piatok 6. novembra 2020

 

 

PLAČTE ... Plačte nad tím, jak daleko jste to nechali svou liknavostí, leností, alibismem, netečností, a hlavně vaší orientací a upřednostňováním spotřebního způsobu života dojít. ... 
Plačte nad tím , jak lehce jste vyměnili svá odvěká práva za plné vozíky žrádla v marketech, televize přes půl obýváku, auta na půjčky... 
Plačte nad svou hloupostí a nepoučitelností při vhazování lístků do volebních uren, Vaši zemědělskou zem vám ukradli, její zbytky poseli jedovatou řepkou, Vaši vodu Vám prodávají dráž než víno. Sebrali Vám mouku, cukr, brambory, krávy, prasata, průmysl. .. 
Plačte nad tím , že jste si nechali zničit školství a učňovský dorost, tolerujete obory, které nikdo nepotřebuje... 
Plačte nad tím , že upřednostňujete individuální zájmy nad celospolečenskými, tím jste umožnili rozvoj sobectví, netolerance, závisti a zničení morálky. .. 
Plačte nad tím , že jste uvěřili, že nepatříme mezi Slovany a přestali jste věřit slovanské soudržnosti. .. 
Plačte nad tím , že jste opět uvěřili Západu, který nás vždy prodal a zradil a chtěl zachránit jen sám sebe... 
Plačte nad tím , že jste se nepoučili z mnichovské zrady a opět uvěřili žvástům západní propagandy... 
Plačte nad tím, až začne hořet vaše zem a Rusové se na vás vykašlou ... a udělají dobře, chováte se k nim sprostě jako hajzlové a západ si s vámi vytře prdel !
                                                                     Masunta
Názory
Získat krátkou URL
7511
Sledujte nás na

Mluvčí slovenské policie ve středu potvrdila informaci, že podezřelé osoby se pokusily nakoupit zbraně na území republiky, tato byla předána rakouským kolegům ale již v létě. Původ munice zmínil jako první rakouský deník heurte.at. Domněnku médií a výstrahu pro ČR a Slovensko okomentoval Sputniku bezpečnostní expert František Škvrnda st.

Pondělní teroristický útok ve Vídní spáchaný mladým mužem si vyžádal životy čtyř osob, dvaadvacet lidí bylo zraněno. Vyšetřování incidentu probíhá ve spolupráci se zahraničními bezpečnostními orgány. Dva dny po útoku se na rakouském portálu Die Heurte objevila zpráva o slovenském původu zbraní.

Na informaci brzy reagovala mluvčí prezídia Policejního sboru SR Denisa Bárdyová. Řekla, že útvar již dříve úzce spolupracoval s příslušnými složkami v Rakousku, čímž údaje uvedla na správnou míru: „Slovenská policie v létě zachytila informaci, že se podezřelé osoby z Rakouska snažily nakoupit munici na našem území. Nákup se jim však zrealizovat nepodařilo," potvrdila mluvčí. Na podezřelý pokus nákupu zbraně rakouskou kontrarozvědku upozornily slovenské tajné služby. Ovšem podle rakouského ministra vnitra Karla Nehammera nedošlo k včasnému předaní údajů mezi rakouskými úřady.

Ke stejnému prohlášení slovenské policie referoval pro Sputnik i politolog a bezpečnostní analytik František Škvrnda st. Podle jeho názoru nebyla domněnka portálu heurte.at doložena konkrétními důkazy. „V případě teroristického útočníka z Vídně jde jen o dohady rakouského novináře (médií), že útočník střelivo nakoupil na Slovensku. Nikdo však dosud nepředložil nejen důkazy, ale ani jakékoli indicie, jak a kde se to mělo stát.“

Připomínáme, že Německo a Slovensko byly v roce 2015 označovány za možný zdroj střelných zbraní pro útočníky v Paříží. V médiích zaznělo, že organizátoři 13 útoků mohli deaktivované zbraně nakupovat ve městě Partizánske na západě Slovenska.

K tomu bezpečnostní analytik poznamenal, že využívání území Slovenska jako místa pohybu či dokonce výcviku teroristů je výmyslem z dílny protislovenských sil. „Bezesporu může docházet k pohybu podezřelých osob na území Slovenska, ale nepůsobí zde vůbec žádná síla, která by měla napojení na teroristické kruhy jakéhokoliv charakteru v zahraničí," zdůraznil.

Co ukládá zákon

Podle Škvrndy nabytí zbraní na Slovensku brání přísné právní normy. Zákon č. 190/2003 Sb. o střelných zbraních a střelivu stanovuje kategorie střelných zbraní a střeliva, resp. podmínky nabývání vlastnictví, držení, nošení a používání a také jejich případný dovoz a převoz. K vlastnění zbraní na Slovensku by fyzická osoba měla mít přeseděvším zbrojní průkaz, opravňující držení nebo nošení zbraně včetně střeliva. Bere se v potaz účel používaní a dále licence a nákupní povolení, která jsou nutná pro jisté typy zbraní.

„Nelegální nákup zbraní (i střeliva) je na Slovensku velmi obtížný; v posledních letech se udělala další opatření, aby se to ztížilo. Kromě toho je velký rozdíl v možnostech nelegálního získání zbraní (i střeliva) domácím podsvětím (což nikdy nelze na 100 % vyloučit) a osobami ze zahraničí,“ konstatoval expert.

Zásadně přepracovaný návrh novely zákona z roku 2003 byl zveřejněn 15.října letošního roku. Dle portálu Legistelum se touto novelou má do právního řádu SR převzít Směrnice Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/853 ze dne 17. května 2017, kterou se mění směrnice Rady 91/477/EHS o kontrole nabývání a držení zbraní. Jedná se o zásadní zpřísnění slovenského zákona, které rozšiřuje seznam zakázaných zbraní, zakazuje držení určitého množství zásobníků s náboji a zavádí mimo jiné elektronickou evidenci licencí.

2. listopadu se ve Vídni střílelo na šesti místech. Rakouská policie zadržela 14 podezřelých, někteří z nich mají rakouské občanství. Policie během zásahu zastřelila 20letého mladého muže původem ze Severní Makedonie s rakouským občanstvím, který byl spojen s teroristickou skupinou Islámský stát* (IS). Rakousko, stejně jako Německo a Francie, zesílilo kontroly na svých hranicích.

Přestanou být Praha a Bratislava ostrovy bezpečí?

V této souvislosti se Sputnik ptal bezpečnostního analytika Františka Škvrndy, zda události v sousedním státě, kdysi 4. nejbezpečnějším na světě, jsou zjevným znamením, že by Praha či Bratislava měly posílit své státní hranice. Kromě teroristů podobné útoky mohou organizovat i lidé s psychickými poruchami, míní dále expert.

„Bohužel vzhledem k charakteru současného terorismu nelze absolutně vyloučit jeho překvapivou akci nikde na světě. Hypoteticky lze říci, že teroristé jsou v tomto směru ve výhodě před státními bezpečnostními složkami, neboť ty nemohou odhalit úplně všechny přípravy na teroristické akce, které se také ‚inovují´. Situaci může zhoršovat i nekončící příliv migrantů jakož i působení mezinárodního organizovaného zločinu. A nedají se bohužel vyloučit ani různé činy ‚pološílených´ osob, které mají kriminálně-deviantní charakter. Tyto osoby se mediálně-politicky zpravidla prezentují jako teroristé,“ řekl k tomu analytik.

Politolog také dodal, že při bezpečnostních opatřeních existuje jakási hranice, která se však nedá přesně stanovit, dokdy jsou tato opatření ještě efektivní, a kdy začínají být už ‚přesycené´ a přinášejí více komplikací než užitku. Opatření podle Škvrndy je třeba neustále prověřovat a doplňovat o nové poznatky a postupy, přičemž existuje i jakási specifická intuice odborníků, kteří dlouhodobě působí v této oblasti. Proto, jak míní analytik, „není dobré měnit z politického hlediska vedení bezpečnostních složek, čeho se na Slovensku dosud nezbavili a co znovu udělala Matovičova vláda", řekl expert.

Připomínáme, že podle slovenského premiéra potřebuje stát novou koncepci bezpečnostního systému, která by nahradila koncepční rámec z roku 2002. Důvodem pro vznik nové koncepce jsou zkušenosti s řešením krizové situace vyvolané pandemií covidu-19 a programové prohlášení vlády.

Neposlední roli v celosvětovém rozšíření teroristických aktivit podle bezpečnostního analytika hraje i zahraniční politika jednotlivých států. „Kromě toho je podle mého osobního názoru silným zdrojem terorismu působení Západu na Středním východě. Pokud budou pokračovat nesmyslné kruté války vedené USA a jejich spojenci v tomto regionu, stále budou podněcovat některé lidi (např. z pomsty za zabité příbuzné apod.), aby sami prováděli teroristické akce nebo je nějakým způsobem podporovali. Podobně velmi nebezpečné je i politické a ekonomické vměšování Západu do tohoto regionu,” řekl na závěr politolog František Škvrnda st.

Jo jo, v USA jsou za vodou, jak obrazně tak ve skutečnosti, Tedy oni svou činnosti, vyvražďováním a ničením vytvoří teroristy / běžný občan xxx země, který se chce vyrovnat s tím, že o vše přišel činnosti nějaké mocnosti a jejich posluhů/ kteří si pak vyhledají nejméně pro něj nebezpečný cíl. Tedy Evropu, Rakousko ČR... A v USA jen nanejvýše napíšou v jednom plátku v Evropě, pořád není demokracie a mají daleko do civilizace, pořád se tam vraždí. A vybijí další město, vesnici, naši politici se plazí před nějakým Pompeem, pánové Petříček, nám potvrdí, že je to v rámci demokracie, pan Fišer, že je to pro uklidnění situace na východě, pan Pavel, že musíme nakoupit více zbraní, aby jsme také mohli se na zabíjení podílet.
 
Experiment procesov totality je možný na malom štáte akým je Slovensko. Sme pokusné králiky a zachráni nás len zázrak, "Božia ruka", ale nie tá Maradonova.
Masunta nejosvícenější2, ,chlapče máš tisíckrát pravdu.Ta verbeš a vazalská vláda nás nahnala do náruče násilí.Nyní ta svoloč politiků bude fňukat jak malé děcko na pískovišti.Ale je chybou že to odnáší jen ti,kteří za to nemůžou a hyjenám to jen prochází.
 
Zdrojem terorismu v Evropě jsou politici, kteří nevyžadují od represivních složek vynucování dodržování zákonů ! Já se mimo EU nedostanu bez dokladů nikam. Tam to začíná. A udělováním azylu a jiných tzv. čekacích lhůt to končí. Kdo z politiků, by jen tak pro nic za nic, živil cizího člověka, a hlavně ze svého, že ? Ale stát se může ždímat, svině.
 
Dusan OrolinZapad rozbombatdoval rozjebal cely svet a teraz žne urodu.Zapad to sú najväčši skurvenci ,ktory vraždia ,rozvracaju,bombardjú po celom svete a žiju na ukor celeho sveta 
 
Jan ČernýJe fakt, že naši papaláši se hrnou do každé války, kterou pořádají USA, ale sami bez ochranky nejdou ani na záchod.
 
Rene Mikolas"NIEČO SA ZVRTLO" - Rakušáci si myslia , že my tu stále žijeme na stromoch
Vo vedomí Rakúšanov sme boli za socializmu iba chudobní Windischi (v slovenskom preklade reportáže TV nepreložené).

Ale ako priznávali neskôr, pri sledovaní TV boli často prekvapení socialistickým pokrokom. Naživo boli úplne mimo, ak v lete prišli autom a museli stáť, lebo po ceste sa prepravovala kolóna kombajnov. Také niečo v Rakúsku nikdy nevideli. A pravdou je, že zo schopnosti nášho poľnohospodárstva mali dosť obavy - až tak, že sa s radosťou ich temné sily spolčili s našimi cirkevnými a politickými a s radosťou
rozbili, rozobrali a zničili naše poľnohospodárske družstvá. Spochybňovali atómku i vodné dielo na Dunaji ...

V politických komentároch, ktoré sa týkali kritiky Československa, ste museli všetko deliť troma, ale doslova. Myslel som, že po roku 1989 to prestane, ale hlboko som sa mýlil.
Teraz majú Rakušáci traumu z toho, že sú pre nás už nezaujímaví.
Ako uvádzajú ročenky najväčšou menšinou nie sú v Rakúsku Slovinci, ani Češi , ale Slováci. Turkov beriem ako dočasných.
  
 
O RUSKÚ VAKCÍNU SPUTNIK Y MÁ ZÁUJEM AJ IZRAEL - PREČO NIE SLOVENSKO?!
Izraelská vlajka v Moskvě

Izrael pracuje na registraci vakcíny Sputnik V proti koronaviru

© Sputnik / Eugene Odinokov
Svět
Ruská vakcína proti covidu-19, první na světě (131)

Zdravotnické centrum Hadassah Medical Center v Jeruzalémě má v úmyslu zaregistrovat ruskou vakcínu Sputnik V na izraelském ministerstvu zdravotnictví. Produkt ruských vědců bude první vakcínou předloženou k registraci v této zemi, informoval v rozhovoru pro Sputnik generální ředitel nemocnice profesor Zeev Rotstein.

„Protože víme, že všechna (ruská - Ed.) studia jsou prováděna správně, v souladu s normami, požádali jsme o všechny informace o vakcíně s cílem poskytnout ji izraelskému ministerstvu zdravotnictví, aby zaregistrovalo tuto vakcínu v Izraeli. Ruská vakcína Sputnik V je první vakcínou, která byla zavedena pro registraci v Izraeli," řekl Rotstein.

Pobočka nemocnice Hadassah v Moskvě se již účastní třetí fáze testů Sputnik V. Podle profesora mohou zástupci izraelského ministerstva zdravotnictví překonat určitou zaujatost, aby zaregistrovali ruskou vakcínu. V létě Izrael uzavřel dohodu s několika společnostmi, včetně americké Moderna, o nákupu budoucí vakcíny.

„Historicky se izraelské ministerstvo zdravotnictví snadněji zabývá americkým vývojem a má se na pozoru před Rusy. Okamžitě reagovali, že není dostatek údajů o ruském očkování. Proto jim dáme všechna data. V této složce pro registraci budou všechny potřebné údaje o vývoji vakcíny a ukončení studií po první a druhé fázi zkoušek," vysvětlil profesor.

Jakmile bude ruská vakcína oficiálně registrována, zdravotnické centrum Hadassah Medical Center, podle jeho ředitele, plánuje dovážet vakcínu do Izraele, stejně jako začít vyrábět ji v zemi.

„V každém případě máme velkou důvěru v ruskou vědu. Věříme sami sobě jako platformě pro klinické zkoušky takové vakcíny. A já jsem docela klidný ve svém rozhodnutí neposlouchat politické nebo obchodní rozdíly... Jsme neutrální. Nemáme žádnou politickou zaujatost. Vakcínu považujeme za nutnost pro naše pacienty," řekl Rotstein.

Ve čtvrtek zdravotnické centrum Hadassah Medical Center v Jeruzalémě oznámila, že uzavřela protokol o záměru koupit 1,5 milionu dávek ruské vakcíny Sputnik V proti koronaviru. Je třeba poznamenat, že v případě, že izraelské ministerstvo zdravotnictví nedá povolení k použití vakcíny, zdravotnické centrum Hadassah Medical Center bude používat vakcínu ve svých pobočkách v zahraničí.

Vakcína Sputnik V vyvinutá Ústavem Nikolaje Gamaleji byla 11. srpna letošního roku registrována ruským ministerstvem zdravotnictví. Stala se tak první vakcínou proti covidu-19 na světě, jež byla zaregistrována. Jedná se o efektivní vakcínu na základě dobře prozkoumané platformy adenovirových vektorů člověka.

Daniel Horov
... chcem sa spýtať:...... Ja, radový občan Slovenska, nikdy proti mojej osobe nebolo vedené trestné stíhanie, nebolo proti mojej osobe vedené priestupkové konanie, ... nikdy som nebol v žiadnej politickej strane, bol som zapalená iskrička a pionier, a pasívny sväzák, premýšľajúci člen Zväzu československo sovietskeho priateľstva, môžeme si pre svoju potrebu zakúpiť vakcínu proti koronavírusu Sputník V z vlastných prostriedkov ušetrených z dôchodku? Za odpoveď vopred ďakujem.
 
V Izraeli vědí, co je dobré. Blahopřeji! 
 
Zdeněk Ondráček

„V Bruselu se zblázní.“ Poslanec Ondráček se vyjádřil k úmyslu Maďarska kupovat vakcínu od Ruska

© Foto : Facebook page of Zdeněk Ondráček
ČR
Získat krátkou URL

Poslanec KSČM Zdeněk Ondráček se na svých sociálních sítích vyjádřil k záměru Maďarska nakupovat vakcínu proti koronaviru Sputnik V od Ruska. Pražské kavárníky nepotěší.

„Přátelé, pokud to Orbán udělá tak se v Bruselu někdo už opravdu zblázní. Myslím, že by měla (Věra) Jourová nebo (Tomáš) Petříček iniciovat okamžité uvalení sankcí. Ta maďarská vzpupnost a snaha ochránit vlastní obyvatelstvo by neměla zůstat bez eurotrestu,“ napsal poslanec KSČM na svých sociálních sítích. Pod svým komentářem přidal odkaz na článek Lidovek s nadpisem: „Maďarsko v prosinci začne dovážet ruskou vakcínu na covid, bude ji testovat.“

Maďarsko a ruský Sputnik V

Maďarsko plánuje v prosinci nakoupit nevelké množství ruské vakcíny proti covidu-19, informovala agentura Reuters s odkazem na video-prohlášení ministra zahraničí země Pétera Szijjártó.

„Rusko začne dodávky nevelkých množství vakcíny v prosinci, aby bylo možné dokončit klinické testy prověřit vakcínu zde a dokončit proces certifikace. Řekli, že mohou začít s velkými dodávkami od druhého či třetího týdne měsíce ledna,“ řekl maďarský ministr zahraničí.

Kromě toho uvedl, že v budoucnosti je možné, že začne výroba preparátu v Maďarsku.

EU a ruská vakcína

V pátek na brífinku uvedl tiskový mluvčí Evropské komise, že členské státy Evropské unie mohou získat přístup k vakcínám proti koronaviru ze třetích zemí pouze v mimořádných případech. Ale pouze omezeně a pouze pro vlastní použití.

Podle jeho slov v takovém případě bude na každé zemi EU, aby bezpečnost vakcíny sama prověřila.

„Existují jisté výjimky, které mohou být použity státy, na omezenou dobu získat přístup k produkci, která nedostala povolení (EU – red.). V takovém případě se může jednat o prověření lékařských prostředků v konkrétním státě pro získání dočasného přístupu k nim,“ cituje slova tiskového mluvčího Evropské komise RIA Novosti.

V jiných případech ale politika Evropské unie ohledně vakcín proti koronaviru zůstává stejná, dodal.

pohodaje
EU je institucí, která dohlíží a připravuje „evropany“ na cestě k NWO. Jeden velký koncentrační tábor pro bělochy, který budou hlídat „pracující“ emigranti. Ach jo… Nemáme nárok myslet, myslí za nás, pro naše dobro.
 
Pokud je vakcína účinná ať jde laskavě EU i se všemi debily do prdele. V první řadě jde o zdraví a životy lidí, nikoliv o politiku....
 
lesník
Tak o našem zdraví již rozhoduje kdejaký úředník Evropské komise? Proč tedy naši správci a celé to prounijní panoptikum politických stran z nás dělá hlupáky, že "bojují" za zdraví nás všech?
 
jarda
Nerad. Ale souhlasím s komunistou. Když vakcínu, tak jedině Ruskou. Jsem si jistý, že se budou chtít ve světě blýsknout. V tomto jim věřím. Nemůžou si dovolit znepřátelit si národy.
 
tomas737max
Já se na ruskou vakcínu upřímně těším. Ale nejspíš nebude politicky průchozí ji kupovat, a tak nás vláda nechá zamořit předraženou vakcínou ze Zápasu, která má vážné vedlejší účinky...
 
Orbán výborne! Chráni svoj národ, na EU sa treba vysrať...
 
Když chce vakcínu Izrael, proč by jí nebrali Maďaři? A Ďourová ta má vakcínu přes svoji jouru.
 
Orbán znovu potvrzuje, že není přizdisráč. Naopak naše a slovenská vláda jsou vládami přizdisráčů. No a Polsko, to je rovnou vláda deb ilů.
 
 
TESTUJEŠ , TESTJEM, TESTJEME
Testování

Pellegrini, jehož překvapila účast na testování, antigenní testy zpochybnil. A není divu proč…

© AP Photo / Federica Narancio
Slovensko
Covid-19. Vývoj situace na Slovensku (91)

Nadšení z plošného testování je předčasné, míní slovenský expremiér a lídr mimoparlamentní strany Hlas-SD Peter Pellegrini. Snižovat počet nakažených podle něj pomáhá hlavně snižování mobility. Uvedl to v nedělním pořadu televize TA3 V politice.

Antigenní testy jsou podle Pellegriniho nevhodné pro plošné testování. Samotné testování nepovažuje za nástroj, kterým se onemocnění vymaže ze společnosti.

Nicméně slovenský politik neskrýval své překvapení z vysoké účasti.

Premiér Igor Matovič však podle něj nese celou odpovědnost za „experiment“ i za případné následky. Například v případě určení hranice na realizaci druhého kola testování jde o jeho osobní rozhodnutí, protože neposlouchá odborníky.

Co se týče možného lockdownu, Pellegrini se domnívá, že Slovensko to přežije pouze s „obrovskou finanční injekcí“.

Zazněly výroky i na policejní téma. Bývalému premiérovi se nelíbí, pokud mají novináři informace o plánovaných zásazích policie. Upozornil, že policie může na „teatrální“ zadržování doplatit, pokud u některých osob nebude prokázána vina. Do budoucna jsou podle něj nutné asi důslednější kontrolní mechanismy.

Nicméně případ, kterým se zabývá slovenská policie v okrese Skalica, sotva lze označit za teatrální.

Jedná se o muže, který se nechal v rámci druhého kola celoplošného testování dvakrát testovat.

Informovalo o tom Krajské ředitelství Policejního sboru v Trnavě na sociální síti.

„Muž přišel na test v obci Prietržka. Když mu oznámili negativní výsledek, na místě se přiznal, že asi před hodinou absolvoval test i v obci Trnovec. Tento výsledek byl však pozitivní,“ uvedla policie.

Skaličtí policisté se případem zabývají a zadokumentovali ho.

„Přesná kvalifikace bude stanovena po prvotních úkonech. Stále platí, že v případě pozitivního testu se měl 50letý muž přesunout do domácí karantény a dodržovat pokyny uvedené na zadní straně certifikátu,“ doplnila policie.

martin

Matovič spravil z ľudí ovce ktoré čakajú v zime, daždi a vetre. To si nedovolil NIKTO ani Rakúsko ani Maďarsko či Česko k svojim občanom. K pochybnej kvalite Matovičovych testov sa vyjadrovať nejdem
 
benetry
Celé testovanie je podvod a nezmysel! Za prvé tie testy nie sú určené na také testovanie, možno ich použiť len vnútri pri teplote nad 15°C, takže výsledok je nezaručiteľný. Aj ich presnosť je dikutabilná. Tí, ktorým robí odber kto vie, kto, lebo sa tam nikto nepodpíše, tiež nepodpisujú súhlas s vyšetrením, či odberom vzorky. Takže, keby niečo, sú zodpovední sami. Protizákonnosť testovania je jasná, lenže vydieraním a vyhrážaním sa dosahuje vláda vyššiu účasť aj od tých, ktorí by ináč nešli. Napriek tomu sú čísla uvádzané MO z ríše fantázie. Toľko ľudí jednoducho nemohli stíhať testovať. Rast počtu testovaných až nápadne pripomína Bidenovu volebnú krivku, keď od večera do rána, aj keď sa netestovalo, skočilo číslo testovaných skoro na dvojnásobok. Teraz, v druhom kole, je polovičný počet okresov, ale počet testovaných je temer totožný s prvým kolom, keď sa testovala celá republika. Nakoniec - kto je pozitívny, ešte nie je chorý, ale za takého je považovaný. Ibaže celé liečenie spočíva v domácej izolácii. Ani obvodný doktor ho nevidí, lebo ho ani neprijme. Proste HNUS!

 

Pandemie krok za krokem a kdo na ní pohádkově bohatne? Plán směřující k hospodářskému chaosu a ničení národních ekonomik

Tento článek je souhrn faktických dat od začátku „pandemie“ až po její druhou vlnu. Veškerá data jsou ověřitelná a pochází z veřejných zdrojů WHO a dalších. Data nejsou vytržena z kontextu. Na každou důležitou zprávu se můžete prokliknout přímo z článku, kde si vše můžete přečíst v originále. Pouze tři země Bělorusko, Nikaragua a Švédsko odmítly uzavřít své národní hospodářství.

Plán směřující k hospodářskému chaosu a ničení národních ekonomik

18. října 2019. 201 Cvičení na simulaci pandemie

Koronavirus byl původně pojmenován  2019-nCoV  WHO, stejný název, jaký byl přijat na  simulačním cvičení Simulation exercise 201 pod záštitou John Hopkins Bloomberg School of Health, Center for Heath Security (událost sponzorovaná Gatesem A Světové ekonomické fórum). ( Event 201 ).

7. ledna 2020:  Čínské úřady „identifikovaly nový typ viru“, který byl (podle oficiálních zpráv) izolován 7. ledna 2020.

20. – 24. Ledna: Setkání Světového ekonomického fóra v Davosu. Finanční zájmy miliardářů.

Při zahájení WHO Public Health Emergency (PHEIC) hrály klíčovou roli dominantní finanční zájmy, miliardářské nadace a mezinárodní finanční instituce. Rozhodnutí nebylo přijato WHO.

V týdnu před tímto historickým rozhodnutím WHO. PHEIC byl předmětem „konzultací“ na Světovém ekonomickém fóru (WEF) v Davosu (21. – 24. Ledna). V Davosu byl přítomen generální ředitel WHO Dr. Tedros. Tyto konzultacevedou k ovlivnění historického rozhodnutí WHO 30. ledna.

Došlo ke  střetu zájmů ve smyslu definice WHO ? Největším dárcem WHO je Nadace Billa a Melindy Gatesových, která společně s WEF a CEPI již v Davosu oznámila vývoj vakcíny Covid-19 před historickým spuštěním PHEIC 30. ledna.

První fázi této krize zahájila WHO  30. ledna . Ačkoli oficiálně nebyl označen jako „pandemie“, přesto přispěl k vedení kampaně strachu.

Od samého počátku byly odhady „potvrzených pozitivních případů“ součástí „hry čísel“.

V některých případech nebyly statistiky jednoduše zmíněny a v jiných případech byla čísla nafouknuta s cílem vytvořit paniku.

Počet „potvrzených případů“ na základě chybných odhadů (PCR) použitých k ospravedlnění tohoto dalekosáhlého rozhodnutí byl směšně nízký.

Celosvětová populace mimo Čínu má řádově 6,4 miliardy lidí. 30. ledna 2020 mimo Čínu došlo k:

83 případů v 18 zemích a  7  z nich nemělo historii cestování (trasování) v Číně. (viz  WHO , 30. ledna 2020).

29. ledna 2020, den před zahájením PHEI ( zaznamenaný WHO),  bylo  5 případů v USA, 3 v Kanadě, 4 ve Francii, 4 v Německu.

Neexistoval žádný „vědecký základ“, který by ospravedlňoval zahájení celosvětové mimořádné situace v oblasti veřejného zdraví. 

Screenshot z tabulky WHO, 29. ledna 2200 , jeden den před rozhodnutím WHO vyhlásit celosvětovou nouzovou situaci v oblasti veřejného zdraví

Tato směšně nízká čísla (nezmiňovaná médii) byla použita k vedení celosvětové likvidační kampaně.

31. ledna 2020: Rozhodnutí prezidenta Trumpa pozastavit leteckou dopravu s Čínou

Zatímco WHO „[nedoporučila žádná cestovní ani obchodní omezení“,  pět takzvaných „potvrzených případů“ v USA  bylo dostatečných k „ospravedlnění“ rozhodnutí  prezidenta Trumpa z 31. ledna  pozastavit leteckou dopravu do Číny a zároveň vyvolat nenávistnou kampaň proti etnickým Číňanům v celém západním světě.

Toto historické rozhodnutí z 31. ledna vydláždilo cestu k narušení mezinárodního obchodu s komoditami i celosvětovým omezením letecké dopravy.

A tyto chybně „potvrzené případy“ byly z velké části testovány standardním RT-PCR testem.

20. – 21. února 2020. Covid Data po celém světě mimo Čínu: Výletní loď Diamond Princess 

Zatímco Čína hlásila celkem 75 567 případů COVID-19, (20. února) byly potvrzené případy mimo Čínu propastně nízké a statistiky založené z velké části na testu PCR použitém k potvrzení „celosvětového šíření viru“ byly přinejmenším sporné. Kromě toho se z 75 567 případů v Číně zotavilo velké procento. A čísla o zotavení nebyla médii potvrzena.

Diamond Princess uvězněná v japonských teritoriálních vodách

V den historické tiskové konference Dr. Tedrose (20. února 2020) byl zaznamenaný počet  potvrzených případů mimo Čínu 1073, z toho 621 u cestujících a členů posádky na výletní lodi Diamond Princess  (uvězněné v japonských teritoriálních vodách).

Ze statistického hlediska nedávalo rozhodnutí WHO poukazující na potenciální „šíření viru po celém světě“ smysl.

20. února bylo 57,9% „potvrzených případů“ Worldwide Covid-19 od Diamond Princess, stěží reprezentujících celosvětový „statistický trend“. Oficiální příběh je následující:

  • Cestující se sídlem v Hongkongu, který 25. ledna vystoupil z diamantové princezny v Hongkongu, dostal zápal plic a 30. ledna byl pozitivně testován na nový koronavirus.
  • Údajně odcestoval 10. ledna do Shenzhenu na pevninské Číně (která hraničí s novými hongkongskými územími).
  • Diamond Princess dorazila do Jokohamy 3. února. Byla zavedena karanténa pro křižník  Viz studie NCBI .
  • Mnoho cestujících onemocnělo kvůli uvěznění na lodi.
  • Všichni cestující a členové posádky na Diamond Princess podstoupili test PCR.
  • Počet potvrzených případů se 23. února zvýšil na 691.

Z hlediska hodnocení celosvětových statistických trendů data neobstojí. Bez údajů Diamond Princess by takzvané potvrzené případy po celém světě mimo Čínu 2. února byly řádově  452 z 6,4 miliardy obyvatel. 

Prohlédněte si níže uvedený graf WHO. Modrá označuje potvrzené případy na Diamond Princess (mezinárodní přeprava) (která dorazila do Jokohamy 3. února 2020), z nichž mnozí byli nemocní a byli uvězněni ve svých pokojích po dobu delší než dva týdny (karanténa uložená Japonskem). Všichni cestující a posádka podstoupili test RT-PCR (který nezjistil ani neidentifikoval Covid-19).

Není nutné říkat, že tato takzvaná data pomohla v čele kampaně strachu a zhroucení finančních trhů v průběhu měsíce února. (viz část níže)

Finanční krize z února 2020. Corona Crash 2020

20. – 21. Února 2020 znamená začátek finanční krize v roce 2020. 

20. února 2020:  Na tiskové konferenci ve čtvrtek 20. února odpoledne (SEČ) na  briefingu v Ženevě, generální ředitel WHO. Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus řekl, že ano

„Obává se, že šance na zvládnutí ohniska koronaviru se„ uzavírá “…

„Věřím, že okno příležitostí stále existuje, ale to okno se zavírá“

Tato prohlášení „šok a úcta“ přispěla ke zvýšení kampaně strachu, a to navzdory skutečnosti, že počet potvrzených případů mimo Čínu byl mimořádně nízký.

Oficiálně 1073 případů po celém světě.

S výjimkou Diaman princez, 452 takzvaných „potvrzených případů“ po celém světě mimo Čínu, pro populaci 6,4 miliardy lidí  zaznamenanou WHO 20. února,  15 v USA, 8 v Kanadě, 9 ve Velké Británii.  (Únor 2020).

     

Větší počet případů mimo Čínu byl zaznamenán v Jižní Koreji (153 případů podle WHO) a Itálii (zaznamenaných vnitrostátními orgány).

Údaje WHO zaznamenané v únoru 2020 na začátku takzvané finanční krize Covid (vpravo výše v tabulce).

Prohlášení Dr. Tedrose (založené na chybných koncepcích a statistikách) připravilo půdu pro únorový finanční kolaps vyvolaný důvěrnými informacemi, informovaností, derivátovým obchodem, krátkým prodejem a množstvím operací zajišťovacích fondů.

Kdokoli, kdo by věděl (vnitřní informace) prohlášení generálního ředitele WHO z 20. února, by získal značné peněžní zisky.

Došlo ke střetu zájmů? WHO dostává finanční prostředky od Gatesovy nadace. A Bill Gates má podle  zprávy CNBC ze září 2019 „60% svých aktiv investovaných do akcií [včetně akcií a indexových fondů]“  .

Krach na akciovém trhu zahájený 20. února označovaný jako  Coronavirus Crash 2020 byl kategorizován jako:

„Nejrychlejší pokles globálních akciových trhů ve finanční historii a nejničivější propad od pádu Wall Street Crash v roce 1929.“

Příčinou finančního krachu byl (podle analytiků) Virus a šíření viru mimo Čínu. 

