě do těla falešná lékařka Oneal Ron Morris (32). U soudu se ke všemu přiznala a ten ji poslal na jeden rok za mříže.

Falošný lekár z kauzy Iris čelí ďalšiemu trestnému …
[Prehľadávať doménu http://www.noviny.sk/krimi/490760-falosny-lekar-z-kauzy-iris-celi-dalsiemu-trestnemu-oznameniu-byvaly-zamestnanec-prehovoril-co-v-zariadeni-robil%5D https://www.noviny.sk/krimi/490760-falosny-lekar-z-kauzy-iris-celi-dalsiemu-trestnemu-oznameniu-byvaly-zamestnanec-prehovoril-co-v-zariadeni-robil
Falošný lekár z kauzy Iris čelí ďalšiemu trestnému oznámeniu. Bývalý zamestnanec prehovoril, čo v zariadení robil. … „Biháry tam pichal injekcie pravdepodobne takže asi aj kvôli tomu. Žúrkoval, drogy. Peniaze nemali seniori na jedlo koľkokrát, …

 

 

V BIBLI SA NAŠIEL ZAKÓDOVANÝ KONIEC VŠETKÝCH NEMOCÍ

Biblický kód DNA a AIDS plus 24 aktývnych kodónov


Doktoři v UCLA kdysi vyšetřovali chlapce, který se narodil s AIDS. Provedli kontroly při narození, v šesti měsících a dále znovu v jednom roce. Stále měl AIDS. Nekontrolovali ho do věku pět let. Když ho v pěti letech vyšetřili, všechny stopy po AIDS zmizely. Vypadalo to, jako kdyby vůbec nebyl nakažen nemocí AIDS. Nevěděli, jak se jeho systém stal imunní; všichni ale věděli, že se to stalo. Otestovali vše, co si jen lze představit, včetně jeho DNA. Změnu objevili v ní. Tento chlapec již neměl lidskou DNA!

V naší DNA máme 64 kodonů, ale u normálního člověka je aktivnich pouze 20 z nich. Zbylé jsou nečinné nebo nepracují kromě třech, které jsou startovací a zakončovací programy.  

Tento malý chlapec měl aktivních 24 kodonů - nalezl způsob, jak být imunní vůči AIDS. A při testech navíc zjistili, že byl imunní vůči všemu. Zjistili, že jeho imunitní systém je 3000x silnější než u normálního člověka.

Nalezli další dítě ve stejné situaci, narodil se s nemocí AIDS a pak aktivoval 24 kodonů a stal se imunní vůči této i dalším nemocem. Pak jich objevili 100 a pak 10 000. UCLA se domívá, že 1% světa tuto změnu provedlo. Jsou přesvědčeni, že 55 miliónů dětí a dospělých nejsou již lidmi vzhledem k definici DNA. Existuje mnoho lidí, kteří dělají to samé, a vědci se domnívají, že se v této době rodí nová lidská rasa, a zdá se, že vychází z AIDS. Je téměř nemožné, aby tito lidé onemocněli.

A jak to vše souvisí s Biblickým kódem? V další zajímavé knize "Rozluštění biblického kódu" (Cracking the Bible Code) od Jeffreyho Satinovera se říká, že po zadání slova "AIDS" do kódu mu vyšla přidružená slova jako v krvi, smrt, vyhlazení, v úpravě virusu, imunita, HIV, zničeno a mnoho dalších. Byla tam ale jistá slova, která nedávala výzkumníkům smysl, leda ve světle výše uvedených informací. Objevili slova "KONEC VŠECH NEMOCÍ."

Tak to začalo byť pre mňa pozoruhodné začal som hľadať niečo o DNA a našiel som par info, ktoré by všetko vysvetlivali:

Týmy lékařů a vědců Kalifornské univerzity v Los Angeles zjistili, že některé děti vlastní výjimečné vzorce replikační DNA, a to 24 aktivních kodónů. Tři fungují jako stop-start kódy podobně jako v počítači, ostatní zůstávají neaktivní. Tvrdí, že děti s 24 aktivními kodóny oproti běžným dvaceti vykazují výjimečnou odolnost vůči nemocem. Zdá se, že jsou imunní úplně vůči všemu.

Děti, které se už rodí s touto strukturou DNA, nejsou ještě schopny užívat své schopnosti. Tyto děti nazýváme v současné době autisty. Další vědci přišli na to, že se rodí novorozenci se 3 fyzickými vlákny DNA. Dále se rodí novorozenci, kteří se narodili matkám, které mají syndrom HIV. Tím, že se tito novorozenci narodili se spojenými 24 kodóny, jsou vůči viru HIV imunní.
Potenciální DNA obsahuje zakódování mnoha latentních schopností, na které jsme zapomněli a zanechali v rozích kapes našeho podvědomí (proces byl nazván termínem "podvědomé založení") až do chvíle, kdy jsme vědomě připraveni je znovu aktivovat. Tento druh frekvence nevyhnutelně proměňuje nejenom nás, ale celý svět do stavu harmonie, který je paradoxně v samém jádru toho, kým a čím jsme kdy byli a kým nyní jsme....

více zde:
www.lightworker.cz/.../


DOSTAŇME SA TEDA DO HARMÓNIE

Tak že niečo na tom asi bude. Aj v tomto odkaze som našiel ďalšie objasňujúce doplnenie:

Vědecké výzkumy prokázaly, že pokud zažíváme lásku, radost, klid, vděčnost nebo ocenění, dojde k natáhnutí a uvolnění vláken DNA, a ke spojení více kodónů. 
Pokud jsme naštvaní, frustrovaní a ve stresu, vlákna DNA se stáhnou a kodóny se spojují pouze v určitých intervalech, a proto se nemohou vytvářet některé aminokyseliny. Je to jako mít zapnuté rádio a mít naladěnou stanici, která má oslabený příjem nebo je špatně naladěna, což narušuje funkci imunitního systému a znemožňuje nám žít klidný a spokojený život. Pokud aktivujeme odpojené kodóny, znovu získáme 12 plně spojených vláken DNA, a to nám umožní se znovu spojit s vědomím jednoty.

V dávné minulosti lidé věděli, jak relaxovat na buněčné úrovni, protože měli propojených všech 64 kodónů, tedy sekvencí 3 ze 4 hlavních aminokyselin genetického kódu, strana po straně, aby udržely všechny spojení, což lidem umožňovalo užívat všech jasnozřivých a intuitivních schopností. Tím, že se lidé odpojili od JÁ JSEM, se šroubovice DNA začaly stahovat, což zabránilo spojení všech kodónů. Začaly být "špatně spojené" nebo se spojovaly pouze v určitých intervalech. Postupně se odpojilo 44 kodónů, což znemožnilo napojení na všechny naše schopnosti. V současné době je nečinných 44 kodónů (v angličtině se jim říká junk DNA), a pouze 20 kodónů je činných.

Aktivace 12 vláken DNA. Proteiny vyrobené z kombinací všech 64 (tedy i 44 neaktivních kodón) by nám mohly umožnit mít stabilní zásobu energie, posílit imunitní systém, podpořit využití širší kapacity mozku, zvýšit spojení s vyšším Já, rychleji a efektivněji uvolnit nefunkční systémy, zvýšit buněčnou vibraci a zamezit výskyt nemocí, a také postupně se otevřít schopnostem jako je telepatie, telekineze, okamžitou manifestaci, jasnozřivost, hlubší samoléčení a uvědomění si širšímu užití síly mysli.

www.lightworker.cz/.../



Lekárov, ktorí objavili rakovinové enzýmy v očkovacích látkach, našli zavraždených

Niekoľko holistických (celostných) lekárov bolo v posledných rokoch nájdených mŕtvych. Podľa oficiálnych zdrojov to boli samovraždy, no mnohé indície samovraždu vylučujú.

Lekárska komunita nenachádza slov, keď vidí to zvláštne načasovanie úmrtí.

Je to také zvláštne, že všetci tí „samovražední“ lekári, boli výskumníkmi, ktorí práve pracovali na prelomovom liečení rakoviny.

Výskum Dr. Bradstreeta

 Dr. James Jeffrey Bradstreet, renomovaný špecialista na autizmus, pred svojou smrťou v júli 2015 skúmal enzým. Jeho telo bolo nájdené, ako sa vznáša na vode v rieke Severnej Karolíny. V hrudi mal jedinú strelnú ranu.

Šíria sa podozrenia, že lekár mohol byť zabitý kvôli svojmu kontroverznému výskumu.

Bradstreet a jeho kolegovia zistili, že imunitný systém je ohrozený enzýmom nagalázou. Predpokladali, že nagaláza sa do tela dostala prostredníctvom očkovacej látky.

Dr. Bradstreet pracoval s prirodzene sa vyskytujúcou zlúčeninou, ktorá môže byť jedinou najúčinnejšou vecou v imunitnom systéme, ktorá zabíja rakovinové bunky.

Dr. Ted Broer v interview pre the Hagmann and Hagmann Report uvádza, že nagaláza zabraňuje činnosti dôležitého proteínu v ľudskom tele, ktorý zabíja rakovinové bunky

(Nagaláza je proteín (alfa-N-acetylgalaktózaminidáza), ktorý vyvíja enzymatickú aktivitu a vytvárajú ho rakovinové bunky a vírusy, ako sú HIV, hepatidída B a C, chrípka, herpes, atď. – poznámka redakcie).

Prelomová liečba rakoviny

Táto nová prelomová liečba je založená na ľudskom proteíne GcMAF (globulínový komponent aktivačného faktora makrofágov).

GcMAF v skutočnosti aktivuje makrofágy, ktoré sú už prítomné, existujú vo vnútri ľudského tela. Zároveň spôsobujú to, že telo zničí rakovinové bunky.

Keďže telo túto látku prirodzene produkuje, telo mnohých pacientov, ktorí majú rakovinu, jej nemôže produkovať také množstvo, ktoré je potrebné na to, aby ho ochránilo pred touto chorobou.

Keď sa však podá GcMAF, imunitný systém môže zosilnieť a sám môže bojovať s rakovinou. V takom prípade nie je potrebná invazívna liečba, akou je napríklad ožarovanie alebo chemoterapia.

Na webovej stránke GcMAF sa píše, že:

„GcMAF umožní ľudskému telu, aby sa samé vyliečilo. V tele zdravého človeka má vlastný GcMAF 11 zistených funkcií a účinkov.

Z toho sa dve týkajú buniek, tri vynikajúce účinky sa týkajú mozgu a 6 súvisí so zabraňovaním rakoviny. 

Okrem toho, samotné GcMAF pôsobí ako „riaditeľ“ celého imunitného systému.“

To, ako reálne funguje GcMAF, povedzme „GcMAF v akcii“ sa dá transparentne odsledovať použitím časovo-snímateľných fotografií za časový úsek len 60 hodín, čo by sa dalo nazvať ako nejaký akčný celok.

Záver

Niet divu, že veľký farmaceutický priemysel vníma týchto lekárov ako svojich úhlavných nepriateľov.

Ich životy boli platbou za potenciálne finančné straty, ktoré by farmaceutický priemysel utrpel tým, keby ľudia nemali rakovinu.

Je nanajvýš dôležité, aby sa informácie o takomto a podobnom dianí kontinuálne zverejňovali, šírili a aktualizovali. Takisto je potrebné, aby sa ľudia v tomto smere aj sami vzdelávali. Vo vlastnom záujme.

Spracoval: Badatel.net

Podobné články

Rakovinová buňka

Tajemství vítězství nad strašnou nemocí? Vědci našli způsob, jak zastavit šíření rakoviny

© Fotolia / Spectral-Design
Svět
Američtí vědci z Biomedicínského výzkumného centra Cornellovy univerzity a Presbyteriánské nemocnice v New Yorku objevili vlastnosti proteinů, které napomáhají rakovinovým buňkám šířit se do mozku. Studie je zveřejněna na portálu Medical Xpress.
Vědci zjistili, že protein CEMIP pobízí krevní cévy a rezidentní imunní buňky k produkci zánětlivých molekul, které pomáhají rakovinovým buňkám metastázovat do mozku. Pokusy na zvířatech ukázaly, že blokování tohoto proteinu brzdí proces šíření metastáz do mozku. Je třeba poznamenat, že k většině úmrtí souvisejících s rakovinou dochází v důsledku šíření rakovinových buněk do dalších orgánů.
Jedním z nejnebezpečnějších případů jsou metastázy v mozku. Vědci naznačují, že kontrola proteinu CEMIP pomůže lékařům léčit rakovinu a předvídat rizika.

​Látka, která zamezí rakovině i stárnutí

 
Podle vědců z Pasteurova ústavu napomáhá bílkovina GDF11 v boji proti stárnutí a chrání organismus před rakovinou. Uvádí se, že vědecký tým realizoval několik pokusů na myších. V jejich průběhu se jim podařilo zjistit, že GDF11 pomáhá napodobovat účinky diet, které prokázaly svoji efektivitu při zamezení vzniku srdečních a onkologických chorob. Kromě toho injekční podání této bílkoviny u starších hlodavců vedlo také k obnovení krevních cév v mozku a k posílení neurogeneze.

Léčení rakovinových nádorů

Dříve mezinárodní tým vědců objevil mechanismus, kvůli kterému jsou rakovinové nádory imunní vůči chemoterapii. Vědci se zabývali odolností buněk vůči ferroptóze. Jedná se o proces, při kterém buňky umírají v důsledku oxidace lipidů v membráně. Mnoho forem rakoviny může v průběhu času vyvinout mechanismy, které ferroptózu blokují a stát se imunními vůči dané léčbě.
Důvodem je to, že enzym glutathionperoxidáza-4 (GPX4 ) působí jako antioxidant a blokuje oxidaci lipidů. I přes užití léků, které glutathionperoxidázu-4 blokují, však léčba často nemá účinek. Dále vědci dospěli k závěru, že k zastavení antioxidačního účinku je nutný lék, který potlačuje účinek NMT. Umožní to léčit formy rakoviny, které jsou imunní vůči terapii.
​Vědci rovněž uvedli, že fyziologické stáří může v některých případech zabránit vývoji zhoubných nádorů. Na základě výzkumu dospěli odbornícic k závěru, že procesy,  které probíhají v organismu staršího člověka, se do jisté míry navzájem neutralizují. Stárnutí tkání mimo jiné podmiňuje nejen vznik nových mutací, ale zároveň zpomaluje dělení mutovaných buněk. Podle vědců mohou získané údaje vysvětlit případy snižování onemocnění rakovinou v pokročilém věku.




KONZUMÁCIOU KURKUMÍNU SA FYZICKY MENÍ VÁŠ MOZOK

Konzumací kurkuminu se fyzicky mění váš mozek


 

Vědci dosud potvrdili přes 600 zdravotních přínosů kurkuminu – aktivní látky nacházející se v koření kurkumě. Jde o současný doslova medicínsky zázrak.
Poslední výzkumy odhalily další jeho účinek, v tomto případě na mozek a jeho regeneraci.

Co zjistili němečtí vědci

Němečtí vědci zkoumali účinky aromatického turmerónu (části aktivní látky kurkumin rozpustné v tucích) na neurální kmenové buňky u dospělých myší.
Zjistili, že po vystavení turmerónu se zvýšil počet těchto neurálních kmenových buněk (NSC) až o 80%, čímž se výrazně urychlilo hojení poškozeného mozku.
U myší se takto vědcům podařilo vytvořit nové mozkové buňky v části hipokampu, který je zodpovědný za paměť, emoce a motivaci.
Ukázalo se tak, že kurkumin je také velmi silným prostředkem využitelným při regeneraci mozku a může být nápomocný při léčbě degenerativních poškození mozku po mrtvici nebo při Alzheimerově chorobě.
Navíc kurkumin nejenže stimuluje růst nových buněk, ale podporuje i jejich diferenciaci na neurony, což je hlavním cílem regenerativní medicíny.
Podle vědců kurkumin dokáže zlepšovat paměť u pacientů trpících demencí a Alzheimerovou chorobou.

Jak užívat kurkumu

Problémem při kurkuminu je, že ve střevech se poměrně těžko vstřebává. Pro zvýšení jeho absorpce a využitelnosti se proto doporučují následující 3 věci.
1. Smíchání kurkumy se špetkou pepře – pepř obsahuje piperin, který umocňuje účinky kurkuminu.
2. Smíchání kurkumy s olivovým olejem – jelikož některé její komponenty, jak již bylo uvedeno i v tomto článku jsou rozpustné pouze v tucích.
3. Mírné zahřátí – kurkumin je lépe vstřebatelný po jeho mírném zahřátí.
Pro nejvyšší využitelnost se doporučuje zkombinovat všechny 3 výše uvedené body – tedy smíchat s olejem, pepřem a následně směs trochu zahřát.
Před konzumací však dejte pozor, aby to nebylo příliš horké a abyste se nepopálili.
Nejlépe se tak jeví kurkumové omáčky, které proběhly vařením, a zároveň jsou v nich i tuky i pepř.

Kde sehnat kurkumu

Kurkumu dnes už koupíte v téměř každém obchodě s potravinami mezi kořením.
Pokud vám kurkuma nechutná, tak alternativou je užívání přímo kurkuminu ve formě extraktu. Ten seženete v Česku ZDE a na Slovensku ZDE.
Uvedený extrakt již obsahuje i piperin, který zesiluje účinek kurkuminu.





Každé ráno pila nápoj z kurkumy: Zaskočí vás, čo sa stalo s jej telom!

 
14.02.2017 Nie je len obyčajným korením. Pozitívne pôsobí na celé naše telo a zásobuje ho množstvom zdraviu prospešných látok. Ak si pripravíte čarovný elixír, kde bude okrem kurkumy aj čierne korenie, účinky ešte zdvojnásobíte!
Kurkuma je známa "len" ako tradičná indická korenina. Mnoho domácností ju využíva na dochutenie jedál. Jej účinky na zdravie sú však ohromujúce! Pripravte si nápoj "zlaté mlieko", ktoré obsahuje toto korenie. Najsilnejšou zlúčeninou v kurkume je kurkumín, teda polyfenol, ktorý je aktívnou zložkou, vykazujúcou viac ako 150 terapeutických aktivít!
Jeho účinky sú silnejšie, keďže sa v nápoji nachádza aj čierne korenie. Obsahuje totiž silnú zlúčeninu s názvom piperín. Keď tieto dve zložky skombinujete, zabezpečíte svojmu telu zvýšenú absorpciu liečivých látok z kurkumy až o takmer 2 000% percent! Jednoducho povedané, organizmus si vezme z kurkumy viac zdraviu prospešných látok, ako keby ste si ju dali samotnú.
Zdravotné prínosy kurkumy:

  • Pomáha udržiavať hladinu cholesterolu.
  • Podporuje trávenie.
  • Detoxikuje pečeň.
  • Reguluje metabolizmus a telesnú hmotnosť.
  • Vysoký krvný tlak.
  • Má protizápalové, antiseptické a analgetické účinky.
  • Posilňuje imunitu.
  • Chráni pred rakovinou.
  • Skvelá na pamäť a funkcie mozgu.
  • Poradí si s kožnými problémami.




Návod na výrobu zlatého mlieka

Krok 1: Pasta z kurkumy
Potrebujeme:
  • 1/4 šálky prášku kurkumy
  • 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
  • 1/2 šálky filtrovanej vody
Príprava:
Rozmiešajte všetky ingrediencie v malom hrnci. Potom je trošku povarte na strednej teplote, až z toho vznikne hustá kaša. Zložte ju z ohňa a nechajte vychladnúť. Následne vložte do sklenenej nádoby na chladné miesto.
Krok 2: "Zlaté mlieko"
Potrebujeme:
  • 1 šálka mandľového mlieka (konope alebo kokos sú tiež dobré možnosti)
  • 1 lyžička kokosového oleja
  • Štvrtina čajovej lyžičky alebo viac pasty z kurkumy
  • Med

Príprava:
Zmiešajte všetko ingrediencie v hrnci, okrem medu. Dajte na panvicu na mierny oheň a stále miešajte. Pozor, nenechajte zmes prejsť bodom varu! Pridajte med podľa chuti.
Určite by ste mali vyskúšať recept na domáce zlaté mlieko! Obsahuje jednu z najmocnejších a jeden z najzdravších prísad na svete - kurkumu. Je to skvelý spôsob, ako bojovať proti zápalom a zvýšiť imunitný systém prirodzenou cestou.
Čítajte tiež: Cesnak priložte na pokožku a čakajte: Babský recept na kožné výrastky ukazuje svoju silu!


Kurkuma a čierne korenie = ANTIOXIDANTY

 

Aj keď nie je príliš veľa štúdií na túto tému, kurkuma a čierne korenie sa používajú po stáročia v ajurvédskej medicíne ako liečba zápalových porúch, akou je artritída.  Obidve tieto zložky majú protizápalové vlastnosti. (celý článok o účinkoch kurkumy tu.)

Na základe tradičného použitia sa už aj v západnom svete používajú doplnky kurkumy a kurkumínu na liečbu a prevenciu artritídy. Štúdie ukazujú, že kurkuma m
ôže byť účinnejšia pri prevencii artritídy ako pri jej liečbe.


Piperín v čiernom  korení tiež znižuje zápal a bolesť ktorá je s ním spojená.



Kurkuma a čierne korenie ako liek na rakovinu

Piperín a kurkumín sa skúmali aj ako liek na prevenciu proti rakovine prsníka.
Súčasné liečby rakoviny prsníka sú často neefektívne a veľmi často aj po chemoterapii a inej liečbe sa znova objavujú rakovinové bunky. A podľa nových štúdií môže dôjsť k tomu, že rakovinové kmeňové bunky stále zostávajú v tele a môžu po určitom období spôsobiť opakovaný nárast nádorov.