Kampaň zaměřená na strach ze „zabijáckého viru“ spojená s včasnými „varováním“ Dr. Tedrose před nutností zavést celosvětovou pandemii nesmazatelně sloužily zájmům institucionálních spekulantů a zajišťovacích fondů Wall Street. Finanční krach vedl k zásadnímu posunu v distribuci peněžního bohatství. (viz analýza níže)

V týdnu následujícím po oznámení WHO 20. – 21. Února se Dow Jones zhroutil o 12%   (CNBC, 28. února 2020). Podle analytiků byl pokles DJIA  výsledkem celosvětového šíření viru.  Nesmyslné prohlášení v rozporu s (malým) počtem pozitivních odhadů WHO Covid, z nichž většina byla založena na chybném testu PCR. V pondělí 24. února po opětovném otevření akciových trhů došlo k bezprecedentnímu propadu, který lze přičíst Dow Jonesovi „hrozícímu nebezpečí“, které „ Covid šířil po celém světě a vytvářel nejistoty na finančních trzích“. Zásoby v pondělí (24. února) prudce poklesly,  protože počet případů koronavirů mimo Čínu prudce vzrostl, vyvolávající obavy z prodlouženého globálního ekonomického zpomalení šíření viru. Dow Jones Industrial Average  uzavřené 1,031.61 bodů nižší, nebo 3,56%, na 27,960.80.“ (CNBC).

Dow Jones Industrial Average prosinec 2019 – březen 2020

24. února požádal Trump o mimořádnou pomoc ve výši 1,25 miliardy dolarů.

Podle BBC došlo na  světových akciových trzích k prudkým poklesům  „kvůli obavám z ekonomického dopadu viru“, což naznačuje, že Virus byl „neviditelnou„ rukou “odpovědnou za pokles finančních trhů.

COVID-19 byl těsně identifikován jako katalyzátor finančního krachu.

Kdo stál za tímto katalyzátorem? Kdo stál za kampaní strachu, která přispěla ke spuštění chaosu a nejistoty na finančních trzích?

11. března 2020: Pandemie Covid-19, uzamčení 190 národních ekonomik

Generální ředitel WHO si připravil půdu pro svou tiskovou konferenci 21. února, kde prohlásil „Svět by měl udělat více pro přípravu na možnou pandemii koronaviru“. WHO vyzvala země, aby byly „ve fázi připravenosti“.

11. března 2020:  WHO oficiálně vyhlásila celosvětovou pandemii v době, kdy došlo k  18 000 potvrzeným případům a 4291 úmrtím

Bezprostředně po oznámení WHO z 11. března tato kampaň zařadila vyšší rychlostní stupeň.  Akciové trhy celosvětově propadly. Následujícího rána se Dow (DJIA) propadla o 9,99% (pokles o 2  352,60  a uzavření na 21 200,62). Černý čtvrtek 12. března 2020  byl „Dowovým nejhorším dnem“ od roku 1987.  K masivnímu převodu finančního bohatství došlo ve prospěch amerických miliardářů.

Pokyny k uzavření ekonomik byly předány 193 členským státům Organizace spojených národů. Politici jsou nástroji silných finančních zájmů. Jsou tato rozhodnutí oprávněná a ospravedlnitelná jako prostředek v boji proti viru?

V některých zemích propukl hladomor. Sociální dopady těchto opatření jsou zničující. Dopady těchto opatření na zdraví (úmrtnost, nemocnost), včetně destabilizace systému národní zdravotní péče (v mnoha zemích), daleko převyšují dopady přisuzované Covid-19. (Další podrobnosti viz  článek zde).

Obohacení miliardářů. Přisvojení a  přerozdělení bohatství

Bohatství miliardářů od začátku února dramaticky vzrostlo. Existují tři odlišné fáze, které přímo souvisejí s koronovou krizí, přičemž každá z nich je poznamenána významnými posuny v distribuci globálního bohatství.

  1. Finanční krize zahájená 20. února vedla k dramatickému přerozdělení peněžního bohatství a vlastnictví finančních aktiv. Předzvěsti, vnitřní informace a spekulativní obchod hrály klíčovou roli. Existovala informovanost o prohlášení Dr. Tedrose WHO z 20. února?
  2. Uzávěrka a uzavření národních ekonomik 190 členských států OSN z 11. března, která spustila celosvětové bankroty podniků i malých a středních podniků. Událost z 11. března byla také poznamenána propadem akciových trhů po celém světě, počínaje Černým čtvrtkem 12. března 2020.
  3. Třetí fáze obohacování miliardářů se týká implementace tzv. „Druhé vlny“, která spočívá ve spuštění nové vlny bankrotů.

Přerozdělení bohatství ve prospěch třídy miliardářů potvrzuje studie IPS týkající se uzavření globální ekonomiky.

Kombinované bohatství amerických miliardářů se  od 18. března 2020 zvýšilo o 850 miliard dolarů , což představuje nárůst o více než 28 procent. (Tento odhad nezohledňuje nárůst bohatství v období před 18. březnem, které bylo poznamenáno řadou propadů akciových trhů).

18. března 2020 mají američtí miliardáři bohatství 2,947 miliard dolarů. Do 8. října jejich bohatství vzrostlo na 3,8 miliard dolarů (přesněji 3,798 miliardy dolarů).

Na globální úrovni jsou miliardáři během pandemie Covid-19 velkými vítězi. Podle  nedávné zprávy UBS má  nyní zhruba 2 189 globálních miliardářů 10,2 bilionu dolarů.   Jedná se o odhadovaný nárůst o 1,5 bilionu $ během pandemie při pohledu na údaje UBS i Forbes od roku 2019.

Níže uvedená tabulka uvádí nárůst osobního bohatství pěti nejbohatších amerických miliardářů (18. března – 17. června 2020). (Není-li uvedeno v tabulce, bohatství amerických miliardářů vzrostlo od června do října 2020 o dalších 266 miliard USD).

Pojďme se nyní krátce zamyslet nad druhou vlnou, která právě probíhá.

Druhá vlna

Září – říjen 2020.  Finanční instituce nařídila vládám, aby provedly to, co se rovná  druhému bankrotovému programu, s  využitím záminky a odůvodnění, že se zvýšil počet pozitivních případů Covid.

S největší pravděpodobností povede tato druhá vlna k dalšímu procesu přivlastňování a koncentrace bohatství.

Současně existuje tendence k totalitním formám vlády.

Jsou ovlivněny všechny formy společenské činnosti, včetně rodinných setkání, svateb a pohřbů, veřejných shromáždění, nemluvě o zavírání škol, univerzit, muzeí, sportovních a kulturních akcí. K prosazování dodržování předpisů se nyní používají policejní státní opatření. A lidé to přijímají!

Na začátku druhé vlny proces odkládání znovuotevření globální ekonomiky nesmazatelně přispěje  k vyhlazení (regionálních a místních) malých a středních podniků po celém světě a  zároveň urychlí bankrot celých sektorů světové ekonomiky včetně leteckých společností , hotelových řetězců a turistického průmyslu. To zase povede k přivlastnění si skutečných aktiv miliardáři.

Strachová kampaň opět zařadila vyšší rychlost.

Oficiální statistiky založené na chybných a zmanipulovaných odhadech takzvaných „potvrzených“ pozitivních případů Covid tvoří základ pro ospravedlnění těchto ďábelských opatření.

Virus je prezentován jako hrozba. Virus však nemá přímý dopad na klíčové ekonomické proměnné.

Co je v sázce, nemá obdoby: Jde o globální neoliberální agendu prováděnou zkorumpovanými vládami jménem finančního zřízení.

Zdravý rozum nám říká, že uzavření globální ekonomiky ničí životy lidí.

Narušení kampaně strachu představuje první krok k zvrácení toto jejich plánu proti lidem.

Sdílejte tento článek.

Děkuji MZ

(Čerpáno z IPS, WHO, článků Prof Michela Chossudovskeho a Global Research).

https://www.nejvic-info.cz/pandemie-krok-za-krokem-a-kdo-na-ni-pohadkove-bohatne-plan-smerujici-k-hospodarskemu-chaosu-a-niceni-narodnich-ekonomik/ 
 

CELOSLOVENSKÉ TESTOVANIE ZDÁ SA ZJAVNE NEPOMOHLO ZNÍŽIŤ DENÉ POČTY INFIKOVANÝCH AKO JE TO MOŽNÉ?

Testování na Slovensku

Na Slovensku výrazně roste počet nakažených covidem. Danko se ptá, jestli za to nemůže Matovičovo plošné testování

© REUTERS / Radovan Stoklasa
Slovensko

Během čtvrtka Slovensko zaznamenalo přes dva tisíce pozitivních případů koronaviru a rekordních 31 obětí. Předseda neparlamentní strany SNS Andrej Danko upozorňuje, že za to možná může celoplošné testování, které prosadil premiér Andrej Matovič (OĽaNO).

Čtvrteční testování na koronavirus pomocí PCR testů na Slovensku odhalilo dalších 2354 pozitivních případů covidu-19. Pokračuje tak vzrůstající trend. Pro srovnání - ve středu laboratoře odhalily 1962 testů. V pátek o tom informovalo Národní centrum zdravotnických informací.

Došlo i k rekordnímu počtu úmrtí, když kvůli koronaviru ve čtvrtek zemřelo 31 osob. Celkový počet obětí dosahuje 317 lidí. Během čtvrtka se z covidu-19 vyléčilo 564 lidí a celkem se za celou dobu uzdravilo 16 990 lidí. Aktuálně nemoc prodělává přes 54 tisíc lidí.

Předseda SNS Andrej Danko upozorňuje, že k takto výraznému nárůstu dochází i přes celoplošné testování, které proběhlo minulý víkend. Politik nevylučuje, že Matovičovo rozhodnutí mohlo k nárůstu přispět.

„Po plošném testování dochází k nárůstu covidu-19 na Slovensku. Je to otázka k diskuzi, zda tento nárůst nenastal právě kvůli tomuto celoslovenskému testování ‚dobrovolného násilí‘,“ napsal Danko na svůj Facebook.

Pokud se trend nezastaví, tak by to znamenalo, že vládní nařízení byla neúčinná a zbytečně byla omezena práva občanů.

„Věřme, že se tento negativní trend nárůstu zastaví, protože by to pak opravdu byly zbytečně investované peníze a omezená svoboda a práva občanů,“ dodal.

Plošné testování na Slovensku

Během uplynulého víkendu se prvního celoplošného testování na koronavirus SARS-CoV-2 z téměř 5,5 milionu obyvatel Slovenska zúčastnilo 3 625 332 lidí. Z tohoto čísla bylo celkem 38 359 osob pozitivních, což činí 1,06 %.

Někteří odborníci celoplošné testování kritizují kvůli tomu, že antigenní testy, které byly použity, jsou ve srovnání s PCR testy mnohem méně účinné. Dále došlo k přetížení zdravotnického personálu a údajně ve frontách před odběrovými místnostmi hrozilo nakažení.

Na Slovensku rovněž platí zákaz vycházení. Nicméně lidé, kteří se prokáží negativním testem, nemají pohyb omezen. Podle kritiků tak celoplošné testování bylo fakticky povinné.

Bez negativního testu si bude možné během zákazu vycházení zajistit nezbytné základní životní potřeby jako nákup potravin, léků, drogerie, pohonných látek či krmiva pro zvířata. Výjimka platí také pro cestu do zdravotnického zařízení.

Druhé kolo celoplošného testování bude pokračovat již tento víkend. Podle nových informací se ho mohou zúčastnit i obyvatelé, kteří první kolo vynechali.

Piovarči
Nuž bude na tom niečo. Počty infikovaných neklasajú naopak stúpajú napriek pretestovaniu 3,6 milióna Slovákov. Kde urobili soudruzi v Slovenskej vláde chybu? Testy ktoré použili sú asi celkom nanič a možno slúžili celkom inému účelu. Počtom nakazených sa Slovensko rýchlo doťahuje na Čínu, ktorá už ale coronavírus dávno zastavila.
 

SEDEM SMRTEĽNÝCH HRIECHOV USA

 „Nezodpovědné chování Spojených států je největší hrozbou pro mezinárodní mír a bezpečnost.“ Na setkání na vysoké úrovni u příležitosti 75. výročí založení Organizace spojených národů, které se konalo nedávno, rezonovala slova kubánského ministra zahraničí Rodrígueze: „Podněcují konflikty, zahajují obchodní válku, vytvářejí jednostranný nátlak, závodí ve zbrojení a odmítly spolupráci v reakci na epidemii nového koronaviru.“ (Foto: Wikimedia)

Jako supervelmoc by měly Spojené státy převzít odpovídající mezinárodní závazky, ale trvaly na dodržování své vlastní priority, podpoře unilateralismu a neustálém odstupování od skupin a porušování smluv. Díky tomu si stále více lidí uvědomuje, že Spojené státy se staly největším narušitelem dnešního mezinárodního řádu. Když spočítáme, co americká vláda udělala, dopustila se nejméně „sedmi smrtelných hříchů“, které ohrožují globální bezpečnost.

Hřích 1: Zasahování do vnitřních záležitostí jiných zemí a ohrožování globální politické bezpečnosti

V září tohoto roku navštívil americký ministr zahraničí Pompeo Latinskou Ameriku, aby usiloval o donucení sousedních zemí Venezuely k vyvíjení tlaku na Venezuelu. Toto je nejnovější příklad zasahování USA do Latinské Ameriky. V průběhu let Spojené státy zahájily války v Afghánistánu, Iráku a dalších zemích, podpořily „arabské jaro“ v západní Asii a severní Africe a podnítily „barevné revoluce“ v Asii a Evropě. To se stalo největším destabilizujícím faktorem pro globální politickou bezpečnost.

Hřích 2: Vyhrožování velkými sankcemi a ohrožování globální ekonomické bezpečnosti

Od vypuknutí epidemie COVID-19 Spojené státy pokračovaly v eskalaci sankcí proti Íránu a zavedly finanční a obchodní blokády, což ztěžuje protiepidemické operace v této zemi. V průběhu let, od Íránu po Sýrii, od Severní Koreje po Kubu, využily Spojené státy svou ekonomickou a obchodní dominanci a finanční hegemonii ve světě k ohrožení, sankcím a vydírání dalších zemí dle libosti. Postavily se na opačnou stranu spravedlnosti a morálky.

Hřích 3: Závody ve zbrojení a ohrožování globální vojenské bezpečnosti

Datum, kdy vyprší „Nová smlouva o omezení strategických zbraní“ mezi USA a Ruskem, se blíží, ale USA stále jednají v této oblasti s Ruskem negativně, což vede k ohrožení této důležité smlouvy o kontrole zbraní zaměřené na omezení počtu jaderných hlavic a dodávacích vozidel mezi těmito dvěma zeměmi. Podle zpráv amerických médií plánuje americká armáda dokončit „téměř úplnou aktualizaci“ jaderných zbraní v příštích několika desetiletích s odhadovanými celkovými náklady přes 1,2 bilionu amerických dolarů.

Hřích 4: Maření procesu snižování emisí a ohrožování globální ekologické bezpečnosti

„Bezprecedentní“ požáry na západním pobřeží USA trvaly několik měsíců a atlantické hurikány přicházely jeden za druhým... „Celá země je vlastně katastrofickou zónou,“ uvedl americký časopis Atlantic na svých webových stránkách: „Jedním z důvodů zhoršujících se katastrof je změna klimatu.“

Hřích 5: Podpora kulturní hegemonie a ohrožování globální kulturní bezpečnosti

USA po mnoho let braly kulturní export jako národní strategii a používaly kulturní produkty jako obaly k vštěpování takzvaných „univerzálních hodnot" lidem v jiných zemích. Podstatou je zapojit se do ideologického pronikání a měkkými prostředky exportovat své vlastní hodnoty do jiných zemí, aby dosáhly svých vlastních politických cílů.

Hřích 6: Implementace monitorování sítě a ohrožování globálního zabezpečení dat

Spojenými státy vedená „Aliance pěti očí“ nedávno použila takzvané „udržování veřejné bezpečnosti“ jako záminku k tomu, aby požadovala po některých hi-tech společnostech vytvoření „zadních vrátek“ v aplikacích, aby usnadnily „Alianci pěti očí“ provádět „operace prosazování práva v síti“. Britský „Computer Weekly“ publikoval článek, že tato akce je v rozporu se skutečným principem zabezpečení dat.

Hřích 7: Narušení protiepidemické spolupráce a ohrožování globální zdravotní bezpečnosti

Od vypuknutí epidemie USA očividně podkopávaly mezinárodní protiepidemickou spolupráci, stáhly se ze Světové zdravotnické organizace, hlasovaly proti rezolucím týkajícím se epidemie na Valném shromáždění OSN, zadržovaly zdravotnický materiál objednaný evropskými spojenci a šířily „politický virus“ po světě.

Americké protesty v Portlandu (4. 11. 2020)

Bumerang se vrací: Spojené státy čeká barevná revoluce, předpovídá ÚV KSČM. Co to znamená pro ČR?

© AP Photo / Marcio Jose Sanchez
Politika

Spojené státy vždy učily celý svět demokracii a nyní jsou pro ostatní varováním, stojí ve stanovisku Výkonného výboru ÚV KSČ. Komunisté varují, že USA může čekat vlna nepokojů. Jedno je však podle nich jasné: agresivní zahraniční politika zůstane.

Ani v pátek odpoledne nebylo jasné, kdo z kandidátů na úřad amerického prezidenta zvítězil. Navíc úřadující hlava státu Donald Trump obvinil demokraty z falšování při sčítání hlasů. K situaci ve Spojených státech zveřejnili své stanovisko i čeští komunisté, kteří nastínili možný scénář povolebního vývoje.

Komunisté upozorňují, že Trumpovo prohlášení o možných podvodech při sčítání hlasů, zejména těch korespondenčních, jsou nejen velkým zpochybněním americké demokracie, ale i varováním pro celý svět i Českou republiku před zaváděním tohoto institutu.

„I obdivovatelé a vykladači americké demokracie ve veřejnoprávních médiích přiznávají, že výsledky voleb dále prohloubí rozdělení společnosti nejen politicky, ale zejména ekonomicko-sociálně, ale i rasově,“ píše se dále ve stanovisku.
Podle českých komunistů Spojené státy zachvátí další vlna protestů, která může skončit i revolucí.
„Spojené státy čeká vlna protestů, pravděpodobně jistá forma ‚barevné‘ revoluce, která se jako bumerang vrací do země, která toto vnutila nejen severní Africe, ale i jiným částem světa, který měl být měněn podle jejích představ,“ konstatuje stanovisko.

Každopádně probíhající procesy podle komunistů nebudou mít velký vliv na česko-americké vztahy. Česká politika bude podle nich nadále podřízena zájmům Spojených států.

„Jakákoliv volba amerického prezidenta nezmění vztahy České republiky a Spojených států. Česká republika i nadále zůstane štědře platícím odběratelem amerických zbrojních firem, a dokonce někdy i pokusným králíkem při destabilizaci jiných zemí, dle zadání,“ tvrdí. „Agresivní povaha zahraniční politiky Spojených států se, žel, nezmění, nezávisle na volbě J. Bidena, nebo D. Trumpa.“

Na svém Facebooku předseda KSČM Vojtěch Filip dále napsal, že prezident Spojených států nemůže činit zásadní politická rozhodnutí. Podle něj je pouze nástrojem různých mocenských skupin.

„Vzpomeňte konec J. F. Kennedyho, když chtěl něco udělat o své vůli. Donald nebo Joe, nakonec jedno jest. Žijete-li v představě, že prezident USA disponuje jakýmikoli pravomocemi, žijete v bludu pohádek pro dospělé. Každý americký prezident byl, je a bude vždy jen nástroj, resp. vykonavatel vůle vlivných finančních, zbrojařských a mnoha dalších elitních lobbistických skupin. A pak už zazvonil zvonec a pohádky o demokracii byl konec...“ napsal Filip.

Americké prezidentské volby se konaly toto úterý. Proti současnému šéfovi Bílého domu Donaldu Trumpovi (republikáni) kandidoval bývalý viceprezident Joe Biden (demokraté). Počítání hlasů se ale v řadě států protáhlo. Pro vítězství je nutné získat hlasy 270 volitelů. Největší šance má Biden. Trump už ale avizoval, že hodlá výsledky v některých státech zpochybnit u soudu kvůli podezření z podvádění při sčítání hlasů.

Masunta

Filip se rozhodl nekandidovat na předsedu KSČM. Jejich sjezd byl kvůli koronaviru odložen .. Ani komunisté neuvažují o vývoji světa podle vůle nadnárodního řízení, proto mě jejich myšlenka o barevné revoluci příjemně překvapila. Nadnárodní žízení ventilované prof. Pjakinem tomu říká přeformátování Spojených států. O tom tu stále obtěžuji. Globální prediktor už nechce USA jako světového četníka, ani za 220 let ze sebe Spojené státy nedokázaly udělat normálně fungující stát, vyrábějí jen konflikty a škody, spotřebovávají neúměrně moc zdrojů, produkují neúměrně moc odpadu a to se musí změnit. Spojené státy si však vyložily úlohu světové četníka tak, že je to jejich práce, iniciatriva, úloha, a podle toho jednají. Bude to těžké. Snad soudy budou volební podvody řešit ve více státech. Už cca před 2 roky s volebními podvody Trump počítal, vydal pokyny a volební lístky mají utajované vodoznaky. Tedy dalo by se na řadu podvodů přijít. Využít i záběry z kamer, výpovědi Američanů, kterým bylo oznámeno, že odvolili, ačkoli neodvolili a podobně. V přeformátovávání je výkoným vykonavatelem problémový Trump. Potřebuje však zvítězit. Žaloby na zločince jsou prý připraveny.
 
Miroslav BagarTrump by byl pro světový Mír lepší prezident USA a má pravdu volby jsou vinou korespondenčního hlasování neregulérní a zfalšované, což pro podvodníka, zloděje a mafiána Joe Bidena není žádný problém a nakonec to může vést k majdanu v USA !!!
 
josef

“Pozorovatele OBSE nepustili do volebních místností v 18. státech USA”, řekla Uršula Hajek, komisařka OBSE.

AKO V USA NACHYTALI LUMPOV PRI VOLEBNOM PODVODE

 VIDEO: Bývalý zpravodajský důstojník CIA odpálil na Infowars bombu, že Joe Biden a Demokratická strana se ocitli ve středu Trumpem nachystané Sting operace na odhalení plánu demokratů a Deep State na zfalšování amerických voleb! Trump tajně nařídil před volbami označit korespondenční hlasy kryptografickým vodoznakem na bázi technologie Blockchain, která umí zachovávat a ukládat nezfalšovatelné informace o distribuci lístků. Trump na svém Twitteru už v červnu odhalil, že o podvodu demokratů ví všechno! Za operací stojí zřejmě QAnon, komunita vlastenců ve vládních kruzích! Bidenovi a dalším hrozí zatčení!

https://www.youtube.com/watch?v=oyDtoj-XWxM&feature=emb_logo

Americký server Infowars přinesl včera výbušnou reportáž [1] v podobě svědectví Dr. Stevea Pieczenika, bývalého náměstka ministra zahraničí Henryho Kissingera v Carterově vládě a agenta americké CIA [2], který s povolením tajných služeb a skupiny lidí z okruhu vlastenců v Bílém domě a ve Washingtonu odhalil, že současná povolební krize s počítáním hlasů a naprosto nepochopitelnými počty hlasů pro Joea Bidena, které někde i převyšují 100% voličů ve volebních okrscích, je důsledkem připravené Sting operace, což je označení tajných služeb pro provokační akci, která má přinutit nepřítele nebo protivníka, aby se dopustil trestných činů, případně jiných chyb, které následně je možné proti němu použít a odhalit ho, obvinit a odsoudit, případně zlikvidovat. Připravil jsem pro vás česky otitulkované video s touto reportáží nahoře v úvodu článku.

Dr. Steve Pieczenik ve výbušném rozhovoru uvedl, že má dovolení oznámit veřejnosti zásadní věc, o které do té chvíle nikdo nevěděl. Všechny korespondenční lístky pro hlasování poštou totiž byly na příkaz Donalda Trumpa opatřeny speciálním vodoznakem, tedy watermarkem, který obsahuje Blockchain, tedy kryptografický řetězec redundantních a cyklických kryptografických vazeb, které jsou základem kryptografické měny Bitcoin, ale samotná technologie Blockchain, která ukládá všechny platební transakce od počátku vzniku Bitcoinu, je použitelná i na jiné věci, než jsou jenom virtuální peníze. A jedním z možných použití jsou systémy pro záruku nezpochybnitelnosti volebního hlasu zasílaného poštou.

Všechny americké volební lístky pro korespondenční volbu mají kryptografický vodoznak, o kterém Demokratická strana nevěděla. Zfalšované a namnožené hlasovací lístky budou odhaleny!

Když se pokusíme ověřit Pieczenikova tvrzení, tak opravdu narazíme na technologii QFS Blockchain Encryption. Dne 7. února 2020 si americká státní pošta USPS nechala tento systém patentovat [3], další informace lze potom nalézt zde. Ovšem, co je důležité, to je prezidentský dekret [4] s názvem Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election, který Trump podepsal už 12. září 2018.

V něm uděluje pravomoc ministerstvu vnitřní bezpečnosti DHS, aby ve všech 50 státech unie zahájilo práce na zabezpečení systému voleb, m.j. i voleb skrze korespondenční hlasy. To znamená, že Trump musel vědět už v roce 2018 o plánu Deep State na zfalšování voleb v USA na podzim 2020. Všechno to najednou do sebe logicky zapadá, musel vědět dopředu, co se chystá, proč v červnu psal na Twitter o největším volebním podvodu, který se chystá a proč teď na tiskovkách vystupuje s ledovým, až zabijáckým klidem.

Demokraté o této technologii vodoznaků podle všeho nevěděli, protože informace o ní se asi nedonesly architektům spiknutí, anebo neočekávali, že by technologie byla zavedena na volebních lístcích už letos, takže kdokoliv začne od této chvíle a dnešního dne kontrolovat demokraty zfalšované a na PC tiskárně namnožené volební lístky pro Joe Bidena, okamžitě se zjistí, že na volebních lístcích vodoznaky chybí. Včerejší tisková konference Donalda Trumpa v Bílém domě byla podle všeho posledním varováním, aby se demokraté stáhli a uznali porážku, jinak přijde vlna zatýkání. Od včerejšího večera tak běží čas a Demokratická strana může být celá obviněna ze spiknutí a volebních podvodů.

Prezident už v červnu na Twitteru varoval, že se chystá volební podvod, který vstoupí do dějin

Donald Trump včera na tiskové konferenci [5] vyslal varovný vzkaz, že Detroit a Philadelphia nemohou již mít zodpovědnost za sčítání hlasů, čímž vyslal signál, že považuje sčítací komise za zkorumpované a hlasy bude muset začít počítat někdo jiný, a to soudní zřízenci, znalci z oboru pravosti listin a další autority. Reakce demokratů se stává hysterickou a je v naprostém kontrastu s ledovým, až doslova s cynickým klidem Donalda Trumpa. Ten je totiž úplně někde jinde, protože kdo sleduje jeho Twitter, musí být dnes a v posledních dnech v naprostém šoku.

Donald Trump totiž 22. 06. 2022, mimochodem na mystické datum Kabaly zvané “Tanec zmijí” uveřejnil na Twitteru podivný tweet psaný shoutingem, tedy celé věty velkými znaky: “ZFALŠOVANÉ VOLBY 2020: MILIONY POŠTOVNÍCH HLASOVACÍCH LÍSTKŮ BUDOU VYTIŠTĚNY CIZÍMI ZEMĚMI A DALŠÍMI. BUDE TO NEJVĚTŠÍ SKANDÁL VŠECH DOB!” Tehdy nikdo nechápal, o čem to Donald Trump píše, jestli přehání, konspiruje, nebo co mu přelétlo zase přes nos, ale někteří lidé si všimli, že když Trump píše kapitálkami, tak to myslí smrtelně vážně a mluví s největším důrazem. Včerejší vystoupení Dr. Pieczenika na Infowars tak pouze potvrdilo, že Donald Trump v červnu takto dramaticky psal na Twitter, protože se dozvěděl, co demokraté chystají, i když o tom musel vědět obrysově už v roce 2018. Věděl tedy přesně, co se stane.

Za operací stojí jednoznačně QAnon, rukopis operace je nepochybný

A když teď sledujete jeho naprosto zabijácký klid, který i mně připadal opravdu podezřelý, najednou to všechno začne do sebe zapadat. Donald Trump ve spolupráci s QAnon nachystali Sting operaci na demokratickou stranu a není jasné, kolik toho budou chtít z demokratů vytěžit, protože nevěřím, že by je chtěli všechny pozavírat. Ne, budou je chtít k něčemu přinutit, zejména ve vztahu ke Kabale a jejich krevním lóžím, což jsou obdoby zednářských lóží, ale zasvěcené čistě a jenom Baalovi, který žádá krev a hlavně dětí. Kauzy Pizza Gate, Ikea Gate, ohňové noční seance Bohemian Grove, Jeffrey Epstein a jeho účetní kniha, to všechno jsou věci, které by mohl Trump a skupina QAnon teď po demokratech žádat. Není ovšem jasné, jak daleko již demokraté zašli na druhé straně, tedy na úrovni okultních procesů řízení, kterým se zodpovídají.

Kabala nedovolí jejich kolaps, a pokud by měli padnout, zařídí Kabala jejich zmizení a odchod ze scény politiky a veřejnosti, jako to udělali s Jeffrey Epsteinem, když jako náhodou selhala kamera v jeho cele, a on se jako oběsil, a jeho tělo na vozíku vypadalo skoro jako Epstein, ale chybička se vloudila, nebyl to Epstein, viz. náš článek zde. Nafingování Epsteinovy smrti v cele zařídil Deep State, protože Epstein nebyl žádný debil a měl životní pojistku, která se nedá nikde sjednat a ani koupit.

Pokud by se mu něco stalo, jeho účetní knihy a hlavně videa a nahrávky politiků, bankéřů, soudců a vysokých figur, jak zneužívají a dokonce týrají malé děti, by se dostaly na veřejnost. Epstein měl nejvyšší ochranu, protože věděl všechno, ale hlavně si natočil všechno. Když Dr. Pieczenik v rozhovoru mluvil o přátelích v Bílém domě a ve Washingtonu, kteří pomáhají Trumpovi, myslel tím jednoznačně skupinu QAnon. To je jejich práce, jejich rukopis a architektura procesů řízení.

Bez koronaviru by nikdy v USA neproběhlo masové hlasování poštou, takže víte, co to znamená?

Donald Trump drtivě vyhrál americké volby, to je platný stav a jen hlupák by si na okamžik myslel, že senilní podvodník a korupčník Joe Biden by vyhrál americké prezidentské volby u americké veřejnosti. Oni věděli v demokratické straně, že nemají šanci porazit Donalda Trumpa, a tak nachystali plán, zfalšování voleb pomocí poštovních volebních lístků. Spiknutí může jít tak daleko, že to byl Deep State, který vypustil z Fort Detrick laboratoří v Marylandu koronavirus do světa na podzim 2019, aby to zasáhlo natvrdo nejprve jako Čínu na odvedení pozornosti od zdroje, ale potom hned rychle a hlavně USA, aby situace byla tak kritická, že kvůli viru budou muset lidé na podzim volit prezidenta korespondenčně.

Ano, koronavirus jako plán na prosazení korespondenčního hlasování v zemi největší vojenské mocnosti světa, kde jinak lidé hlasují hlavně osobně a poštovní hlasování je jen jako doplněk. Jak tedy donutit Američany, aby masově hlasovali poštou? Chápete? Koronavirus vyhovuje Deep State kvůli volbám, vyhovuje globalistům kvůli Global Reset procesu, takže vzájemně se skvěle doplňují. Joe Biden prohlásil, že jak bude prezident, navrátí USA do globalistických smluv a struktur, do Pařížského klimatického protokolu, zavede v USA Green Deal, postupně zruší těžbu fosilních paliv atd. Deep State a globalisté jsou tudíž na stejné ose.

Proč se Donald Trump letos nezúčastnil sjezdu AIPAC, na rozdíl od Joea Bidena?

Je tady však ještě jedna podivná věc, kterou rozeberu dnes na SVCS. Donald Trump se totiž letos nezúčastnil sjezdu AIPAC v USA [6], čehož si všimlo mnoho Židů, hlavně v Izraeli. Na sjezdu AIPAC letos v březnu místo Trumpa promluvil jeho viceprezident Mike Pence a co je zajímavé, na sjezdu nebyl ani tehdejší kandidát demokratů Bernie Sanders, tehdy Bidenův soupeř v primárkách. Trump a Sanders tak chyběli. Kdo ovšem nechyběl, to byl Joe Biden, který v březnu na sjezdu AIPAC vystoupil [7], neměl roušku a dříve prohlásil, že je Sionista, stejně jako Miloš Zeman řekl, že je Žid. To je snad nemoc, nebo co, když se goyim snaží zalíbit Židům na jejich sjezdech.