Preto sa nový výskum snaží nájsť možné spôsoby, ako sa  priamo zacieliť výlučne na rakovinové bunky. Štúdie zistili, že kombinácia kurkumy a čierneho korenia by mohla priamo zacieliť kmeňové bunky prsníka.

Clevelandský test: silný roztok piperínu a kurkumínu, ktoré boli 20-krát silnejšie než to, čo sa bežne konzumujeme v potravinách, injekčne pichli na rakovinové bunky.

Po zmeraní rakovinových buniek sa zistilo že proces opätovného narastu nádorov bol prerušený. Toto sa považuje za významný pokrok, kedže obe zlúčeniny neovplyvnili zdravé prsné tkanivo.

Tieto prírodné zlúčeniny sú netoxické, a mohli by byť bezpečnou alternatívnou terapiou. Ďalšou výhodou je, že piperín a kurkumín obnovujú všetky kmeňové bunky v tele a nielen tie, ktoré sú citlivé na estrogén. Teda regenerujú celé telo súčasne.

Táto teória dáva nádej všetkým ženám, ktoré si rozvinú rakovinu prsníka. Samozrejme sa účinky kurkumy skúmajú aj pri ostatných druhoch rakoviny.

Prekonanie obezity kombináciou kurkumy a čierneho korenia

Čierne korenie a kurkuma môžu byť tvojim novým spojencom ak sa snažíš schudnúť. Mnoho fitness nadšencov si pravidelne pridáva do vody kombináciu kurkumy,  čierneho korenia a zázvoru aby sa zbavili prebytočného tuku a aktivovali tak metabolizmus.

TIP: Ak by ti to náhodou nechutilo môžeš pridať pár kvapiek citrónovej alebo limetkovej šťavy.

Kurkuma a čierne korenie môžu byť kombinované v boji proti vysokým hladinám cholesterolu, obezite a cukrovke.
Taktiež sú riešením pre optimalizovanie glukózy v krvi, telesnej hmotnosti, lipoproteínu s nízkou hustotou (LDL) alebo zlého cholesterolu a triglyceridov.


TIP:  KPQ je ďalšou alternatívou pre tých z vás čo potrebuje schudnúť. Je to kombinácia kurkumínu, piperínu a quercetinu ( Quercetin je extrahovaný  z cibule).


Ďalšie výhody:

Samostatný článok o pestrosti účinkov kurkumy si prečítajte tu.

Dávkovanie

Dávkovanie kurkumy sa líši v závislosti od zdravotného stavu. Rovnako ako u väčšiny bylinných doplnkov, kurkuma nemá žiadne špecifické pokyny pre dávkovanie.
Zvyčajná odporúčaná dávka je 1-3 gramy za deň. Pre doplnky kurkumínu je to  400 – 600 mg, trikrát denne.


Osobne preferujem kurkumu v tej najprirodzenejšej podobe, surového koreňa, ktorý vyzerá ako zázvor. Doplnky sú vhodnejšie skôr pre tých ktorých zdravotný stav si to vyžaduje.

Podrobný článok o dávkovaní kurkkumy v týchto prípadoch si môžete prečítať tu.
Čierny korenie a kurkumu možete konzumovať na sladko alebo na slano a vyhutnať si ho vyskúšajte napríklad  v tomto quinoa šaláte, vegetariánskych negetkách či energetických guľôčkach.


Recepty: Zlaté mlieko je skvelý spôsob ako si vychutnať kurkumu a čierne korenie dohromady.

Prečo ti prinášame Kurkuma latte ?

Už ti je asi oveľa jasnejšie prečo sme sa pustili do unikátnej receptúry kurkuma latte, ktoré okrem duálneho extraktu kurkumy a čierneho korenia obsahuje aj zázvor, škoricu, pravú vanilku a kokosové mlieko. Všetko v BIO kvalite.
Zdravotné benefity tohto kurkumového nápoja ti pomôžu komplexne budovať silné zdravie po celý rok. A nahradíš tak poobednajšiu kávu alebo večerný čajík.  Inšpiruj sa. 

Kurkuma Latte

(10 recenzií zákazníkov)
10,39 

Ako ti nakopne zdravie ?

  • Bojuje proti zápalom
  • Pomáha budovať silnú imunitu
  • Ozdravuje trávenie a črevnú flóru
  • Preventívne pôsobí proti rakovine
  • Uľavuje pri depresiách
Krajina pôvodu: India, Vietnam, Filipíny
Jedno balenie výjde na 20 chutných šálok.
100% garancia vrátenia peňazí v prípade nespokojnosti.
Ingrediencie: bio kurkuma , bio zázvor, bio cejlónska škorica, bio kardamóm, bio čierne korenie, bio kajenské korenie, bio vanilka, himalájska soľ,  biokokosový prášok, bio kokosový cukor
TIP: Ak chceš svojmu telu naozaj pomôcť, je dôležité použiť všetky ingrediencie v tej najvyššej organickej kvalite. Veľa ingrediencií sa dováža z Ázie kde majú na pestovanie nízke štandardy a všetko sa postrekuje chemikáliami. Takže uprednostni aj ty KVALITU namiesto kvantity. Priemernej kvalite kurkumy, škorici a zázvoru sa vyhni zďaleka – môžu ti viac poškodiť ako pomôcť.
Spracovali sme o tom celý článok ktorý nájdeš tu.
Zisti viac o benefitoch matcha čaju na našom blogu.

Upozornenie:

Ak užívaš určité lieky, čierny korenie sa nesmie konzumovať vo väčšej dávke ako  je 1 čajová lyžička denne – toto prosím konzultuj so svojím doktorom.

Kurkuma ako taká je považovaná za veľmi bezpečné korenie. Doplnky z kurkumy by sa nemali konzumovať nadmerne a dlhodobo. Mohlo by to spôsobiť poruchy trávenia, nevoľnosť alebo hnačku.

Obzvlášť to platí pre tehotné alebo dojčiace ženy, diabetikov, pacientov s problémami žlčníka a pacientov ktorí sa zotavujú z väčšieho chirurgického zákroku.

Kurkuma a čierne korenie sú považované za veľmi bezpečné a používajú sa už tisíce rokov, ak však trpíš nejakými špecifickými zdravotnými problémami a nie si si istý, či ich používať, radšej sa poraď.

Piovarči:
Kurkumu  a škoricu plus čily, zázvor, s Holanským kakaom, pohankou, včelým pelom, medom, moringou, chia, godži, klanopraškou čínskou, s guaranou, orechmi, lanovými semienkami a klinčekmi beriem dlhodobo účinky sú naozaj skvelé tak že pridám namiesto kurkumy kurkumu late a mám tam aj kardamon a vanilku. Robím to z banánom a teplým mliekom pridám kúsok masla alebo kokosového tuku alebo olivového oleja s citrónom a všetko rozmixujem parádne raňajky dám si k nim jeden propolis a jednu tabletku B12 skyselinou listovou. Je to naozaj skvelá prevencia pred mnohými zdravotnými problémami


Kardamon – účinky zdravého „prášku“

kardamonove semena
Kardamon je úžasné korenie, ktoré má v sebe vitamíny, minerály a jeho účinky na organizmus sú priam „božské“. Najhlavnejšou výhodou je, že kardamon odkysľuje organizmus, podporuje trávenie, eliminuje pálenie záhy, odvodňuje a podporuje funkciu obličiek, pečeni a močových ciest
Kardamon je liečivá bylina, ktorá dorastá do výšky okolo 3 metrov. Kardamon ako samotné korenie sa nachádza v tobolkách (plodoch) tejto rastliny. Kardamon pochádza z Indie a našiel si obľubu v celom svete. Pestuje sa prevažne na Srí Lanke, Guatemale pretože jej vyhovuje toto podnebné pásmo – vysokohorské s dostatkom vlahy. Teplota pre dobrý rast kardamonu musí byť priemerná ročná okolo 20 stupňov a navyše neznáša mrazy a mínusové teploty. Ak sa rozhodnete pestovať kardamon rastlinu doma, tak ju majte v izbe pri pomerne stálej teplote. Korenie kardamon je príbuzné spolu s kari korením, kde sa nachádza aj jeho malý obsah. Vo všeobecnosti však platí, že najlepšie zdravotné účinky dosiahnete pravidelnou konzumáciou samotného kardamonu
 

 
Kardamovník obecný (lat. Eletaria Cardamomuum) – čeľaď zázvorovitá
 
Čo obsahuje kardamon – účinné látky
Voda, sacharidy, tuk, bielkoviny, vláknina, vápnik, železo, horčík, fosfor, draslík, zinok, meď, sodík, mangán, vitamín B, C, omega 3 kyseliny a omega 6 kyseliny
Účinky zdravie kardamon
  • Podporuje imunitný systém
  • Ochraňuje bunky pred radikálmi
  • Prevencia proti rakovine
  • Silné antiseptické účinky
  • Podporuje trávenie
  • Zlepšuje vyprázdňovanie
  • Zvyšuje chuť do jedla
  • Odstraňuje plynatosť
  • Odkysľuje organizmus
  • Prevencia kardiovaskulárnych ochorení
  • Eliminuje pálenie záhy a tvorbu žalúdočných kyselín
  • Močopudné účinky
  • Odstraňujú nadbytočnú vodu z tela
  • Prečisťujú a podporujú funkciu obličiek
  • Zlepšujú a podporujú funkciu pečeni
  • Ochladzuje organizmus (vhodný v lete, počas horúčky)
  • Pomáha vyplavovať nadbytočný kofeín z tela
  • Dodáva energiu
  • Eliminuje stres
  • Podporuje funkciu mozgu a pamäti

Nutričná hodnota – kardamon (100g)
KJ– 1 272,6 Kcal– 303  Bielkoviny– 11,85 g  Sacharidy– 54 g
Vláknina– 27 g  Tuk – 5,3  Voda – 1 g
Kardamon obsahuje minerály – 100 g
Železo 17 mg Zinok 8,8 mg
Vápnik 395 mg Meď 0,6 mg
Horčík 241 mg Sodík 22 mg
Fosfor 165 mg Mangán 33 mg
Draslík 1 157 mg

Kardamon obsahuje vitamíny – 100 g
Vitamín C 23,8 mg Vitamín B6 0,4 mg
Vitamín B1 0,29 mg Omega 3 kyseliny 144 mg
Vitamín B2 0,24 mg Omega 6 kyseliny 317 mg
Vitamín B3 1,87 mg

Účinky chudnutie – kardamon
mlety kardamon
Kardamon je vhodným doplnkom chudnutia. Zabezpečí bezproblémové trávenie, vyprázdňovanie, odvodnenie, odkyslí organizmus a tým máte veľkú podporu v zdravom chudnutí. Jeho kalorická hodnota je minimálna, na 1 mokka lyžičku za deň, a zároveň Vás dobre naštartuje, pretože dodáva energiu priebežne, na rozdiel od kávy, ktorý účinkuje len chvíľu. Nezabúdajte, že doplnok chudnutia je iba jedna časť a to najdôležitejšie stále ostáva strava, pitný režim a cielená aktivita
Konzumácia kardamonu
Kardamon môžete pridávať do ľubovoľných jedál. Pozitívne pôsobí v mliečnych produktoch kde zabraňuje prekysleniu organizmu z kravskej laktózy. Znižuje hladinu kofeínu z kávy. Kardamon môžete pridať do studených i teplých pokrmov: pečené mäso, zemiaky, ryža, cestoviny, omáčky, nátierky, polievky, kaše, jogurtový šalát, ovocný šalát, zeleninový šalát, do kávy, do čaju a podobne. Denná doporučená dávka kardamónu je 1 mokka lyžička. Ak si pridávate kardamon do kávy alebo čaju, tak na jeden nápoj použite 1/3 mokka lyžičky.
Kliknite pre zväčšenie
Info kardamon
Kardamon – jeho účinky na telo sa vďačia každému… Nezabudnite na ďalšiu “silnú koreninu kurkumu”.

 

 

Americkí vědci z NYU Langone Health: Lidé, kteří přežili klinickou smrt, zažili smysluplnou rekapitulaci života, uvádí studie

USA: „Vzpomínám si na bytost ze světla… stála blízko mě. Tyčila se nade mnou jako velká věž síly, ale vyzařovala jen teplo a lásku… Zachytil jsem záblesky svého života a cítil jsem hrdost, lásku, radost a smutek, které se do mě vlévaly.

„Každý obrázek byl o mně, ale z pohledu bytosti, která se mnou stála nebo se dívala na… mi byly ukázány důsledky mého života, tisíce lidí, se kterými jsem komunikoval a cítil jsem to, co oni cítili ke mně, viděl jejich život a jak jsem je ovlivnil. Dále jsem viděl důsledky svého života a vliv mých činů.“

Toto jsou slova pacienta přivedeného zpět k životu po srdeční zástavě, která je součástí nové studie zážitku blízké smrti (NDE), kterou provedli vědci, kteří zkoumali kognitivní aktivitu a uvědomění během srdeční zástavy.

Mnoho lidí, kteří přežili blízkou smrt, uvedlo, že zažívali uvědomění a silné, jasné zážitky, zatímco lékaři se snažili resuscitovat jejich těla. Takové zkušenosti zahrnují vnímání oddělenosti od těla, hodnocení činů a vztahů v jejich životě a pozorování událostí bez bolesti a úzkosti. Takové zážitky byly často odmítány jako iluze, halucinace nebo dokonce sny. Nedávná studie však naznačila, že mohou existovat mimořádné zážitky, které by mohly být měřitelné a daly se zkoumat.

„Během srdeční zástavy může docházet k vědomí, uvědomění a kognitivním procesům. Objevení se normálního EEG [elektroencefalografie] může zrcadlit obnovení síťové kognitivní aktivity a biomarker vědomí, lucidity a RED (autentické zážitky blízké smrti“),“ uvádí závěr studie.

Vědci z NYU Grossman School of Medicine se podle tiskové zprávy NYU Langone Health ze 14. září zabývali souvislostí mezi kognitivní aktivitou a vědomím během srdeční zástavy, když lékaři prováděli kardiopulmonální resuscitaci (KPR) .

Studie zjistila, že někteří z pacientů oživených KPR měli jasné vzpomínky na smrt poté, co se jim zastavilo srdce až na hodinu. A zatímco byli v bezvědomí, vyskytovaly se u pacientů mozkové vzorce spojené s myšlením a pamětí.

Výzkumníci se domnívají, že během zástavy srdce odstraňuje umírající mozek své přirozené inhibiční (brzdící) systémy. Proces zvaný disinhibice není „halucinační, iluzorní nebo klamný“, uvádí studie zveřejněná v červenci 2023 v časopise Resuscitation.

Místo toho „se zdá, že usnadňuje jasné pochopení nových dimenzí reality“, včetně hodnocení všech vzpomínek, myšlenek, záměrů a jednání vůči druhým „z morálního a etického hlediska“.

Mezi 567 pacienty studovanými v rámci výzkumu přežilo pouze 53 – z nichž 28 poskytlo výzkumníkům rozhovory a 11 uvedlo, že při zástavě srdce, kdy jim byla prováděna KPR, zaznamenali vzpomínky nebo vjemy „naznačující vědomí“.

„Ačkoli si lékaři dlouho mysleli, že mozek utrpí trvalé poškození asi 10 minut poté, co mu srdce přestane dodávat kyslík, naše práce zjistila, že mozek může vykazovat známky elektrické obnovy dlouho do probíhající KPR,“ uvedl hlavní autor studie Sam Parnia. docent na katedře medicíny na NYU Langone Health.

„Toto je první velká studie, která ukazuje, že tyto vzpomínky a změny v mozkových vlnách mohou být známkami univerzálních, sdílených prvků takzvaných zážitků blízkých smrti,“ napsal vědec.

Realita versus nerealita

Mnoha lidem může zážitek blízké smrti (NDE) změnit život. Dr. Bruce Greyson, který se zabýval výzkumem tohoto fenoménu, zjistil, že zážitky blízké smrti mají tendenci změnit člověka v lepší verzi sebe sama. V rozhovoru pro The Epoch Times v roce 2015 popsal jeden takový případ.

„V jednom případě byl muž alkoholik a týral svou ženu. Po NDE se stal všestranným dobrým Samaritánem. Nepil, byl ke své ženě dobrý, pomáhal ostatním. Například spěchal do New Orleans, aby tam přiložil ruku k dílu po spoušti napáchané hurikánem Katrina,“ řekl Dr. Grayson.

Studie z roku 2014 zveřejněná v National Library of Medicine, která zkoumala 1 122 lidí, kteří zažili NDE, naznačila, že klasifikovat jejich zkušenost jako nereálnou by mohl být chybný krok.

„Velká většina“ respondentů průzkumu tvrdila, že jejich zkušenost s NDE byla skutečná, přičemž mezi respondenty bylo i několik vědců, právníků, sester a lékařů.

Tato zjištění naznačují pro většinu z nás, kteří jsme NDE osobně nezažili, že bychom měli být velmi opatrní při označování NDE jako ,neskutečné‘,“ uvádí studie a dodává: „Vzhledem k tomu, že tak vysoké procento osob s NDE považuje své zkušenosti za ‚rozhodně skutečné‘, bylo by rozumné přijmout jejich hodnocení reality osobní zkušenosti, pokud neexistuje dobrý důkaz, že jejich zkušenosti skutečné nebyly.“

Žena tvrdí, že se setkala tváří v tvář s Bohem

Žena z Arizony, jejíž srdce přestalo bít na 27 minut, tvrdí, že viděla Boha tváří v tvář v nebi, a byl to On, kdo zorganizoval její „lékařsky zdokumentovaný zázrak“ a z milosti ji přivedl zpět k životu. Její první slova, načmáraná na kus papíru u postele, zněla: „Je to skutečné.“

„Byla jsem před tváří Boží. Stane se to jednomu z milionu a Bůh se z nějakého důvodu rozhodl, abych to udělala,“ řekla deníku The Epoch Times Tina Hinesová, která si předsevzala šířit své svědectví dál.

„Za těch 27 minut, kdy jsem byla mrtvá, neměli žádné známky života – žádné dýchání, žádný tep, co by se ukazoval na monitoru. Nepotřebovala jsem, aby se tohle [zážitek blízké smrti] stalo, abych uvěřila, že Bůh je skutečný a že nebe je skutečné. Vždycky jsem tomu věřila, hluboce a nadšeně. Ale Bůh mi to dal jako dar, abych se o to mohla dál podělit.“

Poté, co Hinesová utrpěla náhlou srdeční zástavu, byla resuscitována.

„Spousta lidí chce vědět: ‚Viděla jsi svou rodinu? Viděl jsi své mazlíčky, kteří zemřeli?‘ Neviděla jsem nic kromě Ježíše. Nebyla tam žádná slova, byla to jen přítomnost Ježíše, který byl se mnou – viděla jsem tvář mého krásného Spasitele. Jeho krásná, úžasná tvář stála přede mnou. Jen On a já tam spolu, s Jeho pažemi nataženými ke mně a zcela otevřenými, které mě přitahují do sebe. Jen jsme se na sebe podívali. Nebyla tam žádná slova, byla to jen ta přítomnost. Opravdu mě oslepila ta žlutá, jasně žlutá, která tam byla, a světla, která přicházela za Ním.“

Hinesová přijímá skepsi nevěřících a tvrdí, že zatímco lékaři mohou říct, že to byla „jen ztráta kyslíku a halucinace“, její příběh neobsahuje žádné přehánění. „Bylo to vidět Ježíše tváří v tvář s nataženýma rukama, který mi jen poskytoval útěchu, žádnou bolest, žádné trauma, žádné drama. Bylo to úplně před Pánem,“ řekla. „Pak mě poslal zpátky.“

Tři dny po infarktu implantovali paní Hinesové do blízkosti levé klíční kosti defibrilátor o rozměrech 5 x 5 centimetrů, aby jí monitoroval srdeční frekvenci. Druhý den byla propuštěna z nemocnice.

Autor: Naveen Athrappully

ZDROJ

Zpracoval: Ondřej Horecký/ET-CZ

 

 

FILOZOFIA JE LÁSKA K MÚDROSTI - PLATÓN 

 
SVETU CHÝBA ĽUDSKOSŤ

MOC NA ZÁPADE JE INFILTROVANÁ NEVEDOMOSŤOU A BEZDUCHOU HRABIVOSŤOU A NEĽUDSKOSŤOU FAŠIZMU

 

 

Bitva Andělů podle Zjevení Janova v chrámu svatého Jana Křtitele v Parmě
The painting of The Battle of the Angels after Apocalypse of St. John in church Chiesa di San Giovanni Evangelista, Parma

comment image

 

CYKLUS PRECESIE 

SME PRED KRITICKÝM BODOM?





HĽADAJÚ SA VEDCI PRE RIEŠENIE... 


Tento chlap má pravdu až na tú Ameriku:

AK NEBUDEME ROZVÍJAŤ SRDCE - CESTU SRDCA A OSTANEME LEN PRI SVALOCH A INTELEKTE MOZGU BUDEME OPAKOVAŤ NACISTICKÉ NEMECKO. VEDOMIE A SVEDOMIE MUSÍ BYŤ CESTA... MUSÍME ZAČAŤ PRACOVAŤ SRDCOM K INTEGRITE K LÁSKE NIE K DEŠTRUKCI.....