Joe Biden na sjezdu AIPAC v březnu tohoto roku

Bývalý izraelský ministr komunikací a dnešní poslanec Ajúb Kara uvedl pro média, že velká část amerických Židů asi právě proto zradila ve volbách Trumpa a přiklonila se na stranu Joea Bidena, protože podle zjištění až 72% amerických Židů hlasovalo pro Bidena, na rozdíl od roku 2016. Proč Trump chyběl na sjezdu AIPACu, to vyžaduje hlubší zkoumání a dnes na SVCS si to zanalyzujeme. Každopádně v USA podle těchto nových informací probíhá masivní sting operace, a v takovém případě můžeme očekávat krev, obrazně politickou, ale i tu skutečnou.

VIDEO: Jak vypadá QFS Blockchain na americkém poštovním hlasovacím lístku pod mikroskopem

Sčítání hlasů přitom stále pokračuje a Joe Biden právě vyrobil další “zázrak”, když v Georgii přeskočil díky korespondenčním hlasům Donalda Trumpa a podobný přeskok asi zažije i Pensylvánie. Jakmile jsou zfalšované hlasy vrženy, už je nelze stáhnout, Joe Biden početně pomocí falešných hlasů určitě “vyhraje”. Co se začne dít potom, to si teď nikdo netroufá odhadovat, kromě již předeslaných oznámeních o žalobách, přepočtech hlasů atd.

Nejenom o tomto šokujícím prohlášení bývalého operátora CIA budeme hovořit dnes po 19. hodině na Svobodném vysílači CS v mém pravidelném pořadu. Probereme řadu dalších témat z domova i ze světa. Všichni jste proto srdečně zváni k poslechu.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Miš

Tak prej Trumpa už nebudou pouštět do TV, nebude mít asi ani tiskovku. Takže dost pochybuji, že se na výsledku ještě něco změní. Bůh s námi a se státy, kam se ušák rozhodne vyvézt demokracii, kterou jsme viděli v přímém přenosu.

NSXer

Keď tak sledujem tu CNN, oni si to idú presne tak ako tu. Čistá propaganda, heslá ako oni podporujú pravdu, pomáhajú a podobne, skoro som sa dovracal, resp. pozerám to, kvôli voľbám, ale normálne už nechápem, ako všetky tieto procesy sa kopírujú sem a ľudia akokeby nevideli. Úplne to isté čo beží tam, beží tu, tiež im tam premýšľa asi určité percento ľudí a ostatní sú zmanipulovaní. Majú to pekne premyslené, ľudia aj keď chcú dobre, nakoniec konajú zlo.

Banana boo

USA je za oceánom, nie za bukom, čoby kameňom dohodil. Ľudia z Európy do toho tak nevidia, ten americký štýl života a všetko tam je predsa iné. Ľudia sa musia spoliehať na info mainstream
-alternatíva. Amerika si má sama urobiť poriadok. A potom bude aj poriadok vo svete. Čo vlastne teda navrhuješ, čo majú ľudia robiť, čomu veriť v tejto hybridnej vojne? Vzbúriť sa? To musia byť masy. Ale ako keď sú rozdelení, dezinformovaní, alebo sa proste boja? Povedieš ľud za slobodou, alebo budeš len kritizovať? A sme doma.

NSXer

Dávaš mi tu otázku, tak isto mi ju položil brat. Necítim sa taký silný, aby som vedel riadiť masy, ľud. Tam už potrebujem pomoc, nedokážem to sám. Postaraj sa o toto a aj keď som človek z dola, sa posnažím ten ľud viesť.

josef

Kéž by to vše tak dopadlo, ale mám obavy, že Trump nezíská možnost dostat se k důkazům, těm označeným vol. lístkům a nejvyšší soud nepřesvědčí. Bůhví jak “motivovaný” je. A na tom vše skončí. Na mě na včerejší tiskovce Trump působil jako zlomený muž, nahněvaný ale vyčerpaný. Vše četl, což chápu, ale energie z něj vyprchala. Při odchodu u sloupu dokonce zavrávoral. V sázce je příliš mnoho, vše je propletené, zkorumpované, skrz naskrz prohnilé, pod podůžkami, tisíce lidí (slouhů) by se svezlo přišlo o vše, i státní složky, oligarchové, budou držet všichni při sobě. Obávám se aby z Trumpa nakonec neudělali blázna. Stačí se podívat na kdysi celkem objektivní Fox… Obávám se, že na tuto bažinu na tu stoku je to (i když geniální) ale slabá karta. Aby vše nevyšumělo jako s Epsteinem a Maxwellovou, Pizza aj.

Tohle je taky dobrý… v Pensylvánii odevzdalo hlasy přes 21 000 lidí, kteří už jsou po smrti…

https://www.infowars.com/posts/lawsuit-at-least-21k-dead-people-on-pennsylvania-voter-rolls/

Mrtvé duše se vyprdly na Dušičky, vstaly z hrobů a šly volit… uvědoměle, za Bidena! Amerika je zemí skutečných zázraků, kam se hrabou Lurdy… 🙂

JE VYMALOVANÉ?

flynn

Sdělím vám, jak to bude. Volební podvod je nejspíš evidentní, nicméně platí, že vyhrává ten, kdo sčítá hlasy. Aby došlo k přepočítávání, musí je někdo nařídit. A pokud vychází ven info o vodotisku, deep state si dá sakra a o to víc záležet, aby žádné přepočítávání nebylo, soudy mají Donalda na háku, jsou pod kontrolou celou dobu Trumpova mandátu. Něco takového jako odhalení volebního podvodu s miliony falešných hlasů v prezidentských volbách v USA – to si nikdo nevezme na triko. Žádný soudce, nikdo. Zatím v reálu vidíme, jak soud hází do koše jednu žalobu Trumpa za druhou, a v nejbližší budoucnosti to nebude jinak. To je připravený reflex na možné žaloby proti hoax hlasům. A na vodotisk či jiné protesty nedojde, oni to nepřipustí. A pár tisíc členů Trumpovy gardy na tom nic nezmění. Bohužel.

Jaryn I

PŘESNĚ JAK ŽALOBA NA SLOVENSKÉ VOLBY OD PANA SOUDCE HARABINA. Pěkně se zavře voda a finito basta.

Margon

No, já v žádném případě nechci být špatným prorokem. Ale jeden možný scénář se nabízí. Trump ty volby prosere i přes všechna možná protiopatření(vodotisk). Bude nucen pod tlakem veřejného mínění uznat porážku a Biden bude inaugurován. Nicméně po inauguraci z nějakých příčin zkape. A kdo se stane prezidentem ? Nebo spíš prezidentkou ? Kamala. Hollywoodské prediktorské filmy nás na to připravují už roky.
Ta představa se mi vůbec nelíbí. Obávám se však, že je velmi blízká budoucí možné realitě. Bůh nás ochraňuj.

Boo-G

No konečně to někomu došlo… já a scott adams to tvrdíme už měsíce , ale prej že né, že to má donny jistý…

pražská vlaštovka

Margon
To si ani nepředstavuj..mám zkušenost,že když se něčeho opravdu intenzivně bojím,tak je to,jako bych už malovala scénář…často se to až prorocky stane..
já mám teď momentálně hrůzu z toho( mimo jiné,samozřejmě),že jsou zavřené hranice a bez testů a karantén a zase testů a furt testů na jedné straně a pak zas na druhé a pak po karanténě zase test,se člověk nedostane vůbec nikam …to je perverzita na entou…
pod vlajkou “demokracie”…pod grétinou pošukanou vlajčičkou,pod vlajkou kovydovy lebky vymáchaný v desinfekci…pod plachetkou osoba…B
jdou po nás a z toho mám hrůzu.
ps
a jestli vážně bude dement president,tak..

MAX

@ Kabale a jejich krevním lóžím, což jsou obdoby zednářských lóží.

Kabala je uceni neutralni – Magie. Materializovani myslenky , synchronicity, ovladani elements. Da se ovsem zneuzit coz Sivaisticti zide delaji ze vsim. Problem cerne Magie je ze se mag stava posedlym egocentristou manipulujiciho vsechny Mene odolne duchovni nevyspele jedince . Je otrokem hmoty cerne kostky yod a vse obetuje k zniceni jinych coz povazuje za svou obet “bohu”

Zednari zejmena prvnich stupnu nemaji zadne vzdelani ani poneti o Tom ze jsou v sekte chtoniku obetujicich krev,cloveka. Vubec chtonici odmitaji poznani svetla pravdy vsudepritomneho a stalejsouciho ktere hmotu osvetluje zivotem ideou ale nestava se ji. Nas such je matrice bozstvi cili buh je dokonaly duchovni clovek ke kteremu se snazime souznit prostredky krestu cili vykresaneho slova jako posla spojnici s celkem ktere Nas vede diky vibraci jazyka Slovanu recitatoru svateho slova (Brahmanu) k osviceni , obrazoschopnosti v myslenkach ci primemu napojeni tady a ted Bez tela ( meditace, astral, klinicka smrt)

Oproti bilym magum kteri SE venuji odegoisticneni,ochrane prostoru , bohatym prozitkum kvalit bozstvi a svetelnosti CERNI Veri v nevedomost hmoty a nesnasi poznani a invididualni dharmickou odpovednost za sve Ciny a duchovni rust ci pad.
Vytvorili si boha konzumujiciho krev sidliciho v podzemi ktery je magneticky pritahuje a Oni mu Sami sebe obetuji za cenu sveho zivota. Je pro ne autorita ktera popira svetelnost……Veri ze pokud boha predtanou krmit krvi tak buh zahyne a Oni s nim.

vanitas vanitatum

Je to hezké, jak bývalý agent CIA, podle košile asi žijící někde na Floridě, oznámí, že demokrati jsou prý v anusu. Ještě teďka , aby to uznaly soudy ty techtle mechtle s hlasy mrtvých duší . Aby to bylo opravdicky demokraticky v cajku. Když to neuznají, tak volby téměř taky demokraticky asi vyhrají demokraté. Trumpetovi se zatím odvážili gratulovat z Japonska, Slovinska a Brazilie. Ostatní taktickostrategickodemokraticky mlčí ,neb papírově ZATÏM vítězí Biden.
Prý těch mrtvých duší jsou miliöny. V Michigenu, pro zasmání, prý volila Bidena 120 letá babka i 115 letý stařík, který bohužel je v Pánu již 35 let. O té babce nevím nic, Je to všechno téměř jak v Haškově Dekameronu humoru a satiry. .Kdybychom v té tragikomediit taky ,bohužel , nemuseli být nechtíc aktéry.

.B.

To jsou kecy, který tady byly už 100x. Vypouští je deep state ve svý zoufalosti, buďte v klidu.

Taurus

Holt ti co utekli do Ameriky před komunismem, budou před ním muset utíkat i podruhé, tentokrát ale budou před ním utíkat z Ameriky.

Kevin

Dnes dopoledne na Infovojně výpověď policisty, kterého kolegové nepustili v pondělí a v úterý do služby. Neměl modrý certifikát.

https://www.infovojna.sk/archiv/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom
V čase od 1:50:30 (kriminalista Alexander Hajko)

Rozpad státu a práva v přímém přenosu, který jen kopíruje dění v USA. Je to proces “svůj k svému”, kdy si lidé budou muset vybrat na jakou stranu se přidají. Na troskách starého musí vzniknout něco nové a potom si ty dvě reality ( NWO a Nový svět) od sebe začnou pomalu oddělovat.

Alanis

Biden zvolen. Show začíná.

comment image

Na Sputniku o tom ještě neví?

comment image

Co teda platí? Je někdo rychlejší nebo ne všichni to uznají?
Na ČT ještě počítají, podle redaktora z USA Trump žádné důkazy nepředložil a výsledky (oficiální) budou až za několik dní.

NSXer

Fakt ani ja netuším, niečo sa tam asi na rôznych úrovniach musí diať. Ja sledujem aj LIVE CNN a tí sú neskutočne oneskorení. Tak človek čaká, ale keby to bolo také jednoznačné, nieje také podozrivé ticho. Niečo sa tam musí diať. Ešte ak si pozrieš tie údaje zo Sputniku, tak sú aktualizované pred dvoma hodinami. Čo ide LIVE na BBC, CNN, tak stále nieje nič rozhodnuté.

Lostris

Čt už někdy v lednu dostala instrukce, že vyhraje děda pedofil. Podle toho denně cvrdliká za to
je placena ze zámoří. Prostě ČT cvrdliká a v USA se už zatýká.
https://youtu.be/oyDtoj-XWxM
A nemyslete si, mají stažené půlky soudruzi démonkrati z ČT

4fun

Otázkou je, jestli ten QAnon není jen krytí, taková “zpravodajská hra” 🙂

“Furt se nám tady, kolem nás, motají ti blázni, ti konspirátoři, z QAnon” 😀

Historik

Poslední 2 dny pozorně sleduju české mediální voříšky a jakoby něco doopravdy nesedělo. Jejich strýček Joe “vítězí”, ale oni jsou jakoby zamrzlí, zaražení, žádné široké úsměvy a plácání po zádech. Jakoby tušili, že něco není, jak má být. Mám z toho celého takový dojem.

Ruxino

Neoslavuji vítězství jelikoz plan se nepovedl jak to tak vypadá

Boo-G

Ahoj Hysteriku , jo, já taky ale dneska už je to pustí. Voni ví že lžou, resp. že říkají co se jim řekne že mají říkat, a páč to mělo bejt modrý tsunami 🙂 a nebylo, byli volajakcí zmoklí, ale pak jim strýček Joe řekl, že maji počkat , že se to otočí a ono se to otočilo, takže se začnou culit jako ježíškove… a to s tim voodooznakem a podobný řeči.. no, píšou to na tadesku, tak to bude asi pravda… jo a marný píše, že nejpozději dnes večer… asi americkýho času , vyhlási Trump stanný právo… no tak uvidíme… dáme pana veku v 7-8 hodin místního času, pak lechkej šláf a pak bude TO překvápko 🙂
Jsem zvědaf co dalšího zaručenýho bude psát pan marný potom, ale jelikož už psal tolikrát tolik slibů tak klidně zase něco vybájí. Jak plkin tak marný a nyní už i pan veka mají dycynky nějaký tajný a zaručený zprávy a pak mění titulky… ale jinak jasně bylo by to super 🙂
Tak tfuj tfuj tfuj… zlomme vaz… a hlavně tu raušku ať nám pám bů zachová 🙂

Uzávěr

Slovák bez certifikátu chce do práce…

https://youtu.be/vpRpG4sfmqE

ČAS HRAJE PRE LUMPOV A ZLODEJOV

CML

Před týdnem jsem o tom psal v jednom příspěvku…. Najatý securiťák vás nepustí bez certifikátu na pracoviště. Pár lidí se dušovalo že by s nima zatočili … Bohužel tak to není. Vyhraje ten kdo má lepší právníky. Čas hraje bohužel pro lumpy, obyčejný člověk musí platit šeky a živit rodinu…

Jendrolem

Můžeme to vzít jako poslední varování, pokud to vypustili takovouto cestou.
Zákon času je neúprosný a pokud se již rozjela operace na podporu demokracie v Bělo(R)usku, tak jsou chyceni v tom, že hrají o všechno, protože ekonomika a řízení tohoto typu je v kritické fázi svého potencionálního krachu, pokud nezíská další (ale již poslední) zdroje.

Spousta lidí možná změní názor, že bezstrukturní řízení tzv. GP musí fungovat podle vyšších zákonů, jinak by bylo již dávno obdobnými strukturami zničeno, jak to nyní možná čeká tyto globalistické struktury, pokud se jim nepodvolí a jen míra našich znalostí nemůže pojmout celou komplikovanost procesů v planetárním měřítku táhnoucí se miliony let.

Náš život je krátký, ale naše myšlenky jsou věčné.
Každý z nás si může zvolit cestu buď žít na úkor druhých, nebo jinak.

ZNALOSTI SÚ MOC

Lostris

Ještě bych si dovolila dodat, že to chce studovat tlusté knihy, že —DVTR, KSB atd. Protože každý v míře svého vědění a svého chápání buď pracujeme na sebe nebo na ty, kteří vědí a chápou více. A to jsou právě ti, kteří lidstvem dokážou manipulovat – ZNALOSTI jsou MOC.

martin

čech z USA koresponduje v tom samám duchu jak VK říká…https://www.facebook.com/100005238408656/videos/1602438676607397/

Aldo

Nechval dne před večerem.
Jsem za Trumpa a i když má asi v rukách esa proti megapodvodu, stále se obávám, že není v žádném případě pro Republikány vyhráno, protože deep state hraje wabank a do vítězství za pomoci podvodu vložili velké prachy a podplatili vybrané lidi.
Soudy,pakliže nějaké budou,nakonec musí rozhodnout o pravosti voleb.
Budeme si proto muset počkat a možná konečný výsledek ve prospěch Bidena bude i přes zjevný podfuk demokratů nakonec přijat.

Janaz

Uvedom si, že Trump nie je sám vojak v poli, ale že za ním stoja tiež mocné kruhy a hrajú tiež o všetko.

ssena

Oba dva máte pravdu, ale ať vyhraje kdokoliv, druhá strana ho stejně neuzná, i za cenu občanské války

Exx

Naprostý Klid prezidenta Trumpa při tiskovce byl opravdu až zarážející. Působilo to dojmem, že přesně takový scénář volební noci čekal. Nejvíc se mi líbila slova o tom, že stál proti velkým médiím, velkým penězům či velkým BIGTECH a přesto získal miliony nových voličů. Pravda je jistě taková, že určitě vyhrál ve všech státech kde vyhrál v roce 2016. Na mítinky mu chodilo i více lidí (bylo tam i mnohem více černochů, kubánců či dalších latino než v roce 2016) a na Joe Biden 20 lidí. Podívejte se na youtube je rozhovor paní Olgy Matuškové o tom co se v USA děje. Pravda osvobozuje. Tohle pan redaktor z nestranné čt opravdu slyšet nechtěl…..

RadekM

Pořád nerozumím jedné věci.
Pokud existují ty alternativní organizace, které jsou v opozici proti satanově synagoze, tak proč nejsou zpočátku alespoň na darknetu zveřejňovány nahrávky těch jejich satanských rituálů co dělají vč. fotografií a jmen účastníků. Tohle kdyby se dostalo ven a alternativní weby by to začali šířit na veřejnosti, tak část lidí by to konečně probralo a mohlo by se konečně začít s pořádnými společenskými změnami. Tohle by i současná totálně zdebilizovaná veřejnost už nezkousla. Speciálně pokud by tam likvidovali děti, což tak nějak my co se zajímáme tušíme, že se skutečně děje.
Nebo na těch jejich sjezdech jako je třeba Bilderberg atd. proč tam dávno už nebouchají bomby, když tak drze dávají na odiv, jak se mohou scházet přímo před zraky veřejnosti. Vždyť se to nabízí. Všichni se tam hezky sjedou na jedno místo, tak je divné, že toho nikdo nevyužije a nevyvolá trochu paniky a strachu i mezi těmi nedotknutelnými, vyvolenými psychopaty.
To už mají takovou neomezenou moc, že si nikdo nic nedovolí. Že nikdo nemá prostředky a možnosti k tomu to uskutečnit.
Tohle mě opravdu dost vrtá hlavou a nutí mě to přemýšlet co dál s tímto světem. Ani náhodou nespoléhám, že Trump všechno a všechny zachrání. Nemějte naivní představy. Dopadl by jako JFK a místo něj by nastoupil někdo přijatelnější, který bude držet hubu a krok. A je také otázka co vlastně Trump ví, co mu dovolili vědět a hlavně jestli náhodou na ty jejich satanské dýchánky nejezdí taky že! Stát se prezidentem USA není jen tak. Tam kde koho nepustí.
Pane VK co na to říkáte. Dostatečně silná opozice není? Nebo proč nekoná a nechali ukrást celý svět touhle bandou vyvolenců.
Chápu, že vlastně z pohledu zákona vesmíru oni přímo nic špatného nedělají, protože na všechno mají své lidi, kteří jednají o své svobodné vůli místo nich. Že jsou obyčejní lidé co prosazují opět o své svobodné vůli jejich agendu za to, že pak mají moc a peníze a že jsou obyčejní lidé co se této agendě dobrovolně podřizují, ať už z důvodu všeobecného strachu nebo nevědomosti. Takže nezaujatému pozorovateli to může připadat, že vlastně velká většina lidí souhlasí s tím co se děje. Ale nikdo normální přece nemá zájem na hromadné genocidě většiny populace na této planetě, ke které tohle vše nezadržitelně směřuje.
Opravdu mě odpověď na tyto otázky dost zajímá.

Radek

Boo-G

Milý radku, jestli vono to nebude tim, že celej ten dárknet je jejich a cokoliv tam je, je tam jen pokud se jim to hodí do krámu. Osobně tam ani nepáchnu, bo jak si viděl teď v tom rakousku, ten vrah si prej chtěl koupit munici na slovači a ONI (slovenští tajní) to věděli a prej že to sdělili rakušákum a ti chudáci nemaje dost peněz a času a lidí a a a a to nějak nezaregistrovali… hahahaha, takže co jako z toho plyne? Že i takova banda čučkařů jako slováci na dárknetu vidí , jak nějaký noname si kupuje něco munice… ale ti slavní velcí rakušácí to jako nestihli… no, takže dárknet je jejich a ten střelec taky … vše je jejich… NIKDY se nic nedozvíš a pokud, tak po pár stech letech, až už to nebude NIKOHO zajímat… jo za pár set let bude v rádiu pořad o tom, jak nás tahali za fusekli… jak nebyli na měsíci, kdo zabil kennedyho, že byl masařík levoboček od starýho procházky a že makrela byla dcera adolfova a ten že dožil do 110 na floridě … ale dříf NE.
Nedávno jeli v rádió něco o Jiříkovi z Poděbrad… jo prej fikce ,ale jasně tam zaznělo, že celá ta husitská pakáž byla jen vo moči a penězích a tak to bylo , je a bude radečku.
Jen sleduj šou a baf se… dnes pan veka bude citovat z podnětů čtenářů , zejtra bude zase vše jinak, ale pravdu se nedozvíš… a ONI ty děti určitě žerou, to si piš. Tedy pokud to pomáhá, a vono asi jo.
Jen ti to nikdy nepotvrdí na iděsu 🙂

lubajs

Zajímavé je, že když jsem do diskusí na youtube, facebooku, i třeba pod článkem ve zpravodajském webu Tiscali.cz v souvislosti s volebním podvodem demokratů napsal, že je to dílo židomafie, byl jsem okamžitě smáznut a dostal ban. Cenzuře zdá se velmi vadí to sousloví “židomafie”.

Dont Judasme

to je spravně, jak řekl Fedor Gál v TV debatě s vydavatelem hist. knih : svoboda slova je SVATÁ věc, ale pokud se dotýká zájmů naší OBCE …

Můj osobní dojem je, že začalo už opravdu "tvrdé období" velkých turbulencí, ke kterým se schylovalo od konce studené války, a pak vážněji od 11.září.

Množství lží už je neúnosné, nastane otevřené stíhání kritiků a spuštění nových technologií kontroly společnosti v následujících 15letech. Vítejte v realitě pádu impéria, slovo svoboda už nebude potřeba, "pravda" bude nyní už vynucována silou.

VIDEO: Víťazom sfalšovaných amerických prezidentských volieb sa stala bábka Deep statu - Joe Biden

07.11.2020 | 21:41 Americký prezident Donald Trump odmieta prijať prehru v prezidentských voľbách a vyhlásil, že voľby sa ešte neskončili.

Bývalý viceprezident presiahol hranicu 270 hlasov voliteľov a tak porazil svojho republikánskeho protikantidáta a úradujúceho šéfa Bieleho domu Donalda Trumpa. Informovali o tom v sobotu agentúra AFP a stanica CNN na svojej webovej stránke.

Biden víťazstvom v Pensylvánii získal 273 hlasov voliteľov a stane sa 46. prezidentom USA. Vo veku 77 rokov sa stal najstarším kandidátom v dejinách USA, ktorý bol zvolený za prezidenta, pripomína AFP a všetky korporátne médiá slúžiace Deep statu.

„Som poctený, že ste si ma vybrali, aby som viedol našu úžasnú krajinu,“ uviedol v tvíte.

„Práca, ktorá je pred nami, bude ťažká, ale sľubujem vám toto: budem prezidentom všetkých Američanov - či ste za mňa hlasovali alebo nie. Nesklamem vieru, ktorú ste do mňa vložili,“ napísal na Twitteri.

Trump odmieta priznať prehru a sľubuje ďalšie právne kroky

Americký prezident Donald Trump odmieta prijať prehru v prezidentských voľbách a vyhlásil, že voľby sa ešte neskončili, informovala v sobotu agentúra DPA. Trump takisto vyhlásil, že podnikne ďalšie právne kroky.

Trump vo vyhlásení uviedol, že jeho volebný tím od pondelka začne na súde trestné konanie s cieľom zaručiť, že volebné zákony sú dodržiavané a do prezidentského kresla zasadne právoplatný víťaz.

„Všetci vieme, prečo sa Joe Biden nepravdivo tvári ako víťaz a prečo sa médiá, jeho spojenci, tak veľmi snažia, aby mu pomohli. Nechcú, aby bola odhalená pravda," píše sa vo vyhlásení s dodatkom, že voľby ešte ani zďaleka neskončili.

Falšovanie volieb Deep statom a demokratmi: Hlasovacie lístky mali vodoznak, o ktorom demokrati nevedeli

Bývalý tajomník amerického ministra zahraničia Henryho Kissingera a agent CIA Dr. Steve Pieczenik poskytol svedectvo o operácii STING na odhalenie plánu demokratov na sfalšovania volieb. Dôkazy sú nezvratné!

Viac vo videu:

Čaputová: Američania si z dvoch ciest vybrali cestu zmierenia a stability

Američania si z dvoch ponúknutých ciest vybrali cestu zmierenia a stability. V sobotu to uviedla prezidentka SR Zuzana Čaputová s tým, že hoci ešte výsledky volieb v USA nie sú oficiálne, všetko tomu nasvedčuje. Reagovala tak na zvolenie Joea Bidena za prezidenta USA a zagratulovala mu.

„Dúfam, že budúci americký prezident prispeje k ďalšiemu posilňovaniu transatlantickej jednoty a spojenectva, k prehĺbeniu spolupráce medzi USA a Európskou úniou, k angažovaniu sa a líderstvu Spojených štátov v otázke klimatickej zmeny a tiež k plnej účasti USA na záväzkoch vyplývajúcich z Parížskej klimatickej dohody,“ uviedla hlava štátu.

Matovič: Blízka spolupráca medzi USA a Slovenskom bude pokračovať

Blízka spolupráca medzi USA a Slovenskom bude pokračovať. Uviedol to premiér Igor Matovič (OĽANO). Na sociálnej sieti zagratuloval Joeovi Bidenovi k jeho zvoleniu za prezidenta USA.

Matovič očakáva, že Európska únia a USA budú globálni a silní spojenci. Podotkol, že kľúčom k novej kapitole USA bude výhra nad pandémiou nového koronavírusu.

Korčok je pripravený na úzku spoluprácu s predstaviteľom Deep statu Bidenom

Slovensko je pripravené na úzku spoluprácu s budúcim americkým prezidentom, uviedol v sobotu slovenský minister zahraničných vecí Ivan Korčok.

A zároveň si želá, aby sa vzťahy USA s EÚ posilnili a zlepšili. "Potrebujeme sa viac ako kedykoľvek predtým," napísal šéf rezortu diplomacie na svojej sociálnej sieti.

„Považujem za rovnako dôležité, aby americké inštitúcie zabezpečili plynulý a pokojný prechod k budúcej administratíve v súlade s ústavou a zákonmi USA,“ konštatoval Korčok, pričom zdôraznil, že náležite sa vyjadrí po oficiálnom vyhlásení výsledkov volieb.

Bývalí prezidenti Obama, Clinton a Carter zablahoželali Bidenovi

Bývalý americký prezident Barack Obama v sobotu zablahoželal Joeovi Bidenovi a Kamale Harrisovej k víťazstvu v amerických prezidentských voľbách, informovala agentúra DPA.

„Američania prišli voliť v počte, aký sme nikdy nevideli,“ povedal Obama a dodal, že voliči Bidenovi a Harrisovej dali „historické a presvedčivé“ víťazstvo. Zároveň však pripomenul, že Biden čelí výzvam v podobe pandémie koronavírusu SARS-CoV-2, nerovností v oblasti hospodárstva a súdnictva, ďalej výzvam v podobe ohrozenej demokracie a klimatickej situácie. Obama bol prezidentom v rokoch 2009 až 2017 a počas jeho pôsobenia vo funkcii zastával Biden post viceprezidenta.

Ďalší bývalý prezident Jimmy Carter (1977-1981) takisto zablahoželal zvolenému prezidentovi Bidenovi a viceprezidentke Harrisovej. Carter sa podľa svojich vyjadrení teší na „pozitívnu zmenu“, ktorú prinesú, uviedla na svojej webovej stránke stanica CNN.

„Amerika prehovorila a demokracia zvíťazila,“ napísal na Twitteri bývalý prezident Bill Clinton (1993-2001). „Teraz máme zvoleného prezidenta a viceprezidentku, ktorí budú slúžiť nám všetkým a všetkých nás spoja,“ dodal a zablahoželal Bidenovi a Harrisovej k víťazstvu.

Český prezident Zeman poslal Bidenovi blahoprajný list

Český prezident Miloš Zeman v sobotu poslal list s blahoželaním novozvolenému americkému prezidentovi Joeovi Bidenovi. Informoval o tom spravodajský server Novinky.cz s odvolaním sa na Zemanovho hovorcu Jiřího Ovčáčka.

„Zeman očakáva od Bidena spoluprácu v prospech Európy i Ameriky. Pozval ho na návštevu Prahy,“ napísal na Twitteri Ovčáček.

Bidenovo víťazstvo je udalosťou svetového významu vzhľadom na zásadnú úlohu, ktorú americká demokracia zohráva vo svetovej politike, napísal Zeman v liste.

Americká podpora bola podľa Zemana „kľúčová“ pri návrate Českej republiky do „rodiny demokratických krajín“ po roku 1989, kedy sa stala členom Severoatlantickej aliancie a „sebavedomým, zodpovedným a aktívnym článkom medzinárodného spoločenstva“, uviedli Novinky.cz.

Český minister zahraničných vecí Tomáš Petříček Bidenovi takisto zablahoželal a uviedol, že sa „teší na spoluprácu s novou americkou administratívou“.

Bidenovi a novozvolenej viceprezidentke Kamale Harrisovej gratuloval i český podpredseda vlády a minister vnútra Jan Hamáček.

Remišová: Verím, že USA budú pod novým vedením spoľahlivým partnerom

Vicepremiérka a šéfka rezortu investícií Veronika Remišová (Za ľudí) zagratulovala občanom Spojených štátov amerických (USA) k zvoleniu Joea Bidena za nového prezidenta.

Verí, že USA budú pod novým vedením spoľahlivým partnerom pre Európu aj pre Slovensko. Informovala o tom na sociálnej sieti.

„Dnes viac ako inokedy potrebujeme na čele štátov lídrov a osobnosti, ktoré dokážu zjednocovať a vytvárať spojenectvá. USA a Európska únia majú medzi sebou dlhotrvajúce partnerstvo,“ uviedla Remišová. Dodala, že to je partnerstvo spoločnej demokratickej vízie, kde je sloboda dôležitým pilierom. Je to tiež podľa Remišovej partnerstvo spoločnej obrany a silných obchodných stykov.

„Pre Slovensko je dôležité vytvárať spojenectvá rovnocenných a hrdých partnerov, či už je to v rámci Európskej únie alebo vo svete, pretože takéto partnerstvá prinášajú mier a prosperitu,“ poznamenala vicepremiérka.

Remišová pripomenula, že budúci rok bude pre Slovensko dôležitý postup v otázke Parížskej dohody o zmene klímy, jadrovej dohody s Iránom a tiež pri usporiadaní vzájomného obchodu pri férovom zdaňovaní ziskov nadnárodných technologických firiem.

SaS verí, že zvolenie Bidena bude znamenať zlepšenie vzťahov medzi USA a EÚ

Vládna strana SaS verí, že zvolenie Joea Bidena za amerického prezidenta bude znamenať zlepšenie vzťahov medzi USA a Európskou úniou a tiež pozitívnejší vzťah k medzinárodným inštitúciám. TASR o tom informoval hovorca strany Ondrej Šprlák.

Podpredseda zahraničného výboru Národnej rady SR Peter Osuský (SaS) upozornil, že dôležitý bude predovšetkým postoj nového prezidenta k medzinárodnej politike. „Z môjho pohľadu je Biden zrejme lepšia alternatíva voči Európskej únii. Jeho postoje v medzinárodnej politike budú predvídateľnejšie, možno konformnejšie a mäkšie ako Trumpove, predovšetkým vo vzťahu k medzinárodným inštitúciám. Predpokladám, že bude, hoci menej razantne, upozorňovať na potrebu plnenia záväzkov členských krajín NATO ku svojej a kolektívnej obranyschopnosti," uviedol.

Ako podotkol, Európska únia aj svet potrebujú v USA stabilného a ekonomicky silného partnera, ktorého pozícia bude vo svetle existujúcich hrozieb nespochybniteľná.

„Jednou z najdôležitejších výziev pre nového prezidenta USA bude aj zlepšenie vzťahov s Európskou úniou. To v sebe zahŕňa aj potvrdenie záväzkov kolektívnej obrany. Veríme, že práve toto bude kľúčová podmienka, ktorú Joe Biden naplní,“ doplnil poslanec SaS Miroslav Žiak.

Štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí Martin Klus z SaS dúfa, že spochybňovanie priebehu volieb Donaldom Trumpom nebude mať dopad na právny štát a demokratické inštitúcie v USA. "Riziko, ktoré so sebou nesie nerešpektovanie výsledku, je obrovské, pretože bude znamenať možnosť napodobňovať tento scenár všade vo svete. To bude mať zásadný vplyv na dôveru v demokraciu ako takú,“ dodal.

Ukradené Trumpovo vítězství: Sesadí globalisté prezidenta bílé Ameriky? Rozhodnou soudy a ulice. Média budou dál kydat hnůj na

Ukradené Trumpovo vítězství: Sesadí globalisté prezidenta bílé Ameriky? Rozhodnou soudy a ulice. Média budou dál kydat hnůj na "šíleného Donalda". Krajním řešením je občanská válka. Sbohem, Ameriko?

7. 11. 2020

Tisk článku

Petr Akopov vypočítává možnosti, s nimiž může Donald Trump obhájit své podvodně ukradené vítězství, a obává se toho, kam dospěje samotná Amerika, až tohle všechno skončí

Zázrak se nekonal: Biden nebyl schopen vyhrát americké prezidentské volby.

Proč zázrak? Průzkumy veřejného mínění během předvolební kampaně mu přece předpovídaly působivou převahu (někdy až deset procent) oproti prezidentu Trumpovi, a to nejen z pohledu hlasování v zemi jako celku, ale také v klíčových (tzv. kolísavých) státech.

Odpověď je jednoduchá: protože tyto průzkumy veřejného mínění byly součástí politického boje, stejně jako roztáčení setrvačníku nenávisti vůči Trumpovi během jeho prezidentování. Globalistická většina amerického establishmentu v boji proti Trumpovi ničím nepohrdla: ani vymyšlenými obviněními z „ruských vazeb“, ani nálepkováním „rasista“ a „fašista“, ani manipulací voličů, že porážka „šíleného Donalda“ je předem dána. Volební výsledky 3. listopadu však odhalily lživost této propagandy – žádná porážka Trumpa se nekonala. Současný prezident byl v regulérním hlasování znovu zvolen na nové funkční období, nyní však musí projít několika pekelnými koly, aby tato skutečnost byla vůbec uznána.

Dosud není rozhodnuto

Zatím neexistují konečné volební výsledky; navíc oba kandidáti již oznámili, že vyhráli. Sčítání hlasů ještě nebylo dokončeno v několika státech, ale vše ve skutečnosti závisí na třech státech na severovýchodě země: Pensylvánii, Michiganu a Wisconsinu. Představují až 46 volitelů a vychýlí rafičku vah ve prospěch jednoho ze dvou kandidátů. Trump vedl ve všech třech státech – ale pokračující sčítání dříve zaslaných korespondenčních hlasovacích lístků by mohlo změnit poměr sil a vynést Bidena do prezidentského křesla – a právě před takovýmto nebezpečím manipulace s voličskými hlasy Trump varoval.

Za dané situace není zřejmá ani autenticita těchto hlasovacích lístků, ani regulérnost jejich sčítání v čase po uzavření volebních místností. Zřejmé je pouze jedno, totiž že výsledky hlasování v těchto státech budou zpochybňovány buď Bidenovými, nebo Trumpovými právníky. A dokud sčítání pokračuje, mohou být zpochybněny i výsledky hlasování v několika dalších státech (zejména v Nevadě a Arizoně, kde Trump prohrál). Soudní spory tudíž potrvají několik týdnů a je zde velká šance, že řízení neskončí do poloviny prosince, kdy by podle zákona měli být určeni volitelé ze všech států. Soudy budou požadovat přepočítání hlasů a nezapočítání pozdě doručených hlasovacích lístků.

Trump se bude snažit, aby se tak stalo co nejdříve – a do dění může zasáhnout i Nejvyšší soud. Pak bude výsledek voleb v zásadě záviset na jeho rozhodnutí. A zde má Trump své želízko v ohni vyjádřené konzervativní většinou soudního tribunálu.

Teoreticky by vše mohlo dojít až k volbě prezidenta hlasováním v Kongresu, ale na to musí vzniknout patová situace, kdy Biden a Trump získají stejný počet volitelů. Nicméně v Kongresu by měl Trump výhodu – vzhledem k tomu, že většinu delegátů ze Spojených států obsadili republikáni (ale nehlasuje Sněmovna reprezentantů, nýbrž Senát samostatně).

Čtěte ZDE: Americký puč vrcholí: Trump vyhrál, ať mu to ukradnou, nebo ne. Bitva do hrdel a statků teprve začíná. Tam i tady. Proč ho ještě nezabili? Pátá kolona v Praze se chce poučit. Smích i z dětí staví armády

Jak sesadit prezidenta?

Ale to jsou všechno jen právní kejkle, leč rozhodující budou ty politické. Jinými slovy, co se bude dít v ulicích a v médiích souběžně se soudním řízením. A tam se rozpoutá neuvěřitelný hlomoz: Trump musí už nyní uznat porážku, aniž by čekal na verdikt soudu a přepočítávání hlasů; Trump je lhář a diktátor, který nehodlá odejít. Masové demonstrace a hysterie v tisku: ukradli nám vítězství, demokracii i zemi. Trump tak bude vystaven bezprecedentnímu psychologickému a politickému teroru – ale čtyři roky života pod neustálými útoky mu pomohou odolat i takovému tlaku. (Již dnes ho televizní stanice v USA vypínají, když říká pravdu o volebních podvodech, a dokonce i naše česká zpravodajská média křepčí radostí nad tím, jak z něho ta americká dělají posedlého blázna a lháře – pozn. PP)

Dají se miliony lidí na pochod do Washingtonu? Začne v hlavním městě USA ten pravý americký Majdan? Lze předpokládat, že čím bude Trump tvrdohlavější, tím silnější na něho bude činěn nátlak. Prezident však není sám – ba právě naopak, na rozdíl od Bidena je schopen shromáždit stotisícové demonstrace svých příznivců. A i když pokušení vyvést je na ulici bude velké, s největší pravděpodobností se Trump tohoto kroku zdrží, čímž prokáže svou neochotu překročit červenou čáru a vyhrotit politickou konfrontaci do občanské války. Jeho oponenti se k nepokojům uchýlí snadno, ale Trump své příznivce zmobilizuje pouze jako poslední možnost – pokud se bude politická krize táhnout a budou ho nutit ke "kapitulaci“.

Nicméně čím déle bude trvat nejistota ohledně volebních výsledků, tím silnější bude místní občanská, čili spontánní mobilizace Trumpových příznivců – vyjdou do ulic i bez vyzvání ze strany jejich favorita. Zatímco v létě zuřilo hnutí Black Lives Matters, trumpisté většinou stáli stranou a vše jen s nevolí sledovali. Nyní, když uvidí v ulicích davy radikálů, kteří mají v úmyslu svrhnout jejich prezidenta (a tak to bude vnímáno), vyjdou trumpisté ze stínu – nejprve jednoduše na podporu prezidenta a poté s celým svým arzenálem zbraní. Nebudou střílet, avšak výrazně tak vyváží mediální obraz „země nespokojené s Trumpem“.

Sbohem, Ameriko!

Fakt, že volby 3. listopadu skončí pro USA vnitropolitickou krizí, byl znám už dlouho. Ale v příštích několika dnech se teprve ukáže, jakou rychlostí bude tato krize nabírat na obrátkách. A jaké intenzity bude schopna dosáhnout ještě před koncem tohoto roku.

Trump má šanci si vítězství udržet, jedinou otázkou je, za jakou cenu. Na tuto otázku nezná nikdo odpověď – protože jeho oponenti se ve snaze zabránit Trumpovu druhému prezidentskému období nezastaví před ničím.

Pokud se však současný prezident dožije inaugurace, uvidíme nového – osvobozeného Trumpa. V tomto smyslu budou mít USA skutečně nového prezidenta. 

V jakém stavu však bude k 20. lednu 2021 sama Amerika?

Zdroj.

NWO-reality

Podle vzoru západu.
Teď by chtělo, aby Putin a činský prezident prohlásili,
že neuznávají Bidena prezidentem.

Poch-či-ho

Uvidíme jak dopadnou výše zmíněné vodoznaky. Je to fake? Proč zve Miloš servilně KaKamalu na návštěvu? Drží ho někdo za koule přes dceru Kačku nebo přes syna v Ostravě? Biden bude do Vánoc v amerických Kosmonosích (Bohnicích)? Historie se opakuje! Bude Américan socialistic States of Marx? Byl zvolen Andropov? Černěnko? Pak příjde Gonzáles Gorby v roce 2024? Moc rád bych si přečetl NÁZOR pana Vlastimila Vondrušky! Ten umí a umí vysvětlit pohnutky vládců minulých dob! Máme před sebou rovnici bez x a y a ani + a -. Ani do trojčlenky se nedá dosadit! Uf pokud prozatimní výsledky zůstanou budou emérickýho Alexandra Joe LukašeBidena čekat sankce, když ho volilo 80% obálek z Czech Post!

Promiňte, byl tu od 20:00 na návštěvě 6x Kozlík z Popovic a bylo mu 11°

defector

Je fajn přečíst si na českých zpravodajských webech jak čeští politici a prezident reagují na zvolení Bidena,to jsou fakt perly a Zeman ten jen každýho zve do Prahy.Jeden dědek větší než druhej….to jen člověk žasne nad tou lodí komediantů na Vltavě. On je to i vlastně muzikál” Show boat” : – )

raspberry

Prezident Zeman srdečně poblahopřál Guaidóovi a Bidenovi k odvaze převzít moc ve Venezuele a USA a pozval je oba do Prahy.
😀

Prezident republiky blahopřál prozatímnímu prezidentovi Venezuely
https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-blahopral-prozatimnimu-prezidentovi-venezuely-14555

Prezident republiky gratuloval americkému prezidentovi
https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-gratuloval-americkemu-prezidentovi-15647

Pesimista

Když už dědek ví, že nemůže potřetí kandidovat na prezidenta republiky, začíná se pěkně vybarvovat. Myslím, že čím dál více lidí, se za něj a jeho názory začíná stydět.

Jotar Jablatar

Konspirace: Jak nejlépe rozpoutat válku v USA? Padělat volby, vytvořit falešný pocit vítězství, který nyní demokraté prožívají a pak jim ho vzít a nechat Trumpa zvítězit. Co udělá “demokratická” ulice až zjisti, ze je sláva Bidenovi odeprena? Rozpouta peklo vůči Trumpovi, to podpoří media a vrozena iracionalita lidi

Kevin

Vojtěch Filip – KSČM:
Dovoluji si pogratulovat Joe Bidenovi ke zvolení novým prezidentem USA.

Doufám, že Amerika bude mít vůli ke změně, nebude podporovat agrese a vměšování se do suverénní politiky státu po celém světě. Věřme, že jeho zájmem bude svět bez válek a agresí s prosperující ekonomikou a celkovým rozvojem.

P.Stoupal

Filipe pro tebe:
Stalinův bonmot, že volby nerozhodují voliči, ale ti, co počítají hlasy, potřebuje kardinálního upřesnění pro novou dobu 21. věku:
Volby nerozhodují voliči, ale ti, co počítají hlasy JAKO POSLEDNÍ.
Od příštího pondělí začíná přepočítávání v několika sporných státech. Zpupnost amerických globalistických médií , která si jen tak svévolně prohlásila za prezidenta poraženého, se v americké demokracii trpět dlouho nebude.

zazracne_dieta

amerika rozosiala tolko demokracie po svete, ze jej doma uz ziadna nezostala… 👌

este nic nieje oficialne … uvidime v pondelok maju zacat sudy nie ? zatial si media mozu vyhlasovat co chcu…
comment image

André Linoge

Žijeme ve světě, který ovládají bestie, rafinovaní psychopati a sociopati nejhoršího formátu.

Oproti nám mají výhodu, že my po moci a mamonu netoužíme, tak se jim díky tomu i pohodlně vládne, aniž by se museli bát vyjít na ulici.

Mr.Leonardo

“Jsemžid” Zeman už oficiálně vřele blahopřál “Jsemsionistovi” Bidenovi k vítězství ve volbách.
To je ale rychlost, kdo by to do toho hodinového prezidenta z hradního špitálu řekl.

 

Chodí pešek okolo

Myslím že Židle slaví jak nás zase dostali
https://www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA&ab_channel=KIKIB%C3%98I

André Linoge

VYNIKAJÍCÍ ZPRÁVA Z USA.

Covid 19 v USA skončil……!!!

Panika, strach a obezřetnost levicových voličů z Covidu 19 zvolením Bidena je najednou pryč, protože dříve se jeho voliči tak báli nákazy, že všechny hlasy posílali raději korespondenčně, ale nyní po vyhlášení (zfalšovaných) výsledků voleb, najednou nemají roušky a vesele se scházejí na zaplněných ulicích v centrech měst po celých USA.

Jen by řekl – “účel globální paniky s Covidem, za kterou stáli od samého počátku demo-potrati, posvětil prostředky a splnil svůj účel…”…

Spíš tady ale něco fest smrdí…!

 
Uzávěr

Ale Matovič si jede svoje Covid párty. Brzo mu dají po prstech

defector

nějak Vám nerozumím Legione….v Evropě je to skutečné a v Americe to najednou bude jenom neškodný vir nebo mutace?Tady přece padá týdně 1000 lidí za Covidovou vlast a všichni politici a manažeři tu dělají scény jak ta Pocahontas a Amerika najednou zjistí,že je to jen zvýšený počet běžných úmrtí o která se dříve nezajímali a ted jsou z nich hrdinové….

iva

Jojo, doufám, že lidé si budou klást podobnou otázku. A brzy zjistí, že je to obří podvod i tady v Evropě s tím pitomým kovidem. Kovid neexistuje. Zato chřipek a zápalů plic je hodně … a taky stoupá výskyt tuberkulózy – ale těch se nikdo kupovdivu nebojí.

Jan Očko

Dopis POLICISTŮM ČR.
Účelem je sdílet a hlavně osobně předávat do rukou POLICII ĆR.
Každý, kdo má jenom trochu vůle chránit svou rodinu, děti, sebe i blízké – opravdu nastal čas odhodlat se udělat něco fyzicky, reálně s skutečně. Kdo souhlasí – prosíme o přečtení následujícího textu.

https://www.referendum-csr.cz/organy/osloveni/kc-0002-2.pdf

Policisté, nejmenší, co můžete udělat je tento „dopis si přečíst “Policisté, nejmenší, co můžete udělat je tento „dopis si přečíst “

 sobota, 7. listopadu 2020sobot

Věc : Přímé oslovení občanů policistům Policie ČRVážení policisté a spoluobčané, je jasné, že není možné chtít po vás neuposlechnutí rozkazů azákonů, byť by jsou zmanipulované. Ve vší vážnosti se ale na Vás obracíme se žádostí, abyjste věnovali alespoň pozornost a přečtení následujícího sdělení....Vsoučasné době skutečně probíhají rozsáhlé nadnárodní korupční aktivity, které se snažíuchopit moc nad světem a Evropou. Nelze to nazvat jinak, než globální, bankovní, úřednický atechnologický fašismus. Pokud se podíváte kolem sebe, není možné, aby jste neviděli, kamsituace u nás spěje. Není to vprincipech až tak rozdílné od 30-tých let nárůstu nacismuvNěmecku.Jedná se o útok namířený vdůsledcích na zánik naší státnosti a existence naší Českérepubliky. Nadnárodní korupce se zmocnila státotvorných pilířů, moci zákonodárné (korupceposlanecké sněmovny), moci soudní (nefunkčnost soudů a státních zastupitelství) a mocivýkonné (zkorumpovaná vláda, klíčová ministerstva a složky státní správy).Celosvětová falešná pandemie je spouštěčem plánovaných strukturálních změn společnosti anaše republika není výjimkou. Tyto změny provádějí na celém světě neziskové, nikýmnevolené, organizace WHO (Světová zdravotní organizace), neziskovka financovaná tajnýmislužbami a farmaceutickými, biologickými, bankovními a technologickými korporacemi snacistickým původem.Jejich cílem je postupný rozklad a následný pád národních států po němž přijde instalaceNWO Nového světového řádu, postupné celosvětové uchopení moci a globální fašismus. Ktomu účelu postupně likvidují pilíře našeho státu. Ty pilíře jsou ekonomika, kterou už zničili,učinili téměř impotentní moc soudní a nyní se chystají narušit i moc výkonnou, především Vás,Policii České republiky.Jejich plánem je, že sama Vláda chce svrhnout sama sebe, postavit Policii proti občanům avyvolat vzájemný odpor a nenávist inscenovanými pseudo-revolucemi jako v roce 1989. Vyvolání demonstrací, pokud je tvrdě potlačíte, potom zvedne masivní odpor občanů. Tentonásledně vyvolá demisi Vlády (na kterou sama Vláda čeká, proto provokuje občany). NastoupíÚřednická vláda, která ale ve státě se zničenou ekonomikou selže a nemůže uspět. Vzniknestátní, ústavní i vládní krize a všechny pilíře státu selžou. (Už selhávají nyní)

V okamžikua důsledku vládní, ústavní, zákonné krize a eliminace moci výkonné, tedy Vás,Policie, přijde opět politický a zkorumpovaný vliv se zaváděním vzniku východoevropské Uniedíky řízenému záměrnému rozkladu Evropské Unie. Vlivem euro frakce včele sHabsburky takzvané novodobé Rakousko Uhersko (osaRakousko, ČR, SR, Maďarsko) nebo vlivem USA druhá verze Trojmoří (Polsko, ČR, SR,Maďarsko, Rumunsko, Arménie, Iránská nafta). Přesuny vojsk USA a Nato směřují ktétovariantě.Vobou případech to znamená pád suverenity a práva na sebeurčení České republiky. NašeVláda, Prezident i Parlament otevřeně kolaborují scizí mocí. Premiér Babiš byl na jaře přijatJindřichem 1, Luxemburským, kde se poklonil a podřídil této hlavě světové elity a byl tím přijatdo mezinárodních kruhu ekonomické mafie, výměnou za to, že dokončí sabotáž pilířů našehostátu a pádu ČR.Proto Vás žádáme o jediné. Přečtěte a dočtěte tento dopis a historický dokument, neboť Vám jej zasíláme organizovaně emailem, poštou i osobně, včetně zveřejnění i přímo osobně lidmi, které potkáte na ulici. Všemi způsoby, relativně ve stejném čase. To pro věc obětovat můžete a obsah si potom zhodnoťte.Jste výkonná síla našeho státu, pilíř státnosti. Budete-li jako pilíř státnosti organizovaně ahlavně zákonně plnit svou funkci, našemu státu nic nehrozí. Selžete li, náš stát je ohroženvsamé podstatě existence. Dojít si pro každého politického zločince, mafiána a zadržet jej,zahájit trestní stíhání a předat je státním zástupcům říká zákon, který platí pro každého. To jetotiž pilířem, byť by se jednalo o členy vlády.Budete li totiž přehlížet neviditelnost zločinů těch nejvyšších (zkorumpovaných zrádců), budetezneužiti jen kfašistickým represím proti občanům a stanete se pouze gardou fašistické moci,která náš stát ovládla.Politické mafie, Vláda i Parlament skutečně sofistikovaně páchají vsouběhu zneužitípravomoci úřední osoby §329, lživé podvody §209, sabotáž 314 a účast na zločinném spolčení§163a tr.z., vzájmu cizí neoficiální moci, navíc snacistickým původem, zavádějící fašismus nacelém světě. Jejich cíl je jasný a není to ochrana našeho státu a občanů.Falešná podvodná pandemie sCovid 19 je zase pilířem globálního zavádění fašismu. Pokudtyto podvody začnete stíhat včetně vládních zkorumpovaných složek, celý plán nucenéhoglobálního fašismu se zhroutí jako domeček.Jsou to trestné činy Vlády?Jsou. Diskuse oimunitě u flagrantní vlastizrady je nepodstatná.Došli jste i Vy knázoru, že „něco je hodně špatně ve státě českém?“ Zamysleli jste se nadskutkovou podstatou trestných činů vlády a spol., ? Ano? Potom hledejte cestu, jak konat.Důkazů je dost. Zachraňte Českou republiku.

Stát si tvoří občané, aby jim sloužil ku prospěchu, a Policie České Republiky je jednou z pilířůtéto státní moci. Jenže naopak, politické mafie stát i státní moc ukradly, znásilnily a předělalysi legislativu i její používání, tedy i vás, na fašistický stát, kdy občané se stávají otroky amajetkem znásilněného státu. Politické mafie a Vláda páchají bezostyšně trestnou činnost.Máte kčemu se připojit, a to na stranu Ústavy i zákonů platných pro všechny stejně. Globální fašismus? – Falešná pandemie? – Likvidace ekonomického pilíře státu? – Likvidacestátnosti a zhroucení státu? - Plán na nové Rakousko-Uhersko nebo Trojmoří?Falešná revoluce jako v roce 1989?Občanské referendum – Referendum ČSR A Dost!!! Republiku zpátky občanůmObčanská Jednota vobčanském odporu podle čl. 23 ústavního zákona č. 2 Listiny práv asvobod soporou včl. 2/odst. 2 Ústavního zákona č. 1/1993 Sb.hlavní koordinátor Jindřich Tichý,místopředseda Referenda ČSR, velitel Občanské Policie, zástupce velitele Občanskédomobrany, člen Občanské Rady, spoluautor nové Občanské Ústavy pro plnou přímoudemokracii, programu a prováděcí dokumentace, dříve váš bývalý kolega, důstojník Kriminálníslužby a člen předsednictva Odborového svazu Policie

Prosba o masové šíření 

návod jak aktivovat občanskou vlnu Odporu proti podvodu sfalešnou pandemií a restriktivnímudiktátu zkorumpované fašistické vlády. Každý, kdo má jenom trochu vůle chránit svou rodinu,děti, sebe i blízké, opravdu se odhodlejte pro to udělat něco fyzicky, reálně sskutečně, kdosouhlasí prosíme o následující.1)Vytvořme naprosto novou vlnu občanské aktivity, kterou bychom mohli nazvat „osobnídoručení“ tentokrát policistům. Něco,co zde ještě nebylo, organizovaná vlna občanskéaktivity a sdělení občanské vůle. 2)Jdi a přihlaš se do skupin vjednotlivých městech, kolik zvládneš, např.typu Brigády,práce přeposlat jim tento dopis i snávodem.3)Je třeba vložit na svůj profil tento dopis i snávodem4)Je třeba vložit do soukromých zpráv co nejvíce svým přátelům a přeposlat jim tento dopisi snávodem5)Návod:Kdo souhlasíte,vytiskněte doma několik výtisků dopisu soslovením policistů, nosteu sebe zásobu výtisků a všude kde půjdete a potkáte policistu, dejte mu slušně a korektnětento dopis a požádejte ho o pouhé přečtení, nic víc, nic míň. Můžete též osobně doručit navaši nejbližší služebnu.  

info@obcanske-referendum.czinfo@obcanske-referendum.cz - 728 279 284 – Ostrov u Vlašimi, okr. Benešov 257 06 - 728 279 284 – Ostrov u Vlaš

Kolemjdouci

Zvoleni dementa do cela atomove mocnosti muzou oslavovat jenom debilove. CT a jejich redakturci prave ukazuji, jak vypada vyvazene zpravodajstvi z kolonie.

 

André Linoge

Ano.
Dnes nám zakázali vycházet po deváté hodině večerní jak za války.

A je jen otázkou času, kdy budeme zatemňovat i okna.

brutopýr

Moše Zeman zapomněl na tu ostudu, když zval do Práglu venezuelského šaška Gvajajdu:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prezident-Zeman-gratuloval-Bidenovi-k-vitezstvi-ve-volbach-a-pozval-ho-do-Prahy-643229

.B.

Já se musel podívat na hrad.cz, připadalo mi to jako hoax. Zejména povedené formulace jako:

“Voličská podpora, které se Vám dostalo, je odrazem důvěry Američanů ve Vaše vůdčí schopnosti prokázané tolikrát v minulosti při službě občanům USA, ale také vyjádřením jejich vůle ke změně.”

“Samotná síla demokratických hodnot, z nichž historická velikost a úspěch Spojených států vyrůstaly, je inspirací pro mnoho částí světa. Také proto jsem velmi pozorně sledoval Vaše vystoupení a s potěšením zaznamenával Vaše pevné odhodlání posilovat transatlantické pouto s nejbližšími partnery USA, mezi něž se Česká republika rozhodně hlásí.”

Na druhu stranu, takové pozvání je pro dotyčného smrtící. Kde je dnes nějaký Gajdó? 😀

Čím déle to čtu, tím více to na mě dělá dojem, že si Moše z pomalýho Joea dělá prostě prdel.

Rostislav

Ostuda jak pro koho…sice Zemana nemusím, ale stejně jako u Guaidoa ztrapní i Bideta. On nedojede, ví, že volby byly podvod. Stejně jako špína Guaidó.

Jana
Jana

Jaké jiné znaky tam přesně měly být než ty ohlášené vodoznaky?

https://www.cisa.gov/sites/default/files/publications/mail-in-voting-election-integrity-safeguards_508.pdf

unkas

přečetl jsem si blahopřejný dopis Zemana Bidenovi… Nic ještě není uzavřeno, ani první kolo voleb – a tak rychle a tak servilně mu leze kde končí záda… To je k pláči nebo na zvracení… další velké zklamání od Zemana

Moše je uražený, že ho za celé 4 roky Trump nepozval do Bílého domu, i když o to usiloval. Místo toho pozval Babiše. Biden samozřejmě nebyl zvolený prezidentem, pouze americká média ho svévolně označila za vítěze voleb, přestože ve 4 klíčových státech budou probíhat přepočty a celá věc míří k Nejvyššímu soudu. První krok byl již učiněn, Nejvyšší soud dnes nařídil oddělit v Pensylvánii všechny hlasy, které přišly po skončení voleb 3. listopadu a ponechat je oddělené do chvíle, než Nejvyšší soud v následujících dnech a týdnech rozhodne, co s těmi nelegálními hlasy bude.

https://www.breitbart.com/politics/2020/11/07/supreme-court-orders-separate-count-late-ballots-pennsylvania/

Během jednoho jediného okamžiku se z Bidena jako údajného a médii vyhlášeného vítěze může stát poražený. Dále se ukazuje, že chybný sčítací software započítával hlasy Trumpa “omylem” Bidenovi v Michiganu a dalších státech. Je to obrovský skandál, česká média samozřejmě ani slovo, mlčí a Zeman píše blahopřejné dopisy, protože než skončí jako český prezident, chce mermomocí dostat pozvání do Bílého domu, víme o tom v redakci, že marně usiloval o pozvání 4 roky a je z toho frustrovaný. Možná kvůli tomu povýší i Koudelku z BIS do generálského stavu, pokud by mu to Biden doporučil výměnou za pozvánku do Bílého domu. Bude zajímavé sledovat, kdo teď Bidenovi pošle blahopřání a kdo ještě pro jistotu ne.

Dan79

Prezidentem USA bude ten, kterému bude gratulovat putin 🙂

Milada

Jsem jen zvedava az se za tyden vsechno vyresi a Biden prohraje, jak se zachovaji ti, co mu uz prali ke zvoleni, Neni to jen Cesko ale i Nemecko Anglie, na dalsi jsem zatim neprisla. Ale to urcite nebude dlouho trvat.

Marian

Ja nevim. TRUMPOVI fandim. Ale nejak zacinam o tom pochybovat ze se neco zmeni a ze ho uznaji ze vyhral volby

Rostislav

Všichni, kteří mu přáli ke zvolení vědí, že to bylo podvodem.
Tohle ještě není konec. Pokud to s tím vodoznakem Byla past, tak automaticky očekávám Další a budou si nabíhat na vidle čímdál častěji. Protože Panika.

Banana boo

Vyliezlo z Matoviča, že chce spraviť ďalšie (3.a4.) testovanie. Nuž dalo sa to čakať od národozradného bezcitného diktátora. Mali to naplánované, keď kúpili až 13 miliónov testov.A viete čo? Aj keby dnes povedal, že sú vakcíny na koronu a bude to “dobrovoľné”, tak by to dopadlo rovnako ako minulý týždeň. Proste ľudia by šli v drvivom počte. 

Cítim to tak, že to je už prehraté všetko. 

Keby dnes Magorovič povedal, že vírus sa množí v pravom oku a odtiaľ sa roznáša do vzduchu a bolo by dobré ho prekryť a dívať sa len ľavým okom, tak verte tomu, ľudia by to prijali ako aj prijali nosiť všade rúška. 

A čo hovoríte na to, čo uniklo z kanadského vládneho výboru? Plán s koronou do budúcnosti, na rok 2021. 

Ešte tvrdšie lockdowny, výstavba izolačných táborov, očkovanie, nosenie zdravotnej digitálnej priepustky- čip, odpustenie dlhov za podmienky očkovania a odobratia všetkého súkromného majetku- pre tých, čo to odmietnu karanténa do izolačného tábora- lágru, ďalej spustenie vysokých frekvencií 5G sietí, čo spôsobí symptómy ako má korona, ľuďom to oslabí imunitu a budú sa z toho dusiť, vytvorenie agresívnejšieho Covid 21 a brutálne opatrenia. Chápete, že elity nás chcú zničiť? Ekonomicky, zdravotne, psychicky. Čo s tým?? Čo mienite robiť, keď to príde?⏲️

Piovarči

OSOBNE PRPOKLADÁM ŽE LUDIA NIE SÚ SCHOPNÍ UROBIŤ CELKOM NIČ. MAJÚ NÁS NA LOPATE AKO V TÝCH FAŠISTICKÝCH KONCENTRÁKOCH. PROSTE NEVERIA ŽE BY NÁM NIEČO TAKÉ HROZILO A NAIVNE SI MYSLIA ŽE PANDÉMIU ZVLÁDNU BEZVÝHRADNOU POSLUŠNOSŤOU SÚDRUHOVI MATOVIČOVI.

Somnou nechú ísť do akcie v teréne ani najlepší kamaráti, preto že som nebol na testoch a mohol by som ich nakaziť. Vraj ich somnou rodičia nepustia. Často boli ich rodičia moji spolužiaci:-) Žena a dcéra už boli na dvoch hromadných testoch a sú už druhýkrát negatívne, tak že ja by som rozhodne nemohol nikoho nkaziť keďže s nimi žijem v jednom byte. Som podla mnohých nezodpovedný paranoik preto že nedôverujem tým nosným testom a tejto vláde.... Ďalší nejdú somnou preto že sa nedali testovať ale teraz nevídu ani z domu tak sa boja pokút, preto že majú karanténu. JA von chodím hlavne na zdravotné a kondičné výbehy každý deň do prírody hneď za sídliskom samozrejme bez rúšky. Tú nosím len keď idem do obchodu. Ľuďom sa radšej vyhnem lebo sú často vydesený keď ma vidia ísť oproti bez rúška...
 
Dáša

No tak tam na to testování všichni naběhněte, ať toho šaša zase nezklamete, ale pak se nedivte, že vás bude mít za sprosté (česky hloupé) a ještě vám nasadí škrabošky, ve kterých budete chodit POVINNĚ i doma.

Ileen

Slováci jdou na testy, anebo podle JUDr. Krajníkové, darovat genetický materiál a Němci demonstrují proti falešným koronavirovým opatřením. Co dodat?!

 
Banana boo

Dášo, pochop, že tu nejde len o Slovákov. Je to celosvetové. Si myslíš, že u vás sa testovať nebude, že nebude sa vakcinovať? Že nebudú aj na vás žiariť 5G vysokými frekvenciami, že nebudú karantény, ak odmietneš vakcínu? Preto sa pýtam, čo mienite robiť. Odmietneš? Nekúpiš ani žrádlo v obchode, nedostaneš sa do práce!

Dáša

Pokud se budeme všichni třást a neukážeme, kde je jejich místo, tím, že je budeme prostě ignorovat, je možné, že nám opravdu zavřou přívod vody do domu.

 

NSXer

Neboj sa, zatiaľ bojujeme, ale sú dosť silní, majú všetko od medií až po zapredancov.

iva

Co všechno se dá provést s jedním vymyšleným neexistujícím virem!
Znovu opakuji – lidi si za většinu problémů mohou sami, protože sklopí uši, ohnou hřbet a přistupují na stále drzejší a drzejší požadavky.
Na mnoha místech ve světě jsou obrovské demonstrace – a co Slováci? Lezou místo toho nadšeně na testy. Tak už nevím. A nedělám si iluze, že české ovce by jednaly jinak.
Už proto si přeji z celého srdce, ať skončí ten megapodvod v USA, protože potom psychopaté ve vládách a v EU půjdou, kam patří …..

Kevin

ustoupíš/podvolíš se jednou a pak už budeš ustupovat pořád…….

 
bokke123

Soudit se je na dlouho a výsledek je nejistý. Stačí jednoduché, vyjít do ulic a sundat vládu.

 
André Linoge

Proletáři všech zemí se konečně spojili, i když tomu právě v USA pomohl megapodvod, za který by se nemusel stydět ani žák Rothschilda – Lenin.

Bažina levičáckých podvodníků a podlidí slaví úspěch na zotročení lidstva nejen v USA, ale radostí uchcávají i presstituti nejen v námi placené zločinecké ČT 24, kteří prý jako nestranná televize celou dobu glorifikovali Bidena.

Svým způsobem to Amikům přeji, že se nechali oblafnout Clintonkou, aniž by je přeblafla, jako se nechal přeblafnout její starý kurevník Monikou Lewinskou, ale tady je vidět, že školsky systém na výrobu debilů, kteří ani neví kde žijí a co je za hranicemi USA, přinesl své ovoce.

Když se někdo jednou spálí o rozpálená kamna, dá se to omluvit neznalostí prostředí.
Když se spálí podruhé, je to neopatrnost.
Když se ale spálí potřetí, tak je to už vrozený debilismus.

Jedno spálení Obranou jim nestačilo, ani druhé spálení Obamou jim nestačilo, tak těm debilům to třetí spálení psychopatem Bidenem, který stál za tím, že poslal Ukrajinu ekonomicky a životní úrovní do stavu, jaký tam byl za války, přejme.

I Amerika už konečně musí také dostat židobolševikama tak po šňupáku, jak to servírují od časů Marxe a jeho Kapitálu celému světu, kde po nich zůstane pokaždé jen pláč a skřípění zubů.

Tak ať si Biden to hořké vítězství užije, protože někdo, kdo neví co je hlas vlastního svědomí, a navíc když ví, kolika milionům lidí ukradl tím podvodem jejich budoucnost, jen aby se měl sám ještě víc dobře, i když nyní se má jako prase v žitě, se nějakými výčitky nemusí trápit.
Karma je ale zdarma!

Co může ten starý ko**t v takovém věku udělat dobrého pro Ameriku, když to nedokázal za celý život v politice?
Nic!
Jen rozmr*dá svět víc než byl, aby mohl na stará kolena trumfnout dalšího sociopata – Sorose, protože všichni tito zmetci, na které nikdy po jejich smrti svět nezapomene, hrají v pekle v jednom společném kotli každý pátek Mariáš, spolu s Hitlerem, Pol-Potem, Rockefellerem, Rothschildem, Mao-em a dalšími zloduchy všech časů existence lidstva.

P.S.
S tím Mariášem je to kec.
Vím to.
Taková pohoda tam zase neni!
Jen nesčetná bolest za všechny, kterým jste za života ublížili.
A to platí i pro ty prolhané presstituty z ČT.

iva

Ještě že Biden prohraje, jinak by to vskutku stálo … víte za co.
Naštěstí se mýlíte, v USA zatím nic neskončilo.

 

Sorry Folks!

Neverím tejto informácii!
Myslím, že to je úmyselne pustená informácia demošmi, ktorá sa nezakladá na pravde. Cielom je “upokojiť” repošov. Pokiaľ by z toho čo sa tu prezentuje bol len zlomok pravdou, tak by sme to už zaznamenali v rôznych iných médiách (tým samozrejme nemyslím tie pravdotvorné). NIKDE NIČ. A zatiaľ AP (Associated Press) deklaruje Bidena ako víťaza. Žiadne zatýkania, žiadne bombastické odhalenia podvodu, okrem tých o ktorých sa už vie. Že volili mŕtvi, no a čo? Že sa hádžu Trumpove hlasy do kontejnera, no a čo? Že sú očitý svedkovia podvodov, no a čo?
Biden jednoducho vyhral. Bodka.
Trump nemá podporu médií (toto strašne podcenil) a tie dnes súdia, nie súdy! A môžu byť aj najvyššie.
Rovnako ako u nás.
Rozjarenosť a falošné nádeje rozhodne nie sú na mieste!

 
iva

Biden rozhodně NEvyhrál.
Pokud ho oslavují jako prezidenta a vyhlašují ovace, je to MEGApodvod a neskutečné svinstvo a vůbec nechápu to vaše suché spokojené konstatování. Vy jste jako v pohodě s tím, jak to ve světě vypadá a tohle že byla startovací čára k tomu, aby to bylo ještě 100x horší? Aby nejenže dál nerušeně pokračovali ve svých satanistických pedofilních praktikách, vyváželi svou smradlavou demokracii do světa, zahájili frontální útok na Slovany a další věci z dílny prohnilého a skrz naskrz zkaženého deep statu? Tak to potom jste jeden z nich, protože žádnému slušnému člověku to nemůže být jedno, natož aby byl v poho – jinak se to vysvětlit nedá.

VLK

Prave som dopozeral dokument na rtvs o Trockom a Dubcekovi urobeny animovanou formou ako pre dementov. Urobili z nich hrdinov, len mi nejde do hlavy kedze minimalne Trockij bol Kabalista(tipujem ze aj Dubcek), ktory zabil hlavne niekolko milionov etnickych Rusov a etnickych zidov. Oblbovanie naroda ide na 100 percent. Davam Slovensku par tyzdnov a slovenskemu narodu par mesiacov. Genocida Slovanov je v plnom prude.

 

Alanis

Vymalováno

comment image

Armády NATO u Ruských hranic …..

Exx

Česká televize opět potvrdila, že je to zločinecká organizace. Nikdo soudný není překvapený. Před chvílí jsem se schválně díval na tu tiskovku čt. Rudy Gualini začal mluvit a dávat indicii, za indicií, důkaz za důkazem o rozsáhlých podvodech. Jak začali mluvit svědci co zažili, tak přenos okamžitě ukončili. Ať žije demokracie!!

nikon

Prezident Trump ma na 17:30 planovanou velkou tiskovku ve Filadelfii.. Asi se ted rozhoduje, jestli pujde proti deep state na plno nebo se vzda.. Tak uvidime, jestli ma Donald koule. Tiskovka zde: https://www.youtube.com/watch?v=7H10wZ4SszM

Uzávěr

Když to teď nevybali naplno tak je konečná.
Jen se obávám že půl Ameriky ve světě podle Bidena a jeho administrativy nebude chtít žít. Pro mnoho lidí je president jen Tramp. Jiného neakceptují

Dáša

Určitě si ty volby tak pojistil, aby pak zahlásil, že balí glajze a nechává to Bidetovi.

No to je gól, mluvčí kampaně republikánů ve Philadelphii řekl, že je divné, že v noci z úterý na středu hlásilo sčítací středisko přerušení sčítání proto, že v budově praskla voda a došlo tak k havárii, a proto poslali lidi domů. Ve skutečnosti, když odešli pozorovatelé a většina sčítacích komisařů, v budově zůstala malá skupina sčítačů bez dozoru, která tajně dál počítala, se zhasnutými světly v budově. Takže prasklá voda… hmmm… co mi to jenom připomíná…

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/volby-krajske-volby-hasici-vytopeni.A201003_105754_domaci_kzem

Armica

admine, jedna ruka, jeden scénář a plno vedlejších menších rolí. V malých státečkách se to něco vyzkouší/otestuje, ve velkých ujme. Čemu se tu ještě můžeme divit, že ?

P.Stoupal

Biden se prohlásil prezidentem zrovna v den výročí slavné VŘSR. To si snad dělá srandu, ne ? Naznačuje snad, že uchvátil moc stejně nezákonně , jako jeho rudí revoluční předchůdci?

 
Spock

Zajímavé jak rychle to video z Youtube smázli, skutečně demokracie jak vyšitá. Demokracie je mrtvá a velká většina lidí o tom neví, žijí v iluzi svobody a to je ještě mnohem horší stav než byl např. za protektorátu kdy si všichni uvědomovali že žijí v krutém totalitním režimu. Osobně bych si velmi přál aby k tomu zatýkání v USA došlo. Přál bych si a živě si dovedu představit, jak ve zprávách na lžitelevizi ČT24 jsou nuceni informovat o zatýkání pro falšování voleb a ukazují záběry Joe Bidena, jak je veden v poutech k soudu justiční stráží, k soudu který má rozhodnout o uvalení vazby…. Nevěřím ale že k tomu dojde. Mají vše promyšleno a skvěle podchyceno, média i soudy, určitě mají spoustu svých lidí i v FBI a CIA. Takže nejspíš bude prezidentem Bidet. A to bude teprve fičák…. — Jinak, dal jsem odkaz na článek do diskuze na fb, a jeden “odborník” co má v profilu že pracoval pro společnost AVG se hned do mně pustil, že nic nevím o technologii blockchain a jak funguje. Načež jsem mu dal link na wikipedii. Odpověděl takto: “Ano. Technologie jako je blockchain by byla pouzitelna ke kryptografickemu zabezpeceni obsahu hlasu – kdyby ten proces probihal elektronicky. Obecne to umi sledovat nejaky proces a nejake zmeny.
Staticka operace vytisteni cehokoliv na volebni listek nema s touto technologii vubec nic spolecneho – a krom toho je to samozrejme smyslenka. Jedine co je “navic” na tech listcich vytisteno jsou informace o typu hlasu a o county do ktere patri (protoze v USA se v tech volbach hlasuje i o spouste lokalnich veci).” —– Podle tohoto odborníka z AVG by se nedala technologie blockchain použít ke kontrole pravosti volebních lístků. Co vy na to?

Zvědavá matka

Milý pane Vedoucí Kolotoče,

DÍKY za Vaši skvělou práci, a zvláště za tento přínosný článek – skvělou zprávu ! 😉

Jen potvrzuje moje dlouhodobé přesvědčení o tom, že Donny je mnohem inteligentnější (IQ158) a bystřejší než IQ+ většina, ale co navíc – zatím neeviduji nic, co by z jeho strany bylo namířeno proti Lidem.
Zdá se, že na rozdíl od většiny “politiků” je stále Člověkem, který má funkční Svědomí a Čest ( a je pak ovšem pochopitelné, že i jistá “taktika” na takové úrovni HRY je nezbytná, a že občas Účel světí prostředky …)

Trump MUSÍ vyhrát, a STANE SE PREZIDENTEM USA i na další období, aby dočistil tu bažinu, a v to případě skončí i FAKE COVID “PANDEMIE”, protože hlavní organizátoři tohoto zrůdného divadla skončí za katrem, nebo hůře (podle státu a jeho nejvyššího trestu).
Je to na dobré cestě. 🙂
(V nemyslitelném případě, že by se to nepodařilo (obrat z mé strany pouze hypotetická svoboda názoru) – což já osobně nepřipouštím, by v 2021 došlo k naplnění Agendy 21 s celým programem komplet – včetně nuceného čipování, které už je řádně připraveno těmi kriminálními marx-“demograty” k realizaci …)

Trumpovo další Prezidentství NÁM – LIDEM dá další 4 roky pro boj, a snad i likvidaci genocidních a pro Zemi chorobných záměrů těch nebezpečných kriplů…
+
DÍKY, DONNY! 😉
+
VELKÉ, SVOBODNÉ A SUVERÉNNÍ ČESKOSLOVENSKO – NAŠE ZEMĚ – PŘEDE VŠÍM A NA PRVNÍM MÍSTĚ!
(Nebo jedna Velká Morava! 😉 )

josef46

MaP 664 Nejvyšší soud USA vyhověl Trumpově stížnosti a nařídil pozdě došlé volební hlasy oddělit!
https://www.youtube.com/watch?v=BuxM6BHqOlY


 

konzerva

Na ac24 je video jak dopadly hlasovací lístky amerických vojáků námořníků. Skončily v popelnici a za toto video soudruhy z twitteru byl smazán účet, který to uveřejnil. Baťka se musí v Minsku smát?

 

Video jako důkaz, Twitter blokuje účty. „Zmizelé“ námořní hlasovací lístky nalezené v popelnici

Twitter zablokoval účet Alexe Phillipsa, kvůli jeho sdílení videa s hlasovacími lístky vojáků amerického námořnictva, které byly nalezeny v kontejneru. (Foto: Twitter)

Sdílíte-li video z našich jednotek v zámoří, kde byly zahozeny hlasy, na Twitteru vám uzamknou účty.

Zde je dotyčný Tweet:

https://ac24.cz/-/video-jako-dukaz-twitter-blokuje-ucty-namorni-nepritomne-hlasovaci-listky-nalezene-v-popelnici?redirect=%2F 

Podvodný software změnil hlasy pro Trumpa na Bidena. Důkazy a evidence, show začíná...

V Michiganu došlo ke zjištění, že desítky okresů používali podvodný software, který způsobil, že 6 tisíc hlasů v každém kraji bylo přesměrováno z Trumpa na Bidena! (Foto: Twitter) 

Dnes vystoupil Sidney Powell, federální právník a advokát generála Flynna, že softwarové volební programy byly použity ke změně volených hlasů. Závady na v softwaru byly úmyslné.

Skandál softwarového systému voleb, se začíná rozrůstat. Je zjištěno, že se používal ve 30 státech včetně: Nevada, Arizona, Minnesota, Wisconsin, Georgie, Pensylvánie.

Na podvodu proti prezidentu Donaldu Trumpovi se údajně podílela i CIA, která vyvinula software ke změně algoritmu Hammer a Scorecard, který změnil výsledek pro Bidena. Sidney Powell má přesvědčivé důkazy a důvěryhodné svědky.

Show začíná...

Exx

Volební podvod je zcela očividný – volili prokazelně mrtví lidé, lidé co neměli právo volit a hlavně korespondeční hlasy padlé z nebe + u počítání hlasů nebyl na mnoha místech vpuštěn republikánský pozorovatel. Ač na to měl podle platného zákona právo.

Celá soudní mašinérie skončí zcela jistě u nejvyššího soudu. Josef dole píše – spoléhat se na soudce nejvyššího souduUSA Allita je chyba. Těžko můžeme dávat finální soudy, ale kdo je zcela určitě provařený od hlavy až k patě je současný předseda Roberts, který už několikrát dokázal, že je konzervativec a republikán jen na papíře. Ten na nějaké hodnoty natož pravdu, či obecnou spravedlnost totálně sere. Prostě oportunista, za mě nedůvěryhodný. Ten bude hlasovat podle toho co bude výhodné momentálně pro něj. Tři liberální soudci budou držet basu s podvádějícími demokraty na 100%. Takže kdo zbývá? Jmenovaní soudci Trumpem – Kavaneuh, Gorshuh a Berett. A poslední dva jsou soudci Thomas a právě allito. První ač je černoch je považovaný za nejvíce konzervativního (!) ze všech. Demokraté ho přímo nenávídí, protože černoch nemůže být konzervativní. Ano soudce Allita jmenoval Bush ale na rozdíl od Robertse nikdy neudělal nic, co by snižovala jeho důvěryhodnost a respekt.

Mr.Leonardo

Když si nedokáží zvolit prezidenta USA, tak ať si zvolí Generálního tajemníka ÚV KS USA. Takové volby by v USA mohli projít ve společném přátelském duchu.
Vždyť Levičáků a různých Marxistů už tam mají tolik, že by jim i Stalin záviděl!

Opinion

To není Komunismus …
… tohle je Fašismus !!!

Německá NSDAP byli taky “Národní socialisti”.
Zfašizovaná “levice”

Proto všichni predikují, že to Bidenovo vítězství skončí válkou.

Nejspíš za to pak dostane Nobelovu cenu míru 🙂

 

Plné znění projevu US prezidenta Donalda Trumpa, který televize zcenzurovaly

124067396_1180844772356032_433641656238410750_n 

Televizní stanice uprostřed projevu prezidenta USA ukončily přímý přenos s tvrzením, že lže a vyzývá k občanské válce. Proto přikládám překlad plného znění Trumpova projevu, abyste si mohli sami udělat názor.
PREZIDENT: „Dobrý večer. Rád bych americkým lidem poskytl informace o našem úsilí o ochranu integrity našich velmi důležitých voleb 2020. Pokud spočítáte legální hlasy, snadno vyhraji. Pokud spočítáte nelegální hlasy, mohou se nám pokusit ukrást volby. Pokud spočítáte hlasy, které přišly pozdě – a ty kontrolujeme velmi silně. Ale hodně hlasů přišlo pozdě.
Už jsem rozhodně vyhrál mnoho kritických států, včetně obrovských vítězství na Floridě, Iowě, Indianě, Ohiu, abych jmenovali jen několik. Vyhráli jsme tato a mnoho dalších vítězství navzdory historickým volebním zásahům velkých médií, velkých peněz a velkých technologií.

Jak všichni viděli, vyhráli jsme historickými počty hlasů. A ti, kdo provádějí průzkumy veřejného mínění (pollsters) to pochopili špatně. Chápali to úplně špatně. Měli jsme hodnoty, které byly tak směšné, a to tehdy všichni věděli. Nekonala se žádná modrá vlna, kterou předpovídali. Mysleli si, že bude velká modrá vlna; to bylo chybné. To bylo provedeno, protože nás chtěli srazit dolů. Ale místo toho došlo k velké červené vlně.

A ve skutečnosti to média náležitě uznala. Myslím, že to na ně udělalo velký dojem, ale to bylo poté. To nám neposloužilo.

Ponechali jsme si Senát, přestože jsme měli obhajovat dvakrát tolik křesel než demokraté. A ve skutečně - mnohem konkurenceschopnějších státech - jsme odvedli skvělou práci se Senátem a myslím si, že jsme velmi hrdí na to, co se tam stalo. Měli jsme mnohem více křesel, která jsme museli obhajovat.

Jen na kampaň do Senátu v Jižní Karolíně a Kentucky Demokraté utratili téměř 200 milionů dolarů – dvě kampaně - a stovky milionů dolarů celkově proti nám. Na národní úrovni byli hlavními dárci našich oponentů bankéři z Wall Street a „zvláštní zájmy“. Našimi hlavními dárci byli policisté, zemědělci, běžní občané. Přesto jsme vůbec poprvé ve Sněmovně reprezentantů neprohráli nic. Mluvil jsem dnes s Kevinem McCarthym. Řekl, že tomu nemůže uvěřit: nulové ztráty. Velmi neobvyklá věc. Nula. A ve skutečnosti jsme získali mnoho nových křesel.

Byl to také rok republikánské ženy. Do Kongresu bylo zvoleno více republikánských žen než kdykoli předtím. To je velký úspěch. Získal jsem největší podíl nebílých voličů ze všech republikánů za posledních 60 let, včetně historického počtu voličů Latino, Afroameričanů, asijských Američanů a nativních Američanů, vůbec největší v naší historii. Rozšířili jsme naši stranu o 4 miliony voličů, což byla největší účast v historii Republikánské strany.

Zdá se, že Demokraté jsou stranou velkých dárců, velkých médií a velkých technologií. A Republikáni se stali stranou amerického dělníka, to se stalo. A věřím, že jsme také stranou integrace.

Jak nyní všichni vědí, průzkumy médií byly zásahy do voleb, v pravém slova smyslu tohoto slova, vedené mocnými „zvláštními“ zájmy. Tyto skutečně falešné průzkumy veřejného mínění - musím jim říkat falešné průzkumy veřejného mínění - byly navrženy tak, aby udržely naše voliče doma, vytvořily iluzi vzestupu pro pana Bidena a snížily schopnost Republikánů získávat finanční prostředky. Byly to, čemu se říká „potlačovací ankety“. Každý to teď ví. A nikdy to nebylo použito do té míry, jako to bylo použito v těchto posledních volbách.

Abychom zdůraznili jen několik příkladů: Den před volbami v Quinnipiac - což bylo špatné při každé příležitosti, o které vím - měl Joe Biden v průzkumech na Floridě o 5% více a nakonec měl o 8,4 % méně. A snadno jsem vyhrál Floridu. Snadno. Takže mi hodně ubrali na Floridě a nakonec jsem hodně vyhrál Floridu. Kromě toho byly velmi přesné, opravdu. V Ohiu ho povýšili o 4 % a mýlily se o 12,2 %. A také jsem velmi snadno vyhrál Ohio - velký stát Ohio.

Washington Post měl Bidena ve Wisconsinu ve vedení o 17 %, a bylo to v podstatě vyrovnané. Byli mimo asi o 17 % a věděli to. Nejsou to hloupí lidé. Věděli to. V zájmu potlačení.

V prezidentském závodě nyní zbývá rozhodnout jen o několika státech. Hlasovací aparát těchto států je ve všech případech řízen Demokraty.
Ve skutečnosti jsme hodně vyhrávali na všech klíčových místech. A pak naše číslo začalo zázračně v tajnosti klesat a nedovolili vstup zákonně přípustným pozorovatelům. V několika případech jsme šli k soudu a byli jsme schopni je přimět, aby vpustili naše pozorovatele. A když se tam pozorovatelé dostali, chtěli, aby byli 60, 70 stop, 80 stop daleko, 100 stop - nebo mimo budovu, aby pozorovali lidi uvnitř budovy.
A vyhráli jsme případ - velký případ. A dějí se i další. Existuje spousta - spousta soudních sporů. I mimo naše soudní spory existuje obrovské množství soudních sporů obecně kvůli tomu, jak nespravedlivý byl tento proces, a to jsem předpovídal. O hlasování poštou mluvím už dlouho. Ono - skutečně zničilo náš systém.

Je to zkorumpovaný systém. A dělá korumpuje lidi, i když nejsou takoví od přírody, ale zkorumpují se; je to příliš snadné. Chtějí zjistit, kolik hlasů potřebují, a zdá se, že je dokáží najít. Čekají a čekají, a pak je najdou.

A to vidíte na volební noci. V hlasování v Severní Karolíně jsme byli napřed o hodně - obrovský počet hlasů. A stále jsme o hodně, ale ne o tolik, protože najednou najdou hlasovací lístky. "Ach, máme nějaké poštovní lístky."

Je úžasné, jak jsou i tyto poštovní lístky tak jednostranné. Vím, že to mělo být ve prospěch demokratů, ale ve všech případech jsou tak jednostranní.

V Pensylvánii jsme měli o téměř 700 000 hlasů více . Hodně jsem vyhrál Pensylvánii, a to se snížilo na - myslím, že teď řekli, že jsme napřed o 90 000 hlasů. A budou stále přicházet a přicházet a přicházet. Našli je všude. A nechtějí, abychom měli nějakého pozorovatele, i když jsme soudní spor vyhráli. Soudce řekl - musíte mít pozorovatele.

Stejně tak v Georgii – a oni se odvolávají. Opravdu se odvolávají. Vyhráli jsme případ, v němž chceme, aby se lidé dívali, a chceme pozorovatele, a oni se skutečně odvolávají, což je dost zajímavé. Zajímalo by mě, proč se odvolávají - protože vše, co chceme udělat, je nechat lidi sledovat, jak dělají hlasovací tabulky.

Stejně tak v Georgii jsem hodně vyhrál - hodně - s náskokem - přiblížil jsem se ve volební noci k 300 000 hlasům. A, mimochodem, náskok se zmenšil a teď to bude v bodě, kdy půjdu od „hodně vyhrávám“ k tomu, že to bude trochu vyrovnané.

V Georgii prasklo potrubí na vzdáleném místě, naprosto nesouvisejícím s místem, kde se počítá, a přestali počítat na čtyři hodiny a stalo se spousta věcí. Volební aparát v Georgii řídí Demokraté.

V Michiganu jsme měli také náskok 300 000. Byli jsme v Michiganu; vyhráli jsme stát. A ve Wisconsinu se nám také dařilo fantasticky dobře. A to se zmenšilo. Všechno - v každém případě byl najednou náskok pryč.

Dnes jsme na dobré cestě vyhrát Arizonu. Potřebujeme mít pouze 55 % zbývajících hlasů - 55 % rozdílu. A to je čára, kterou jsme výrazně překročili. Uvidíme, co se s tím stane, ale jsme na dobré cestě, abychom v Arizoně byli v pořádku.

Naším cílem je hájit integritu voleb. Nedovolíme, aby korupce ukradla takové důležité volby nebo jakékoli jiné volby. A nemůžeme dopustit ticho – aby kdokoli umlčel naše voliče a vytvořil výsledky.

Nikdy jsem neměl - už dlouhou dobu dělám spoustu veřejných věcí; Nikdy jsem neměl nic, co by mě tak od lidí inspirovalo - volali, mluvili, posílali nám věci. Nikdy jsem neviděl takovou - lásku a takovou náklonnost a takového ducha, jaké jsem teď viděl. Lidé vědí, co se děje, a vidí, co se děje, a děje se to před jejich očima.

A existuje mnoho případů, které budou hlášeny velmi brzy. Probíhají obrovské spory. A to jsou případy, kdy se snaží ukrást volby, snaží se zmanipulovat volby, a to nemůžeme dopustit. Detroit a Filadelfie - známé jako dvě nejzkorumpovanější politická místa kdekoli v naší zemi - snadno - nemohou být zodpovědné za zrežírování výsledku závodu o funkci prezidenta - velmi důležitého prezidentského závodu.

V Pensylvánii šli Demokraté k Nejvyššímu soudu státu, aby se pokusili zakázat naše volební pozorovatele, a to velmi důrazně. Nyní jsme případ vyhráli, ale oni - pokračují. Nikoho tam nechtějí. Nechtějí, aby je někdo sledoval, jak počítají hlasovací lístky, a nedokážu si představit proč.

Neexistuje absolutně žádný legitimní důvod, proč by nechtěli, aby lidé sledovali tento proces, protože pokud je rovný, byli by - měli by být na něj hrdí. Místo toho se samozřejmě snaží spáchat podvod. O tom není pochyb.

Ve Filadelfii byli pozorovatelé drženi daleko - velmi daleko - tak daleko, že lidé se museli pomocí dalekohledu pokoušet něco vidět, a způsobili tím obrovské problémy. Sčítači dali papír na všechna okna, takže nevidíte dovnitř, a lidé, kterým je bráněno v přístupu, jsou velmi nešťastní a občas poněkud násilní.

V Georgii, 11. obvod rozhodl, že se hlasuje v den voleb - že by hlasy měly být v den voleb, a nebyly. Hlasování přichází po volebním dni. A už měli rozhodnutí, že musíte mít hlasy do volebního dne. Pokud je mi známo, mělo by se hlasovat do volebního dne, a neudělali to.

Představitelé Demokratů nikdy nevěřili, že mohou tyto volby čestně vyhrát. Opravdu tomu věřím. Proto spolehli na hlasovací lístky, kde se děje obrovská korupce a podvody. Proto rozeslali desítky milionů nevyžádaných hlasovacích lístků bez jakýchkoli ověřovacích opatření. A všem jsem řekl, že se tyto věci stanou, a nyní vidíme, že se to stalo. Sledoval jsem spoustu různých voleb, než se Demokraté rozhodli jít k těmto velkými a masivním volbám, kdy byly rozdány desítky milionů hlasovacích lístků - v mnoha případech naprosto nevyžádaných.

To je v americké historii bezprecedentní. To je záměrné. Navzdory mnohaletým tvrzením, že jim záleží na volební bezpečnosti, odmítají zahrnout jakýkoli požadavek na ověření podpisů, totožnosti nebo dokonce určení, zda jsou tito voliči způsobilí nebo nezpůsobilí k hlasování. Lidé chodí jako náměsíční -nic netuší - prostě berou čísla. Píšou si tam různé věci - pracovníci - a dělají spoustu špatných věcí. A přichází spousta informací a soudních sporů, které uvidíte, které otřesou i vámi lidmi, a vy všechno uvidíte.

Úředníci, kteří dohlížejí na počítání v Pensylvánii a dalších klíčových státech, jsou všichni součástí zkorumpovaného demokratického mechanismu, o kterém jste psali - a dlouhou dobu píšete o zkorumpovaném demokratickém stroji. Chodil jsem tam do školy a vím o tom hodně. Nezměnilo se to. Je to už dávno a nezměnilo se to. Zhoršilo se to.

V Pensylvánii straničtí demokraté povolili přijímat hlasovací lístky ve státě tři dny po volbách, a domníváme se ještě mnohem víc. A počítají je bez jakýchkoli poštovních razítek nebo identifikace. Takže nemáte poštovní razítka; nemáte identifikaci. V celé zemi došlo k řadě znepokojivých nesrovnalostí. Naše kampani byl odepřen přístup ke sledování jakéhokoli počítání v Detroitu. Detroit je další místo.

Takže nemáte poštovní razítka; nemáte identifikaci. V celé zemi došlo k řadě znepokojivých nesrovnalostí. Naší kampani (lidem) byl odepřen přístup ke sledování jakéhokoli počítání v Detroitu. Detroit je další místo - a neřekl bych, že má nejlepší pověst poctivosti voleb.

Pracovníci hlasování v Michiganu duplikovali hlasovací lístky. Ale když se naši pozorovatelé pokusili tuto aktivitu zpochybnit, tito pracovníci hlasování si stoupli před dobrovolníky, aby jim blokovali výhled, aby neviděli, co dělají, což se stalo trochu nebezpečným.

Jedno hlavní centrum pro počítání hlasovacích lístků v Detroitu znovu zakrylo okna velkými kusy lepenky. A tak chtěli chránit a blokovat oblast počítání. Nechtěli, aby to někdo viděl, i když to byli pozorovatelé, kteří byli legálními pozorovateli, kteří tam měli být.

V Detroitu byly hodiny nevysvětlitelného zpoždění při dodání mnoha hlasů pro sčítání. Poslední dávka dorazila až ve čtyři ráno, přestože volební místnosti se zavřely v osm hodin. Takže to přinesli dovnitř a várky přišly a nikdo nevěděl, odkud pocházejí. V Georgii nám byl rovněž odepřen přístup k pozorování na kritických místech.

V mnoha „swing states“ bylo počítání o volební noci zastaveno na hodiny a hodiny, přičemž výsledky byly zadržovány z hlavních lokací provozovaných Demokraty, jen aby se objevily později. A určitě se objevily a všechny měly na sobě jméno „Biden“, nebo téměř všechny - myslím, že téměř všechny. Všechny měly na sobě jméno „Biden“, což je trochu divné.

Vyzývám Joea a každého demokrata, aby objasnili, že chtějí pouze legální hlasy. Protože mluví o volbách a myslím, že by měli používat slovo „legální“ - „legální hlasy“. "Chceme, aby se počítal každý zákonný hlas." A chci, aby se počítal každý zákonný hlas. Chceme otevřenost a transparentnost - žádné tajné sčítací místnosti, žádné tajné hlasovací lístky, žádné nelegální hlasování po volebním dni.

Máte volební den a zákony jsou v tomto ohledu velmi přísné. Máte volební den. A lidé nechtějí hlasy odevzdané po volebním dni a chtějí, aby byl proces čestný. Je to tak důležité. Chceme poctivé volby a chceme poctivý počet a chceme, aby tam pracovali čestní lidé, protože je to velmi důležitá práce.

To je způsob, jakým tato země vyhraje. To je způsob, jakým USA zvítězí. A myslíme si, že volby snadno vyhrajeme. Myslíme si, že bude probíhat spousta soudních sporů, protože máme tolik důkazů, tolik důkazů. A možná to skončí u Nejvyššího soudu. Uvidíme. Ale myslíme si, že tam bude spousta soudních sporů, protože si nemůžeme nechat ukradnout volby - takhle.

A já - říkám vám, že bych - mluvil jsem o tom už mnoho měsíců se všemi z vás. A velmi jsem řekl, že korespondenční hlasovací lístky skončí katastrofou. Nicotné volby by byly katastrofou. Ubohé, velmi snadno proveditelné volby by byly katastrofou.

Toto je rozsáhlá verze a každým dnem se to zhoršuje. Slyšíme příběhy, které jsou hororovými příběhy - absolutními hororovými příběhy. A nemůžeme dopustit, aby se to stalo Spojeným státům americkým. Nejde o to, kdo vyhraje - Republikán, Demokrat; Joe, já sám. Nemůžeme dopustit, aby se to stalo naší zemi. Nemůžeme být zneuctěni tím, že se něco takového stane.

Doufejme tedy, že to bude vyjasněno, možná brzy; Doufám že brzy. Pravděpodobně to ale projde procesem - právním procesem. A jak víte, získal jsem určité státy a on tvrdí, že získal určité státy. Můžeme si tedy oba nárokovat určité státy, ale nakonec mám pocit, že budou muset vládnout soudci. Ale bylo tam hodně lumpáren a my to v naší zemi nemůžeme dopustit.

Děkuji mnohokrát.“

TRUMP JE MRTEV - AŤ ŽIJE TRUMP!

7. listopad 2020: Na výročí VŘSR prohlásily televize Joe Bidena prezidentem. 11. září číslo 2. Ulice oslavuje zločin v přímém přenosu. Kopie krvavé Hillary. Kdepak soudy! Model pro 4. Říši. Ještě není konec

7. listopad 2020: Na výročí VŘSR prohlásily televize Joe Bidena prezidentem. 11. září číslo 2. Ulice oslavuje zločin v přímém přenosu. Kopie krvavé Hillary. Kdepak soudy! Model pro 4. Říši. Ještě není konec

8. 11. 2020

Tisk článku

Petr Hájek konstatuje, že puč proběhl úspěšně, pokusí se vyvolat světovou válku, ale nakonec skončí jako všechny tyranie, které důsledně kopíruje – tu nacistickou na místě prvním

Nic není náhoda. A v tomto případě dokonce nejspíš nešlo ani o „krásu nechtěného“ – ale o záměr. Americké televize čekaly několik dní, ačkoli již den po volební noci bylo jasné, že gigantický volební podvod ukradne vítězství Donaldu Trumpovi a na stříbrném tácu jej předá nikoli dementnímu Joe Bidenovi, ale jeho „Trockému v sukních“, Kamale Harrisové. Ti, kdo to celé z temného pozadí organizovali, totiž milují „nenápadnou“ symboliku. Proto vítězství oznámili právě 7. listopadu, v den výročí bolševického převratu v Rusku před něco více než sto lety. 