VOJNY SA MUSIA SKONČIŤ....NA DOSTOJNÝ ŽIVOT A TVORIVOSŤ MÁ PRÁVO KAŽDÝ ČLOVEK

Doporučujem vypočuť si tie informácie. Ak to myslia vážne je to CESTA

VIDEO:https://creativesociety.com/sk

 

 

Tieto zásadité potraviny vám pomôžu predísť obezite, rakovine a srdcovým ochoreniam


Tieto zásadité potraviny vám pomôžu predísť obezite, rakovine a srdcovým ochoreniam

Spracované potraviny sú nielen chudobné na živiny, ale aj negatívne menia hladiny pH vo vašom tele, hlavne pH tkanív, orgánov a medzibunkových tekutín.

V dôsledku toho potom dochádza k poruchám imunitného systému, čo následne vedie k vzniku ochorení, ako sú rakovina, obezita a srdcové ochorenia.

Naše telá sú prirodzene zásadité a našou hlavnou úlohou pri starostlivosti o zdravie je udržať si toto vnútorné prostredie.

Ak chcete znovu získať pevné zdravie a udržať sa v čo najlepšej fyzickej kondícii, odporúčame vám konzumovať týchto 15 zásaditých potravín1.

15 najlepších zásaditých potravín na svete

1. Špenát

Špenát eliminuje voľné radikály, zlepší vašu pamäť a udrží vaše srdce silné vďaka svojmu vysokému obsahu antioxidantov.

Okrem toho dokáže stimulovať funkciu vášho mozgu.

Má nízky obsah tukov a cholesterolu. Obsahuje vitamíny A, C, K, B6, horčík, draslík, vápnik, zinok, železo a niacín.

2. Citróny

Chuťovo sú citróny síce kyslé, ale v organizme zanechávajú zásaditú metabolickú stopu, preto ich radíme k zásaditým a nie kyslým potravinám.

Citrónová šťava dokáže znížiť riziko mozgovej príhody a lieči obličkové kamene.

Ďalšou pozitívnou stránkou citrónov je, že účinne bojujú s rakovinou, predchádzajú zápche a znižujú vysoký krvný tlak.

Obsahujú vitamíny E, A, C, B6 a mnohé dôležité minerálne látky, ako sú zinok, vápnik, draslík, meď a riboflavín.

3. Quinoa

Dokáže vyrovnať hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Patrí medzi potravinu, ktorá má najvyšší obsah bielkovín v porovnaní s inými obilninami.

Má oproti nim aj dvakrát vyššie množstvo vlákniny.

Okrem toho je quinoa bohatá na mangán, horčík, riboflavín, lyzín a železo.

4. Mangold

Mangold pomáha vyrovnávať hladinu krvného cukru, zlepšuje zdravie srdca a krvný obeh. Chráni organizmus pred vírusmi, škodlivými baktériami a voľnými radikálmi.

Rovnako je to ten najlepší zdroj zásad zo všetkých známych potravín.

5. Pohánka

Táto obilnina dokáže zlepšiť zdravie vášho srdca, predchádzať cukrovke a zvýšiť hladinu energie v tele.

Zohrieva vaše telo, takže je to skvelé jedlo v chladných zimných mesiacoch. Navyše je pohánka výborným zdrojom vitamínov, železa a bielkovín.

6. Melón

Melón prečistí vaše telo od toxínov a zároveň vás hydratuje. To, prečo melón patrí medzi najzásaditejšie potraviny, je jeho hodnota pH, ktorá sa pohybuje až na úrovni 8,5.

Zdraviu prospešný je aj vysoký obsah vody v tejto zelenine.

7. Olivový olej

Olivový olej reguluje hladinu cukru v krvi a znižuje riziko srdcových ochorení. Je bohatý na vitamín E, mononenasýtené mastné kyseliny a antioxidanty.

Z tohto dôvodu vám ho odporúčame pridať do vášho pravidelného jedálnička.

8. Banány

Ak sa pokúšate schudnúť, je lepšie, ak pridáte do svojho jedálnička toto tropické ovocie. Banány vyrovnávajú hladinu cukru v krvi, chránia srdce a zlepšujú trávenie.

Banány sú síce bohaté na prírodný cukor, ten sa však oproti rafinovaným cukrom trávi pomalšie. Banán vás navyše udrží pomerne dlhú dobu sýtych.

Okrem toho sú bohaté na vlákninu a výživné látky, ako sú draslík, mangán, vitamíny skupiny B a horčík.

9. Ľanové semienka

Tieto semienka udržujú vaše srdce zdravé, pomáhajú kontrolovať návaly horúčavy pri menopauze a znižujú zápaly.

Ľanové semienka sa považujú za jednu z najlepších zásaditých potravín, pretože obsahujú vlákninu, antioxidanty a vitamín E.

Preto vám odporúčame konzumovať ich každý deň. Môžete si ich pomlieť a pridať takmer do každého jedla.

10. Karfiol

Zlepšuje zdravie srdca a má protizápalové účinky. Jedna porcia tejto zeleniny vám poskytne 77% dennej odporúčanej dávky vitamínu C.

Navyše je karfiol bohatý na riboflavín, draslík, horčík, vitamín K, tiamín a mangán.

11. Avokádo

Avokádo pomáha absorbovať živiny z ovocia a zeleniny, reguluje hladinu cholesterolu a posilňuje vaše srdce.

Všetky zdravotné prínosy tejto superpotraviny môžete získať tým, že budete pravidelne konzumovať avokádový šalát.

Ba čo viac, avokádo obsahuje vlákninu, výživné látky a mononenasýtené mastné kyseliny.

12. Hrozno

Hrozno pomáha znižovať úzkosť a vysoký krvný tlak.

Rovnako eliminuje riziko vzniku rakoviny pľúc, prostaty, hrubého čreva, pažeráka, pankreasu, maternice a rakoviny ústnej dutiny vďaka svojmu obsahu polyfenolov (antioxidantov).

13. Mrkva

Zlepšuje proces myslenia a váš zrak vďaka obsahu beta-karoténu (skupiny pigmentov), ktorý vás chráni pred poškodením voľnými radikálmi.

Mrkva má vysoký obsah vitamínov K, C, A, B6, železa, draslíka a vlákniny.

14. Brokolica

Táto zelenina zlepšuje krvný obeh kvôli vysokému množstvu železa. Udržiava zdravé srdce, zlepšuje zdravie kostí a znižuje hladinu cholesterolu.

Okrem toho je brokolica silným antioxidantom, vďaka čomu pomáha bojovať proti rakovine.

Je navyše bohatá na meď, vlákninu, draslík a vitamíny K, B6, C a E.

15. Čučoriedky

Čučoriedky zlepšujú kvalitu pokožky a predstavujú skvelé jedlo pre spomalenie procesu starnutia.

Výborne pomáhajú pri chronických ochoreniach a udržujú ostrú pamäť v priebehu starnutia.

Znižujú tiež riziko vzniku špecifických typov rakoviny, zlepšujú trávenie a majú vysoký obsah vlákniny a antioxidantov.


Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články

 

 


Vakcinolog Jaroslav Turánek: RIZIKA A ODPOR K VAKCINACI (VIDEO CZ, 6 min)


Jsou nějaká rizika vakcín?

Rozhovor s farmakologem a vakcinologem prof. Jaroslavem Turánkem. Jsou nějaká rizika vakcín? Mají podobné akce smysl? Jaký je vývoj v médiích? Jak selhává diskuze ve vědě?

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=vXM1qJPatu8

 

 

 

Vakcinolog Dr. Geert Vanden Bossche přináší důležitý vzkaz o tom, co se bude dít v příštích měsících (video)

Pokud jste v „době covidové“ sledovali odpůrce genových injekcí z řad odborné veřejnosti, kteří před nimi ostře yvstupovali, jistě vám neušla ani varování imunologa Geerta Vanden Bossche.

Nyní lékař poté, co zaznamenal doslova explozi autoimunitních onemocnění, vystoupil, aby varoval některé příjemce genových injekcí.

„Lidé, kteří nebyli „očkováni“ proti covidu, nebo kteří dostali placebo, nejsou ohroženi vážným onemocněním. Totéž platí pro lidi, kteří dostali pouze jednu injekci nebo kteří se nakazili virem před očkováním.“

To říká belgický vakcinolog a imunolog Geert Vanden Bossche ve svém nejnovějším videu.

„Lidé, kteří si vzali dvě nebo více injekcí proti průlomové infekci, jsou vystaveni riziku vážného onemocnění,“ varuje Vanden Bossche. Očekává, že brzy uvidíme první známky těchto problémů.

V tomto případě se jedná o osoby, které byly očkovány v rané fázi, což se týká zejména starších osob.

Imunolog radí lidem, kteří spadají do této kategorie, aby se ujistili, že mají přístup k antivirovým lékům.

https://rumble.com/v2zt5n0-assuming-my-predictions-are-correct-who-will-be-at-risk-and-who-will-not.html 

„Co můžeme očekávat v následujících týdnech? Další nárůst počtu případů akutního autoimunitního onemocnění, jako je imunitně podmíněná myokarditida a imunitně podmíněný diabetes 1. typu.

Vidíme také stále více případů turbo rakoviny a to se bude jen zvyšovat,“ varuje Vanden Bossche.

„Nadměrnou úmrtnost způsobenou těmito autoimunitními poruchami a rakovinou bude následovat velká vlna hyperakutního onemocnění COVID-19 u očkovaných lidí někdy koncem léta nebo začátkem podzimu,“ očekává imunolog.

„Chtěl jsem se s vámi o to podělit, protože si myslím, že je to důležitá informace.“

ZDROJ

Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

 

 

KEĎ SME TO PREDPOVEDALI BOLI SME VŠETCI LEN DEZOLÁTI

Stovky YouTuberov, ktorí propagovali vakcíny proti covidu, majú teraz turbo rakovinu

Bohužiaľ, stovkám týchto mladých a zdravých YouTube influencerov bola teraz diagnostikovaná rakovina. Mnohí z nich priznali, že trpia zriedkavými a agresívnymi turbo rakovinami.

Mnoho nezávislých alternatívnych médií tiež informuje o desiatkach zdravých jedincov, vrátane profesionálnych športovcov, ktorí od zavedenia vakcíny náhle zomreli.

Ak by mali mainstreamové médiá v sebe aspoň trocha etiky, tak by upozorňovali na tieto úmrtia na titulných stranách a snažili by sa vyšetriť, čo sa presne deje. Namiesto toho médiá prepúšťajú každého redaktora, ktorý sa odváži prehovoriť.

Vlády zakrývajú obrovský škandál nadmerných úmrtí. Momentálne žijeme už vo veľmi odlišnom svete, ako bol kedysi.

Tu je malá ukážka populárnych influencerov na YouTube, ktorým bola nedávno diagnostikovaná agresívna turbo rakovina:

A tento zoznam sa každým dňom predlžuje. Ide pritom len o YouTuberov, nezahŕňa množstvo influencerov na TikToku a Twitteri, ktorým bola diagnostikovaná rakovina, ani mnohých influencerov na rôznych ďalších platformách, ktorí trpia na srdcové problémy vrátane myokarditídy a náhlych infarktov.