V Americe a na Západě obecně toto datum už v podstatě nikomu nic neříká. V zemích bývalého sovětského bloku jej však pamětnickým generacím natolik „vypálily do hlav“ pravidelné „oslavy“ nástupu totality (v podstatě totožné s mystifikačními popřevratovými „oslavami“ 17. listopadu 1989), že jim nutně hned vytane na mysli. Převrat ve Spojených státech je tím „oznámením“ v plném proudu. A je lhostejné, že ještě nebyly dopočítány falešné korespondenční hlasy, že nejspíše dojde k soudům a přepočítávání v některých státech. Kdo si vybaví film o volebních podvodech (Vrtěti psem), ví, že na realitě nezáleží: Biden vyhrál, bylo to v televizi.

Zázrak v ulicích

Televizní moderátoři slzí štěstím, když „predikci“ oznamují. Polovina Ameriky vybíhá do ulic, objímá se, slzí, auta troubí. Mohou si to užít, „náhodou“ je totiž sobota, nejde se do práce, takže se bude slavit celý víkend, přestože oficiální výsledky ještě stále nebudou k dispozici. Televize po celém (západním) světě to budou teď dvacet čtyři hodin denně vtloukat do hlav veřejnosti s patřičnou interpretací. A už prší gratulace státníků především z Evropy (včetně prezidenta Zemana) – právě tak, jako když se prohlásil prezidentem Venezuely Juan Guaidó, jenž s pomocí USA chtěl ukrást s Trumpovou pomocí prezidentství Nicolási Madurovi. Jenže Maduro dál žije. Trump je mrtev.

Joe Biden vystoupí s „projevem k národu“ jako „zvolený prezident“. Aby dal najevo, že ještě rovněž žije, v trapné a smutné „póze mladíka“ „svižně“ jako robot vyběhne na pódium a vypolstrován podpůrnými drogami přeslabikuje z čtecího zařízení „poselství“: Jakože sjednoťme se, je po všem, teď hlavně sezvu „vědce“, abychom se utkali s globálním oteplováním a zlikvidovali tu koronu. 

Mačkající se a objímací davy v ulicích se „smrtícího Covidu“ ovšem zjevně neobávají, protože něco jako dvoumetrové odstupy či „desinfekce“ najednou nejsou potřeba. Že by měli Trumpovi odpůrci skončit brzy v mrazácích na ulicích a rozmnožit údajné „statisíce mrtvých“? Rozhodně ne – přestože jsou většinou americky hamburgrově tlustí až hanba (a tedy „rizikoví“). Zázrak. Ne jediný.

Čtěte ZDE: Volební podvod tisíciletí: Poslední zbytky svobody se hroutí? Inspirativní metody pro naše politiky. Rok podvržených čísel. Biden je zcela dementní. Přijde další biologický útok? Další díl dramatu již brzy!

11. září číslo dvě

Velmi to (nejen tím) připomíná „zázrak v Bělorusku“, kde již týdny obdobné davy protestují naopak proti výsledkům prezidentských voleb – a s „nezvládnutelným“ šířením Covidu to kupodivu (na rozdíl třeba od nás, kde je „zdravotnictví před kolapsem“, přestože je tu faktický „lockdown) rovněž nic nedělá. Čím to? Zázrak.

Podobností s různými historickými odkazy je však mnohem víc. Tyhle „dějinné převraty“ se totiž dělají podle osvědčených mustrů. A tahle „barevná revoluce“ probíhá v zemi, která je stvořila a (až do Trumpa) praktikovala, takže je má v malíčku. Ale protože tyto podvody nelze organizovat do detailu – spoléhá se na „zbagrování“ veřejnosti mediální tsunami – objevují se pochopitelně i „trhliny v časoprostoru“. Některé připomínají slavnou televizní reportáž z 11. září, v níž moderátorka BBC komentuje „pád budovy číslo 7“, která za ní ovšem ještě stojí (a spadne až za dvacet minut).

Zrada miliardáře

Podobně tentokrát „selhala“ televize Fox News (údajně jako jediná nakloněná Trumpovi): Nečekaně již druhý den po volbách „oznámila“ (aniž se namáhala říci, jak na to přišla), že v klíčové Arizoně vyhrál Biden. Tím předčasně spustila domino podvodů, které pak následovaly v dalších „klíčových státech“. Všude jednoznačně vedl Trump, aby se přes noc zázračně objevily statisíce korespondenčních hlasů – všechny pro Bidena. Ostatní antitrumpovské televize na rozdíl od Fox News ale dál – napohled paradoxně – s Arizonou váhaly. Měla být připravena pouze jako záloha pro případ, že by se v jiných státech podvody nedařily podle plánu.

Fox (patří miliardáři Murdochovi) tím však propíchl, že je rovněž součástí spiknutí – a trochu tím ostatní konspirátory naštval. Vždyť když právě Fox oznámí v podstatě to, co má přijít v plné parádě až 7. listopadu, jen tím ještě více vše znevěrohodní. On měl být přece připraven až na to, aby z větší poloviny Ameriky, probuzené Trumpovou „konzervativní kontrarevolucí“ proti globalistům, udělal opět zaraženě „mlčící většinu“. Aby zabránil, že zhrozena podvodem 11. září číslo dvě, vezme zbraně a vyjde do ulic „bránit svého šerifa“. Ale Murdoch se na to vybodl. Chtěl dát totiž dostatečně jasně najevo, že přesedl do rozjíždějícího se mainstreamového expresu – a rovnou nasadil na obrazovky komentátory náhle jako vejce vejci podobné těm z „fejk“ médií typu CNN (či České televize, což je totéž navzdory „konkurenci“ protektorátní CNN Prima News).

Čtěte ZDE: Americký puč vrcholí: Trump vyhrál, ať mu to ukradnou, nebo ne. Bitva do hrdel a statků teprve začíná. Tam i tady. Proč ho ještě nezabili? Pátá kolona v Praze se chce poučit. Smích i z dětí staví armády

Velké vzory

Smysl téhle šarády je vcelku průzračně jednoduchý – a opět realizovaný podle osvědčených a vždy fungujících schémat a vzorů. Bolševická revoluce rovněž neproběhla tak, že se davy dělníků, rolníků a „rudých námořníků“ vrhly ztečí na Zimní palác. Tenhle nesmysl zafixoval až mystifikační film režiséra Sergeje Ejzenštejna Okťabr (1927), při jehož natáčení bylo ostatně zraněno více lidí než při údajné Velké lidové revoluci 7. listopadu o deset let dříve. Ta proběhla jako klasický puč, při němž hrstka spiklenců vtrhla do Zimního na zasedání Kerenského vlády a pozatýkala ji. A protože televize tehdy ještě nebyla, konstatoval Lenin: „Ze všech umění je pro nás nejdůležitější film.“

Ve Spojených státech jsme právě svědky bolševického převratu se vším všudy – jen posunutém o sto let zkušeností s dosud vždy neúspěšnými totalitami. Ta současná má (jako vždy) rovněž celoplanetární ambice a říká se jí (neutralisticky) globalismus. Výstřelem z Aurory pro ni byl právě podvod z 11. září – a protože opět selhává, současný volební skandál v USA je pokusem o její záchranu. Předstírá demokracii, ale přímo živočišně nesnáší férové a spravedlivé volby. Proto vymýšlí všemožné systémy a triky (jako třeba šílené korespondenční hlasování) za masivní podpory „nejdůležitějšího umění“ současných Leninů – televizí a internetových gigantů. 

Kopie krvavé Hillary

Je ovšem spíš podobná té nacistické: cenzura, rasismus (pro tento případ černošský), nenávist k judaisticko-křesťanským základům civilizace (dovoz islámu), příprava na válku proti Rusku (a Číně), vyžadování „aktivního souhlasu“, likvidace té části inteligence, která si dovolí vlastní názor, označování celých deviantních skupin za privilegované, „sjednocování“ Evropy pod německou nadvládou, snaha rozbít národní státy a vyměnit v nich historické národy na rasovém principu (tentokrát „výroba euro-negroidní rasy podle Kalergiho), likvidace historie, eutanázie, „mengeleovské hrátky“ s genetickou podstatou člověka – a nyní i zkušební pokus na připravovanou globální „redukci“ lidské populace biologickou zbraní (koronavirus). 

To vše – a mnohem víc – představuje nyní Biden respektive Harrisová. Ospalý Joe nejspíš nejpozději do roka skončí v některém luxusním ústavu pro dementy, v horším případě se dočká státního pohřbu, a prezidentkou se stane Kamala Harrisová – horší kopie „krvavé Hillary“ Clintonové. Vlezou oknem, kam se nedostaly dveřmi. Pak si na pokus o vyvolání ozbrojeného útoku proti neposlušnému Rusku můžeme skoro vsadit. Ale to je ještě před námi. Zatím můžeme s jistotou říci, že na jaře Covid jako zázrakem zmizí (pochopitelně se dozvíme, že je to díky Gatesově vakcíně).

Již dlouho píšeme o tom, že výroba a rozšíření Covidu mělo jako primární účel likvidaci Donalda Trumpa. Bez tohoto pomocníka, který na čas ochromil hospodářskou prosperitu Spojených států (a státy EU uvrhne do rabských dluhů) by to nešlo. A přesto ani to nestačilo. Trump totiž brzy pochopil, o co jde – a lockdown na federální úrovni nedovolil. Ekonomika se začala rychle vzpamatovávat. Bylo tedy třeba zatáhnout za záchrannou brzdu – sáhnout k nezakrytým volebním podvodům. Stát se něco tak skandálního kdekoli jinde ve světě – už by tam mířily americké (a eurounijní) sankce (pokud rovnou ne armády). 

Čtěte ZDE: Zfalšované volby: Závidí Biden Lukašenkovi? Jeden velký bordel. Jsou Bělorusové stejní pitomci jako my? Co lze očekávat od Západu? Válku, tu kavárna umí rozpoutat dobře. Dobrá rada pro demokracii

Hrozny hněvu

Není už podstatné, jak vše nyní dopadne. Vlastně je to jasné. Propagandistická mašinérie duní naplno. S největší pravděpodobností se žádný soud tváří v tvář tomu rachotu neodváží prověřit volební podvody. Představa, že po všech těch oslavách a nadšených reakcích dosud přiškrcených globalistů ve vládách a mezinárodních institucích, jež ovládají, budou muset nakonec blahopřát muži, který jejich plány značně narušil, je z kategorie sci-fi. 

Nelze ani spoléhat na to, že podvedená větší polovina Američanů sáhne po zbraních a potáhne na Washington. To by se určitě stalo, pokud by volby proběhly regulérně a Trump vyhrál. Pokud k nějakým ozbrojeným potyčkám dojde, vyvolají je Bidenovci, kteří nyní budou chtít vymazat Trumpovce z povrchu země. Jenže to se jim nepodaří. Hrozny hněvu většiny lidí toužících po svobodě – nejen ve staré dobré Americe – se budou o to více nalévat a těžknout dál k opravdovému výbuchu. Ten dříve nebo později přijde.

Není všem dnům konec

Bidenem slabikované žvásty o „sjednocení národa“ se pochopitelně nenaplní. Tím spíš, že Američané žádný národ nejsou. Od potlačení poslední větší vzpoury ke svobodě (Sever proti Jihu) konflikt stále doutná. A již dlouho do něj ještě přilévají petrolej milióny imigrantů, kteří už vůbec Spojené státy jako svou vlast necítí. Trump to chtěl zastavit. Marně. Nakonec to ale budou především oni, kdo popraví své protektory ze strany, jež má demokracii v názvu (dokonalý výsměch tomu znehodnocenému mrtvému pojmu).

Právě tak, jako učiní muslimové se západní Evropou – a těmi, kdo si je sem ke svým ohavným politickým čachrům přivedli. K nám jsme je sice zatím ve velkém nepustili, ale dost brzy budeme čelit frontálnímu útoku na jejich přijetí. Bez Trumpovi zdi jej Berlín a Brusel naplno rozvinou. Takže vše ztraceno? Naopak. Ten plán nevyjde. Jen ještě více probudí k životu národy, které na naší straně Atlantiku (na rozdíl od USA) skutečně historicky existují. 

Není všem dnům konec. Ostatně soudím, že náš odchod (czexit) z německé Čtvrté říše zvané příznačně bolševicky „Jevropejskij sojuz“ to jenom urychlí. Právě nám soudruzi „Demokraté“ z „Amerikanskovo sojuza“ názorně předvedli, jaký osud v těchto „uniích“ národy čeká.

Trump je mrtev. 

Ať žije Trump!

vanitas vanitatum

Podle politologa Panarina Trump si v klidu hraje golf a už zatýkají pošťáky, kteří razítkovali obálky s fiktivními voliči den po volbách, a to s datem 3.12, aby to ještě prošlo ,když chyběly hlasy demokratům. Ve Frankfurtu nad M. zatkli, údajně, američtí agenti programátory, kteří se podíleli na falšování hlasů při volbách v USA. Tak se to rozjíždí a Trump má měsíc na to ,aby vyčistil ten bordel. Dne 8.12 má být hotov ten seznam volitelů. Možná se mu to povede, možná ne. Tak trochu boj Davida s Goliášem. Další otazník je, co vedlo ty naše zoufalé politické onuce ke gratulacim Bidenovi. Prý se to udělalo asi jen ve 20 státech ve světě. Prý i na Fidži.

Dáša

třeba budou volby probíhat opravdu až do prosince 3.12, nebo tak dlouho, než bude dosaženo kýženého výsledku a opravdu se v Bílém domě podaří ten bidet nainstalovat v oválné pracovně. Tam je přece už možné všechno, vždyť tam už jednomu prezidentovi nainstalovali jakousi nafukovací ženu, jeho opravdová žena se pak cítila uražená a chtěla se stát “za odměnu” taky prezidentkou, ale nějak to nevyšlo

Abbe

Jednoduchá odpověď, guvernéři vždy stáli v první linii gratulantů nových panovníků. A tak po kolenou se plazíce, klanějíce se tak hluboce, že tluče čelem o dlažbu, vydávají duté zvuky prázdných makovic. “ještě malou chviličku, prosíme o velmožný pane, přijdi za náma a my ti vlezem do … a darujeme ti cokoli budeš chtít, třeba i posledního dělníka z Pražské továrny.”

4info
josef

Je do nebe volající, aby úřadující prezident na popud Kamaly (Foxnews) která volala po odstavení účtu Trumpovi se toto dělo, takto prezidenta štvali. To vypovídá o mnohém ! Nehorázná sprostota. Na Trumpovi je vidět, že je zlomený, ale měl by se vzchopit a hlavně nedělat uraženého, nahrávat jim na smeč.

Thom

Prečítal som si Bidenov plán boja s Covidom. Tak sa Američania majú na čo tešiť. Tie bezrúškove oslavy sú posledné bezrúškove dní čo zažili. Doslova Biden povedal… navštívim každého guvernéra a nariadím rúšky… Ďalej “dobrovoľne testovanie” a v roku 21 vakcína. Fauciho si chce ponechať.
A čo naopak povedal pred pár dňami Trump? Covid zmizne po jeho zvolení.

Dáša

Jestli tedy ta “operace sting” byla soudem označena jako podvod na Bideta, který to nemohl tušit a v dobré víře falšoval hlasy, pak se nemůžeme divit, že to v té Americe tak dopadá a ti co nepodvádí zkrátka mají smůlu.

Jaryn

Dáša
nevím jestli se Bidet vůbec dočká konce sčítání hlasů a konce soudního prověřování podvodů s
hlasy. Ona demence postupuje strašně rychle.

Luboš

Co fakt bych nechápal, že pokud volební lístky mají vodotisk a Tramp by to u soudu a následné kontrole nepoužil, tak proč to vůbec zařizoval?! Chápu jeho možný úděl J. F. Kennedyho, ale pak by to vypadalo, že chce, aby odešel do historie, že věděl či dokázal, že byl při Volbách 2020 podveden, ale odešel jinak bez boje z politické scény?

Boo-G

Bože, to jste jak říká Brutt, takové jelito? Proč porád věříte krávovinám. Není žádný vodotisk a i kdyby byl, nemá to na nic vliv. Pan VK říkal, že pokud vyhraje Doník, bude ovčanská válka a vy myslíte, že to američani nepochopili? Pochopili a tak prostě Doník nevyhrál, bo ovčanská válka je hloupost, pokud máte v čele čoveka , co nedovedl ani nechat zavřít Hilary a postavit blbou zeď a dát antifu mimo zákon. Doník pročekal a Pečeníci to už nezachrání. Tečka. A to má ten ústavní soud… ale ani to nestačí. Ti , co rozjeli kovid to nedovolí. Roušku nosíte? Tak vidíte.

Jotar Jablatar

Lístky jsou podle mne klíčové, a tak odhalení přijde ve vhodný čas a od jiné autority než je Trump, a to tak, ze Trump nebude moci být spojován s danym odhalením a tím se vyhne údělu Kenedijů. Nyní nevíme skoro nic. Dokud Putin neblahopral Bidenovi, je to zatím OK

Sims.

Sjednotitel USA dostává ránu, když mu jeho vlastní začínají organizovat čistky v obyvatelstvu – rozdělování na soudruhy a kulaky dobře známe z naší historie. Ještě to není tak dlouho co se vracely majetky zabavené komunisty a v USA to vypadá, že se začnou zabavovat karavany a dřevotřískové domky a jejich obyvatelé se budou nasazovat na nucené práce. Ty feministky to již plánují a madam Harrisová je tuším taky feministka jako řemen, tak to budou mít zastání. Na našem mejnstrýmu a diskuzích se jede Biden jako spasitel světa, Trumpa upalují na hranici a vůbec netuší, že se lidstvo přiblížilo k WW pořadové číslo 3. Probuzení možná bude hodně zářivé až spalující. Pak už nebude NIC.

Pesimista

Ty stovky Fema campů, po celých USA, začnou být asi co nejdříve využívány. Konečně odpověď pro ty, co nechápali jejich smysl.

Andrej

Zle znamenie. Bidetovi už gratuloval Netanyahu.

Mr.Leonardo

Regulérní volby budou jenom bez židů, protože nic na světě nebude čisté, pravdivé a spravedlivé, když u toho bude žid! A nemluvme o amerických volbách, protože jsou to volby židovské, proto ty kupy svinstva po celých státech. Země a civilizace se stydí za židy. Ale historické i současné dění ukazuje, že jenom stydět se za ten póvl nestačí.

AntiSion

Mr.Leonardo
naprosto přesně! Žvanit o nějakých volbách ve světě, kde židovská vládnoucí mašinérie používá systém tzv. demokracie jako nástroj k ovládání jednotlivých národů je absurdní!! Židé jsou naše neštěstí!

Jaryn

Americká špína na které ta říše zla od počátku existence stojí teď vybublala na povrch v celé své kráse.

r.m.

S Bidenem se zintenzívní aktivita chemtrailových letadel. Když řekne, že přistoupí k Pařížské dohodě a bude v nejen v USA chránit stabilitu klimatu. Řídit teplotu naší planety je nezměrně zpupný cíl. A ovládací tlačítko chtějí mít Amíci u nich doma.
V roce 2016 se v Detroitu provádělo kontrolní přepočítávání hlasů a počet se porovnával se seznamy oprávněných voličů. Našli 1500 hlasů od neexistujících lidí. Poté bylo přepočítávání prý raději zastaveno. Trump se stejně dostal do Bílé chatrče, tak to nepovažovali za prioritní věc. Ale moc dobře si to zapamatovali a proto “akce vodoznak”.

Aldo

Přiznání J. Bidena k chystanému podvodu v prezidentských volbách (video)
—————————————————————————————–
„Založili jsme největší a nejinkluzivnější organizaci volebních podvodů v historii americké politiky,“ řekl Joe Biden v rozhovoru a vyvolal mnoho pobouřených reakcí, včetně reakcí Donalda Trumpa .
Poznámka nezůstala bez povšimnutí, daleko od ní. V rozhovoru z 24. října pro Crooked Media, demokratický prezidentský kandidát Joe Biden, jasný hlas, řekl: „Jsme v situaci, kdy jsme zavedli – a udělali jste to pro naši administrativu, prezidenta Obamy, ještě před touto – zavedli jsme, myslím největší a nejinkluzivnější organizaci volebních podvodů v historii americké politiky. “
Odhalující chybu nebo prostá chyba? Pouhých 10 dní před hlasováním 3. listopadu je odpověď zřejmá zástupci vedoucího kampaně Donalda Trumpa, který rychle sdílel vyjádření Joea Bidena na Twitteru a napsal: „Lidé se ptají, proč prezident tak tvrdě bojuje před soudy pro integritu hlasování. Proč máme v den voleb tak velký operační tým? Proto.” V tomto procesu sám Donald Trump zveřejnil tweet Justina Clarka a dodal: „Jaká hrozná věc je pro Joe Bidena! Volby zmanipulované? “
https://francais.rt.com/international/79999-gaffe-ou-lapsus-biden-fait-polemique-vantant-organiser-fraude-electorale

Avari

Netanjahu pogratulovat Bidenovi a těší se na spolupráci. Biden je dle něho přítelem Izraele. Hmmm.

Alanis

comment image

 
 
azby

Zda se ze nikdo z ju-demokratu ani z mainstreamu nevi nic o vodoznaku, dokonce ani sam moseEman nic netusi a poslal bajdenovi polibek smrti?? No kazdopadne je to velmi divne a myslim, ze kdyby Donald mel takovy trumf v rukavu, musel by ho pouzit jeste pred tim, nez jedia vyhlasi tyto nepochybne cinknute volby za uzavrene. Kdysi jsem poslouchal infowar Alexe .J. celkem pravidelne, ale prestal jsem cca 5 let zpatky, protoze krome jeho velmi neprijemneho hlasu,ktery me dohanel k silenstvi:)) jsem nabyl pocitu, ze na tech jeho zpravach neco smrdi, jako ze kdyby nebyl jeden z nich, byl by davno DEAD man. Existuje tedy nejaky blockchain, diky kteremu by byl kazdy volebni listek evidovany a 100% dohledateny??
Tot otazka………….

Když demokraté ukradnou volby, tak se USA stanou banánovou republikou

Když demokraté ukradnou volby, tak se USA stanou banánovou republikou

„Prezident Trump v úterý drtivou většinou vyhrál sledovatelnými, registrovanými a legálními hlasovacími lístky. Faktem je, že byl znovu zvolen, “ uvedl Steve Bannon v rozhovoru pro Fox News Business.

Steve Bannon
7. listopadu 2020 - 07:20

„Když prezident přišel uprostřed noci na tiskovou konferenci, lidé si mysleli, že vyhraje. Uprostřed noci byly poté rozdány necertifikované hlasovací lístky. Následně ráno pak bylo pro Bidena ve Wisconsinu, Michiganu a Nevadě náhle vyhlášeno vítězství, “ pokračuje Bannon.

„Římská republika měla jednu moudrost:‚ Svět patří odvážným '. Nyní je čas být odvážný. [...] Musíme přestat hrát hry a přestat věřit lidem, kteří s pomocí informační války snížili volební výsledek ve Wisconsinu o 17%. [...] Šlo o lži a tato část mediálního a sociálního mediálního aparátu se snaží Trumpa odstranit,“ je přesvědčen Bannon.
 
„Donald Trump zvítězil, můžete to vidět, vidíte to v Senátu, můžete vidět, že v různých jurisdikcích jednotlivých států. Převážně zvítězil. […] Biden nemá žádný základ. Je to zbytečný starý muž a mělo by s ním být zacházeno s odmítavým pohrdáním, které si zaslouží,“ zdůrazňuje Steve Bannon.


„Trump by měl vyhodit ředitele FBI, měl by vyhodit Fauciho. Měl by pracovat s muži jako Rick Grenell. Existuje několik cest k opětovnému jmenování. Pokud bude spravedlivý součet zákonných registrovaných hlasovacích lístků, tak to bude. [...] Kontrolujeme jurisdikci států a Senátu. Nyní musíme podle toho jednat. [...] Proto je Rick Grenell právě teď v Nevadě, aby zkontroloval hlasovací lístky, “ říká Bannon.

„Trump se měl okamžitě obrátit na soudy a nenechat si ukrást volby. Všichni lidé, kteří zahájili informační válku a šířili lži, by měli být americkým lidem  v den voleb odmítnuti. Pokud dokážou uprostřed noci ukrást volby, staneme se banánovou republikou,“ dodává Bannon.

(rp,prvnizpravy.cz,feiwelt,foto:arch.)

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/kdyz-demokrate-ukradnou-volby-tak-se-usa-stanou-bananovou-republikou/ 

magic numbers

Včera (7. novembra) mal výročie Lev Davidovič Trockij https://sk.wikipedia.org/wiki/Lev_Davidovi%C4%8D_Trockij
7. novembra 1917 bol v Rusku uskutočnený prevrat , ktorý zosnovali trockisti https://sk.wikipedia.org/wiki/Okt%C3%B3brov%C3%A1_revol%C3%BAcia

7, novembra 2020 sa začal puč v USA ?

Jana

…” Občanská válka v USA nebude
Hynek Kmoníček si nemyslí, že by v USA hrozila občanská válka. „Občanská válka je vždy obrovská investice. V podstatě riskujete všechno, celý svůj život, rodiny. A to se dělá pouze v případě, kdy nemáte jinou možnost. Jen když se dostanete do situace, že váš život stejně skončí. A v takové situace ani jedna ze dvou stran v USA není.“

„Co teď v USA zažíváme, to je ideový spor,“ myslí si ambasador. „Republikáni se pokoušejí vrátit Ameriku do stavu, v jakém byla před krizí v 60. letech, do období, kdy tady bylo 89,5 procenta bílého obyvatelstva a jejich centrálním psychologickým problémem bylo to, jak smířit Ježíše s Elvisem. Tahle Amerika už ale neexistuje a demograficky už nikdy existovat nebude. V roce 2007 se totiž v Americe začala rodit nová generace. Generace, které říkají Z+.“

„V ní nejenom že bílé děti nejsou většinou,“ říká Kmoníček, „ve věku do roku, do dvou, tří, čtyř nebo pěti let, v žádném z nich jich není více než 35 procent. Amerika se tedy stává zemí, kde nejpozději v roce 2032 budou poprvé v její historii exevropští bílí obyvatelé menšinou. To zcela změní volební mapu, což jsme viděli už teď.“

Amerika, která se každé dvě generace mění, se podle Kmoníčka pomalu stává Amerikou, kde příští prezident bude znát název každého kmene v Ekvádoru, ale v životě nebyl v Irsku. „My Evropané jsme s Amerikou stejná civilizace. Ale nůžky se rozevírají a tyhle volby jsou toho klasickou ukázkou.“

Typický Američan? Hispánec John Rodriguez
„A samozřejmě jsou to nejen změny demografické,“ uvádí velvyslanec. „Protože etnikum určuje i úroveň bohatství. I to se musí měnit. V tuto chvíli 86 procent amerického bohatství je v držení 60 procent starších bílých mužů, kde 72 procent z nich je starších než 55 let a 28 procent z nich je starších než 70 let. To jsou ty staré peníze.“

„Ale primárním voličem bude brzy španělsky hovořící Hispánec jménem John Rodriguez. A tady bude muset dojít k příštímu ‚dealu‘ Ameriky, kdy hnací síla, ta mašina, se bude muset propojit s těmito penězi. Takže já prorokuji příští Ameriku primárně hispánskou, která se začne, a to bude zajímavé, velmi mísit s kavkazskou, tedy evropskou bílou Amerikou, a dojde k vytvoření nějaké nové Ameriky.“

To ale podle Kmoníčka nemusí znamenat konec pomyslné nadvlády „bílého heterosexuálního muže“ v USA. S nástupem křesťansky orientované hispánské komunity se totiž může měnit i hodnotová orientace většinových Američanů vůči sexuálním minoritám. Amerika tak nebude bílá, ale hodnotově může být mnohem pravicovější a republikánsky konzervativnější.

Mladí Američané a nové šílenství
Stejný hodnotový a ideologický souboj se ale podle Kmoníčka odehraje i v Demokratické straně. „Ta je dnes vlastně rozdělena na dvě strany. První z nich je strana mladých, to je třeba Alexandria Ocasio-Cortezová nebo Ilhan Omarová, kongresmanky, které se ideově pohybují někde mezi Che Guevarou a Michailem Bakuninem (ruský ideolog anarchismu v 19. století, pozn. red.).“

„Jejich teoretickým vůdcem je Bernie Sanders, který je dostatečně středový na to, aby pro ně byl ještě reprezentativní, a dostatečně starý, aby neměl takovou úroveň šílenosti, když to řekneme nadrsno.“

Na druhé straně je tu podle Kmoníčka Joe Biden, který je představitelem klasického demokratického proudu, který se od republikánů příliš neliší. „Ale tím pádem není dostatečně atraktivní pro své vlastní mladé voliče, kteří by nejraději New York Pride chtěli vyhlásit za státní svátek.“

:..

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/hynek-kmonicek-volby-usa-trump-biden.A201106_192549_zahranicni_vov

vanitas vanitatum

Toto je asi pravda pro americké věci příští. Nyní to prohlášení Bidena ,že je prezidentem, i když se ještě přepočítávají hlasy, pouze přitápí pod kotel, který je uměle tlakován již několik měsíců. Oficiální výhra Trumpa může způsobit rozervání kotle, aniž bychom to ,podle Komoníčka ,nazývali občanskou válkou, Budou to pouze pouhé šarvátky obyvatelstva ,měkce řečeno. Ale i ty šarvátky mohou vést postupně k likvidaci tohoto ,zatím, globálního hráče.

Jaryn

vanitas vanitatum
prohlašovat se za prezidenta v době kdy nejsou sečteny hlasy, kdy některé mají být vyřazeny, v době kdy bylo podáno několik žalob na neregulérnost a vyšlo najevo tolik naivních podvodů, že jen blb si může myslet, že to ustojí, jen ukazuje na to , že ten pedofilní psychopat s zozvíjející se demncí je buď dost hloupý, nebo bezmezně věří těm parchantům co za ním stojí.

VIDEO: Joe Biden ukradl volební hlasy Donalda Trumpa v Michiganu, sčítací počítačový program používaný ve 30 amerických státech překlápěl hlasy republikánů ve prospěch demokratů! Výrobce programu je napojený na nadaci Clintonových! Další automatizovaný software překlopil 3% všech hlasů ve prospěch Joe Bidena, pokud Trumpovi příznivci využili možnost a poslali prezidentovi hlas poštou! Obrovským podvodem se již začala zabývat FBI a schyluje se k největšímu skandálu v amerických dějinách! Média označila Joea Bidena za nového prezidenta přesně na den 103. výročí VŘSR!

Upozornění: Video kvůli cenzuře na YouTube hostujeme lokálně a najdete jej níže uprostřed tohoto článku.

Americká mainstreamová média a po nich i ta evropská a světová včera označila Joe Bidena za vítěze amerických voleb a označila ho za nově zvoleného 46. prezidenta USA. Za tímto prohlášení stojí agentura AP, která tento výrok uvedla s odkazem na výsledky průběžného a stále ještě nedokončeného sčítání hlasů v Pensylvánii, kde přes víkend opět došlo k zastavení počítání hlasů a bude se pokračovat v pondělí.

Bylo zajímavé sledovat, jak okamžitě po mediální korunovaci Joea Bidena začaly přicházet gratulace od světových státníků, gratulaci zaslala nejen Angela Merkel, ale i Benjamin Netanyahu a také Miloš Zeman, který pozval samozvaného amerického prezidenta Joea Bidena na návštěvu do Prahy předčasně [1] a úplně stejně, jako pozval v únoru loňského roku do Prahy samozvaného a pro změnu venezuelského prezidenta Juana Guaidó [2], po kterém se země slehla a Nicolas Maduro je stále oficiálním prezidentem Venezuely.

Reportáž Fox News o překlápění hlasů

Je to signál od Zemana, co můžeme čekat v USA? Bude mít Amerika dva prezidenty, což americká ústava paradoxně nevylučuje a v minulosti k tomu dokonce již došlo? V roce 1876 došlo k situaci, která se klidně může za určitých okolností opakovat právě tento rok. Tehdy před 144 lety se ve volbách střetli Samuel J. Tilden za demokraty a Rutherford B. Hayes za republikány [3]. Tiden sice vyhrál na absolutní počty hlasů Američanů, ale sbor volitelů se neshodl na volbě a oba kandidáti se prohlásili za prezidenty.

Nakonec v březnu 1877 byl sborem volitelů zvolen republikán Hayes, ale teprve až v roce 1933 byl přijatý 20. dodatek americké ústavy, který přesně určil, kdy končí prezidentství jednoho a začíná prezidentství druhého kandidáta. Současná situace v USA však může vést k tomu, že jednotlivé státy v USA nebudou schopny certifikovat výsledek voleb, což se má odehrát 4. prosince 2020.

Média označila neoprávněně a svévolně Joe Bidena za nového prezidenta přesně na den 103. výročí vypuknutí VŘSR

Pokud v té době stále poběží soudní spory, nebude možné certifikovat výsledky voleb, takže sbor volitelů se potom o 14 dní později nesejde vůbec k volbě prezidenta. V takovém případě by prezidenta volila dolní sněmovna kongresu a viceprezidenta senát. Tohle je ukázka toho, jak brutální chucpe se před námi rozehrává. Na uznání Juana Guaidó a tu trapnost, že se prezidentem dodnes nestal a nadále vládne Nicolas Maduro, se už jaksi zapomnělo.

Jenže, dovedete si představit situaci, kdy evropské země uznají předčasně Joe Bidena, ale on zůstane fakticky prezidentem Donald Trump? Musíme si totiž všimnout jedné zásadní věc. Agentura AP označila Joea Bidena za zvoleného amerického prezidenta právě včera 7. listopadu 2020, tedy na den 103. výročí vypuknutí bolševické Velké říjnové socialistické revoluce (VŘSR) [4]. V Pensylvánii se přitom včera vůbec nesčítalo, přesto se však AP odvolala na spočítané hlasy v Pensylvánii, že Joe Biden získal tento stát a je tudíž zvoleným prezidentem.

Reportáž o sčítacím softwaru, který mění hlasy

Mnoho pozorovatelů to zarazilo, protože v Pensylvánii se včera vůbec nepočítalo a už v pátek to oznámil zástupce volební komise, že o víkendu se počítat nebude, protože lidé jsou unaveni a potřebují si odpočinout. Takže od pátku se čísla nezměnila, takže proč AP uvedla, že Joe Biden má dostatek hlasů? Vysvětlení je jediné možné, že je to vyslaný symbol, že v USA došlo k vypuknutí neomarxistické revoluce.

Pomocí volebních podvodů došlo de facto k puči a k revoluci, kdy do čela země je přiveden nový Vladimir Iljič Uljanov a v ulicích začne řádit neomarxistický teror. Ten signál je zjevný a je zajímavé sledovat, kolika politikům ujela ruka, když v této situaci poslali Bidenovi blahopřejné telegramy. V amerických médiích totiž začíná vyplouvat na povrch, k čemu ve skutečnosti došlo.

VIDEO: Sčítací software používaný ve 30 amerických státech překlápěl v Michiganu hlasy Trumpových voličů pro Bidena, bylo jich překlopeno skoro 6 000, a to pouze v jednom jediném okrese ze 47 dalších, které používají ten samý software!

Na včerejší tiskovce republikánů zazněla neuvěřitelná informace, která pouze dokresluje, k jak rozsáhlým podvodům docházelo při prezidentské volbě. V okrese Antrim v Michiganu došlo k tomu, že sčítací software od firmy Dominion Voting Systems měl “závadu”, kdy hlasy pro republikánské kandidáty a pro Donalda Trumpa byly programem překlápěny a započítávány pro Joea Bidena [5] a demokraty! Na chybu se přišlo zcela náhodou kvůli tomu, že v daném okrese je drtivá většina republikánů a voličů registrovaných za republikánkou stranu a je nemožné, aby tam zvítězil Joe Biden. Pracovníci okresu proto hlasy ručně přepočítali a zjistil šokující věc, že sčítací software od zmíněné filmy započítal téměř 6 000 hlasů od republikánských voličů ve prospěch Joe Bidena.

 

Po ruční změně a opravě v daném okrese tak zvítězil pohodlně Donald Trump a republikáni. Jenže, tohle je pouze špička ledovce, protože v Michiganu tento samý software používá dalších 47 okresů. Pokud provedete korelaci těchto čísel na 47 okresů s průměrem 6 000 překlopených hlasů od Trumpa k Bidenovi, potom se dostanete k děsivému číslu 282 000 falešně připočtených a hlavně Trumpovi ukradených hlasů. A když se podíváte na výsledek voleb, Joe Biden v Michiganu vyhrál jen o 126 000 hlasů. To znamená, že je skoro jisté, že Donald Trump zvítězil v Michiganu nad Joem Bidenem o cca. 156 000 hlasů!

Další software překlápěl 3% poštovních hlasů ještě před začátkem voleb! Joe Biden není nově zvoleným prezidentem, protože není splněna ani jedna ze dvou zákonných podmínek

A to zdaleka není to nejhorší. Tento software od firmy Dominion Voting Systems totiž používá v USA dalších 30 států a drtivá většina z nich jsou tzv. swing states, které jsou klíčové pro prezidentské volby. A to pořád není všechno. Zástupkyně právního týmu republikánů uvedla na americké televizi, že jejich právníci už mají důkazy, svědectví a podklady k dalšímu skandálu, který se týká dalšího počítačového programu, tentokrát nazvaného ScoreCard, který slouží na sčítání poštovních hlasů přijatých před začátkem voleb

Tento software totiž podle informací a zjištění právníků překlápěl až 3% všech hlasů od Donalda Trumpa ve prospěch Joea Bidena. Všechny tyto informace právní tým republikánů již zpracoval do podkladů, které v pondělí předloží federálnímu soudu s žádostí o odklad certifikací státních volebních výsledků. A to je ta hlavní a zásadní věc, o které novináři na mainstreamu nemluví a naprosto netuší.

Volební mašiny firmy Dominion Voting Systems ve volební místnosti v Kalifornii

V americkém právním systému platí, že kandidáta lze označit za vítěze voleb a nově zvoleného prezidenta pouze za splnění alespoň jedné ze dvou podmínek, že získá buď 270 certifikovaných hlasů od státních volebních komisí, k čemuž zatím nedošlo, anebo v případě, že druhý kandidát uzná svoji porážku (tzv. concession). Pokud kandidát přijme porážku a prohlásí jasně, zřetelně a deklaratorně, že gratuluje soupeři k vítězství, potom se dotyčný soupeř stává zvoleným prezidentem tzv. provoláním o porážce ze strany soupeře.

Jelikož provolání je právně závazný akt v USA a obecně v anglosaském právu, nelze potom své provolání vzít zpět a zpochybnit volby. A právě tady vidíme tu absurdní situaci, že Donald Trump prohlašuje, že vyhrál volby, neuznal porážku, běží žaloby a soudní spory, Joe Biden navíc nemá certifikaci svého volebního vítězství ani od jediné státní volební komise, ale média už Joea Bidena označila za nového prezidenta. Začínám mít pocit, že se schyluje k “venezuelizaci” amerických voleb.

VIDEO: Televize CNN během volební noci zachytila, jak republikánskému kandidátovi na guvernéra Kentucky zmizelo 560 hlasů, ale jeho demokratickému soupeři v tutéž chvíli 560 hlasů přibylo!

Naprostým šokem je potom záznam televize CNN z volební noci, kdy na obrazovce běžel přehled výsledků v boji o post guvernéra Kentucky mezi demokratem Andym Beshearem a republikánem Mattem Bevinem. Dobře se dívejte, že v jednom okamžiku dojde k aktualizaci sčítaných výsledků, ale co se nestane? Zatímco demokratický kandidát dostane 560 hlasů, republikánskému kandidátovi naopak 560 hlasů zmizí z jeho konta! To je další důkaz toho, že sčítací software překlápí hlasy od jednoho kandidáta ke druhému!

Firma, která vyrábí tento sčítací software, je finančně a projektově propojena s nadací Clintonových!

A pokud si říkáte, jaké spojení ukazuje na korupci mezi firmou Dominion Voting Systems a Demokratickou stranou, potom se musíme podívat na finanční provázání této společnosti s nadací Clinton Global Initiative, kdy společně v roce 2014 vytvořily projekt [6] za 2,25 milionu USD s názvem The DELIAN Project. Jedná se o volební sčítací software pro rozvíjející se demokracie ve světě. Tedy pro země jako Bělorusko, Ukrajina a další země, kam se vyváží z USA barevné revoluce. V popisu projektu se uvádí:

V roce 2014 se společnost Dominion Voting zavázala poskytnout rozvíjejícím se a post-konfliktním demokraciím přístup k volební technologii prostřednictvím své filantropické podpory projektu DELIAN, protože mnoho rozvíjejících se demokracií trpí povolebním násilím kvůli zpoždění při zveřejňování výsledků voleb. V příštích třech letech bude Dominion Voting podporovat pilotní projekty volebních technologií s darovanými Automated Voting Machines (AVM) zařízeními, což zajistí lepší volební proces, a tedy bezpečnější volby. Vzhledem k tomu, že velký počet volebních zaměstnanců jsou ženy, bude kladen důraz na školení žen, které budou jako první těžit ze školení a přenosu dovedností s používáním AVM. Odhaduje se, že 100 žen bude mít přímý prospěch z tréninku volebních technologických dovedností při pilotním použití při volbách.

Haha, tak to vidíte. Společnost, která v USA má ve 30 státech Automated Voting Machines (AVM) se svým softwarem, který překlápí hlasy od jednoho kandidáta k druhému, s pomocí nadace Clintonových vyváží tyto zázračné hlasovací systémy do nově se rodících demokracií ve světě, aby pomohly dosadit do míst ty správné kandidáty. Samozřejmě, že všechna cemperizační média spustí křik, že o nic nejde, že když firma, která dodává volební mašiny do 30 amerických států a je finančně a projektově spojena s nadací bývalé prezidentské kandidátky Hillary Clinton, že je to jenom náhoda, ale pokud nejste debilové a úplně tupí, musí vám být jasné, k čemu v USA došlo a musíte se postavit na stranu Donalda Trumpa, protože je to zkouška alternativy a zkouška lidských charakterů.

Není to jen zkouška na politiky, kdo se jak odkope, ale i na média, kdy se ukáže, kdo dokáže přinášet fakta a pravdivé informace ze světa, kde se falšují v přímém přenosu už i volby amerického prezidenta a cinknuté volební mašiny od firmy napojené na nadaci Clintonových překlápí až 3% hlasů od Trumpa pro Bidena. Ano, toto je válka o podobu světa v této iteraci. Všichni musí do boje, povstat a bojovat, minimálně na mediální úrovni tím, že budete šířit tyto články, videa a informace.

Donald Trump je jediný, kdo dokáže vzdorovat neomarxistické revoluci v USA, která se jinak okamžitě a s obrovskou rychlostí překopíruje do Evropy. Nejde totiž vůbec o USA, ale o to, že úkolem je proces z USA indukovat do zbytku bílé civilizace. Agenda BLM, LGBTQ, přepisování dějin, plivání na bílou rasu. Natrvalo zůstanou náhubky, povinné vakcinace, bez certifikátů o vakcíně nenakoupíte, odebírání dětí z rodin bez vakcín a certifikátů, likvidace lidských práv a svobod, to všechno má přinést tato neomarxistická revoluce. Deep State je prodlouženou rukou globalistů v USA, proto se nedivte,  že s těmi gratulacemi evropských politiků Bidenovi to již začalo.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Brimbabule3212

Dalsi pecka george bush sam prohlasil ze trump ma pravo na prepocitani hlasu !!!!!!!!!!!!
Tak to asi nikdo necekal

https://www.zerohedge.com/political/president-bush-says-trump-has-right-request-election-recount

Perun Hromovládný

Celkem mne mrazí z „hlasitého“ ticha uskupení BRICS. Nebo již někdo z vedení těchto států poslal otevřené blahopřání k uzurpaci voleb v USA Joe Bidenem? Pardon, myslel jsem puč v režii deep state.

Varjag

Fašistická revoluce v USA!!!a co na to světové společnosti a jednotliví lídři..Nemám dobrý pocit z toho,že takto otevřeně korporátní fašismus přebírá vládu nad největší armádou světa.Transhumanističtí sluníčkáři,satanisté a jejich guru by se měli zpovídat u polních válečných tribunálů za zločiny toto lidstvu..

herman.x

Aby té symboliky nebylo málo,
tak Lev Davidovič Trockij,
rodným jménem Lev Davidovič Bronštejn,
narozen 7.listopadu 1879

P.Stoupal

z volební noci o post gubernátota v Kentucky v listopadu 2019 na CNN: pozorný divák zaznamenal moment, kdy dem. senátoru Beshearu naskocilo +560 hlasů, zatímco rep. guvernéru Bevinu (obhajoval post) v té samé chvíli ubralo -560:
https://youtu.be/8m2VDSRC0DU
Tím se v mžiku zvětšil náskok demokrata o +1120 hlasů. Nakonec vyhrál ovšemže demokrat. A aby nevypadalo falšování až tolik okatě – tak jen velmi těsně (+5000 hlasů, +0.37 %) . Spolustraníka Bevina podporoval ve volební kampani aktivně Trump. V roce 2015 vyhrál Bevin v gubernátorském klání skoro o 85 000 hlasů. (+8.7 %).
Softvérové falšování si tedy demokrati v generální zkoušce ověřili minimálně rok předem.
Za povšimnuří stojí, že za rep. Bevina hlasovala valná většina okrsků – a přesto nelogicky prohrál! Přitom pokud se podíváme do minulosti, vyhrál vždy ten uchazeč, který vyhrál i většinu okrsků:
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Kentucky_gubernatorial_election
Barevné rozložení okrsků by při tak těsné výhře mělo být zhruba půl na půl, tak jako to bylo kupř. v r. 1995, kdy demokraté zvítězili o +2.17 %:
https://en.wikipedia.org/wiki/1995_Kentucky_gubernatorial_election
Toto logické barevné rozložení okrsků, kdy vítězem byl vždy ten, který vyhrál zároveň i ve většině okrsků , fungoval v Kentucky po celou historii voleb. Poprvé to přestalo fungovat v r. 2019 – s novým demokratickým sčítacím softvérem.

Radek

comment image
V dnešní době můžeme zapomenout na slovo “demokracie” neboť ve světě sionistického fašismu, už postrádá význam. A tak jsme dennodenně krmeni stovkami lží, když mainstreamová média dělají z bílé černou a z černé zase bílou. Když jsem poprvé viděl film “Fatherland”(Otčina), tak jsem nechápal, že by ten film bral někdo vážně než jako pouhou fikci, neboť pro mě bylo nemožné přijat to, že by postavy ve filmu by za krátkou časovou dobu přišli o kolektivní paměť. Teď už vím, že je to velice snadné díky masmédiím, které dokáží lidem úplně vymýt hlavy a nepamatoval se co se stalo včera. A tak si musíme myslet, že někde jsou volby zfalšované “diktátory” jako v Rusku, Bělorusku, Maďarsku nebo ve Venezuele, za to křišťálově čisté a “demokratické” jsou v EU, Německu, Francii nebo v USA, tedy pokud je vítězem soudruh Biden. Proto se ani nelze dočíst nebo uvidět bezprecedentní volební podvody, které se odehrávají ve Spojených státech. Například Judical Watch zveřejnila srovnávací studii populačních statistik Úřadu pro sčítání lidu a údajů o registraci voličů, která odhaluje výrazný rozpor. Studie totiž zjistila, že v 352 amerických okresů ve 29 státech dokázalo mít o 1,8 milionů více registrovaných voličů než je oprávněných občanů ve volebním věku. Jinými slovy, míra zápisu těchto okresů přesáhla 100% oprávněných voličů. Studie zjistila, že v osmi státech je míra zápisu přes 100%: Aljaška, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island a Vermont.comment image
https://m.washingtontimes.com/news/2020/oct/20/judicial-watch-finds-18-million-ghost-voters-in-29/
Všechny podvody, které jste viděli blednou před tím co se stalo paní Carol Timsové. Carol Timsová byla ohromena, že její dvanáctiletá kočka Cody získala demokratickou registraci pro prezidentské volby. Carol řekla: “Nevím, jestli také psy, myši a hady.”
https://www.breitbart.com/politics/2020/07/10/dead-cat-receives-voter-registration-form-by-mail-would-have-voted-democat-owner-says/
Dokonce je na YouTube video kde se Joe Biden přiznává k největšímu volebnímu podvodu v dějinách:
https://youtu.be/WGRnhBmHYN0
O tom se samozřejmě v našem “nezávislém” tisku nepíše.

 

štika Harnádle

jiné téma, nalezené nanočástice na konci PCR testu
Zvědavá matka sem vkládala video kde je německé kořeň co zvětšil 800x konec pcr nosošťouru. A že tam nalezl “částice kovu?”, nebo gel či tak něco.

“Jiné experimenty DARPA zahrnují užití geneticky upravených virů, schopných vpravit genetický materiál do lidských buňek, konkrétně neuronů v mozku, a tak „vylepšit“ chemickou rovnováhu lidského mozku. Při jednom z výzkumů zaštítěném DARPA tak například vědci modifikovali mozkové buňky tak, aby vyprodukovaly dva nové proteiny, z nichž jeden umožnuje snadno rozpoznat mozkovou aktivitu vnějšími prostředky a druhý zas dovoluje „magnetickým nanočásticím“ „navozovat v pacientově mysli zvuky nebo obrazy“.

http://prntscr.com/vfp56e
https://naseveru.org/2020/11/06/covid-19-nejtemnejsi-agenda-darpa-cast-1/

 
zazracne_dieta

Včera prezident Trump na svém shromáždění na Floridě řekl na téma masová zatýkání Kabaly po celém světě:

“A my je sebereme.
Sebereme je všechny.
Máme to všechno na páscích.”
President Donald. J. Trump

zaujimave – OPERACE “BOUŘE” A JEJÍ NÁRODNÍ KONSEKVENCE V EVROPĚ.: https://geopoliticsastrology.wordpress.com/2020/10/30/operace-boure-a-jeji-narodni-konsekvence-v-evrope/
comment image

 
Brimbabule3212

Je tu nejaky ticho za velikou louzi . Od minuleho utery jsou teploty okolo 22c na listopad record a budou az do pristiho utery . Lidi si vetsinou uzivaji pocasi griluji atd… ale tady je ticho jako po pesine .Dneska se stala zajimava vec Romney vystoupil na Fox a byl dotazovan stejnym clovekem coz je Wallace ktery nahraval v debate z Trumpem Bidenovy . Trva to asi 10 minut a je tu zretelne ze jak Vk zminoval I jiny zdroje ze spousta lidi se drzi u zeme . Romney docela prekvapil I kdyz vime ze v posledni dobe trochu otocil a zacal nahravat Trumpovi . Romney pochazi udajne z bohate rodiny a patri do klanu Mormonu kteri udajne vlastni obrovske pozemky v Mexiku . Romney prohlasil ze bude nadale propagovat svoji kenzervativni republikanskou politiku . V te debate my to pripadlo ze zase trochu nahraval a dokonce se I malinko zastaval Trampa . Dalsi zajimava vec Mexicky president nepodporil nikoho a rekl ze bude gratulovat az bude plne rozhodnuto . Vcera media vyhlasily Bidena uplnym vitezem ale ty oslavy nic moc . Nebylo to nic velkyho v nekterych mestech jenom stovky zastancu Bidena nekde par tisic a udajne vetsi cast byla ztech hnuti ktere tady cele leto skandovali …..takze zaplacena opozice . Media siri ze udajne Ivanka a Kushner I dokonce Melanie domlouvaji Trumpovi aby to vzdal ale jeho mluvci to vyvratil . Takze to zkousi pres media na rodinu tak jak to bylo predpovezeno . Dalsi zajimava vec spousta Bidenovych zastancu nema uz zapichle cedule na pred domy ale co je zvlastni ze nekteri zastanci Trumpa je maji furt vrazene v zemi coz asi znamena “the game is on ”
Prectete si dopis od naseho pana prezidenta jak gratuluje jeho excelenci panu Bidenovy .

https://www.msn.com/en-us/news/politics/sen-romney-on-trump-legal-action-it-s-important-for-democracy-that-we-don-t-allege-fraud/vi-BB1aOs02?

https://www.msn.com/en-us/news/politics/kushner-has-approached-trump-about-concession-report/ar-BB1aOfui?li=BBnbfcL&ocid=msedgntp

Ted ho podporil I Graham aby to nevzdaval …….verim ze zitra bude VELKE PONDELI

https://www.msn.com/en-us/news/politics/do-not-concede-mr-president-lindsey-graham-urges-trump-to-fight-hard-after-election-loss/ar-BB1aOetN?li=BBnbfcL&ocid=msedgntp

kumir

Zdrženlivý postoj Trumpovy rodiny může pramenit ze oprávněného strachu před otevřenou válkou se všeho schopným Demo Deep State, jak už naznačil VK. Prostě z toho můžou mít strach a nelze se jim divit!

Brimbabule3212

Souhlasim , ale kdyz se nad tim zamyslite tak on byl v ohrozeni od uplnyho zacatku takze vedel do ceho sel . A jeho okoli taky . Vcera byl na golfu uplnej relax a pozorovali ho media a ptali se jak je to mozny ze je na golfu ze ho to nepolozilo ,,,,,protoze asi vi neco co my nevime aspon zatim . Ted ho podporil I BUSH a rekl ze ma pravo na prepocitani hlasu ta je teprve neco ,

https://www.zerohedge.com/political/president-bush-says-trump-has-right-request-election-recount

 
 
Luboš

Už to začíná: Demokraté chtějí cenzuru na sítích a seznamy Trumpových “patolízalů”
https://www.youtube.com/watch?v=bdHbyHEOJPQ

AntiSion

-VK-
“Nejde totiž vůbec o USA, ale o to, že úkolem je proces z USA indukovat do zbytku bílé civilizace. Agenda BLM, LGBTQ, přepisování dějin, plivání na bílou rasu. Natrvalo zůstanou náhubky, povinné vakcinace, bez certifikátů o vakcíně nenakoupíte, odebírání dětí z rodin bez vakcín a certifikátů, likvidace lidských práv a svobod, to všechno má přinést tato neomarxistická revoluce. Deep State je prodlouženou rukou globalistů v USA, proto se nedivte, že s těmi gratulacemi evropských politiků to již začalo.”

Ano, toto všechno jsou nástroje mocenského Židovstva (Satanovy synagogy) k poslednímu úderu proti “národním” státům a křesťanství, které má být naprosto vyhlazeno. Proto ta úděsná satanizace světa! A Deep State je samozřejmě v rukou těchto sil, proto také ta gratulace židozednářských figurek z Evropy. Finálním cílem je vytvoření jediného světového státu a instalace univerzální světové vlády. Tedy totální zotročení lidstva.
http://WWW.SPIKNUTI-PROTI-CIRKVI-A-LIDSTVU.COM

Spock

Teď se budou snažit “zakleknout” na Donalda Trumpa a pěkně po “mafiánsku” mu vysvětlit, že pro něho a hlavně pro jeho rodinu bude nejlepší, když uzná porážku. V opačném případě, však víte, občas se někomu stane nehoda, smrtelná…. Otázkou je, zda Trump vydrží či nikoliv. Přeju Donaldovi aby vydržel, přeju mu, aby to otočil a stal se právoplatným prezidentem kterého si zvolila většina Američanů.

josef

je právě možná v horší pozici než byl JFK. Rozehrál velkou hru, ktera nemohla jinak dopadnout, věděl to. Měl by se s tím poprat bohužel možná za cenu ztráty rodiny (aby je ochránil, dceru asi ztratí)

perspektiva

Mi to nikdy hlava nebrala jak muze nekdo pouzivat pocitacove hlasovani kdyz je tak snadno hacknutelne a navic jej vyrobila firma s navaznosti na jednu ze stran. Neni tam zadny kontrolni mechanismus ktery zajisti ze click obcana xy zpusobi narust hlasu odpovidajicimu kandidatovi. A v USA uz se takto hlasuje dlouho.

josef

Co vám proboha není jasné, přeci jsou to “hlídači demokracie”, copak to dostatečně nezapadá ke všemu dění ve světě ? Odhoďte komečně naivitu, máme co dočinění s psychopaty
https://en.wikipedia.org/wiki/Sequoia_Voting_Systems
https://en.wikipedia.org/wiki/Dominion_Voting_Systems

Exx

Sledoval jsem několik setkání prezidenta Trumpa s lidmi. Ta atmosféra byla neuvěřitelná. Běhal mi až mráz po zádech. Nikdy a nikde jsem nic takového neviděl – rozptyl 20 – 50 tisíc lidí. Většinou to bylo v WI, MI, PA, Georgia. Joe jezdil taky ale bylo tam vždycky míň než 50 lidí. Přesto kvůli těmto státům údajně vyhrál. Nevěřím tomu. Včera to jasně komentoval konzervativní komentátor Steve Turley, který řekl – Ohlášení Bidena vítězem je snaha MSM zakrýt 2 věci – tento podvod + rozhodnutí soudce nejvyššího soudu Alitta, že Pa musí oddělit poštovní hlasy, které nepřišli v den voleb do 8 hodin večer. Pozitivní aspoň je, že Nejméně 71 milionů Američanů ukázalo liberálním médiím prostředník a neberou ty jejich kecy vážně. Normální člověk by se na to už dávno vykašlal, protože odolávat takovému tlaku 24 hodin denně od roku 2016 musí být strašné. Donald Trump ale není obyčejný člověk je skutečný leader. Určitě věděl, že se tohle chystá a připravoval se na to. Samozřejmě ne jen s právníky.

Bohumir
Kolemjdouci

Demo(n)s meli cele 4 roky na pripravu tohoto volebniho podvodu. Trump to vedel a rikal dopredu. Ostatne Trump vyhral minule volby jenom proto, ze ho tezce podcenili a na posledni chvili uz se to nestihlo nafixlovat.

Ereinion

Tyto podvody se daly čekat, Demokrati netlačili na korepsondenční hlasování jen tak pro nic za nic. Proto mě právě překvapovala ta jistota, která zde panovala ohledně znovuzvolení Trumpa. Pokud by Trump byl opravdu koněm Domu Sion i koněm Domu JHVH, tak by se mu to asi nestalo…nehledě na to, že 90% médií a nově i sociálních médií s Googlem byly proti němu…

mametik

Přehled velkých frňáků. Miloš, Anděla, Bibi, AP, MSM od Kavčích hor až po Lauderovu vysílačku. Všichni ti mediální gratulanti. Uršula s tím taky jistě problém mít nebude.

mirunak33

Hlavně, že v USA vždy vědí, v které zemi byly volby podvodné a které ne 🙂

Thom

Už keď sa vykašľal na Trumpa i jeho zať a odkazuje mu aby uznal Bidena, tak je to na pováženou…U Ivanky doma musí být napätá atmosféra.. https://www.standard.co.uk/news/us-politics/jared-kushner-election-donald-trump-concede-b57590.html

 
voteTrump

Kdyby uznal Bidena, zradil by svých 70mil voličů, jelikož už rozjel soudní procesy, tak to musí dotáhnout do konce. Věřím tedy, že opravdu důkazy má, jinak by byl šílenec.

iva

Na pováženou to není. Jeho zeť je pěkný gauner a vždy byl. A vždy pracoval pro druhou stranu. Byl do trumpovy rodiny nastrčen.

Boo-G

 

CML

Mediálně to vypadá , že se proti Trumpovi spiklo úplně všechno, jaká je šance že to ustojí…

Angua

Ustojí to. Je na ně připravenej. Smete je navždycky! Věřím a doufám, že mu všichni jeho lidi, vlastně všichni slušní lidé zůstanou věrní. Tohle nejsou americké volby. Je to boj o planetu. Držme při sobě a držme světlo. Kde je světlo, tma sama zmizí.

teoretik64

Když přinesete před soudce (FBI…) hromadu faktických důkazů, nemohou dělat, že je nevidí, ani kdyby byli největšími příznivci Bidena na světě. Můžete si učinit myšlenkový experiment: Co by se dělo, pokud by tento duševně churavý stařík vyhrál s obrovským náskokem ve všech státech USA! V souboji ‘Fakta vs. Chci’ vyhrává druhé jen za určitých podmínek, a to, pokud se fakta dají zpochybnit nebo (stačí na určitou dobu) zamlčet! Jinak mne však poněkud mate, proč se pan VK v článku již nezmiňuje o vodoznacích a skrytých informacích na korespondenčních volebních lístcích. Pokud je ten pán, tvrdící výše uvedené na v pátek zpřístupnělém videu, skutečně Steve Pieczenik (četl jsem od něho knihu Nejvyšší pohotovost – doporučuju, jde v ní právě o snahu likvidace prezidenta), jde o pravdivou informaci, která má možná větší brizanci, nežli mnoho jiných důkazů.

Avari

Franta Kubásek přinesl video s odkazy, že Demokraté v USA už připravují seznamy všech, co podporovali Trumpa. Začíná to brutálně smrdět koncentráky.

Ladislav

Volební software je ošidná hračka. U nás touto vychytávkou vyskočilo TOP09 ze tří na 5,2%. A to nás ještě čeká korespondenční hlasování, Piráti a demoblok to jistě zavedou.

josef

Nikdo nic zavést nemůže pokud bude odpor. Bohužel připosranost je v přesile (viz Slovensko)
Vždy vše testují jak lidé reagují, dobře si všímejte jak pouští různé testovací zprávy, pokud lid drží kušny, pak senajednou nestačí divit. Hlavně na Parlamentkách a Iděs
Pokud příklad na toto nido nezareaguje stane se. Zvedne-li se vlna odporu a posměch nestane
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/chce-byt-bartos-po-volbach-premierem-poslechnete-si-co-rekl-redaktoru-prava-40340115

iva

To, co píšete, nás jistě nečeká. Oni by to rádi, jenže mají smůlu, než budou volby, bude vše úplně jinak. Není to jen o lidech -. pamatujte: jak nahoře, tak dole …

Angua

Přesně. Tahle bitva je na duchovní úrovni dávno vyhraná. Nemají šanci! Teď se to musí manifestovat ve hmotě. Nezdržujme to. Držme vysoké vibrace a nebojme se! Bude to dobrý.

CNN: Biden obnoví vzťahy s NATO a „zaseje strach v Kremli“

Share to LinkedInShare to TumblrShare to Reddit

Demokratický kandidát prezidenta Joe Biden má v úmysle obnoviť vzťahy s NATO. Okrem toho má v úmysle „vzbudiť v Kremli strach“.



Informuje o tom kanál CNN, ktorý analyzuje jeho prvé vyhlásenia.

„Pokiaľ ide o Irán, sľubuje, že Teherán sa môže dostať zo sankcií, ak bude dodržiavať medzinárodnú jadrovú dohodu, nad ktorou mal kontrolu s Obamom, ktorú však Trump ignoroval. Pokiaľ ide o NATO, už sa snaží obnoviť dôveru sľubom, že v Kremli vzbudí strach,“ uvádza sa vo vyhlásení.

 

 

 

14 mája - 18,00 POČET ÚMRTÍ NA CORONAVÍRUS PRESIAHOL ŠTATISTICKY 300 TISÍC   
a 28 mája už 360 TISÍC  
 a6.6.už 400 TISÍC!  
17.6. už 450 TISÍC   
27.6. už 500 TISÍC  
8. 7.  už 550 TISÍC   
11.7. už 570 TISÍC  
14.7. už 580 TISÍC  
16.7. už 590 TISÍC  
18.7. už 600 TISÍC  
24.7. už 640 TISÍC  
26.7. už 650 TISÍC  
28.7. už 660 TISÍC  
30.7. už 670 TISÍC  
31.7. už 680 TISÍC   
  2.8. už 690 TISÍC  
  4.8. už 700 TISÍC  
  7.8. už 720 TISÍC  
11.8. už 740 TISÍC  
13.8. už 750 TISÍC  
22.8. už 800 TISÍC
25.8. už 820 TISÍC  
27.8. už 830 TISÍC 
28.8. už 840 TISÍC  
30.8. už 850 TISÍC
  1.9. už 860 TISÍC
  3.9. už 870 TISÍC
  5.9. už 880 TISÍC
  7.9. už 890 TISÍC
  8.9. už 900 TISÍC a milión prekročíme už v začiatku októbra, alebo skôr?
10.9. už 910 TISÍC
12.9. už 920 TISÍC
14.9. už 930 TISÍC
16.9. už 940 TISÍC
17.9. už 950 TISÍC CVID sa množí rýchlosťou 10 000 nových nakazených za deň!!

19.9. už 960 TISÍC
22.9. už 970 TISÍC
23.9. už 980 TISÍC
25.9. už 990 TISÍC
27.9. už 1 MILIÓN
1.10. už 1 020 000
2.10. už 1 030 000
4.10. už 1 040 000
6.10. už 1 050 000
7.10. už 1 060 000
9.10. už 1 070 000
10.10. už 1 080 000
12.10. už 1 090 000
15.10. už 1 100 000
19.10. už 1 120 000
21.10. už 1 130 000
22.10. už 1 140 000
24.10. už 1 150 000
29.10. už 1 180 000
  4.11. už 1 230 000
  6.11. už 1 240 000
  7.11. už 1 250 000 
  8.11. už 1 260 000 
  9.11. už 1 270 000
12.11. už 1 290 000
13.11. už 1 300 000
17.11. už 1 340 000
19.11. už 1 360 000 
20.11. už 1 370 000
21.11. už 1 380 000
(on line 1 381 703)


Vypadá to na 100 TISÍC úmrtí na COVID mesačne ak to takto ďalej pôjde COVID bude mať do konca roka na konte 1 MILIÓN úmrtí, alebo viac?   
V USA 16. mája dosiahol počet úmrtí na pandémiu 90 TISÍC ľudí a 
25 mája už 100 TISÍC 
18. 6. už 120 TISÍC
16. 7. už 140 TISÍC  
27. 7. už 150 TISÍC
4. 8. už 160 TISÍC
 
22. 8. už 180 TISÍC
3. 9. už 190 TISÍC  
15.9. už 200 TISÍC
12.10. už  220 TISÍC
5.11. už 230 TISÍC
6.11. už 240 TISÍC
14.11. už 250 TISÍC
20.11. už 260 TISÍC
(on line 261 741)
 
Celkom infikovaných vo svte on line 58 464 955 ľudí Dá sa predpokladať že bude chrípečkou do konca leta infikovaných viac ako 10 miliónov ľudí.... alebo ešte viac? Iste ovela viac.... aj 15 až 20 MILIÓNOV či ešte viac? 9.8. je to už cez 20 miliónov a 25.8. už cez 24 miliónov 17. 9. už cez 30 miliónov, 30.9. už 34 miliónov 6.10. už 36 miliónov......18.10 už 40 miliónov... 8.11. už 50 miliónov do konca roku 2020 bude infikovaných 60 miliónov, 70 miliónov alebo ešte viac?  
 