„Kto z týchto influencerov ako prvý prizná, že im klamali a zneužili ich? pic.twitter.com/WaJles8LWk – Jennifer Jablunovsky (@JenniferJablun1) 31. mája 2023

Bohužiaľ, uvedené prípady predstavujú len špičku ľadovca.

Najväčší zločin a genocída v celých dejinách ľudstva

„Globalistická elita využíva farmaceutický priemysel na spáchanie najväčšieho zločinu v dejinách sveta,“ tvrdí bývalý viceprezident Pfizeru Dr. Mike Yeardon, ktorý varuje, že to bude zahŕňať smrť miliónov, ak nie miliárd ľudí.

Dr. Yeadon odhalil, že vakcíny proti covidu sú biologické zbrane, ktoré tieňový štát (Deep State) používa ako súčasť programu depopulácie.

V minulosti pôsobil Dr. Yeadon ako viceprezident a hlavný vedecký pracovník spoločnosti Pfizer.

Dnes v mnohých svojich vyhláseniach vysvetľuje, že pandémia covidu a následná očkovacia kampaň vektorovými a mRNA vakcínami bola „nadnárodnou operáciou“, ktorá sa pripravovala celé roky a bola navrhnutá tak, aby „poškodzovala ľudí, úmyselne mrzačila a zabíjala“.

Dospel tiež k záveru, že pandémia covidu bola depopulačným sprisahaním globalistov. Stalo sa tak po tom, keď videl svojich bývalých kolegov zo spoločnosti Pfizer vystupovať v televízii a hovoriť masám ľudí nehorázne lži, o ktorých je presvedčený, že im neveria ani ich samotní šíritelia.

Pozrite si nasledovné video stránky The People’s Voice o tejto téme (v angličtine):

VIDEO: https://rumble.com/v2oasxo-pfizer-exec-admits-covid-vaccines-are-a-bioweapon-to-depopulate-the-earth.html 

Autor: Baxter Dmitrij

Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články

 

 

 

KAM TO AŽ DOŠLO..? 

V Kanade je nový škandál s nariadenou eutanáziou

Hlavná zdravotná poisťovňa v Britskej Kolumbii – „Fraser Health Care“, začala rozposielať reklamu na eutanáziu svojim klientom v dôchodkovom veku. S prísľubom vybaviť to veľmi rýchlo a v niektorých prípadoch aj za jeden deň.

Kanada začala legalizovať a zavádzať eutanáziu v roku 2016. Od budúceho roka bude dostupná aj pre tínedžerov, aj bez súhlasu rodičov. A každému, kto má diagnostikovanú duševnú poruchu – čo môže byť v zásade použité u kohokoľvek.

V roku 2022 počet ľudí zabitých eutanáziou dosiahol 13.500 pacientov. Mnohým z nich bola úmyselne eutanázia predpísaná – vraj je lacnejšie zomrieť zaplatiac niekoľkých tisíc dolárov, ako minúť desaťtisíce na liečbu. A samotní kanadskí lekári otvorene vyhlasujú, že vďaka eutanázii je možné ušetriť 150-200 miliónov dolárov ročne.

Napríklad v Quebecu, jednej z najľudnatejších provincií Kanady, 7% všetkých úmrtí pripadá na eutanáziu. A vzhľadom na tempo rastu 30 – 50% ročne ich bude stále viac. Napokon, kanadské zdravotníctvo je v žalostnom stave – pre nedostatok lekárov je priemerná čakacia doba na termín u špecializovaných lekárov 30 – 40 týždňov. A vďaka realizovanej eutanázii je možné umelo skrátiť dobu liečby – jednoducho zabitím pacientov.

Navyše, populácia Kanady teraz rastie rekordným tempom – v dôsledku nekontrolovanej migrácie. Toto je sociálny experiment Trudeaua a liberálnych elít – rýchlo sa zbaviť starých Kanaďanov, ktorí sú považovaní za príťaž pre spoločnosť, a nahradiť ich novými Kanaďanmi. Realizujúc tak svoj nový divný svet — kým Kanadu nepostihne rovnaká balkanizácia krajiny, ktorá už pokrýva Spojené štáty.

Malek Dudakov

 

 

 

Německá europoslankyně slibuje, že zlikviduje vliv WHO na vlády


Německá poslankyně Christine Andersonová minulý týden rozcupovala Světovou zdravotnickou organizaci a označila ji za skupinu „globalistických misantropů“, kterou ona a skupina dalších sedmi poslanců slíbili zrušit, aby se postavili proti tomu, že WHO nahrazuje demokraticky zvolené vlády. (Foto: Youtube)

„Nikdy by nemělo být dovoleno, aby nevolený orgán, jako je ten, který je kontrolován a řízen multimiliardáři, jednal místo demokraticky zvolené vlády,“ řekla během konference Občanské iniciativy v Bruselu.

Andersonová tvrdí, že odhalí a jmenuje všechny osoby, včetně vládních úředníků a poslanců, které podporují „uchopení moci“ WHO a nerespektují demokracii.

To vy [WHO] jste malá okrajová menšina,“ pokračovala. „Jste to vy, kdo nemá právo diktovat lidem, co chtějí a co nechtějí,“ dodala.

„Takže si to ode mě vezměte … vezměte si to od milionů a milionů lidí na celém světě. Srazíme vás na kolena a neunavíme se, dokud se nám to nepodaří. Tak se připravte. Jsme tady a boj začíná. Tak pojďme bojovat.“

Podívejte se:


VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=xHQ4jPNLQkE

 

 

 

Dr. McCullough prozradil, co odhalil v covid mRNA injekcích (VIDEO)

Covidové injekce nejen obsahují různá množství mRNA, což znamená, že jednotlivé šarže se velmi liší, ale jsou také kontaminovány cDNA, malými fragmenty DNA získanými z mRNA.

„Jedním z nich, a tomu nebudete věřit, je SV40,“ řekl internista a kardiolog Peter McCullough Alexi Jonesovi. Jedná se o karcinogenní DNA virus. „A ano, to je v těch injekcích.“

V roce 2013 americká zdravotnická agentura CDC odstranila ze svých webových stránek stránku, která uváděla, že 98 milionů Američanů dostalo vakcínu proti obrně během období, kdy byla infikována SV40.

Mezi lety 1955 a 1963 bylo virem infikováno odhadem 10 až 30 milionů Američanů. Nyní se zdá, že je také v covidových injekcích.

„SV40 zapíná geny rakoviny v lidském těle,“ vysvětlil McCullough.

„A aby to bylo ještě horší, S2 – část spike proteinu, potlačuje dva systémy, které hrají zásadní roli v boji proti rakovině, jmenovitě P53 a BRCA.“

VIDEO:https://rumble.com/v30fkmk--cancer-virus-found-in-covid-shots-this-is-looking-very-bad-says-dr.-peter-.html

„Injekce podporují rakovinu a brání naší schopnosti bojovat s rakovinou. Vypadá to opravdu špatně,“ trval na svém McCullough.

Otázkou nyní je, kolik dalších případů rakoviny vakcíny dosud způsobily nebo teprve způsobí…

ZDROJ: Rumble

Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

 

 

 

AFP: Rusové znárodnilo další západní firmy. Francouzský potravinářský gigant Danone a dánský pivovar Carlsberg. Je to kompenzace za zabavení ruských aktiv v západních bankách

RUSKO: Ruské úřady zabavily další majetek západních korporací v Rusku. Jde o továrny a další majetek firem Danone a Carlsberg. Danone je francouzský potravinářský gigant, který má v Rusko velké zastoupení a několik výrobních závodů. Jeho vlajkovou značkou jsou mléčné výrobky Prostokvasnoe. Carlsberg je velká pivovarnická skupina, která v Rusku vlastnila několik výrobních závodů a prodávala oblíbené pivo Baltika.

K zabavení došlo na základě dekretu, který o víkendu podepsal prezident Putin a jež vstoupil v platnost v neděli. Zabavení podniků je podle ruských úřadů „dočasné“.

Danone očekává ztrátu ve výši 1 mld. dolarů a Carlsber zatím ztrátu nevyčíslil. Ze strany ruských úřadů jde o kompenzaci za zabavené („zmrazené“) vklady ruských podniků v západních bankách po začátku ukrajinské krize. Otázkou je, kdo je na tom lépe. Západ mající v bance nastříhané papírky (čísla v počítačovém systému) nebo Rusko, které převzalo fungující továrny včetně vyškolených zaměstnanců? Kdo vyhrál, co myslíte?

Firma Danone působí aktivně i v ČR a v nedávné době se do povědomí veřejnosti zapsala především podporou Prague pride – pochodu pýchy LGBT++P skupin. Carlsberg působí v ČR pouze okrajově.

AUTOR: Yuri KADOBNOV

ZDROJ

Překlad: Česká Věc

 

ondelok 10. augusta 2015




       CHORVÁTSKO 2015
       V dňoch 25 júla až 10 augusta sa uskutočnila ďalšia akcia Aragonitu v Chorvátsku. Pre maximálnu vyťaženosť
       postupne a ťažko dokladám foto.  zatiaľ 197 foto

              Jeden zo silných zážitkov padajúca voda.......
          Vyrazili sme do Chorvátska tento rok už po tretí krát. Tentokrát na dvoch autách celkom 7 ľudí...
             Našim hlavným cieľom bola rozrobená práca v Juranskej pecine..... S Martinom sme mali po 8 akcií, Tomáš
             absolvoval 2 a Maja 3. z toho 4 ťažšie celodenné akcie sme odpracovali práve v Juránskej pecine.
             Dno Juránskej pečiny je veľké ako fotbalové ihrisko.....
             Plitvice boli motivujúce...... zároveň to bol poriadny maratón.....
            Tréningové kompozície....
             Nádherná modrá.....
          Jaskyniarov na robotu však bolo málo dvaja traja... ostatok výpravy si užíval dovolenku na pobreží....
            Silným zážitkom pre viacerých z nás bol aj Plitvický národný park.... napriek tomu že v ten deň na Plitviciach zahynula
            pri fotení pádom z vyhliadky jedna Slovenka.... náš tím šiel práve okolo.....
             Vo výkope pod stropom  sme vyťažili chodbu dlhú takmer 8 metrov......
             Plitvické jazeriá očaria každého návštevníka.....
             Čelba na druhej akcii v Juránskej pecine......
            Jeden krát tam ísť nestačí. Sú tam ohromné možnosti fotografovania dokonca i v jaskyni nad jazerami....
            Jednu nočnú akciu sme dali aj v Baradine 2
            Ale aj takéto akcie pri mori sa nám páčili.....
             Baradine 2
            Plavá lagúna Poreč - Pozdrav od spriaznenej duše z predchádzajúceho obrázku..... :-)
            Toto zahreje a povzbudí  v mojom veku viac ako všetky poklady sveta....:-)
             Nič len nádhera....
             Tvrdo vybojovaná akcia pri Plitviciach.... Väčšina chcela akciu pre neskorý čas vypustiť.... zároveň zisťujeme že Marcel
             zabudol naložiť náš jaskyniarsky pracovný vercajg, ktorý sme tu potrebovali.
             Vodopády v Slunji.....
            Priepastka hlboká 15 metrov pôsobí v noci celkom iným dojmom....
            Tufové hrádze vytvorili nádherné vodopády - Slunji
            Sedimentácia.....
             Dolný tok Plitvíc.....
           Dovolenka na podúške z bahna.... tzv. zákopová vojna.
.          Tie jazerá treba jednoducho vidieť.... niečo také je len tam nikde inde....
             Jaskyňa nad Strieborným jazerom.....
           V slnečnom Karlobagu sme stretli potápača Zlatka Možaniča, ktorý nás prenocoval v perfektne vybavenej kuči.
           Získali sme v ňom priateľa s veľkým srdcom.....
             Plitvice zabodovali.... rád sa tam vrátim.....
           Už vyplouvá loď Džambí.....
             Pri fotení z výhliadok treba dávať bacha hlavne keď človek prelezie zábradlie.....
            Zborený chrám v Karlobagu....
             Takú nádhernú vodu človek len tak hocikde nevidí...
             V jaskyniach som toho tentokrát veľa nenafotil. Viac sa pracovalo ako fotilo.........
             V tejto jaskyni ktorou sa dá vystúpiť nahor k stenám s vyhliadkami sú tri sledovateľné jaskynné horizonty. ...
             najspodnejší je zrejme zaplavený vodou....
             Pod vodopádmi v Slunji
            Silvio Legovič nám ukazuje ďalšiu novú jaskyňu v blízkosti Jama Baredine..... Podaním ruky stvrdzujeme
            ďalšiu aktívnu spoluprácu.... Na jeseň v októbri prídeme pokračovať v práci na Istrijských jaskyniach už
            po štvrtý krát v tomto roku. Otvoríme  jaskyňu ktorá je už desaťročia neprístupná napadanými stromami.
             Väčšinu trasy na Plitviciach putujem sám všetci bežia dopredu a mňa fotenie dosť zamestnáva a tak zaostávam
             a našich ľudí s vodopádmi teda moc nepofotím....
           Na priateľstvo.... živilo... Posedenie u Zlatka Možaniča na terase jeho domu v Karlobagu..... Pripíjame dobre
           vychaldenou Balentainkou. Atmosféra bola srdečná, hovorilo sa o zážitkoch pri potápaní i speleologickom
           prieskume i našich plánoch do budúcna hlavne v oblasti Velebitu.....
             Prvý krát vidím Plitvice naživo.... a som celkom vo vytŕžení.... Stratil som sa v dave a kontakt s tímom udržujem
             len vysielačkou....
            Nad korunnou čakrou.... Sárka a západ slnka v Karlobagu... ...
             Prírodné tufové hrádze. V najvrchnejšej sme na predchádzajúcej akcii našli i jaskyne obývané netopiermi....
            Tam blízko Litlle Bighorn.... na horizonte chýba už len dostavník....:-)
              Chorváti majú v krajine veľké prírodné bohatstvo.....
             Hlboko do ticha ....  "Jdu dolu, jdu hloub a jdu sám..."
            Pohľady na hladinu jazier sú úchvatné....
             Ťahanie nákladov to bol môj údel. Nebolo to ľahké hlavne keď sa ťahalo bez použitia dosiek, doslovne drina.....
             Na dvoch akciách v Juránskej nám obetavo pomáhala Maja. Pomáhala ťahať náklady a zaisťovala potrebnú logistiku....
             V štvrtej akcii v piatok sa však náš postup značne zrýchlil. Zdokonalili sme techniku vyťažili a vyťahali sme
             50 prepraviek sedimentu.....
            Prvú a poslednú 4 akciu sme boli v tejto zostave.  Druhú a tretiu akciu namiesto Tomáša, ktorého bolel chrbát
            doplnila Maja.....
              Mordung na čelbe...... Takto sme kedisi v roku 1980 začínali v Kukurišovej jaskyni v Malej Fatre...:-)
             Akcie v horách tentokrát celkom vypadli okrem jedného krátkeho výletu vo Velebite. Skrátka väčšina hory
             odpísala už na Velebite preto že dovolenka a tak ostala táto akcia bez nádherných Julských Álp a studenej Soče
             aj keď bolo všetko riadne naplánované, Marcel demokraticky ovplivnil decká  a väčšina rozhodla že hory nie.
             A tak som sa studenej vody ani nádherných horských výhľadov na tejto akcii nedočkal..... lebo demokracia...
             Čelba na začiatku štvrtej akcie... tentokrát sme sa dobre pripravili.....
             Jedna z úžasných vyhliadok do kaňonu Národného parku Plitvice... Videli sme to takto z výšky len kvôli môjmu
            otravovaniu a zvedavosti, čo dosť rozladzovalo časť mančaftu to moje vymýšlanie a zastavovanie k výhľadom....
            Ale ako vidieť naozaj sa to oplatí
             Kačena..... na jednom z jazier....
             Štvrtá  piatková akcia v Juranskej Martin nesie dolu do výkopu dosky, aby sa po nich lepšie šmýkala prepravka
              Rybičky sú už zvikúté zhromažďovať sa okolo brehov kde ich ľudia prikrmujú.....
             Vystielame dno vykopanej ryhy doskami, aby sa ľahšie ťahali prepravky.
             Na Plitviciach jaskyniari objavili veľký krasový systém, prístupný je však len cez stále zaplavené sifóny.
             Mohlo by tp byť práve tu......
             Dosky nám uľahčili aj urýchlili postup ďalej a hlbšie do jaskyne......
             Mohutná tufová hrádza....
             Nádherné akvária Plitvíc hneď okolo chodníka....
             Nádherné zákutia. Naši moc utekali a tak som mal málo času na tvorbu všetko dosť z rýchlika. Napokon som
             sa aj tak stratil v dave a naši sa mi definitívne stratili z dohľadu.....
            Zelená a modrá sa vo vode rýchlo striedajú.....
             Južanské bodliaky sú nádherné.....
            Chrlič.....
             Západ slnka nad prístaviskom plachetníc v Poreči.....
              Jama Baredine 2 - vystupujeme s priepastky po nočnej akcii.....
             Keď som dorazil k tejto výhliadke pracovníčka národného parku ma s vážnou tvárou posielala ďalej... Odtiaľto
             asi pred 20 minútami spadla slovenská turistka....Tým smerom odkiaľ spadlo som nesmel ani fotiť.
            V Juránskej pečine sme pracovali v sobotu, pondelok, stredu a v piatok a podarilo sa nám vyťažiť pekných par
            ton sedimentu....
            Jazero Koziak po ktorom kyvadlovo premávaju lode s návštevníkmi parku.
            Západy slnka sú vždy príležitosťou ku kompozícii.....
             Vodná divočina.......
            Pohoda pri modrom Jadrane....
             Razíme si cestu sedimentami stále hlbšie do jaskyne - Juránska pečina. Doma nemáme takúto príležitosť pracovať
             v tak veľkej jaskyni a vôbec je doma málo príležitostí k práci v skutočne zaujímavých lokalitách. V Malej a Veľkej
             Fatre je veľká tlačeniaca a priam bojový pretlak jaskyniarov a množstvo teritoriálnych problémov, ktoré unavujú
             viac ako samotný prieskum a kopanie....
.           Chýbajú mi ľudia k pózovaniu. Naši sú niekde 2 km vpredu za zákrutov jazera. Na lode bola veľká rada  a tak
            šli okolo jazera radšej pešo. Komunikujeme cez vysielačku. Keby hneď boli šli somnou okolo jazera pešo nemuseli
            tak dlho čakať ani na autobusy, ktoré tu rozvážajú turistov od jedného konca jazier po druhý..... a tak putujem po
            jazerách s foťákom sám

            Kvaple na strope popod ktorý sa prekopávame svedčia o tom že tu jazero a teda trvalé zaplavenie zrejme nemohlo
            existovať. .
             Chodníky sú budované po tufovývh hrádzach jazier.....
             Dekoračný....
             Tufová bariéra....
             Voda je tu proste úchvatná.....
              Canion pod Slunji.....
               Pohľady zo strmých stien nad jazerami.....
             To vodáctvo stojí za to.... kedy sa k tomu prebojujeme?
              Veľký závojový vodopád. Odtiaľto sú známe zábery z Winetoviek
              Zfarbenie vody v Karlobagu je spôsobené sladkou vodou ktorá vyviera z krasového podložia priamo v mori....
            Trochu sme popracovali aj v pasci na jelene......

            Nádherná hlbočina...
             A musíme dávať bacha aby sme do pasce nepadli i my.....
             Potápač Marcel spustil motorový čln na vodu prvýkrat práve v Karlobagu.....
             Ešte netušíme že poľná lopatka nám tu bude k ničomu.... bahno je tak lepkavé že znemožňuje prácu väčšími nástrojmi.
             Osvedčila sa len malá kelňa.....
             So Silviom sa poznáme už takmer 20 rokov. Prebrali sme priority prieskumu v okolí Jama Baredine. V októbri
             dovezieme inšpekčnú kameru a prezrieme na dne Jamy Baredine poruchu v ktorej sme pred dvoma rokmi pracovali.
             Budeme pokračovať v krátkych pracovných výpadoch do Baredine 2,  Jednu riadnu akciu venujeme Vergotinskej
             pečine a dve tvrdé akcie v Juranskej. Budeme mať zo sebou výhradne jaskyniarsky mančaft s kapitánskym
             režimom. Žiadna demokracia dovolenkárov..... hoci na pobreží si pravidelne oddýchneme.
            Voda voda všade samá voda......
            Zistil som že aj od Jamy Baredine sa dajú robiť zaujímavé zábery západov slnka.....
             V druhom týždni našej akcie  na jamarsku základňu pri Poreči dorazilo tretie auto s Magduš. Martinom a jeho
             priateľkou
            Krásne kúty čo ma najviac štve že sa všetci tak ženú dopredu, chcem sa držať party a mám málo času na fotenie.
            Napokon mi aj tak všetci ušli... Je to tu ako na závodoch.... čudujem sa že si to tu ľudia viac neužívajú.....
            Zeleň vodných rastlín farbí vodu do zelena.....
             Chodníček okolo spodných jazier - Plitvice
             Na vodnej hladine popri brehoch sa dá naozaj doslova experimentovať.....
            V Zelenej lagúne pri západe slnka.
            Ďalšia jazerná hrádza vysoká desiatku metrov.....
             Jazerá  v strede hornej časti Plitvíc sú aj takto krásne zelené.....
               Nuž je to poriadny rozdiel....
             Táto zelená a tá modrá.....
             Reliéf jazier je naozaj úchvatný....
            Všetky odtiene zelene.....
            Veľký závojová vodopád mal málo vody.....
            Aj na prevoz loďami boli poriadne rady...... a čakanie v horúčave nebolo moc radostné.....Plitviciam chýba miesto
            na kúpanie. V prístave pre lode v spodnej časti jazera by mohli vybudovať aspoň malý poloprírodný aquapark aby
            sa ľudia mohli osviežiť. Aj toto by spravilo Plitvice ešte príťažlivejším miestom.
             Tône popri brehoch jazera Koziak....
             Chodníky boli poriadne preľudnené na viacerých miestach......
            Hore chodník k veľkému závojovému vodopádu.....
            Problém v Národnom parku je v tom že tam vpustia more ľudí a tí potom takmer padajú s chodníkov do vody....
            Drevený pazúr......