SLOVENSKO ZAZNAMENÁVA NÁRAST   
19.6. +14,  
20.6. +10,   Česko +42  
21.6. +1,     Česko +15  
22.6. +1,     Česko +25  
23.6. +1,     Česko +127  
24.6. +18    Česko +127 Chorvátsko +18  
25.6. +23    Česko +53   Chorvátsko +95  
26.6. +13    Česko +53   Chorvátsko +56  
27.6. +14    Česko +126 Chorvátsko +85  
28.6. +7      Česko +125 Chorvátsko +67   
29.6. +1      Česko +202 Chorvátsko +34   
30.6. +2      Česko +90   Chorvátsko +52  
1. 7.  +20    Česko +92   Chorvatsko +54  
2. 7.  +13    Česko +70   Chorvátsko +81   
3. 7.  +20    Česko +70   Chorvátsko +96  
4. 7.  +29    Česko +53   Chorvatsko +86  
5. 7.  +14    Česko +29   Chorvatsko +57  
6. 7.  +1      Česko +14   Chorvátsko +69  
7. 7.  +2      Česko +73   Chorvátsko +52  
8. 7.  +31    Česko +90   Chorvátsko +53  
9. 7.  +53    Česko +129 Chorvátsko +98  
10.7. +19    Česko +83? Chorvátsko +116  
11.7. +23    Česko +88   Chorvátsko +140  
12.7. +8      Česko +33   Chorvátsko +50  
13.7. +1      Česko +30   Chorvátsko +53  
14.7. +6      Česko +63   Chorvátsko +52  
15.7. +19    Česko +134 Chorvátsko +92  
16.7. +24    Česko +76   Chorvátsko +56  
17.7. +14    Česko +130 Chorvátsko +98   
18.7. +11    Česko +53   Chorvatsko +116   
19.7. +3      Česko +47   Chorvátsko +92  
20.7. +7      Česko +153 Chorvátsko +25  
21.7. +41    Česko +62   Chorvátsko +49   
22.7. +38    Česko +246 Chorvátsko +108
23.7. +31    Česko +154 Chorvátsko +104  
24.7. +28    Česko +124 Chorvatsko +81   
25.7. +23    Česko +49   Chorvatsko +77  
26.7. +38    Česko +61   Chorvátsko +65   
27.7. +2      Česko +192 Chorvátsko +24  
28.7. +23    Česko +168 Chorvátsko +42  
29.7. +41    Česko +434 Chorvátsko +71   
30.7. +20    Česko +278 Chorvátsko +78  
31.7. +27    Česko +103 Chorvátsko +68
  1.8. +45    Česko +232 Chorvátsko +86
  2.8. +7      Česko +30   Chorvátsko +36
  3.8. +10    Česko +80   Chorvátsko +34 
  4.8. +14    Česko +106 Chorvátsko +24
  5.8. +49    Česko +101 Chorvátsko +58
  6.8. +63    Česko +202 Chorvátsko +28
  7.8. +43    Česko +165 Chorvátsko +62
  8.8. +43    Česko +175 Chorvátsko +77
  9.8. +30    Česko +68   Chorvátsko +61
 
10.8. +3      Česko +101 Chorvátsko +45  
11.8. + 16   Česko +289 Chorvátsko +91  
12.8. + 75   Česko +292 Chorvátsko + 130  
13.8. + 49   Česko +326 Chorvátsko + 180  
14.8. + 62   Česko +292 Chorvátsko + 208  
15.8. + 54   Česko +198 Chorvátsko + 162  
16.8. + 47   Česko +121 Chorvátsko + 151  
17.8. + 5     Česko +190 Chorvátsko + 85  
18.8. + 15   Česko +281 Chorvátsko + 199  
19.8. + 100 Česko +315 Chorvátsko + 219  
20.8. + 80   Česko +247 Chorvátsko + 255  
21.8. + 123 Česko +506 Chorvátsko + 265  
22.8. + 91   Česko +239 Chorvátsko + 306  
22.8. + 40   Česko +133 Chorvátsko + 275  
23.8. + 68   Česko +258 Chorvátsko + 136  
24.8. + 28   Česko +233 Chorvátsko + 219  
25.8. + 84   Česko +399 Chorvátsko + 385  
26.8. + 90   Česko +218 Chorvátsko + 304  
27.8. + 102 Česko +413 Chorvátsko + 357  
28.8. + 114 Česko +317 Chorvátsko + 312
39.8. + 34   Česko +273 Chorvatsko + 262
30.8. + 41   Česko +251 Chorvátsko + 146
31.8. + 72   Česko +499 Chorvátsko + 145
  1. 9. + 53   Česko +656 Chorvátsko + 311
  2. 9. + 121 Česko +679 Chorvátsko + 369
  3. 9. + 137 Česko +797 Chorvátsko + 334 
  4. 9. + 226 Česko +503 Chorvátsko + 311
  5. 9. + 88   Česko +404 Chorvátsko + 225 
  6. 9. + 22   Česko +563 Chorvátsko + 117
  7. 9. + 91   Česko+1164Chorvátsko + 204
  8. 9. + 161 Česko+1159Chorvátsko + 341
  9.9. +  178 Česko+1377Chorvátsko + 291
10.9. + 186 Česko+1447Chorvátsko + 190 
11.9. + 201 Česko+1544Chorvátsko + 261 
12.9. + 79   Česko+  787Chorvátsko + 165
13.9. + 48   Česko+1034Chorvátsko + 165
14.9. + 188 Česko+1674Chorvátsko +  65
15.9. + 92   Česko+2136Chorvátsko + 151
16.9. + 161 Česko+3123Chorvátsko + 280
17.9. + 235 Česko+2107Chorvátsko + 250
18.9. + 290 Česko+2044Chorvátsko + 234
29.9. + 131 Česko+  984Chorvátsko + 212
20.9. + 79   Česko+1474Chorvátsko + 197
21.9. + 175 Česko+2394Chorvátsko +   70
22.9. + 338 Česko+2306Chorvátsko + 144
23.9. + 360 Česko+2910Chorvátsko + 204
24.9. + 419 Česko+3971Chorvátsko + 232
25.9. + 552 Česko+1241Chorvátsko + 223
26.9. + 478 Česko+1303Chorvátsko + 212
27.9. + 265 Česko+1286Chorvátsko + 190
28.9. + 231 Česko+1960Chorvátsko +   48
29.9. + 567 Česko+2960Chorvátsko + 135
30.9. + 797 Česko+2928Chorvátsko + 213
Všimnime si ten paradox v Chorvátsku dovolenkovala celá Európa a počty infikovaných sa tam nezvyšujú
2.10. + 679 Česko+3484Chorvátsko + 234
3.10. + 704 Česko+3796Chorvátsko + 333
4.10. + 818 Česko+2554Chorvátsko + 241
5.10, + 353 Česko+1841Chorvátsko + 258
6.10. + 320 Česko+3120Chorvátsko + 138
7.10. +   877 Česko+4456 Chorvátsko + 363
8.10. + 1037 Česko+5338 Chorvátsko + 542
9.10. + 1184 Česko+4524 Chorvátsko + 457
10.10.+1887 Česko+8619 Chorvátsko + 486
11.10.+1054 Česko+4631 Chorvátsko + 508
12.10.+  504 Česko+4311 Chorvátsko + 181
13.10.+  531 Česko+8326 Chorvátsko + 372
14.10.+1410 Česko+9543 Chorvátsko + 748 
15.10.+1929 Česko+9720 Chorvátsko + 793
16.10.+2075 Česko+11102 Chorvátsko +1 131
17.10.+1968 Česko+4 310  Chorvátsko +1 096
18.10,+1567 Česko+5 058  Chorvátsko +   819
19.10.+  860 Česko+4 089  Chorvátsko +   393
20.10.+  705 Česko+11984 Chorvátsko +   890
21.10.+2202 Česko+8 841 Chorvátsko + 1 424
22.10.+1728 Česko+14150 Chorvátsko +1 563
23.10.+2581 Česko+15258 Chorvátsko +1 867
24.10.+2890 Česko+12473 Chorvátsko +2 242
25.10.+3042 Česko+  7300 Chorvátsko +2 412
26.10.+1312 Česko+10273 Chorvátsko +   828
27.10.+  901 Česko+15663 Chorvátsko +1 413
28.10.+2887 Česko+12980 Chorvátsko +1 413
29.10.+2785 Česko+  6971 Chorvátsko +2 378
30.10.+2363 Česko+13605 Chorvátsko +2 776
31.10.+2573 Česko+11429 Chorvátsko +2 772
  1.11.+2282 Česko+  6542 Chorvátsko +2 769
  2.11.+1883 Česko+  9252 Chorvátsko +2 179
  3.11.+1727 Česko+12089 Chorvátsko +1 165
  4.11.+3216 Česko+15731 Chorvátsko +1 427
  5.11.+1972 Česko+  6586 Chorvátsko +2 480
  6.11.+1962 Česko+13229 Chorvátsko +2 848
  7.11.+2354 Česko+  5846 Chorvátsko +2 890
  8.11.+1828 Česko+  2145 Chorvátsko +2 399
  9.11.+  577 Česko+  2353 Chorvátsko +1 529
10.11.+1051 Česko+  4970 Chorvátsko +1 467
11.11.+2058 Česko+  8925 Chorvátsko +2 597
12.11.+2591 Česko+  7870 Chorvátsko +3 082
13.11.+2024 Česko+  3717 Chorvátsko +3 056
14.11.+1771 Česko+  2087 Chorvátsko +2 866
15.11.+1200 Česko+  1042 Chorvátsko +2 362
16.11.+  509 Česko+  5407 Chorvátsko +1 313
17.11.+1326 Česko+  4246 Chorvátsko +1 945
18.11.+1311 Česko+  5515 Chorvátsko +3 251
19.11.+1665 Česko+  3736 Chorvátsko +3 164
20.11.+1818 Česko+  2974 Chorvátsko +2 958
21.11.+1861 Česko+  2000 Chorvátsko +3 573
Napriek dvom celonárodným testovaniam tu máme stále vysoký počet infikovaných ako je to možné keď ich už tolko odchytili a toľko ľudí čo sa nezúčastnili dali do 10 dňovej karantény? Testovanie ako keby bolo neefektívne a nedokázalo zachytiť podstatnú časť chorých....  V čechách výrazne poklesol počet infikovaných aj bez celonárodného testovania nie je to zaujímavé? Dokonca nás česko už takmer predbieha v znižovaní počtu nakazených no neuveriteľné.... a 15. 11. majú už o 150 menej infikovaných ako my. No to je doslovne úžasné ako to tí češi dokázali a pritom nemuseli celoplošne testovať a šaškovať ako my na Slovensku

23. 10. 2020
 
V ČECHÁCH UŽ 238 323+15 258 (1 871+126),
NA SLOVENSKU: 37 911 +2 581,(134+19)
 
Krajny v trópoch 
Peru 879 876 + 2 991,(33 984+47),
Cameroon 21 441 + 238 (423),
Columbia  981 700 +7 561 ( 29 464 +192),
Ekvádor 156 451 + 826, (12 500+47),
Brazil 5 332 634 +31 985,(155 962 +503),
 Venezuela 88 416+381, (759+6),

Cuba 6 421+53, (128+1),
Mexiko 867 559+6 845 (89 415+522),
 
Krajny okolo nás 
Rakúsko 71 844+2 435 (941+16),
Polsko 214 686+12 107 (4 019+168),
Maďarsko 52 212+2 032, (1 305+46),
Ukrajina 322 879+7 053, (6 043+116),
Croatia 29 850 +1 563, (406+13), 
Bielorusko 90 380 +738 (945+4),
Kazachstan 109 907 + 141 (1 796),

Turecko 355 528 + 2 102 (9 584 +71),
Rusko 1 463 306 +15 971 (25 242+290),
Komunistický Vietnam 1 148+4 (35),
Čína 85 729+14 (4 634),
IDIA 7 759 640+54 482(117 336+683)
USA 8 665 743 + 74 466 (228 381 + 973),
Severná Kórea 1
 



11. 11. 2020
 
V ČECHÁCH UŽ 438 805+8 925 (5 570+247),
NA SLOVENSKU: 79 181 +2 058,(414+24)
 
Krajny v trópoch 
Peru 928 006 + 2 575,(35 031+39),
Cameroon 22 490 + 69 (433),
Columbia  1 165 326 +8 651 ( 33 312 +164),
Ekvádor 176 630 + 919, (12 920+71),
Brazil 5 749 007 +47 724,(163 406 +564),
 Venezuela 95 445+296, (834),

Cuba 7 429+37, (130),
Mexiko 978 531+5 746 (95 842+617),
 
Krajny okolo nás 
Rakúsko 172 380+7 514 (1 564+65),
Polsko 618 813+25 221 (8 805+430),
Maďarsko 122 863+3 945, (2 697+101),
Ukrajina 489 808+10 611, (8 947+191),
Croatia 72 840 +2 597, (893+28), 
Bielorusko 109 357 +1 057 (1 022+6),
Kazachstan 117 904 + 568 (1 899),

Turecko 402 053 + 2 693 (11 145 +86),
Rusko 1 836 960 +19 851 (31 593+432),
Komunistický Vietnam 1 252+26 (35),
Čína 86 284+17 (4 634),
IDIA 8 684 039+48 285(128 164+549)
USA 10 703 519 + 137 697 (247 279 + 1 360),
Severná Kórea 1
 



 

Svět
Ruská vakcína proti covidu-19, první na světě (132)

Ruská federace již disponuje dvěma registrovanými vakcínami proti onemocnění covid-19 a obě jsou bezpečné, řekl v úterý ruský prezident Vladimir Putin.

„Studie potvrdily, že jsou za prvé bezpečné a jejich použití nemá žádné vážné následky, a za druhé jsou účinné,” uvedl Putin během summitu Šanghajské organizace pro spolupráci (ŠOS). 

Podle jeho slov lidé, kteří byli očkováni a kontaktovali se s nosičem viru SARS-CoV-2, neonemocní či mají mírné symptomy. Prezident rovněž zdůraznil, že na řadě je i registrace třetí ruské vakcíny proti covidu. 

Putin rovněž vyslovil souhlas s postojem pákistánského premiéra Imrana Chána, který hovořil o tom, že protikoronavirová vakcína má být přístupná pro všechny. „Naprosto s Vámi souhlasím,” komentoval ruský prezident.

Rusko je rovněž připraveno spolupracovat s dalšími zeměmi v tom, co se týká vakcín, dodal Putin a vyzval, aby tento proces nebyl politizován.  

„Navrhujeme vycházet z toho, že podobné přípravky momentálně potřebují všichni lidé na světě. Jsme připraveni spolupracovat se všemi zeměmi i samozřejmě s našimi partnery v rámci ŠOS,” uvedl Putin s tím, že je stále třeba vyřešit otázku masové výroby vakcíny.

 

Ilegální migranti zadržení v Ústí nad Orlicí budou zřejmě odškodněni za újmu

Tomio Okamura

8. 11. 2020 (z FB T.O.)
A dost! Nelegální muslimští migranti z Afghánistánu mají dostat od České republiky odškodnění 180 tisíc, jelikož policie prý podle českého Nejvyššího správního soudu chybovala! Žádost o odškodnění podala česká nezisková Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU, ředitel Martin Rozumek*)), kterou štědře z veřejných peněz platí Babišova vláda hnutí ANO, ČSSD a KSČM, a která migranty zastupuje. To je neuvěřitelná drzost! Naši slušní občané nemají teď v krizi peníze a vláda a soudci ještě nadržují migrantům!

Co to předvádí premiér Andrej Babiš (ANO) a ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD)? Za necelý rok jsou klíčové volby do Sněmovny – podpořte prosím SPD a my ihned změníme zákony ve prospěch našich občanů a zarazíme financování protinárodních politických neziskovek!

Nejvyšší správní soud zrušil rozhodnutí policie, která v lednu zadržela v Ústí nad Orlicí pět Afghánců bez dokladů a poslala je na devadesát dní do centra pro uprchlíky. Dva z nich žádají o odškodnění. Po ministerstvu vnitra požadují pro každého 180 tisíc korun za nemajetkovou újmu a současně poskytnutí omluvy! Proboha za co a proč je podporuje Babišova vláda a české soudy? Andrej Babiš mi dokonce na mojí interpelaci odepsal, že prý Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) vykonává potřebnou činnost!!!

Pětici mladých Afghánců zadržela cizinecká policie na autobusové zastávce v Ústí nad Orlicí 13. ledna. Neměli doklady a tvrdili, že jim je sedmnáct.


Policie poslala muže do zařízení pro cizince v Bálkové, ale také si okamžitě nechala ověřit jejich věk. Na základě rentgenových snímků se ukázalo, že jsou podstatně starší, než tvrdili. Testy prokázaly, že migranti o věku nemluvili pravdu. Přesto česká

Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) placená vládou výsledky testů zpochybnila a žalovala policii za to, že přemístila cizince do zařízení pro dospělé. Policie si sice nechala rychle prověřit skutečné stáří zadržených mužů, ale současně rozhodla o jejich zajištění na devadesát dní. To podle Nejvyššího správního soudu byla chyba.

A bohužel může být ještě hůř. To, co předvádí jen za posledních pár dní nová volební koalice ODS, KDU-ČSL a TOP09 je opravdu fičák - poslanec a čestný předseda TOP09 Karel Schwarzenberg pro rakouský list Tiroler Tageszeitung řekl, že odmítavý postoj České republiky vůči migrantům je ostudný a že by chybějící solidaritu z naší strany neměla Evropská unie tolerovat. Řekl, že postoj České republiky, Polska a Maďarska je ostudou, jelikož se odmítají dělit s jihoevropskými státy o nelegální migranty. A dodal, že země, které žádné migranty přijmout nechtějí, by měly podle Schwarzenberga podstatně finančně přispívat Evropské unii. Korunu tomu nasazuje poslanec TOP09 Dominik Feri, který řekl, že “Jsme národ sebevědomý, jsme země relativně bohatá, máme na to, abychom přijali čtyři tisíce uprchlíků.” A k tomu lidovci otevřeně podporují nejen migraci z islámských zemí do ČR, ale i sudetoněmecký landsmašaft, který chce zrušit Benešovy dekrety.

A spolu s koalicí ODS, KDU-ČSL a TOP09 chtějí utvořit v případě volebního úspěchu společnou vládu Piráti a STAN, kteří také otevřeně prosazují přijímání migrantů. V této souvislosti předseda STAN Vít Rakušan označil tento týden v rozhovoru pro časopis Euro voliče SPD za extremisty a urazil tak 540 tisíc občanů, kteří volili SPD do Sněmovny. Za to, že je SPD proti nelegální migraci a islamizaci? STAN chystá volební koalici s Piráty, kteří zcela otevřeně migraci a islamizaci podporují.
A také současná vláda hnutí ANO, ČSSD a KSČM již uvolnila letos 90 milionů korun na čtyři migrační centra, která budou v roce 2021-2022 v Ústeckém, Královéhradeckém a Jihomoravském kraji a v Praze. Hnutí SPD s tím zásadně nesouhlasí.

Prosím SDÍLEJTE, ať se tyto informace dozví co nejvíce lidí! A co si o koalici ODS, KDU-ČSL a TOP09 myslíte Vy? A bude pro Českou republiku přínosem plánovaná vláda ODS, KDU-ČSL, TOP09, Pirátů a STAN, když mají mezi sebou korupčníky a prosazují přijímání afrických a arabských islámských migrantů do ČR? Chcete, aby byla tato koalice v příští vládě? Pakliže nechcete, přijďte prosím v co největším množství k volbám podpořit hnutí SPD, abychom tomu naším volebním výsledkem zabránili!

*) Pozn. red. I. D.: Martin Rozumek na sebe včera upozornil tweetem (@RozumekMartin) November 7, 2020: "Tak Američané zvládli zbavit se toho blba už po jednom volebním období. Moc gratuluji! Tak třeba se i my jednou zbavíme té nedůstojné ruské onuce na Hradě a Stbáka ve Strakovce. https://t.co/JYuffcVpDm"
Nosná raketa Sojuz FG

Motor pro ruskou opakovaně použitelnou raketu bude vytištěn na 3D tiskárně

© Sputnik / Grigory Sysoev
Svět

Letecký motor, s nímž se první ruské okřídlené opakovaně použitelné rakety Krylo-SV vrátí na letiště po startu, budou vytištěny na 3D tiskárně, řekl náměstek generálního ředitele chemického, biologického a lékařského výzkumu Nadace pro pokročilý výzkum Alexander Panfilov v rozhovoru RIA Novosti.

„Motor MGTD-150 vyvinutý v rámci projektu je také plánován jako návratový letový motor pro opakovaně použitelný raketový a kosmický systém Krylo-SV," řekl Panfilov.

V září bylo oznámeno, že motor MGT-125E byl úspěšně testován jako součást proudového dronu Dan'-M. Motor byl vytvořen v rámci projektu Tantalum. Jeho hlavní části jsou vyrobeny 3D tiskárnou.

Práce na raketovém projektu Krylo-SV začaly před několika lety a v únoru roku 2020 se Vědecká a technická rada FPI rozhodla zahájit vývoj letového demonstrátoru. Letové testy demonstrátoru, tedy jeho první úplný start, jsou naplánovány na období roku 2023.

Krylo-SV je opakovaně použitelný startovní stupeň lehké rakety. Raketa bude dlouhá šest metrů a 0,8 metru v průměru. Raketový demonstrátor je o třetinu větší než originál. Raketa se bude pohybovat hypersonickými rychlostmi - až 6 Machových čísel. Starty budou prováděny z testovacího místa Kapustin Yar směrem ke Kaspickému moři. Nový raketový motor nazvaný Vichr je vyvíjen speciálně pro raketu. Předpokládá se, že po oddělení druhého stupně, který bude pokračovat v letu, se první opakovaně použitelný stupeň vrátí do kosmodromu na křídlech a pomocí leteckého motoru.

Potenciál jaderných sil Ruska

Potenciál jaderný sil Ruska je „zaručeně nadbytečný“, domnívá se generální konstruktér Moskevského institutu tepelné techniky, autor strategických raketových komplexů Topol, Jars a Bulava, akademik Ruské akademie věd Jurij Solomonov.

„Strategické jaderné síly musí řešit úkol zajištění národní bezpečnosti státu. Dnes je tento potenciál zaručeně nadbytečný,“ oznámil Solomonov v rozhovoru, který bude zveřejněn v nejbližším čísle ruského časopisu Národní obrana.

Zároveň poznamenal, že zbraně jsou zbraně a zastavení jejich zdokonalování je prostě nemožné.

„Nesmíme mluvit o soutěživosti v tomto procesu, o politice, ale o minimálním rozumném dostatku. Přitom se minimální rozumný dostatek určuje především kritériem, o kterém jsem opakovaně mluvil na všech úrovních, včetně té nejvyšší. Mám na mysli použití univerzálního kritéria cena-efektivita,“ oznámil generální konstruktér Moskevského institutu tepelné techniky.

Nově vyvíjená čínská raketa Long March 9 má být výkonnější než zatím nejsilnější nosič historie, kterým je americký Saturn V. Podle informací z webu AviationWeek.com je nový motor pro její první stupeň již dokončen a byl úspěšně otestován. Nová raketa bude schopna vynést na oběžnou dráhu Země až 130 tun nákladu a má umožnit pilotované lety na Měsíc. Zároveň jsou ve zkušebním provozu také motory pro druhý a třetí stupeň této super těžké rakety, které zajistí, že nová čínská raketa bude nejsilnější na světě. Pro srovnání, nedávno poprvé otestovaná raketa Falcon Heavy společnosti SpaceX dokáže na nízkou oběžnou dráhu vynést pouze 64 tun nákladu a dosud nejsilnější raketa Saturn V mala nosnost 113 tun. 
 
Ruská najsilnejšia raketa 
Energia mala nosnosť 100 ton na LEO
A plánovaná superťažká ruská raketa JENISEJ bude mť nosnosť len 88 ton, ale na obežnú dráhu Mesiaca lenže letieť bude až v roku  2028. Rusko nám teda ťažko zaostáva za Čínou

 

Jaderná ponorka K-560 Severodvinsk

Ruské ponorky budou budovat podle nové technologie. Co to znamená?

© Foto : Press service of the Northern Fleet of Russia
Názory
Získat krátkou URL

V říjnu 2018 rozbila Jill Bidenová, možná první dáma USA, lahev šampaňského o palubu Delaware, nové ponorky třídy Virginia. Po dvou letech, přibližně ve stejném čase, byla v Rusku uveřejněna zpráva, že konkurentky amerických ponorek budou montovat podle zdokonalené technologie.

Tisková služba jednoho z největších ruských výrobců ponorek, výrobního sdružení Sevmaš (Severní strojírenský podnik) z města Severodvinsk informovala, že výstavba nové generace ponorek bude probíhat podle nové technologie, z modulů vytvářených jako bloky.

Proč je to zajímavé?

1. Protože v Severodvinsku byla vytvořena celá ponorná složka ruské „jaderné triády“.

2. Protože nyní bude možné postavit ruské strategické atomové ponorky čtvrté generace projektu 955A Borej-A rychleji a snadněji.

3. Protože z modulových bloků budují ponorky čtvrté generace třídy americké Virginie. A když Rusko nechce zaostat za USA „pod vodou“, je třeba modernizovat výrobu.

Kde budovali ponorky?

V osmdesátých letech stavěli v SSSR ponorky třetí generace čtyři podniky: severodvinský Sevmaš, loděnice v Komsomolsku na Amuru a v Leningradu (dnes Petrohrad), a také v podniku Krasnoje Sormovo v Gorkém (dnes Nižní Novgorod). Atomové ponorky budují v dnešním Rusku pouze ve výrobním sdružení Sevmaš. Od založení v roce 1939 tu bylo postaveno více než 120 jaderných ponorek, včetně 5 atomových raketových ponorek čtvrté generace Borej a 3 víceúčelových atomových ponorek čtvrté generace Jaseň.

Jak budovali ponorky?

Atomová ponorka třetí generace projektu 971 Ščuka-B (podle klasifikace NATO Akula) měla konstrukci o hmotnosti přes 10 tisíc tun a byla zmontována z modulů a agregátů. Ponorka má sedm prostorů, každý čítá jeden až sedm bloků.

Konstruktéři této ponorky měli za úkol značné (ve srovnání s ponorkami předcházející generace) snížení hlučnosti.

Zařízení a agregáty ponorky byly umístěny v každém bloku na speciálních tlumičích. Po instalaci celého zařízení v bloku ho dopravili na montážní staveniště a spojili s ostatními bloky za účelem vykonání hydraulických testů. Po testování byly bloky zase odpojeny, aby byla ukončena montáž zařízení a vnitřní úpravy. A až pak byly hotové bloky znovu vráceny na staveniště za účelem definitivní montáže budoucí ponorky.

Stejnou technologii používají pro ponorky čtvrté generace. Ale jenom zatím.

Jak budou budovat ponorky?

Nový způsob budování z modulových bloků, který zavádějí v podniku Sevmaš, znamená hydraulické zkoušky každého bloku zvlášť, bez jejich montáže do testovaných částí trupu ponorky. Práce s bloky se může konat ve specializovaných dílnách Sevmaše, takže hotové bloky nebudou zabírat místo na staveništi, dokud nebude zahájena definitivní montáž ponorky. Tím se uvolní dost místa pro montáž, sníží se počet úkonů pro dopravu bloků mezi dílnami. Montáž se zkrátka stává jednodušší.

Nový způsob výstavby byl zahájen v roce 2016. Nyní, na konci roku 2020, byla zveřejněna zpráva o tom, že se přípravy na zavedení nové technologie chýlí ke konci.

Nikdo nám samozřejmě neukáže reálná data z dílen Sevmaše, avšak je jasné, že když na staveništích budou pouze montovat hotové a vyzkoušené bloky, může se značně zvýšit rychlost výstavby nových ponorek. Což znamená, že projekt Borej-A může být ukončen nikoli za 10, ale třeba za 7 let.
Dá se také učinit logický předpoklad, že díky tomuto způsobu dokáže Sevmaš provádět práce současně na několika projektech atomových ponorek, nejen raketových strategických Borej-A, ale víceúčelových Jaseň-M a v budoucnu také ponorek páté generace Chaski. Možná, že dnešní technologická příprava umožní plynulý postup z čtvrté generace ponorek k páté.

Mluvit o tom je zatím předčasné. Zaprvé musíme přiznat, že Rusko zpomaluje osvojení této blokové technologie výstavby ponorek kvůli velkým problémům s financováním v devadesátých letech. Za druhé je dnes přece jen předčasné mluvit o páté generaci ruských ponorek.

A co Američani?

Rusko přitom nepochybně usiluje o paritu s USA v jaderném zdržování. V USA pracují na novém typu raketových ponorek Columbia, a v Moskvě si uvědomují, že je třeba se připravit na nové výzvy a dosáhnout vyšší technické úrovně než Borej.

A to všechno dokonce nehledě na rozdíly v ekonomice dvou zemí a na bývalé a dnešní problémy ruského vojenského průmyslu. Nicméně je zavedení nových technologií výstavby ponorek velmi důležitý krok tímto směrem.

Žena u lednice. Ilustrační foto

Vědci uvedli dvě potraviny účinné proti covidu-19

© Fotolia / Stokkete
Svět

Konzumace medu a černého kmínu může pacientovi pomoci odolat koronavirové infekci. Výsledky patřičného výzkumu byly zveřejněny na portálu medRxiv.

Mezinárodní skupina odborníků provedla výzkum za účasti pacientů nemocných covidem-19 ve středně těžké a těžké formě. Část účastníků experimentu dostávala denně jeden gram medu a 80 miligramů černého kmínu na jeden kilogram váhy, druhá část dostávala pouze placebo.

Výzkum ukázal, že konzumace těchto dvou potravin vedla ke zmírnění symptomů na 3 při mírné a na 7 dnů při těžké formě nemoci a také pomohla odstranit virus z organismu v průměru o tři dny dříve než v kontrolní skupině.

Jak poukazují vědci, konzumace medu a černého kmínu neměla vedlejší účinky a může být využita samostatně nebo ve spojení s jinými metodami léčby covidu-19.

Rekonvalescence po covidu-19

Lékařka Jana Osincevová promluvila o tom, jak se může člověk zotavit po koronaviru.

Podle jejích slov covid-19 ohrožuje především nervy a plíce, v souvislosti s čím si stěžují mnozí pacienti na problémy se spánkem, únavu a „bloudivé“ bolesti v různých částech těla.

Pro neurologickou rehabilitaci lékařka doporučila fyzioterapii, masáž a speciální léky. Dodala nicméně, že patřičné rozhodnutí musí přijímat jen lékař a neuropatolog.

Při komplikacích lékařka na plíce doporučila polyvitaminy skupiny B a také maximální nasycení organismu kyslíkem.

„Dobrý účinek mají barokomory, různé inhalace a dechová gymnastika,“ řekla Osincevová v komentáři pro ruský Petrohradský deník.

Podotkla, že plnohodnotná rekonvalescence není možná bez procházek na čerstvém vzduchu a rozmanité výživy, která zahrnuje rybu, maso, ovoce, zeleninu a kroupy.

Svět

Nejvýkonnější na světě ruský jaderný ledoborec Arktika na konci týdne poprvé vyrazí na severní mořskou cestu, informoval o tom ředitel ruské státní korporace Rosatom Alexej Lichačev.

„Do provozu se oficiálně zapojil hlavní jaderný ledoborec Arktika. 21. října na něm byla vztyčena státní vlajka. Již na konci tohoto týdne se ledoborec vydá na svoji první cestu po severní mořské cestě,“ uvedl Lichačev ve video projevu, který byl adresován pracovníkům ruského jaderného průmyslu. Text projevu byl zveřejněn na webu Rosatomu.

Jaderný ledoborec Arktika

Jaderný ledoborec Arktika, vlajková loď projektu 22220, byl 21. října oficiálně zařazen do složení ruského jaderného loďstva.

Generální ředitelé Atomflotu Mustafa Kaška a Baltského závodu Alexej Kadilov podepsali v přístavu Murmansku přejímací a předávací protokol. Na ledoborci byla vztyčena státní vlajka Ruska.

Slavnostního ceremoniálu byl přítomen ruský premiér Michail Mišustin. Jaderné ledoborce projektu 22220 jsou největší a nejvýkonnější. Mají zajistit přední pozice Ruska v Arktidě, mohou provádět konvoje lodí a prorážet až tři metry silné ledy.

Ledoborec Arktika je 173,3 metru dlouhý a 34 metrů široký, má výtlak 33,5 tisíce tun. Do domovského přístavu Murmansku dorazil minulý týden po zkouškách. Kotví u přístaviště podniku Atomflot státní korporace Rosatom.

Za tři týdny jaderný ledoborec urazil asi 4,8 námořních mil. V průběhu prověrky systémů a zařízení v ledových podmínkách dosáhl zeměpisného bodu Severního pólu.

 

 



 


 

 

 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

      SPOMIENKOVÉ NAŠE ŽENY A DEVY V ARAGONITE           Alžbetke sa podaril takýto parádny záber. Stalagnát v strede chodby je pozvánkou d...