            Chýbala nám aj absencia zmienok o historickom točení filmu Poklad na Striebornom jazere na Plitviciach
            Závoje vody sú úchvatné. Miesto dokáže človeka nabiť energiou....
             Mapa jazier....
            Stromy napadané v jazerách vytvárajú úžasný efekt.....
            Škoda len že bolo vo vodopádoch málo vody.....
            Pri varení večere na základni pri Jama Baredine.....
             Na Plitvickú vodu sa nedá zabudnúť.....
            Maskot výpravy Kormorán zo Zelenej lagúny. Omnoho krajšieho zelenookého kormorána s Plavej lagúny pri Poreči
            sa mi z blízka nepodarilo nafotiť.... napriek tomu že som sa snažil nemal som šťastie.....
             Takúto zelenú len tak človek neuvidí......
             Na morskom pobreží toho človek moc neuloví.....  Vo vnútrozemí je to o inom.......
            Tam sa dá nafotiť oveľa viac.....
             Mierne rozvlnené zrkadlo morskej hladiny v prístave v Karlobagu......
             Dolný tok Plivického kaňonu. Vyhlidka ktorú sme našli len vďaka mojej tvrdohlavosti  Prvý dvojitý vodopád v dohľade
             som opticky priblížil 50x
            50 násobné optické priblíženie... Stabilizátor to ustál v pohode SONY HX400V to zvládol obstojne.
             Fantázia na vode.....

              Pasca na jeleňou?  V závale tam je pochovaný asi šestnásťtorák.....
            Do akcie nechcel nikto... Napokon šiel Martin a Maja. Mal som hodinu na prácu. Rukavice som poskytol
            Martinovi ktorý odoberal vyhádzané balvany a hrabem holými rukami. Vydobyl som si tam slušný priestor. Práce
            je tu na pár hodín a mohli by sme sa niekam dostať. V závale som narazil na sprhnuté parožie poriadneho
            šestnásťtoráka.....
            Chýbalo nám vedro a náradie aj ochota ostatných zaspolupracovať. Bolo mi jasné že sám to nevytrhnem...
            Ale objavili sme aspoň toho šesnásťtoráka.... Po návšteve Plitvíc  mi je jasné o aký druh krasu tu pôjde.
            Odvodnenie smeruje pochopiteľne k jazerám Viem že je tam veľká jaskyňa prístupná len cez vodné sifóny.....
            Tu by mohol byť vchod do jaskynného systému.....
              Pôjde o riadnu odvodňovaciu krasovú drenáž.....
            Pohľad na modrozelené plesá medzi tufovými hrádzami.....
            Mohol by to byť onen popisovaný vstup do systému? Samozrejme len pre speleopotápačov...
..            Čo som zatiaľ videl je to speleologicky najzaujímavejšie miesto na jazerách.....
             Poriadna rúra....
             Pohľad z brala nad jaskyňou......
             Bralo je ako cedník
              Človek sa nevie vynadívať na tú nádheru pod sebou.....
            Systémom schodíšť sa dá dostať do jednotlivých jaskynných etáží.....
             Stromy pochované v jazerách......
             Šlapala po tomto schodisku i mokasína slávneho náčelníka Apačov....?. vápenec na chodníku je vyleštený ako na
             nejakom slávnom pútnickom mieste.....
             Varície toho istého pohľadu sponad jaskyne.....
            Priepastná jaskyňa stojí za obhliadku....
            Príroda čarodejka.....
            Jedna z najvyššie položených horizontálnych úrovní. Treba mať zo sebou svetlo a dalo by sa aj pekne experimentovať....
            preto že som niečo také nečakal nemali sme zo sebou ani svetlá ani výstroj, ale pre druhý krát si všetko donesieme
            a pokúsime sa spraviť zaujímavé zábery.....
               Jeden z tisícou pohľadov na vodnú hladinu.....
            Ešte zopár schodov a som hore.....
              Rybičky čakajúce na svoj prídel.....
              Vieme si teda predstaviť čo v tom podzemí je hlavne čo sme videli okolo Plitvíc samí hlboký závrt. Pôjde o megakras....
            Plitvice pôsobia zdravou atmosférou korú vytvárajú práve vodopády ionizujúce ovzdušie
             V jaskyni pokladov nad Strieborným jazerom som stretol čisté detské duše......
             Drevené pahýle trčiace z brehov jazier výrazne dotvárajú celkový estetický zážitok na prehliadkovej trase
              Fotografov s profi vybavením je tu možno vidieť dosť....
.             Kras tu musí byť výnimočne vyvinutý......
            Zvláštne čaro mŕtvych stromov spadnutých do vody.....

             Pamiatka po nedávnej vojne.....
            Možné vyústenie zo systému.....
             Jazero pod Koziakom.....
             Brána do podzemia?
            Sily rýchleho nasadenia by tu veľmi pomohli:-) Škoda toho náradia že nám chýba, ale je to poučenie pre druhý krát,
            že spoľahnúť sa človek môže len sám na seba. Bude stačiť možno len jedna sústredená dvojhodinovka a mohli
            by sme preniknúť. Nikto sa tu o to ešte nepokúšal... U nás by už bolo dávno objavené..
            Ryby tu vypadajú ako živé udenáče:-)
             Rybičky sprevádzajú všetky lode......

             Malebné morské pobrežie pod Velebitom..... Pri fotení s HS 400 som zažil nepríjemnú vec pol dňa som fotil nádherné
             scenérie ostrovov s okrajovej hrany Velebitu a foťák ma pritom neupozornil že nemám vloženú kartu. Pri všetkých
             foťákoch čo som doposiaľ mal sa to nemohlo stať sofware vždy upozornil že nie je kde zapisovať dáta. Pri tomto
             Soníčku to ale nefunguje dvakrát som tak prišiel o množstvo neopakovateľných záberov... a pripravilo mi to mnohé
             dramatické a krušné chvíle..
             V Karlobagu sa nám mimoridne páčilo, hlavne pre tú krásnu vodu vyvierajúcu do mora z Velebitu a tiež pre blízkosť
             tohoto vápencového horstva.....
             Malé ospalé prímorské mestečko.....
             Škoda poruchy na motore bol by som pofotil pobrežie od mora, ale nemal som to šťastie....
.
            Okrajový hrebeň s vojenským opevnením. Ešte ráno sme tento hrebeň robili dolu od cesty nádherné zábery
            nič z nich však nebolo a tak som sa poobede rozhodol keď som prišiel na to že som fotil bez karty že idem sám hore
            na kótu z opačnej strany. Je hnusné teplo a mal som len jednu plechovku piva. A samučičký sám v pustej krajne
            kde nestretneš živáčka a bez akéhokoľvek spojenia s mančaftom.
              Časť výprava je dolu v Karlobagu na pláži nevedeli sa dočkať a hory tie nemusia. Martin a Tomaš šli na túru
              trochu dovnútra a ja som sa od nich odpojil aby som znova nasnímal stratené zábery z tejto kóty. Ale nebolo to
              už ono - to ranné svetlo.. Výstup na pahorok bol v poobedňajšej neznesiteľnej horúčave pekelným zážitkom. Žiadna
              útecha ani tieň ani vánok ani nikto nablízku, ani možnosť spojenia s hocikým, tak ako za starých čias, keď ešte
              neexistovali mobily. Pre chronický nedostatok prostriedkov som sa vzdal i mobilnej komunikácie. Som síce na
              prijme ale mobil som mal momentálne vybitý na takýchto akciách je často problém s dobíjním batérií....
            Dolu máme druhé auto zaparkované poblíž dvoch chalúp. Zastavili sme sa tam s Mertinom a stretli sme tam chorvátku
            pôvodom slovenku, jej mama žila v Prahe. Hospodár ale nebol doma a tak sme sa nedozvedeli či by sa prípadne dalo
            prenocovať.
            Náhorná krasová planina po ktorej sme pricestovali od Plitvíc... Som hore terén tu už poznám tak už zasa poskakujem
            po skalách ako kozľa.........
            Pohľad z domu Zlatka Možaniča na  hrebeň nad Karlobagom.....
            Mesačná krajina na ostrovoch vedľa pobrežia......
             Chemetrail nad prériou...... Velebit
            Voda voda všade samá voda......
              Jelenie parožie
            Menej nápadné zákutia som si priblížil ako som potreboval.....
            Pohodlné kamenné chodníky pod skalnými stenami.....
             Kamarát kormorán, ktorý sa vo vode do mňa pustil......
             Čo všetko možno vidieť v kuse dreva......
             V podzemí
             Plitvická džungľa......
            Kačičky sú tu rozprávkové.....
            Pastva pre fotografa.....
               Jazerné brehy s modrou vodou  a množstvami rýb človek nenájde nikde inde......
              Doslova na každom kroku.....
             Takéto nádhernéé prostredie sa hocikde nevidí......
                Mám odtiaľ také množstvo fotografií že sa tu jednoducho nedajú zmestiť.....
             Nečudujem sa že sa tu ľudia neustále vracajú.
             Drevené chodníky ponad vodu sú pohodlné.......
              Raj pre fotografa... za jediný deň sa to tu nedá prejsť..... raj pre dušu......
            Vo vode sa dajú fotiť neuveriteľné veci..... Som tu prvý krát a všetko je to z rýchlika....
             Kto ešte nebol na Plitviciach doporučujem je to pre našinca síce drahšie, ale naozaj celodenný pobyt nad
             vodou a pod vodopádmi je blahodárny nielen pohľadom pohybom ale aj blahodárne energetizujúcimi  jónmi
             s mínusovým znamienkom v ovzduší
            Nečudujem že sa tu ľudia stále vracajú..... šťastní môžu byť tí čo tu môžu pracovať.....
            Škoda že som tu zo sebou nemal nikoho z našich ponáhľali sa celkom iným smerom a mnohé nevideli.
            Druhýkrát to už zorganizujeme inak.
             Nestíham túto prezentáciu ani dokončiť tak je toho veľa:-) Naše baby.....




 

 

 

 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

        Výber foto pre Spravodaj k článku:     Jaskyňa Ľudmila a Tretia zahraničná speleotúlačka      JS  Aragonit v roku 2022 - Eduard Pi...